2011 Ekim Anneleri

İyi akşamlar kızlar, bebek hareketleriniz nasıl? İlerleyen haftalarda azalma filan olucak diyolar ya sizde oldumu?
Benim kızım bugün annesini çok üzdü, hatta öyle gerildim ki ilaçlama servisindeki adam saatinde gelmedi diye adamı çok fena yaptım. Eşşek başımıyız, sizden başka işimiz yokmu? Madem verdiğiniz saatte gelemiyosunuz, niye randevu veriyosunuz diye... Adamcağızda özür dilerim hanımefendi, trafik vs gibi izah ediyor. Kızım oynamıyo diye gerildimde gerildim.. Akşam biraz kıpraştıda rahatladım, dr. gidicektim ama dur dedim hanzade, hemen koşma gene bu defa bekle...

Sizdede hala azalma oluyomu? Geçen gün leyna gitti dr. ondada olmuştu sanırım.. Sizinde oluyomuu?

Duygu en deneyimli sen olduğun için sana sorayım ben normalden çok korktuğum için sezaryen tarihini aldım bile.Aslında ondanda korkuyorum ama sabırım epidural bile yapamıyacağım için genel anestezi olacak sonrasında dikişler çokmu acıyor.Dikişlerden bebekle bile ilgilenemiyormuş anne doğrumu ?

Canım bir miktar azalma var ama bu sefer de kasılmalar çok oluyor bir gün bende de öyle bariz bir azalma olmuştu ertesi gün rutinine döndü. Hiç hareket etmediyse doktora görün ama mutlaka, biraz da uzanıp bebeğini dinle istersen tatlı bir şeyler yiyip

Çok güzeller güle güle kullanının canım

duygucum bebişini güzel kızını bir ben görmedim galiba.ben bişey sormak istiyorum sarılık olmaması için ne yaptın.benim arkadaşım 20 gün önce ikiz doğum yaptı ona doktoru serum suyu ver demiş.ben ilk kez duydum senin bir bilgin varmı.

Evet canım ondan sordum bende :) doğsun hemen sipariş vericem kurban bayramında giydirebilirim inşallah :) Evet arabada buydu bakim netten çok sağol :)

çok güzel canım herşeyin maşşallahhrabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ,bebeğine oda yapabilenlere çok özeniyorum ben zatenn...darısı başıma inşş..

iyi yaptın canım ,çok evham yapma ,benim bugünki kurul toplantısında yeri,nde duramayan bebem ,eve gelip uzanınca rahat etti ..anasına çekmiş sanırım sürekli oturmaya ve dırdır eden erkek yöneticilere dayanamıyooo
bayaa hareket etmedi ,sonra elimi koydum ordamısın zilli dedim ,ufaktan tepki verdi ,sonra devam etti uyumayaa...bol bol uyuyo bu sıralar ,ama elimi koyduğumda solsun üzmüyo annesini ,ufak bi tekme yada parmak atmayla alıyorum cevabımıı:80::80:

Son düzenleme:

yaşasınn herkse makarna istetiyorum bu yaptığım ilk değil

miryemcim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.kolay doğumlar diliyorum doktorun durdurmayayım dedğine göre demekki gelişimi tamamlanmış oluyo ne güzel.

kumpir yapsaaammm:86::86::86:

ben de istedim şimdi kumpir ben de yarın yesemmmmm ama herşey olcak içinde

çok güzel cicileriniz canım güle güle kullanın inşallah.

iyi akşamlar hanzadecim bizim oğlan aksine kudurdu ama suyun fazla olması etkenmiş rahat hareket etmesine öyle demişti doktor hem biz sizden küçüküz endişelenicek bişi olduğunu sanmıyorum keyif yapıyodur mina

Merhaba herkese iyi aksamlaaarrr

Zeehhraaa ekledigin her sey cookk guzel gozukuyor. anne kız iyi gunlerinizde giyin kullanın canım

kızlar bgn hiç giremedim akşam geldim eve sabah kahvaltıya gittim kuzenime.ama gelirken otobüste midem çok bulandı nerdeyse çıkarcaktım.eve gelince baya gelemedim kendime.ama şimdi geçti çok şükür.yemeği falan eşim kendi halletti ben sadece çorba içtim.ama şimdi acıkmaya başladım ne yesem bilmiyorum bidaha bulanır diye korkuyorum.:18:

Canım tatlı bişiler yiyince yada dinleyince oynuyo hareket ediyo ama sürekli dinlemekte geriyo insanı işte :)

dinleyince dürtünce filan tepki veriyo ama duruyo sonra hemen devam etmiyo sinir oluyorum bende, doğursak hayırlısıyla gerim gerim gerginim son günlerde ben...

canım ara ara bendede oluyo aynı sorun nedenini bilmiyorum çok telaş yapıyorum ama düzeliyo bir anda takılma bence

ahh makarnacım ahhhh bende ilk aylar az yeşilzeytin yedirmedim millete eski ginlerim geldi aklıma

ben önceden görsem kesin bunu alırdım

hiç canını sıkma hanzadecim bence bgn benim de çok hareketli değil ediyo ama düne göre daha az.onlar çok uyuyolarmış.ve yerleri de azaldıkça sadece toparlanma ve gerilme hareketlerini duycaz sanırım.ayrıca bana doktorum günde 10 kere hareket ederse korkma demişti en son :)

Makarnacım 10 hareketi geçmiştir ama insan yinede tedirgin oluyo işte, bişimi oluyo diye... Hani 35 lerde filan olsam, büyüdü yeri dar dicem ama 33 daha küçüküz biz ama demekki uyuyo ya çünkü gerinme gibi ufak hareketler hissettim uyurken geriniyodu heralde.. Sende azar azar ye , ferah serin şeyler... hani az bişi ye sonra bidaha yersin miğden bulanıyosa, çünkü midemiz sıkışıyo artık, hazımsızlık oluyo bulantı yapıyo canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…