- 28 Ağustos 2011
- 169
- 23
- 98
iyi geceler kızlar.benim yine sancım var biraz .oğlum hareket ettikçe sancı artıyor.
ZEHRACIM cicileirniz çok güzel gelinim ve sen iyi günlerde kullanın canım.
hanzade cok dinleyip kendini germe. gerginligin ona da yansıyor. doguma yakın yani bu haftalarda bebiklerin gunde 18 saate kadar uyudugunu soyledi doktorum. ben de cok takılıyordum bu konuya. bir de ev yasantısı, istirahat cok onemli. izinli oldugum gunden beri daha cok hareket ediyor bebegim. bir de yapı meselesi etken. nasıl ki bizler birbirimizden farklıysak onlar da farklılar. e bi de kızlarımız narin yapılı galiba.
haklısın.az bişi yiyim bi de meyve olabilir.evet midemin yerini unuttum.altta biyerlerde ama.:26:
ayrıca bebişin yrn daha hareketli olcak bak görürsün arada dinleniyolar onlar mola verip. sana da iyi geceler.
sıhhatler olsun canım güle güle kullan yeni saçını
hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanın sağlıkla innşalllahhhh
canııım senin sayend eiçime su serpildi çünkü benim bebişte iki gündür çok az ve zayıf hareket ediyor ben nedne böle halsiz bu tepikler diye düşünüyodum hatta hafta sonunu geçiridkten sonra dr gitsemmi diye bile düşünmüştüm ama sayende arkadaşların cevaplarını okudum ve artık daha rahatım mışıl mışıl uyusun kızlarımız
evet onlardan biriside benim olmayınca asla aramam yeşil zeytini ama buraya ilk takıldığım zamanlar ne zaman senin ismini görsem yeşil zeytin yiyesim gelirdi ve birgün koca bir kase zeytini bir bütün ekmekle indiriverdim midemezaten oda son oldu
aah canım bi dr danışsan ne yapabilrisinki budurumdada benimde aynen dişler çürüdü az hava alsın hemen sızlamaya acımaya başlıyoo hayırlısıyla doğumdan hemen sonra diş yapımı başlıyo sonra saç boyat şudur budur derken benim adam olmam en az 4 ayı bulurbu arada karbonatla fırçalamayı denedinmi hiç rahatlatıyomuş diye duydum denemedim ama acil şifalar canım
normalde kızışım hiç durmuyo dönüp dönüp duruyo bi kaç kere gün boyunca hareket etmediği oldu o korkuyu başka hiçbirşeyde yaşamadım ama hastaneye gidiyorum kalp atışını duyuyorum inan olsun daha kapıdan çıkıyorum kızımı durdurabilene aşkolsun başlıyo coşmaya ama o sesi duyunca dünyalar benim oluyo . annesini panik etmeye bayılıyo sanırım
canım çok güzel her şeyin. güle güle kullan. odası melek odası gibi Elif hanımın. perde ve halıyla eminim çooook güzel olacaktır.
yalnız şal kaymaz mı başından:26::26:
benim azalma yok canım aksine baya hareketli gerçi dinlenemediysen hissetmemiş olabilirsin sen.
ben uzanınca çok iyi hissediyorum
hu huuuu biz geldik kızımla
bütün gün gezdik kızımla bide ananemiz vardı tabi ayaklarım bacaklarım isyan etmiş durumdalar eminim bana ana avrat düm düz sayıyorlardır
daha bişey çıkmazsa eksiğimiz kalmadı galiba sanırsam aldıklarımı ekliycem ama foto çekmeye dermanım kalmadı yarın eklerim artık geçmişe bi bakim sonrada yatarım herhalde herkese iyi geceler
iyi geceler kızlar.benim yine sancım var biraz .oğlum hareket ettikçe sancı artıyor.
heyoooo biz geldikkk evimizi temizledik mıntıka temizliğide yaptık (münüş)pammık gibiyizzz her ihtimale karşı yarın saat 10 da randevumuz var bıdıgımı görmeye gitcez anneanneyle
biz oğlumla çok begendikgüzel gunlerde kullanın canımmm
canım kız bebekler az hareket edermiş öyle duydum herkeslerden bizim minnoş içerde dört dönüyor maşallahhhh sen sakın stres yapma
ayy canım bugun bir ara seni arayacaktım hiç gelmiyorsun diyekalp kalbe karşıymışş buluşma olacaktı ama hanzade rahatsızlandı duygu dogum yaptı iyice telaş sardı hepimizi inşallah buluşma olacak bi gün
uyku vaktim geldi ama sanırım kızımda uykusundan yeni uyandı çakıştık umarım anneciğine müsade ederde bende uyurum herkese iyi geceler...huzurlu ve rahat bir gece geçirmeniz dileğiyle öpüldünüz:80::80::80::80:
Kızlar kasılma tam olarak nede demek oluyor?benim karnım bazen taş gibi oluyor geriliyor ama yemekten sonra daha çok oluyor.Bugünde bebek hareket etti sola geçti ve acaip bişey oldu ağrı gibi bu kasılmaamı acaba?Nasıl anlayacaz yalancı kasılmamı yada dr gitmemiz gerekiyormu?Bebek hareketli olunca sizdede oluyormu?
bugun saat 21:15 te bir sancı geldi sonra saat 22:20 de aynı sancı yine geldi bir heyecan yaptım gelirmi diye
ne yalan diyeyim dogarsa çok mutlu olurumsonra hiç sancı gelmedi azcık üzüldüm sankii dogsun artıkkkkk
kucagıma alayım istiyorummm çok istiyorum sağlıkla dogmasını :96::96::96::96::96::96::96::97::97::97:
benmde kasıklarm çok sancıyor belim ağrıo uyuyamıyrm yatakta dönemiyorm ağlamk istiyorm yaa
Ohh ne güzel herşeyiniz bitti :) Git yat canım, dinlenin güzelce, eminim haşat durumdasındır...
Allah yardımcın olsun nejlacım, sancıların artması iyi aslında korkma artık gelirse gelsin oğluş :)
canım şuanlık düzenli değilnejla saysaydın sancılarını bakalım düzenli mi.artık senden bekliyoruz ya zaten sağlıkla gelsin bebişin inş.
canom ben de çokk istiyorum ama bence biraz daha beklemeliler.beni bi süredir görmeyenler görünce daha doğurmadın mı diyolar :26: ben de daha küçük diyorum.bakalım sağlıklı doğsunlar da.
nejla saysaydın sancılarını bakalım düzenli mi.artık senden bekliyoruz ya zaten sağlıkla gelsin bebişin inş.
canom ben de çokk istiyorum ama bence biraz daha beklemeliler.beni bi süredir görmeyenler görünce daha doğurmadın mı diyolar :26: ben de daha küçük diyorum.bakalım sağlıklı doğsunlar da.
geçmiş olsun cnm umarım sağlıkla kızını alırsın kollarınaBen geldim ama her an geri gidebilirim
Karnımdaki sertleşmeler beni doğuma hazırlayan kasılmalarmış bebek doğum kanalına girmiş 2 cm.açıklığım varmış doğum yaklaşmış bu saatten sonra durdurmaya gerek yok gelecekse gelsin dedi doktor ne zaman doğar dedim belki yarın belki yarındanda yakın ama belli olmaz bir iki hafta sürebilir dedi açılma 5 cm.olduğu an yatıcakmışım Rabbim sen yardım et.
Bu arada çatı muayenesinde hiiiç canım yanmadı bebek minyon çatıda oldukça geniş kolay bir doğum olucak dedi
Elim değmişken gecelik, pijama, hastane çantası, örgü cicilerimiz, şalım, bugün 1 saatte kurduğum dönencemiz hepsini ekledim haftaya halı ve perde gelince odanın bitmiş halini de eklerim inşallah
evet canım daha erken dogmak için ama bazen o kadar sabırsızlanıyorum kiiiii bazende sakın erken gelme diye konuşuyorum oglumla
çocukta artık diyordur içerde anne geleyimmmiiiiiii gelmeyeyimmiiiiallahım zamanında sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
burcuuu bu arada çok teşekkür ederim cnm sana tarif ettiğin yerden alışveriş yaptım lavantalı bi model tasarladım çok şirin oldu çok içime sindi çok sağol tatlım
geçmiş olsun cnm umarım sağlıkla kızını alırsın kollarına
güle güle kullan cnm hepside birbirinden güzel bu arada bugün baya bi lohusa tacı aradım ama bulamadım bende normal bi bujuteriden pembiş bi taç aldım hastane takımımla uyumlu oldu yarın ekliycem resmini
hanzade cnm kızının hareketleri çok iyi maşallah sen hiç durmasın istiyorsun herhalde üzülüp takılma tatlım bak mina anne ben iyiyim sinyallerini gönderiyo sana
nejlacım sende allaha emanetsin artık vakti geldiyse sağlıcakla kavuşursun inşallah yavruna
geçmişi okumadan yatmak istemedim sonra çok zor oluyo yaa neyse yarın görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın iyi geceler.....
rica ederim canım işin hallolduysa sevindim hani resimmmmmmmm
bugun saat 21:15 te bir sancı geldi sonra saat 22:20 de aynı sancı yine geldi bir heyecan yaptım gelirmi diye
ne yalan diyeyim dogarsa çok mutlu olurumsonra hiç sancı gelmedi azcık üzüldüm sankii dogsun artıkkkkk
kucagıma alayım istiyorummm çok istiyorum sağlıkla dogmasını :96::96::96::96::96::96::96::97::97::97:
yarın ekliycem tatlım hepsini 10.30 da çıktım evden 8 de geldim malum kartal eminönü yolda uzun biraz baya yoruldum yarın başlarım şekerleri yapmaya diyordum ama hoşgeldin sudenaz yazdım bide bende yazıcı yok kardeşime gönderdim o çıkartacak altınada onu yapıştırıcam ama yazısız halini eklerim yarın
benim kocada aynı şekilde canım.benim uykum yok kocam horul horul uyuyo o uyuyunca ben sinir oluyorum. iyice kafayı yedim bu aralar. valla doğursak da artık düzelse şu hormonlar yaaaaaa
adam işe gitti sabahın nurunda bırak da uyusun de mi yok ben sinir oluyorum
maş. geldi gelecek Yiğit Bey. bırak doğsun kız benimki 38 olsa isterim valla. hiç de korkma doğumdan eni sonu olacak nasıl olsa bari erkenden kucağına alırsın yavrunu:))
ay bu ne cesaret kendime şaşırdım valla helal bana :))
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?