2011 Ekim Anneleri

bende de yok smile ler coştu iyice site
port bebe çok kullanılmıyo dedi bi kaç kişi almadım ben de

ben ana kucağı aldım hem oto koltuğuda oluyo

ben de ana kucağı almayı düşünüyorum zaten her yere arabayla gideriz bi de kış önümüz port bebe çok kullanamayız gibi geldi bana

zeynepçim ne marka aldın ve kaça aldın acaba??

ben ana kucağı aldım canım .

fiyatı ne acaba bi de markası??

ben çok beyendim güle güle kullan

sağ ol canım ben de çok beğendim :)) baya büyük inş. her şeyi alır içine

en güzeli orjinali zaten :)) ama üşür falan diye korkuyorum açıkçası

cnm çok beğendim güle güle kullan

sağol tatlım umarım hamilelikle birlikte buda gecer

teşekkür ederim canım

çok yorma kendini önce bi toparlan ütü nasıl olsa yapılır.
ana kucağının pozisyonu benim de kafamı kurcalıyo ama sanki o daha mantıklı gibi geldi bana

hoşgeldin aramıza :) ben çantamı henüz hazırlamadım ama oğlumun halı perde ve avizesini ikeadan aldım üçü 120 tl ye falan geldi yanlış hatırlamıyorsam... inşallah gönlüne göre bişi bulursun :)

kızlar geçen haftasonu saçlarımı kestirdim ve boyattım hem yeni halimi hemde göbeyimi ekliycem ama beyen butonu kalkmış ekliyesim gelmiyo gaz lazımmmm

geçmiş olsun canım ,sen söyleyince benimde aklıma geldi bendede ayak başparmağı uyuşukluğu olmuştu ,bi süre devam etti ,dr a sordum ,hamilelikte dolaşım bozukluğu olabiliyor dedi ,bende umursamadım ,ama şimdi geçti ,gerçi fatoş baya aydınlatmış seni ama belkide yani umarım benimki gibi geçici bişeydir.

kızlar geçen haftasonu saçlarımı kestirdim ve boyattım hem yeni halimi hemde göbeyimi ekliycem ama beyen butonu kalkmış ekliyesim gelmiyo gaz lazımmmm
anaaa niye kimse gaz vermemiş kızzz..ben çok merak ediyorum ,kimse gaz vermezse faceden paylaş benleee:))))
bende yarın okul açılacağğın ve inşallah 5 hafta okula devam etme niyetim olduğundan lcw ye gittim ,4 tane üst aldım ,zaten 3-4 tane hamile pant var ,seminer döneminde kot da giyebiliyoruzz...aldıklarım hamile reyonmundan değil ,hepsi xl ,doğumdan sonre ablama hediye ederim belki..ama çok mutlu oldum bişeyler bulabildiğim içiiinn bitek bu smle i hatırladım ,bide :44::44:bunu bide:100:

ahaaaa yarın okulmu açılıyor 5 hafta daha mı çalışacaksın (şoka giren smileee) Allah yardımcın olsun nidacım ...
eee sende yeni cicilerini giyde koy gözümüz gönlümüz açılsın :) güle güle giyin canım doğumdan sonra (incecik olup) giyememen dileğiyle :))

Ekleeeeeeeeeeeeeee... Biz beğeniriz....

:) sağolasın canım eksik olmayın az naz yapim dedim bi sana bi nidaya geçti nazım :) hemen ekliyorumm :)

kızlarrr ben galiba makarna yapıcamm....

dün gece benimde canım bol salçalı yoğurtlu makarna çekti yanında da salatalık turşusu :)
ben sanırım 8.ayımda aş ermeye başladım canım ha bire bişiler istiyo :)
haydi sen makarna suyunu koy bende turşu ve yoğurdumu alıp yola çıkıyorum

ahterminam, ben ana kuıcağını havuzluhandan almıştım, toplu alışveirş olduğu için fiyatı aklımda deil ama 100 civarıydı, pierre cardin markasıda.

işte yeni imajımızla oğlumla karşınızdayızzz (gözlüklü karizmatik smile )

Eklentiler

• $Resim 018.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $Resim 004.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 40
işte yeni imajımızla oğlumla karşınızdayızzz (gözlüklü karizmatik smile )

(BEĞEN)
Oh ne güzel yenilenmişsin, güle güle kullan Eda'cığım. Darısı bana, hala Ali kaptan modundayım ben (gülen smile). Yarın okulda herkes aaaaaaa ne kadar çok beyazın var diyecek yine bana, poffffffffff çok sıkıcı (sinir olan smile)...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…