merhaba, ne zamandır forumu takip edemiorum ama yarından itibaren doğum iznine ayrılacağım için artık daha yoğun takip ederim heralde.
benim size bir sorum olacak, hastane çantasını hazırladınız mı? kendiniz için neler aldınız? bebek için biberon aldınız mı? bu arada bebek odası hazırlayan arkadaşlardan da erkek bebek odası için halı, perde ve avize ile ilgili yardım istiorum. bizim odamız daha çok deniz balık gemi temalı ve uygun birşey nereden bulacağım hiç bilemedim([/QUOT
öncelikle hoşgeldin canım ben valizimi hazırladım2 takım pijama bir gecelik aldım birde sabahlık.terlik.4 çamaşır beş tanede kullan at olan çamaşırlardan iki südyen iki çorap.tacım.temizlik ürünlerim.ped,hasta bezi,aklıma gelenler bunlar.zaten nette çok liste var ben ona göre aldım herşeyi
merhaba, ne zamandır forumu takip edemiorum ama yarından itibaren doğum iznine ayrılacağım için artık daha yoğun takip ederim heralde.
benim size bir sorum olacak, hastane çantasını hazırladınız mı? kendiniz için neler aldınız? bebek için biberon aldınız mı? bu arada bebek odası hazırlayan arkadaşlardan da erkek bebek odası için halı, perde ve avize ile ilgili yardım istiorum. bizim odamız daha çok deniz balık gemi temalı ve uygun birşey nereden bulacağım hiç bilemedim([/QUOT
öncelikle hoşgeldin canım ben valizimi hazırladım2 takım pijama bir gecelik aldım birde sabahlık.terlik.4 çamaşır beş tanede kullan at olan çamaşırlardan iki südyen iki çorap.tacım.temizlik ürünlerim.ped,hasta bezi,aklıma gelenler bunlar.zaten nette çok liste var ben ona göre aldım herşeyi
liste için teşekkür ederim:) ben de bi pijama ve bir gecelik aldım ama bir gecelik daha alacağım galiba, hastaneye yatınca doğuma kadar ne giyildiği ile ilgili farklı deneyimler dinledim. o yüzden o süreçte giyeceğim bir gecelik daha alacağım nolur nolmaz. bide benim aldıklarımın kolları hep kısa. hastanede serum fln takılır, tansiyon fln bakılır kolay olsun die öle aldım.
bu arada ankarada olanlar nerelerde doğum yapacaklar acaba?
maşallah canım bebeğine kocaman oldular artık maşallah.
çok şıkmış bence çok beğendim güle güle kullan canım.ben de prtbebe aldım.ama hemen hastaneden çıkınca kucağıma alırım herlade çok küçük olcak yada bilmigyorum portbebeye de koyabliriz.o ana bağlı.
buarada beğen tuşu gitmişti şimdi de smile ler yokkk hani şu suratlar falan.
ben ana kucağı aldım hem oto koltuğuda oluyo
ben ana kucağı aldım canım .
ben çok beyendim güle güle kullan
ben orjinal ana kucağına koyacağım kızımı ( kendi kollarımda kendi kucağımda ) sonrası için ana kucağı düşünüyorum tatlım
maşallah tatlım bıdıklar kocaman oldular artık
inşallah daha ne güzel günler göreceksin oğlusunla ilgili cnm
cnm çok beğendim güle güle kullan
sağol tatlım umarım hamilelikle birlikte buda gecer
asagıdaı alıntıdakı bebek cantasının ıcıne koyucam ben su arabaya takılabılen sallanan anakucaklarındada var bende ama onu baya gec kullanıcaz bel ıcın uygun deıl pozısyonu oturur pozısyon cunku en ıyısı canta seklınde olan gercı oglumda onu kullanmadım vardı battanıyeylı cıkardım ama en rahatı o
canım bu bebek ıcın en ıyısı sıcak tutuyo dus yatıyo kemıklerı cok hasas malum dıgerlerı yanı arabadada kullanılanlar daha gec kullanılıyo yada evde ustune yastık koyup anca kullanılıyo
erıgı ısırmamla reflumbaslıyozaten seftalıyıde bıraktım eksı yemıycem artık tovbe yogurt yemekte aklıma gelmemıstı dun cok kotuydu hafıf devam edıyo ama olsun gectı o krap sancı umarım yasamayız bıdaha canım
ben utumu yıne yapmadım aksam yemegıde yaomadım oglum annemdeyken hazır alısverıs yaptık dısarda yemek yedık geldık yerlestırdım oglum geldı anneme gıtcem demıs sonra dayısı cıkarken gerı agladı pesınden gerı gıttı :) dınlenıcem bende eger ıyı hıssedersem bı ıhtımal utumu hallederım :) bıde dolap rafları ıcın yapıstırma aldım bebek dolabı ıcın onları var yapıscak bıraz kocısle kel oglan ızleyım baslarım sanırım gorusuruzkızlar
benim size bir sorum olacak, hastane çantasını hazırladınız mı? kendiniz için neler aldınız? bebek için biberon aldınız mı? bu arada bebek odası hazırlayan arkadaşlardan da erkek bebek odası için halı, perde ve avize ile ilgili yardım istiorum. bizim odamız daha çok deniz balık gemi temalı ve uygun birşey nereden bulacağım hiç bilemedim(
geçmiş olsun canım ,sen söyleyince benimde aklıma geldi bendede ayak başparmağı uyuşukluğu olmuştu ,bi süre devam etti ,dr a sordum ,hamilelikte dolaşım bozukluğu olabiliyor dedi ,bende umursamadım ,ama şimdi geçti ,gerçi fatoş baya aydınlatmış seni ama belkide yani umarım benimki gibi geçici bişeydir.slm kızlar nasılsınız tüm derdim tasam bitti şimdide sağ el bilek ağrım başladı parmaklarım devamlı uyusuk ve hissiz daha doğrusu belirtileri sinir sıkışmasını gösteriyo çatalı bile zor tutuyorum nerdeyse hiç bişey yapamıyorum çok zorlanıyorum yarın kntrl var druma sorucam gerçi bu halde ne mr çekerler ne bişey yaparlar gece ağrı yüzünden uykumdan uyandım dirseğime kadar ağrı oldu sağ elim bide ya keşke sol olsaydıgeçmişe bakalım biraz daha buralardayız....
anaaa niye kimse gaz vermemiş kızzz..ben çok merak ediyorum ,kimse gaz vermezse faceden paylaş benleee:))))kızlar geçen haftasonu saçlarımı kestirdim ve boyattım hem yeni halimi hemde göbeyimi ekliycem ama beyen butonu kalkmış ekliyesim gelmiyo gaz lazımmmm
kızlar geçen haftasonu saçlarımı kestirdim ve boyattım hem yeni halimi hemde göbeyimi ekliycem ama beyen butonu kalkmış ekliyesim gelmiyo gaz lazımmmm
geçmiş olsun canım ,sen söyleyince benimde aklıma geldi bendede ayak başparmağı uyuşukluğu olmuştu ,bi süre devam etti ,dr a sordum ,hamilelikte dolaşım bozukluğu olabiliyor dedi ,bende umursamadım ,ama şimdi geçti ,gerçi fatoş baya aydınlatmış seni ama belkide yani umarım benimki gibi geçici bişeydir.
anaaa niye kimse gaz vermemiş kızzz..ben çok merak ediyorum ,kimse gaz vermezse faceden paylaş benleee:))))
bende yarın okul açılacağğın ve inşallah 5 hafta okula devam etme niyetim olduğundan lcw ye gittim ,4 tane üst aldım ,zaten 3-4 tane hamile pant var ,seminer döneminde kot da giyebiliyoruzz...aldıklarım hamile reyonmundan değil ,hepsi xl ,doğumdan sonre ablama hediye ederim belki..ama çok mutlu oldum bişeyler bulabildiğim içiiinnbitek bu smle i hatırladım ,bide :44::44:bunu bide:100:
kızlar geçen haftasonu saçlarımı kestirdim ve boyattım hem yeni halimi hemde göbeyimi ekliycem ama beyen butonu kalkmış ekliyesim gelmiyo gaz lazımmmm
kızlarrr ben galiba makarna yapıcamm....
Ekleeeeeeeeeeeeeee... Biz beğeniriz....
kızlarrr ben galiba makarna yapıcamm....
ekle ekleee :) biz de beğeniriz kızımla teyzesii :))
işte yeni imajımızla oğlumla karşınızdayızzz (gözlüklü karizmatik smile )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?