hayırlı cumalar canlarımm.. dün geceden beri öldürücü bi başağrısıı,ensem zonkulooo.şuan işdeyim ve halen devam edıoo. gözüm zor açlıoo.napcam benbgne kdr hiç ağrı kesici almadım migrenim olduğu halde.şimdi bu kdr az kalmışken almak da istemıom..eve gtmeye daha 5 saat var..dua eidn napcam
canım parol kullanan arkadaşlarımız var doktor bana da yazdı ama ben kullanmadım. dayanamayacak gibiysen al istersen bi tane
hayırlı cumalar canlarımm.. dün geceden beri öldürücü bi başağrısıı,ensem zonkulooo.şuan işdeyim ve halen devam edıoo. gözüm zor açlıoo.napcam benbgne kdr hiç ağrı kesici almadım migrenim olduğu halde.şimdi bu kdr az kalmışken almak da istemıom..eve gtmeye daha 5 saat var..dua eidn napcam
günaydın kızlar..
hanzadecim geçmiş olsun canım. endişelenmişsin biraz, ama bu haftalarda bunlar normal ben 33. haftamdayken aynı şekilde yazmıştım hatırlarsan hareket ediyor 10 u geçiyor ama çok hafif dinleyince kımıldanma gibi diyordum. bazen çok hareketli bazende böyle oluyor. galiba böyle olduğu zaman uyuyup dinleniyorlar. mesela bu sabahta benim kızım öyle pek hareket yok olursada çok hafif omu değilmi o bile anlşaşılmıyor :) ama alıştım artık biara uyanıp 2 vurup yine uyuyor. o iyi olsunda varsın az vursun....
miryem keşke dinlenseydin biraz daha ama kendini iyi hissetmesen gitmezdin zaten.
ya kızlar ben size bişi sorcam. şimdi 32. hafta çalışabilir raporumuzu aldık ya. 37. haftamızdan önce bebiş doğarsa doğum hakkını kayıpmı etmiş olucaz.geçen sskyı aramıştım orda ki memur öyle dedi kafam karıştı bide size sorayım dedim.
Hanzadecim kolay gelsin. bi şey sordum da görmedin sen onu
silikon yastık dediğin elyaf silikon mu benim de kullandığım bi iki tanenin yüzü kirlenmiş. direkt mi atsam makinaya yoksa elyafını boşaltıp yüzünü mü yıkasam bilemedm
malum 1 yıllık evli olunca tecrübe sıfırrrr
güya kayınvalidem yapacaktı ama kadında tık yok. annem olaydı burda o hallederdi. iş başa düştü
canım benim görümcem bu durumlarda git wc de bekle b,raz der ,wc deki amonyak kokusu baş ağrısını kesiyomuş ,böyle söyleyince iğrenç geliyo olabilir ,bende baş ağrım için hiç denemedim ama kabızmışın gibi davran ,git biraz bekle...mümkünse umumi olsun
evet canım malesef öyle,bende hem şirketin personel müdürüne hemde SSK ya sordum özel şirkette çalışanlar için öyleymiş. 37. haftada işten ayrıldın , 38 de doğum yaptın kalan 2 haftayı da eklemiyorlarmış doğum sonrasına. SSK lı çalışanlarda. doğum sonrasına eklene süre sadece 32 ile 37 arasındaki 5 hafta , oda erken doğurmazsan. kamuda böyle değilmi ama. bende telefondaki memura dedimki,konuşmalar kayıt altına alınıyor değilmi evet dedi memur,iyi ozaman belki dinleyen olur diye söylüyorum dedim, kamuda çalışan anne oluyorda özelde çalışan anne kabul edilmiyormu? ücretsiz izinleri fazla , süt izinleri fazla ,biz anne değiliz yani dedim. oda dediki ama özel sektörde işverenide düşünmek zorundayız kamuda isveren devlet dedi.bende dedimki o zaman meşhur laf yani devletin malı deniz.......... neyse uzattım fazlaca ama çok doluyum bu konuda.
bu arada kamuda çalışan arkadaşlar siz alınmayın lütfen, benim lafım büyüklerimize ve yapılan haksızlığa.
evet canım malesef öyle,bende hem şirketin personel müdürüne hemde SSK ya sordum özel şirkette çalışanlar için öyleymiş. 37. haftada işten ayrıldın , 38 de doğum yaptın kalan 2 haftayı da eklemiyorlarmış doğum sonrasına. SSK lı çalışanlarda. doğum sonrasına eklene süre sadece 32 ile 37 arasındaki 5 hafta , oda erken doğurmazsan. kamuda böyle değilmi ama. bende telefondaki memura dedimki,konuşmalar kayıt altına alınıyor değilmi evet dedi memur,iyi ozaman belki dinleyen olur diye söylüyorum dedim, kamuda çalışan anne oluyorda özelde çalışan anne kabul edilmiyormu? ücretsiz izinleri fazla , süt izinleri fazla ,biz anne değiliz yani dedim. oda dediki ama özel sektörde işverenide düşünmek zorundayız kamuda isveren devlet dedi.bende dedimki o zaman meşhur laf yani devletin malı deniz.......... neyse uzattım fazlaca ama çok doluyum bu konuda.
bu arada kamuda çalışan arkadaşlar siz alınmayın lütfen, benim lafım büyüklerimize ve yapılan haksızlığa.
kızlar dualarınızı bekliyorum buay artık korunmayı bıraktık tekrar bi bebek istiyoruz artık 4 ay geçti doğumun üzerinden. rabbim bi daha yaşatmasın inş dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. bu arada duygu bebeğine erkenden kavuşmuşsun hayrlı olsun... sizlerede hayrlı doğumlar diliyorum.......
silikon yastık dediğin elyaf silikon mu benim de kullandığım bi iki tanenin yüzü kirlenmiş. direkt mi atsam makinaya yoksa elyafını boşaltıp yüzünü mü yıkasam bilemedm
güya kayınvalidem yapacaktı ama kadında tık yok. annem olaydı burda o hallederdi. iş başa düştü
bu konuda son derece aşırı mağduruz biz özel sektör çalışanları..ya yokmu bu durumu dile getirceiiz bi merci.topluca bildirim de bulunsak belki sesimize duyan olur..en azından 2.bebelerimize belki şartlar daha iyileşir... dünyanın heryerinde anne annedir, bebekde bebek.yok böle saçmalık
günaydın canım aynen ta kendisi bende ikisini ayrı şey sanıyordumaynı şeymiş
kızlar dualarınızı bekliyorum buay artık korunmayı bıraktık tekrar bi bebek istiyoruz artık 4 ay geçti doğumun üzerinden. rabbim bi daha yaşatmasın inş dua edin kızlar bana çok ihtiyacım var. bu arada duygu bebeğine erkenden kavuşmuşsun hayrlı olsun... sizlerede hayrlı doğumlar diliyorum.......
cnm aslında burdada öyleymiş bu burcunun dediği yerde toptan satılıyo malzemeler ben 60 verdim malzemelere kadın ben yaparsam 120 olur dedi işçiliğe alıyorlar parayıay ne güzel orda imkanlarınız. ben burda alayım dedim canomun yaptığının aynısını 2.300 tl ye satıyolar. bi de en az 50 tane sipariş vermek lazımmış:97::97::97:
maşallah oğlusuna cnmherkese günaydın biz dün dr gittik oğlum çokm şükür gayet ii 2300 gr olmuş çok kilolu bi bebek olmıcak dedi neyse sağlıklı olsunda.nst ye bağlayalım dedi sıra beklerken biri doğum yaptı bebek küçücük görseniz okadarf tatlıki hemen yıkayıp giydirip annesine götürdüler çok heyecanlandım off zaman geçmek bilmiyor biz daha 34 haftalığız
Gülse cim allah hakkında hayırlısını versin inşallah canım dualarım seninle inşallahh
canım resmin üzerine sağ tıkla ve paint ile aç oradan küçültüp kaydet ve buraya ekle
esmerşeker fotoğraflarını bekliorum bugün koycaktın beklioruz hadi bakalım meleğinin cicilerine
sıhhatler olsun canım güle güle kullan yeni saçını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?