İyi yaparsın zorlama tabi yazık canına bu halde... Hepsi üst üste gelmiş aslına bakarsan ama napıcaksın artık az kaldı idare ediver :
Evet foca bende o sebeple almadım bide küçkken dengeleyemez yüzüne gelir filan diye..
Hasta bezini hastane veriyo zaten kızlar siz niye alıyosunuz, bazı hastaneler vermiyomu ki?
zeynep ahtermina sormuş canım hasta bezi nasıldır diye. ben de marketten aldım ahterminacım. 8li can bebenin sanırım büyük boy aldım öyle tavsiye ettiler kilom nasıl olcak hastanede şişmi olcam bilmedğim için öyle aldım.:26:
bende soyliyecemde canim herseye ragmen sermeyim ben birde havalar yagmurlu olursa yandim yani hemsire mecbur gelecekmis canim ben istemiyordum aslinda 24 saati dolduracaklarmis, heralde bir hafta gelecek:26:esim evde kaynanamda bende olacak aslinda hic ihtiyacim olmayacak hemsireye ama parasini odedigimiz icin geleckmis
Selam kızlar... Duygu'cuğum girmişsin yakalayamadım seni, bebişin daha iyidir umarım. Tez vakitte çıksın, annesine kavuşsun inşallah...
Bende bugün oğluşumun cicilerinin bir kısmını yıkadım, aman ne minikler. Askıya bile asılmıyorlar, nasıl ütüleyeceğim kara kara onu düşünüyorum. Hele o çoraplar eldivenler, tam yemelik
kızlar geceliklerinizi falan da yıkayıp mı koydnuz? bir arkadaşaım bol buharlı ütü basıp hawalandırdım dedi.. 80 parça minik şeyden sonra gecelik sabahlık hiç bişi diil ama çok üşeniyooommmmallahın nee kaa pasaklı bi insanım bennn
ben cam biberon almayı düşünmüyorum kızım elinde biberonla yere fln düşerse düşenmek bile istemiyorum bana mantıksız geliyo kırılma ihtimalivar sonucta.
İyi yapmışsın canım, minik minik eldiven patik 5 parçayı koysan, aynı anda ütülersin sanırımay ne çok dağılırlar onlar katlasan katlanmaz hepsini düzenlemek lazım güzelcene...
Üşenme üşenme yıka ütüle bebişi emzirirken onada değecek rahatsız olmasın eli yüzü annesi :)
beni de götürün havuzaa murat batu'ya arkadaş Mina'ya yar oluruzeczanelerde var canım çocuk bezi gibi bişey
zeynep ahtermina sormuş canım hasta bezi nasıldır diye. ben de marketten aldım ahterminacım. 8li can bebenin sanırım büyük boy aldım öyle tavsiye ettiler kilom nasıl olcak hastanede şişmi olcam bilmedğim için öyle aldım.:26:
hım marketlerde var demekki bi bakayım o zaman olmazsa eczanelerden bulurum inş.
Eşim geldi çıktım, şimdi onu gönderdim geri geldim bu arada yemek yapmam lazım feci acıktım ya hiç düzgün beslenemedim bu ara..
Evveeeeeet :84::84::84::84::84::84:
Demeseydin kız kramptan hiç uyumuyorum bende deseydin keşke nefis işte kkötülük olmasada keşke bende öyle olsam dese yetiyo :)
yok ben eleviti kestim hala rengi düzelmedi kan hapındanmı acaba?
Ben şimdi akılsızmı oldumayy şak abi yana cam çok ağır benim tutmam lazım bebiş tutamaz ilerde diye almadım kız kafasına yüzüne filan gelmesin diye :))
Ayy inan sinir oluyo tam beğencem beğenemiyorumm:84:
di canım dii bak ben bu yorumu çoook beğendim :)
ya bi de idrarda koku yapıyor çok rahatsız oluyorum
ben de sorucam haftaya doktoruma.. yazarım ben de hanzade burdan..
Tamam canım bende yazarım pazartesi bakalım ne dicekler.. İnşallah illada kullanıcaksın demez benimki..
Yarama tuz bastın şimdi ahh ne güzel olurdu havuz başında misler gibi güneşlenirdik bebişleri yüzdürürdük kucağımızda :) Seneye kısmet artık inşallah :)
İyi yapmışsın canım, minik minik eldiven patik 5 parçayı koysan, aynı anda ütülersin sanırımay ne çok dağılırlar onlar katlasan katlanmaz hepsini düzenlemek lazım güzelcene...
Üşenme üşenme yıka ütüle bebişi emzirirken onada değecek rahatsız olmasın eli yüzü annesi :)
bende magnezyumu içmiyorum artık kramp olmuyo diye
tadıda çok kötü be yaa içesim gelmiyo valla
kızlar geceliklerinizi falan da yıkayıp mı koydnuz? bir arkadaşaım bol buharlı ütü basıp hawalandırdım dedi.. 80 parça minik şeyden sonra gecelik sabahlık hiç bişi diil ama çok üşeniyooommmmallahın nee kaa pasaklı bi insanım bennn
dayımın kızı bana baya yakın rahatsızlandığımı öğrenmiş oğluyla geldi demin sormaya aya başım döndü o da hamile benden bi ay geride oğlu da 5 yaşında nasıl yaramaz bi çocuk veridm eline çikolata açtım yumurcak tv öyle zaptettik azcık :)) dedim benim oğlan da böyle mi olacak vay evine misafirliğe gittiklerimizeD
beni de götürün havuzaa murat batu'ya arkadaş Mina'ya yar oluruzD eşime söyledim adin oteli bi bakalım dedi seneye gidelim olmaza dedi ay inşallah yaaaaa
dediğin gibi hanzadem gıpta etmiştir belki kramp olmamasına ama işte nefis dediğin gibi kem göz olmasa da olabiliyo. ben tutamam ki çenemi illa her bi şeyimi dökecem.
kız arkadaşım bebeğinin kilosunu bile söylemiyo nazar olur die ben gramına kadar döküyorum :)))
alt açma bezini dün aldım elyaf di mi kızlar onların içi. yıkamasını nasıl yapsam acaba 30 derecede yıkasam toplanır mı elyaf elde mi yıkasam yoksa?? siz nasıl yaptınız
soğukta yıka bence ne olur ne olmaz
alt açma bezini dün aldım elyaf di mi kızlar onların içi. yıkamasını nasıl yapsam acaba 30 derecede yıkasam toplanır mı elyaf elde mi yıkasam yoksa?? siz nasıl yaptınız
hım sen naptın soğukta mı yıkadın?
oteli ciddi ciddi düşünüyoruz canım hayırlısıyla bebek doğsun ihtiyacım var kafamı dağıtmak istiyorum.
fiyatları nasıl?
canım elyaf ya ondan tereddüt ettim30 derecede kısa programda yıkayabılırsın canım kırlı degıl sonucta tozludur ıcın daha rahat kullanırsın bısıde olmaz ıns.
bana söyle hemen gelirim yakınız zaten 2 saat.120 euroydu bayramda şimdi 99 za düşmüş kışa iğce düşer fiyatlar.ben soğukta yünlüler kısmında yıkadım
Geceliklerimi bende yıkamayı düşünmüyorum. Hepsi paketteydi zaten ve dantelliler. Eğer yıkarsam ilki gibi durmayacak kesin. Ondan da birşey olmaz herhalde...
evet, kumaşları hafif ve tiril tiril.. bozulsun istemiyom ben de.. bebeğin tulum, zıbını bile, ki elde yıkandı bütün parçalar, epridi gibi geldi.. ben böyle pırıl pırıl dursun istiyodum, bi değişti sanki.. yani çok şahane bi ev kadını olmadım hiç ama walla haFİF HAfif örselemeden yıkamıştım
şimdi gecelikleri de beceremezsem
neyse saolun kızlar..
alt açma ile ilgili ise pamuk olanı ben de elde yıkadım, toplanmadı.. ama size bi sorum daha war.. alt açma masası falan almadım, bi kaç tane pamuk, bi tane de kanvas bez olanlardaN (silinebilir) alt açma aldım ama e-bebek mağazada 39 tl ye bu şişme yatak gibi çok rahat duran alt açmalar war, alan war mı acaba gerek olur mu bilemedim
umARIM eklenmiştir, sizce kullanışlı olur mu?
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/a...alt_degistirme_minderi/DIS-T8496/urun_resmi/1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?