2011 Ekim Anneleri

gunaydin kizlar.cok sukur daha kimsede birsey yok.miryem canim keske dinlenseydin bugun neolur neolmaz dikkatli olmaliyiz,seymadan heber yok degilmi kizlar ins iyi haberle gelir,zehracim odaniza bayildim cok tatli gule gule kullansin guzel kizimiz saglicakla ins,hanzadecim kafana takma diyecem ama bende ayni senin gibiyim hayirlisiyla dogursakta saglikli,kazasiz, belasiz daha birsey istemiyorum canim.dahada dusunmuyorum galiba hamile kalmayi bu sefer hep korkuyla gunum gecti,bir kizim olmasini cok istiyorum ama kismet allah bilir.birde kizlar odamizin resmini ekliyecem ama bilmiyorum buyuk geliyor diyor nasil kucultecezki anlayamadim:26:

Gunaydıınn herkese guzel bir gun olsun insallah
Sabah erken uyandım, esimle kahvaltı yaptık, ise gonderip tekrar yattım yeni uyandım.
Miryem dinlenseymissin keske evde.
Hanzade sen de çok yorma tatlım kendini. Söylediğin işler çok ağır, eğilip bükülme, sen yapma o işleri. gerçi kardeşim gelecek diyordun. Çalıştır
Kahvaltı yapmıştım ama bir şeyler atıştırayım. Sonra ben de ev işine dalıcam. Haftasonu rahat ederim. Biraz da ütü var, onları yapsam iyi olur ama iki gündür bakışıp duruyoruz. Kendimi iyi hissedersem yapıcam, şuan çok bitkin gibiyim.
Bize müsaade. kendinize iyi bakın, öpüldünüz şekerler.

günaydın kızlar..
hanzadecim geçmiş olsun canım. endişelenmişsin biraz, ama bu haftalarda bunlar normal ben 33. haftamdayken aynı şekilde yazmıştım hatırlarsan hareket ediyor 10 u geçiyor ama çok hafif dinleyince kımıldanma gibi diyordum. bazen çok hareketli bazende böyle oluyor. galiba böyle olduğu zaman uyuyup dinleniyorlar. mesela bu sabahta benim kızım öyle pek hareket yok olursada çok hafif omu değilmi o bile anlşaşılmıyor :) ama alıştım artık biara uyanıp 2 vurup yine uyuyor. o iyi olsunda varsın az vursun....
miryem keşke dinlenseydin biraz daha ama kendini iyi hissetmesen gitmezdin zaten.
ya kızlar ben size bişi sorcam. şimdi 32. hafta çalışabilir raporumuzu aldık ya. 37. haftamızdan önce bebiş doğarsa doğum hakkını kayıpmı etmiş olucaz.geçen sskyı aramıştım orda ki memur öyle dedi kafam karıştı bide size sorayım dedim.

kızlar selam, ana kucağı ile ilgili msj atmıştım kimse bişi demedi, atayım kolyuğa bari bebeyi napayım.. bugün alıcam, war mı yardımcı olabilecek..

Hanimlar günaydin;

Bugün bizim pilates dersimiz var, enerji dolacagiz yine kizimla. Gerci kayinvalidem oralarda doguruverecegim diye korkuyor ama biz devam ediyoruz

Öptük hepinizi...

kızlar selam, ana kucağı ile ilgili msj atmıştım kimse bişi demedi, atayım kolyuğa bari bebeyi napayım.. bugün alıcam, war mı yardımcı olabilecek..

selam canım bizim arabamız yok bende senin gibi alıp almama konusunda tereddüte düşmüştüm ama sonunda koltuğa atmıyayım yavrucağı diye bi ara bim e cuma günleri gelen avantajlı ürünler arasındaydı 37.50 tl ye kardeşim aldı saolsun :) sende araba için değilde sadece evde kullanmak için alıcaksan böyle ucuz yollu bişi alabilirsin bence tabi bütçeni bilemem istersen pahalı bişi al

günaydın kızlarr
sanırım içimde kocaaa bir kurt var :)) resmen aç uyandım gideyimde şu kurtçuğu doyurayım

benin annem yapacak, beyaz kapitone etrafını mavi saten kurdela ile çevirim önde kalan kısmınada mavi beyaz fgeniş fisto dikecekmiş.

öyle söyledi.bakalım nasıl olacak.

Canım şimdiden hayırlı olsun benim annemde yok maalesef öyle maharetler olmadı diktiririm ben de napalım

günaydın kızlarr
sanırım içimde kocaaa bir kurt var :)) resmen aç uyandım gideyimde şu kurtçuğu doyurayım

Bu aralar ben de deli gibi yiyorum yemek yedikten 2 saat sonra yine acıkıyorum ne olacak sonum bilmem

Canım tüm hakkın kaybolmuyor sadece 37. haftadan sonra geçerli oluyor. Yani arada nekadar hafta kalırsa o yanıyor.

canım ben çok araştırdım. eğer arabanız varsa travel sistem bir bebk arabası alırsan, puset kısmını evde hem ana kucağı olrak kullanabilir hemde oto koltuğu olarak kullanabilirsin. 0 yaştan itibaren kullanılabiliyor ve ona göre uyarlanıyor. ama arabanız yoksa portbebe ve ev için ana kucağı almanı tavsiye ederim . ama bence chicoya okadar para verme güzel görünüyorlar ama sallanmıyorlar bile. bebk mağazalarında 35 tl ye ana kucakları var chico gibi havalı durmuyor ama çok güzel sallanıyor ve daha kullanışlı. birde o modellerin hem yana hemde ileri geri sallananları var onlarda şık duruyor ve 60 tl civarı böyle bi anakucağı ve bitanede portbebe alırsın işini görür. ben bahsettiğim ana kucağından almıştım ama chiconunki hediye gelince aldığımı geri vermek zorunda kaldım ve kesinlikle aldığım daha kullanışlıydı. ama hediyeyi verme imkanım olmayınca mecbur kendi aldığımı verip yerine başka bişey aldım...

buarada zehra kızının örgüleride, geceliklerinde çok güzeller canım....

Canım şimdiden hayırlı olsun benim annemde yok maalesef öyle maharetler olmadı diktiririm ben de napalım

Bu aralar ben de deli gibi yiyorum yemek yedikten 2 saat sonra yine acıkıyorum ne olacak sonum bilmem

Ben daha sofrayı toplarken acıkıyorum komşuuuuuuu

Canım tüm hakkın kaybolmuyor sadece 37. haftadan sonra geçerli oluyor. Yani arada nekadar hafta kalırsa o yanıyor.

sağol canım yaa içimi rahatlattın. daha fazla izin kullanayıom derken hakkımdanmı oluyorum diye paniklemiştim. daha 2 haftam var izne ayrılmama ya doğum olursa diye korkmuştum. en azından kaybım en fazla 2 hafta olur. ya bide 32. hafta raporunu hastane yollamıştı ssk ya. şimdi doğum olduktan sonraki raporu falan bizmi götürüyoz sskya . sonra maaşlar doğumdan sonraki ay ptt yemi yatıyo benim kafamı çok karıştırdı dünkü memur sağolsun :)

aynen canım çok zor kapalı olmak :)) benim evde pembeli beyazlı bi yazmam var pijama takımımı pembe alırsam onu örterim diyorum bakalım artık

canım silikon yastık dediğin elyaf silikon mu? benim de yüzleri kirlenmiş içi temiz de acaba dedim boşaltsam sadece yüzünü yıkasam kendim geri doldurabilir miyim ki??

Günaydın bende ağrıdan sızıdan eser kalmadı duramadım evde işe geldim

oh maş. sana ve ipek kızına

internette birmax diye bir site var. oradan bak istersen,bayağı çeşit var.oradan herşeyi alıp kendin yapabilirsin fiyatlarıda makul gibi gözüküyor.değerlendir derim.

hemen bakıyorum canım tşk.

geçen sanki ayten yeni yasayla yanmayacak diyodu izinler ama yanıltmış olmayayım o gelince cevaplar inş. görünce

canım ben ana kucağı aldım 65 tl ye çok da güzel duruyo ama ilk zamanlarda rahat eder mi endişesi bende de var. port bebe olayını hiç sevmiyorum ben yaaa

bu arada günaydın herkese... sakin bir gece geçirdik kahvaltımızı yaptık tembellik yapıyoruz oğluşumla

siz nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…