2011 Ekim Anneleri

dün geç yattım baya bugün sabahın köründe de uyanıp uyuyamadım biz biraz çekerleme yapıcaz oğlumla hoş küçük beyim uykusunu almış uyumaya niyeti yok çürüttü sağ tarafımı
görüşürüz teyzoşlar ve güzel arkadaşlarımmm

özgürmü dünde bu muhabbet olmuş canoyla oğluşalarımızın adını karıştırmaya başlamışınız
maşallahı rüzgarın üzerine alınıp teşekkür ediyorum elifim

aman sen bana ne bakıyosun zeytinim benim ilk vukuatım değil bu biliyorsun daha öncede toprak demiştim çocuğa
pardon rüzgarcım canım oğluşum benim 41xmaşallah sana

ANNE-BABA BOYUNA GÖRE ÇOCUĞUN BOYU HESAPLANABİLİR Mİ?
Çocuğun boyunun belirlenmesinde, anne ve babanın boy uzunluğunun etkisi vardır. Çocuğun büyümesini tamamladığında beklenen boyu (hedef boy) aşağıdaki formüllerden hesaplanabilir:

Erkekler için: Babanın Boyu + (Annenin Boyu + 12.5 cm) / 2
Kızlar için: (Babanın Boyu - 12.5 cm) + Annenin boyu / 2
bakın böle bişi buldum:)

azonce ramazandan once dogum yapan bir hanimin yazdiklarini okudum sinirim bozuldu turkiyede ne acimasiz doktorlar var anne istemiyorsada zorla bile erken dogumu elleriyle baslatiyorlar anne istemiyorsada sezeryana zorlaniyor hersey para icin oldugu belli madem bagiran ciglik atan lardan biktiniz niye doktor oldunuz sorusunu sormak lazim.burda dogum masraflarini sigorta odedigi halde hic bir kadin sezeryan olmak istemiyor birde saglik sigortasi normal dogum yapabilen bir kadina sezeryan yapildiginda nedenini soruyor bu yuzden doktorlar saglik sorunu olmiyanlara sezeryan onermiyor normal dogumda cok aci cekiyor insan ama bebegi kucagina alir almaz ne acisi nede sizisi kaliyor ALLAH izin verirse insallah normal dogum

üfffff canım sıkıldı yaaaaaaaa
geçen şeymaydı galiba emzirme sütyenini beğemiştim aynı siteden sipariş verdim iki tane penye olan iyi de dantelli olanı 75 beden göndermişler ben hayatımda 75 takmadım hep 80 taktım sinir oldum yaaaa

benim oğlan 178 olacakmış :)) babasından kısa ama yaaaa

ehehe. valla ben kendimi hesapladım bu hesaba göre benim 1.60'ın üstünde olmam gerekiyomuş ama 1.53'üm.

o kadar ağrı bizde de var canımmm :))
sağlıkla gelsin de ne zaman isterse öyle gelsin. adı ne bu arada bebeğinin

hoşşş geldiniz.
maaşaallah rüzgarımıza ve tabiki annesinede.sen takma canım drlar 2cm için sezo olma yaa.bu dr nekadar meraklı sezo yapmaya.çatır çatır normal doğurucaz inş.
eda teyzemiz rüzgarımıza gönderdiğimiz maaşaallahı görmemiş sanırım.

filizcim aldığın yeri tlf ara eğer ellerinde beden yoksa iade edersin.bide doğumdan sonra memişler iyice büyücek hiç olmaz ki o sana.

benim yiğitimin boyuda 174 olcakmış.ama dr teyzemiz şimdiden boyu uzun olcak dedi:44:

boyunu nasıl tahmin ediyo canım? haftasına göe mi uzun? ne kadar

aradım canım. hafta sonu olduğu için online satış kapalıymış p.tesi arayın yardımcı oluruz dediler. hayır 75lik hamile mi var canım . ( ay pot kırdım olabilir ama benimkiler aldı başını gidiyo)

174 mü.az beeeee sen uzun boyluydun yanlış hatırlamıyosam. sana çekse yeter Yiğidimiz :))

kıyafetleriniz çok güzel iyi günlerde kullanın.pembiş pembiş maşalllah.

maşallha oğluşuna allah nazarlardan korusun.1.55 altında normal doğum yapan birsürü insan varya bana çok saçma geldi.para tuzağımı ne

canım geçmiş olsun ben gavisgon kullanıyorum iyi geliyor bana şurup şeklinde .bunu tavsiye ebilirim.

boyunu nasıl tahmin ediyo canım? haftasına göe mi uzun? ne kadar
canım usg de ölçüm yapıyorya dr ozaman söylüyor sormadım bayağıdır boyunu.ama yanılmıyosam 7,5 aylıkken sormuştum 47 cm demişti.şimdide her gittiğimde ölçümde uzun boylu olcak diyor ama sormuyorum boyunu doğunca görecez artık.

hımmm.benimkilerde aynı durumda canım ben emzirme sütyenlerini 100 aldım

bencede az .benim boyum 165 babasınınki 173 öyle çıktı.benimde de anne tarafıma çekerse selvi boylu olur benim oğlum.

NSt odasından canlı bağlantı yapıyorum oğlumun kalp sesi odayı inletiyo

Alemsin Eda tatlım... ))

Maşallah Rüzgar beyin kalp sesine de...

Canom, annenin ellerine sağlık, güzel günlerde giysin Özgür bey...

Eslem, bebeklerin güzel haberlerine çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Peridolya, mutlu sona 2 kalmış desene, sağlıklı doğumlar dilerim sana...

maşşallah oğluşuna doğduğunda 52 cm'i geçicek ozaman ....sizden uzun olucak.

bende ütü yapıyorum 1 saattir çocuğun kıyafetleri yeni bitti valla yeni oturdum birazdan size son aldığım şeyleri çekip koyucam

evet ben almıştım canım sen siteden alırken bedenini seçmedinmi nasıl 75 beden yolluyolar telefon etseydin bende hiç öyle bişey olmadı üzüldüm bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…