2011 Ekim Anneleri

evet canım ilk hafta 1-2 saat oturup gelcez ,sonraki hafta 1-2 saat çocuklarla ,zonraki iki hafta ne halt yiyceğpimi bende bilmiyoruuummm...:44::44:sonrada rapor alırım belki ,yarın çalışabilir raporumu alcam artıkk....(üzülen smile)
zaten ablam şimdiden göz koydu ,hatta hamile kalma planları yapıyoo:)) yarın giyip giyip eklerim ...hele senin fotoyu görelim öncee...

çook beğendik ) maşallahh sana da bebişine de (nazarlık).saçların da çok yakışmış siyah dimi renk mavi siyah falan mım yoksa.

çok teşekkür ederim canımmmmmmmmm renk koyu kestane kendi rengi saçımın :)

tşekkür ederim canımmm hemde ne yenilenme 1 senedir ne boya ne kesim yaptırmıyodum neredeyse baya radikal bir değişiklik oldu yakışmasa bile kendimi çoook iyi hissettim :)(parfüm sıkan kokoş smile) benimde beyazım çoktu dipleri siyah ortası kahve uçlarıda açılmaktan karamel olmuştu 4-5 renk vardı kafamda saçımda yün gibiydi kendime gelldim :) sanada en kısa zamanda tavsiye ederim canım bitkisel boya kullanıldı hiç yakmadı ne kafamı ne genzimi ... annelik güzelliğinden beyzların fark edilmez bile sibelcim üzülme (sarılan öpen smile)

yoğurt var evde ,turşunu kapgel kızzz:))(göbekli smilee))(varmıydı böyle bi smile,şööle göbeğimi oğuşturasım geldii))

işte yeni imajımızla oğlumla karşınızdayızzz (gözlüklü karizmatik smile )

anaam ben küt falan yaptın sandım ,bide sarı balyajjj,çok farklı gözükmesede güzel olmuş canım ,güle güle kullann(şu eller yanakta ,kalpler çıkaran smileden)

maşallah sanada oğluşunada, çok şekersinizzzz

bu bizeydi sanırım :) canımm çok teşekkür ederim (öpücük smile )

güle güle kullan yeni saçını eda, ben de bebek doğunca boyatıcam. yani bebek sarı kafa olursa ben de sarı yapıcam takım olsun diye. ama bana çekerse siyah olur, boyatmam o zaman :)

teşekkür ederim canımm demek oğlunla kombinasyon yapmaya saçtan başladın hee :)

bende aldım dün raporumu yarın üşenmessem gitcem şirkete :)
çok yorma kendini canımmmmm ..

HArika olmuşşşşşşş çok çok beğendim

Hala doğurmadım hehehehhe

çok sevindim özlemcim beyenmene (öpücük smile)
sabah seni andık aybenle dün onlarda kaldıkda hatta mehtap doğurdumu diye aradık 38.haftalık olmuş 3200muş oğluşu yarın çatı muaynesi var ona göre normal sezo belli olcakmış herkese selam söyledi :)

:44::44::44: şu smile de malatya plakası olmasa hiç hatırlamıycam ,bakiim bu neydii,bide istanbul yapalıımm,bide bursaa bide gazihayıntap bide alazığ daha bilemediimmm

Aynen benim kafamda şuan öyle, sarı-kahve-karamel ne ararsan var (üzgün smile) Ama bende gazlıyım, boyatacağım kesin, artık dayanamıyorum, üstüne bir de şişkoluk çok çirkin oldum çoooooooook. Allah'tan yavrucuğum varda karnımda, o beni mutlu ediyor. (mutlu smile)

mavi siyah kırmızı turuncu yeşil yaptırdım bu yaşıma kadar bi sarı yaptırmadım büyük konişmim ama aslada yaptırmam :) sarışın arkadaşlarım alınmasın yakıştıraamam kendime ondan :) teşekkür ederim tatlımmmm (çiçek veren smile)

canım cihicco aldım 300 civarıydı yanılmıyosam

vallahi benden tam destek sibelcim kocam çok karşıydı bitkiselde olsa istemiyodu boyatmamı zor ikna ettim sonra iyikide boyatmışsın dedi demekki durum baya vahimmiş (kahkaha atan smile) ah o yavrucuklar mutluluk kaynaklarımız zaten iyiki varlarrrr (aşık smile)

:44::44::44: şu smile de malatya plakası olmasa hiç hatırlamıycam ,bakiim bu neydii,bide istanbul yapalıımm,bide bursaa bide gazihayıntap bide alazığ daha bilemediimmm

Nida Duygu'nun kızı çıkmış mı hastaneden haberin var mı canım ???

BEĞEN
Benim kocamda aynen öyle karşı boyatmama, doğumdan 15 gün önce boyatmaya ikna ettim onu. Tabi bizimki erken gelmezse. Artık bakalım o da şans.
Bu arada ben Eylül annesi olacakmışım (tırnaklarını yiyen smile) En son 30 Eylül'e kadar bekleyeceğiz dedi (gözleri pörtlek smile).

çok güzel olmuş.kendine gelmişsindir benim saçlarım ateş kızılıydı ama şimdi berbat durumda bide tatilde çok farklı yandım nedense çok çirkinleştim birde tesettürlü olunca kıyafet seçimide zorlaşıyor hayırlısıyla eski bakımlı halime dönseydim

hihihihihihi kocam dışardaydı ,geldii ..şimdide makarna yapıyoooorrr (yemek yiyen smilee)bide (öpen smilee) bide (çıldıran smile)

benim kocamda doğumdan sonraya pazarlık yapıyod ama o zamanda süte geçer daha kötü olur hem belki ben 2 sene emzircem yazık değilmi bana diye acındırıcı ifadeler kullanıp boş anını yakalayıp daha ikna olur gibiyken topuklarıım totoma vura vura gittim kuaföre yıhyıhyıh(kötü adam gülüşlü smile)
eylül sonu demek heee (gözleri pörtle smile) anamm hiç bişi kalmamış yaaaaaaaaaaaaaaaa Allah ım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah artık banada rüzgar eylül sonunda gelir gibi geliyo nedensee (kafası karışık smile)

çok teşekkür ederim zeynep evet çok iyi hissettim vallahi tavsiye ederim :) senin durum kötüymüş kızılken hamile kaldın demek benim kendi rengindeydi ona rağmen1 senede 4 renge döndü :)
sana öyle geliyodur canım eminim dışarıdan çokk güzel görünüyosundur ben çirkin hamile görmedim hiç şahsen bi güzellik geliyor sanki hamilelere yada ben öyle görüyorum çok özel güzel mucizevi bir durum Allah istiyen herkese yaşatsın inşallah büyülü bahçeleriz biz :)

hihihihihihi kocam dışardaydı ,geldii ..şimdide makarna yapıyoooorrr (yemek yiyen smilee)bide (öpen smilee) bide (çıldıran smile)

ohh enişteee eline sağlık (kupa veren smile)
bi tabakta bana ayır nidaaa (enseye tokat atan smile)

Amin inşalallah... Vakit yaklaştıkça içimi bi doğum korkusu almaya başladı. Ne zaman aklıma gelse resetlemeye çalışıyorum ama tırsıyorum ne yalan söyleyeyim. Hayırlısıyla şu günü bir atlaksak alnımızın akıyla (korkan smile).

ben aynada farklı görüyorum bizim çiflikteki düveler gibi.saçlarımı tepeye topluyorum çingene gibi napim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…