2011 Ekim Anneleri

ayy sen hala işyerindemisin. Allah seni neyapmasın. bende daha çalışıyorum ama bana 2 cm açıklık var deseler dörtlüleri yakıp herkezi başıma toplarım kesin :) şaka biyana inşallah kolay bi doğum olur canım. hepimiz dua edicez senin için. bakalım 2. bebişimiz nezaman gelicek....

tamam kızlar takmıyorum yaşlı teyzeyi ağlamıcam bidaha hıhhh
filiz
ben bitane almıştım sonra baktımki şişen ayaklarım yüzünden terlik olmuyor :) bide doğum sonrasındaki gün çok şişermiş vücut oyüzden ayaklarım için büyük bitane terlik aldım.okadar mağaza gezdim bulamadım en sonunda küçük mağazalarda,pazarlarda falan şimdi plasrik bi terlik moda. böyle hafif delikli,esnek,bi köşesinde minik bi papatyası oluyo işte ben onun 39 numarasını aldım beyaz renk. ayağım nekadar şişerse şişsin esnediği için rahatlıkla oluyor bide 5 tl ye aldım. ilkinide doğumdan sonra giyerim artık :)
deniz
bazen böyle yapıyo yaramazlar bazen vurduğu yer uyuşuyor okadar uzun süre nasıl aynı yere ısrarla vuruyor anlamıyorum galiba biraz inatçı olucaklar :) benimki sürekli geriniyor,toparlanıyor yani sağına soluna döner gibi oluyor. galiba uyuyor uykusunda da hafif kımıldanıyor. çoğu zamanını uyuyarak geçirdiğini düşünüyorum. zaten uyandığında anlamamk ne mümkün her vuruşunda ben zıplıyorum. eşim bile nasıl okadar acıtıyor anlamıyorum diyor :))

kızlar bu arada hastanede giymek için nasıl bi terlik aldınız?

ben bambi mağazasından , bir düz birde hafif dolgu topuklu aldım,ikiside beyaz ve çok rahat. hatta düz olanın siyahını 1 aydır giyiyorum artık ayakkabı giyemediğimden çok rahat ettim işyerinde. içide süetimsi gibi ortopedik,eğer orada varsa bambi tavsiye ederim.hemde indirimde 40 tl ye düşmüş.

Dün pijama aldığım yerin 3-4 dükkan ilerisindeydi Bambi gireyim dedim ama sonra Bambi de terlik ne arasın deyip girmedim tüh tüüh üzüldüm şimdiii

valla yaa normal insanı bozarlar orda :) normalde nereye gidiosun ki sen nerde yapcan doğumu??

Merhaba güzel anneler...
Umarım herkesler iyidir. Miryem de 2cm açıklık olduğunu okudum, ayrıntıları geçmişe göz atınca görücez. Bizim danaların çoğu Eylül de dökülecek gibi görünüyor hadi hayırlısı.
bende bebikin son renklilerini yıkadım astım. Darısı ütüye artık. Neyse ben geçmişe bakayım birasss

ben ceyonun ortopedik bir terliğini almıştım 2 ay önce 80 TL ye. Aldıktan sonra birdaha sırt ağrısı çekmedim. Hastanede de onu giymeyi düşünüyorum herhalde uygun olur

Dün pijama aldığım yerin 3-4 dükkan ilerisindeydi Bambi gireyim dedim ama sonra Bambi de terlik ne arasın deyip girmedim tüh tüüh üzüldüm şimdiii

benim aldıklarım ev terliği değil ama,altı lastikli sokak terliği. zaten hastanede giyileceği için ben özellikle öyle aldım.hastanede giydiğim terliği artık evde giyemem birdaha,nede olsa sağlıklı değil. onuniçin şıkıdık terlikleri hiç hastaneye götürmeyeceğim,biraz şişlerim inince evde loğusalık dönemde ve mevlütte giyerim artık.

bu arada benım kendı doğum gunumde ekımın 1 i eger kızım gununu doldurursa aynı gun doğmuş olcaz :79::79::79::79:

aaaa ne güzel. benimde 4 ekim doğum tarihim. ve ben 4 ekimde tam 39. haftada oluyorum... sezeryan olursa bi ihtimal o tarihi taleb edebilirirm sanırım
ama normal olursa sanmıyorum tutacağını

Fatih Üniversitesi Hastanesi´ne gidiyoruz, dogumu da orada yapacagim. Sen nerede yapacaksin?

hmm sadece ismini biliyorum..ben ankaraya 26.haftamda geldim..o zamanda sağolsun burda leynacım tavsiye etti akropole gidiyorum..inş bende orda doğum yapcam bi aksilik olmazsa..allah hepimize iyi doğumlar nasip etsin...

merhaba kızlar,
günler çabucak geçiyor ve artık şafak saymaya başladık:) kim abla, abi olacak, kim kardeş onu bilmiyoruz bile...
duygucum kızın tam bir melek maşallah:)Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan korusun:)
miryem umarım bebişkon biraz daha bekler ama sen doktor tarafından bu kadar hazır olduktan sonra, sana saatler bile çok uzun gelecektir:) allah sabır versin güzelim ve bir an önce kokusunu duy meleğinin:)
biz de iyiyiz, henüz boya bitmedi, ama eşime cumartesiye kadar müddet verdim...o günden sonra iş yasak dedim:)
umarım hepimiz en azından 38 haftayı görürüz, ve bu olan ufak sancılar, sadece yalancı olsun
hepinizi öpüyorum

aaaa ne güzel. benimde 4 ekim doğum tarihim. ve ben 4 ekimde tam 39. haftada oluyorum... sezeryan olursa bi ihtimal o tarihi taleb edebilirirm sanırım
ama normal olursa sanmıyorum tutacağını

bizim butun özel gunlerımız eylul ve ekımde toplandı eşimın dogum gunu eylul de benım ekım kızımın da ya eylul yada ekım olcak evlılk yıldonumumuz de ekım hepsı üst üste yanii ama bu sene hiçbirini kutlayamıcaz gıobı gorunuoo . aman kızım sağ salım dogsunda kutlamaskta olurr

peluşler olmaz zaten hastanede e topukluyla hiç yürüyemeyiz. geçen gün bi pijama setinin içinde vardı terliği o da topuklu tüylü bi model. sanırım Zeynep almıştı ondan.
e topukluda yürüyemeyiz ki hastanede. çıktıktan sonra evde giyilir ama onlar çok şık

bu arada pijama setinin fotosunu istedim duymadın bile sen beni Zehra Hanım

aa hakkaten güya herşeyimi tamamladım diyorum ama ben terlik almadım ki,
nişanda aldığımız pufidikli topuklu terliğim var o olurmu mesela

eheh :)))

çok güzel olur yürüyebilirsen. hatta ayakların sığarsa içine :))

almadım.ne alcamıda bılmıomm (( kocama kalsa yalın ayak gezzz

hastaneden verıolar ya tek kullanımlık hastaya özel en rahatı onlar

hiç görmedim hastanede nasıl bi şey veriyolar?

ben beyaz doktor terliği aldım.arkadaşlarım kullanmış çok rahat oluyor dediler.deneyip görcez.

rahat aslında onlar.

sanırım anladım söylediğin terliği olmazsa ben de bi pazarlara bakayım Fatoşçum

canım nasıl bi şey sitede fotosu var mı acaba?

havlu terlık çok rahat oluo çogu hastanelerde var ama bılmıorn her hastane verıo mu

seyma canım nasıl oldun merakediyorum seni .bendeded sular karıştı ama bebekle alakalı değil nöbet geçircem gibi yavaş yavaş belirtileri başladı

Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın zamanında gelsin minişin

Duygucum maşallah sübhanallah tebarekallah rabbim sana bağışlasın inşallahh

çok geçmiş olsun şeyma korkuttun valla.dikkkat et kendine ve bebeğine bidaha tekrarlamaz inşallahda vaktinde gelir kuzucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…