yaptım tatlım teşekkür ederim tarif için pek bi güzel oldu artık 2 yumurtalı bu tarifi yapıcamo kadar yaptım doğru düzgün yiyemedim ama küçük bi parça tıkadı beni ama bugün dünün acısını çıkaracağımı düşünüyorum hem dolapta dinlendi dahada güzel olmuştur tekrar teşekkürler tatlım
bende zaten deli olmaya yer arıyorumbu arada cnm dün büyük uğraşlar sonucu kocayı beklemeden o kilitleri sıkışan hain park yatağı toplayabildim sonunda ve karşısına geçip gözlerimi parlata parlata bakıp kiminle uğraşıyorsun sen dedim kilitlerden sonra toplaması 1 dak. cnm akşam açıp bi bak istersen açıp toplaman 10 dak. ama karsısına geçip ne kadar izlersin onu bilmem işte
ooo cnm rüyalar konusunda çığır açmış durumdayız canom bitti bu aralar biz başladık bende dünkü rüyamda artık ne kadar içime dert olduysa beğen butonunu bulup geri getirmiştim herkes bana teşekkür ediyodu
bak cnm korktuğuna değmedi bitiyomuş işlerin çok şükür sonrada azcık annenlerde keyif çatarsın değmeyin hanzademin keyfineodamız içinde teşekkür ederiz cnm beğenmene çok sevindik
Günayydınnn annişleerr :) Hepimize çooookk güzel bir gün olsun inşallah, ağrısız, sancısız, erken doğumsuz :)
Ben çok mutluyum bugün. içim kıpır kıpır. sabah erken uyandım, kahvaltı yaptık eşimle, işe gönderdim, normalde tekrar yatıyordum ama yatmadım bugün. niyeyse uyuyamıyorum heyecandan :) Dün kızımı gördüm, onun mutluluğu sanırım etkisi devam ediyor hala :) Kızzlar öyle güzeldi ki anlatamaam, gözümün önünden gitmiyor görüntüsü. sağlığı, keyfi gayet iyi, maşallahı vardı tontişiminannesine babasına hiç benzemiyor yalnız, çok asık suratlıydı :) kaşlarını çattı, yüzünü dudaklarını buruşturdu dil çıkardı, rahatsız oldu bizden. e normal çünkü 7/24 sürekli uyuyor hanımefendi. çok uykucu çoook. doğduktan sonra da öyle olur umarım :) tombik yanakları, köfte gibi kalın kocaman dudakları vardı yaa burnu da yassı ve büyük :) kime benziyor bilmiyorum ki :) suyun içinde şişmiş dedi dr, doğduktan sonra küçülecekmiş :) küçülmese de sorun değil kiiii, çirkin ördek yavrum diye severim ben onu heeep severim :) 2400 gram olmuş minnoşluktan çıkıyor kızım koca kız olmuş artık. çatı vs kontrol yapmadı ama beni normal doğum yapacak yapıda biri olarak görmüş, gel biz normal yapalım dedi, ok dedim :) anlaştık her şey yolunda giderse normal yapıcak, gerekirse ben sabaha kadar başında beklerim, yeter ki sağlıklı olsun dedi. bi de ben ideal hamileymişim, çok da sağlıklı gelişiyormuş bebeğim, siz 3-4 çocuk yapın dedi dr ooolldu canım dedim içimden. bizden şimdilik bu kadaarr. bakalım yeni kardeşlerimiz doğmuş mu, teyzelerimiz ne durumda. öptük sizi şekerler.
günaydın kızlarrrr:87:
ay ben çok rahatsızım dünden beri yaaa:97: galiba kendi kendime nazar ettim.. aman çok enerjiğim, sabahtan işimi gücümü yapıyorum ohh mis dedim de öğleden sonra çok fena oldum. ağrı sızı off off, yattım akşama kadar ölü gibi uyumuşum ancak geçmişti biraz.. akşamda sağolsun şekerim oynattı beni, düştü galiba baya artık dayanamadım kalkktım reçel filan bişiler yeyip yattım. ama yatağa girincede ayrı bi dert, ne zormuş yaa:84: bi yandan çarpıntı bi yandan kasıklar ne biliyim işte bitmiyor ki.. gecede uyandım sürekli, hiç kalkasım yoktu ama bi size bakıyım da azcık neşem gelsin dedim.. ne var ne yok, geçmişe yarım yamalak baktım herkes sağlam galiba:82: üff hala bu adet sancısı tarzındaki ağrılar devam ediyor, bacaklarımı bile hissetmiyorum.. Rabbim yardımcımız olsun..
amann nazar ettin kendine bak görüyomusun o kadarda maşallah dedik ama zaten biz hamilelerin bir günü bir gününü tutmayabiliyor ben de dün öyle kendimi bir halsiz bir çirkin pasaklı hissediyordum ki konuşmaya mecalim yoktu bu gün toparlandım hele geceki o fatoştan aldığım gazla yaptığım kekin ardından iyi bir uyku çektim bu gün akşama da misafirlerim var allahım hiç bitmesin bu enerjim diyorum şimdi
bu gün bolca dinlen bari iş yapma dikkat et kendine canım
insan bebeğini görünce ve ultrasonda yaptığı hareketleri düşününce çok mutlu oluyor. Şu ana kadar çok mutlu ve heyacanlı olduğum vakitler çok az. Benim hamileliğimin ilk 3,5, 4 ayı bulantılarla geçti, diş problemi yaşadım v.s. anlayacağın kızımla ilgilenemedim. Hamile kalmadan önce onunla konuşur, dertleşirim, müzik dinletirim diye düşünürken ben hiç bir şey yapamadım, yapmadım. İnsanın her istediği olmuyor ancak beni hiç üzmediğini biliyorum.
Doktorda ilk görüntüsünü gördüğümde heyacanlandım ve elime resmini alıp kime benziyor diye bakındım durdum,
dr haftanla uyumlu, normal hamileliğin dedikçe mutlu oluyordum. Hatta bir keresinde kızımın resmini çekerken, yüzünü çirkinleştirdiğini, daha sonra ağzını açıp havada birşey yakalayıp ağzını kapattığını gördüğüm kareyi aklıma geldikçe gülümser dururum. Ama son gittiğimizde (tabii ki özel hastane, çapa da göremiyorsun) resmini çektirmedi, iki eli ile yüzünü saklamaya çalıştı. Şimdi ise farklı bir mutluluk yaşıyorum. Kızımın kıyafetlerini annem yıkadı ve kızkardeşim hepsini ütüledi. Dün de babası beşiğini kurdu. Yani yavaş yavaş bir şeylerin oluşmaya başlaması beni çok mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. Gerçi daha dolap konusunda karar veremedim ve bir tanede kanepe veya çekyat almam gerekiyor.
günaydın kızlar
dün acayip bir enerjim vardı bütün gün sigara böreği sardım, yemek yaptım vs.. bugünde belim çok ağrıyor ve regl olucakmışım gibi pis bir ağrımda var kasıklarımda kendimi çok yorgun ve keyifsiz hissediyorum daha kahvaltı bile yapmadım canım hiç bişi istemiyo
nee kahvaltı yapmadın mııı ya hu ben evden çııkmadan kek yedim elma yedim işe geldim 9 da kahvaltı yaptım (1 dometes 1 salatalık birkaç biber ve bol tere yanında en tazesinden yarım ekmek) 10 buçuk ta geri acıktım tabi bu arada yediğim aburlar cuburlar sayılmıyor şimdi öğle yemeği için sabırsızlanıyorum offf o sigara börekleri şimdi nasıl güzel giderdi sıcak sıcak çıtır çıtır hemen kızart yanında koca bir bardak süt ya da çay birde domates ohhh hadi hadi durma kalkkkkk bak rüzgar da öyle ister ne çok konuştum
bu arada ben sigarayı bıraktım 1,5 ay oldu ve şimdi resmen tiksiniyorum sigaradan allahım onca yıl nasıl içmişim diyorum:86:
Bana mutluluğun resmini çizebilir misin abidin
Abidin çizemez ama Deniz çizer :))) çok güzel anlatmışsın ya ordaymışçasına yaşadım mutluluğunu maş. canım Saremize
Bi maş. doktoruna iyi motive etmiş seni beğendim
Geçmiş olsun canım. aynı durumlar bende de var dün bütün gün bi yastık yıkayıp serdim düşün. bugün de bi yastıgım makinada doğuma kadar yastıkları anca bitiririm:))))
eşim çerez yemiş gece evin dört tarafında çerez artıkları var ama süpürgem çok güçlü belime okuyo resmen öyleeee bana bakıyo artıklar:97::97::97:
bi komşumuz vardı şişman bi bayan tozlar siz beni görmediniz ben sizi derdişu an o moddayım inan ki
gerçi kayınvalidemler dün uğradılar bi ara gelip evini temizleyelim dediler ben minnet etmem normalde ama o teklif etti ben de olur dedim. ev çok kirli sayılmaz büyük temizliğimi haziranda yapmıştım zaten. duvar silmeye gerek yok artık sanırım.
kapı cam halı silinse, oturma odamın halısı yıkansa dolaplar silinse yeter sanki
yeter mi aheste:44::44: ben çok tecrübesizim ev hanımlığı konusunda ya üfffffff
Leyna keki neli yaptınnnnnnn
1.5 ay mı olduhamileyken içtin mi kübra 1.5 yıl mı demek istedin yoksa
ooo cnm rüyalar konusunda çığır açmış durumdayız canom bitti bu aralar biz başladık bende dünkü rüyamda artık ne kadar içime dert olduysa beğen butonunu bulup geri getirmiştim herkes bana teşekkür ediyodu
nee kahvaltı yapmadın mııı ya hu ben evden çııkmadan kek yedim elma yedim işe geldim 9 da kahvaltı yaptım (1 dometes 1 salatalık birkaç biber ve bol tere yanında en tazesinden yarım ekmek) 10 buçuk ta geri acıktım tabi bu arada yediğim aburlar cuburlar sayılmıyor şimdi öğle yemeği için sabırsızlanıyorum offf o sigara börekleri şimdi nasıl güzel giderdi sıcak sıcak çıtır çıtır hemen kızart yanında koca bir bardak süt ya da çay birde domates ohhh hadi hadi durma kalkkkkk bak rüzgar da öyle ister ne çok konuştum
bu arada ben sigarayı bıraktım 1,5 ay oldu ve şimdi resmen tiksiniyorum sigaradan allahım onca yıl nasıl içmişim diyorum:86:
leynam afiyet olsun maşallah iştahınao kadar güzel anlatmana rağmen canım hala bişi istemedi ama yinede kalkıp sallama bi çay yaptım dünden kalan kızarmış böreklerden yiyorum ...
bu arada çok sevindim sigarayı bırakmanabende bırakmıştım hamile kaldığımı öğrendiğimde şimdi (1 aydır) günde 1-2 tane içiyorm akşamları ne güzel tiksinmiştim bende halbuse
evet 1,5 ay oldu canım içtim hamileyken günde 3 tane bırakamadım napayım
duruyor teyzesi yerini sevdi eeee ye iç yangel yat ne güzel demi.Hoşgeldin kalbim2010. Kaybın için Allah sabır versin, bebeğin sağlıcakla dünyaya gelip acılarınızı dindirsin inşallah.
Fatoooşş :) Kıss maşallah on parmağında yirmi marifet.Tariflerini kopyaladım, ben de yapıcam inşallah bir gün :) Bi de benim fırınım yok, yandı :) ne kadar marifetliyim düşün artık Senin ya da kızlar hepinizin önerebileceği bir mini fırın var mıııı? acil almam lazım çünkü artık evde yemek yapmaya başlicam. kayınvalide saltanatı bitsin artık ayıp dimi :) gerçi kayınvalidem bu duruma çok üzülür, oğluşunu her gün göremicek diye ama ben de artık ev kadınıyım, kendi işimi kendim yapıcam aaaa
Rummuuzzzz :) Rüyanı hayra yolarım canım inşallah zamanında sağlıcakla gelir yeğenlerimiz. Ben de Miranda'yı gördüm geçen hafta. Kızı olmuş, yeni doğmuş ama 2-3 yaşında vardı. yürüyor, konuşuyordu. Birbirimizden etkileniyoruz, bilinç altımız da coştukça coştu, hayırlısı :)
Odanız gelmiş, güle güle kullanın inşallah. Ne tatlı bir heyecan vardır şuan evde :) Ben de cicilerini yıkıyorum kızımın, narin ayarında, çekmesinler diye soğuk suyla yıkıyorum ama çok deterjan kokuyor yaa. bir daha durulama yapayım en iyisi.
Heeyyoooo :) Bir hafta sonra bir daha teyze olcam yuppiiii:64 Sağlıcakla gelsin bebeğin zeamet'cim.
Yok rumuzum yok kıskanma, hele beni hiç kıskanma. çünkü ev hayatının paspal haline uyum sağladım ben de :) eşimi pijamayla uğurlayıp, eşofmanla, karma karışık saçlarla karşılıyorum, sıfır makyaj, kökünden kesilmiş tırnaklar, yer yer çatlamış topuklarım var artık :) ama yakın zamanda bir bakım istiyorum çünkü öyle daha mutlu hissediyorum kendimi. benim parmaklarım da dolma gibi oldu. bir de ellerimde ağrım çok. sabahları çok fena oluyor, çok acıyor. karpal tunnel sendromu olmuşum. hamilelerde olurmuş, doğumdan sonra geçicekmiş.
Elifcim odanız gerçekten çok güzel olmuş, ayrı ayrı alıp ancak bu kadar uyum sağlanabilir, bravo canım çok zevklisin. Güle güle iyi günlerinde yatsın, kullansın Sudenaz'ımız.
Ahmet Yiğit'imiz bir süre daha inat etsin annesi,böyle iyi. hem anneden ayrılmak bu kadar kolay mı :) geçen gün kimdi yaa öldüm gülmekten, ıkınma provası yapıyomuş :) iş açacak başına, aman diyim haa yapmayın böyle şeyler.
Nasıl yaniii hem laf söz edip, söylenip hem de sinir mi oluyorlar. Boşver nejlacım olsun, kendileri istedi. istediğin her yere götürüp getirecek o zaman hiiiiç kusura bakmasınlar.Eşinin iyi oldu demesi iyi olmuş. Son ziyaretiniz olur zaten bir sonrakine büyük buluşmaya eşinle gidersiniz inş. :)
hoşgeldin canım
kekin yarısını sade olarak borcama döktüm kalan harca da kakao ve damla çikolata ilave ettim onu da üstüne döktüm sonra çatalla çizdim çok güzel oldu
evet 1,5 ay oldu canım içtim hamileyken günde 3 tane bırakamadım napayım
günaydınlar biz geldik dişlerimin durumu çok kötüymüş tedavi doğumdan sonra antibiyotik verdi ama kullanmıycam çok kötüyüm şuan ya sabır ya allah nediğim
kızlar merhaba...bugün 3.te kontrolüm var.3 hafta oldu görmeyeli minnoşu.bakalım kilomuz boyumuz ne alemde...ve her şeyden önemlisi minik tembelim dönmüş mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?