kızlarbebek ters olabilir benmki hala ters olduğu için hem çok sivri bir karnım var hemde aşağıd değil sizinki nasıl gerçi 37. haftaya kadar dönebilme ihtimali var dedi ama doktor ben yinede kafayı takıyorummmmm
al bendende o kadar..nefes almakta zorlanmıyorum ama oğlumu yukarda bildiin hissediyorum..normalde bizim haftalarda aşağı inmiş olması gerekiomuş..hiçte öle hissetmiyorum..gerçi çok rahat oluncada doğum yakındır tezz canlılık veririmiş yaklaşan doğum diyolar ama bence dimekki biz senle herkesi doğurtcaz en son doğuma gidicez...
aman allahımmmmmm biz 35. haftadayızzzzz veeeee 2 hafta sonraaa bize gün verilecekkkkk yanii 2 buçuk hafta kaldıııı:92::92::92::92: :26::26: :83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
aaaa şaka gıbı traş takımı parfum heeeBizim üç adet doğum çantamız var biri benim biri bebeğimin diğeride eşiminbebişle benim çantamı bilirsiniz pijama,bebek bezi kıyafetleri eşimin çantasındada kameradan fotoğraf makinesine çoraptan iç çamaşırına parfümden traş setine kadar ne ararsanız var bu adam beni öldürecek
ınsanın ne cok hatırlamaya muhtac oldugunu anladım bır kez daha..gozlerım doldu bıan ..saol canımmmm Allah razı olsunEyüp dermansız kaldı İMDAT demedi...
Yusuf karanlıga düştü EYVAH demedi...
İbrahim ateşe düştü YANDIM demedi...
UNUTMA; sıkıntı,dert,tasa ALLAHA SEVGİLİ OLANDAN BAŞKASINA İNMEDİ ..
bılıyodummm bılıyodummm bu bebıklerın beklemıcegını bılıyodumBen geldim ama her an geri gidebilirim
Karnımdaki sertleşmeler beni doğuma hazırlayan kasılmalarmış bebek doğum kanalına girmiş 2 cm.açıklığım varmış doğum yaklaşmış bu saatten sonra durdurmaya gerek yok gelecekse gelsin dedi doktor ne zaman doğar dedim belki yarın belki yarındanda yakın ama belli olmaz bir iki hafta sürebilir dedi açılma 5 cm.olduğu an yatıcakmışım Rabbim sen yardım et.
Bu arada çatı muayenesinde hiiiç canım yanmadı bebek minyon çatıda oldukça geniş kolay bir doğum olucak dedi
ya benim adanada recidans bir dairem vardı altınlarımı falan vermiştim onun için kayınvalidem evi duydu ve sattırdı parasınada el koydu.babamda beni 3+1 başka bir daireye taşıdı eşim de oarası çok masraflı 1+1 daireler var yine recidans ama bize göre oradan alim bir daire dedi bende saf salak tamam dedim babama biz evi boşaltacağız kardeşim kullansın dedim şimdi vay aylık ödeme vay şu vay bu amaç benim adanayla bağımı kesmek.sorumsuz bu adam öldürcek beni herşeyi benden beklemesinden bıktım.evi bulduk anlaştık şimdi yan çiziyo eşyalarım ortada kaldı ve iki hafta sürem var eşyaları dağıtsam daha hiç kullamadım.tutturmuş eşyaları alalım buraya fabrikanın deposuna koyalım diyor adi aşşalık ailesine yarancak ya.bende bu benim ölümüm olur buyur yap dedim
bendeee...ama kaşarsız turşusuz ,kısırsız ,rus salatasız olmaz bak söylüyüm ...hala şişliği alabileceğini düşünüyomusuunn???
ayy şöyle yeme içme seven bi komşum olsa benim gibi ,yiyip içip gezsek ,ne güsel oluuurrrr:86::86:
kıssslar merhabalar..ya biraz okuyam dedim geçmişi,,, maşşallah Duygunun kuzusunun gelişi ile herkes hazırlıkları hızlandırmışş. bnm halen eksiğim var gibi..ama içimden bi his bende erken doğurcam gibi gelıo.. pimpiriklilik de yapıo olabilirim.
Hanzedem çok geçmiş olsn bu arada..
Güya 37.haftaya kdr çalışabilir raporu aldım.ama hiç işe gelesim yok.sabah ölüm gibi gelıo yatakdan kalkmak yaaa:[ şu 2 hafta hayırlısı ile gecesede evimde yatsam kalksam..
Buarada sizi de cevrenizde korkutanlar varmı, yok bu iyi günlerin yok ilerde cok büyük sıkıntı falan??? zaten gerginim böle dediklerinde daha kötü oluom.
Bide karnn ne kdr kücük diyip duruolar onlara neyse,ama dr kılosu falan gayet normal dedi
canom pompa almışın ya elektrikli değil sanırım, bende alcam da elektrikli düşündüm ama kararsızım ?? napsam ?? biri elektrikliler yara yapıo demiş(
kıssslar merhabalar..ya biraz okuyam dedim geçmişi,,, maşşallah Duygunun kuzusunun gelişi ile herkes hazırlıkları hızlandırmışş. bnm halen eksiğim var gibi..ama içimden bi his bende erken doğurcam gibi gelıo.. pimpiriklilik de yapıo olabilirim.
Güya 37.haftaya kdr çalışabilir raporu aldım.ama hiç işe gelesim yok.sabah ölüm gibi gelıo yatakdan kalkmak yaaa:[ şu 2 hafta hayırlısı ile gecesede evimde yatsam kalksam..
Buarada sizi de cevrenizde korkutanlar varmı, yok bu iyi günlerin yok ilerde cok büyük sıkıntı falan??? zaten gerginim böle dediklerinde daha kötü oluom.
Bide karnn ne kdr kücük diyip duruolar onlara neyse,ama dr kılosu falan gayet normal dedi
canom pompa almışın ya elektrikli değil sanırım, bende alcam da elektrikli düşündüm ama kararsızım ?? napsam ?? biri elektrikliler yara yapıo demiş(
ne guzel esım de ınsaallah 9/10/11 de dogurursun dıyoooo...bu arada benım kendı doğum gunumde ekımın 1 i eger kızım gununu doldurursa aynı gun doğmuş olcaz:79::79::79::79:
bebegın assagıda durması onemlımı kı benım kıde mıdemın ustunde oturuyor gıbı ama dogum ıcın oylesı boylesı farketmıyorsa onemlı bısey degıldır heralde assagıda yukarda olması..yok ya benım de doğum pozısyonıunda baş aşağı duruo ama mıdeme dayanmış durumda bakalım belkı ıner
ayy bende pıjamalarımı falan yıkamamıstım..cıkardım onları yıkansın dıye cantamı hazırlamadım eksıkler var alınmasını beklıyorum ama aklımdada sureklı yer kaplıuyo bu mesele..pompanın elektırıklısını ben komsuda gordum kanata kanata avaz avaz bagırtıyordu kadını..bende manuel dusunuyorum lansınohun cok ovuyolar ..bırde yerı gelmısken gogus catlakları ıcın hakıkı zeytınyagı surmeyı unutmayın kızlar hem sılmenıze gerek yok hem bebek ıcınde faydalı..banada gorenler 6 aylık falanmısın dıyo en fazla..gecen ıftarda 5 aylık hamıle bır arkadas senın ustune ben 2 kere dogurucak gıbı duruyorum dedı..valla cok onemsemıyorum ben bu sozlerı kucuk olsun catlaklarım olmaz en azından ..sımdıye kadar olmadı..saglıgıda yerındeyse ne onemı var..banada bır ıkı kısı sımdı uyu yat yatabıldıgın kadar gıbı guya cok tecrubelıler ya laflar ettıler..bende ben 4 cocouk buyuttum ne zaman uyunur ne zaman uyunmaz bılıyorum sız dert etmeyın dedım kestıler cenelerını..korksan ne olcak basa gelınce bebegı sokaga atacak degılsın yaaa..onlarmı buyutecekkk..kıssslar merhabalar..ya biraz okuyam dedim geçmişi,,, maşşallah Duygunun kuzusunun gelişi ile herkes hazırlıkları hızlandırmışş. bnm halen eksiğim var gibi..ama içimden bi his bende erken doğurcam gibi gelıo.. pimpiriklilik de yapıo olabilirim.
valla bacım tuzunu minnacık koyduruyorum sebze ne varsa dolduruyorum sadece ketçap o kadar et yok rus salatası yoksaman gibi oluyo ama
yapcek bişi yokk dogumdan sonra kumpircinin kapısına kamp kurcam yicem yicem yicemmmmmmmmmmmmmmkocamla kumpir
yemege gidemiyorum adam ne varsa doldurtuyor valla kendiminkini yiyemiyorum adamın kumpirini izlemekten
Bir bebek daha geliyor demek ne güzel hem sorun da yokmuşDoğum şeklini konuştunuz mu peki? Normal doğum mu yapacaksın Meryem?
ne guzel esım de ınsaallah 9/10/11 de dogurursun dıyoooo...
bebegın assagıda durması onemlımı kı benım kıde mıdemın ustunde oturuyor gıbı ama dogum ıcın oylesı boylesı farketmıyorsa onemlı bısey degıldır heralde assagıda yukarda olması..
ayy bende pıjamalarımı falan yıkamamıstım..cıkardım onları yıkansın dıye cantamı hazırlamadım eksıkler var alınmasını beklıyorum ama aklımdada sureklı yer kaplıuyo bu mesele..pompanın elektırıklısını ben komsuda gordum kanata kanata avaz avaz bagırtıyordu kadını..bende manuel dusunuyorum lansınohun cok ovuyolar ..bırde yerı gelmısken gogus catlakları ıcın hakıkı zeytınyagı surmeyı unutmayın kızlar hem sılmenıze gerek yok hem bebek ıcınde faydalı..banada gorenler 6 aylık falanmısın dıyo en fazla..gecen ıftarda 5 aylık hamıle bır arkadas senın ustune ben 2 kere dogurucak gıbı duruyorum dedı..valla cok onemsemıyorum ben bu sozlerı kucuk olsun catlaklarım olmaz en azından ..sımdıye kadar olmadı..saglıgıda yerındeyse ne onemı var..banada bır ıkı kısı sımdı uyu yat yatabıldıgın kadar gıbı guya cok tecrubelıler ya laflar ettıler..bende ben 4 cocouk buyuttum ne zaman uyunur ne zaman uyunmaz bılıyorum sız dert etmeyın dedım kestıler cenelerını..korksan ne olcak basa gelınce bebegı sokaga atacak degılsın yaaa..onlarmı buyutecekkk..
ayyyy tamam evde dıkkat edıyorum ama kumpırcıye gıdıp sırf haslanmıs patateste yemem yanı..doldurturum herseydennnn..boyle tepeleme olsun once gozum doysun zaten sureklı yememeye calısıyorum daha ne ..
bende rapor aldım 37. haftaya kadar ama klimada yok patlıcam çok sıcaklanıyorum ben menopozlu gibibide sana bişi sorcam bu 37. haftaya geldiğimizde işyerine bi kağıt veriyomuyuz iş görememezlik raporu gibi ben sadece çalışabilir raporu verdim ama daha ne yapmam gerektiini bilmiyorummm bide 37. haftamız ayın 23üne geliyo herhalde bu ay yarım maaş alıcazz cnm bilgin varsaa yaz banadaaaa
yok canım elektrikli degil zati tedbir amaçlı aldım hiç böyle bişey kullanmadım o yüzden hangisi daha iyidir bilemiyorum elektrikli vardı 100 lira şimdi onu alsam kullanamazsam boşa masraf bir tanede minnacık elle mıncıklanan vardı 7 lira oda çok basit geldi bende bunu aldım şimdi duygu sezeryan oldu ya sütü hemen gelmedi gögüs pompası mecburi aldı ee bende sezeryan olacagım için bir köşede dursun istedim sen araştır iyice şimdi ben ne söylesem yalan olur
lansinoh un elektrik. 210 tl gibi çok para ..napsam karar veremedm birde sonrasında çalışacağım için baya süre kullanmam gerekecek pompayı kısmetse...
hımmm yaaa
aaaa şaka gıbı traş takımı parfum heeekırk yıl dusunsem aklıma gelmezdı kocama canta yapmak..ayy bende koysam mıkı:26:..nıye koycaz topu topu bır gun yatcazz.. neyyseee dusuneyım bıraz bu konuyu bennnn..
eşimin çantasını ben hazırlamadım kibaktı ki hastane için hazırlık yapıyorum kaptı çantasını başladı doldurmaya saç kurutma mak.zor aldım elinden bir bornozu eksik hastaneye değil seyahata gidiyoruz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?