canım benim demek şafak 2 heGünaydın Panpişlerim, bende çok uykucu oldum daha tyeni uyandım. benim ikizler pazartesi günü dünya ile tanışacaklar. Kuzey 2.950 gr, Asil 2.850 gr olmuş dr artık almalıyız dedi:) pazartesiyi heyecanla bekliyorum. annem ankaradan geldi 1 haftadır yanımda. 3 yıl benimle yaşayacak. kuzeyle asil kreşe başlayana kadar yani. pazar akşamı yani yarında babam geliyor. doğum telaşı sardı bizim evimizi. kızlar çokkk heyecanlı gerçekten. gununuz yaklasınca daha iyi anlayacaksınız ne demek ıstedığımı:))
rumuz teyze kankamda aynı sesle inleticek sizin odayıYeşilim zeytinim maşallah senin oğlana. Doğunca da senin odayı ıngaa diye inletince de böyle keyiflenicen mi bakalllım.Bu arada, Demek ki NST de bebikimizin kalp sesini duyuyomuşuzz. Biz hiç nst ye girmedikte teyzesiii.
of yaaa. Ama ben müsait olup geldiğimde kimseler olmuyo topiktekendi kendime konuşup çıkıyom ama yaaa.
Neyse biraz daha geçmiş okuyu çıkarız bizde oğluşumlaaa.
Yarın annemlerde kalcam pazar günü grşrz inşallah. Hepinizi öptük..
hey maş. Rüzgar gibi işte :)))
bu arada gördüm seni gelmişsin son gelişmelri alalım edacım
saolasın filizimhemen yazdım hatta muhtemelen ben alıntı yapanakadar okumuşundur bile
maş. canım Asil ve Kuzey'e2. ve 3. bebişeler geliyo tabi bugün yarın biri daha hızlı davranmazsa :)))
ay Allah yardımcın olsun. zor valla diş ağrısı e bi müdahalede de bulunamazsın.eşin eczaneden bi şeyler getirse idareten geçer belki diş ağrın
Ay ne güzel doguranlar var...Benim kizimin gelisi taa ekimin sonunda, hepiniz dogurmus olacaksiniz neredeyseNeyse, dogum hikayelerinizi güzel anlatin da tirsmayalim
Dün pilatesimize gittik, enerji dolu ciktik yine. Esim diyor ki "pilatesden cikinca cenen düsüyor senin"
Kizimin cicislerini ekleyeyim ben de
Eki Görüntüle 254119 Eki Görüntüle 254120 Eki Görüntüle 254122 Eki Görüntüle 254123 Eki Görüntüle 254124 Eki Görüntüle 254125 Eki Görüntüle 254126 Eki Görüntüle 254127 Eki Görüntüle 254128 Eki Görüntüle 254129 Eki Görüntüle 254130 Eki Görüntüle 254131 Eki Görüntüle 254132 Eki Görüntüle 254133 Eki Görüntüle 254134 Eki Görüntüle 254135 Eki Görüntüle 254136 Eki Görüntüle 254137 Eki Görüntüle 254138 Eki Görüntüle 254139 Eki Görüntüle 254140 Eki Görüntüle 254141 Eki Görüntüle 254142 Eki Görüntüle 254143 Eki Görüntüle 254144 Eki Görüntüle 254145
kızlaar midem cayır catır yanıyo ağrıyıo:84::84::84::84: dayanamıyorum artık yokmu bi önerisi olan renni alıyorum ama onunda faydası yook oof çok fena sırtıma ağrılar saplanıyoo ama yaaa
güzel hafta sonları ben bi çare aramaya gidiyorum
Maşallah aras ve asya ya isimleri ile yaşasınlar inşallah ve sağlıkla gelsinler annesii
İlk test gününü hatırlıyorum eslem zorla göndermiştik seni hey gidi günler heyy
Cano annenin elleri dert görmesin inşallah hepside çok güzeller iyi günlerde kullansın Özgür paşa
güle güle kullanın canım
maşallah canom bebişineçok tatlı paşa inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun doğumla ilgili.
maşallah bebeğine canımcicilerinizi de güle güle kullnın.
çok tatlı maşallah canım oğluna
maşallah bebişlerine canım biz bi taneyi taşırken zorlanıyoruz senin işin daha zor tabii
ah Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah.çok güzel örmüş annen ellerine sağlık.sağlıkla kullanın inşallah.
tünadın kızlar.geçmişe baktım bugün bebişler görülecekmiş ne güzel iyi haberlerle gelin inş.
ESLEM maaşaallah bebişlerine.
annenin ellerine sğlık canım.özgür iyi günlerde kullansın inş.
ayyyy sevsinler onun kalp atışlarını.
Günaydın Panpişlerim, bende çok uykucu oldum daha tyeni uyandım. benim ikizler pazartesi günü dünya ile tanışacaklar. Kuzey 2.950 gr, Asil 2.850 gr olmuş dr artık almalıyız dedi:) pazartesiyi heyecanla bekliyorum. annem ankaradan geldi 1 haftadır yanımda. 3 yıl benimle yaşayacak. kuzeyle asil kreşe başlayana kadar yani. pazar akşamı yani yarında babam geliyor. doğum telaşı sardı bizim evimizi. kızlar çokkk heyecanlı gerçekten. gununuz yaklasınca daha iyi anlayacaksınız ne demek ıstedığımı:))
teşekkür ederim filizim en son 2 haftada 700 gram almıştı bu sefer 2 haftada 300 gram almış ama üzülmedim sonuçta kilosu normal çokta tontiş olmasın, çıktıktan sonra yaparım ben onu tontişmaş. canım maş.senin de Rüzgarımızın da kilosu gayet güzel. boya gelince ilk defa duydum yaaaa. boyla ne alakası var ki:44::44::44:
teşekkür ederim tuğbacım amin inşallah.... bende beklemiyordum boyumla ilgili sıkıntı afalladım 2 hafta sonra gittiğimde 2 cm için pazarlık yapıcammaşallah oğluna sağlıkla vaktinde kucaklamak nasip olsun bence boy konusunda saçmalamış cücelik sınırında olanla riçin normal doğum önerilmiyo senin boyunda ne varmış inşallah herşeyin hayırlsısı olsun ikiniz içind ehangi türlü doğum hayırlı olacaksa o olsun
herşey çook güzel iyi günlerde kullanın canım hayırlı olsun
anammm 2 cm yüzünden bana da dermi sezeryan ya, zaten yan çizmeye başladı. ben sınırın 1.50 olduğunu sanıyodum, ama normal yapanlar var ya bu boyda eskilerdeeenn tabi.
Yalugcum sen nasılsın var mı bebeğinden gelişe dair hareketler
Ay ne güzel doguranlar var...Benim kizimin gelisi taa ekimin sonunda, hepiniz dogurmus olacaksiniz neredeyseNeyse, dogum hikayelerinizi güzel anlatin da tirsmayalim
Dün pilatesimize gittik, enerji dolu ciktik yine. Esim diyor ki "pilatesden cikinca cenen düsüyor senin"
Eki Görüntüle 254119 Eki Görüntüle 254120 Eki Görüntüle 254122 Eki Görüntüle 254123 Eki Görüntüle 254124 Eki Görüntüle 254125 Eki Görüntüle 254126 Eki Görüntüle 254127 Eki Görüntüle 254128 Eki Görüntüle 254129 Eki Görüntüle 254130 Eki Görüntüle 254131 Eki Görüntüle 254132 Eki Görüntüle 254133 Eki Görüntüle 254134 Eki Görüntüle 254135 Eki Görüntüle 254136 Eki Görüntüle 254137 Eki Görüntüle 254138 Eki Görüntüle 254139 Eki Görüntüle 254140 Eki Görüntüle 254141 Eki Görüntüle 254142 Eki Görüntüle 254143 Eki Görüntüle 254144 Eki Görüntüle 254145
biz geldik teyzoşlarrr
oğluşum 2 kilo 393 gram olmuş boyu tahmini 46 cmbende 7 kilo almışım toplamda...suyumuz hala fazla sancıların olabilir bundan ötürü kendini yorma bol binlen bol su iç dedi 8 haftalıkken rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrenmiştim "bu doğum şeklini etkilermi" diye sordum, "hayır ama erken doğum sancılarını tetikler" dedi bu adam beni erken doğurtcak su fazla, rahim kalp şeklinde herşeye erken doğumu tetikler diyo sonra boyumu sordu çok emin olamayarak 1.53 dedim kesin öğren 2 hafta sonra geldiğinde söyle bana dedi 1,55 in altındakilere normal doğum önermiyoruz dedi 2 cm için sezo olmak istemiyorum ben nst de sancımız çıkmadı... vajinal muayne ne zaman yapıcaksınız dedim 37-38 giibi dedi :18: 24 eylüle randevumuzu aldık geldik şuan oğlum çıldırmış durumda karnım bi sağa bi sola çalkalanıyo resmen
teşekkür ederim filizim en son 2 haftada 700 gram almıştı bu sefer 2 haftada 300 gram almış ama üzülmedim sonuçta kilosu normal çokta tontiş olmasın, çıktıktan sonra yaparım ben onu tontişben boy sınırı olduğunu duymuştum ama 1.50 sanıyodum bu doktorların hepsi sezeryan yanlısı sanırım ya
teşekkür ederim tuğbacım amin inşallah.... bende beklemiyordum boyumla ilgili sıkıntı afalladım 2 hafta sonra gittiğimde 2 cm için pazarlık yapıcam
sensencim bende şaşırdım açıkçası boyumu bi tam öğrenim gittiğimde detaylı konuşcam ilk şaşkınlıkla bişi diyemedim
çok güzeller cnm güle güle giydirAy ne güzel doguranlar var...Benim kizimin gelisi taa ekimin sonunda, hepiniz dogurmus olacaksiniz neredeyseNeyse, dogum hikayelerinizi güzel anlatin da tirsmayalim
biz geldik teyzoşlarrr
oğluşum 2 kilo 393 gram olmuş boyu tahmini 46 cmbende 7 kilo almışım toplamda...suyumuz hala fazla sancıların olabilir bundan ötürü kendini yorma bol binlen bol su iç dedi 8 haftalıkken rahmimin kalp şeklinde olduğunu öğrenmiştim "bu doğum şeklini etkilermi" diye sordum, "hayır ama erken doğum sancılarını tetikler" dedi bu adam beni erken doğurtcak su fazla, rahim kalp şeklinde herşeye erken doğumu tetikler diyo sonra boyumu sordu çok emin olamayarak 1.53 dedim kesin öğren 2 hafta sonra geldiğinde söyle bana dedi 1,55 in altındakilere normal doğum önermiyoruz dedi 2 cm için sezo olmak istemiyorum ben nst de sancımız çıkmadı... vajinal muayne ne zaman yapıcaksınız dedim 37-38 giibi dedi :18: 24 eylüle randevumuzu aldık geldik şuan oğlum çıldırmış durumda karnım bi sağa bi sola çalkalanıyo resmen
bende netten bulduğum bilgiyi paylaştım, ordad da 1.50 nin altında olanlar yazıyo, bana 1.5 ay önce ailemdeki kişileri sormuştu bende hepsi benden uzun dedim bi tek ben kısayım:) başka bişi demedi boyla ilgili. birde 30 yaştan sonra ilk gebelik diyo, beni de kapsıyo bu bilgi, ama en son gittiğimde beni çok panik bulduğunu söleyerek sezeryana teşvik etmeye çalıştı, açıkçası güvenimi yiştirdim doktora karşı.
çok güzeller cnm güle güle giydirben örgü bikinisine bayıldım çok güzel yaaa bide sana ayrıyeten maşallah ne güzel sporunu bırakmamışsın hamile kalmadan önce haftada 2 3 gün yapardım bende plates ama şimdi bazen yerden bişey alacak olsam söylene söylene eğiliyorum keza yatakta dönmek bile işkence oluyo bazen
maşallah özgürüme cnm benim yadediğinde haklısın cnm bu adam seni erken doğurtmayı kafaya koymus galiba ama boy konusunu bende hiç duymamıştım :26:
bizden de selam..
okadar çok şey yazacaktım ki unuttum şu boy meselesini okuyunca..
yeşilim.. senin doktor iyimi :)
hem dikkatimi çeken bişiy var.. özele gidenlerin çoğu hep sezeryana yöneltiliyor..
ben boy olayını bilmiyordum ve tırstım açıkçası.. çünkü tam 150cm boyum..
eltim 155 boyu.. normal doğum yaptı devlette.. ki devlet hastanesinde (yani bizim gittiğimiz)
risk ve sıkıntı oluşmadığı sürece normal doğum için zorluyor bekliyorlar..
Allahım inş böyle bir sıkıntı ile karşı karşıya kalmam.. Allah korusun boy haricinde bir sıkıntı olmasın da.. normal istiyorum..
sezeryan olursam kaynanamı okadar zaman yanımda çekemem.. annem hemen gelemeyebilir çünkü..
evet gördüm canım buraya yazmaktan bakamamıştım ben daha
bende üzüldüm açıkçası çok seviyor ve çok güveniyorum doktoruma ama sanki benim doktorumda bana sezoyu empoze etmeye çalışıyo gibi geldi
anneme anlattım o da çok kızdı "ben selvi boylumuyum çatır çatır doğurdum işte sizi para tuzağı bunlar zeynep kamile götürcem seni sancılandığında" dedi
zeynep kamil nerde? cennette ki mi acaba?
boşver takma canım sende ben hala çatır çatır normal doğurcağımı düşünüyorum ben onaylamadıktan sonra kesemez beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?