Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 4 ziyaretçi
seyma4
yozservet
zaya
zeyneb1982
COTURNIX misafirleirmizde varmış herkese hoş sohbetler şimdilik hoşçakalın ben kaçar bu arada eklediğim resimlerede güldüm valla odayı paramparça eklemişim
Kahvaltılık önerilerim Nidacığım: Ben iki gündür lor peyniri kavuruyorum biraz; zeytinyağında yeşil biber (istersen bir küçük kuru soğanı da doğrayıp biberle kavurabilirsin) kavurup içine lor peynirini ekleyip pul biber & kekik de koyup iyice karıştırıyorum... Bir de domatesi doğrayıp üzerine sumak, pul biber, kekik ve zeytinyağı gezdiriyorum, nar ekşisi de ekleyebilirsin, benim eşim ekşi sevmediği için koymuyorum ben...
Bir de pancake tarifim var (Pancake | Devletşah), bazen standart tarifte değişiklikler yapıyorum; şeker koymuyorum, 1 tane yeşil 1 tane de kırmızı biber doğruyorum, bir miktar da beyaz peynir ufalıyorum, 5-10 dal da maydonozu ince ince kıyıp ekliyorum pancake hamuruna o şekilde yapıyorum... Bebeğinize sağlıklı uzun ömürler dilerim... Tavsiyeleriniz & güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ederim...
canım odaya bayıldım ellerinize sağlık, kesenize bereket olsun inşallahEki Görüntüle 250522 Eki Görüntüle 250523 Eki Görüntüle 250524 Eki Görüntüle 250525 Eki Görüntüle 250526 Eki Görüntüle 250527 Eki Görüntüle 250528 Eki Görüntüle 250529 Eki Görüntüle 250530 Eki Görüntüle 250531 Eki Görüntüle 250532 Eki Görüntüle 250533 Eki Görüntüle 250534 Eki Görüntüle 250535
kapı süsü almıcam kapıyı kabartma nazarlıklarla süslicem sipariş verdik bekliyoruz tamamlanınca eklerim.
duvarlarada aynen nazarlık ve bikaç farklı çizgi karekter eklenicek birde su dalgası dedikleri duvar stickerı gelicek odamız biraz daha renklenicek
odamız çok ufak olduğu için şifonyer ve dolap alamadık kendi dolabımda yer yaptım şarktan sonra prensesime oda alırız inşallah birde bikaç oyuncak var onları ve biberon ıvır zıvır koyacak yer arıoıyorum evde yer yok duvara raf yaptırmak istiyorum ama nasıl olur bilemem yeni fikirlere açığım...
son olarak bu odayı kullanıp kullanamıcağım malum çünkü dayımız yeni doğan beşiği gönderiyoonu yatak opdama koyucam biraz kafam karışık boşunamı bu odayı yaptum acaba küçücük bebeğe ayrı oda nasıl olurki ya duymazsam ya uyanamazsam
ooof iyice panik atak oldum şimdilerde tek endişem yaben uyurken sancım tutarsa sumu nişanmı düğünmü neyse artık o gelirde ben farketmezsem ne yaparız aboooo tövbe diyim allah korusun
ben hemşire işini anlamadım neden geliyo
Eki Görüntüle 250522 Eki Görüntüle 250523 Eki Görüntüle 250524 Eki Görüntüle 250525 Eki Görüntüle 250526 Eki Görüntüle 250527 Eki Görüntüle 250528 Eki Görüntüle 250529 Eki Görüntüle 250530 Eki Görüntüle 250531 Eki Görüntüle 250532 Eki Görüntüle 250533 Eki Görüntüle 250534 Eki Görüntüle 250535
kapı süsü almıcam kapıyı kabartma nazarlıklarla süslicem sipariş verdik bekliyoruz tamamlanınca eklerim.
duvarlarada aynen nazarlık ve bikaç farklı çizgi karekter eklenicek birde su dalgası dedikleri duvar stickerı gelicek odamız biraz daha renklenicek
odamız çok ufak olduğu için şifonyer ve dolap alamadık kendi dolabımda yer yaptım şarktan sonra prensesime oda alırız inşallah birde bikaç oyuncak var onları ve biberon ıvır zıvır koyacak yer arıoıyorum evde yer yok duvara raf yaptırmak istiyorum ama nasıl olur bilemem yeni fikirlere açığım...
son olarak bu odayı kullanıp kullanamıcağım malum çünkü dayımız yeni doğan beşiği gönderiyoonu yatak opdama koyucam biraz kafam karışık boşunamı bu odayı yaptum acaba küçücük bebeğe ayrı oda nasıl olurki ya duymazsam ya uyanamazsam
ooof iyice panik atak oldum şimdilerde tek endişem yaben uyurken sancım tutarsa sumu nişanmı düğünmü neyse artık o gelirde ben farketmezsem ne yaparız aboooo tövbe diyim allah korusun
canım çok teşekkürleremelcim maaşaalah kızına.
maşallah canım bebeğine hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallahh vakti zamanında tabi
çok teşekkürler tubacım amin hepimiz inşallah:69
canım oda takımının içine aldığın dalin deterjanından az birazcık peçeteye döküp dolabın içine koyabilirsin sabun deneyenlerde var tabi umarım faydalı olur. Ben tüm yıkanacakları 30 derecede hassas yıkama programına attım hurma 37.haftadan sonramıı ben günde 6,7 tane tüketiyorum vitaminindenfaydalanmak için ama tırstım şimdii :18:
Canım dalin deterjanını denicem çok sağol...tubacım bence yeme çünkü çok defa duydum ama en son hemşireler söyleyince tırstım..
Canım topigimizin kurucusu seker insan duygu 4 gün önce bebisini doğurdu.kanama ve sancısı oldu megerse dogum başlamış.10 gün kuvozde kalacakmış minnosu :)kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. EDUT ilk bebeğimiz hayırlı olsun demiş kimin bebeği oldu kızlar yaaa bilen varsa yazabilirmi?
canim ben yurt disindayim.burda her ay sigortaya para odeniyor kisi basina yoksa altindan kalkilmiyor hemde mecbur istemesekde odenecek yani.dogum yapincada 24 saati boleceklermis kac gun oluyorsa iste hemsire geliyor burda yardima evi temizliyor cocugun nasil yikanacagini gobegine herseye yardimci oluyor yani.gecen hafta mektup geldiki benim yataginbelli bir yukseklikte olmasi gerekiyormus,yoksa temizlemiyorlarmis belleri agriyormus.bende dedim temizlemesin zaten ben duzlerim kendi yatagimi baskasinin duzlemesini istemem cunki hergun carsaf degistiriyor kisin nerde kurutacam ben hergun carsafi haftada bir degistiriyorum ben yeterli degilmi bana gore oyle bilmiyorum kizlar siz nasil yapiyorsunuz ben pasaklimiyim ne?:26:
Tebrikleriniz, dilekleriniz ve duaların için teşekkürler Sanırım beni bugün hastaneden postalıycaklar kızım burda kalıcak Saat 3 olsada kızımı görsemmmmmmm Kızımı benden nasıl aldıklarını anlatıyım
Salı sabahı tuvallette gittim hiç bişey yok herşey normaldi tekrar geri yattım 10 gibi uyandım ve tuvallete gittiğimde çamaşırımda kan vardı(bardak ağzı büyüklüğünde) Sanırım nişan dedikleri şeydi Akşama kadar damla damla devam etti Akşam doktora gittik ultrasonla baktı doktor herşey normal dedi bebek hareketli suyu iyi plasentada yerinde dedi. Progestan iğne yaptılar ve ilaç verdi eğer kanama bi kaç güne geçmezse yatışını yapıcaz dedi. Ertesi sabah azalmıştı öğlene tamamen kesildi kanama bu seferde sancı başladı Bi gün öncede sancı vardı ama takip etme gereği duyucağım kadar değildi Salı günü olan sancılarımı takip etme gereği duydum Sancılar gelince anlaşılıyomuş Benimkiler ilk 9dakikada bir geliyo 10-20 saniye felan sürüyodu Öğlen başladım akşam 9'a kadar takip ettim Bu arada çantamı hazırladım-duş aldım-bacaklarımı jiletle almak zorunda kaldım-diğer taraf temizdi zaten-duştan sonra kremlendim-saçlarımı biraz düzelttim-balkonda çamaşırlarım vardı onları topladım-evi toparladım. Saat 8di eşimi arıycaktım gel gidelim diye aklıma balığım geldi onu pişirdim yedim bi yandanda sancı vuruyo tabi 5-6dakikada bir 30-50 saniye sürüyo bide. Sonra eşimi aradım geldi
(Şuan göğsümde süt pompası takılı sağılıyorum)
Ultrasona girdim bebek iyi bi problem yok dedi doktor NST istedi Nst çekildi sancı çıktı serum takıldı idrar tahlili yapıldı sonuçları doktora götürdüm tekrar nst istiycekti gelmişken muaye ediyim seni dedi Muayenede o kadar korkunç bişey değilmiş Muayeneden sonra 4cm açılma var doğuruyosun dedi Sanırım durumun ciddiyetini o zaman anladım Hele bide normal yapman tehlikeli sezeryanla alıcaz dediler bitiş anım oldu. Bayılıcam, ayıldığımda kızım olmıycak. Allahtan balığımı yemişim de açlık saatim dolmadığı için bayıltamadılar belden aşşa uyuşturdular Uyuşturmalarıyla kızımı çıkarmaları 5dk olmamıştır. Doğduğu anda göremedim ama sesini duydum temizledikten sonra gösterdiler küçücük bir surat çok şekerdi Sonra hemen götürdüler küveze yoğun bakıma aldılar Ciğerleri henüz gelişmemiş bide anne karnında enfeksiyon kapmış dediler Size tavsiyem eğer akıntınız fazlaysa hemen tahlil yaptırın Sanırım benim hatam o oldu Sezeryan olucaklara tavsiyem epidural olsunlar Bayılıpda kafanızın sersem gibi olmasındansa ayaklarınızı hissetmemeniz daha iyi
(Bu arada sağma işim bitti gelen 2 göğsümdende sadece birer damla ama olsun elbet gelicek)
Valla bizden bu kadar normal olsa en ince ayrıntısına kadar anlatırdım ama sezeryanda fazla bişey olmadığı için aklıma geleni yazdım
sağol canım inşallah öyle olucak zaten kafaya hiç takmıyorum önemli olan zamanında sağlıklı doğması sen de kafaya takma bak 1 haftada benimki 400 gr almış demekki hızlı kilo alımları başladımaş. canım kızına bizimki de zayıf ama 3 kilonun altında doğmasın yeter bi de sağlıklı olsunlar da biz sütümüzle tombişleştiririz inş. onları
canım dediğin gibi yıkıcam çok sağol bence düzenli her gün yiyosan 1 tane ye ama sen bilirsin tabi yine de..30derecede yıkadım ben ve 600 devirde çok sıkmadım yani
çok koyu renklileri ayrı daha açık ve beyazları yarı yıkadım içerde serdim dışarı kokusu sinmesin ve sinekler falan pislemesin diye
hurma ben şimdi günde 3 tane yiyorum zararı var mıdır acaba:26::26:
canım sana da bebişine de maşallahkızlaarrr....çook önce geldim ama biraz yorulduğumdan yazmadım ,dr un söylediklerini ,geçmişi okudum ,sonra uyudum ,şimdi yemeemi yiyip geldim yazıyım dediiim :)
dr um çokk büyümüşün dedi beni görür görmezsonra kiloma baktık 75.5 çıktı ,yanı 13 kg almışım ,kiloma bişi demedi ama büyümüşsün demesi yeterli dimiii:26:
bebişim baya büyükmüş ,dr umuz bu minik olmucak ,baya toplu olcak dedi ,önde gidiyomuş gelişimi ama haftasıylada uyumluymuş ,2100gr. olmuşuz,boyunu sormadım ,sonra aaa dudaklarına baaak dedi ,evet gerçekten büyüktü kızlar kızımın duduşu ,benimgibi dedim ,dr. da evet köfte dutaklı olcak bu kız dediitabi babamız isyanlarda öyle güzel duduşlu kıza ben nasıl sahip olcaaamm diyooo kemik ağrılarımı söyledim ,dedimki benden kullanıyo galiba zilli ,dr umda sütü 2 bardağa çıkaralım dei ,15 gün sonra görüşelim dedi ...
aytencim bugün rapor yazan arkadaş izindeydi ,diğerinin gelmesini beklesemde bugünmü yazdırsam yoksa pztsimi gelsem dedim ,dr um farketmez ,zaten hafta sonuna geliyo dedi ,ben o günde 32 hafta gibi yazabilirim istersen dedi ,bende pztsi yadırmaya karar verdim iyi yapmışmıyım ,bide dediki biz çalışabilir raporunu yazdığımızın ertesi günü bile doğursan 8 haftayı geriye atabiliyosun ,artık yanmıyo eskisi gibi dei ,ne dedi tam anlayamadım ama iyi bişidri umarım.
kasık ağrıları içinde normal dedi dr.um ...
telefon numaarasını vermedi ,yani bende ki cep teli akşam 10 a kadar açık oluyomuş ,zaten doğumlara geliyomuş ,bayram boyu gelmiş doğumlara ,bende çok üsteleyip ısrarcı olmak istemedim ...
zaten dr a bi ara dedimki bu bebek iri olursa sezeryan olur diiimiiii???? oda sen sezeryan istiyosun galiba dedi ,bendee yooook ben size güveniyorum dedim ,oda ben kararı vercem nidacım sen hiiç düşünme dediii:100::100::100:
bide yarın arayp şeyi sorcam kızlar sizde söyleyin varsa ,benden böyle beyaz bi akıntı geliyo ,bi kaç damla,çamaşırımı baktığımda 1 tl kadar normal istaklık ,ortasındada beyaz,doğurt gibi bişey oluyo ?enfeksiyonmu diye korktum bende ,ama sormayı unuttum ,oda yarına artık...
aynen öyle canım ona hususi kilo aldırmanın bi yolu olmadığına göre kendimi üzmenin de bi alemi yok inşallah döner kızım tatlım yaa:97:maşallah canım bebeğinesağlıklı olsun da doğunca nasılsa kilo alcaklar.inşallah döner bebeğin. :
canım ben doktorumla konuştuğumda son ana kadar beklicem 38. haftada almıcam hatta bi miktar doğum sancısı çekmeni istiyorum çünkü bebek için çok faydalı dedi..dün bi arkadaşımla buluştum kız 20 saat sancı çekti bebek doğum kanalına girmeyince sezeryan oldu.. çocuk doktoruna gittiklerinde doktor normal mi sezeryan mı demiş normal doğumun bütün sancılaını çektim ama sezeyan oldum demiş doktor da belli zaten çok dirençli bi çocuk doğum sancısı bebeklerin bağışıklığını çok güçlendiriyo demiş..kızlar eğer sezeryan olursa 38. haftada alınıyor değilmi.... şimdi bende kalan 38 gün dio. bu 40 hafta normal doğum için olan süre... eğer sezeryan olursam 38 gün -14gün (2 haftakalan 24 gün müüüüüüüüüüüüüü
slm kızlarr o kadar alıntı yaptım uyuz pc hepsini sildiii geri dönmeye üşendimkontrolu olan arkadaşlar maşallahhhh bebiklerinizeee
dün akrabalarımız geldi ziyarete karnımı görünce demezmi senin ne kadar var diye dedim 1 ay falan yok yokkkk karnın aşagı inmiş o kadar beklemez didiannemde söyyyle baktı hayırlısı didi onun stresiyle akşam bir sancı girdi soluma sol tarafımın agrısından kıvrandım annem hastaneye gidelim dedikçe ben korkudan yok geçer diye oyaladım geçti zati şimdi gitsem oramı buramı mıncıklıcaklar anam duygu hepimizi harekete geçirdin kızz annem başladı kalan eksikleride tamamlayalım diye pazartesi belki alışverişe çıkarız didik
çok sağol hanzadecimmHerkesler tutuşmuş bende dahil dün alışverişimi bitirdim gibi, gecelik almadım sadece... Birde evdeki tüm çekmeceleri konsoları portmantoyu hepsini elden geçirdim düzenledim. Atılcakları attım. Bugünde yatak odama girişecektim içlerini boşaltıp toz alıp yerleştirecektim ama halim yok çok sıcak bu gün sanki istanbul sürekli terliyorum. Onuda yapıcam belki öğleden sonra girişirim, yada kardeşimle yaparım.
Emel, Sansee, Filiz kızlar bebişelrede sizede maşallah :)
Sanse ağrı normalmiş demek, anormali nasıl oluyo acaba neyse öğrenmek istemiyorum henüz erkeeen :)) Fotonda çok güzel çıkmış sac bandına bayıldım :)
Makarna tatlım bende aynıyımda hamdolsun diyip oturuyorum artık napalım... Bunada şükür. İyi olsunlarda dediğin gibi..
Zeytin limon bazen bende öyle sanıyorum :)
Filiz biberonu dr. brawn aldım 2 boy 120 ve 240 ml... Yanlız renkleri beyazlaşmış şeffaf değil eskisi gibi sanki süt lekeli gibi uyuz oldum ph dengesini korumak için böyle çıkıyomuş artık filan neyse aldım...
kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun. EDUT ilk bebeğimiz hayırlı olsun demiş kimin bebeği oldu kızlar yaaa bilen varsa yazabilirmi?
canım gıdemedım carsıya anlattıgım uzre :) ama gecelık zor cıdden gecen baktım boy baya kısa oluyo bıde ıcı gozukuyodu olmazsa artık anne gecelıgı alıcam napalım yapcak bısey yok alırsan ekle sendeAllah sabır ve kolaylık versin, bende sanırım ayakabısı ile evime giren birien tuhaf tuhaf bakardım hatta bakmakla yetinmez kıyameti kopartırdım :)))))))
Karnın kasılmıyomu canım? Benim karnım daha çok sertleşiyo almadığımda..Sadece bacak krampları için değil ki, yalancı doğum sancılarının ve kramplarınında daha az hissedilmesi için o...
Allahım 41 kere maşallah kız sana, hala daha bişler yaparım bitiririm diyosun :)) Ben çok feci tembelleştim bu hamişlikte sanırım, görümcen konusundada haklısın canım hazır al koy çayla yesin madem arayıp sorup ilgilenmedi uğraşma tabi...
Şimdiden afiyet olsun, yakınsa iyide hissedersen al geceliğinide modelini nette bulursan burayada koyda bizde bakalım gecelik konusunda çok muzdaribiz tesettürlü bayanlar :))
selam kızlar.....öncelikle ilk bebeğimiz hayrlı olsun..geldi ilk mis kokulumuz....diğer sorun yaşayan arkadaşlarımda geçmişler olsun.....insan bir tuhaf oluyor dimi...ne çabuk geçti, oysa hiç geömez sandıydık
bende hafta sonunu hastanede geçirdim...sürekli devam eden ki hala etmekte, hafif hafifi sancım vardı cumadan beri, arada çok canımı yakıyordu tabi....cumartesi çoğalınca doktorumu aradım yalancı sancıdır dinlen felan dedi ama bence normal gibi değildi....bende bize yakın devlet haftanesine gittim , açılma muaynesi yaptılar şükür açılmam yok, ama nst de 8 dakikada 3 kasılma görüldü( değerle düşük ama var...acil kendi hastaneme gittik...ordada aynı işlemler yapıldı, salak doktorum telefonla bilgi aldı gelmedi bile...ordaki nst de sancılarım daha yüksekti...serum yedim, ama serum sonrası daha azalmış olsada sancım var....pazartesi galiba ya yıllık izinimi kullanacağım yada raporum başlayacak....aslında hep 2 hafta daha çalışıp bebeğimle daha çok zaman geçirmek vardı kafamda ama o iyi olsunda...
teşekkür ederim zeytinlimon :)
ya kızlar enfeksiyon konuşulmuş ya bendede 5. ayımdan itibaren iç çamaşırımda ıslaklık oluyor. yani terleme tarzı bişi ama epey ıslanıyor çamaşırım. son 2 aydır idrar tahlili falan yapılmadı herşey normal gidiyor deniliyor ama acaba benim yoğun terleme sandığım şey enfeksiyon olabilirmi. Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirse sevinişrim. Buarada bu hafta nefes almakta bazen zorlanmaya başladım. birde bazen sancılarım oluyor özellikle geçen gece nerdeyse hastaneye gidicektik ama sabaha geçti şükür. daha çabuk yorulmaya başladım yinede iii olduğumu söyleyebilirim.
tunaydın kızlar dun ıslerden bıtap dusmus durumda teyzeme gıttım malum bır sancı basladı orda korkunc bı sancı gelıyo nefes bıle aldırmıyo sonra gıdıyo oldum agrıdan normalde dogum sancısı kasıkta olur ama bu cok yukardaydı mıdeme yakın yanı ama oyle canım yanıyodukı esımı aradım nobetteydı o okadar yukarda dogum sancısı olmaz bagırsaktır yıne luzumsuz bısey yemmıssındır dedıben eksı sevıdımden esım yedıgım seylerı megenmez ham meyve fılan der neyse o gun yedıklerım aklıma geldı 5 gunluk sanırım patlıcan salatam vardı onu ve kızılcık yemıstım onlardan olabılır dıye dusundum ama dogum sancısınada benzıyodu sıddetı dk bıle tutum baktım duzenlı deıl uzandım baya sonra tuvalete gıttım e anladımkı bagırsak sancısıymıs ıshal oldum ama oldum eve geldım ıshal ama tuvalete cıkamıyorum kıraplar sancılar sabaha kadar uyuyamadım bu sefer zehırlendımmı bebegıme bısey olurmu oldum korkudan sabaha gectı sımdı hafıf ama bende benden gectım basım agrıyo halsızım yorgunum sabah erkenden oglum uyandırdı evın ıslerını yaptrık yedırdım onu esım geldı onu yedırdım annem aradı oglumu hayvanat bahcesıne goturdu onu hazırladım yolladım ve pc basına geldım suan daha ıyıyım oglumda yok esımde uyuyoken sakın sakın utumu yapıcam bırazdan bıde aksam yemegı var tabı ısler bıtmıyooo yemek yapmak ıstemıyorum
gorumcem gelır artık pazar gunu bayramlasmaya gelırız demıstı kacta gelırse artık bellı deıl yada gelmez bı degsıkler sagları solları bır deıl gelmesınlerde zaten
canım gıdemedım carsıya anlattıgım uzre :) ama gecelık zor cıdden gecen baktım boy baya kısa oluyo bıde ıcı gozukuyodu olmazsa artık anne gecelıgı alıcam napalım yapcak bısey yok alırsan ekle sendegorumcem yardım edıyım vs hıc bısey demedı bıde bayramın bırıncı gunu aksamı kızı geldı yatılıya cok lazım sankı su halımle evın ıcıne ettı resmen hala saclarını buluyorum 18 yasında koca kız hamıle halımle hızmett ettım oda tv karsına yattı bıde esımın dıger ygenı vardı 13 yasında oda yangelıp yattı esıme soyledım goturdu onları termız lan evım ıcler acısı hale gelmıstı bıde temızlık yaptım ama ıstemeye gelınce uzerlerıne yokturr bıdaha kalamaz bu evde neyse sondu bu gelırlerse esımı yollayıp borek baklava aldırırım tamam ıste yesın gıtsınler
bol bol su ıc ve dınlen umarım gecer kısa surede yalancı sancıdır henuz erken mınıslerımız ıcın bı 3kıloya ulasıp cıgerlerı gelıssın en azından ıstırahat et bol bol gecmıs olsun
canım kızının odası cok cıcı hayırlı olsun dıyelım bı arkadas daha koymustu resım ısım unuttum sımdı onun kıde cok guzel guzel gunlerde kullansınlar ınsallah
aynı akıntgı uzun suredır bendede var sırılsıklam oluyor sık sık camasır degıstırıyorum doktoro soyledım ıdrar tahlılı yaptı turnusollu ped koydurup yarım saat gezdırdı benı ege akan bebegın suyu ıse renk degısırmıs cunku bıde suruntu aldı hepsıde temız cıktı demekkı normal akıntıymıs ama yaptır sende canım ıcın rahat etsın
çok teşekkürler canım eminim sizleirnki çok çok güzeldir sağlıkla büyüsünler yuvalarımızda inşallahbence oda çok sıcak olmuş bir eksik prensesin
teşekkürler canım allah daha iyilerini sizlere nasip etsin hayıorlı evlşatlar versin hayırlı zamanda inşallahcanım odaya bayıldım ellerinize sağlık, kesenize bereket olsun inşallahçokkkk cici olmuşşşş ımmm nefissss güle güle hayırlı sağlıklı analı babalı büyütün ağzınızın tadıyla kullanın inşşşşşş
tüm herkes inşşşş hamişler bizlerede bolca duainşallah darısı bizlere olsunnn öptüm hepinizziii
canııım komşun yeni doğum yapmış belki onunda ayrı gerginlikleri vardır alınmıştır amaaaaan de geç üzme o kıymetli canını aman haaa ağlama sakıınslm kızlarrr 1 saat öncesine kadaar keyfim yerindeydi annem salonda otururken eşimle arka odada ufak çaplı tartışma halindeydik
lambamız kapalı ama tv açıktı dogum yapan komşumda balkona çamaşır seriyordu telim çalmaya başladı komşu çagrı atıyo eşimle konuşmamız
bitmemişti daha tele cevap veremedim mesgule attım eşimle konuşmaya devam ettim 10 dk sonra telime aynen şöyle bir msj
evde oldugunu biliyorum niye cevap vermiyorsun sana ne yaptıgımıda anlayamadım çok kırıldımresmen sinirlerim oynadıııı
allahım akıl versin zaten kocama kızgınım kızıda yolasım geldi offf çok sinirliyimmmmmmmmmmmmm ve aglamak istiyorummmmmm
ayyy çokk şirinn güzel günlerde yatsın minik kızınnnnnn
geçmiş olsun canımm inşallah bebeğin zamanında sağlıkla kucağına konar bi sıkıntı olmasında iznini erken kullan ne yapalım herşey onlar için allah korusun sizleriselam kızlar.....öncelikle ilk bebeğimiz hayrlı olsun..geldi ilk mis kokulumuz....diğer sorun yaşayan arkadaşlarımda geçmişler olsun.....insan bir tuhaf oluyor dimi...ne çabuk geçti, oysa hiç geömez sandıydık
bende hafta sonunu hastanede geçirdim...sürekli devam eden ki hala etmekte, hafif hafifi sancım vardı cumadan beri, arada çok canımı yakıyordu tabi....cumartesi çoğalınca doktorumu aradım yalancı sancıdır dinlen felan dedi ama bence normal gibi değildi....bende bize yakın devlet haftanesine gittim , açılma muaynesi yaptılar şükür açılmam yok, ama nst de 8 dakikada 3 kasılma görüldü( değerle düşük ama var...acil kendi hastaneme gittik...ordada aynı işlemler yapıldı, salak doktorum telefonla bilgi aldı gelmedi bile...ordaki nst de sancılarım daha yüksekti...serum yedim, ama serum sonrası daha azalmış olsada sancım var....pazartesi galiba ya yıllık izinimi kullanacağım yada raporum başlayacak....aslında hep 2 hafta daha çalışıp bebeğimle daha çok zaman geçirmek vardı kafamda ama o iyi olsunda...
ilk kontrolünde bi tahlil yaptırmak istediğini söle istersen canım aslında bi çok dr şikayet varmı yomu demeden tedbir amaçlı tahlil yapıyo ne hikmetse bize denk gelen doktorlar şikayet üzerine eeh bi tahlil yaptır bakalım diyor sinir bastı bak geneteşekkür ederim zeytinlimon :)
ya kızlar enfeksiyon konuşulmuş ya bendede 5. ayımdan itibaren iç çamaşırımda ıslaklık oluyor. yani terleme tarzı bişi ama epey ıslanıyor çamaşırım. son 2 aydır idrar tahlili falan yapılmadı herşey normal gidiyor deniliyor ama acaba benim yoğun terleme sandığım şey enfeksiyon olabilirmi. Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirse sevinişrim. Buarada bu hafta nefes almakta bazen zorlanmaya başladım. birde bazen sancılarım oluyor özellikle geçen gece nerdeyse hastaneye gidicektik ama sabaha geçti şükür. daha çabuk yorulmaya başladım yinede iii olduğumu söyleyebilirim.
kızımın odasının resimlerini ve yatak odasındaki park yatağı :) tabi odası şimdilik böyle ilerde değişicek :)
Eki Görüntüle 250860 Eki Görüntüle 250861 Eki Görüntüle 250862 Eki Görüntüle 250863 Eki Görüntüle 250864 Eki Görüntüle 250865
sağol canım inşallah öyle olucak zaten kafaya hiç takmıyorum önemli olan zamanında sağlıklı doğması sen de kafaya takma bak 1 haftada benimki 400 gr almış demekki hızlı kilo alımları başladı
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?