2011 Ekim Anneleri

Canom hepimiz hamilelikten dolayı yorulduk artık ve tahammül sınırlarımız azaldı. Kendini yıpratma canım. Bebişlerimizi inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza bak dert keder kalıyor mu

Kızlar el kol ağrılarından bahsetmişsiniz, bende de müthiş bir bacak ağrısı var. Dr.um ödemden kaynaklandığını söylüyor, umarım doğumdan sonra ödemler gidince eski halime dönerim. Çünkü ağrılar gece beni birkaç kere uyandırıyor.

Son düzenleme:
mavi patikler aynı dertten cekmısız anladım kı canım...
son zamanlarda canım sureklı patlıcan dolması cekıyordu bende dun aksam yaptım pişmesını dört gozle bekleyerrek..neyse pişti ve ben bırtane yedım yuruyus yaptık eve geldık gece saat 3 e dogru acayıp bır mıde agrısı karnıma dogru yayılıyor allahım kafayı yıcektım sancıdan ..neyse 4 oldu saat namazı kılana kadar ecel terı doktum resmen,esım parol verdı ama fydası olmadı ...oyana buyana döne döne saatler sonra uyuyakalmısım takı sabah 9 gıbı tel calana kadar ve uyandım kı kaldıgımız yerden acı cekmeye devam..11 cıvarlarına kadar evın ıcınde pür döndum ama yok gecmedı artık halsız kalmıs olmalıyım kı uyuyakalmısım yatakta ama pozısyonumu gormenız lazımdı..yatakta capraz bırsekılde yatıyorum esım de yazık yanımda oldugunu hıssetırmek ıcın oda benle aynı pozısyonu almıs... neyse 13:30 gıbı tekrar uyandım ama yıne aynı...esım kalk acıle gıdelım dedı bıseyler hazırladı kahvaltıdan once ve sonrada vc ye cıktım ve sımdı bıraz daha sakınledı agrım...ne patlıcanmıs ıkımıze bırden ecel terı dokturen..acıle gıtmekten vazgectım sakınlesınce alttan muayene ıcın hazır degılım bunu gerektırcek bısey oldugunuda dusunmuyorum..

bu aralar hepımız dokulmeye basladık cıdden kendı kendımıze nazar edıyoruz ne kadar ıyıyım dıye dıye son 15 gundur falan sıkıntılıyım sureklı..

edut sanada gecmıs olsun canım..oyle sanıyorum kı ekımı cok bebıkımız beklemıcek ..

fatosersin odanız cok cici olmus..renkler cok guzel dolaplar ona keza..cok mantıklı bır degerlendırme kesınlıkle..bu arada kızcene aldıgın park yatak ta bızım kının aynısı...rabbım agzı tadıyla yatmak nasıp eyleısn kuzularıımıza..

canom esın bu aralar bıraz abarttı sanırım sana karsı hal ve tavırlarını o yetmez gıbıde luzumsuz komsular cıktı basına bırde..bencede dogumdan sonra annene gıt ve bıraz bırbırınızı ozleyın..esınde hamılelık sendroumna gırdı heralde..canını sıkma annenın varlıgıyla tesellı bul en azından ...

kızlarrrr nolur dogurmayın ya korkuyorum ben zaten ..nıye bole oldukkı bız agustos annelerının dogurmak ıcın yapmadıkları kalmamıstı..bız sankı dogurmamak ıcın ugrasıyor gıbyız...

Allahım yardım et nolur..

patikleri çok sevdim nerden ne kadara aldın bende istiyorum

canom ne yapçaz biz bu kocaları bendekide kankası gibi davranıyo bana arkadaş olarak çok ilgili yakın çok şevkatli ama yakınlık sıfırrrr

demek patlıcan senıde mahvettı wc ye gıdene kadar cok korktum bende ama neysekı dogum sancısı deılmıs tovbe ettım onada kızılcıgada kıramtan sancıdan oldum halsızlıgını yenı attım sımdı oylen yatmıstım sımdı kalktım umarım bır daha olmaz esım o sekılde bagırsak kasılması yapan seylerın erken dogum rıskını artıdıgını soyledıgınden berı hafıf hafıf kasılma yasamaya basladım ama hafıf belkı pskolojıktır
uyandım cok ıyı hıssedıyodum sımdı yıne halsızlestım sabahtan berı cıps meyve suyu ve armuttan baska bısey yemedım yemek yapıcam sımdı donerım kızlar

kızlar elektrikli soba tavsiye edebilir misiniz bebek banyo yaparken ev ısısı yetmesse diye almayı düşünüyorum kombiyi ne kadar açsam da belki üşür falan bulunsun evde.

canım eksı seyler yeme(ben erık ve elma yedıkten sonrada boyle oldum doktorum eksı yuzunden dedı)
yogurt ye ama suyunu sakın tuketme(yogurt boyle durumlarda mıdeyı temızlıyor )
mıdenı bozacak suan seftalı ,ıncır gıbı besınlerden bır ıkı gun uzak dur..

vc ye cıkınca rahatladım bende mahfoldum sancısından cunku umarım bıda olmazz..

kızlar elektrikli soba tavsiye edebilir misiniz bebek banyo yaparken ev ısısı yetmesse diye almayı düşünüyorum kombiyi ne kadar açsam da belki üşür falan bulunsun evde.

kesinlikle hayır.kilimaya şeklinde ısıtıçılar var 50 tl civarı sadece sıcak hava üflüyor ben onlardan alcaktım teyzem bana küçük benzerini verdi eltimde ondan kullanıyor tavsiye ederim

selam kızlarr
sabah 11 de uyandık kocişle, o zamandan bu zamana açılamadık çok mahmurduk, dedim hadi çıkalım bizim üst caddeye iki tur atalım hem bana lohusa tacı bakalım diye
saat 4de çıktık , az önce girdik eve ama öldüm öldüm yorgunlukdan
yok yok çok ağırlaşmışım ben kabul etmek istemesemde.
bu arada taçda bulamadım .

kesinlikle hayır.kilimaya şeklinde ısıtıçılar var 50 tl civarı sadece sıcak hava üflüyor ben onlardan alcaktım teyzem bana küçük benzerini verdi eltimde ondan kullanıyor tavsiye ederim

markasını söyleyebilir misin bana zeynep ? onlardan bakayım..

cnm bende fakir solar elektrikli ısıtıcı var benimde yatak odam kışın ısınmıyodu 2 kış kullandık ben memnun kaldım

kızlar ben geldim bebeğin son eksik kıyafetlerinide aldım sonra yıkıcam ütülücem yerleştiricem püf çok işim var artık baya ağırlaştık ayakta zor duruyorum valla..şurda kaldı kaç haftamız zaten..

canim o uyusukluk bende nerdeyse 1.5 aydir var dedigin gibi sag bas parmagimda sadece elim hangi trafa koyacagimi sasiriyorum gece uyurken.doktoruma sordum oda normal dedi.kansizlikdanda oluyormus canim dogumdan sonra gececekmis ins

aynen kızlar o uyuşukluk benim parmaklardada var dr gebelikten dedi..

ben de 1.5 en fazla 2 lt içiyorum daha fazla da içemem zaten tuvaletten çıkamıyorum :18:
günde 8 bardak diyolar ama sıcak günlerde daha fazla içmek lazımmış bide hamilelerin yani bizzzzzimmm

aslında ne kadar içsek o kadar iyi ama midem bulanıyo çok içince bi de wc si ayrı dert tabi :)

maş. 3 lt içsem enfeksiyon falan kalmaz herhalde bende:))
hareketlerini sayayım o zaman ben de ama maş. çok hareketli genelde belki o ilerleyen haftalarda yeri daralınca daha sık başvurmamız gereken bir durum. şimdilik çok şükür bi sıkıntı yok gibi

canım hayırlısıyla bi doğursak her şey normale dönecek diye düşünüyorum. bi de sen bilirsin ama bebişin babasının yanında kalsa baba evlat nedir bilse daha iyi olmaz mı acaba??

canım fakirin de ufo nun da güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…