2011 Ekim Anneleri

iki once kek yapmistim insan sekeri unuturmu ben unuttum sekersiz kek olmustu cope atmak istemedim bugunde onu ne yapsam diye dusunurken aklima tiramisu geldi bende yaptim acaba guzel olmus tadi nasil cok merak ediyorum aksama bakicaz once esime verim yesin zehirlenmezse yerim bende

sensen normal doğummu senınkı

şu ana kadar normal gidiyodu, iki hafta önceki kontrolümde çok endişelisin normal doğum için rahat olman laızm filan dedi, şimdi p.tesi gidince kesinleşicek sanırım, ama sezeryan erken yapılıyo sanıırm öle olsaydı şu ana kadar belli olması lazımdı dimi?

selam kızlar,
ben de bugün ütü yapıp bebişimin kıyafetlerini bitirelerdenim, akşama da çantasını hazırlarım inşallah...
üstüne bir de banyoyu ve tuvaletleri de iyicene yıkadım, pırıl pırıl oldu...kızımı da doyurdum(bilenler bilir 3 yaşında bir kızım daha var benim:)
şimdi erin'le(karnımdaki kızımın ismi bu olacak inşallah) bilgisayar başındayız:)
perolidya için çok sevindim, maşallah bebişlerin kilosu iyiymiş...artı olarak ben sizin bebiklerinizin kilosunu öğrenince endişelenmeye başladım...
Erin 34+2 iken dr randevumuz vardı ve ancak 2200 gr çıktı...acaba çok mu küçük doğacak yahu? ne dersiniz? biraz kilo aldırayım diye ne yapmalıyım? pazartesi bir daha kontrolüm var, bakalım o zaman ne çıkacak, sizleri haberdar ederim...
hepinizi öptüm

canım senin bebişe de maşallah.. ama diğer bebeklerle kıyaslayarak kendini üzme bence..
bazı şeyler anne babanın genetiğine de bağlı olan şeyler..
benim annem de babam da mesela ufaklar.. ben 2200 doğmuşum kardeşim 2500..
ama hamile kalana kadar hep kilo verme derdindeydim.. hele evlendikten sonra form korumak yerine 20kg aldım.. oldum 78lik tosun.. bu kiloyla hamile kaldım ..

hım ne mi yapabilirsin.. günde 1 muz ye.. iyi gelirmiş.. yersen :) sütünü ihmal etme.. günde 2 bardak..
bakla yemekleri.. falan.. son 2 ayda zaten hızla kilo alıyor içerdeki minnaklar.. inş seninki 3kg bulur doğuma kadar

benim 35+00 'da 2.650 gr'dı. gelişimi normal dedi, haftasıyla uyumluymuş. banada az gibi geldi ama, bunun bi standardı yok sanırım, belirli aralığın içindeyse normal kabul ediliyo,

Dikişlerin dışında heryer acıyo valla Hergün bi tarafım ağrıyo 10 gün oldu hala toparlanamadım bugünde boğazım ağrıyo Normal doğum diyorum başkada bişety demiyorum
Hiç bişey yapamadan sarılık oldu testte biraz yüksek çıktı 6 saat ışın tedavisi gördü eve çıktıktan sonrada sürekli yedirmeye çalıştık tuvalletini yaparsa atabiliyomuş Bide ne kadar faydası var bilmiyorum ama gece ışık açık yatırıyorum bazen bi tane masa lambam var onu yakıp üstüne doğru çeviriyorum iyi geliyo diyolar ışın tedavisi gibi bişey oluyomuş 2 gün önce yaptırdığımız testte düşük çıkmıştı sarılığı sanırım işe yarıyo
Kızlar adet sancısına benzer bir sancı var kasıklarımda doğum sancısı olamaz değil mi?
Benim sancılar sanki adet olucakmışım gibi vuruyodu Ay ağrısı diyolar o sancılara doğum yaklaştıkça daha sık vuruyo oda gün sancısı oluyomuş

Esmerseker ve Aycam teyzeleri, tesekkür ederiz. Hepimizin bebeginin saglikla kullanmasi dileklerimle...

Bu arada, bikinilerimizi anneannemiz ördü :)

Son düzenleme:
aman sen bana ne bakıyosun zeytinim benim ilk vukuatım değil bu biliyorsun daha öncede toprak demiştim çocuğa
pardon rüzgarcım canım oğluşum benim 41xmaşallah sana
koca adam oldu artık teyzesi alınıyo ben bişi demedim öpüyomuş senin ellerinden sudenazım gözlerinden

eda teyzesi kurban olsun yiğidine tek gözüm kapalı yaptım alıntıları nejlam affet hatta atladığım olduysa toplu af istiyorum

teşekkür ederim ayçam bende aynen senin gibi düşünüyorum kesinlikle saçma ve para tuzağı bir daha ki kontrolde normal doğum konusunda ne kadar kararlı olduğumu göstercem doktorumuza

teşekkür ederim aytenim doğumuda canlı yayın yapmaya karar verdim
doğumhaneden bildiriyorum ahhhhhhhhhhhhhhhh daha rüzgar gelmedi ıhhhhhhhhhhhhhhh

eda teyzesi kurban olsun yiğidine tek gözüm kapalı yaptım alıntıları nejlam affet hatta atladığım olduysa toplu af istiyorum

estağfurullah canım benim.insan uykusuz olunca öyle oluyor.oğlum senin ellerinden rüzgarın yanaklarından öpüyor.bende ikinizin yanaklarından öpüyorum.

Maşallah canım güle güle giysin prensesin güzel günlerde inşallahh
Maşallah sübhanallah rüzgarıma yaa bu doğum işini anlamadım ya neden olmuyormuş araştıralım hep beraber bu konuyu

Canım ben gaviscon advance şurup kullanıyorum sanırım 11. şişem :) ve çok memnunum sanada tavsiye ederim

sağlıkla gelsin bebeklerin inşallah perolidya. az kalmış çok heyecanlısındır şimdi.ben bile heyecanlandım.

canım cicilerinizi güle güle kullanın çok güzeller :)

maşallah bebeğiine canımboy konusu bana da saçma geldi ama araştırmak lazım tabi.ama çok var bu boyda olup normal doğuranbenim bildiğim.hayırlısı artık.:26:

estağfurullah canım benim.insan uykusuz olunca öyle oluyor.oğlum senin ellerinden rüzgarın yanaklarından öpüyor.bende ikinizin yanaklarından öpüyorum.

saolasın özlem teeyzesi nasıl sezeryan yapcağıını şaşırdı heralde doktorum boyuma kulp taktı tamam selvi boylu olmıyabilirim ama bu boyda normal yapan tek kişide ben olmam heralde

teşekkür ederim soframın vazgeçilmezi canım makarnam
ben bugün topikten aldığım destek ve gazla tek başıma evde bile normal doğururum

Son düzenleme:
ben bugün topikten aldığım destek ve gazla tek başıma evde bile normal doğururum

nasılsa canlı bağlantı kuracaksın :) bizde burdan derin nefes al ıkın ıkın diye söyleriz ay ne komik olur haa :90::90::90:
ben sana güveniyorum sen normal doğum yapabilirsin :) doktor sezeryen desede sen normal de...
özele gidip normal doğum yapan çok az kişiyi biliyorum... Allah kolaylık versin hepimize..

kızlaarrr.. canom nerdeee..?? doğurdumu acabaaaısrarlarıma dayanamadı sanırııımmm
ayyy ben şimdiden 15 aldımmmbende 1 tane var yanlış anlaşılmasınnn tebrik ederim canım çok bilinçli bi hamilelik olmuşşşbuda sanaa

ooo ne güzel şyler bunlaarr...güle güle ,güzel günlerde kullanın canım inş.

canım ben bebekkende t shirtlern önleri hep ıslak olurmuşş..pek bi ağzı ayrıkmışımmsonrada böyle çenesi düşük bişey oldım işte...ara ara oluyodu önceleri ama bu son 2 haftadır nerdeyse hergün oluyo ,yoruluyorum bende galibaaa..

bugün eşimle koç taşa gittik ,çok güzel sepetler aldım ,bide kızım için 3 tane kutu aldım ,vest,yer olarak kullandığım dolabın bi kısmını kızıma ayırcam yer olmadığından ,oraya göre kutu bulmakta baya zorlandım ,şimdi bulduklarımda 1 cm kadar büyük oldu ,kapağı gevşetcez sanırım ..ama olsun ...inşallah tez zamanda ev alırımda kurtulurum bu sıkışıklıktan..bunada şükür dimii

canomun eşi cumartesi günleri izinli diye biliyorum... anacığı da evde.. çıkmıştırlar gezmeye.. özgür efendi okadar erken gelmez herhalde nida teyzesi

canım benim
saol inşallah hepimizden şu saatten sonra hayırlı heberler gelirrrrrr

selam kızlar gunlerdır gırıp sadece okuyup cıkıyorum nedense yazmaya bıle halım yok ama takıpteyım sızı cıcılerınızı bebıs konturollerını sancılarınızı agrılarınızı takıpteyım hep duygucum bu arada mınısını gormek benı cok mutlu ettı masallah bebegıne canım darısı basımıza
bızde cantalarımızı hazırladık cok sukur bı ıkı eksıgımız kaldı kıyafetler tamam yerlestı cantaya konulcak bı ıkı sey var bıde agız mendılelrımız az onu alıcaz bıde donence sonunda gecelık bulup aldım hem kıloma gore hem boyuma malum kapalıyım uzun ıstıyorum artış markası vısne curugu bordo arası renkden anlamam oyle bı renk kolları volanlı fılan cok seker 55 e aldım kapalılar artş markasını satan yerlere bakabılırler aslında herkes bakabılı suan ındırım var annem gecelık sabahlık aldı 55 e hemde bana olmadı o alamadım cok guzel bı lohusa gecelıgı sabahlıgı ve sac bantı takım vardı superde ama 95 e ınmıs yanı daha uygunlar vardı 20 ye bıle lohusa gecelıgı vardı ama benım beden sorunum onden gobus arkadan kalca aldırtmadı bana resım bulursam eklerım benım gecelıgımın bu arada gecelık alırken aklınızda bulunsun bebek dogdugunda o gobus gıtmıo oyle duruyo hatta benım gıbı sansızsanız bıde odem topluyosunuz ıyıce tombık oluyosunuz gecelıkler bana olmayınca satıcılar hep o gobek gıtcek oyle hesap et dıyodu ama ben dogum yaptıgım gun o gunun sabahından daha tombık gorunuyodum :)
cantalara neler koydunuz ben kendımınkıne 2 gecelık bı pıjama camasır gecepedı su gazlı bez arasına pamuk oluyo hastalar ıcın onlardan gogus pedı emzırme sudyenı camasır corap sefaf rımel kalem kremparfum yuz havlusu sabun pamuk tarak kucuk ayna sac bandı kırmısı kurdalelı fular esarp koydum terlık henuz almadım su doktor terlıklerınden almıstım ılkınde sonra kapıda kullanmıstım sımdıde ondan alıcam olurda acıl gıdersem almadan cantam bos olmasındıye su otelde verılen kullan at terlıklerden koydum 2 tane hem dus alırsamda onları gıyer atarım dıye dusundum
oglumun cantasına emzık ,bıberon, pısıkkremı, ıslak mendıl, bez ,agız bezı penye,penye battanıye,orgu battanıye,orgu yelek,penye yelek,1 cıtcıtlı 0_1 ay badı askılı ,ıcten gıydırılen baglamalı sey adını bılmıyorum :) ondan ,1 corap , patıklı pantolon ,hastane cıkısı (sapkası eldıvenı patıklı pantolonu ve ustu )yanı kıyafet 1 tane oluyo hepsını gıycek onun cunku :) eve gelınce yıkayıp yenısını gıydırcem zaten bude port bebemı hazırladım yanı ıcıne su elyaf alt acmalar varya yumusak onlardan koydum hepsı aynı dolapta alınıp cıkılcak yanı eksıgımıkucuk sampuan dıs macunu dıs fırcası cantamızda bıde terlık yanı acıl doguma hazırlıklıyım varmı eksıgım kızlar bı bakın cantamda neler var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…