İyi akşamlar kızlar, bebek hareketleriniz nasıl? İlerleyen haftalarda azalma filan olucak diyolar ya sizde oldumu?
Benim kızım bugün annesini çok üzdü, hatta öyle gerildim ki ilaçlama servisindeki adam saatinde gelmedi diye adamı çok fena yaptım. Eşşek başımıyız, sizden başka işimiz yokmu? Madem verdiğiniz saatte gelemiyosunuz, niye randevu veriyosunuz diye... Adamcağızda özür dilerim hanımefendi, trafik vs gibi izah ediyor. Kızım oynamıyo diye gerildimde gerildim.. Akşam biraz kıpraştıda rahatladım, dr. gidicektim ama dur dedim hanzade, hemen koşma gene bu defa bekle...
Sizdede hala azalma oluyomu? Geçen gün leyna gitti dr. ondada olmuştu sanırım.. Sizinde oluyomuu?
Çok güzeller güle güle kullanının canım
,
Sağol Duygucum kızımın adaşı nasıl bugün
Sağol tatlım gecelik kırmızı gibi çıkmış ama aslında fuşya gece olduğundan net çıkmadı rengi sonradan fuşya aldığıma da pişman oldum gerçi üzerine şal uyduramıyorum
Canım senle mesajlaşmıştık ya tırtılkurabiye den sipariş verdim sağolsun belirttiği tarihte teslim ettiEğer kullanabilirsem bir kaç tane daha sipariş ederim belki.
Bu arada benim bebek arabası Graco Signature Travel Sistem hatırlatması için resmini ekliyorum netten kullanımı çok rahat tavsiye ederim sana da.
Eki Görüntüle 253380
çok güzel canım herşeyin maşşallahh
iyi yaptın canım ,çok evham yapma ,benim bugünki kurul toplantısında yeri,nde duramayan bebem ,eve gelip uzanınca rahat etti ..anasına çekmiş sanırım sürekli oturmaya ve dırdır eden erkek yöneticilere dayanamıyoooİyi akşamlar kızlar, bebek hareketleriniz nasıl? İlerleyen haftalarda azalma filan olucak diyolar ya sizde oldumu?
Benim kızım bugün annesini çok üzdü, hatta öyle gerildim ki ilaçlama servisindeki adam saatinde gelmedi diye adamı çok fena yaptım. Eşşek başımıyız, sizden başka işimiz yokmu? Madem verdiğiniz saatte gelemiyosunuz, niye randevu veriyosunuz diye... Adamcağızda özür dilerim hanımefendi, trafik vs gibi izah ediyor. Kızım oynamıyo diye gerildimde gerildim.. Akşam biraz kıpraştıda rahatladım, dr. gidicektim ama dur dedim hanzade, hemen koşma gene bu defa bekle...
Sizdede hala azalma oluyomu? Geçen gün leyna gitti dr. ondada olmuştu sanırım.. Sizinde oluyomuu?
günaydın gece kuşlarııı...allahım gece bi açılıo topik sonu gelmio galiba...bu gün inş evimi topliyceim azimle..allah bana güç kuvvet versin emi..
canım geçmiş olsun..inş zamanını bekler kuzucuk..saplıklaalırız kucağımıza..
burcuu çok güzel olmuşun şişko diyerek hakkını yime litfeenn...bu arada özgür'ün eşyaları şekeri çok güzel..güle güle kullanın..hee bide lohusa tacınıda çokcana biendim..
offf ya eksikler bitmiyo tam bitti derken yeni bişe..eşim hani bitmiişti dio..ben ımmm şeyy kem küm anlatıom artık adam bıktı valla
canım geçmiş olsun..eksikliklerle ilgilenmeye kalkınca zaten sonu gelmio olduğukadar artık takma kafana...
offf ya insanın canı sabah sabah makarna ister mi??ama hep makarna yüzünden..onun yazdıklarını okudukça nickini görünce off dedim şimdi kalkıp yapcem..
bu aradaduygucummaşallah barekkalllah kızına bittim bittim güzeller analı kızlı..hemen nas felak okudum..nazarlardan koru yarabbim bu güzelleri dediim..ikinizde çok güzelsiniz ya..
Ben geldim ama her an geri gidebilirim
Karnımdaki sertleşmeler beni doğuma hazırlayan kasılmalarmış bebek doğum kanalına girmiş 2 cm.açıklığım varmış doğum yaklaşmış bu saatten sonra durdurmaya gerek yok gelecekse gelsin dedi doktor ne zaman doğar dedim belki yarın belki yarındanda yakın ama belli olmaz bir iki hafta sürebilir dedi açılma 5 cm.olduğu an yatıcakmışım Rabbim sen yardım et.
Bu arada çatı muayenesinde hiiiç canım yanmadı bebek minyon çatıda oldukça geniş kolay bir doğum olucak dedi
kumpir yapsaaammm:86::86::86:
İyi akşamlar kızlar, bebek hareketleriniz nasıl? İlerleyen haftalarda azalma filan olucak diyolar ya sizde oldumu?
Canım bir miktar azalma var ama bu sefer de kasılmalar çok oluyor bir gün bende de öyle bariz bir azalma olmuştu ertesi gün rutinine döndü. Hiç hareket etmediyse doktora görün ama mutlaka, biraz da uzanıp bebeğini dinle istersen tatlı bir şeyler yiyip
çok güzel canım herşeyin maşşallahhrabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ,bebeğine oda yapabilenlere çok özeniyorum ben zatenn...darısı başıma inşş..
iyi yaptın canım ,çok evham yapma ,benim bugünki kurul toplantısında yeri,nde duramayan bebem ,eve gelip uzanınca rahat etti ..anasına çekmiş sanırım sürekli oturmaya ve dırdır eden erkek yöneticilere dayanamıyooo
bayaa hareket etmedi ,sonra elimi koydum ordamısın zilli dedim ,ufaktan tepki verdi ,sonra devam etti uyumayaa...bol bol uyuyo bu sıralar ,ama elimi koyduğumda solsun üzmüyo annesini ,ufak bi tekme yada parmak atmayla alıyorum cevabımıı:80::80:
,
Sağol Duygucum kızımın adaşı nasıl bugün
Sağol tatlım gecelik kırmızı gibi çıkmış ama aslında fuşya gece olduğundan net çıkmadı rengi sonradan fuşya aldığıma da pişman oldum gerçi üzerine şal uyduramıyorum
Canım senle mesajlaşmıştık ya tırtılkurabiye den sipariş verdim sağolsun belirttiği tarihte teslim ettiEğer kullanabilirsem bir kaç tane daha sipariş ederim belki.
Bu arada benim bebek arabası Graco Signature Travel Sistem hatırlatması için resmini ekliyorum netten kullanımı çok rahat tavsiye ederim sana da.
Eki Görüntüle 253380
ahh makarnacım ahhhh bende ilk aylar az yeşilzeytin yedirmedim millete eski ginlerim geldi aklıma
hiç canını sıkma hanzadecim bence bgn benim de çok hareketli değil ediyo ama düne göre daha az.onlar çok uyuyolarmış.ve yerleri de azaldıkça sadece toparlanma ve gerilme hareketlerini duycaz sanırım.ayrıca bana doktorum günde 10 kere hareket ederse korkma demişti en son :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?