kızlar selam herkese, iyi haftalar
bu hafta da doğuranımız yok.. du bakalım kısmet
ya şu ana kucağı mewzusu bana da karışık geliyo, çok kararsızım, war mı ayrıntılı araştıran? sanki bu otokoltuğu tarzı olanlar yenidoğanlar için çok rahatsız edici.. bi de içinde bebek olmadan bile çok ağır (arabası olmayanlar için özellikle)
hastane çıkışında portbebe, ev içinse chicco nnun ev tipi ana kucağını almayı düşünüyorum, şu kenarları ahşap olanlardan, yeni sanırım onlar.. war mı alan inceleyen?
kızlar selam, ana kucağı ile ilgili msj atmıştım kimse bişi demedi, atayım kolyuğa bari bebeyi napayım.. bugün alıcam, war mı yardımcı olabilecek..
benin annem yapacak, beyaz kapitone etrafını mavi saten kurdela ile çevirim önde kalan kısmınada mavi beyaz fgeniş fisto dikecekmiş.
öyle söyledi.bakalım nasıl olacak.
günaydın kızlarr
sanırım içimde kocaaa bir kurt var :)) resmen aç uyandımgideyimde şu kurtçuğu doyurayım
günaydın kızlar..
hanzadecim geçmiş olsun canım. endişelenmişsin biraz, ama bu haftalarda bunlar normal ben 33. haftamdayken aynı şekilde yazmıştım hatırlarsan hareket ediyor 10 u geçiyor ama çok hafif dinleyince kımıldanma gibi diyordum. bazen çok hareketli bazende böyle oluyor. galiba böyle olduğu zaman uyuyup dinleniyorlar. mesela bu sabahta benim kızım öyle pek hareket yok olursada çok hafif omu değilmi o bile anlşaşılmıyor :) ama alıştım artık biara uyanıp 2 vurup yine uyuyor. o iyi olsunda varsın az vursun....
miryem keşke dinlenseydin biraz daha ama kendini iyi hissetmesen gitmezdin zaten.
ya kızlar ben size bişi sorcam. şimdi 32. hafta çalışabilir raporumuzu aldık ya. 37. haftamızdan önce bebiş doğarsa doğum hakkını kayıpmı etmiş olucaz.geçen sskyı aramıştım orda ki memur öyle dedi kafam karıştı bide size sorayım dedim.
kızlar selam, ana kucağı ile ilgili msj atmıştım kimse bişi demedi, atayım kolyuğa bari bebeyi napayım.. bugün alıcam, war mı yardımcı olabilecek..
Canım şimdiden hayırlı olsun benim annemde yok maalesef öyle maharetler olmadı diktiririm ben de napalım
Bu aralar ben de deli gibi yiyorum yemek yedikten 2 saat sonra yine acıkıyorum ne olacak sonum bilmem
Canım tüm hakkın kaybolmuyor sadece 37. haftadan sonra geçerli oluyor. Yani arada nekadar hafta kalırsa o yanıyor.
günaydın kızlarr
sanırım içimde kocaaa bir kurt var :)) resmen aç uyandımgideyimde şu kurtçuğu doyurayım
toplam kaç kılo alındı hanımlar paylaşırsanz sevınırmm
Bir an önce gelsin de havalandırmaya başlayın canım ilk geldiğinde kötü kokuyor 10 günde falan geçiyor o koku maalesef, çok teşekkür ederiiz teyzesi.
Filiz şal içime hiç sinmedi zaten bone falan olunca belki bir ihtimal kaymaz, dışarı çıktıkça bakıcam yine şala denk gelirse güzel bir şey alırım kapalı olmak da ne zor yaaa
Teşekkürler dünürcüüüm damadımız henüz gelmemiş söyle ona acele etsin yoksa bizimkine abla demek zorunda kalacak
Canım teşekkürler evet bendimDaha güzelleri beğenen herkesin olsun inşallah.
Eliiif seni tebrik ediyorum havuzlu han yapabilmişsin benim de süsler ve mevlüt kıyafeti için oraya bir çıkartma daha yapmam lazım ama o enerjiyi kendimde bulamıyorumCicilerinizi merak ettim eklersin bugün
Finally ;
Herkese günaydın eşimi yolcu ettim de bir bakayım dedim şimdi serin serin 2.uykuma yatayım öpüldünüzzz
Günaydınlar, biz kalktık şimdi kanal d deki haberleir izliyoruz, bu çocuk güzel sunuyor... Gerçi iç açıcı bişi yok.. Bu arada tüm slikon yastıklarımı çıkardım hepsi sırayla yıkanıcak makinayı açtım başladık bakalım, sonra nevresimleri yıkıcam ne var ne yoksa bazamı düzenlicem... Slikon yorganlarım yıkandı dün.. Bu gün akşama nevresimleri geçirip, bazamı havlandırıp kapatırım sanırım... Yaz temizliğini yapamamıştım, şimdi kışa girerken ne varsa elden geçmeli... 2-3 gün sürücek sanırım bu işlerin bitmesi ama olsun içime sinecek, sornada alışverişi tamamlıyıp çanta hazırlıcam inşallah...
Günaydın bende ağrıdan sızıdan eser kalmadı duramadım evde işe geldim
internette birmax diye bir site var. oradan bak istersen,bayağı çeşit var.oradan herşeyi alıp kendin yapabilirsin fiyatlarıda makul gibi gözüküyor.değerlendir derim.
günaydın kızlar..
hanzadecim geçmiş olsun canım. endişelenmişsin biraz, ama bu haftalarda bunlar normal ben 33. haftamdayken aynı şekilde yazmıştım hatırlarsan hareket ediyor 10 u geçiyor ama çok hafif dinleyince kımıldanma gibi diyordum. bazen çok hareketli bazende böyle oluyor. galiba böyle olduğu zaman uyuyup dinleniyorlar. mesela bu sabahta benim kızım öyle pek hareket yok olursada çok hafif omu değilmi o bile anlşaşılmıyor :) ama alıştım artık biara uyanıp 2 vurup yine uyuyor. o iyi olsunda varsın az vursun....
miryem keşke dinlenseydin biraz daha ama kendini iyi hissetmesen gitmezdin zaten.
ya kızlar ben size bişi sorcam. şimdi 32. hafta çalışabilir raporumuzu aldık ya. 37. haftamızdan önce bebiş doğarsa doğum hakkını kayıpmı etmiş olucaz.geçen sskyı aramıştım orda ki memur öyle dedi kafam karıştı bide size sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?