2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar
dün acayip bir enerjim vardı bütün gün sigara böreği sardım, yemek yaptım vs.. bugünde belim çok ağrıyor ve regl olucakmışım gibi pis bir ağrımda var kasıklarımda kendimi çok yorgun ve keyifsiz hissediyorum daha kahvaltı bile yapmadım canım hiç bişi istemiyo

ooo aferin sana birde dalga geçtin yatakla he e tabi baktı başedemiyecek seninle napsın kilitleri bırakıverdi
bende akşam açsam mı açmasammı kararsız kaldım çok da merak ediyorum madem bu kadar kolay ben de açayım akşam hem annemler de gelicekler onlar da görmüş olurlar artık açarsam kolay kolay kapatamam heralde aldıklarımı içine doldururum bir örtü serip uyku setini yıkayım ütüleyim diyene kadar

Bana mutluluğun resmini çizebilir misin abidin
Abidin çizemez ama Deniz çizer :))) çok güzel anlatmışsın ya ordaymışçasına yaşadım mutluluğunu maş. canım Saremize
Bi maş. doktoruna iyi motive etmiş seni beğendim

Geçmiş olsun canım. aynı durumlar bende de var dün bütün gün bi yastık yıkayıp serdim düşün. bugün de bi yastıgım makinada doğuma kadar yastıkları anca bitiririm:))))
eşim çerez yemiş gece evin dört tarafında çerez artıkları var ama süpürgem çok güçlü belime okuyo resmen öyleeee bana bakıyo artıklar:97::97::97:
bi komşumuz vardı şişman bi bayan tozlar siz beni görmediniz ben sizi derdi şu an o moddayım inan ki
gerçi kayınvalidemler dün uğradılar bi ara gelip evini temizleyelim dediler ben minnet etmem normalde ama o teklif etti ben de olur dedim. ev çok kirli sayılmaz büyük temizliğimi haziranda yapmıştım zaten. duvar silmeye gerek yok artık sanırım.
kapı cam halı silinse, oturma odamın halısı yıkansa dolaplar silinse yeter sanki
yeter mi aheste:44::44: ben çok tecrübesizim ev hanımlığı konusunda ya üfffffff

Leyna keki neli yaptınnnnnnn

aynı süreçlerden geçiyoruz hepimiz. ben de senin gibiyim bi şeyler oluştukça heyecan ve telaş sarıyor beni. düşünsene daha dünyaya gelmeden tahtını kuruyoruz yavrumuzun inş. bahtını da Rabbim güzel eyler...

Bu arada tünaydın diyeyim arkadaşlar...
sabah 8 gibi uyandım eşimi okula yolladım kahvaltı yapıp. makinamı çalıştırdım uyuyayım dedim uyuyamadım en fazla 15 dl şekerleme faslım oldu

bi arkadaşa gidecez bugün ev almıştı geçen dönemin sonunda gidememiştik. ev hediyesi ne alsam kızlar yaaa
bana bir akıl verin

nee kahvaltı yapmadın mııı ya hu ben evden çııkmadan kek yedim elma yedim işe geldim 9 da kahvaltı yaptım (1 dometes 1 salatalık birkaç biber ve bol tere yanında en tazesinden yarım ekmek) 10 buçuk ta geri acıktım tabi bu arada yediğim aburlar cuburlar sayılmıyor şimdi öğle yemeği için sabırsızlanıyorum offf o sigara börekleri şimdi nasıl güzel giderdi sıcak sıcak çıtır çıtır hemen kızart yanında koca bir bardak süt ya da çay birde domates ohhh hadi hadi durma kalkkkkk bak rüzgar da öyle ister ne çok konuştum
bu arada ben sigarayı bıraktım 1,5 ay oldu ve şimdi resmen tiksiniyorum sigaradan allahım onca yıl nasıl içmişim diyorum:86:

1.5 ay mı oldu hamileyken içtin mi kübra 1.5 yıl mı demek istedin yoksa

hoşgeldin canım
kekin yarısını sade olarak borcama döktüm kalan harca da kakao ve damla çikolata ilave ettim onu da üstüne döktüm sonra çatalla çizdim çok güzel oldu

mahvettin beni ya seninki iyiymiş öldüm gülmektenvalla her msj okuyuşumda çıldırıyorum site yöneticilerine bi ton laf sayıyorum herşey olurda o buton kaldırılırmı die

leynam afiyet olsun maşallah iştahına o kadar güzel anlatmana rağmen canım hala bişi istemedi ama yinede kalkıp sallama bi çay yaptım dünden kalan kızarmış böreklerden yiyorum ...
bu arada çok sevindim sigarayı bırakmana bende bırakmıştım hamile kaldığımı öğrendiğimde şimdi (1 aydır) günde 1-2 tane içiyorm akşamları ne güzel tiksinmiştim bende halbuse

günaydınlar biz geldik dişlerimin durumu çok kötüymüş tedavi doğumdan sonra antibiyotik verdi ama kullanmıycam çok kötüyüm şuan ya sabır ya allah nediğim

merhaba kızlar akşam kek muhabbetine canım çok kek çekti o saatten sonrada yapamazdım doğrusu kocacımı yolladım hazır kek aldırdım..bu arada tam banyo yapıcaktım suları kesmişler iyi banyoda sabunlu kalmadım valla..artık ağırlaştık ya biryere gidemiyorum çok canım sıkılıyor evde siz neler yapıyonuz evde?

kızlar merhaba...bugün 3.te kontrolüm var.3 hafta oldu görmeyeli minnoşu.bakalım kilomuz boyumuz ne alemde...ve her şeyden önemlisi minik tembelim dönmüş mü

uff açamadım mı iştahını neyse sen onlarla idare et öğleden sonra gelirsin kendine inşallah
bırakırsın tekrar kendini şartlandırma ona bu ara sigaran gelmiş gider geri inşallah kalıcı değildir neyse ki sınır üç sen sınırın altındasın

duruyor teyzesi yerini sevdi eeee ye iç yangel yat ne güzel demi.
Dünkü olayı atlattık bundan sonrada olmaz inş.birdahaki seferede dediğin gibi inş eşimle giderim.

hoşgeldin canım
kekin yarısını sade olarak borcama döktüm kalan harca da kakao ve damla çikolata ilave ettim onu da üstüne döktüm sonra çatalla çizdim çok güzel oldu

ohh afiyet olsun canım eminim güzel olmuştur

evet 1,5 ay oldu canım içtim hamileyken günde 3 tane bırakamadım napayım

şaşırdım valla bilmiyodum neyse bırakmışsın inş. daha da içmezsin

günaydınlar biz geldik dişlerimin durumu çok kötüymüş tedavi doğumdan sonra antibiyotik verdi ama kullanmıycam çok kötüyüm şuan ya sabır ya allah nediğim

çok çektin dişten Zeynepçim geçmiş olsun

kızlar merhaba...bugün 3.te kontrolüm var.3 hafta oldu görmeyeli minnoşu.bakalım kilomuz boyumuz ne alemde...ve her şeyden önemlisi minik tembelim dönmüş mü

inş. dönmüştür güzel haberlerle gelirsin inş.
benim de perşembe buluşmam var oğluşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…