2011 Ekim Anneleri

Güzel mutlu sağlıklı günlerde kullanın prenses ve annesi

hepsi çok güzel iyi günlerde kulllan canım

Merhaba herkese iyi aksamlaaarrr

Zeehhraaa ekledigin her sey cookk guzel gozukuyor. anne kız iyi gunlerinizde giyin kullanın canım

Kızımın teyzeleri hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çooook mutlu ettiniz bizii

hanzade cok dinleyip kendini germe. gerginligin ona da yansıyor. doguma yakın yani bu haftalarda bebiklerin gunde 18 saate kadar uyudugunu soyledi doktorum. ben de cok takılıyordum bu konuya. bir de ev yasantısı, istirahat cok onemli. izinli oldugum gunden beri daha cok hareket ediyor bebegim. bir de yapı meselesi etken. nasıl ki bizler birbirimizden farklıysak onlar da farklılar. e bi de kızlarımız narin yapılı galiba.

haklısın.az bişi yiyim bi de meyve olabilir.evet midemin yerini unuttum.altta biyerlerde ama.:26:
ayrıca bebişin yrn daha hareketli olcak bak görürsün arada dinleniyolar onlar mola verip. sana da iyi geceler.

amiyo sıvısı biz hareketliyken sallanıyo ve bebeği uyutuyomuş.biz dinlenince bebek ondan hareketleniyor

selam kızlar... bir kaç gündür o kadar yordum ki kendimi sırtım, belim ağrıdan kopuyor resmen.. salı günü annemle son eksiklerimizi tamamladık, dün bütün cicilerimizi yıkadım (kaç makine çamaşır yıkandı sayamadım bile), bugün annemle babanem geldi hepsini ütüleyip oğlumun dolaplarını silip yerleştirdiler ama sanki hapsini ben yapmmışım gibi öldüm yorgunluktan. bu arda biraz fazla alış veriş yapmışım galiba, ütüle ütüle bitmedi annemle hastane çantamizi da hazırladık. kocacım az önce çanntayı görünce "aşkım hayırdır tatile mi gidiyoruz" dedi cumartesi günü halılarımı temizlemeye göndericem halılar gelirken de büyük tamizlik yaptırıcam, ve artık doğumu bekliycez inşallah..

geçmişe söyle bir göz attım; sancıları başlayanlar, açılma olanlar olmuş daha da panikledim.. nolur oğlum temizlik falan bitsin de öyle gel annem

duygucum maşallah sana da kızına da çok güzelsiniz

kartopucum benim de hastane sadece kendinize getirin dedi ama ben oğlum doğunca sarılık olmasın diye sarı bi takım girdirmek istedim (bizde öyle derler, sarı giydirince sarılık olmaz derler, bildiğin hurafe belki ama inanmak istiyorum), eşimde koyu galatasaraylı olduğu için hastaneden GS hastane çıkışı ile çıkarmak istediği için 2 tane hastane çıkışı koydum.

canom ya biz bi ara buluşmuyo muyduk?? :44:

hu huuuu biz geldik kızımla
bütün gün gezdik kızımla bide ananemiz vardı tabi ayaklarım bacaklarım isyan etmiş durumdalar eminim bana ana avrat düm düz sayıyorlardır
daha bişey çıkmazsa eksiğimiz kalmadı galiba sanırsam aldıklarımı ekliycem ama foto çekmeye dermanım kalmadı yarın eklerim artık geçmişe bi bakim sonrada yatarım herhalde herkese iyi geceler

sıhhatler olsun canım güle güle kullan yeni saçını

hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın sağlıkla innşalllahhhh

canııım senin sayend eiçime su serpildi çünkü benim bebişte iki gündür çok az ve zayıf hareket ediyor ben nedne böle halsiz bu tepikler diye düşünüyodum hatta hafta sonunu geçiridkten sonra dr gitsemmi diye bile düşünmüştüm ama sayende arkadaşların cevaplarını okudum ve artık daha rahatım mışıl mışıl uyusun kızlarımız

ahh makarnacım ahhhh bende ilk aylar az yeşilzeytin yedirmedim millete eski ginlerim geldi aklıma

evet onlardan biriside benim olmayınca asla aramam yeşil zeytini ama buraya ilk takıldığım zamanlar ne zaman senin ismini görsem yeşil zeytin yiyesim gelirdi ve birgün koca bir kase zeytini bir bütün ekmekle indiriverdim mideme zaten oda son oldu

dişlerim acıyoooo:84::84::84::84::84:
aah canım bi dr danışsan ne yapabilrisinki budurumdada benimde aynen dişler çürüdü az hava alsın hemen sızlamaya acımaya başlıyoo hayırlısıyla doğumdan hemen sonra diş yapımı başlıyo sonra saç boyat şudur budur derken benim adam olmam en az 4 ayı bulur bu arada karbonatla fırçalamayı denedinmi hiç rahatlatıyomuş diye duydum denemedim ama acil şifalar canım

haydi iyi geceler tatlı uykular ha unutmadan hayırlı olsun cicileriniz yarın olsada gözlerimiz şenlense

normalde kızışım hiç durmuyo dönüp dönüp duruyo bi kaç kere gün boyunca hareket etmediği oldu o korkuyu başka hiçbirşeyde yaşamadım ama hastaneye gidiyorum kalp atışını duyuyorum inan olsun daha kapıdan çıkıyorum kızımı durdurabilene aşkolsun başlıyo coşmaya ama o sesi duyunca dünyalar benim oluyo .annesini panik etmeye bayılıyo sanırım

Filizcim pijamayla gecelik takımımın resmini ekliyorum birazdan

canım çok güzel her şeyin. güle güle kullan. odası melek odası gibi Elif hanımın. perde ve halıyla eminim çooook güzel olacaktır.
yalnız şal kaymaz mı başından:26::26:

benim azalma yok canım aksine baya hareketli gerçi dinlenemediysen hissetmemiş olabilirsin sen.
ben uzanınca çok iyi hissediyorum

annemmmmmm allah sağlıla kullanmayı nasip etsin ne tatlı cicileri var yavrunun öyle seninkilerde harika odanızın son halini sabırsızlıkla bekliyorum bizimkide bi haftaya gelicek inşallah biraz geç kaldık ama napalım doğarsada miniğim küçük bi beşiğimiz daha var yookkkk ben odamı istiyorum derse napalım

Kızlar kasılma tam olarak nede demek oluyor?benim karnım bazen taş gibi oluyor geriliyor ama yemekten sonra daha çok oluyor.Bugünde bebek hareket etti sola geçti ve acaip bişey oldu ağrı gibi bu kasılmaamı acaba?Nasıl anlayacaz yalancı kasılmamı yada dr gitmemiz gerekiyormu?Bebek hareketli olunca sizdede oluyormu?

heyoooo biz geldikkk evimizi temizledik mıntıka temizliğide yaptık (münüş )pammık gibiyizzz her ihtimale karşı yarın saat 10 da randevumuz var bıdıgımı görmeye gitcez anneanneyle

biz oğlumla çok begendik güzel gunlerde kullanın canımmm
canım kız bebekler az hareket edermiş öyle duydum herkeslerden bizim minnoş içerde dört dönüyor maşallahhhh sen sakın stres yapma

ayy canım bugun bir ara seni arayacaktım hiç gelmiyorsun diye kalp kalbe karşıymışş buluşma olacaktı ama hanzade rahatsızlandı duygu dogum yaptı iyice telaş sardı hepimizi inşallah buluşma olacak bi gün

iyi geceler kızlar.benim yine sancım var biraz .oğlum hareket ettikçe sancı artıyor.
ZEHRACIM cicileirniz çok güzel gelinim ve sen iyi günlerde kullanın canım.

uyku vaktim geldi ama sanırım kızımda uykusundan yeni uyandı çakıştık umarım anneciğine müsade ederde bende uyurum herkese iyi geceler...huzurlu ve rahat bir gece geçirmeniz dileğiyle öpüldünüz:80::80::80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…