2011 Ekim Anneleri

Merhaba anniskolaaar :)

Insallah herkes iyidir sagligi yerindedir, ben coktandir giremedim buraya, malum yolculuk felan yaptim.
Suan annemlerin yanindayim rahatim yerinde, yemek pisirme derdi yok temizlik derdi yoooooook oh keyfim yerinde vallahi :)

Haftaya cuma gününede randevu aldim insallah hersey yolundadir bakalim artik

Duygucum bebisin ne kadar tatli, cok sevimli masallah. Simdi bizim göbislerde bu bebegin aynisindan mi vaaar
Insan inanamiyor Allahim bu nasil bir mucize, cok güzel birsey icim gitti.
100 000 kere masallah bebegine

Meryem daha yeni gördüm canım, Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Bebişlerimiz büyüdü artık, yavaş yavaş gelmek istiyorlar.

hoşgeldin şekerim.bir gittin pir gittin keyifli olmana sevindim

bedelli çıkıyomuş neolur dua edin :124:

canımcım bence askerlik bi erkeğin yaşayabileceği en önemli yaşam deneyimi ,tabikide senin için zor olacak yalnız kalacaksın ,dahası kayın validenlere yakın olacaksın ve bebeğin babasıyla zaman geçiremiycek bi süree...ama bence senin eşinin buna ihtiyacı var gibi...senin ,yani kendi ailesinin değerini daha çok anlar ,sana özlem duyar...benim nacizane görüşüm buu...

hoş geldin canım ..keyif senin vallaaa...ama dr unmu değişti senin şimdii???yarın güzel haberlerle gel inş.

sabhatan beri gelip okuyup çıkıyorum o kadar halsizimki midemde yangın çıkmış söndürebilene aşk olsun

miryem hayırlsıyla kurtarsın allah bi solukta kucağına al inşallah dualarımdasın haftası ve günü olan tüm arkadaşlar allah yardımcınız olsun bizleride sizleirn darısına çıkarsın hayırlsıyla

hangi densizdi arkadaşımızın göbeğine laf eden sakla ayıp diyen tteyzeeeeeeeeeee kkarışma iki canlı kadını üzmekte büyük günahtır ayrıca o lafları banada söledirler he heee deyip geçtim ama gerçekten insanın siniri bozuluyo kendini farklı kötü hissediyo salla canımcım son aydayız tadını çıkarmaya bak sana özeldne numaramı yazayım sen o teyzeyi gördüğünde bana çağrı at ben bi nassın garii deyivereyşim teyzeye neyse maşallah herkesler iyi şimdilik heyecanla doğum haberi bekliyorum amaaaamaaaaa vakti gelenlerden bekliyoruk o haberleri aman yanlış anlaşılmasın haydi şimdilik çolk öper kaçarım

ayynen katılıyorum canım hayırlsıı tabiki iki türlüsüde sıkıntı allah yardımcın olsun zeynep

Canım, anız hasattan sonra buğday ya da mısır gibi hububatların toprakta kalan kısmı, tarla temizlensin diye yakıyorlar, halbuki toprağa da zarar veriyor ama milletin kolayına geliyor işte...

Bugün bebek görmeye gittik bir arkadaşımıza, okuldan arkadaşlarla; çok tatlıydı, 2 aylık daha...

Dün saçlarımı kestirdim ben de... Pazartesi ya da salı günü de bebeğimizin yatağını ve diğer ihtiyaçlarını alacağız...

Elim değmişken gecelik, pijama, hastane çantası, örgü cicilerimiz, şalım, bugün 1 saatte kurduğum dönencemiz hepsini ekledim haftaya halı ve perde gelince odanın bitmiş halini de eklerim inşallah

Sezeryan olmak zorunda kalmış birisi olarak sana katılıyorum Asla sezeryan olmam diyen ben sezeryan olmak zorunda kaldım ve farkındaysan sezeryanla doğum yaotım demiyorum çünkü onu doğum olarak görmüyorum kesip aldılar kızımı Hatta doktorun 4cm açılmam var dedikten sonraki lafıda bebeği hemen alıcaz oldu Ayrıca normal 5 tane doğursaydımda sezeryan olmasaydım spinalmidir ne zıkkımdır öldürdü beni 1 haftadır sırtım geçiyo boynum başlıyo o geçiyo başım başlıyo kızımla bile doya doya ilgilenemiyorum
duyguuuu kızın çok tatlı canım. Allah anneli babalı büyütsün inş.

Ayy inanamıyorum. Şimdi benimde içimde böyle bir melekmi var. Allahım sağlıcakla bizede taddırsın inş.
Sağol canım seninle satımız aynı senin içinde de benim kızçem kadar bi yavruş var
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah Güzel haberler ver bize ipek kızından
Sana kimsenin bişey anlatmasına gerek yok sen benim yanıma gel en yakın zamanda biz kızımla senin korkularını yeneriz tatlım
kızlar duygu mesaj atmış alıntıyı silermisin diye, ben bi türlü bulamadım kendi mesajımı silmeyi başarabildimi acaba resimlerini?
boşver canım uğraşma kalsın kaldırmıycam
canom pompa almışın ya elektrikli değil sanırım, bende alcam da elektrikli düşündüm ama kararsızım ?? napsam ?? biri elektrikliler yara yapıo demiş(
Canım o biri benim bana eczacı söyledi bide dayımın kızı var tecrübe edip bizzat yaşamış birisi olarak anlattı
canım manuellerin kullanımı rahat mı acaba ??
Kullanımı rahat ben kullanıyorum Lansinoh aldım
Canım inşallah benim gibi olmazsın inşallah geçer kanaman ve sancı felan başlamaz
ben daha çantamı doldurmadım ama banyo havlusu koymam herhalde normal olursa en fazla bir gün kalıyosun
sezeryanla da duş alamayız herhalde
Taburcu olucağım zaman benim pansumanımı değiştirdi banyo yapabilirsin bu su geçirmez dediler ama ilk koydukları pansuman öyle değildi
Teşekkür ederim canım bilgilerini yaz ben eklerim seni listeye
Sağol teyzesi evet sende ve diğer teyzelerimizde de bu mucizeden var

Elim değmişken gecelik, pijama, hastane çantası, örgü cicilerimiz, şalım, bugün 1 saatte kurduğum dönencemiz hepsini ekledim haftaya halı ve perde gelince odanın bitmiş halini de eklerim inşallah

hepsi çok güzelmiş zehracım elif beyzamda sende sağlıkla mutlulukla giyin cicilerinizi

Canım, anız hasattan sonra buğday ya da mısır gibi hububatların toprakta kalan kısmı, tarla temizlensin diye yakıyorlar, halbuki toprağa da zarar veriyor ama milletin kolayına geliyor işte...

Hımm anladım daha önce görmüştüm tarlaların üzerini simsiyah oluyor sanırım yaktıktan sonra, işiniz gerçekten zor hem kokusu hem isi bitmez... Allah kolaylık versin.. Bende ev temizliğine başladım yani başlamaya çalışıyorum, önümüzdeki haftada bebeğin kıyafetleirni filan yıkıcam eksiklerimi tamamlıcam :)

Züleyha maşallah herşeyi çok güzel olmuş kızının, örgülerinede ayrıca bayıldım canım güzel günlerde giyinsin kk dan mı sipariş verdin? Birde bebek arabanın modelini yazarmısın, gördüğümde beğenmiştim, sanırım bende ondan alıcam :) sendin dimi o yoksa esfamıydı? Seninkiydi sanırım..

Çok güzeller güle güle kullanının canım
,

Sağol Duygucum kızımın adaşı nasıl bugün

hepsi çok güzelmiş zehracım elif beyzamda sende sağlıkla mutlulukla giyin cicilerinizi

Sağol tatlım gecelik kırmızı gibi çıkmış ama aslında fuşya gece olduğundan net çıkmadı rengi sonradan fuşya aldığıma da pişman oldum gerçi üzerine şal uyduramıyorum

Canım senle mesajlaşmıştık ya tırtılkurabiye den sipariş verdim sağolsun belirttiği tarihte teslim etti Eğer kullanabilirsem bir kaç tane daha sipariş ederim belki.

Bu arada benim bebek arabası Graco Signature Travel Sistem hatırlatması için resmini ekliyorum netten kullanımı çok rahat tavsiye ederim sana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…