2011 Ekim Anneleri

veriyolar mı bilmiyorum canım.sormadım da hastaneye.ama nolur nolmaz diye birde bana da doğum yapanlar al mutlaka bulunsun dediler öylelikle aldım.

tamam doğru almışsın can bebe işini görür

ben hemşire işini anlamadım neden geliyo

İyi yapmışsın canım, minik minik eldiven patik 5 parçayı koysan, aynı anda ütülersin sanırım ay ne çok dağılırlar onlar katlasan katlanmaz hepsini düzenlemek lazım güzelcene...

Üşenme üşenme yıka ütüle bebişi emzirirken onada değecek rahatsız olmasın eli yüzü annesi :)

ben cam biberon almayı düşünmüyorum kızım elinde biberonla yere fln düşerse düşenmek bile istemiyorum bana mantıksız geliyo kırılma ihtimalivar sonucta.

ben şimdi cam aldım daha sağlıklı diye ama asla eline vermem kendi tutcağı zaman diğerine geçeriz

evet hasta bezini özel hastaneler veriyor bolca ama ben yinede bir tane koydum neolur ne olmaz diye.ben çok hastalık geçirdiğim için evde zaten vardı

ben aldığımı yıkamadan giymem bir sürü insanın eli değiyor sonuçta minik kuzuma deymesin gücün yeterse yıka bence

dayımın kızı bana baya yakın rahatsızlandığımı öğrenmiş oğluyla geldi demin sormaya aya başım döndü o da hamile benden bi ay geride oğlu da 5 yaşında nasıl yaramaz bi çocuk veridm eline çikolata açtım yumurcak tv öyle zaptettik azcık :)) dedim benim oğlan da böyle mi olacak vay evine misafirliğe gittiklerimize D

beni de götürün havuzaa murat batu'ya arkadaş Mina'ya yar oluruz D eşime söyledim adin oteli bi bakalım dedi seneye gidelim olmaza dedi ay inşallah yaaaaa
dediğin gibi hanzadem gıpta etmiştir belki kramp olmamasına ama işte nefis dediğin gibi kem göz olmasa da olabiliyo. ben tutamam ki çenemi illa her bi şeyimi dökecem.
kız arkadaşım bebeğinin kilosunu bile söylemiyo nazar olur die ben gramına kadar döküyorum :)))

Doğru söylüyorsun, ütünün altına 5-6 parça sığar Kolay ütüleyeceğiz demek...

bende magnezyumu içmiyorum artık kramp olmuyo diye
tadıda çok kötü be yaa içesim gelmiyo valla

Magnezyumu ihmal etme, sadece kramplar için değil kasılmalar içinde kullanılıyor o. Kullanmaya devam et bence...

alt açma bezini dün aldım elyaf di mi kızlar onların içi. yıkamasını nasıl yapsam acaba 30 derecede yıkasam toplanır mı elyaf elde mi yıkasam yoksa?? siz nasıl yaptınız

Geceliklerimi bende yıkamayı düşünmüyorum. Hepsi paketteydi zaten ve dantelliler. Eğer yıkarsam ilki gibi durmayacak kesin. Ondan da birşey olmaz herhalde...

bak ben otel kurduyumdur tesettür otellerin hepsini bilirim ama burası harika hele bir hamamı var tam benlik masaj yaptıramadım göbeğimden ama olsun kışa yine giderim

alt açma bezini dün aldım elyaf di mi kızlar onların içi. yıkamasını nasıl yapsam acaba 30 derecede yıkasam toplanır mı elyaf elde mi yıkasam yoksa?? siz nasıl yaptınız

30 derecede kısa programda yıkayabılırsın canım kırlı degıl sonucta tozludur ıcın daha rahat kullanırsın bısıde olmaz ıns.

hım sen naptın soğukta mı yıkadın?

oteli ciddi ciddi düşünüyoruz canım hayırlısıyla bebek doğsun ihtiyacım var kafamı dağıtmak istiyorum.
fiyatları nasıl?

bana söyle hemen gelirim yakınız zaten 2 saat.120 euroydu bayramda şimdi 99 za düşmüş kışa iğce düşer fiyatlar.ben soğukta yünlüler kısmında yıkadım

30 derecede kısa programda yıkayabılırsın canım kırlı degıl sonucta tozludur ıcın daha rahat kullanırsın bısıde olmaz ıns.
canım elyaf ya ondan tereddüt ettim

bana söyle hemen gelirim yakınız zaten 2 saat.120 euroydu bayramda şimdi 99 za düşmüş kışa iğce düşer fiyatlar.ben soğukta yünlüler kısmında yıkadım

ooo çok yakınmış sana valla söylerim ayarlayabilirsek gidelim güzel olur.

ben çıkıyorum akşama davetliyiz çok da acıktım öpüyorum hepinizi gelince bulurum ben sizi :))

Geceliklerimi bende yıkamayı düşünmüyorum. Hepsi paketteydi zaten ve dantelliler. Eğer yıkarsam ilki gibi durmayacak kesin. Ondan da birşey olmaz herhalde...

evet, kumaşları hafif ve tiril tiril.. bozulsun istemiyom ben de.. bebeğin tulum, zıbını bile, ki elde yıkandı bütün parçalar, epridi gibi geldi.. ben böyle pırıl pırıl dursun istiyodum, bi değişti sanki.. yani çok şahane bi ev kadını olmadım hiç ama walla haFİF HAfif örselemeden yıkamıştım
şimdi gecelikleri de beceremezsem
neyse saolun kızlar..
alt açma ile ilgili ise pamuk olanı ben de elde yıkadım, toplanmadı.. ama size bi sorum daha war.. alt açma masası falan almadım, bi kaç tane pamuk, bi tane de kanvas bez olanlardaN (silinebilir) alt açma aldım ama e-bebek mağazada 39 tl ye bu şişme yatak gibi çok rahat duran alt açmalar war, alan war mı acaba gerek olur mu bilemedim
umARIM eklenmiştir, sizce kullanışlı olur mu?
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/a...alt_degistirme_minderi/DIS-T8496/urun_resmi/1

hepinizin yazdıklarınızı begendim ama böyle olmuyooo yazdıgım yazılar begenilmeyince kendimi yanlız hissediyom vallaaaaa
begen tuşunu geri istiyommm sanki kimse yazdıklarımı okumuyomuş gibi geliyooo kendimi degersiz hissediyom yaaaaaaaa:95::95:hormonlardan dolayı

http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/alt_acma_minderi/disney/disney_alt_degistirme_minderi/DIS-T0917 şimdi oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…