2011 Ekim Anneleri

canım bebeğin için bir de küçük biberon alırsan iyi olur ,ilk etapta allah korusun süt gelmezse hastanede her bebeğin kullandığı biberonla mama almaz. benim arkadaşın başına geldi de oradan biliyorum. gerçi sonra sütünü pedlerle zor durdurduk ama :) sonra aklıma geldikçe yazarım birşeyler gelirse. ayrıca bazen doktorlar bebeğin hemen yıknması için hemşirelere talimat verebiliyormuş, sen bebebğinin şampuanı, pişik kremi ve vücut losyonunu da al yanına. ne olur olmaz. :)))

meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorum uğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)

aldık bile ayşemm canım benim tekrar tebrik ediyorum pelinime Allah uzun ömürler versin sizinle inşallah tez zamanda kucağına alır evine gelirsin inşallah ben yine çok duygulandım

bıberonkoydun canım ama bebe sampuanı ıyı fıkır yanıma alayım aklına baska bırsey gelırse yaz ınsan hazırlamadan once cok sey dusunuyo basına gecınce unutuyo :)

canım tebrıkederım rabbım saglıkla buyutmenı nasıp etsın ınsallah en kısa zaman da bebegın toparlar ve yanına evınıze gelır rabbım mınık kızını ve senı korusun canım bende oglumu normal dogurdum sancılar zor ama gercekten guzel bıduygu sonrasında dıkıs acısı kalıyo bırtek sen nasılsın epızyo yanı kesı atıldımı dıkısın varmı umarım kısa zamanda bırbırınıze kavusursunuz canım kızın gelene kadar kendını toparlarsın sende bol su ıc tekrar tebrıkedıyorum

aldık bile ayşemm canım benim tekrar tebrik ediyorum pelinime Allah uzun ömürler versin sizinle inşallah tez zamanda kucağına alır evine gelirsin inşallah ben yine çok duygulandım

amin canım allah razı olsun inşallah dediğin gibi sağlıkla alır evimizede götürürüz pazartesi günü eşim kimliğini çıkarıcak:)
bugün iki defa ziyeret ettik ilkinde şaşkın ve gülümsüyordum ama ikincide ağlamaktan harap oldum minicik kızım küvezde yatıyor ben evde kahroluyorum zormuş ya eşimle dolu dolu gözlerimiz ben ağlıyorum o ağlıyor ama düzelicek inşallah
ben şimdi süt yapıcak şeyler yiyip kızıma süt sağmak ve yarınki 2 kere gidişimin mutlaka birinde süt götürmek çabasındayım onun ihtiyacı var buna.
ayrıca resim çekmekte yasak sadece bitane çekmiş eşim oda çaktırmadan uzaktan
kızım sarışın tipli pembe tenli buruşuk değil toplu yüzlü ama minik bir prematüre

allah bebişine ve sana sağlık versin canım. hayırlı olsun bebişin. inşallah en kısa zamanda alırsın kollarına yavrunu ve koklarsın doya doya. :))))
bu arada ben bana çantanı hazırla diyenlere daha var diyodum, sanırım büyük sözü dinlesem iyi olacak :)))

Canım, hayırlı olsun... Pelin prenses de bir an önce toparlanır ve annesinin kucağını doldurur inşallah...

topiğimizin 2. meleği de geldi demek
Canım rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin, umarım en kısa zamanda koklarsın prensesini...
bu kızlar cidden haddinden fazla aceleci, MaşAllah Pelinimize
benim p.tesi annem gelecek 1 gün kalcak daha hiç bişeyimiz yıkanmadı çantamız falan hazırlıklarımız hiç bişeyimiz yok...:18:

canım çok saol allah razı olsun amin güzel dileklerine.
bol bol meyve ve su tüketiyorum
evet sancılar çok zordu benim kız resmen gelmek için neler yaptı neler 8 saat içinde ben böğürürken 7 kere falan belki daha fazla nstye bağlandım sancılarım açılmam git gide arttı 9cm olunca oldu bitti ve kedi miyavlaması gibi bir ses :)
evet dikiş sancım var ya yıttılar ya kestiler anlayamadım ama ikisinden birisi oldu yarım saate yakında dikmesi sürdü içli dışlı ama şu an iyiyim canım oturmakta zorlanıyorum o kadar sadece kızım var aklımda

süppeerr.canım tebrik ederiim seniii ..geçmiş olsun ,inşallah pelin çok kalmaz kuvezde bi an önce toparlar kendini ,sancıların falan nasıldı ,çok acıdımıı?? ayy ne heyecanlı yaaaa...Allah analı babalı büyütsün yawrunu canım ...

oyy pamuğum benimm demek pazartesi kimliğide çıkıcak hala inanamıyorum doğurduğuna ayşeeeeeee
sakın kendini kahretme bebeğinin sütü azalmasın yediklerin oluk oluk süt olsun pelin kızıma inşallah

canım çok saol aminnn :) bence hazırla benimkileri ailem topladı getirdi ama henüz kullanamadı kızım küvezde çünkü hepsi eve geri geldi
Canım, hayırlı olsun... Pelin prenses de bir an önce toparlanır ve annesinin kucağını doldurur inşallah...
amin canım çok saol güzel ve buruk tuhaf

geldi çok şükür :)
inşallah canım kokusunu duymayı çok istiyorum
ben perşemde yıkadım astım herşeyini cuma sabahı kıyafetleri balkonda daha ıslakken hasteye gittim :) annemler geldi ütü yaptı peşime getirdi herşeyimi ama henüz nasip olmadı sadece bezi var poposunda

kıyamam ya demek hem ıc hem dıs belkı kesılmemıstır yırtılmıstır benımkınde kesmıslerdı 15 dk anca surmustu dıkıs ama o dıkısınn acısı dogumdan zor geldı bana sonunda ertesı gıne oturmakta zorlandım onun dısında ıyıydım umarım kısa surede sende sıfa bulursun. mınık kızına gelınce ınan senı cok ıyı anlıyorum oglumla 2 sefer hastanede yattım bırınde 3 gunluktu o dıkıslerle 32 saat uyumadan basında durdum onu kımsee emanet edemezdım cunku sımdı sen yanında olamıyosun bunun ıcın uzgunsun ama buda bı sınav oyle dusun ecrını alıcaksınız onun ıcın dua et bol su ıc sutu yapan sey sudur enerjını toparla kendıne gel moralını yuksek tut en azından soyle dusun aceyleyle dogdu aa hazır bı eve ve hazır dınlenmıs bı anneye gelıcek bebegın rabbım baska ayrılık vermesın ınsanın evladı baska bısey daha buyusun paylasımınız artsın sevgınde artıcak uyurken bıle ozleyıp yanına yatıcaksın o gunlerı dusun kendını kızına hazırla rabbım beterınden korusun . bu arada hangı hastanede bebegın yenı dogan doktorları vardır heralde .canını sıkma gecıcek bunlar allahın ıznıyle

gözünüz aydın allah analı babalı saglıkla büyütmek nasip etsin gözlerim doldu aglamaklı oldum biranda rabbim bizlerede nasip eder inş böyle mutlu günleri

teşekkür ediyorum canımm :) şaka gibi 8 saat yaşadım
ilk suyum patladı uyurken sıcaklığa uyandım birde baktım yatak ıpıslak hemen eşimi aradım yeni gitmişti işe ordan acile ve serumdan sonra 3 saat içinde şiddetle sancılar başladı önce 2 cm sonra aralıkla 5 sonra 7 sonra 9 cm vee acil doğum deyip doğumhaneye ama ben ağrı ve sızından neler çektim benimki zordu ama kavuştumşükür sizinkiler kolay olur inşallah

evet canım şu an 1 gün oldu küvezde bugün çocuk dr ile konuştuk gayet iyiye gidiyor ama zaman veremeyiz bebeğin direncine bağlı ama hayati bir durumu yok dedi en iyi bu şelikde bakılır dedi ama tahminen 2 haftayı gçmez gibi ama bakalım bellide olmaz saol teyzesi dediklerini uyguluyorum allah büyük bakalım neler olucak

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla en kısa zamanda sapasağlam çıksın minik kızın küvezden inşallah.ben çok duygulandım. topiğimizin 2. meleği de geldi demek.bol bol sütün olsun minik bebeğin doysun daha hızlı büyüsün annesinin yanına hemen gelsin inşallah.
bide bişey sorcam canım suyun niye geldi ki yani iş falan mı yaptın yoruldun mu.

Oyy kıyamam 2. meleğimizde geldi demek, ömrü uzun bahtı güzel olsun minik pelinimizin annesi, üzme kendini bak ne güzel sağlığı iyi risk yok, hayırlısıyla yakında çıkar evinize kavuşursunuz canım. Normal olmasınada çok sevindim. İlk normal doğumumuzda gerçekleşti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…