kızlar hastaneden çıkarken bebeği neyin içine bırakacaksınız port bebe mi ana kucağı (puset ) mi??
bu arada dün kontrole gittim kızlar herşey çok güzel suyumuz falan çok ii dedi dr kızım 2410 gr olmuş ..
ben port bebe aldım cnm..
maş. canım büyümüş yavru. az kalmış sizin de.
biz topiğin küçüklerindenz günler geçmek bilmiyo
bu arada dün kontrole gittim kızlar herşey çok güzel suyumuz falan çok ii dedi dr kızım 2410 gr olmuş ..
maşallah canım kocaman olmuşşşşş bende cuma gitcem doktora o zamana kadar benim yakışıklımda 2.500 kilo olurmu ki
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smiller nerde yaaaaaaaaaaaaa :100::100:bakim çıkcaklarmı
nasıl bi şey aldın canım fotosu var mı ya da site? kaça aldın bi de ben hala kararsızım da
kızlar hastaneden çıkarken bebeği neyin içine bırakacaksınız port bebe mi ana kucağı (puset ) mi??
biz bu arada kocaman olmuşuz yaakocaman 34 yazıyoooo bu gunlere geldiğime inanamıyorummmmmmmmmmmmm
aynen canım aman dikkat etsağol canım...izinlerimi doğum sonrasına bırakacaktımn ama önce sağlıklı doğsunda
canımmm çok teşekkürlers.tugba odanızı cok begendım buarda yazmadan cıkmıyayım ısım unuttum bıraz once yazamadım gule gule kullansın prensesın
maşallah demek duygu kızıyla kavuşuyor sağlıklı mutlu günler dilediğimizi söyle selamımızla birlikte canım ..kızlar dün duyguyla konuştum ,dr u sabah onu taburcu etmiş ama 4 gini gel demiş ,bebek emerse bi sonraki gün ikinizide öıkaralım demiş ,oda gitmişti emmiş bebişimiz ,gazını çıkarıyodu ,ama sürekli uyuyomuş miniş yaaaamuhtemelen bugün çıkrlar anne kız inşallah...
s.tuğba senin bebek odasıda çok güzeldi ...güle güle kullanın inşallah ..
çoook teşekküyler makayna teyzee
bahsettiğin durumun tıpkısının aynısını yaşıyorum canım sağ parmaklarım baş parmağım işaret ve orta parmağım tıpkı bahsettiğin gibi tyarın dr gidiyorum ilk sorum bu durum olucak inşallah ciddi birprobleme yol açmaz geçmiş olsun canımslm kızlar nasılsınız tüm derdim tasam bitti şimdide sağ el bilek ağrım başladı parmaklarım devamlı uyusuk ve hissiz daha doğrusu belirtileri sinir sıkışmasını gösteriyo çatalı bile zor tutuyorum nerdeyse hiç bişey yapamıyorum çok zorlanıyorum yarın kntrl var druma sorucam gerçi bu halde ne mr çekerler ne bişey yaparlar gece ağrı yüzünden uykumdan uyandım dirseğime kadar ağrı oldu sağ elim bide ya keşke sol olsaydıgeçmişe bakalım biraz daha buralardayız....
elinizdeki malzemeler bundna daha iyi değerlendirilemezdi herhalde...çok güzel görünüyor herşey iyi günlerde kullaınbuarada aslında biz oda yapmadık bu sene :) ama kızım için düşündüğümüz odayı boyayıp duvar kağıdını falan kapladık. fazladan çift kişilik yatağımız vardı onu koyduk. yolluk vardı onu serdik uyumlu diye turuncu perdemizi ve turuncu yatak kenarınıda koyduk öyle ferah bi oda oldu ama baktıkki bizim kızın kıyafet ve eşyalarını koymaya yer yok... tekzenden 240 tl ye dolap ve 117 tl ye şifonyer alıp, eylülün eşyalarını koyduk. dolabı açık renk aldıkkki aydınlık olsun. eşimin çalıştığı yere yakın bir oyuncakçı var odadaki tüm yapışkanlı çıkartmanları eşim bir paket içinde, 10 tlye beğenip almış :) onlarıda taktık heveslenip. son olarak oyuncakların çoğu benim :) birazınıda eylüle biz aldık. sonra bi baktıkki eylülünde bi odası oluvermiş. yani öyle denk geldi diyebiliriz. şimdilik hem eşyalarını düzenli bişekilde koyabilicez hemde annem doğuma geldiğinde rahat eder diye düşündük( çift kişilik yatak var diye)....
bir yıl bizimle kalıcak eylül. odasına geçeceği zamanda yatak,komidin ve oyuncak rafı falan yaptırıcaz odasına uyumlu...
kısaca elimizdeki fazla malzemelere dolap ve şifonyuer ekleyince çocuk odasına benzedi sanki :)))))
teşekkürler canım sende birden yüklenme istersen kendine yorulma ağır ağır yap kolaylıklar diliyorum şimdidenBu arada odalar eklenmiş, çok güzeller sağlıkla yatırmak nasip olsun bebişlerinizi hanımlar...
Ben de salı günü temizlik ardından da bebek alışverişini tamamlayıp, hafta sonuna kadar yıkama & ütüleme & yerleştirme işlerimi halletmeyi planlıyorum, tabii hastane çantalarını hazırlamayı da...
maşallah kuzucuğuna sağlıkla kucakla canımbu arada dün kontrole gittim kızlar herşey çok güzel suyumuz falan çok ii dedi dr kızım 2410 gr olmuş ..
ben orjinal ana kucağına koyacağım kızımı ( kendi kollarımda kendi kucağımda ) sonrası için ana kucağı düşünüyorum tatlımkızlar hastaneden çıkarken bebeği neyin içine bırakacaksınız port bebe mi ana kucağı (puset ) mi??
maşallah tatlım bıdıklar kocaman oldular artıkbu arada dün kontrole gittim kızlar herşey çok güzel suyumuz falan çok ii dedi dr kızım 2410 gr olmuş ..
biz bu arada kocaman olmuşuz yaakocaman 34 yazıyoooo bu gunlere geldiğime inanamıyorummmmmmmmmmmmm
cnm çok beğendim güle güle kullan
bahsettiğin durumun tıpkısının aynısını yaşıyorum canım sağ parmaklarım baş parmağım işaret ve orta parmağım tıpkı bahsettiğin gibi tyarın dr gidiyorum ilk sorum bu durum olucak inşallah ciddi birprobleme yol açmaz geçmiş olsun canım
asagıdaı alıntıdakı bebek cantasının ıcıne koyucam ben su arabaya takılabılen sallanan anakucaklarındada var bende ama onu baya gec kullanıcaz bel ıcın uygun deıl pozısyonu oturur pozısyon cunku en ıyısı canta seklınde olan gercı oglumda onu kullanmadım vardı battanıyeylı cıkardım ama en rahatı okızlar hastaneden çıkarken bebeği neyin içine bırakacaksınız port bebe mi ana kucağı (puset ) mi??
canım bu bebek ıcın en ıyısı sıcak tutuyo dus yatıyo kemıklerı cok hasas malum dıgerlerı yanı arabadada kullanılanlar daha gec kullanılıyo yada evde ustune yastık koyup anca kullanılıyoben civilden 28 gibi bi fiyata aldım cnm çantasıda var çok kaliteli değil ama bi süre idare eder beni Eki Görüntüle 251187
canım eksı seyler yeme(ben erık ve elma yedıkten sonrada boyle oldum doktorum eksı yuzunden dedı)
yogurt ye ama suyunu sakın tuketme(yogurt boyle durumlarda mıdeyı temızlıyor )
mıdenı bozacak suan seftalı ,ıncır gıbı besınlerden bır ıkı gun uzak dur..
vc ye cıkınca rahatladım bende mahfoldum sancısından cunku umarım bıda olmazz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?