kızımın odasının resimlerini ve yatak odasındaki park yatağı :) tabi odası şimdilik böyle ilerde değişicek :)
Eki Görüntüle 250860 Eki Görüntüle 250861 Eki Görüntüle 250862 Eki Görüntüle 250863 Eki Görüntüle 250864 Eki Görüntüle 250865
çok teşekkürler canım eminim sizleirnki çok çok güzeldir sağlıkla büyüsünler yuvalarımızda inşallah
teşekkürler canım allah daha iyilerini sizlere nasip etsin hayıorlı evlşatlar versin hayırlı zamanda inşallah
canııım komşun yeni doğum yapmış belki onunda ayrı gerginlikleri vardır alınmıştır amaaaaan de geç üzme o kıymetli canını aman haaa ağlama sakıın
teşekkürler teyzoş
geçmiş olsun canımm inşallah bebeğin zamanında sağlıkla kucağına konar bi sıkıntı olmasında iznini erken kullan ne yapalım herşey onlar için allah korusun sizleri
ilk kontrolünde bi tahlil yaptırmak istediğini söle istersen canım aslında bi çok dr şikayet varmı yomu demeden tedbir amaçlı tahlil yapıyo ne hikmetse bize denk gelen doktorlar şikayet üzerine eeh bi tahlil yaptır bakalım diyor sinir bastı bak geneinşallah enfeksiyon değildir gebeliktede akıntı olurmuş belkşide gebeliğe bağlıdır ha ne dersin
çok güzel odanız iyi günlerde kullanın mışıl mışıl uyusun,büyüsün bıdığımız içinde
canım malesef yalancı sancı değil....nst de çıkmazmış yalancı sancı...yarın işe gidip yıllık iznimi kullanacağım, evde yatcaz artık...36 yı bitireydik hayırlısı ie
geçmiş olsun canım ,inşallah bebeklerimiz zamanından önce sürpriz yapmazlar bizee....selam kızlar.....öncelikle ilk bebeğimiz hayrlı olsun..geldi ilk mis kokulumuz....diğer sorun yaşayan arkadaşlarımda geçmişler olsun.....insan bir tuhaf oluyor dimi...ne çabuk geçti, oysa hiç geömez sandıydık
bende hafta sonunu hastanede geçirdim...sürekli devam eden ki hala etmekte, hafif hafifi sancım vardı cumadan beri, arada çok canımı yakıyordu tabi....cumartesi çoğalınca doktorumu aradım yalancı sancıdır dinlen felan dedi ama bence normal gibi değildi....bende bize yakın devlet haftanesine gittim , açılma muaynesi yaptılar şükür açılmam yok, ama nst de 8 dakikada 3 kasılma görüldü( değerle düşük ama var...acil kendi hastaneme gittik...ordada aynı işlemler yapıldı, salak doktorum telefonla bilgi aldı gelmedi bile...ordaki nst de sancılarım daha yüksekti...serum yedim, ama serum sonrası daha azalmış olsada sancım var....pazartesi galiba ya yıllık izinimi kullanacağım yada raporum başlayacak....aslında hep 2 hafta daha çalışıp bebeğimle daha çok zaman geçirmek vardı kafamda ama o iyi olsunda...
kızlar dün duyguyla konuştum ,dr u sabah onu taburcu etmiş ama 4 gini gel demiş ,bebek emerse bi sonraki gün ikinizide öıkaralım demiş ,oda gitmişti emmiş bebişimiz ,gazını çıkarıyodu ,ama sürekli uyuyomuş miniş yaaaaCanım topigimizin kurucusu seker insan duygu 4 gün önce bebisini doğurdu.kanama ve sancısı oldu megerse dogum başlamış.10 gün kuvozde kalacakmış minnosu :)
canım o bendede var hatta geçende tarif ettim ,1 tl kadar bi ıslaklık oluyo ,ortasındada biraz beyazlık oluyo benim ,böyle günde bikaç defa geliyo ,geldiğini hissediyorum adetken olduğu gibi...çamaşır değiştirmekten bitap düşüyorum....ama dr um sorun olmadığını normal olduğunu söyledi ,ama genede aklında soru işaretleri varsa aile hekimine git o idarar tahlili ve kültürü istesin ,yada acildeki aile hekimine git ,hastane bünyesinde yapıyolar kültürü ,sağlık ocaklarında yok.teşekkür ederim zeytinlimon :)
ya kızlar enfeksiyon konuşulmuş ya bendede 5. ayımdan itibaren iç çamaşırımda ıslaklık oluyor. yani terleme tarzı bişi ama epey ıslanıyor çamaşırım. son 2 aydır idrar tahlili falan yapılmadı herşey normal gidiyor deniliyor ama acaba benim yoğun terleme sandığım şey enfeksiyon olabilirmi. Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirse sevinişrim. Buarada bu hafta nefes almakta bazen zorlanmaya başladım. birde bazen sancılarım oluyor özellikle geçen gece nerdeyse hastaneye gidicektik ama sabaha geçti şükür. daha çabuk yorulmaya başladım yinede iii olduğumu söyleyebilirim.
kızımın odasının resimlerini ve yatak odasındaki park yatağı :) tabi odası şimdilik böyle ilerde değişicek :)
Eki Görüntüle 250860 Eki Görüntüle 250861 Eki Görüntüle 250862 Eki Görüntüle 250863 Eki Görüntüle 250864 Eki Görüntüle 250865
selam kızlar.....öncelikle ilk bebeğimiz hayrlı olsun..geldi ilk mis kokulumuz....diğer sorun yaşayan arkadaşlarımda geçmişler olsun.....insan bir tuhaf oluyor dimi...ne çabuk geçti, oysa hiç geömez sandıydık
bende hafta sonunu hastanede geçirdim...sürekli devam eden ki hala etmekte, hafif hafifi sancım vardı cumadan beri, arada çok canımı yakıyordu tabi....cumartesi çoğalınca doktorumu aradım yalancı sancıdır dinlen felan dedi ama bence normal gibi değildi....bende bize yakın devlet haftanesine gittim , açılma muaynesi yaptılar şükür açılmam yok, ama nst de 8 dakikada 3 kasılma görüldü( değerle düşük ama var...acil kendi hastaneme gittik...ordada aynı işlemler yapıldı, salak doktorum telefonla bilgi aldı gelmedi bile...ordaki nst de sancılarım daha yüksekti...serum yedim, ama serum sonrası daha azalmış olsada sancım var....pazartesi galiba ya yıllık izinimi kullanacağım yada raporum başlayacak....aslında hep 2 hafta daha çalışıp bebeğimle daha çok zaman geçirmek vardı kafamda ama o iyi olsunda...
tunaydın kızlar dun ıslerden bıtap dusmus durumda teyzeme gıttım malum bır sancı basladı orda korkunc bı sancı gelıyo nefes bıle aldırmıyo sonra gıdıyo oldum agrıdan normalde dogum sancısı kasıkta olur ama bu cok yukardaydı mıdeme yakın yanı ama oyle canım yanıyodukı esımı aradım nobetteydı o okadar yukarda dogum sancısı olmaz bagırsaktır yıne luzumsuz bısey yemmıssındır dedıben eksı sevıdımden esım yedıgım seylerı megenmez ham meyve fılan der neyse o gun yedıklerım aklıma geldı 5 gunluk sanırım patlıcan salatam vardı onu ve kızılcık yemıstım onlardan olabılır dıye dusundum ama dogum sancısınada benzıyodu sıddetı dk bıle tutum baktım duzenlı deıl uzandım baya sonra tuvalete gıttım e anladımkı bagırsak sancısıymıs ıshal oldum ama oldum eve geldım ıshal ama tuvalete cıkamıyorum kıraplar sancılar sabaha kadar uyuyamadım bu sefer zehırlendımmı bebegıme bısey olurmu oldum korkudan sabaha gectı sımdı hafıf ama bende benden gectım basım agrıyo halsızım yorgunum sabah erkenden oglum uyandırdı evın ıslerını yaptrık yedırdım onu esım geldı onu yedırdım annem aradı oglumu hayvanat bahcesıne goturdu onu hazırladım yolladım ve pc basına geldım suan daha ıyıyım oglumda yok esımde uyuyoken sakın sakın utumu yapıcam bırazdan bıde aksam yemegı var tabı ısler bıtmıyooo yemek yapmak ıstemıyorum
gorumcem gelır artık pazar gunu bayramlasmaya gelırız demıstı kacta gelırse artık bellı deıl yada gelmez bı degsıkler sagları solları bır deıl gelmesınlerde zaten
canım gıdemedım carsıya anlattıgım uzre :) ama gecelık zor cıdden gecen baktım boy baya kısa oluyo bıde ıcı gozukuyodu olmazsa artık anne gecelıgı alıcam napalım yapcak bısey yok alırsan ekle sendegorumcem yardım edıyım vs hıc bısey demedı bıde bayramın bırıncı gunu aksamı kızı geldı yatılıya cok lazım sankı su halımle halımle onlarla ugrastım evı mahvettıler hala saclarını buluyorum evde 18 yasında koca kız hamıle halımle hızmett ettım oda tv karsına yattı bıde esımın dıger ygenı vardı 13 yasında oda yangelıp yattı ben ıslerımı yaptımgeldım oturma odasında oturcak yer yok yatıyolar tv ızlıyolar bı tabak kaldırmadılar esıme soyledım goturdu onları termız lan evım ıcler acısı hale gelmıstı bıde temızlık yaptım ama ıstemeye gelınce uzerlerıne yokturr bıdaha kalamaz bu evde neyse sondu bu gelırlerse esımı yollayıp borek baklava aldırırım tamam ıste yesın gıtsınler
bol bol su ıc ve dınlen umarım gecer kısa surede yalancı sancıdır henuz erken mınıslerımız ıcın bı 3kıloya ulasıp cıgerlerı gelıssın en azından ıstırahat et bol bol gecmıs olsun
canım kızının odası cok cıcı hayırlı olsun dıyelım bı arkadas daha koymustu resım ısım unuttum sımdı onun kıde cok guzel guzel gunlerde kullansınlar ınsallah
aynı akıntgı uzun suredır bendede var sırılsıklam oluyor sık sık camasır degıstırıyorum doktoro soyledım ıdrar tahlılı yaptı turnusollu ped koydurup yarım saat gezdırdı benı ege akan bebegın suyu ıse renk degısırmıs cunku bıde suruntu aldı hepsıde temız cıktı demekkı normal akıntıymıs ama yaptır sende canım ıcın rahat etsın
Eki Görüntüle 250522 Eki Görüntüle 250523 Eki Görüntüle 250524 Eki Görüntüle 250525 Eki Görüntüle 250526 Eki Görüntüle 250527 Eki Görüntüle 250528 Eki Görüntüle 250529 Eki Görüntüle 250530 Eki Görüntüle 250531 Eki Görüntüle 250532 Eki Görüntüle 250533 Eki Görüntüle 250534 Eki Görüntüle 250535
kapı süsü almıcam kapıyı kabartma nazarlıklarla süslicem sipariş verdik bekliyoruz tamamlanınca eklerim.
duvarlarada aynen nazarlık ve bikaç farklı çizgi karekter eklenicek birde su dalgası dedikleri duvar stickerı gelicek odamız biraz daha renklenicek
odamız çok ufak olduğu için şifonyer ve dolap alamadık kendi dolabımda yer yaptım şarktan sonra prensesime oda alırız inşallah birde bikaç oyuncak var onları ve biberon ıvır zıvır koyacak yer arıoıyorum evde yer yok duvara raf yaptırmak istiyorum ama nasıl olur bilemem yeni fikirlere açığım...
son olarak bu odayı kullanıp kullanamıcağım malum çünkü dayımız yeni doğan beşiği gönderiyoonu yatak opdama koyucam biraz kafam karışık boşunamı bu odayı yaptum acaba küçücük bebeğe ayrı oda nasıl olurki ya duymazsam ya uyanamazsam
ooof iyice panik atak oldum şimdilerde tek endişem yaben uyurken sancım tutarsa sumu nişanmı düğünmü neyse artık o gelirde ben farketmezsem ne yaparız aboooo tövbe diyim allah korusun
selam kızlar.....öncelikle ilk bebeğimiz hayrlı olsun..geldi ilk mis kokulumuz....diğer sorun yaşayan arkadaşlarımda geçmişler olsun.....insan bir tuhaf oluyor dimi...ne çabuk geçti, oysa hiç geömez sandıydık
teşekkür ederim zeytinlimon :)
ya kızlar enfeksiyon konuşulmuş ya bendede 5. ayımdan itibaren iç çamaşırımda ıslaklık oluyor. yani terleme tarzı bişi ama epey ıslanıyor çamaşırım. son 2 aydır idrar tahlili falan yapılmadı herşey normal gidiyor deniliyor ama acaba benim yoğun terleme sandığım şey enfeksiyon olabilirmi. Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilirse sevinişrim. Buarada bu hafta nefes almakta bazen zorlanmaya başladım. birde bazen sancılarım oluyor özellikle geçen gece nerdeyse hastaneye gidicektik ama sabaha geçti şükür. daha çabuk yorulmaya başladım yinede iii olduğumu söyleyebilirim.
hepinize teşekkür ederim kızlar. Salı günü doğum izni için rapor almaya gittiğimde idrar trahlili istiycem. Aslında yanma,sızı yada ağrı gibi şikayetim yok ama özellikle yürüdüğümde falan epey bir ıslaklık oluyor çamaşırımda bunun dışında herhangi bi akıntımda yok. yinede tedbirli olmakta fayda var.
EDUT cfanım geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebişin ama 35. haftandasın canım bu haftadan sonra 2,5 kilo oluyor ve yoğun bakıma ihtiyacı olmuyor diye biliyorum. Allah herşeyin hayırlısını versin. canını sıkma sakın bende hep 36 en geç 37 de doğsun istiyorum. hergün hareket saymak beni geriyor onu kucağıma almak için bukadar yaklaşmışken bişi olucak diye ödüm kopuyor. Ama az kaldı son aya girdik şükür sağlıklı doğsunlar yeterki :))
herkese merhabalar güne kötü bi haberle başladım ama paylaşıp sizin de canınızı sıkmayayım. hayırlı ve sağlıklı bir şekilde alaydık bebişleri kucağımızıa
hayırdır canım ya inşallah kötü bişey yoktur.
bende çok sık oluyo baştan beri. önce mantar dedi fitil kullandım bi ara geçti şimdi yine var . tahlilde yüksek oranda enfeksiyon çıktı erken doğum tehlikesi yaratır yürüyüş falan yasak dedi(( ilaç yazdı inş. geçer. bol bol su iç dedi ama galiba az içiyorum ben günde 1.5 2 litre az mı kızlar???
ben de 1.5 en fazla 2 lt içiyorum daha fazla da içemem zaten tuvaletten çıkamıyorum :18:
günde 8 bardak diyolar ama sıcak günlerde daha fazla içmek lazımmış bide hamilelerin yani bizzzzzimmm
slm kızlar nasılsınız tüm derdim tasam bitti şimdide sağ el bilek ağrım başladı parmaklarım devamlı uyusuk ve hissiz daha doğrusu belirtileri sinir sıkışmasını gösteriyo çatalı bile zor tutuyorum nerdeyse hiç bişey yapamıyorum çok zorlanıyorum yarın kntrl var druma sorucam gerçi bu halde ne mr çekerler ne bişey yaparlar gece ağrı yüzünden uykumdan uyandım dirseğime kadar ağrı oldu sağ elim bide ya keşke sol olsaydıgeçmişe bakalım biraz daha buralardayız....
slm kızlar nasılsınız tüm derdim tasam bitti şimdide sağ el bilek ağrım başladı parmaklarım devamlı uyusuk ve hissiz daha doğrusu belirtileri sinir sıkışmasını gösteriyo çatalı bile zor tutuyorum nerdeyse hiç bişey yapamıyorum çok zorlanıyorum yarın kntrl var druma sorucam gerçi bu halde ne mr çekerler ne bişey yaparlar gece ağrı yüzünden uykumdan uyandım dirseğime kadar ağrı oldu sağ elim bide ya keşke sol olsaydıgeçmişe bakalım biraz daha buralardayız....
puffff çok morali bozuk kızlar ,ya hadi bi market yapalım ,3-5 bişey alırız kafamız dağılır dedim ,avm ye gittik,2 gezdim tisim geldi,2 gezdim tisim geldi,gelmediği zamanda var gibi yanmaya başladıııısonrada belim ağrıdı ,apar topar eve geldim ...keyfim kaçtııı...hasta bezi bilem alamadım ,çok çeşit vardı bilemedim ben onuuu
lor kavurması nekiiii??onuda bilemedim beeennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?