kızlar bu arada hastanede giymek için nasıl bi terlik aldınız?
Bu ufacık ağrılar bile beni kan ter içinde bıraktı şu saate kadar iş yerinde masamı toparlayayım diye didindim ama yok daha fazla tahammül edemiyorum eve gidip ılık bir duş alayım son hazırlıklara bakayım endişelenmeye başladım
ben bambi mağazasından , bir düz birde hafif dolgu topuklu aldım,ikiside beyaz ve çok rahat. hatta düz olanın siyahını 1 aydır giyiyorum artık ayakkabı giyemediğimden çok rahat ettim işyerinde. içide süetimsi gibi ortopedik,eğer orada varsa bambi tavsiye ederim.hemde indirimde 40 tl ye düşmüş.
Ben de ilk defa alttan kontrol olacagim, yanimdaki ciglik cigliga, o an bos bulunup "yandaki niye böyle bagiriyor" dedim, doktor da bana "Burasi acil daha ne bekliyordun ki?" demez mi? Allahim ya...Nst´ye girdim, oradaki doktor da "gelecek bu günümü buldunuz, siz simdi bi de bayramda doguma gelirsiniz" dedi, ucmus hepsi :) Simdi gülüyorum ama cikinca arabada hüngür hüngür agladim esime "ben doguramayacagim" diye, psikolojim bozuldu orada :)
valla yaa normal insanı bozarlar orda :) normalde nereye gidiosun ki sen nerde yapcan doğumu??
Dün pijama aldığım yerin 3-4 dükkan ilerisindeydi Bambi gireyim dedim ama sonra Bambi de terlik ne arasın deyip girmedim tüh tüüh üzüldüm şimdiii
bu arada benım kendı doğum gunumde ekımın 1 i eger kızım gununu doldurursa aynı gun doğmuş olcaz:79::79::79::79:
Fatih Üniversitesi Hastanesi´ne gidiyoruz, dogumu da orada yapacagim. Sen nerede yapacaksin?
aaaa ne güzel. benimde 4 ekim doğum tarihim. ve ben 4 ekimde tam 39. haftada oluyorum... sezeryan olursa bi ihtimal o tarihi taleb edebilirirm sanırım
ama normal olursa sanmıyorum tutacağını
Ben daha almadım Filiz Polaris e bakıcam bir eşim de ne dese beğenirsin ona da masraf etme evdekilerden giy, olduuu dedim peluş terliklerimi giyerim veya misafir gelince giydiğim ince topukluları erkekler anlamıyor bacım yaaa.
Bu arada kadın temizlik yapıyor başında ben yoruluyorum dün gece baş ağrısından uyuyamadım kendi kendime nazar ettim şu an uykusuzluktan mahvolmuş vaziyetteyim normalde işler bitsin diye gözüne bakarım şimdi saat 5 olsun da gitsin diye bekliyorum
aa hakkaten güya herşeyimi tamamladım diyorum ama ben terlik almadım ki,
nişanda aldığımız pufidikli topuklu terliğim var o olurmu mesela
eheh :)))
almadım.ne alcamıda bılmıomm(( kocama kalsa yalın ayak gezzz
hastaneden verıolar ya tek kullanımlık hastaya özel en rahatı onlar
ben beyaz doktor terliği aldım.arkadaşlarım kullanmış çok rahat oluyor dediler.deneyip görcez.
ayy sen hala işyerindemisin. Allah seni neyapmasın. bende daha çalışıyorum ama bana 2 cm açıklık var deseler dörtlüleri yakıp herkezi başıma toplarım kesin :) şaka biyana inşallah kolay bi doğum olur canım. hepimiz dua edicez senin için. bakalım 2. bebişimiz nezaman gelicek....
tamam kızlar takmıyorum yaşlı teyzeyi ağlamıcam bidaha hıhhh
filiz
ben bitane almıştım sonra baktımki şişen ayaklarım yüzünden terlik olmuyor :) bide doğum sonrasındaki gün çok şişermiş vücut oyüzden ayaklarım için büyük bitane terlik aldım.okadar mağaza gezdim bulamadım en sonunda küçük mağazalarda,pazarlarda falan şimdi plasrik bi terlik moda. böyle hafif delikli,esnek,bi köşesinde minik bi papatyası oluyo işte ben onun 39 numarasını aldım beyaz renk. ayağım nekadar şişerse şişsin esnediği için rahatlıkla oluyor bide 5 tl ye aldım. ilkinide doğumdan sonra giyerim artık :)
deniz
bazen böyle yapıyo yaramazlar bazen vurduğu yer uyuşuyor okadar uzun süre nasıl aynı yere ısrarla vuruyor anlamıyorum galiba biraz inatçı olucaklar :) benimki sürekli geriniyor,toparlanıyor yani sağına soluna döner gibi oluyor. galiba uyuyor uykusunda da hafif kımıldanıyor. çoğu zamanını uyuyarak geçirdiğini düşünüyorum. zaten uyandığında anlamamk ne mümkün her vuruşunda ben zıplıyorum. eşim bile nasıl okadar acıtıyor anlamıyorum diyor :))
ben bambi mağazasından , bir düz birde hafif dolgu topuklu aldım,ikiside beyaz ve çok rahat. hatta düz olanın siyahını 1 aydır giyiyorum artık ayakkabı giyemediğimden çok rahat ettim işyerinde. içide süetimsi gibi ortopedik,eğer orada varsa bambi tavsiye ederim.hemde indirimde 40 tl ye düşmüş.
peluşler olmaz zaten hastanede e topukluyla hiç yürüyemeyiz. geçen gün bi pijama setinin içinde vardı terliği o da topuklu tüylü bi model. sanırım Zeynep almıştı ondan.
e topukluda yürüyemeyiz ki hastanede. çıktıktan sonra evde giyilir ama onlar çok şık
bu arada pijama setinin fotosunu istedim duymadın bile sen beni Zehra Hanım
çok güzel olur yürüyebilirsen. hatta ayakların sığarsa içine :))
hiç görmedim hastanede nasıl bi şey veriyolar?
rahat aslında onlar.
sanırım anladım söylediğin terliği olmazsa ben de bi pazarlara bakayım Fatoşçum
canım nasıl bi şey sitede fotosu var mı acaba?
seyma canım nasıl oldun merakediyorum seni .bendeded sular karıştı ama bebekle alakalı değil nöbet geçircem gibi yavaş yavaş belirtileri başladı
Felaket tellalı gibi olmak istemem ama eğer yarın sancın olursa hemen doktora git canım Benim kuzumda benden enfeksiyon kapmıştı ciğer geliştirici iğne yapmadılar diye yoğun bakımda solunum cihazına bağlandı İnşallah bekler bebeğin bu haftalarda normal doğumda yaptırmıyolar
Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın zamanında gelsin minişin
Duygucum maşallah sübhanallah tebarekallah rabbim sana bağışlasın inşallahh
yok cnm ben takılmıyorum kilosuna 3 olsun gününde olsun yeter bana 4.5 5 olursa nasıl çıkartırım ben onu ordan
geçmiş olsun iyi olmus dra gitmen için rahat etmiştir umarım geçer bi an önce
çok sağol cnm güzel ve kolay bi yerdeymiş bakarız yarın bulurum herhalde
çok geçmiş olsun şeyma korkuttun valla.dikkkat et kendine ve bebeğine bidaha tekrarlamaz inşallahda vaktinde gelir kuzucun
açılma mı varmış. inş. biraz daha durur bebeğin içerde. geçmiş olsun canım
züleyha nasıl bi pijama takımı aldın sen bi de şalın nasıl mümkünse eklesen bana da fikir olur ben hala almadım yaa:97::97::97:
s.tugba;20804623[ hmmm:44: enfeksiyon belası off ya inşallah biraz daha bekleyebilir bebeğin canım bol su önerdimi dr birde enfeksiyon için bişey vermedimi bana monurol verldi dün yşen ne yazıkki bu enfeksiyon erken doğum tehlikesiymiş ne yapsam geçiremeidm ben duacınım allaha emanetsiniz bebğinle [COLOR="#008000" .!.:hepınıze cok cok tesekkurler kızlar... dun gece boyunca kanamam devam ettı bugun sabah yıne doktordaydık.. knedı doktorum amelıyattaymıs bende baska bı doktora gorundum usg ıle baktı alttan usg ıle baktı vede elle muayene ettı tekrar... acılmadan dolayı kanama oluyodur dedı... bebegın bası kanala tam oturmus... haftasıyla uyumlu bı bebek dedı... ama kucuk ıste.. magnezyum vede enfeksıyon ıcın tek kullanımlık bı ılac verdı.. ve gonderdı... sımdı hala kanamam devam edıyo... galıba bende duygu gıbı olucam... nst ye gırıyorum sancı yok su yok kanamam kesılcek sancım baslıyacak herhalde... ıns vaktınde gelır... moralım cok bozuluyo[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?