özgürmü dünde bu muhabbet olmuş canoyla oğluşalarımızın adını karıştırmaya başlamışınız
maşallahı rüzgarın üzerine alınıp teşekkür ediyorum elifim
ANNE-BABA BOYUNA GÖRE ÇOCUĞUN BOYU HESAPLANABİLİR Mİ?
Çocuğun boyunun belirlenmesinde, anne ve babanın boy uzunluğunun etkisi vardır. Çocuğun büyümesini tamamladığında beklenen boyu (hedef boy) aşağıdaki formüllerden hesaplanabilir:
Erkekler için: Babanın Boyu + (Annenin Boyu + 12.5 cm) / 2
Kızlar için: (Babanın Boyu - 12.5 cm) + Annenin boyu / 2
bakın böle bişi buldum:)
üfffff canım sıkıldı yaaaaaaaa
geçen şeymaydı galiba emzirme sütyenini beğemiştim aynı siteden sipariş verdim iki tane penye olan iyi de dantelli olanı 75 beden göndermişler ben hayatımda 75 takmadım hep 80 taktım sinir oldum yaaaa
benim oğlan 178 olacakmış :)) babasından kısa ama yaaaa
saol filizcim ben cok iyiyim.bebegim beni surekli durtup duruyo.genelde asagi dogru baskisi var.ama hala beklemedeyiz.arada kasik agrilarim disinda bisey yok.bakalim carsamba kontrolumuz var.o gune kadar gelmek istemezse bizimde dogum tarihimizi soyleyecek doktor teyzemis.perolidya icin cok heycanlandim.ne guzel saglikla kucagina alsin bebislerini.
eda teyzemiz rüzgarımıza gönderdiğimiz maaşaallahı görmemiş sanırım.hoşşş geldiniz.
maaşaallah rüzgarımıza ve tabiki annesinede.sen takma canım drlar 2cm için sezo olma yaa.bu dr nekadar meraklı sezo yapmaya.çatır çatır normal doğurucaz inş.
filizcim aldığın yeri tlf ara eğer ellerinde beden yoksa iade edersin.bide doğumdan sonra memişler iyice büyücek hiç olmaz ki o sana.üfffff canım sıkıldı yaaaaaaaa
geçen şeymaydı galiba emzirme sütyenini beğemiştim aynı siteden sipariş verdim iki tane penye olan iyi de dantelli olanı 75 beden göndermişler ben hayatımda 75 takmadım hep 80 taktım sinir oldum yaaaa
eda teyzemiz rüzgarımıza gönderdiğimiz maaşaallahı görmemiş sanırım.
filizcim aldığın yeri tlf ara eğer ellerinde beden yoksa iade edersin.bide doğumdan sonra memişler iyice büyücek hiç olmaz ki o sana.
benim yiğitimin boyuda 174 olcakmış.ama dr teyzemiz şimdiden boyu uzun olcak dedi:44:
eda teyzemiz rüzgarımıza gönderdiğimiz maaşaallahı görmemiş sanırım.
filizcim aldığın yeri tlf ara eğer ellerinde beden yoksa iade edersin.bide doğumdan sonra memişler iyice büyücek hiç olmaz ki o sana.
benim yiğitimin boyuda 174 olcakmış.ama dr teyzemiz şimdiden boyu uzun olcak dedi:44:
kıyafetleriniz çok güzel iyi günlerde kullanın.pembiş pembiş maşalllah.Ay ne güzel doguranlar var...Benim kizimin gelisi taa ekimin sonunda, hepiniz dogurmus olacaksiniz neredeyseNeyse, dogum hikayelerinizi güzel anlatin da tirsmayalim
Dün pilatesimize gittik, enerji dolu ciktik yine. Esim diyor ki "pilatesden cikinca cenen düsüyor senin"
Kizimin cicislerini ekleyeyim ben de
Eki Görüntüle 254119 Eki Görüntüle 254120 Eki Görüntüle 254122 Eki Görüntüle 254123 Eki Görüntüle 254124 Eki Görüntüle 254125 Eki Görüntüle 254126 Eki Görüntüle 254127 Eki Görüntüle 254128 Eki Görüntüle 254129 Eki Görüntüle 254130 Eki Görüntüle 254131 Eki Görüntüle 254132 Eki Görüntüle 254133 Eki Görüntüle 254134 Eki Görüntüle 254135 Eki Görüntüle 254136 Eki Görüntüle 254137 Eki Görüntüle 254138 Eki Görüntüle 254139 Eki Görüntüle 254140 Eki Görüntüle 254141 Eki Görüntüle 254142 Eki Görüntüle 254143 Eki Görüntüle 254144 Eki Görüntüle 254145
biz geldik teyzoşlarrr
oğluşum 2 kilo 393 gram olmuş boyu tahmini 46 cmbende 7 kilo almışım toplamda...suyumuz hala fazla sancıların olabilir bundan ötürü kendini yorma bol binlen bol su iç dedi 8 haftalıkken rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrenmiştim "bu doğum şeklini etkilermi" diye sordum, "hayır ama erken doğum sancılarını tetikler" dedi bu adam beni erken doğurtcak su fazla, rahim kalp şeklinde herşeye erken doğumu tetikler diyo sonra boyumu sordu çok emin olamayarak 1.53 dedim kesin öğren 2 hafta sonra geldiğinde söyle bana dedi 1,55 in altındakilere normal doğum önermiyoruz dedi 2 cm için sezo olmak istemiyorum ben nst de sancımız çıkmadı... vajinal muayne ne zaman yapıcaksınız dedim 37-38 giibi dedi :18: 24 eylüle randevumuzu aldık geldik şuan oğlum çıldırmış durumda karnım bi sağa bi sola çalkalanıyo resmen
kızlaar midem cayır catır yanıyo ağrıyıo:84::84::84::84: dayanamıyorum artık yokmu bi önerisi olan renni alıyorum ama onunda faydası yook oof çok fena sırtıma ağrılar saplanıyoo ama yaaa
güzel hafta sonları ben bi çare aramaya gidiyorum
canım usg de ölçüm yapıyorya dr ozaman söylüyor sormadım bayağıdır boyunu.ama yanılmıyosam 7,5 aylıkken sormuştum 47 cm demişti.şimdide her gittiğimde ölçümde uzun boylu olcak diyor ama sormuyorum boyunu doğunca görecez artık.boyunu nasıl tahmin ediyo canım? haftasına göe mi uzun? ne kadar
aradım canım. hafta sonu olduğu için online satış kapalıymış p.tesi arayın yardımcı oluruz dediler. hayır 75lik hamile mi var canım . ( ay pot kırdım olabilir ama benimkiler aldı başını gidiyo)
174 mü.az beeeeesen uzun boyluydun yanlış hatırlamıyosam. sana çekse yeter Yiğidimiz :))
o kadar ağrı bizde de var canımmm :))
sağlıkla gelsin de ne zaman isterse öyle gelsin. adı ne bu arada bebeğinin
NSt odasından canlı bağlantı yapıyorum oğlumun kalp sesi odayı inletiyo
canım usg de ölçüm yapıyorya dr ozaman söylüyor sormadım bayağıdır boyunu.ama yanılmıyosam 7,5 aylıkken sormuştum 47 cm demişti.şimdide her gittiğimde ölçümde uzun boylu olcak diyor ama sormuyorum boyunu doğunca görecez artık.
hımmm.benimkilerde aynı durumda canım ben emzirme sütyenlerini 100 aldım
bencede az .benim boyum 165 babasınınki 173 öyle çıktı.benimde de anne tarafıma çekerse selvi boylu olur benim oğlum.
bende ütü yapıyorum 1 saattir çocuğun kıyafetleri yeni bitti valla yeni oturdum birazdan size son aldığım şeyleri çekip koyucamoyyy belimiz koptu bizim kızımla.
minnoşun cicilerini artık ütüleyeym dedim, erken merken gelir hazır olsun kıyafetleri diye
1 saattden fazladır ütü başındayım, halada tamamlamış değilim ama neyseki çoğu bitti.
bu akşamda çantamızı hazırlarız artık .
ne zamandır ütü yapmıyordum zor geldi valla,
aklınızda bulunsun kızlar terzilerin bi çoğu ütü yapıyo, ben parça başı 2 tl veriyorum on numara ütüleniyo herşey.
üfffff canım sıkıldı yaaaaaaaa
maşşallah oğluşuna doğduğunda 52 cm'i geçicek ozaman ....sizden uzun olucak.
ay bugün bu arada 35 haftamıza girdik kaldı 1 ay ne az kaldı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?