peluşler olmaz zaten hastanede e topukluyla hiç yürüyemeyiz. geçen gün bi pijama setinin içinde vardı terliği o da topuklu tüylü bi model. sanırım Zeynep almıştı ondan.
e topukluda yürüyemeyiz ki hastanede. çıktıktan sonra evde giyilir ama onlar çok şık
bu arada pijama setinin fotosunu istedim duymadın bile sen beni Zehra Hanım
çok güzel olur yürüyebilirsen. hatta ayakların sığarsa içine :))
hiç görmedim hastanede nasıl bi şey veriyolar?
rahat aslında onlar.
sanırım anladım söylediğin terliği olmazsa ben de bi pazarlara bakayım Fatoşçum
canım nasıl bi şey sitede fotosu var mı acaba?
Hastane çantanıza banyo havlusu koyuyormusunuz kızlar?
herkeze gunaydın nasılsınız hanımlar... dun geceden berı kıvranıyorum kasıklarıma vede tam genıtal bolgemde cok sıddetlı agrılar olmaya basladı.. hatta dayanamayıp bagırdım... bugun karnım bayaasagıya ınmıs gıbı gelıyo cok sancım oluyo.. acaba ıdrar yolu enfeksıyonumu oldum dıye suphelerdeyım.. kontrolumde haftaya persembe.. uff napcam bılemıyorum gıtsem mı doktora???
Günaydınlar herkes sağlammı bakiim :) Geçmiş okuyamıcam şimdi işime dönmem lazım hemen bu gün toparlarsam bide pazartesi gelicem tamamdır. Sonra evdeyiz Allah izin verirse...
..........................nama devamı yoktu çok şükür, doktorumda neden olduğunu anlayamadı, Ağda filan yaptırdınmı diye sordu, hayır dedim. Jiletle yapmıştım, dün ama tertemizdi kukuşum pambık gibisanırım ağda sandı neyse yok dedim.. İlişki şu bu hiç bişi olmadı. tekrar mina'ya baktı iyice inceledi sorunda yok dedi, belki tahrişten olmuştur dedi. İdrar verdim, enfeksiyonda çıkmadı.. Neden olduğu belli değil, acaba makattanmı geldi diye düşündük hemoroid var ya bende.. Neyse onca incelemeden sonra bir şey olmamasına sevindim. Bana eve git yat dedi ama işe geldim bu gün toparlayıp pazartesiye kadarda gelmeyeceğim en son pazartesi gelicem bir iki saat, ve daha gelmicem...
O yüzden şimdi işlerime saldırmam lazım, işte böyle kızlar aman ev işi şu bu diye yormayın kendinizi, dr. çok rahat bilgili bi kadın kendinden çok emin bende çok güveniyorum ama o bile artık sürekli istirahat halinde ol dedi bana.. Bebek açısındanda öyleymiş, şu işleri toparlasam, evimide temziletsem varya totomu yerdne kaldırmıcam..
Tünaydınnnlar olsun, sakin bir gün olsun hepimiz için inşşallah.
Duygucum resim eklemişsin göremedimmÖpüyorum mis yanaklarından kuzunun.
Kızlar bendede sıkıntılar artmaya başladı akşam üstü ayaklarım davul gibi oluyor ve inanılmaz yanıyorlar. Karnım çok sık sertleşmeye başladı, genitalde ağrılar arttı ve artık penguen gibi yürümeye başladım gibi geliyor bana. Geceleri uyuyamıyorum bide üstüne üstlük işyeri şartlarını ağırlaştırdılar. Sabah 6,30 da evden çıkıyorum akşam 7,30 da eve giriyorum. Nasıl olsa çıkacak diye umursamıyorlar birde 8,5 senemi geçirdiğim yer nasıl bukadar insafsız oluyor insanlar anlamıyorum. Eleman bulamadılar henüz bulsalar daha erken kaçsam derdindeyim ama oda olmayacak gibi. İçimi dökim dedim belki sinirim gider diye
merhaba kızlar..
bugün çok işimmm varr pstronum bir aydan fazla süredir yurt dışındaydı bugün dönüyor yarında ofiste olacak. buda demek oluyorki ben gündüzleri eskisi pek giremeyebilirim topiğeakşamlarıda yorgun olmazsam ara ara meraba demeye çalışırım. şimdilik iyiyiz şükür ama bir aksilik olurda doğum falan olursa bişekilde haber veririm size :)) ayın 23 ' nde ayrılıyorum doğum iznine ondan sonra sık sık girerim artık. neyse bişekilde ara ara yazamasamda bakmaya çalışırım doğuran olmuşmu diye :=))
leyna ve hanzade geçmiş olsun kızlar neyseki her ikinizdede bişi yok :) Tuğbada iyiymiş sanırım neyse sancılar olucak tabi yeterki biz korkmayalım unutmayın sancılar düzenli değilse 40-60 sn ye sürmüyorsa doğum sancısı değil. gelen akıntı sümüksü ve yoğun değilse nişan değil. suyunuz patlarsa zaten anlarsınız :) bunlar olmadığı sürece sakin olmaya çalışyoruz ve 37. haftası dolmayan hanımlar doğurmuyorlar.
anlaştığımıza göre ben kaçıyorum. size iii muhabbetler hepinizi öptük kızımla
Amin canım Allah razı olsun bekliyorum işte heyacanla bu haftayı saymazsak 3 iş haftası daha varEleman bulunamadı bulunsaydı Eylül sonu dedim ama dayanamıyorum deyip çıkacaktım ama yok ( En sonunda gazeteye ilan verdik bakalım haftaya işe başlarsa en azından 23'nde felan çıkma şansımı deneyeceğim. Aslında okadar kalmazdımda tazminatımı almadan çıkmak istemiyorum yoksa yaptıklarnının üstüne çoktan kapıyı çarpıp çıkmama lazımdı
bende taksiyle doğuma gideceklerdenim, taksi neden kabul etmesin ki, hem doğum öle 5 dk.da olan bişey değilmiş.
hastaneye gittikten en kısa 4 saat sonra oluyomuş benide panik yaptınız şimdi.
s.tugba;20804623[ hmmm:44: enfeksiyon belası off ya inşallah biraz daha bekleyebilir bebeğin canım bol su önerdimi dr birde enfeksiyon için bişey vermedimi bana monurol verldi dün yşen ne yazıkki bu enfeksiyon erken doğum tehlikesiymiş ne yapsam geçiremeidm ben duacınım allaha emanetsiniz bebğinle [COLOR="#008000" .!.:hepınıze cok cok tesekkurler kızlar... dun gece boyunca kanamam devam ettı bugun sabah yıne doktordaydık.. knedı doktorum amelıyattaymıs bende baska bı doktora gorundum usg ıle baktı alttan usg ıle baktı vede elle muayene ettı tekrar... acılmadan dolayı kanama oluyodur dedı... bebegın bası kanala tam oturmus... haftasıyla uyumlu bı bebek dedı... ama kucuk ıste.. magnezyum vede enfeksıyon ıcın tek kullanımlık bı ılac verdı.. ve gonderdı... sımdı hala kanamam devam edıyo... galıba bende duygu gıbı olucam... nst ye gırıyorum sancı yok su yok kanamam kesılcek sancım baslıyacak herhalde... ıns vaktınde gelır... moralım cok bozuluyo[/COLOR]
Şeymacım seninle günümüz aynı bizim. Senin enfeksiyon idrar yolu muydu? kanaman çok mu şiddetli? Kanama neden oluyo?
Ay ne çok soru sordum dimi. Hem şimdi doğarsa eskisi gibi riski yokki canımcım dimi... Yani küveze koyuyorlar ama sonuçta fazla kalmayıp, yanına geliyorlar
hepınıze cok cok tesekkurler kızlar... dun gece boyunca kanamam devam ettı bugun sabah yıne doktordaydık.. knedı doktorum amelıyattaymıs bende baska bı doktora gorundum usg ıle baktı alttan usg ıle baktı vede elle muayene ettı tekrar... acılmadan dolayı kanama oluyodur dedı... bebegın bası kanala tam oturmus... haftasıyla uyumlu bı bebek dedı... ama kucuk ıste.. magnezyum vede enfeksıyon ıcın tek kullanımlık bı ılac verdı.. ve gonderdı... sımdı hala kanamam devam edıyo... galıba bende duygu gıbı olucam... nst ye gırıyorum sancı yok su yok kanamam kesılcek sancım baslıyacak herhalde... ıns vaktınde gelır... moralım cok bozuluyo
kızlar siz bana bakmayın ben telde bile yürürüm topukluyla siz düz alın terlikleri
Ben geldim ama her an geri gidebilirim
Karnımdaki sertleşmeler beni doğuma hazırlayan kasılmalarmış bebek doğum kanalına girmiş 2 cm.açıklığım varmış doğum yaklaşmış bu saatten sonra durdurmaya gerek yok gelecekse gelsin dedi doktor ne zaman doğar dedim belki yarın belki yarındanda yakın ama belli olmaz bir iki hafta sürebilir dedi açılma 5 cm.olduğu an yatıcakmışım Rabbim sen yardım et.
Bu arada çatı muayenesinde hiiiç canım yanmadı bebek minyon çatıda oldukça geniş kolay bir doğum olucak dedi
hepınıze cok cok tesekkurler kızlar... dun gece boyunca kanamam devam ettı bugun sabah yıne doktordaydık.. knedı doktorum amelıyattaymıs bende baska bı doktora gorundum usg ıle baktı alttan usg ıle baktı vede elle muayene ettı tekrar... acılmadan dolayı kanama oluyodur dedı... bebegın bası kanala tam oturmus... haftasıyla uyumlu bı bebek dedı... ama kucuk ıste.. magnezyum vede enfeksıyon ıcın tek kullanımlık bı ılac verdı.. ve gonderdı... sımdı hala kanamam devam edıyo... galıba bende duygu gıbı olucam... nst ye gırıyorum sancı yok su yok kanamam kesılcek sancım baslıyacak herhalde... ıns vaktınde gelır... moralım cok bozuluyo
s.tugba;20804623[ hmmm:44: enfeksiyon belası off ya inşallah biraz daha bekleyebilir bebeğin canım bol su önerdimi dr birde enfeksiyon için bişey vermedimi bana monurol verldi dün yşen ne yazıkki bu enfeksiyon erken doğum tehlikesiymiş ne yapsam geçiremeidm ben duacınım allaha emanetsiniz bebğinle [COLOR="#008000" .!.:hepınıze cok cok tesekkurler kızlar... dun gece boyunca kanamam devam ettı bugun sabah yıne doktordaydık.. knedı doktorum amelıyattaymıs bende baska bı doktora gorundum usg ıle baktı alttan usg ıle baktı vede elle muayene ettı tekrar... acılmadan dolayı kanama oluyodur dedı... bebegın bası kanala tam oturmus... haftasıyla uyumlu bı bebek dedı... ama kucuk ıste.. magnezyum vede enfeksıyon ıcın tek kullanımlık bı ılac verdı.. ve gonderdı... sımdı hala kanamam devam edıyo... galıba bende duygu gıbı olucam... nst ye gırıyorum sancı yok su yok kanamam kesılcek sancım baslıyacak herhalde... ıns vaktınde gelır... moralım cok bozuluyo[/COLOR]
çok geçmiş olsun canım,inşallah bebeğin vaktinde gelir.sen yinede moralini bozma. dinlen ve bol bol sıvı tüket.
canım geçmiş olsun kanaman durur inşallah bi an önce sen sıkma canını herşey vakti gelince oluyor inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle
cvp için saolun kızlar. Ne bilim normalde sez. olsa doğumda olsa insan bi banyo yapıp rahatlamak ister heralde die düşünüyorum. Bu arada sez. doğum yapanlara bi sprey çıkmış kesilen bölgeye sıkılıp hemen banyo yapılabiliyormuş.
duygu anneyi tebrik ediyorum bebegi masallah subhanallah cok guzelbebisleri erken gelmek istiyen annelerde uzmeyin kendinizi allahim hepimizin yardimcisi olup zorda birakmiyacaktir saglikli birsekilde meleklernizi kucaginiza alacaginiza inaniyorum bizde oglumla bugun itibariyle 36+1 olduk ama bas agri kabusum geri geldi ve buda dogumun yaklastigini gosteriyormus doktorumun dedige gore benim ilk dogumumda son ana kadar hic bir belirtim yoktu ama bunda cok agrim ve kasilmalrim var oyuzden her saniye tedirgin bir bekleyisteyim sizleri takip ederek zaman daha cabuk geciyor hepinizin aldiklari cok guzel sizlere ozenip gelenegi yasamak icin turkiyeden logsa serbeti sekeri getirtim bardaklari esimle susleyecegiz seker kapi susu vs hazir aldim guzel duygular bunlar ya ayrica bi istegim olcak gerci duygu arkadasimiz ilgilenemez ama benide listeye eklerseniz ve haftayi gosteren sirin semboldende yaparsaniz sevinirim ha birduyukler nederlee nacizane bi tavsiyede bulunmak isterim cogunuzun bildigi uzre yutdisinda dogum seklini kendinizin secmesi gibi bir durum yok ben normal dogum yapmis biri olarak sizlerinde bu guzelligi yasamanizi tavsiye ederim inanin onun zevki cok farkli tabi istisnayi durumlari katmiyorum sezeryan icin allahim hepinizi buyukler nasil derler bir sesde kurtarsin
bedelli çıkıyomuş neolur dua edin :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?