Benim 5 şubat 1982 eşimin de 26 nisan 1973; belki oğlanlarda nokta vuruşu yaparız günümüz aynı malum...)))
haydi bakalım ikimiz bir avazda o zaman inşallah
sen orda yapıcaktın dimi canım :26: bide doğururken gidince nasıl karşılarlar acaba doktorun kim falan diye sormazlarmı :26: bide yeni doğan yoğun bakım üniteleri varmıydı acaba :26: aman yaa bu doktor boyu posu kattı araya üzdü beni o hastanede doğurursam kesinlikle sezeryan olucakmış gibi geliyo
Canım yenidoğan bakım ünitesi var tatlım. Zannetmiyorum doktorun kim falan diye soracaklarını bir doktora yönlendirirler mutlaka zaten akşamsa nöbetçi doktor yaptırıyor doğumu kendi doktorunun gelmesi için ekstra para ödüyorsun
Arkadaşlar, bugün bebeğimiz için alışveriş yaptık annemde geldi sağolsun...
Park yatağımızı, içinin visco yatağını, uyku setini, bebek arabasını, ana kucağını, banyo gereçlerini, kozmetiklerini, battaniye, havlu, biraz da giysi aldık... Çok mutlu oldum bebeğime bir şeyler alınca...)))
Aldığımız yatak & araba bunlar... İkisi de Kraft'ın yeni modelleri...
Eki Görüntüle 255937 Eki Görüntüle 255936
güle güle kullansın utku oğlumhepsi çok güzeller aytencim anneler olaya el atınca sanki biranda sihirli deynek deymiş gibi herşey halloluveriyor dimi Allah eksikliklerini göstermesin
Arkadaşlar, bugün bebeğimiz için alışveriş yaptık annemde geldi sağolsun...
Park yatağımızı, içinin visco yatağını, uyku setini, bebek arabasını, ana kucağını, banyo gereçlerini, kozmetiklerini, battaniye, havlu, biraz da giysi aldık... Çok mutlu oldum bebeğime bir şeyler alınca...)))
çok güzeller güle güle kullanın canım :) annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin.
herkeze iyi geceler.kızlar bugün temizlik yaptık.sağolsun kayınvalidem, ablam yaptılar. benimse tüm gün 20 dakkada bir kasılmalarım oldu hala daha oluyor.çok mu sık ? rahimimde bayağı aşada,
cuma günü randevum var çok korkuyorum .ya ağrım şidetleniyor.
ikiside çok güzel canım güzel günlerde kullanın inşallahh...Arkadaşlar, bugün bebeğimiz için alışveriş yaptık annemde geldi sağolsun...
Park yatağımızı, içinin visco yatağını, uyku setini, bebek arabasını, ana kucağını, banyo gereçlerini, kozmetiklerini, battaniye, havlu, biraz da giysi aldık... Çok mutlu oldum bebeğime bir şeyler alınca...)
ayyy geçmiş olsun canım ,annem tahta kaşığın sapını ateşte ısıtıp bastırmamızı söylerdii..ama uygulamak sana kalmış canım:26::84: sol gözümde arpacık çıkıyor
5 sene önce gözümde bir arpacık çıktı, cık durumu biraz küçültüyor direk arpa diyelim kendisine, 1 sene inmedi sağ gözkapağımdan leblebi kadar ve taş gibiydi operasyonla alındı en sonunda şimdi ne zaman arpacık çıkıcak olsa ödüm kopuyor yine kalıcı diye
herkeze iyi geceler.kızlar bugün temizlik yaptık.sağolsun kayınvalidem, ablam yaptılar. benimse tüm gün 20 dakkada bir kasılmalarım oldu hala daha oluyor.çok mu sık ? rahimimde bayağı aşada,
ben 35. haftaya başladıııımmmmm...:83::83::83::83::83::83:
:84: sol gözümde arpacık çıkıyor
5 sene önce gözümde bir arpacık çıktı, cık durumu biraz küçültüyor direk arpa diyelim kendisine, 1 sene inmedi sağ gözkapağımdan leblebi kadar ve taş gibiydi operasyonla alındı en sonunda şimdi ne zaman arpacık çıkıcak olsa ödüm kopuyor yine kalıcı diye
ayyy agzını hayra aç kızzz bebiş yorulmuşturr uyuyodurrr kötü şeyler düşünmeeeeeeeeeeeKorkuyorum((
İki gündür miniğimi çok az hissedebiliyorum..Varla yok arası((
Ya bişi olduysaaa((((
kızlar kızlar ay ne yorucu bi gündü..sabah annemi doktora götürdüm eve geldim.öğlen bizim bebişle buluşmamız vardı.minik hatun 2650 gr civarı ve dönmüşşşş:26::26:..gelişimi iyi dedi.daha sonra nst.ye bağlandık o da normalmiş.ama can alıcı kısım şu 3 hafta sonraya gün verdi.yani o zamana kadar doğurmazsam çok geç değil mi dedim.yok dedi.anlamadım.sanırım sezeryan istemediğimi anlayarak o zaman gel normale müsait mi bakalım dedi.tabi kendi girmiyor normal doğuma.kendi hastanemde hergün bir doktor nöbetçi.onlardan hangisine denk gelirsek ...
anacım ne yoruyosun kendiniii ama diyene bak o kadar yordum ki kendimi akşamına acillik oldukMeraba kızlaar...
Yorgunluktan bitap düşmüş vaziyette geldim topiğe.. Evi sildim, süpürdüm birde wc temizliği yaptım.Belimden bir sancı vurdu. derken başım döndü,elim-ayağım titremeye başladı. Ardından ter dökmeye başladım. karnım acıkmıştı da meyveyle geçiştirmeye çalışmıştım. Sanırım tansiyonum düştü. Neyse sabah da canom un verdiği puaçayı yapmıştım. Kendimi mutfağa zor attım. Puaçadan 3 tane götürdüm Sonra biraz uzanmıştım 20 dk kadar uyumuşum, kendime gelmişim.
Canooom, valla çok beğendim tarifini. Artık hep yaparım...
merhaba kızlar.biz bu gün doktorumuza gittik.herşeyi çok güzel dedi.2.526 olmuş tosuncuğum.nerdeyse 2 hafta önde gelişimi maşallah.33+4 teyim nst de sancı falan çıkmadı çok şükür.ama oğlum herkesi ayağa kaldırdı,odaya birsürü ebe hemşire doluştu,dr.um ameliyatta oldduğu için gelemedi.hıçkırık tuttu benim ufaklığı ve rahatsız oluncada duramadı yerinde2,3 kere basılan düğmeye 80in üstünde bastım,çıldırmış gibiydi,kalp sesini kıstırdım coşmasın diye:)))))))))))))))
bu arada doğum ücretlerini sordum 150 normal,250 sezeryan dediler,normal doğuma dr.um saat kaç olursa olsun girecekmiş ve hastane olarak sezeryan nerdeyse hiç yapmıyolar,normal doğumu özendirip yaygınlaştırıyolarmış,çok sevindim,3 hafta sonraya gün verdi çatı muayeneside yapmadı:18:.yani çok güzeldi bugün allah hepimize hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin herzaman.sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorumm...
hayırdır inşallahhselam kızlar
off dün gece bi kabus gördüm çok feciydi
çatı muaynesi yapıyor doktor bana ama o kadar tuhaf bir yerki
yatağa bağlıyorlar bide beni,
spekulumu yerleştiriyorlar ve sonra yatak bi anda havaya dikiliyor,
yani ben çarmıha gerilmiş gibi kalıyorum öyle
ayy korkun.çtu
bu ctesi kontrolüm var, çatı muaynesi yapacak sanırım, onu büyütüyorum ben bilinçaltımda sanırım
canım dogum gunun kutlu olsunnnngüzel dilekleriniz için teşekkür ederiz, yine duygulandımne ağlak bi kadın oldum ya ben, kendimden sıkıldım valla
pijamaların güzelmişşş cano bunu begendikıssslar bebeğimin çamaşırlarının hepsini yıkadık kocamla bittiiii.içeri serdim çoğunu(battaniye falan,suyu akanlar hariç)önce makinede dalan toz sabunla yıkadım uyku setini 3 defa durulama attım makinaya,1 defada kocam elde durulamasına rağmen sabun lekeleri geçmedi,ıslak bezle silmek zorunda kaldım.sonra çok güzel bi fikir geldi aklıma,bütün kıyafetlerini nivea beybinin saç ve vücut şampuanını almıştım,onla yıkadım elde 20 dk. bile sürmedi,mis gibi oldu.battaniyelerinide yine kısa program soğuk suda deterjan gözüne bebe şampuanı sıkarak yıkadım.sadece lausa geceliğimle pijamamı unutmuşum,oda yarın artık:))dalan toz sabun sakın kullanmayın,ben yandım siz yanmayın:)elde bile durulanmıyo,bilginizeee....Eki Görüntüle 255887 Eki Görüntüle 255888 bu arada pijamalarım bunlar,spor şeyleri seviyorum,geceliği nette bulamadım ama fotosunu koyarım bi ara,sizce nasıl bunlar,pembeyi annem almış bende görmedim daha...
aaaaaaaa nidaaaa sasırttın beni kızzz bunu bekliyordum senden ama yokk:83::83::83::83::83:sanırım doğum çantamı hazırladııımmm kurbanlık koyun gibiyim...
güzel gunlerde kullanın canımmmmmArkadaşlar, bugün bebeğimiz için alışveriş yaptık annemde geldi sağolsun...
biz de 36. haftaya başladıkkkkk
ben 35. haftaya başladıııımmmmm...:83::83::83::83::83::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?