2011 Ekim Anneleri

canım benim demek şafak 2 he maşallah kuzularına ben randevuya 1 gün kala heycandan uyuyamıyorum kim bilir pazartesi doğum yapıcağımı bilsem napardım herde doğuma kadar gözüme uyku girmezdi doğumda da horul horul uyurum

rumuz teyze kankamda aynı sesle inleticek sizin odayı keyiflenmemmi rumuzum nst deyken viyak viyak bi bebe sesi duyduk kulaklarımın pası gitti nst çok sıkıcı ben hiç sevmiyorum çok bunalıyorum yatağa bağlanınca psikolojim bozuluyo resmen oğluşun kalp seside olmasa çekilir şey değil boşver ne kaa geç o kaa iyi öpüyrum anneciğinin ellerinden

çokkkkkkkk şekerler pamuk şekeri gibiiiiiiiiiiiiiiiiii sağlıcakla giysin prenses kızın

3 yudum süt ic, fazla degil ama 3 yudum olmasi önemli, benimkini o geciriyor

Doğumları riskli olabilecek durumlar:

1-İlk doğumunu yapan 30 yaş üstündeki anneler

2- Boy kısalığı ( özellikle 150 cm. altında olanlar)

3- Ek başka bir hastalığı olanlar (Kalp, şeker hast v.s.)

4- Kalça darlığı olanlar

5- Çok doğum yapanlar (>5)

6- Daha önceki doğumları zor olanlar

7- Çoğul gebelikler (İkiz, üçüz)

hatırlamazmıyım cnm zaman çok çabuk geçiyo daha dün gibi hatırlıyorum

saol cnm hepimizin bebişlerine maaaşallaaaaaaahhh

saol nejlacmmmmmm haDİ artık senin adına sabırsızlıkla bekliyorummmm

ayyyy çok sevindim cnm darısı başıma heralde 2 haftaya kkadar bizde buluruz o kiloyu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinnnn

canom annenin ellerine sağlık cicileriniz çok güzellllll

zeytincik bebişine maaşallah iyi kilo almış ama yinede sen erken oğurcam diye şartlandırma kendini fazlada ayakta kalma

oyyy belimiz koptu bizim kızımla.
minnoşun cicilerini artık ütüleyeym dedim, erken merken gelir hazır olsun kıyafetleri diye
1 saattden fazladır ütü başındayım, halada tamamlamış değilim ama neyseki çoğu bitti.
bu akşamda çantamızı hazırlarız artık .

ne zamandır ütü yapmıyordum zor geldi valla,
aklınızda bulunsun kızlar terzilerin bi çoğu ütü yapıyo, ben parça başı 2 tl veriyorum on numara ütüleniyo herşey.

maş. canım maş. senin de Rüzgarımızın da kilosu gayet güzel. boya gelince ilk defa duydum yaaaa. boyla ne alakası var ki:44::44::44:
teşekkür ederim filizim en son 2 haftada 700 gram almıştı bu sefer 2 haftada 300 gram almış ama üzülmedim sonuçta kilosu normal çokta tontiş olmasın, çıktıktan sonra yaparım ben onu tontiş ben boy sınırı olduğunu duymuştum ama 1.50 sanıyodum bu doktorların hepsi sezeryan yanlısı sanırım ya

teşekkür ederim tuğbacım amin inşallah.... bende beklemiyordum boyumla ilgili sıkıntı afalladım 2 hafta sonra gittiğimde 2 cm için pazarlık yapıcam

anammm 2 cm yüzünden bana da dermi sezeryan ya, zaten yan çizmeye başladı. ben sınırın 1.50 olduğunu sanıyodum, ama normal yapanlar var ya bu boyda eskilerdeeenn tabi.

sensencim bende şaşırdım açıkçası boyumu bi tam öğrenim gittiğimde detaylı konuşcam ilk şaşkınlıkla bişi diyemedim

Yalugcum sen nasılsın var mı bebeğinden gelişe dair hareketler

saol filizcim ben cok iyiyim.bebegim beni surekli durtup duruyo.genelde asagi dogru baskisi var.ama hala beklemedeyiz.arada kasik agrilarim disinda bisey yok.bakalim carsamba kontrolumuz var.o gune kadar gelmek istemezse bizimde dogum tarihimizi soyleyecek doktor teyzemis.perolidya icin cok heycanlandim.ne guzel saglikla kucagina alsin bebislerini.

cicileriniz çok şirin kızçen iyi günlerde kullansın.

hoşşş geldiniz.
maaşaallah rüzgarımıza ve tabiki annesinede.sen takma canım drlar 2cm için sezo olma yaa.bu dr nekadar meraklı sezo yapmaya.çatır çatır normal doğurucaz inş.

Son düzenleme:

bende netten bulduğum bilgiyi paylaştım, ordad da 1.50 nin altında olanlar yazıyo, bana 1.5 ay önce ailemdeki kişileri sormuştu bende hepsi benden uzun dedim bi tek ben kısayım:) başka bişi demedi boyla ilgili. birde 30 yaştan sonra ilk gebelik diyo, beni de kapsıyo bu bilgi, ama en son gittiğimde beni çok panik bulduğunu söleyerek sezeryana teşvik etmeye çalıştı, açıkçası güvenimi yiştirdim doktora karşı.

esleeeeeeeeeeeeeeeem kuzularımı artık bambam ve çakıl diye değilde asyam ve arasım diyemi sevcemmm oyy pek sevdim isimlerini maşallah kocamanda olmuşlar Allah yardımcın olsun canım benim
erken doğuma şartlandırmıyorum tabisii zamanında gelsin oğluşum ama bütün işaretler sanki bu yönde Allah korusun bugün daha iyi anladım artık yürürken devamlı sancım var sanırım fazla su iyice basınç yapmaya başladı hatta nstye yürüyüş bandında bağlansam piiiyuuuu bi dünya sancım çıkar diye düşündüm ve mümkün olduğu kadar totomu kaldırmamaya karar verdim

çok güzeller cnm güle güle giydir ben örgü bikinisine bayıldım çok güzel yaaa bide sana ayrıyeten maşallah ne güzel sporunu bırakmamışsın hamile kalmadan önce haftada 2 3 gün yapardım bende plates ama şimdi bazen yerden bişey alacak olsam söylene söylene eğiliyorum keza yatakta dönmek bile işkence oluyo bazen

maşallah özgürüme cnm benim ya dediğinde haklısın cnm bu adam seni erken doğurtmayı kafaya koymus galiba ama boy konusunu bende hiç duymamıştım :26:

bizden de selam..
okadar çok şey yazacaktım ki unuttum şu boy meselesini okuyunca..
yeşilim.. senin doktor iyimi :)
hem dikkatimi çeken bişiy var.. özele gidenlerin çoğu hep sezeryana yöneltiliyor..
ben boy olayını bilmiyordum ve tırstım açıkçası.. çünkü tam 150cm boyum..
eltim 155 boyu.. normal doğum yaptı devlette.. ki devlet hastanesinde (yani bizim gittiğimiz)
risk ve sıkıntı oluşmadığı sürece normal doğum için zorluyor bekliyorlar..
Allahım inş böyle bir sıkıntı ile karşı karşıya kalmam.. Allah korusun boy haricinde bir sıkıntı olmasın da.. normal istiyorum..
sezeryan olursam kaynanamı okadar zaman yanımda çekemem.. annem hemen gelemeyebilir çünkü..

evet gördüm canım buraya yazmaktan bakamamıştım ben daha
bende üzüldüm açıkçası çok seviyor ve çok güveniyorum doktoruma ama sanki benim doktorumda bana sezoyu empoze etmeye çalışıyo gibi geldi
anneme anlattım o da çok kızdı "ben selvi boylumuyum çatır çatır doğurdum işte sizi para tuzağı bunlar zeynep kamile götürcem seni sancılandığında" dedi

özgürmü dünde bu muhabbet olmuş canoyla oğluşalarımızın adını karıştırmaya başlamışınız
maşallahı rüzgarın üzerine alınıp teşekkür ediyorum elifim

boşver takma canım sende ben hala çatır çatır normal doğurcağımı düşünüyorum ben onaylamadıktan sonra kesemez beni

zeynep kamil nerde? cennette ki mi acaba?

boşver takma canım sende ben hala çatır çatır normal doğurcağımı düşünüyorum ben onaylamadıktan sonra kesemez beni

inşallah :) derin nefes alıppp.. bir ıkınmada pırtlatırız bebişleri

ya ben bişi daha sorcam..
hani sizin tecrübelerinizden faydalanıcam ya
şimdik ben göbişimde 3 tene çatlak gördüm.. önlemek için de hiç birşey yapmıyorum..
çatlamayı tamamen engelleyemesem de en azından azaltacak ne kullanabilirim..
harita gibi olacağım kesin de..
hemde nasıl fark ettim elimle göbişimi seviyordum parmağıma çukurcuklar geldi.. sonra aynada baktım gördüm..
benim göbiş son 3 haftada artık göze batmaya başladı evet bende hamileyim diyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…