2011 Ekim Anneleri

gü-naydın teyzoşlaaarr...ayy çok zor bi geceydi ,5-10 kez o yataktan in wc git geri yattt ,bi ara gene gözlerim kanepelere kaydı ,ama herif geçende sen horlasanda ben seni duymam niye orda yatıyosun dedi bende kıyamadım ,en zoruda yataktan inmen ve yatağa yatmakk...göbeği çevircemde ,yere zıplıcamdaa ohoooooo:26:bazen bide şı yanıma dönüyün belki daha az hissederim tisimi diyorumm....bide kızlar ben baya baya ağzı ayrık yatıyorum ,yanağımdan çeneme doğru akıyo şoriklerrryastıkta ıslanıyooo..niye acabaa??
neyse şimdi kanım çok acıktı 1 bardak sütle duruyorum hala ,yan tarafta kahvaltı masası gördüm sanki ben bi uzuyum oraya dooruu...

canbım bana dr um şöyle açıkladı ,yeni torba yasayla hiç biri yanmıyomuş ,misal 32. hafta raporunu aldın ertesi gün doğum yaptın doğum öncesindeki hakkının hepsini doğum sonrasına atabiliyomuşsun ,dahası misal 37. haftada iş görmezlik belgeni aldın ve doğum yaptın kalan 3 hafta doğum öncesi izninide sonrasına atabiliyomuşşsun ,yani kullanmadığın hiç. bir iznin yanmıyomuşş..bende şaşırdım ,hatta çok karışıktı baştan ama şimdi netleşti ..inşallah bana anlattıkları gibidir..

Teşekkürler tatlım Portbebeden ziyade ana kucağı bana da daha mantıklı geliyor hem sallananları da var

Canım doğum olduktan sonra hastane yine doğuma ilişkin SSK ya bildirim yapıyor çalıştığımız yere de bizim haber vermemiz gerekiyor o da bildirim yapıyor sanırsam. Maaaşlar doğumdan baya sonra yatıyor canım maalesef 4 ay sürüyor sanırım

Hayırlı Cumalar demeyi unutmuşuz, Cumanız hayırlı olsun, rabbim sağlıkla sıhhatle yavruları kucaklamamızı nasip etsin, dileyen herkesede bu duyguyu yaşatsın inşallah.. Amiiin...

Maşallah sümeyyecim yavruna, az kaldı aslında en fazl amaximum 2 ay sonra herkesin bebiki kucağında olucak Allah izin verirse, 2 aya kalmaz ama maximum işte, sonrada yok benimki kustu, yok benimki gazlıi, ay kızlaaar benimki uyumuyooo, ay emmiyo bu bebek diye çıldırciiiizzzzz :))))))))

Aynen öyle gülşahcım, ama ikincisini düşünenler birincisinden tecrübeli olucak bu denli korkmaz emin ol, şu an çok pis acemiyiz biz :))) Ben sinemin bi defa bile bebek oynamıyo dediğini duymadım :)) Ben bilmiyorum eklemediğim için küçültmeyi ama arkadaşlar yardımcı olur canım..

Evet kardeşimi çaşıltırciiiiiim denizcim, bu kadar pimpiriklilikle kendim yaparmıyım hiç :)) dün cılkını çıkardım bugünde elimden kaçırmamam lazım :))) Sonrada yardımcı gelcek, çok pis huyum var çenem durmuyo hep başındayım bık bık bık susmuyorum anneme benziyomuşum bana öyle diyo :) Ben ütüyü ikiye böldüm güua ama 14 gömlek ütüledim, bu günde 4 pantolon kaldı onları halledersem ütü derdim kalmıcak, eşim ütülediklerimi giyip bi günde kirliye atınca deli oluyorum, çok kötü gözüme batıyo :)

Fatoşçum aklıam sen geldin aynen düşündüm bende ama işte gelde anlat bana, neyseki bugün düne göre daha iyi sabah oynaştı sonra uyudu bi iki vurdu yine uyudu galiba :)

kızlar selam, ana kucağı ile ilgili msj atmıştım kimse bişi demedi, atayım kolyuğa bari bebeyi napayım.. bugün alıcam, war mı yardımcı olabilecek..

Tatlım ben almadım henzü alırsam travel sistem alıcam araba anakucağı tk olanlardan...

Hanimlar günaydin;

Bugün bizim pilates dersimiz var, enerji dolacagiz yine kizimla. Gerci kayinvalidem oralarda doguruverecegim diye korkuyor ama biz devam ediyoruz

Öptük hepinizi...

Maşallah, ben totomu kaldırırken 5 kere düşünüyorum kız plates yapıyo :)

bu arada günaydın herkese... sakin bir gece geçirdik kahvaltımızı yaptık tembellik yapıyoruz oğluşumla

siz nasılsınız???

Biz iş yapıcaz bugün filiz teyze yorulmadan yavaş yavaş, 4. makinam bitti, eğer bu gün makinam bozulmassa sanırım dahada bozulmaz hem bulaşık hem çamaşır sabahtan beri çalışıyo, dahada çalışıcak... :)

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar...

yaa ben bu araba koltuğu ve ana kucağından anlamıyorum. Araba koltuğu alınca hani şu sepet gibi bişey var onudamı almış oluyoruz içinde. :44:

canım ben ana kucağı aldım 65 tl ye çok da güzel duruyo ama ilk zamanlarda rahat eder mi endişesi bende de var. port bebe olayını hiç sevmiyorum ben yaaa[/QUOTE]

aynen, portbebe oşayını bende sevmedim hiç ama hastane çıkışı, hafif olması nedeniyle bi tane alıcam.. miniçoda 20 tlden başlıyo..saol canım cewabın için..

bu nasıl sizce kızlar. Bebek arabası bakarken gördüm. Eski türk filmlerinden fırlamış gibi

Eklentiler

• $bbbbbbb.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar...

yaa ben bu araba koltuğu ve ana kucağından anlamıyorum. Araba koltuğu alınca hani şu sepet gibi bişey var onudamı almış oluyoruz içinde. :44:

günaydın canım aynen ta kendisi bende ikisini ayrı şey sanıyordum aynı şeymiş

Tatlım ben almadım henzü alırsam travel sistem alıcam araba anakucağı tk olanlardan...
haa şu 3lü lerden, anladım cnm..

hanzade bu arada geçmişi tam okuyamadım, doktoruna sordun mu elevit i?
, beni az önce sağlık ocağından aradılar, nasılsın yaaeewrım diye iyilik güzellik dedim, kilomu falan sordu, tansiyonu sordu, ben de eleviti dedim, doktorum kestirdi, bi yanlışlık olmasın dedim, bazı doktorlar doğum sonrası da devam ettiriyo dedim, yok dedi 35. haftaya kadar yeterli dedi, aman kan hapına dikkat et, aksatma dedi..
dedim dr benden tahlil istemiyo hiç dedim, gebeliğin ilk ayındaki tahlillerle duruyom dedim, özellikle idrar yolu enfeksiyonları erken doğum getiryo, önlemek için teste gerek yok mu dedim, kan , idrar falan.. kanı biz yaparız dedi,
gel hafta içi dedi, geleyim mi dedim, hemne geleyim o zaman dedim yok bu gün kapatık labı didi..

manyak demiştir ne kaaa meraklı teste.. ok dedim, haftaya sendeyim ciciş..

ha bide ben dedim, ağda dedim yapayım mı? dedim korkuyom kasılıp erken doğururum diye..
bekle dedi biraz 38. haftada falan yaptır dedi.. ok dedim öptüm seni sağlık ocağa gülü:80:

canım ben ana kucağı aldım 65 tl ye çok da güzel duruyo ama ilk zamanlarda rahat eder mi endişesi bende de var. port bebe olayını hiç sevmiyorum ben yaaa

aynen, portbebe oşayını bende sevmedim hiç ama hastane çıkışı, hafif olması nedeniyle bi tane alıcam.. miniçoda 20 tlden başlıyo..saol canım cewabın için..

eşimde bende çalıştığımız için sıkı sıkı kardeşimi tembihlemiştim erkenden git diye stoklarla sınırlıdır diyordu çünkü kardeşim sabah 9.30 da 3 bim gezmiş 3.de bulmuş stoklarla sınırlı dedikleri her bime 1 adet geliyomuş

alıntıların hayırlı olsun canım

hanzadecim benim ikinci olacak kismetse tecrubem var yani,ama bu daha zor gibi geldi bana 10 sene sonra olunca birde cok istiyoruz iki kerede dusugum var o yuzden biraz pimpirikliyiz galiba birsey olacak diye rabbim hepimizin bebisini korusun ona emenet hepside

ewt canım, benim gibi aman iş çıkışı bakarım bim e dersen biraz zor bulursun, aferin kardeşine, bu gibi durumlarda örgütlü çalışmak her zaman iyi olyor zeytinim (göz kırptım şuan, smayliyi bulamıyom)

kızlar dualarınızı bekliyorum buay artık korunmayı bıraktık tekrar bi bebek istiyoruz artık 4 ay geçti doğumun üzerinden. rabbim bi daha yaşatmasın inş dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. bu arada duygu bebeğine erkenden kavuşmuşsun hayrlı olsun... sizlerede hayrlı doğumlar diliyorum.......

dualarımız seninle gülsecim, inş. hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız yawruları..

canım benim Allah aratmasın inşallah...inşallah hemen hamile kalır sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini, dualarım seninle

Gülse cim allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım dualarım seninle inşallahh
kizlar bir yardimci olun bana resim ekliyecem ama yapamadik, kucult diyor nasil yapicazki onu sabah yazdim ama kimse gormedi heralde:26:

canım resmin üzerine sağ tıkla ve paint ile aç oradan küçültüp kaydet ve buraya ekle

canım allah yardımcın olsun yumurta takibine çok dikkat et

hayırlı cumalar canlarımm.. dün geceden beri öldürücü bi başağrısıı,ensem zonkulooo.şuan işdeyim ve halen devam edıoo. gözüm zor açlıoo.napcam ben bgne kdr hiç ağrı kesici almadım migrenim olduğu halde.şimdi bu kdr az kalmışken almak da istemıom..eve gtmeye daha 5 saat var..dua eidn napcam

inş. gönlünce olur Gülsecim. Rabbim tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inş. sana ve paşama

kizlar bir yardimci olun bana resim ekliyecem ama yapamadik, kucult diyor nasil yapicazki onu sabah yazdim ama kimse gormedi heralde:26:

ben bilmiyom onu eşime yaptırıyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…