2011 Ekim Anneleri

ben yazı yazdırıcam ama yazıcım yok artık netten çıkarttırırım isim kagıdı içinde 10 lira istedi benden kadın 1 liraya çıkarttırırım didim bende
ay ne güzel orda imkanlarınız. ben burda alayım dedim canomun yaptığının aynısını 2.300 tl ye satıyolar. bi de en az 50 tane sipariş vermek lazımmış:97::97::97:

ayyy o ne beeee altın kaplamamı hangi şehir burasııı valla foto çekip yollama imkanım olsa sana derdim seç begen parasını yolla bana ben alır sana kargoyla yollardım :92:

biz yatıyoruz bacılaaarrr malum yarın çok yakışıklı bir erkekle randevum varrrriyi gecelerrrrrrr

bu gece sıkıldın ya sıkıntı cesaret yaptı galiba :))) yoksa geçen annemle eşim konuşuyolar ben de kulak misafiri oldum annem diyoki bu kız normal doğum yapamaz , zor eşim de diyo bence de :))))) düşün artık nasıl tırsak bi şeyim kimse benden normal beklemiyo

biz yatıyoruz bacılaaarrr malum yarın çok yakışıklı bir erkekle randevum varrrriyi gecelerrrrrrr

hiç sorma canım çok seçenek yok ya bindiriyolar fiyatı. teşekkür ederim arkadaşım düşünmen yeter. Allah rahatlık versin sana yarın güzel haberlerle dönersin inş.

yaparız yaparız inş canım.benimde şuana kadar hastane maceram olmadı serum bile takılmadı ama yapacaz inş.bebişlerimiz kavuşmanın başka yolu yok.

yaparız yaparız inş canım.benimde şuana kadar hastane maceram olmadı serum bile takılmadı ama yapacaz inş.bebişlerimiz kavuşmanın başka yolu yok.

inş. canım inş. çok istiyorum normal olmasını nasip artık

ben yatayım namaz kılıp Allah rahatlık versin size. Nejlacım arada ses verki doğurup doğurmadığını anlayalım :))

Hayirli sabahlar herkeseee

Uyku tutmadi bi bakim dedim napiyo bizim kizlar diye.

Canim önceki haftalara göre benimde sanki daha az ama yeri azaldigi icin öyle oluyormus yani normalmis kafana takma öyle. Hem 10dan fazla oynuyor demistin, hicbir sorun yoktur merak etme.

hoşgeldin şekerim.bir gittin pir gittin keyifli olmana sevindim

Vallahi ya öyle oldu :) ama yine buralardayim insallah, yine gelirim demistim sözümde de durdum

Canim cooook begendim hepsini, gercektende cok zevkliymissin. Özellikle bebek cantana bayildim on numara.

hoş geldin canım ..keyif senin vallaaa...ama dr unmu değişti senin şimdii???yarın güzel haberlerle gel inş.

Tesekkürler hosbulduuuum Evet doktorumu degistirdim. Yeni bir doktor buldum ablamda ayni doktora gidiyormus ve cok memnunmus. Bende ayni doktora gitmek istedim. Randevum haftaya cuma insallah, insallah hayirli haberlerle gelirim. Bu arada benim ablam, yengem ve ben 3 ümüz hamileyiz :) Okadar güzel oldu ki :) Ama benim oglusum aralarinda en büyügü :) Eger hepsi oglan olursa ileride sünnet dügünlerini mevlütlerini beraber yapariz insallah :)

Ben simdi gidip devam uyuyayim herkese iyi uykulaaaar :80:

Bir an önce gelsin de havalandırmaya başlayın canım ilk geldiğinde kötü kokuyor 10 günde falan geçiyor o koku maalesef, çok teşekkür ederiiz teyzesi.

Filiz şal içime hiç sinmedi zaten bone falan olunca belki bir ihtimal kaymaz, dışarı çıktıkça bakıcam yine şala denk gelirse güzel bir şey alırım kapalı olmak da ne zor yaaa

iyi geceler kızlar.benim yine sancım var biraz .oğlum hareket ettikçe sancı artıyor.
ZEHRACIM cicileirniz çok güzel gelinim ve sen iyi günlerde kullanın canım.

Teşekkürler dünürcüüüm damadımız henüz gelmemiş söyle ona acele etsin yoksa bizimkine abla demek zorunda kalacak

Canım teşekkürler evet bendim Daha güzelleri beğenen herkesin olsun inşallah.

Eliiif seni tebrik ediyorum havuzlu han yapabilmişsin benim de süsler ve mevlüt kıyafeti için oraya bir çıkartma daha yapmam lazım ama o enerjiyi kendimde bulamıyorum Cicilerinizi merak ettim eklersin bugün

Finally ;

Herkese günaydın eşimi yolcu ettim de bir bakayım dedim şimdi serin serin 2.uykuma yatayım öpüldünüzzz

Çok sağolun kızlar iyiki varsınız burası terapi gibi oluyo inanın, bi anda insan çöküyo çünkü.. Ama sizi okuyunca inanın derin bir ohh çekiyorum...

Günaydınlar, biz kalktık şimdi kanal d deki haberleir izliyoruz, bu çocuk güzel sunuyor... Gerçi iç açıcı bişi yok.. Bu arada tüm slikon yastıklarımı çıkardım hepsi sırayla yıkanıcak makinayı açtım başladık bakalım, sonra nevresimleri yıkıcam ne var ne yoksa bazamı düzenlicem... Slikon yorganlarım yıkandı dün.. Bu gün akşama nevresimleri geçirip, bazamı havlandırıp kapatırım sanırım... Yaz temizliğini yapamamıştım, şimdi kışa girerken ne varsa elden geçmeli... 2-3 gün sürücek sanırım bu işlerin bitmesi ama olsun içime sinecek, sornada alışverişi tamamlıyıp çanta hazırlıcam inşallah...

günaydın herkeze.herkez inşallah iyidir. doğum yapan falan yok dimi.artık her girişimde heycanla bakıyorum.hakkımızda hayırlısı.

evet bende duydum sarı olayını , çıkışta bende sarı giydireyim bari,yada yanımda sarı battaniyesini getireyim odada falan ona sararım oğlumu

herkese günaydın gununuz guzel gecsın

ay ne güzel orda imkanlarınız. ben burda alayım dedim canomun yaptığının aynısını 2.300 tl ye satıyolar. bi de en az 50 tane sipariş vermek lazımmış:97::97::97:

internette birmax diye bir site var. oradan bak istersen,bayağı çeşit var.oradan herşeyi alıp kendin yapabilirsin fiyatlarıda makul gibi gözüküyor.değerlendir derim.

herkese günaydın biz dün dr gittik oğlum çokm şükür gayet ii 2300 gr olmuş çok kilolu bi bebek olmıcak dedi neyse sağlıklı olsunda.nst ye bağlayalım dedi sıra beklerken biri doğum yaptı bebek küçücük görseniz okadarf tatlıki hemen yıkayıp giydirip annesine götürdüler çok heyecanlandım off zaman geçmek bilmiyor biz daha 34 haftalığız

bu arada günaydın güzel anneler ve tatlı minnoşlar.

okuyarak ve cevap yazarak geldiğim için günaydınım biraz geç oldu,kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…