2011 Ekim Anneleri

canım parol kullanan arkadaşlarımız var doktor bana da yazdı ama ben kullanmadım. dayanamayacak gibiysen al istersen bi tane

Hanzadecim kolay gelsin. bi şey sordum da görmedin sen onu

silikon yastık dediğin elyaf silikon mu benim de kullandığım bi iki tanenin yüzü kirlenmiş. direkt mi atsam makinaya yoksa elyafını boşaltıp yüzünü mü yıkasam bilemedm

malum 1 yıllık evli olunca tecrübe sıfırrrr

güya kayınvalidem yapacaktı ama kadında tık yok. annem olaydı burda o hallederdi. iş başa düştü

canım parol kullanan arkadaşlarımız var doktor bana da yazdı ama ben kullanmadım. dayanamayacak gibiysen al istersen bi tane

ay ne bileyim kıscem içirde kıpır kıpır olunca kıyamıom sanki ağrıkesici ona zarar vercek.aslında değil biliorum dr da parol yada minoset alabilirsin dedi.ama pimpiriklilik işteee ((

canım benim görümcem bu durumlarda git wc de bekle b,raz der ,wc deki amonyak kokusu baş ağrısını kesiyomuş ,böyle söyleyince iğrenç geliyo olabilir ,bende baş ağrım için hiç denemedim ama kabızmışın gibi davran ,git biraz bekle...mümkünse umumi olsun

evet canım malesef öyle,bende hem şirketin personel müdürüne hemde SSK ya sordum özel şirkette çalışanlar için öyleymiş. 37. haftada işten ayrıldın , 38 de doğum yaptın kalan 2 haftayı da eklemiyorlarmış doğum sonrasına. SSK lı çalışanlarda. doğum sonrasına eklene süre sadece 32 ile 37 arasındaki 5 hafta , oda erken doğurmazsan. kamuda böyle değilmi ama. bende telefondaki memura dedimki,konuşmalar kayıt altına alınıyor değilmi evet dedi memur,iyi ozaman belki dinleyen olur diye söylüyorum dedim, kamuda çalışan anne oluyorda özelde çalışan anne kabul edilmiyormu? ücretsiz izinleri fazla , süt izinleri fazla ,biz anne değiliz yani dedim. oda dediki ama özel sektörde işverenide düşünmek zorundayız kamuda isveren devlet dedi.bende dedimki o zaman meşhur laf yani devletin malı deniz.......... neyse uzattım fazlaca ama çok doluyum bu konuda.

bu arada kamuda çalışan arkadaşlar siz alınmayın lütfen, benim lafım büyüklerimize ve yapılan haksızlığa.

Canım benim yastıklarda silikonlu elyaf ben makineye komple atıyorum tek tek yastıkları yıkıyorum hiç sorun olmadı ister boşlat at istersen komple mis gibi oluyor

Allah iyiliğine versin cnm.bnm ilk 4ay kusma bulantı başağrısı zaten wc de çıkamıodum işyerinde.o amonyak kokusu o kdr işe yaradı demek ki.oda olmasa..gidem çekem biraz kafayı wc de :))))))))

bu konuda son derece aşırı mağduruz biz özel sektör çalışanları..ya yokmu bu durumu dile getirceiiz bi merci.topluca bildirim de bulunsak belki sesimize duyan olur..en azından 2.bebelerimize belki şartlar daha iyileşir... dünyanın heryerinde anne annedir, bebekde bebek.yok böle saçmalık

Kesinlikle katılıyorum canım bu konuda özel sektör kamu ayrımı yapılması eşitlik ilkesine aykırı bence.

hayırlısı olsun canım,inşallah en kısa sürede hamile kalır sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

boşaltmadan direk at canım. benim makina erçeliğin 7 kiloluk olanından 2 adet yastığı aynı anda yıkayabiliyorum ben.

ama iyeee??torba yasa sadece memurlaramı yarıyomuşkiii?? bence sizinde var olmalı yaa..dediğiniz gibi çok saçma olmuşş??:44:

günaydın canım aynen ta kendisi bende ikisini ayrı şey sanıyordum aynı şeymiş

saol canımm

Rabbim en kısa zamanda önce göbişini, sonrada kucağını doldursun inş.Allah aratmasın canım. Allah hepimizinkini tamamına erdirsin.

Canım ilaç almak istememeni anlıorum inş. gçer. bulunduğun yerde buz varmı bilmiyorum ama migrene Dr lar en iyi buz torbası tavsiye ediyorlar. Çok geçmiş olsun inş. geçer. Ben zırta bırta ilaç içme taraftarı değilim. Normal hayatımdada başım ağrıyınca başıma buz torbası koyuyorum çok iyi geliyor.

topluca at gitsin bişeycik olmaz

Kızlar kolay doğum yapmak içinbir arkadaşım dedi. Kime yaptılarsa kolay olmuş hep doğumları. Bunlar vesile tabi Rabbim'den istiyoruz her şeyi. Vesilelerede sarılmak lazım. 7 pirinç tanesine 7 taha ve 7 yasin suresi okuyup dopğuma giderken yutarsanız. Doğumunuz çok kolay oluyormuş inş.

karışıklık olmasın bir pirince 1 taha, 1 yasin. Toplam 7 şer tane oluyor.

Birde bebeği dönmeyen, doğum pozisyonunu almayan anneler içinde her gün bir kere inşikak suresi okunut ve tilavet secdesi yapılırsa bebeği döner ve yine doğumu kolaylaşır inş. belki yapmak istersiniz diye düşündümde

ay ne güzel orda imkanlarınız. ben burda alayım dedim canomun yaptığının aynısını 2.300 tl ye satıyolar. bi de en az 50 tane sipariş vermek lazımmış:97::97::97:
cnm aslında burdada öyleymiş bu burcunun dediği yerde toptan satılıyo malzemeler ben 60 verdim malzemelere kadın ben yaparsam 120 olur dedi işçiliğe alıyorlar parayı
maşallah oğlusuna cnm

ay cnm çok sevindim senin adına allahım kalbinden geçeni en kısa zamanda içine kondurur inşallah dualarımız seninle tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…