2011 Ekim Anneleri

günah demekten kasıtları suymuşş şimdi bizim karnımızda bebeklerimiz dogacaklarını günü bekliyoruz ya
bebegi olmayan kadınlar bize imreniyorlarmış ve nazar degdiriyorlarmışş bu yüzden karnımızı saklamamız
gerekiyormuş bayramda akrabalar gelmişti banada aynısını dediler günaha giriyorsun sokaga utanmadan nasıl çıkıyosun falan dediler
bende çok üzüldüm kafana takma canım benimm üzülmeeeseni çok iyi anlıyorum ama bazı insanlar böyle ve degiştirmek
maalesef mümkün değil konuşma o kadınla bir daha son ayın canını sıkmasına izin verme

demek sende zekaitahirden tırsanlardansın.. :) bende bi kere gittim..test yapılcaktı sağlık ocağının labaratuarında sorun vardı bana ztb ye git orda hemencecik yaparlar..kendi dr.a gitmeyi bekleme dedi..bende ehh hazır yakınım gidiim dedim..dr.bana hasta proflimize uygun diilsin dedibana çok ii davrandı bidaha gelişinde bekleme direk gel yanıma falan dedi ama ben bidaha allah zorlunlu kılmasın ama gitmeyi hiç düşünmüyorum..usg için bekliyoduk usg dr yok ortada zavallı hamişin birini göndermişler git usg ye giröle gel demişler ama adım attığı yer kan aluo o halde onu oraya gönderen dr.un aklına dedim ben..sonra kadıncağız beklio bide o halde..ya git acile dedim anlat durumu die..o da çekingen midir nedir ama bana git usg çektir dediler dio zorla ben götürdüm..müdahale ettiler çok şükür tabi bu arada hala usg dr.u yok..en sonunda geldi...dr.a biri kilosunu söylermisiniz dedi aaa bide kilosuna bakamam bu kalabalıkta dedi azarladı..
tamam bende devlet hastanesinde çalıştım ama kimseyi bi hamileye bu kadar zıt görmedim bide pisti ya...off allahım düşürmesin..gidenleride iyi insanlarla karşılaştırsın..

ne alakası var ya. göbeğin açıkta mı gezmişsin töbe töbeee. takma canım böyle insanları. bunlar dini kendilerine göre yorumluyorlar.
ben Eskişehir'e kızkardeşimi ziyarete gitmiştim bi kaç yıl önce mağazanın birinde yaşlı bi teyze 60ın üzerinde ay dedi siz yanmıyo musunuz böyle eşarpla falan gençsin güzelsin ne gerek var dedi böyle kocakarı gibi örtünmeye. ses etmedim dedim yaşlı boş ver bu hala devam ediyo en son sinir oldum dedim teyze sen korkmuyo musun öbür dünyanın sıcağından bu başladı bağırmaya. hayır sen durduk yere laf atıyosun. benim başım kapalı senin açık. tercih meselesi bu. kimse kimseye karışamaz.

sen de boş ver canım. insan geriliyo gerçi ama napcan işte var böyle insanlar

ayy canım kadın baykuş gibi sabahın göründe kapının önünde oturuyo anca akşam 8 de giriyo içeri. bende 23nde izne ayrılıcam anlıycan 23 ne kadra hergün görücem. ve hergün bıdı bıdı başımın etini yiycek. yaaa öyle yada böyle düşündükleri saçma. göbeğim 2 karış dışarı çıkık duruyo büyük yani napim. üstüne çarşafta örtsem belli nasıl saklıyayım yaaa. ya neden utanmamız gerekiyo anlamıyorum yokkk ya hiç ii şeyler düşünmüyorum o teyze için. halbuki yaşlı diye azmı pazar torbalarını taşıdım ben onun. iyilik yap denize at diye boşuna dememişler.

tühh yaa baba izni kötü olmuşş benim kocişte işyerindekilere doğum iznim var çıkıcam diye takılıyodu zavallı
anladım canım 37 . haftada iş görememezlik doğum esnasındada doğum raporu izin bittikten sonrada çalışabilir raporu
sadece benm kafam şeye takıldı maaşlarımızı ptt den alıcakmışızya o hangi dönemde vericekler onun için bi 170 i arayayım saolaasınnnnnn

ayyyy valla ben bana böyle diyenlere bagırıyorum anneannemde söyledi milletin içinde bagırdım nereye saklayayım babası belli niye saklayayım diye
sakın içine atma canım söylen sende hiççç çekememm sende sakın içine atıp canını sıkma görürsende yolunu degiştir insanların en mutlu günlerinde
böyle üzmeleri çok salakçaaaa

iyi demişsin filiz. işgüzarlar işte illa insanın moralini bozcak bişey buluyolar. yani bugün etek giysem,kapri giysem hadi diycem yaşlı kadın ama zaten iki tane boydan elbisem var şuan üzerime rahat olan diğerleri oturunca rahatsız ediyor yada göbeğim elbiseyi kısaltıyor ben rahat edemiyorum. boydan elbise, bide üzerine bolero giydim yani düşün artık daha ne giyebilirim. öyle vücudumuda sardığı yok elbisenin ama teyzeye battı demekki. tövbe tövbe insanı zorla günaha sokuyorlar. onun yüzünden ne çok üzülüp ağladım bugün acaba o günaha girmiyomu çok merak ettim. zaten kapalı olanlara gerici diye bakanlarıda hiç anlamıyorum. ben müslümanım diyen birisi, saçı kapalı diye bi başkasını eleştirirmi yaaa. yani insanlar ya çokk modern heryeri açık,açmayınıda kınıyor. yaaa çokk kapalı eli görünse dinsiz ilan ediyo. kimsenin kimseye saygısı kalmamış. Herkezin inancı,insanlığı kendine.

öyla haklısın ki ama naparsın her iki tarafta da yobazlar var ve bu zarar veriyor işte. inş. bu günler de geride kalır.
sen de üzülme boş ver herkes kendinden sual olunur

Ben de ilk defa alttan kontrol olacagim, yanimdaki ciglik cigliga, o an bos bulunup "yandaki niye böyle bagiriyor" dedim, doktor da bana "Burasi acil daha ne bekliyordun ki?" demez mi? Allahim ya...Nst´ye girdim, oradaki doktor da "gelecek bu günümü buldunuz, siz simdi bi de bayramda doguma gelirsiniz" dedi, ucmus hepsi :) Simdi gülüyorum ama cikinca arabada hüngür hüngür agladim esime "ben doguramayacagim" diye, psikolojim bozuldu orada :)

salı günü bankaya gittim zar zor, ordan da kozmatik mağazasına giridim, tam çıktım, arkamdan biri koşuyo birden omzuma dokundu bi kadın, bakarmısın diyo baktım bende, göbeğiniz gözüküyo dedi, hamilelik pantolonu ile üstüme giydiğim kıyafetle arada bir mesafe görünmüş, dedim görünsün bence hiç bi sakıncası yok.:) ama bişey oldu annettim düşünsene arkamdan biri koşuyo, dedim noluyo, bide omzuma dokundu, hasta oluyorum böle insanlara üstlerine herşeyi vazife ediniyolar. ben bence bi sakıncası yok benim için deyince arkasına bakmadan kaçar gibi gitti. heyy alahım ya.

ayy kıyamam ne kadar kötü insan var ya sinir şeyler sanki bedava bakıyolar parasını alıyolar birde kötü davranıyolar mikroplarrr

kızlar bu arada hastanede giymek için nasıl bi terlik aldınız?

Ben daha almadım Filiz Polaris e bakıcam bir eşim de ne dese beğenirsin ona da masraf etme evdekilerden giy, olduuu dedim peluş terliklerimi giyerim veya misafir gelince giydiğim ince topukluları erkekler anlamıyor bacım yaaa.

Bu arada kadın temizlik yapıyor başında ben yoruluyorum dün gece baş ağrısından uyuyamadım kendi kendime nazar ettim şu an uykusuzluktan mahvolmuş vaziyetteyim normalde işler bitsin diye gözüne bakarım şimdi saat 5 olsun da gitsin diye bekliyorum

miryemmm hayırlı olsun canım. doğum yakında başlıycakmış :) allah bir avazda ağrısız, sızısız doğurmayı nasip etsin inşallah...

iznimiz bitip iş görür raporu aldığımız zaman işlemler başlıyormuş. e devlet sifren var ise o dönem paranın PTT den alabilir durumda olunca ordan öğrenebilirsin.ama 170 i ara ben çıldırtıncaya kadar bi ton sey sordum

miryemmm hayırlı olsun canım. doğum yakında başlıycakmış :) allah bir avazda ağrısız, sızısız doğurmayı nasip etsin inşallah...

Bu ufacık ağrılar bile beni kan ter içinde bıraktı şu saate kadar iş yerinde masamı toparlayayım diye didindim ama yok daha fazla tahammül edemiyorum eve gidip ılık bir duş alayım son hazırlıklara bakayım endişelenmeye başladım

Selam fıstıklar tünaydın
Online gözüküyordum uzun süredir geçmişi okumaya çalışıyorum, ne güzel gelişmeler olmuş :) Duygucum maşallah güzel elif berenimizin melek yüzünü gördük sonunda. Maşallah, Allah nazardan saklasın sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Yeni yeni doğum alarmları verilmiş :) kızımın abileri, ablaları geliyormuş :) Hepinize, hepimize rahat, kolay doğumlar olur inşallah. Dün akşam yürüyüşe gittik eşimle, hepi topu yarım saat yürüdük. iki kere de mola verdim yarım saat sonra yorgunluktan bitmiş vaziyette sol yanıma yattım kanepeye uzandım. Sare sağ kasığımın üst tarafını tekmelemeye başladı. 1,5 saat aralıksız aynı bölgeyi dürtükledi. yönümü değiştirdim, ayağa kalktım yok, pat pat pat aynı yere onca saat vurması mümkün değildi. yürüyüş rahatsız mı etti acaba gece de yorgunluktan bayıldı artık, hareketsiz uyudu saatlerce. hatta sabah da hareketleriyle uyanırdım, sabah da hareketsizdi. Korkuttu beni. en korktuğum şey kordon dolanması. acaba kordona dolandı da kurtulmaya mı çalışıyor diye içim içimi yedi. kötü bir şey duyucam korkusuyla da salak gibi doktora gitmedim eşim çok söyledi, kalk gidelim diye, yok dedim gidemedim Neyse ki şimdi iyiyiz. çok şükür niye o kadar hareketlendi, ne demek istedi anlamadım bir türlü. gece çok endişeli olduğum için uyuyamadım, sabah da 10 civarı uyandım kahvaltı yaptım, duş aldım vs. kayınvalidemle pazara gittik. kışlık bir iki ihtiyaç vardı onları alıp geldik. az sonra da bi hobi bahçemiz var, oraya gidicez. sebzeleri sulayıp, eşimi işyerinden alıp gelicez.
Fatoşcum canını sıkma, hele hiç ağlama. yaşlılar öyle der, sen tamam deyip geç tatlım. bildiğini giy yine. açta açıkta değilsin, sen kendini biliyosun, Allah da niyetini biliyor nasıl olsa.
Canom aldıkların çok güzel canım iyi günlerinde kullan inşallah. göbüşün de şahane, hiç şişko filan değilsin.
Nejla, Yalug, Miryem, Zeamet :) Gözüm üstünüzde (iki parmağımı V yapıp gözlerime götürüp gıcık bir gülüş smile ı) Kendinize dikkat edin, hepiniz Allah'a emanet olun. Ben çıkıyorum görüşürüz bay bayyy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…