2011 Ekim Anneleri

bu arada dün kontrole gittim kızlar herşey çok güzel suyumuz falan çok ii dedi dr kızım 2410 gr olmuş ..

bu arada dün kontrole gittim kızlar herşey çok güzel suyumuz falan çok ii dedi dr kızım 2410 gr olmuş ..

maşallah canım bebeğine kocaman oldular artık maşallah.

çok şıkmış bence çok beğendim güle güle kullan canım.ben de prtbebe aldım.ama hemen hastaneden çıkınca kucağıma alırım herlade çok küçük olcak yada bilmigyorum portbebeye de koyabliriz.o ana bağlı.

buarada beğen tuşu gitmişti şimdi de smile ler yokkk hani şu suratlar falan.

maşallah canım kocaman olmuşşşşş bende cuma gitcem doktora o zamana kadar benim yakışıklımda 2.500 kilo olurmu ki

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smiller nerde yaaaaaaaaaaaaa :100::100:bakim çıkcaklarmı

sağol canım...izinlerimi doğum sonrasına bırakacaktımn ama önce sağlıklı doğsunda
aynen canım aman dikkat et

s.tugba odanızı cok begendım buarda yazmadan cıkmıyayım ısım unuttum bıraz once yazamadım gule gule kullansın prensesın
canımmm çok teşekkürler
maşallah demek duygu kızıyla kavuşuyor sağlıklı mutlu günler dilediğimizi söyle selamımızla birlikte canım ..
teşekkürler odamız hayalimizeki gibi olmadı aslında ama çok fenada değil sanki ya idare eder gibi ne dersin

kızlar hastaneden çıkarken bebeği neyin içine bırakacaksınız port bebe mi ana kucağı (puset ) mi??
ben orjinal ana kucağına koyacağım kızımı ( kendi kollarımda kendi kucağımda ) sonrası için ana kucağı düşünüyorum tatlım
maşallah tatlım bıdıklar kocaman oldular artık
biz bu arada kocaman olmuşuz yaa kocaman 34 yazıyoooo bu gunlere geldiğime inanamıyorummmmmmmmmmmmm

inşallah daha ne güzel günler göreceksin oğlusunla ilgili cnm

cnm çok beğendim güle güle kullan

sağol tatlım umarım hamilelikle birlikte buda gecer

kızlar hastaneden çıkarken bebeği neyin içine bırakacaksınız port bebe mi ana kucağı (puset ) mi??
asagıdaı alıntıdakı bebek cantasının ıcıne koyucam ben su arabaya takılabılen sallanan anakucaklarındada var bende ama onu baya gec kullanıcaz bel ıcın uygun deıl pozısyonu oturur pozısyon cunku en ıyısı canta seklınde olan gercı oglumda onu kullanmadım vardı battanıyeylı cıkardım ama en rahatı o
ben civilden 28 gibi bi fiyata aldım cnm çantasıda var çok kaliteli değil ama bi süre idare eder beni Eki Görüntüle 251187
canım bu bebek ıcın en ıyısı sıcak tutuyo dus yatıyo kemıklerı cok hasas malum dıgerlerı yanı arabadada kullanılanlar daha gec kullanılıyo yada evde ustune yastık koyup anca kullanılıyo

erıgı ısırmamla reflumbaslıyozaten seftalıyıde bıraktım eksı yemıycem artık tovbe yogurt yemekte aklıma gelmemıstı dun cok kotuydu hafıf devam edıyo ama olsun gectı o krap sancı umarım yasamayız bıdaha canım

ben utumu yıne yapmadım aksam yemegıde yaomadım oglum annemdeyken hazır alısverıs yaptık dısarda yemek yedık geldık yerlestırdım oglum geldı anneme gıtcem demıs sonra dayısı cıkarken gerı agladı pesınden gerı gıttı :) dınlenıcem bende eger ıyı hıssedersem bı ıhtımal utumu hallederım :) bıde dolap rafları ıcın yapıstırma aldım bebek dolabı ıcın onları var yapıscak bıraz kocısle kel oglan ızleyım baslarım sanırım gorusuruzkızlar

merhaba, ne zamandır forumu takip edemiorum ama yarından itibaren doğum iznine ayrılacağım için artık daha yoğun takip ederim heralde.
benim size bir sorum olacak, hastane çantasını hazırladınız mı? kendiniz için neler aldınız? bebek için biberon aldınız mı? bu arada bebek odası hazırlayan arkadaşlardan da erkek bebek odası için halı, perde ve avize ile ilgili yardım istiorum. bizim odamız daha çok deniz balık gemi temalı ve uygun birşey nereden bulacağım hiç bilemedim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…