Düzenli aralıklarla değil ama gece hiç uyutmadı beni karnım sertleşiyor sanırım kasılma dedikleri olay sonra kasıklarım adet olucakmışım gibi sızlamaya başlıyor doktorumu aradım hemen hastaneye dedi biraz sonra gideceğim umarım yalancı sancılardır:18:
Merhaba anniskolaaar :)
Insallah herkes iyidir sagligi yerindedir, ben coktandir giremedim buraya, malum yolculuk felan yaptim.
Suan annemlerin yanindayim rahatim yerinde, yemek pisirme derdi yok temizlik derdi yoooooook oh keyfim yerinde vallahi :)
Haftaya cuma gününede randevu aldim insallah hersey yolundadir bakalim artik
Duygucum bebisin ne kadar tatli, cok sevimli masallah. Simdi bizim göbislerde bu bebegin aynisindan mi vaaar
Insan inanamiyor Allahim bu nasil bir mucize, cok güzel birsey icim gitti.
100 000 kere masallah bebegine
bedelli çıkıyomuş neolur dua edin :124:
Merhaba anniskolaaar :)
Insallah herkes iyidir sagligi yerindedir, ben coktandir giremedim buraya, malum yolculuk felan yaptim.
Suan annemlerin yanindayim rahatim yerinde, yemek pisirme derdi yok temizlik derdi yoooooook oh keyfim yerinde vallahi :)
Duygucum bebisin ne kadar tatli, cok sevimli masallah. Simdi bizim göbislerde bu bebegin aynisindan mi vaaar
ayynen katılıyorum canım hayırlsıı tabiki iki türlüsüde sıkıntı allah yardımcın olsun zeynepcanımcım bence askerlik bi erkeğin yaşayabileceği en önemli yaşam deneyimi ,tabikide senin için zor olacak yalnız kalacaksın ,dahası kayın validenlere yakın olacaksın ve bebeğin babasıyla zaman geçiremiycek bi süree...ama bence senin eşinin buna ihtiyacı var gibi...senin ,yani kendi ailesinin değerini daha çok anlar ,sana özlem duyar...benim nacizane görüşüm buu...
çok hızlı ilerliyosunuz biz nasıl okucaz sonraaaaaaaa :84::84::84::84:
:)) Kıyamam ya şaka diyorum kız evdede stres oluyo insan bitmiyo gerçekten benim o kadar işim var ki anlatamam ama bu gün program yaptım yarın ilaçlama ve halılar içinb gelicekler eve.. Herşey oluyo yavaş yavaş işte... Anızda neyin nesi aytendende duyuyorum niy eyakıyolar ki yazık ya evlere doluyo diyodu aytende insan deli olur..
:))
Sezeryan olmak zorunda kalmış birisi olarak sana katılıyorum Asla sezeryan olmam diyen ben sezeryan olmak zorunda kaldım ve farkındaysan sezeryanla doğum yaotım demiyorum çünkü onu doğum olarak görmüyorum kesip aldılar kızımı Hatta doktorun 4cm açılmam var dedikten sonraki lafıda bebeği hemen alıcaz oldu Ayrıca normal 5 tane doğursaydımda sezeryan olmasaydım spinalmidir ne zıkkımdır öldürdü beni 1 haftadır sırtım geçiyo boynum başlıyo o geçiyo başım başlıyo kızımla bile doya doya ilgilenemiyorumcanım allah kısmet ederse ben normal doğumu istiyorum hatta dr.la konuştum gerekmedikçe epizyo bile yapmıycak inş herşey yolunda gider gerçi daha çatı kontrolü olmadım ama normal doğumu istiyorum.. nedenlerine gelince....
ben şimdi bebeğime bi zarar gelmesin diye kendimden önce onu düşünüosam doğumdada benim için 2.plan benim..neden daha dünyaya gelmemiş gözüm gibi baktıım bebeğime anestezi veriim kii sırf korktuuğum içinse ayıp ediyorum demek..ayrıca sezeryanla doğan bebeklerde genellikle görülen yaş akciğer hastalığını niye yaşatıyım keyfimden..
doktora gidip hadi benim apandistimi al diyebiliyo muyum ki, böyle bir hakkım var mı ki, hadi beni kesip bebeğimi al diyebilicem..
hee sezeryan bi amelyattır..doğum şekli diil..nasıl ki bir ihtiyaç olduğunda ameliyat oluyorsak yine ihtiyaç anında sezeryan olmalıyız ama ihtiyaç dışında diil..sezeryan tabii ki tü kaka diil..ihtiyaç duyulduğu bir anda bebeğimin de benim de hayatımın daha az risk altında olduğunu bilmek çok güzel..ama gerçek iihitiyaçtaa..
ben sadece isteğe bağlı olan sezeryana karşıyım..çevremde o kadar çok bunu sadece korktuğu için yapan var ki..çok doluyum o yüzden...bide hepsi bu işin içinde ona rağmen böyle ben acıya dayanamam ay ben onun gerilimine gelemem vs vs... diip sezeryan olmuyolar mı çıldırıorumm......
allahım hepimize hayırlısıyla güzel doğumlar nasip etsin...
Sağol canım seninle satımız aynı senin içinde de benim kızçem kadar bi yavruş varduyguuuu kızın çok tatlı canım. Allah anneli babalı büyütsün inş.
Ayy inanamıyorum. Şimdi benimde içimde böyle bir melekmi var. Allahım sağlıcakla bizede taddırsın inş.
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah Güzel haberler ver bize ipek kızındanBen geldim ama her an geri gidebilirim
Karnımdaki sertleşmeler beni doğuma hazırlayan kasılmalarmış bebek doğum kanalına girmiş 2 cm.açıklığım varmış doğum yaklaşmış bu saatten sonra durdurmaya gerek yok gelecekse gelsin dedi doktor ne zaman doğar dedim belki yarın belki yarındanda yakın ama belli olmaz bir iki hafta sürebilir dedi açılma 5 cm.olduğu an yatıcakmışım Rabbim sen yardım et.
Bu arada çatı muayenesinde hiiiç canım yanmadı bebek minyon çatıda oldukça geniş kolay bir doğum olucak dedi
Sana kimsenin bişey anlatmasına gerek yok sen benim yanıma gel en yakın zamanda biz kızımla senin korkularını yeneriz tatlımyaaa valla senin yerine ben sinir oldum canım ,yaa sana nasıl teselli versem bilemedim ,benim annemde bütün mehirini kayınbabasına vermiş üzüm bağı için ,oda almış ve babannemin adına etmiş ,babannemde bu yıl satıp herkese pay etti ,ama annemin çok ahı var ,o mal benim helalimdi ,hakkımı helal etmiyorum dedii..başka napabilrsinki ,benim babamda aynı eşin gibi ana kuzusuydu ,çok ezdirdi annemi çoookk...şimdi annemi biz ezdirmiyoruz ,ama gençlik gitti naparsın ...kocanı bi an önce kendi yanına çekmelisin ,tamam bu annesi açısından kötü olcak asla böyle şeyler istemeyiz normalde ama bak sağlığından olmuşsun ,huzurun yok ,para pul neye yarar???
canım kesinlikle temizlikçi tut yorma kendinii....
banada birleri normal doğumu sevdirebilirmii ,şööle güzel güzel anlatsanız falan ,ben bazen doğum provası yapıyorum kendi kendime ,şöyle sancım olur ,böyle ıkınırım ,ayy acaba sakinmi olcam panikmii??napcam beeennn:83::83::83:
boşver canım uğraşma kalsın kaldırmıycamkızlar duygu mesaj atmış alıntıyı silermisin diye, ben bi türlü bulamadım kendi mesajımı silmeyi başarabildimi acaba resimlerini?
Canım o biri benim bana eczacı söyledi bide dayımın kızı var tecrübe edip bizzat yaşamış birisi olarak anlattıcanom pompa almışın ya elektrikli değil sanırım, bende alcam da elektrikli düşündüm ama kararsızım ?? napsam ?? biri elektrikliler yara yapıo demiş(
Kullanımı rahat ben kullanıyorum Lansinoh aldımcanım manuellerin kullanımı rahat mı acaba ??
Canım inşallah benim gibi olmazsın inşallah geçer kanaman ve sancı felan başlamazhepınıze cok cok tesekkurler kızlar... dun gece boyunca kanamam devam ettı bugun sabah yıne doktordaydık.. knedı doktorum amelıyattaymıs bende baska bı doktora gorundum usg ıle baktı alttan usg ıle baktı vede elle muayene ettı tekrar... acılmadan dolayı kanama oluyodur dedı... bebegın bası kanala tam oturmus... haftasıyla uyumlu bı bebek dedı... ama kucuk ıste.. magnezyum vede enfeksıyon ıcın tek kullanımlık bı ılac verdı.. ve gonderdı... sımdı hala kanamam devam edıyo... galıba bende duygu gıbı olucam... nst ye gırıyorum sancı yok su yok kanamam kesılcek sancım baslıyacak herhalde... ıns vaktınde gelır... moralım cok bozuluyo
Taburcu olucağım zaman benim pansumanımı değiştirdi banyo yapabilirsin bu su geçirmez dediler ama ilk koydukları pansuman öyle değildiben daha çantamı doldurmadım ama banyo havlusu koymam herhalde normal olursa en fazla bir gün kalıyosun
sezeryanla da duş alamayız herhalde
Teşekkür ederim canım bilgilerini yaz ben eklerim seni listeyeduygu anneyi tebrik ediyorum bebegi masallah subhanallah cok guzelbebisleri erken gelmek istiyen annelerde uzmeyin kendinizi allahim hepimizin yardimcisi olup zorda birakmiyacaktir saglikli birsekilde meleklernizi kucaginiza alacaginiza inaniyorum bizde oglumla bugun itibariyle 36+1 olduk ama bas agri kabusum geri geldi ve buda dogumun yaklastigini gosteriyormus doktorumun dedige gore benim ilk dogumumda son ana kadar hic bir belirtim yoktu ama bunda cok agrim ve kasilmalrim var oyuzden her saniye tedirgin bir bekleyisteyim sizleri takip ederek zaman daha cabuk geciyor hepinizin aldiklari cok guzel sizlere ozenip gelenegi yasamak icin turkiyeden logsa serbeti sekeri getirtim bardaklari esimle susleyecegiz seker kapi susu vs hazir aldim guzel duygular bunlar ya ayrica bi istegim olcak gerci duygu arkadasimiz ilgilenemez ama benide listeye eklerseniz ve haftayi gosteren sirin semboldende yaparsaniz sevinirim ha birduyukler nederlee nacizane bi tavsiyede bulunmak isterim cogunuzun bildigi uzre yutdisinda dogum seklini kendinizin secmesi gibi bir durum yok ben normal dogum yapmis biri olarak sizlerinde bu guzelligi yasamanizi tavsiye ederim inanin onun zevki cok farkli tabi istisnayi durumlari katmiyorum sezeryan icin allahim hepinizi buyukler nasil derler bir sesde kurtarsin
Sağol teyzesi evet sende ve diğer teyzelerimizde de bu mucizeden varMerhaba anniskolaaar :)
Elim değmişken gecelik, pijama, hastane çantası, örgü cicilerimiz, şalım, bugün 1 saatte kurduğum dönencemiz hepsini ekledim haftaya halı ve perde gelince odanın bitmiş halini de eklerim inşallah
Canım, anız hasattan sonra buğday ya da mısır gibi hububatların toprakta kalan kısmı, tarla temizlensin diye yakıyorlar, halbuki toprağa da zarar veriyor ama milletin kolayına geliyor işte...
Bugün bebek görmeye gittik bir arkadaşımıza, okuldan arkadaşlarla; çok tatlıydı, 2 aylık daha...
Dün saçlarımı kestirdim ben de... Pazartesi ya da salı günü de bebeğimizin yatağını ve diğer ihtiyaçlarını alacağız...
Elim değmişken gecelik, pijama, hastane çantası, örgü cicilerimiz, şalım, bugün 1 saatte kurduğum dönencemiz hepsini ekledim haftaya halı ve perde gelince odanın bitmiş halini de eklerim inşallah
İşte minik kızım Samimi olmaktan pek hoşlanmıyoruz yüzünü hiç elletmiyo öptürmüyo hemen suratını ekşitiyo
,Çok güzeller güle güle kullanının canım
hepsi çok güzelmiş zehracım elif beyzamda sende sağlıkla mutlulukla giyin cicilerinizi
Hımm anladım daha önce görmüştüm tarlaların üzerini simsiyah oluyor sanırım yaktıktan sonra, işiniz gerçekten zor hem kokusu hem isi bitmez... Allah kolaylık versin.. Bende ev temizliğine başladım yani başlamaya çalışıyorum, önümüzdeki haftada bebeğin kıyafetleirni filan yıkıcam eksiklerimi tamamlıcam :)
Züleyha maşallah herşeyi çok güzel olmuş kızının, örgülerinede ayrıca bayıldım canım güzel günlerde giyinsin kk dan mı sipariş verdin? Birde bebek arabanın modelini yazarmısın, gördüğümde beğenmiştim, sanırım bende ondan alıcam :) sendin dimi o yoksa esfamıydı? Seninkiydi sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?