2011 Ekim Anneleri

Sizi okuyunca rahatlıyorum ya, aslında biliyorum daha öncede defalarca oldu ama yinede her defasında korkutuyo beni, evdeydim bu gün aslında ilaçlama yapıldı halılar alındı temizliğe başlancak filan... Zor tuttum kendimi dr. gitmemek için bugün, 10 hareketi geçti çünkü 25 30 olmuştur ama çok hafif ve az dinlersem hissettim yani... Evet narinler canım, şöyle kuvvetlice vurmuyolar annelerine biz burdayız diye zilliler, pek nazlı olacaklar anlaşılan :)

haklısın.az bişi yiyim bi de meyve olabilir.evet midemin yerini unuttum.altta biyerlerde ama.:26:
ayrıca bebişin yrn daha hareketli olcak bak görürsün arada dinleniyolar onlar mola verip. sana da iyi geceler.

İnşallah canım öyle olur, bende bu gün o yüzden gitmedim yarın normale döner diye. Hep öle oluyodu... Miğden altta değil kız göğsünün altında bi yerde sıkışık şekilde duruyo :))

Tubiş valla sevindim, yani sevindim derken tek olmamama demekki normal, yani aslında biliyoruz normal olduğunu ama annelik iç güdüsü demek korkuyoz işte..

Evet ya benide tepik tepik tepsin kızım gık demicem, sessiz kaldığında ürküyorum bende canım...

Bende uzanınca hissediyorum dinleyince filizcim, ama normalde kendi hissettiriyodu, ay doğurmak istiyorum artık son zamanlar yaklaştıkça sabrım kalmadı sanırım :)

vuuuu...coşmuş gene burası maşallah..bu gece benimm kociş nöbetçi tekim evde bi göz atiiim buraya dedim ama gözümü bıraktım resmen gene gece coşuonnuz maşallah....nisem okudum okudum bittii bi selam veriip kaçiim...yarın kayınvaldemler bize gelio onlar sabah 7 dedin mi gelirler..uyuyıım ben..hadi size iyi muhabbetler..bu arda zehraydı galiba sanırsam yeni cicieler eklemiş...çok biendim dee kim olduğunu unuttum..:26:
nisem çenem düşüo ben kendimi uyutmaya gidiyorum..iyi geceleeeeer....

bugun saat 21:15 te bir sancı geldi sonra saat 22:20 de aynı sancı yine geldi bir heyecan yaptım gelirmi diye
ne yalan diyeyim dogarsa çok mutlu olurum sonra hiç sancı gelmedi azcık üzüldüm sankii dogsun artıkkkkk
kucagıma alayım istiyorummm çok istiyorum sağlıkla dogmasını :96::96::96::96::96::96::96::97::97::97:

Ohh ne güzel herşeyiniz bitti :) Git yat canım, dinlenin güzelce, eminim haşat durumdasındır...

iyi geceler kızlar.benim yine sancım var biraz .oğlum hareket ettikçe sancı artıyor.
ZEHRACIM cicileirniz çok güzel gelinim ve sen iyi günlerde kullanın canım.

Allah yardımcın olsun nejlacım, sancıların artması iyi aslında korkma artık gelirse gelsin oğluş :)

Gidin bakalım anne anneyle özgür bey nasılmış keyfi yerindemiymiş iyimiymiş :) yok canım erkeklerle hiç kıyaslamıyorum bende dikkat ettim genelde kız bebekler yapıyo bunu.. :)

Eder eder etmesse geri gelirsin :))) Sanada iyi geceler canım...

Yemek yedikten sonra ki hareketler bebek hareketi canım, kasılmada o toplanma şeklinde dediğin oluyo canım.. Dha iyi ayırt etmek için tatlı çikulata ye ve bak bakalım nasıl hareket ediyor. İkisini bu şekilde ayırt edebilirsin.. Bide bizdede oluyor hepimizde :)

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar.benim yine sancım var biraz .oğlum hareket ettikçe sancı artıyor.

nejla saysaydın sancılarını bakalım düzenli mi.artık senden bekliyoruz ya zaten sağlıkla gelsin bebişin inş.

canom ben de çokk istiyorum ama bence biraz daha beklemeliler.beni bi süredir görmeyenler görünce daha doğurmadın mı diyolar :26: ben de daha küçük diyorum.bakalım sağlıklı doğsunlar da.

Biz yatmaya gidiyoruz teyzoşlar, sabah erken kalkıcaz yavaş yavaş iş yapıcaz iyi olursak inşallah.. Öptük sizi ve yavruları, Allaha emanet olun...

benmde kasıklarm çok sancıyor belim ağrıo uyuyamıyrm yatakta dönemiyorm ağlamk istiyorm yaa

az kaldı canım inş bütün sıkıntılarımız biticek.

aminnnn canım.oğluşun gelmesinden korkmuyorumda doğumdan korkuyorum.

canım şuanlık düzenli değil
[/QUOTE=hanzadee;20820573]Biz yatmaya gidiyoruz teyzoşlar, sabah erken kalkıcaz yavaş yavaş iş yapıcaz iyi olursak inşallah.. Öptük sizi ve yavruları, Allaha emanet olun...[/QUOTE]

iyi geceler tatlı rüyalar canım.

evet canım daha erken dogmak için ama bazen o kadar sabırsızlanıyorum kiiiii bazende sakın erken gelme diye konuşuyorum oglumla
çocukta artık diyordur içerde anne geleyimmmiiiiiii gelmeyeyimmiiii allahım zamanında sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

geçmiş olsun cnm umarım sağlıkla kızını alırsın kollarına
Elim değmişken gecelik, pijama, hastane çantası, örgü cicilerimiz, şalım, bugün 1 saatte kurduğum dönencemiz hepsini ekledim haftaya halı ve perde gelince odanın bitmiş halini de eklerim inşallah

güle güle kullan cnm hepside birbirinden güzel bu arada bugün baya bi lohusa tacı aradım ama bulamadım bende normal bi bujuteriden pembiş bi taç aldım hastane takımımla uyumlu oldu yarın ekliycem resmini

hanzade cnm kızının hareketleri çok iyi maşallah sen hiç durmasın istiyorsun herhalde üzülüp takılma tatlım bak mina anne ben iyiyim sinyallerini gönderiyo sana

nejlacım sende allaha emanetsin artık vakti geldiyse sağlıcakla kavuşursun inşallah yavruna

geçmişi okumadan yatmak istemedim sonra çok zor oluyo yaa neyse yarın görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın iyi geceler.....

burcuuu bu arada çok teşekkür ederim cnm sana tarif ettiğin yerden alışveriş yaptım lavantalı bi model tasarladım çok şirin oldu çok içime sindi çok sağol tatlım

:))) amin canım inşallah o günleri bir görsek.

herkese iyi geceler huzurlu tatlı rüyalarr biz yatmaya gidiyoruz artık kızımla öptük sizii

sağol canım.inş hayırlısıyla nezaman gelirse gelsin sadece stresi var.

rica ederim canım işin hallolduysa sevindim hani resimmmmmmmm

yarın ekliycem tatlım hepsini 10.30 da çıktım evden 8 de geldim malum kartal eminönü yolda uzun biraz baya yoruldum yarın başlarım şekerleri yapmaya diyordum ama hoşgeldin sudenaz yazdım bide bende yazıcı yok kardeşime gönderdim o çıkartacak altınada onu yapıştırıcam ama yazısız halini eklerim yarın

benim uykum yok kocam horul horul uyuyo o uyuyunca ben sinir oluyorum. iyice kafayı yedim bu aralar. valla doğursak da artık düzelse şu hormonlar yaaaaaa
adam işe gitti sabahın nurunda bırak da uyusun de mi yok ben sinir oluyorum

maş. geldi gelecek Yiğit Bey. bırak doğsun kız benimki 38 olsa isterim valla. hiç de korkma doğumdan eni sonu olacak nasıl olsa bari erkenden kucağına alırsın yavrunu:))

ay bu ne cesaret kendime şaşırdım valla helal bana :))

Duygunu meleğini gördüğümden beri ben de istiyorum artık gelsin diyorum ama daha çok ufağız biz. 36yı görelim Allahın izniyle sonra sağlıkla gelsinler inş.

ay ne güzel orda imkanlarınız. ben burda alayım dedim canomun yaptığının aynısını 2.300 tl ye satıyolar. bi de en az 50 tane sipariş vermek lazımmış:97::97::97:

benim kocada aynı şekilde canım.
tuttuğum yok zaten nezaman isterse gelsin artık hayırlısıyla.öyle canım bir şekilde çıkıcak ordan ne yapalım.
sanada cesaretinden ötürü bunu veriyorum hep böyle ol emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…