Güzel mutlu sağlıklı günlerde kullanın prenses ve annesi
hepsi çok güzel iyi günlerde kulllan canım
Merhaba herkese iyi aksamlaaarrr
Zeehhraaa ekledigin her sey cookk guzel gozukuyor.anne kız iyi gunlerinizde giyin kullanın canım
çok güzel canım herşeyin maşşallahhrabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ,bebeğine oda yapabilenlere çok özeniyorum ben zatenn...darısı başıma inşş..
iyi yaptın canım ,çok evham yapma ,benim bugünki kurul toplantısında yeri,nde duramayan bebem ,eve gelip uzanınca rahat etti ..anasına çekmiş sanırım sürekli oturmaya ve dırdır eden erkek yöneticilere dayanamıyooo
bayaa hareket etmedi ,sonra elimi koydum ordamısın zilli dedim ,ufaktan tepki verdi ,sonra devam etti uyumayaa...bol bol uyuyo bu sıralar ,ama elimi koyduğumda solsun üzmüyo annesini ,ufak bi tekme yada parmak atmayla alıyorum cevabımıı:80::80:
yaşasınn herkse makarna istetiyorum bu yaptığım ilk değil
miryemcim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.kolay doğumlar diliyorum doktorun durdurmayayım dedğine göre demekki gelişimi tamamlanmış oluyo ne güzel.
ben de istedim şimdi kumpir ben de yarın yesemmmmm ama herşey olcak içinde
çok güzel cicileriniz canım güle güle kullanın inşallah.
canım ara ara bendede oluyo aynı sorun nedenini bilmiyorum çok telaş yapıyorum ama düzeliyo bir anda takılma bence
Makarnacım 10 hareketi geçmiştir ama insan yinede tedirgin oluyo işte, bişimi oluyo diye... Hani 35 lerde filan olsam, büyüdü yeri dar dicem ama 33 daha küçüküz biz ama demekki uyuyo ya çünkü gerinme gibi ufak hareketler hissettim uyurken geriniyodu heralde.. Sende azar azar ye , ferah serin şeyler... hani az bişi ye sonra bidaha yersin miğden bulanıyosa, çünkü midemiz sıkışıyo artık, hazımsızlık oluyo bulantı yapıyo canım...
hanzade cok dinleyip kendini germe. gerginligin ona da yansıyor. doguma yakın yani bu haftalarda bebiklerin gunde 18 saate kadar uyudugunu soyledi doktorum. ben de cok takılıyordum bu konuya. bir de ev yasantısı, istirahat cok onemli. izinli oldugum gunden beri daha cok hareket ediyor bebegim. bir de yapı meselesi etken. nasıl ki bizler birbirimizden farklıysak onlar da farklılar. e bi de kızlarımız narin yapılı galiba.
dişlerim acıyoooo:84::84::84::84::84:
amiyo sıvısı biz hareketliyken sallanıyo ve bebeği uyutuyomuş.biz dinlenince bebek ondan hareketleniyor
sıhhatler olsun canım güle güle kullan yeni saçınıBugün bebek görmeye gittik bir arkadaşımıza, okuldan arkadaşlarla; çok tatlıydı, 2 aylık daha...
Dün saçlarımı kestirdim ben de... Pazartesi ya da salı günü de bebeğimizin yatağını ve diğer ihtiyaçlarını alacağız...
hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın sağlıkla innşalllahhhh
canııım senin sayend eiçime su serpildi çünkü benim bebişte iki gündür çok az ve zayıf hareket ediyor ben nedne böle halsiz bu tepikler diye düşünüyodum hatta hafta sonunu geçiridkten sonra dr gitsemmi diye bile düşünmüştüm ama sayende arkadaşların cevaplarını okudum ve artık daha rahatım mışıl mışıl uyusun kızlarımızİyi akşamlar kızlar, bebek hareketleriniz nasıl? İlerleyen haftalarda azalma filan olucak diyolar ya sizde oldumu?
Benim kızım bugün annesini çok üzdü, hatta öyle gerildim ki ilaçlama servisindeki adam saatinde gelmedi diye adamı çok fena yaptım. Eşşek başımıyız, sizden başka işimiz yokmu? Madem verdiğiniz saatte gelemiyosunuz, niye randevu veriyosunuz diye... Adamcağızda özür dilerim hanımefendi, trafik vs gibi izah ediyor. Kızım oynamıyo diye gerildimde gerildim.. Akşam biraz kıpraştıda rahatladım, dr. gidicektim ama dur dedim hanzade, hemen koşma gene bu defa bekle...
Sizdede hala azalma oluyomu? Geçen gün leyna gitti dr. ondada olmuştu sanırım.. Sizinde oluyomuu?
evet onlardan biriside benim olmayınca asla aramam yeşil zeytini ama buraya ilk takıldığım zamanlar ne zaman senin ismini görsem yeşil zeytin yiyesim gelirdi ve birgün koca bir kase zeytini bir bütün ekmekle indiriverdim midemeahh makarnacım ahhhh bende ilk aylar az yeşilzeytin yedirmedim millete eski ginlerim geldi aklıma
aah canım bi dr danışsan ne yapabilrisinki budurumdada benimde aynen dişler çürüdü az hava alsın hemen sızlamaya acımaya başlıyoo hayırlısıyla doğumdan hemen sonra diş yapımı başlıyo sonra saç boyat şudur budur derken benim adam olmam en az 4 ayı bulurdişlerim acıyoooo:84::84::84::84::84:
haydi iyi geceler tatlı uykular ha unutmadan hayırlı olsun cicileriniz yarın olsada gözlerimiz şenlensehu huuuu biz geldik kızımla
bütün gün gezdik kızımla bide ananemiz vardı tabi ayaklarım bacaklarım isyan etmiş durumdalar eminim bana ana avrat düm düz sayıyorlardır
daha bişey çıkmazsa eksiğimiz kalmadı galiba sanırsam aldıklarımı ekliycem ama foto çekmeye dermanım kalmadı yarın eklerim artık geçmişe bi bakim sonrada yatarım herhalde herkese iyi geceler
Canım tatlı bişiler yiyince yada dinleyince oynuyo hareket ediyo ama sürekli dinlemekte geriyo insanı işte :)
dinleyince dürtünce filan tepki veriyo ama duruyo sonra hemen devam etmiyo sinir oluyorum bende, doğursak hayırlısıyla gerim gerim gerginim son günlerde ben...
amiyo sıvısı biz hareketliyken sallanıyo ve bebeği uyutuyomuş.biz dinlenince bebek ondan hareketleniyor
Filizcim pijamayla gecelik takımımın resmini ekliyorum birazdan
İyi akşamlar kızlar, bebek hareketleriniz nasıl? İlerleyen haftalarda azalma filan olucak diyolar ya sizde oldumu?
Benim kızım bugün annesini çok üzdü, hatta öyle gerildim ki ilaçlama servisindeki adam saatinde gelmedi diye adamı çok fena yaptım. Eşşek başımıyız, sizden başka işimiz yokmu? Madem verdiğiniz saatte gelemiyosunuz, niye randevu veriyosunuz diye... Adamcağızda özür dilerim hanımefendi, trafik vs gibi izah ediyor. Kızım oynamıyo diye gerildimde gerildim.. Akşam biraz kıpraştıda rahatladım, dr. gidicektim ama dur dedim hanzade, hemen koşma gene bu defa bekle...
Sizdede hala azalma oluyomu? Geçen gün leyna gitti dr. ondada olmuştu sanırım.. Sizinde oluyomuu?
biz oğlumla çok begendik
canım kız bebekler az hareket edermiş öyle duydum herkeslerden bizim minnoş içerde dört dönüyor maşallahhhh sen sakın stres yapmaİyi akşamlar kızlar, bebek hareketleriniz nasıl? İlerleyen haftalarda azalma filan olucak diyolar ya sizde oldumu?
selam kızlar... bir kaç gündür o kadar yordum ki kendimi sırtım, belim ağrıdan kopuyor resmen.. salı günü annemle son eksiklerimizi tamamladık, dün bütün cicilerimizi yıkadım (kaç makine çamaşır yıkandı sayamadım bile), bugün annemle babanem geldi hepsini ütüleyip oğlumun dolaplarını silip yerleştirdiler ama sanki hapsini ben yapmmışım gibi öldüm yorgunluktan. bu arda biraz fazla alış veriş yapmışım galiba, ütüle ütüle bitmediannemle hastane çantamizi da hazırladık. kocacım az önce çanntayı görünce "aşkım hayırdır tatile mi gidiyoruz" dedi cumartesi günü halılarımı temizlemeye göndericem halılar gelirken de büyük tamizlik yaptırıcam, ve artık doğumu bekliycez inşallah..
geçmişe söyle bir göz attım; sancıları başlayanlar, açılma olanlar olmuş daha da panikledim.. nolur oğlum temizlik falan bitsin de öyle gel annem
duygucum maşallah sana da kızına da çok güzelsiniz
kartopucum benim de hastane sadece kendinize getirin dedi ama ben oğlum doğunca sarılık olmasın diye sarı bi takım girdirmek istedim (bizde öyle derler, sarı giydirince sarılık olmaz derler, bildiğin hurafe belki ama inanmak istiyorum), eşimde koyu galatasaraylı olduğu için hastaneden GS hastane çıkışı ile çıkarmak istediği için 2 tane hastane çıkışı koydum.
canom ya biz bi ara buluşmuyo muyduk?? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?