2011 Ekim Anneleri

kızlar siz bana bakmayın ben telde bile yürürüm topukluyla siz düz alın terlikleri

Şeymacım geçmiş olsun.. Benim daha bağırtacak kadar ağrım olmadı. Hayırla zamanını doldurup gelirler inş.

Hanzadem geçmiş olsun canım. Korkutucu olmuş ama Allah tan hastanedeymişin.
Aman işlere saldır Hanzadecim de bitir. Ben işleri bitiremediğimden yarım gün fazla çalıştım neredeyse ve inan çok sinir bozucuydu.

Canım Allah kolaylık versin yaa. İyi ki de 32. hafta ayrılmışım diyorum ben. Darısı sana.
Evde hamilelik inan çok kolay. Benim ayaklarımda kılcal damar çatlaması başlamıştı, onlar bile kayboldu sanki. Sabah istediğim saatte uyanmak bile yeter. Darısı tüm çalışan arkadaşlara inş.

Fatoşcum sen izne ayrılana kadar toipğn en az %40 ı doğurmuş olur bak demedi deme

Aman canım tazminatını al da çık. Dayanıcaksın artık napıcaksın.
Elemansızlık da bizi buldu yaa. neyse ki ben sıyırdım. Normalde yerine göz diken en az 1 kişi olurken gel işim senin olsun diyince kimse yüzüne bakmıyo...

bende taksiyle doğuma gideceklerdenim, taksi neden kabul etmesin ki, hem doğum öle 5 dk.da olan bişey değilmiş.
hastaneye gittikten en kısa 4 saat sonra oluyomuş benide panik yaptınız şimdi.

Yaa taksi almıyo muuuu Gündüz eşim işteyken sancılanırsam ben de taksiyle gitmeyi planlıyordum. Komşuları falan rahatsız etmek istemem bennn.
Zaten en büyük korkum eşim yanımda değilken doğum yapmak. onun gülümsemesi, elimi tutması bile yeter bana.
kanamam olduğunda ben ağlarken eşim elimi tutup "Bitanem nasılsın, sen iyi ol gerisi önemli değil" demişti de zırlamayı kesebilmiştim. Allahım hayırlsıyla beni hastaneye eşimin götürmesini ve sağlıkla bebikimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Allah yardımcın olsun hala devam ediyo demek kanama. inş. biraz daha bekler

kızlar siz bana bakmayın ben telde bile yürürüm topukluyla siz düz alın terlikleri

Zeynep alemsin ya :)))) ben yürüyemem valla düz yolda bile yürüyemiyorum :)))

Allah hakkında hayırlısını versin canım benim inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına

ben daha çantamı doldurmadım ama banyo havlusu koymam herhalde normal olursa en fazla bir gün kalıyosun
sezeryanla da duş alamayız herhalde

İyi akşamlar kızlar.

Canım çok geçmiş olsun, bebeciğin vaktinde gelir inşallah. Ama madem bu kadar riskli neden acaba ciğer geliştirici yapmıyorlar, anlamadım.

Hastane çantanıza banyo havlusu koyuyormusunuz kızlar?

Bende koymadım canım, napacaz banyo havlusunu, yıkanmaya vaktin bile olmaz

cvp için saolun kızlar. Ne bilim normalde sez. olsa doğumda olsa insan bi banyo yapıp rahatlamak ister heralde die düşünüyorum. Bu arada sez. doğum yapanlara bi sprey çıkmış kesilen bölgeye sıkılıp hemen banyo yapılabiliyormuş.

Kızlar ben hala geçmişi bitiremedim.
Yemeklerim pişiyor ocakta. 5-10 dk dan olurlar .Kociş gelmeden 30 dk lık yürüyüşümü bitireyim. Akşam gezmeye gitmezsek grşrz. Hepiniz Allaha emanet olun. Öpüldünüsss

banyo yapmakta bı sakınca yok artık sezerynda ama bızım için zor olur hemen ayklanamyz yanı banyo yapck kadr

duygu anneyi tebrik ediyorum bebegi masallah subhanallah cok guzel bebisleri erken gelmek istiyen annelerde uzmeyin kendinizi allahim hepimizin yardimcisi olup zorda birakmiyacaktir saglikli birsekilde meleklernizi kucaginiza alacaginiza inaniyorumbizde oglumla bugun itibariyle 36+1 olduk ama bas agri kabusum geri geldi ve buda dogumun yaklastigini gosteriyormus doktorumun dedige gore benim ilk dogumumda son ana kadar hic bir belirtim yoktu ama bunda cok agrim ve kasilmalrim var oyuzden her saniye tedirgin bir bekleyisteyim sizleri takip ederek zaman daha cabuk geciyor hepinizin aldiklari cok guzel sizlere ozenip gelenegi yasamak icin turkiyeden logsa serbeti sekeri getirtim bardaklari esimle susleyecegiz seker kapi susu vs hazir aldim guzel duygular bunlar ya ayrica bi istegim olcak gerci duygu arkadasimiz ilgilenemez ama benide listeye eklerseniz ve haftayi gosteren sirin semboldende yaparsaniz sevinirimha birduyukler nederlee nacizane bi tavsiyede bulunmak isterim cogunuzun bildigi uzre yutdisinda dogum seklini kendinizin secmesi gibi bir durum yok ben normal dogum yapmis biri olarak sizlerinde bu guzelligi yasamanizi tavsiye ederim inanin onun zevki cok farkli tabi istisnayi durumlari katmiyorum sezeryan icin allahim hepinizi buyukler nasil derler bir sesde kurtarsin

Lilypie - Pregnancy ticker details bu lınke tıklayıp kendın yapıosn dogum takvımını canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…