2011 Ekim Anneleri

haklısın yarı çıplakken baya tehlikedeymişsin ,Allahtan namusumuza zeval gelmemiş...Analık işte insan nekadar güçleniyo dimiii

Allah rahatlık versin herkese.biz yrn kontgrole gitcez.inş. hayırlı haberlerle döneriz öptükk sizii

iyi geceler kızlar. sağ salim alırsınız inş. bebişleri kucaklarınıza... şimdi uyuyabildiğiniz kadar uyuyup, göğüs kremi kullanmaya başlamışsınızdır umarım :))

iyi geceler kızlar. sağ salim alırsınız inş. bebişleri kucaklarınıza... şimdi uyuyabildiğiniz kadar uyuyup, göğüs kremi kullanmaya başlamışsınızdır umarım :))

sağol canımmm valla benim minnoş beni uyutmuyor pek tekmeliyor var gücüyle bak hala ayaktayım krem kullanmaya başladım ama 2 gündür unutuyorumsenin ezginde kocaman olmuş darısı başımızaa

iyi geceler kızlar şükür geçmişi okuyup bitirdim.çeneler düşmüş yine.
dr giden kızlar bebişlerinize maaşaallah.
aytencim cicileriniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
edacım geçmiş olsun inş çabucak geçer.
aklımda başka bişey kalmadı okuduklarımdan.uykum geldi sanırım sabah erken kalkınca böyle oluyomuş.

sağol canımmm valla benim minnoş beni uyutmuyor pek tekmeliyor var gücüyle bak hala ayaktayım krem kullanmaya başladım ama 2 gündür unutuyorumsenin ezginde kocaman olmuş darısı başımızaa

benim kızım son ay da çok akıllıydı, benle uyur benle uyanırdı :)) aman kremi ihmal etmeyin. tam 2 ay acı çektim, kıvranarak emzirdim. uykusuzluk çok aır gelecek ilk aylarda, o yüzden değerlendirmeye çalışın. nasıl doğum yapacaksın ?

hamile kalmadan önce gittiğim doktor bi aletle bakıyodu alttan ulturasona bağlı ordam yumurta takibi falan yapıyodu,
ama çatı mauyenesinde resmen açmaya çalışıyo sanki iğrenç bişeydi, ama her doktor bölemi yapıyo bilmiyorum, ben bişey olucak diye korktum çok , doğum başlıcak falan diye, kastım kendimi.
böle bişeyin yapılması yarardan çok zarar getirebilir bence, şimdi bunu tekrar yapmak isterse yaptırmayı düşünmüyorum

33.haftadan beri kremi kullanıyorum sadece 2 gün unuttum ama haklısın emzirirken acı çekmekten korkuyorum o yüzden unutmamaya çalışıyorum artık
normal dogumda çok fazla kanamam olacagı için sezeryan olacagım yani zorunlu spinal sezeryan tercihim allahın izniyle sağlıkla alsam kucagıma başka bişey istemiyorum

kızlar anneme sordum çatı muayenesi ne zaman yapılır diye bana dediği aynen şu

eskiden nişan gelmeden çatı muayenesi yapılmıyormuş bu kadar erken yapılması dogumu başlatabilirmiş didi

dr lar nasıl bunun riskini göze alıyorlar dogumu başlatmak içinmi acaba :26:

alırsın inş. canım kasma kendini. ben de spinal sezeryan oldum, 40 kere doğursam aynı şekilde doğururdum. çok memnunum. çok sakin ol, korkma, heyecanlanma, gerek olmadığını da göreceksin zaten. ben doğum bitene kadar anestezistle muhabbet ettim. ha bi de sondayı ameliyathanede uyuşturulduktan snra taktırdım :) can yakan bişeymiş o.. hisssetmedim..

bende düşünmüyorum bir daha yaptırmayı sancılar sıklaşmadıkça nişan gelmedikçe gerek yok bence zaten bebek gelecegi zaman mutlaka bir işaret veriyor boşu boşuna o stresi acıyı yaşıyoruz bunu ben cuma günü dr la konuşayım

slmlar herkese geçmişi zorda olsa bitirdim şükür kötü bişey yok kontrole gidenler olmuş maşallah bebeklerimze
domatesli pilav (ismini her gördüğümde sevmesmede yiyesim geliyor domatesli pilavı:))bebeğinle eşinle ve sevdikleirnle birlikte sağlık huzur dolu nice mutlu yıllar diliyorum..
perilidyo (umarım doğrı yazmışımdır) bebekler bi kaç gün daha seninle demekki hayırlısıyla sağlıkla kucaklaman için duacıyız canım..

ayçam inşallah yalancısancıdır yaşadığınama sen kendini dinlemeye devam et ne olur ne olmaz vaktinde gelmesi için duacıyım inşallah..

yşlzytn geçmiş olsun gözün için kullanabileceğin zararsız bi merhem yokmu yada dr sorsan belki yeni oluşma aşamasında olunca yapılıcak ilaçlı müdahele ilerlemesini engeller :S inşallah korktuğun başına gelmez
deniz _ruj maşallah bebeğinede sanada herşeyin yolunda gitmesi sevindirici

sansee o bahsettğin ağrılar bende son hafta içinde sıklıkla oldu hatta bu geceki oldukça şiddetli :18: bu arada çantanda hazırmış inşallah günün dolduğu vakit çantanı kullanmak nasip olur hayırlısı ile..
zueleyhaa bebeğinin kilosu bana çok az gibi gelmedi ama haksızda sayılmazsın drlar normal desebşle biz kafaya takmadan edemiyoruz nedne bi kaç gr daha fazla değil diye sana önemli iki şey diycem canımcım 1.tahin helvası tahin pekmez muz yumurta süt elma günde 4,5 adet hurma bunlar bebeğe kilo yapan ve direk fayda sağlayan ürünlermiş diye duydum bend ekilo konusunda takıntılıyımda görüp duyduğumu not ediyor hemen uygulamaya geçi,yorum
2.iki ay önce doğum yapan bir arkadaşım geldi bi kaç gün önce kaç kg doğdu dedim oda 3900 dedi en son kaçıncı haftanda usg ye girdin deidm oda doğumdan birgün önce dedi kilosunu söledimi dr dedim evet 3550 demiş dr ve bebek 3900 doğmuş demek istediğimi anladın demi lütfen kafana takma el ölçümü olduğu için ve mm lik oynamada en az 50,100 gr eksik fazla fark ediyomuş ben inanıyorum bizim zayıf sandığımız bebeler tosbik tosbik olucak sağlıkla inşallah

geçmişten aklımda kalan bunlar ismini unuttuğum arkadaşım varsa affetsin çok aktif olmasamda aranızda herbirinizi ayrı ayrı önemsiyorum kuzucuğumla iyi geceler dileyip gidiyoruz zor bi gece olucak galiba

İNANILMAZ Bİ BEL AĞRIM VAR YAKLAŞIK YARIM SAAT ÖNCEDE FOOORTT DİYE BİŞEY GELDİĞİNİ HİSSETTİM KOŞUP BAKTIM AFEDERSİNİZ SARI VE KREM TONLARI ARASINDA ÇOK YOĞUN OLMAYAN Bİ AKINTI GELMİŞ BÖBREĞİM PATLICAK GİBİ ZORLUYO ÜFFF HASTANEYE GİTSEM ŞİMDİ MÜNÜŞE BAKIP MUAYENE EDİCEKLER Kİİ ÇOK AĞDALIK OLMLASADA AZ UZ YOLUMLUK BİŞEY JİLET KULLANAMAM AMA AĞRI İLERLERSE HAYIRLISIYLA SABAH İLK İŞİM AĞDA ALIP MÜNÜŞÜ PARLATMAK OLUCAK

EVET EVET BENİM KIZ BANA OYUN YAPIYO KANDIYIK YAPIYO ANNEYE DÜN KONUŞTUM ONUNLA İLKKEZ DÜZGÜNCE KONUŞTUM SÖZ VERMİŞTİ BANA 3 HAFTA SABREDİCEKTİ SÖZMÜ DEDİĞİM AN RESMEN TİTREDİ İÇİMDE TEKME TOKAT DEĞİL YANİ BENDE BUNU EVET OLARAK KABUL ETMİŞTİM AMA BELİMİ ZORLAYAN BU AĞRI :26:KORKUYORUM VE YORGUN HİSSEİDYORUM ARTIK AAAH BÖBREK SENİ SÖKÜP ATASIM VAR AMAAAA AZDA OLSA FONKSİYONLARIN YERİNDE ONA DUA ET

bende öle bi yazmışımki, birdaha gelmicek gibi kim okur demi ama
bu arada selamlar herkese

galiba uyum sağlıyo tatlım:26:ya kızlar benim iki gündür vajinal bölgede durmadan sızı, sancı mı desem ağrı yanma mı desem garip bi nahoşluk var aranızda bunu yaşayan oldu mu??
ayy denizcim ne güzel anlatmışsınn maşallah saremize de sana da ben onun dudaklarını da burnuna da yerim ki inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparsın kuzum yaa benim miniğim hala dönmedi

yaa zanım bu doktorlar da bi anormal benim doktorum 36. haftada 2600-2700 gr civarı olmalarını bekliyoruz demişti sen hiç kendini üzme annesi doğunca sütünle bi güzel beslersin..
tatlım bence çok erken olur yaa mutlaka çok zorlanıyosundur ama biraz daha dişini sık bence..

korkunç bişey ya, anlamıyorum bunun nesi yararlı, zarar vermeye çalışıyo gibi, bide baan demezmi lekelenmen olabilir, düşüp bayılcaktım. bi sakıncası yok sen güvenmiyosun doktoruna diyo, ayy neyine güveneyim, bana cinsel ilişki son 3 ay önermiyoruz dedi, 37. haftada parmaklaırnı sokuyo böle bişey olabilir mi? bide bu bi kaç kez yapılıyomuş öle dedi,

herkese gunaydın
kımse dogurmusmu dıye gırdık ama saat 8.26 ve kımsecıkler yok
bız oglumla evı topladık toz aldık mobset yaptık banyoyu temızledık sonra babamıza tost yapıp verdık sonrada oglusumun tostunu ve sutu yedırdım kendımde uzum atıstırıp geldım:) bugun ısıımız yok yemegımızde var belkı bı bahcayaparız oglumla
gununuz guzel gecsın ben gecmıse bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…