benim örümcek fobim var maalesef görünce çıglıgı basıyorumneyse tuvalete sakin sakin gittim kapıyı kapattım donumu indirmemle
çıglıgı basmam bir oldu kocaman bir örümcekle göz göze geldimallahımmm 1 metre karelik alanda örümcek ve ben yarı çıplakkk
hiç yapamam anneliğin verdiği kuvvet ile terliği çarpıverdimannem koşa koşa geldi gözler pörtlemiş yazıkk ben içerde bagırınca kadın nişan
geldi sanmış gülerek açtım tuvaleti yüzümde zafer kazanmış bir ifadeanneme öldürdümmm öldürdümmm diye naralar atıyorum
annemse allah cezanı vermesin manyakkkk aklımı aldın didi ben o kadar rahatım ki ayyy nolcak alır cantamızı giderük didim ayrıca
pisssss uyuzzz eşimede sinir oldum ayol totoşu kaldır bi bak dimii karın içerde yırtınıyooo kötü bişi olmuş olabilir mikroppppp
haklısın yarı çıplakken baya tehlikedeymişsin ,Allahtan namusumuza zeval gelmemiş...Analık işte insan nekadar güçleniyo dimiii
haklısın yarı çıplakken baya tehlikedeymişsin ,Allahtan namusumuza zeval gelmemiş...Analık işte insan nekadar güçleniyo dimiii
Allah rahatlık versin herkese.biz yrn kontgrole gitcez.inş. hayırlı haberlerle döneriz öptükk sizii
iyi geceler kızlar. sağ salim alırsınız inş. bebişleri kucaklarınıza... şimdi uyuyabildiğiniz kadar uyuyup, göğüs kremi kullanmaya başlamışsınızdır umarım :))
sağol canımmm valla benim minnoş beni uyutmuyor pektekmeliyor var gücüyle bak hala ayaktayım krem kullanmaya başladım ama 2 gündür unutuyorum senin ezginde kocaman olmuş darısı başımızaa
offf aynı korku bende de var, ben de bu cumartesi çatı kontrolüne giricem.. hamilelikten önceki jinekolojik muayenelerde hiç kasılmazdım, her 6 ayda 1 defa da mutlaka simir falan yaptırmak için kontrol olurdum ama şimdi çatı muayenesi hakkında okuduklarım korkuttu beni. sonuçta daha önce 3 parmağını sokmuyordu doktor, sadece aletle bakıyordu.. off ne biliyim ya, düşündükçe geriliyorum
benim kızım son ay da çok akıllıydı, benle uyur benle uyanırdı :)) aman kremi ihmal etmeyin. tam 2 ay acı çektim, kıvranarak emzirdim. uykusuzluk çok aır gelecek ilk aylarda, o yüzden değerlendirmeye çalışın. nasıl doğum yapacaksın ?
33.haftadan beri kremi kullanıyorum sadece 2 gün unuttumama haklısın emzirirken acı çekmekten korkuyorum o yüzden unutmamaya çalışıyorum artık
normal dogumda çok fazla kanamam olacagı için sezeryan olacagım yani zorunlu spinal sezeryan tercihim allahın izniyle sağlıkla alsam kucagıma başka bişey istemiyorum
hamile kalmadan önce gittiğim doktor bi aletle bakıyodu alttan ulturasona bağlı ordam yumurta takibi falan yapıyodu,
ama çatı mauyenesinde resmen açmaya çalışıyo sanki iğrenç bişeydi, ama her doktor bölemi yapıyo bilmiyorum, ben bişey olucak diye korktum çok , doğum başlıcak falan diye, kastım kendimi.
böle bişeyin yapılması yarardan çok zarar getirebilir bence, şimdi bunu tekrar yapmak isterse yaptırmayı düşünmüyorum
galiba uyum sağlıyo tatlım:26:ya kızlar benim iki gündür vajinal bölgede durmadan sızı, sancı mı desem ağrı yanma mı desem garip bi nahoşluk var aranızda bunu yaşayan oldu mu??Rica ederim Emel'ciğim. Belinin iyi olmasına sevindim. Tuhaftır ki benim belimde çok ağrıyordu, şimdi daha iyiyim. Vücut uyum mu sağlıyor ne artık. Hanzade'nin ciddi birşeyi yok çok şükür, yalnızca karnında sertlikler oluyormuş zaman zaman. Bende de oluyor aynısı. Normal galiba :44:
ayy denizcim ne güzel anlatmışsınn maşallah saremize de sana daGünayydınnn annişleerr :) Hepimize çooookk güzel bir gün olsun inşallah, ağrısız, sancısız, erken doğumsuz :)
Ben çok mutluyum bugün. içim kıpır kıpır. sabah erken uyandım, kahvaltı yaptık eşimle, işe gönderdim, normalde tekrar yatıyordum ama yatmadım bugün. niyeyse uyuyamıyorum heyecandan :) Dün kızımı gördüm, onun mutluluğu sanırım etkisi devam ediyor hala :) Kızzlar öyle güzeldi ki anlatamaam, gözümün önünden gitmiyor görüntüsü. sağlığı, keyfi gayet iyi, maşallahı vardı tontişiminannesine babasına hiç benzemiyor yalnız, çok asık suratlıydı :) kaşlarını çattı, yüzünü dudaklarını buruşturdu dil çıkardı, rahatsız oldu bizden. e normal çünkü 7/24 sürekli uyuyor hanımefendi. çok uykucu çoook. doğduktan sonra da öyle olur umarım :) tombik yanakları, köfte gibi kalın kocaman dudakları vardı yaa burnu da yassı ve büyük :) kime benziyor bilmiyorum ki :) suyun içinde şişmiş dedi dr, doğduktan sonra küçülecekmiş :) küçülmese de sorun değil kiiii, çirkin ördek yavrum diye severim ben onu heeep severim :) 2400 gram olmuş minnoşluktan çıkıyor kızım koca kız olmuş artık. çatı vs kontrol yapmadı ama beni normal doğum yapacak yapıda biri olarak görmüş, gel biz normal yapalım dedi, ok dedim :) anlaştık her şey yolunda giderse normal yapıcak, gerekirse ben sabaha kadar başında beklerim, yeter ki sağlıklı olsun dedi. bi de ben ideal hamileymişim, çok da sağlıklı gelişiyormuş bebeğim, siz 3-4 çocuk yapın dedi dr ooolldu canım dedim içimden. bizden şimdilik bu kadaarr. bakalım yeni kardeşlerimiz doğmuş mu, teyzelerimiz ne durumda. öptük sizi şekerler.
yaa zanım bu doktorlar da bi anormal benim doktorum 36. haftada 2600-2700 gr civarı olmalarını bekliyoruz demişti sen hiç kendini üzme annesi doğunca sütünle bi güzel beslersin..Herkese Tünaydın;
Dün doktor kontrolümüze gittik ama biraz moralim bozuldu bebeğim 2.700 grammış doktor biraz kilosu az dedi, kilo problemin yok yeme içmeye ağırlık ver dedi bir de. NST de ufak bir sancı çıktı ama gayet güzelmiş kalp atışları bebeğimin maşallah bir de bundan sonra her hafta kontrole gidecekmişiz doğuma az kaldı demek buu
37.haftamıza girdik artık son 3-4 haftamız doktor ekimin ilk haftasına kadar bekleriz aksi bir şey olmazsa dedi bizden haberler böyle şu kilo konusu kafama takıldı ne yesem içsem de kilo alsa bebek yaaa
tatlım bence çok erken olur yaa mutlaka çok zorlanıyosundur ama biraz daha dişini sık bence..slm kızlaaraylarca girmesem kimse merak etmicek ben çok kötü günler geçiriyorum vücudumun her yeri kaşınıyo yara içinde dün cildiyeye gittim kan testi istedi bebek safra yollarına baskı yapıyomuş ondan böyle olmuşum ancak doğumla geçer dedi kadın doktorumda aynısını söyle nst ye girdim bebeğin kalp atışları şükür iyi çıktı ama ben çok kötüyüm perşembe yine çağırdı dr bebeği şimdi almalarını isteyebilirim dayanamıyorum çünkü sizce şimdi doğsa erken sayılır mı?
bende düşünmüyorum bir daha yaptırmayı sancılar sıklaşmadıkça nişan gelmedikçe gerek yok bence zaten bebek gelecegi zaman mutlaka bir işaret veriyor boşu boşuna o stresi acıyı yaşıyoruz bunu ben cuma günü dr la konuşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?