2011 Ekim Anneleri

Canım yenidoğan bakım ünitesi var tatlım. Zannetmiyorum doktorun kim falan diye soracaklarını bir doktora yönlendirirler mutlaka zaten akşamsa nöbetçi doktor yaptırıyor doğumu kendi doktorunun gelmesi için ekstra para ödüyorsun

Arkadaşlar, bugün bebeğimiz için alışveriş yaptık annemde geldi sağolsun...
Park yatağımızı, içinin visco yatağını, uyku setini, bebek arabasını, ana kucağını, banyo gereçlerini, kozmetiklerini, battaniye, havlu, biraz da giysi aldık... Çok mutlu oldum bebeğime bir şeyler alınca... )))

Aldığımız yatak & araba bunlar... İkisi de Kraft'ın yeni modelleri...

Son düzenleme:

kendi doktorum dışarıya doğuma gitmiyor saol tatlım bisürü soruma cevap verdin inşallah sen deneyimlerini burda paylaşınca daha bi oturcak taşlar kafamda şimdilik çok kararsızım

güle güle kullansın utku oğlum hepsi çok güzeller aytencim anneler olaya el atınca sanki biranda sihirli deynek deymiş gibi herşey halloluveriyor dimi Allah eksikliklerini göstermesin

:84: sol gözümde arpacık çıkıyor
5 sene önce gözümde bir arpacık çıktı, cık durumu biraz küçültüyor direk arpa diyelim kendisine, 1 sene inmedi sağ gözkapağımdan leblebi kadar ve taş gibiydi operasyonla alındı en sonunda şimdi ne zaman arpacık çıkıcak olsa ödüm kopuyor yine kalıcı diye

deli gibi kendi kendime konuşuyorum gidimde yatım bari gözüm dinlensin
Allah rahatlık versin

güle güle kullansın utku oğlum hepsi çok güzeller aytencim anneler olaya el atınca sanki biranda sihirli deynek deymiş gibi herşey halloluveriyor dimi Allah eksikliklerini göstermesin

Çok sağol tatlım... İyi oldu valla, anne gibisi var mı değil mi?
Bir kaç küçük şey kaldı ama onları da alırız zamanla... Hastane çantamızı da hazırladık mı tamamız...

çok güzeller güle güle kullanın canım :) annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin.

herkeze iyi geceler.kızlar bugün temizlik yaptık.sağolsun kayınvalidem, ablam yaptılar. benimse tüm gün 20 dakkada bir kasılmalarım oldu hala daha oluyor.çok mu sık ? rahimimde bayağı aşada,
cuma günü randevum var çok korkuyorum .ya ağrım şidetleniyor.

canım 10 dkya yada 5 dk ya incek mi diye bi bak bence. ben 10 dkda 3 kez falan olur diye okumuştum. yada bi doktorunu arayabilirsin.

ikiside çok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallahh...

ayyy geçmiş olsun canım ,annem tahta kaşığın sapını ateşte ısıtıp bastırmamızı söylerdii..ama uygulamak sana kalmış canım:26:

çok heyecanlıı..canımtakibe devam et inşallah zamanından önce gelmez kuzucuğun....

umarım hemen geçer canım ablamda çıkmıştı baya zor bişey o da.:18:

Korkuyorum((
İki gündür miniğimi çok az hissedebiliyorum..Varla yok arası((
Ya bişi olduysaaa((((
ayyy agzını hayra aç kızzz bebiş yorulmuşturr uyuyodurrr kötü şeyler düşünmeeeeeeeeeee
maşallahhh kuzunaaaaaa
anacım ne yoruyosun kendiniii ama diyene bak o kadar yordum ki kendimi akşamına acillik olduk
afiyet olsun canımmmmm
maşallahhhhh
hayırdır inşallahh
canım çatı muayenesi yapacagını söyledimi sana bizde 34+5 te gittik çatı muayenesi yapmadı
gecen gece acil gittiğimizde muhabbet hanım var o çatı muayenesi yaptı hiç acımadı asiye hanımın elleri minikmiydi acaba yaww
cuma tekrar gidicez bizde nts baglanıcaz heralde normal dogum yapacaklara erkenden çatı muayenesi yapıyolar
güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz, yine duygulandım ne ağlak bi kadın oldum ya ben, kendimden sıkıldım valla
canım dogum gunun kutlu olsunnnn
pijamaların güzelmişşş cano bunu begendi
sanırım doğum çantamı hazırladııımmmkurbanlık koyun gibiyim...
aaaaaaaa nidaaaa sasırttın beni kızzz bunu bekliyordum senden ama yokk:83::83::83::83::83:
güzel gunlerde kullanın canımmmmm

aman canım dakika tut eger sıklaşırsa hastaneye git suyuna falan dikkat et akıntı gibide gelebilir inşallah gelmezz şimdilikkkkkk

benim örümcek fobim var maalesef görünce çıglıgı basıyorumneyse tuvalete sakin sakin gittim kapıyı kapattım donumu indirmemle
çıglıgı basmam bir oldu kocaman bir örümcekle göz göze geldim allahımmm 1 metre karelik alanda örümcek ve ben yarı çıplakkk
hiç yapamam anneliğin verdiği kuvvet ile terliği çarpıverdim annem koşa koşa geldi gözler pörtlemiş yazıkk ben içerde bagırınca kadın nişan
geldi sanmış gülerek açtım tuvaleti yüzümde zafer kazanmış bir ifade anneme öldürdümmm öldürdümmm diye naralar atıyorum
annemse allah cezanı vermesin manyakkkk aklımı aldın didi ben o kadar rahatım ki ayyy nolcak alır cantamızı giderük didim ayrıca
pisssss uyuzzz eşimede sinir oldum ayol totoşu kaldır bi bak dimii karın içerde yırtınıyooo kötü bişi olmuş olabilir mikroppppp

ben 35. haftaya başladıııımmmmm...:83::83::83::83::83::83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…