- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ben yazı yazdırıcam ama yazıcım yok artık netten çıkarttırırımyarın ekliycem tatlım hepsini 10.30 da çıktım evden 8 de geldim malum kartal eminönü yolda uzun biraz baya yoruldum yarın başlarım şekerleri yapmaya diyordum ama hoşgeldin sudenaz yazdım bide bende yazıcı yok kardeşime gönderdim o çıkartacak altınada onu yapıştırıcam ama yazısız halini eklerim yarın
ay ne güzel orda imkanlarınız. ben burda alayım dedim canomun yaptığının aynısını 2.300 tl ye satıyolar. bi de en az 50 tane sipariş vermek lazımmış:97::97::97:
biz yatıyoruz bacılaaarrr malum yarın çok yakışıklı bir erkekle randevum varrrriyi gecelerrrrrrr
benim kocada aynı şekilde canım.
tuttuğum yok zatennezaman isterse gelsin artık hayırlısıyla.öyle canım bir şekilde çıkıcak ordan ne yapalım.
sanada cesaretinden ötürübunu veriyorum hep böyle ol emi.
ben yazı yazdırıcam ama yazıcım yok artık netten çıkarttırırımisim kagıdı içinde 10 lira istedi benden kadın 1 liraya çıkarttırırım didim bende
ayyy o ne beeee altın kaplamamıhangi şehir burasııı valla foto çekip yollama imkanım olsa sana derdim seç begen parasını yolla bana ben alır sana kargoyla yollardım :92:
biz yatıyoruz bacılaaarrr malum yarın çok yakışıklı bir erkekle randevum varrrriyi gecelerrrrrrr
bu gece sıkıldın ya sıkıntı cesaret yaptı galiba :))) yoksa geçen annemle eşim konuşuyolar ben de kulak misafiri oldum annem diyoki bu kız normal doğum yapamaz , zor eşim de diyo bence de :))))) düşün artık nasıl tırsak bi şeyim kimse benden normal beklemiyo
hiç sorma canım çok seçenek yok ya bindiriyolar fiyatı. teşekkür ederim arkadaşım düşünmen yeter. Allah rahatlık versin sana yarın güzel haberlerle dönersin inş.
yaparız yaparız inş canım.benimde şuana kadar hastane maceram olmadı serum bile takılmadı ama yapacaz inş.bebişlerimiz kavuşmanın başka yolu yok.
İyi akşamlar kızlar, bebek hareketleriniz nasıl? İlerleyen haftalarda azalma filan olucak diyolar ya sizde oldumu?
Benim kızım bugün annesini çok üzdü, hatta öyle gerildim ki ilaçlama servisindeki adam saatinde gelmedi diye adamı çok fena yaptım. Eşşek başımıyız, sizden başka işimiz yokmu? Madem verdiğiniz saatte gelemiyosunuz, niye randevu veriyosunuz diye... Adamcağızda özür dilerim hanımefendi, trafik vs gibi izah ediyor. Kızım oynamıyo diye gerildimde gerildim.. Akşam biraz kıpraştıda rahatladım, dr. gidicektim ama dur dedim hanzade, hemen koşma gene bu defa bekle...
Sizdede hala azalma oluyomu? Geçen gün leyna gitti dr. ondada olmuştu sanırım.. Sizinde oluyomuu?
hoşgeldin şekerim.bir gittin pir gittin keyifli olmana sevindim
hoş geldin canım ..keyif senin vallaaa...ama dr unmu değişti senin şimdii???yarın güzel haberlerle gel inş.
annemmmmmm allah sağlıla kullanmayı nasip etsin ne tatlı cicileri var yavrunun öyle seninkilerde harika odanızın son halini sabırsızlıkla bekliyorum bizimkide bi haftaya gelicek inşallah biraz geç kaldık ama napalım doğarsada miniğim küçük bi beşiğimiz daha var yookkkk ben odamı istiyorum derse napalım
canım çok güzel her şeyin. güle güle kullan. odası melek odası gibi Elif hanımın. perde ve halıyla eminim çooook güzel olacaktır.
yalnız şal kaymaz mı başından:26::26:
benim azalma yok canım aksine baya hareketli gerçi dinlenemediysen hissetmemiş olabilirsin sen.
ben uzanınca çok iyi hissediyorum
iyi geceler kızlar.benim yine sancım var biraz .oğlum hareket ettikçe sancı artıyor.
ZEHRACIM cicileirniz çok güzel gelinim ve sen iyi günlerde kullanın canım.
vuuuu...coşmuş gene burası maşallah..bu gece benimm kociş nöbetçi tekim evde bi göz atiiim buraya dedim ama gözümü bıraktım resmen gene gece coşuonnuz maşallah....nisem okudum okudum bittii bi selam veriip kaçiim...yarın kayınvaldemler bize gelio onlar sabah 7 dedin mi gelirler..uyuyıım ben..hadi size iyi muhabbetler..bu arda zehraydı galiba sanırsam yeni cicieler eklemiş...çok biendim dee kim olduğunu unuttum..:26:
nisem çenem düşüo ben kendimi uyutmaya gidiyorum..iyi geceleeeeer....
geçmiş olsun cnm umarım sağlıkla kızını alırsın kollarına
güle güle kullan cnm hepside birbirinden güzel bu arada bugün baya bi lohusa tacı aradım ama bulamadım bende normal bi bujuteriden pembiş bi taç aldım hastane takımımla uyumlu oldu yarın ekliycem resmini
hanzade cnm kızının hareketleri çok iyi maşallah sen hiç durmasın istiyorsun herhalde üzülüp takılma tatlım bak mina anne ben iyiyim sinyallerini gönderiyo sana
nejlacım sende allaha emanetsin artık vakti geldiyse sağlıcakla kavuşursun inşallah yavruna
geçmişi okumadan yatmak istemedim sonra çok zor oluyo yaa neyse yarın görüşürüz inşallah kendinize iyi bakın iyi geceler.....
Hayirli sabahlar herkeseee
Uyku tutmadi bi bakim dedim napiyo bizim kizlar diye.
Canim önceki haftalara göre benimde sanki daha az ama yeri azaldigi icin öyle oluyormus yani normalmis kafana takma öyle. Hem 10dan fazla oynuyor demistin, hicbir sorun yoktur merak etme.
Vallahi ya öyle oldu :) ama yine buralardayim insallah, yine gelirim demistim sözümde de durdum
Canim cooook begendim hepsini, gercektende cok zevkliymissin. Özellikle bebek cantana bayildim on numara.
Tesekkürler hosbulduuuumEvet doktorumu degistirdim. Yeni bir doktor buldum ablamda ayni doktora gidiyormus ve cok memnunmus. Bende ayni doktora gitmek istedim. Randevum haftaya cuma insallah, insallah hayirli haberlerle gelirim. Bu arada benim ablam, yengem ve ben 3 ümüz hamileyiz :) Okadar güzel oldu ki :) Ama benim oglusum aralarinda en büyügü :) Eger hepsi oglan olursa ileride sünnet dügünlerini mevlütlerini beraber yapariz insallah :)
Ben simdi gidip devam uyuyayim herkese iyi uykulaaaar :80:
Kızlar sorum vaaarrr;
Bebek odasının dolap içlerine nasıl örtü serdiniz? Ne tavsiye edersiniz?
selam kızlar... bir kaç gündür o kadar yordum ki kendimi sırtım, belim ağrıdan kopuyor resmen.. salı günü annemle son eksiklerimizi tamamladık, dün bütün cicilerimizi yıkadım (kaç makine çamaşır yıkandı sayamadım bile), bugün annemle babanem geldi hepsini ütüleyip oğlumun dolaplarını silip yerleştirdiler ama sanki hapsini ben yapmmışım gibi öldüm yorgunluktan. bu arda biraz fazla alış veriş yapmışım galiba, ütüle ütüle bitmediannemle hastane çantamizi da hazırladık. kocacım az önce çanntayı görünce "aşkım hayırdır tatile mi gidiyoruz" dedi cumartesi günü halılarımı temizlemeye göndericem halılar gelirken de büyük tamizlik yaptırıcam, ve artık doğumu bekliycez inşallah..
geçmişe söyle bir göz attım; sancıları başlayanlar, açılma olanlar olmuş daha da panikledim.. nolur oğlum temizlik falan bitsin de öyle gel annem
duygucum maşallah sana da kızına da çok güzelsiniz
kartopucum benim de hastane sadece kendinize getirin dedi ama ben oğlum doğunca sarılık olmasın diye sarı bi takım girdirmek istedim (bizde öyle derler, sarı giydirince sarılık olmaz derler, bildiğin hurafe belki ama inanmak istiyorum), eşimde koyu galatasaraylı olduğu için hastaneden GS hastane çıkışı ile çıkarmak istediği için 2 tane hastane çıkışı koydum.
canom ya biz bi ara buluşmuyo muyduk?? :44:
ay ne güzel orda imkanlarınız. ben burda alayım dedim canomun yaptığının aynısını 2.300 tl ye satıyolar. bi de en az 50 tane sipariş vermek lazımmış:97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?