canım benim nazımız birbirimize geçiyor heralde nazlanıcaz ama tabiki bırakıp gitmek yokkk
az kaldı perşembeye haydi gözünaydın
iyikide almamışsınız süper olmuş keşke bebeğe hediye getirmek yerine banada böyle yapsalar keza çok ihtiyacım olucak
kıssslar bebeğimin çamaşırlarının hepsini yıkadık kocamla bittiiii.içeri serdim çoğunu(battaniye falan,suyu akanlar hariç)önce makinede dalan toz sabunla yıkadım uyku setini 3 defa durulama attım makinaya,1 defada kocam elde durulamasına rağmen sabun lekeleri geçmedi,ıslak bezle silmek zorunda kaldım.sonra çok güzel bi fikir geldi aklıma,bütün kıyafetlerini nivea beybinin saç ve vücut şampuanını almıştım,onla yıkadım elde 20 dk. bile sürmedi,mis gibi oldu.battaniyelerinide yine kısa program soğuk suda deterjan gözüne bebe şampuanı sıkarak yıkadım.sadece lausa geceliğimle pijamamı unutmuşum,oda yarın artık:))dalan toz sabun sakın kullanmayın,ben yandım siz yanmayın:)elde bile durulanmıyo,bilginizeee....Eki Görüntüle 255887 Eki Görüntüle 255888 bu arada pijamalarım bunlar,spor şeyleri seviyorum,geceliği nette bulamadım ama fotosunu koyarım bi ara,sizce nasıl bunlar,pembeyi annem almış bende görmedim daha...
sanırım doğum çantamı hazırladııımmm kurbanlık koyun gibiyim...
Günaydın kızlar. Çok gergin başladım güne sabah 7 den beri kadın bekliyorum yaaa, özellikle tembihledim sabah 7 de bende ol diye 8 de aradım yarım saate geliyorum dedi, demin aradım hala geliyo, dedim gelme bu saatten sonra.. Bu saatten sonra işmi yapılır? Geri dön dedim.. Yok vs bilmem neee.. Benim sorunum değil dedim. Yetiştiririm diyo, baştyan savma yaparsan yetişir tabi dedim.. Ayy hiç bu kadar kızmamıştım 5 yıldır aynı kadını alıyorum ama patladım. Çok yüz vermemek gerekiyo demekki..
Her işim aksi gidiyo bu ara programım alt üst oluyor sinirden ağlıcam şimdi....
Bende sürekli takipçilerdenim ama fazla yazamadım. şu an 33+5 günlük hamileyim fakat kızım aşağıda doğru bazen çok baskı yapıyor ve akşamdan beri ara ara adet sancısı gibi sancı çekiyorum umarım normaldir. Daha çok erken korkuyorum erken olacak diye
senınle gunlerımız aynı :) esım yenı dogan doktoru ve artık rısklı gunlerı atlattıgımızı soyluyor yanı erken dogum herzaman rısklı ama 2 kılo ustunde bebklerımız ve 34 haftalık 33 + gunler 34 hafta sayılıyo bu ıyı yanı kuvezde yatmaları satr deıl problem cıkmazsa 2 kılo altı ve 34 hafta oncesı kuvezde problem olmasada yatıyolar ama benımde bebegım asada yuruken canım acıyo sık tuvaletım gelıyo gobek delıgımden asagıya ıgne batıyor sankı yurmek ıskence dısarda sankı bebek dusucek oyle hıssedıyorum bazen agrı gırıyo karnıma bebek hareketlerı bıle canımı yakıyo ama bayadır boyle bu dogurmadım hala demekkı oluyo hatta esıme ılk bebgımde olmadı bunda neden oluyo dedıgımde belkı genısletıyordur orayı dogumun bunda daha kolay olabılır dedı hayırlısı hakkımızda en ıyısı 38 den sonra dogurmak ama rıskı astık cok sukur
günaydın hatunlar, bi cee deyip çıkıcam ben.. işim düştü bişi sorcam nolurrr cevap.. ya ben dün bebek uyku setlerine baktım hiç birini gözüm tutmadı.. yorganlar oyuncak gibi, mikrofiber yada silikon almaya karar verdim.. verdimde bilemedim şimdi ne alıyım, bu sabah e bebekte sevi bebenin yorganı indirime girmiş sizce nasıl acaba?... ayy bi cevap lütfenn
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/
bu arada aytencim msj kutun doluuuu, ulaşamıyorum
canım sakın ol senı cok cok ıyı anlıyorum benımde 2 senedır aldıgım kadın oyleydı yıne sukret gelıyorum demıs benımkı zaten saat 11 de gelıyodu yarım gunde aslam tamda bekle bekle sonra arıyorum ulasamıyorum ulasırsam bı yalan soyle oldu boyle oldu gelemıyorum dıye ev ayakta banyolara ozon dokmusum aglıyodum oturup ulasamazsam bekle bekle gunlerce ara sonra bıraktım bende onu ama tabı cok temızve duzenlıydı aramıs annemı nolur benı alsın dıye neyse yıne basladık ıyıdı yaz geldı aynı muhabbet gelmez ararım su oldu bu oldu yalan yalan bende bıraktım yazın yogun calısıyo benı gozden cıkarıyo herelde yarım gun alıyorum ya kısın yıne arar ama donemem ona asla ıyı kotu bı kadınım var sureklı her geldıgınde herseyı saymam gerekıyo gecen sandalyelerı sıl demedım sılmemıs soylenırmı bu ya mutfak sandalyesı yanı neyse nıtekım zor ıs bence gelseydı gec yollardın esınde yemek yer tv ızlerdı sımdı tum gunun streslı gecıcek bıde yenı kadın arıycaksın oda duzenını bılmez ben cok sorun yasadım hala aramaktayım ama bulamıyorum bıde fıyat yukseltıyolar sureklı dogumdan sonra duruma gore belkı her hafta alırım sans ıste kımı 5 kurusa calıstırır ondan ıyısı olmaz sen hakkını tam verırısın boyle olursun
Haklısın canım aynen öyle, ben temizlik konusunda uyuzum yani oda bilir savamaz öyle, savarsa başka kadın alıcağımıda iyi bilir... Severde beni ama hakkını yemem bende eli kolu dolu gönderirim... Şimdi geldi kahvaltı yapıyo, bugün duvarı camları siliyim yarında geri kalan işleri yaparım abla diyo hem rahat olur dedi. Bir günde bitmez ama temiz olur en azından.. Öyle yapıcam.. Bu gün duvarları ve camları silsin, perdeleri insin kalksın geri kalanda yarın artık ay biraz sakinleştim uyuz olmuştum....
Neyse çıkıyım ben makinayı çalıştırcam... Görüşürüz :)
canım lınk yanlıs sanırım ben acamıyorum verdıgını..
ayy bu kk deli ediyor iremcim, deminden beri uğraştım bi msjı düzeltmedi ayol..
e bebek ana sayfasında ordan bi bak bakalım, sende bilirsin...
bi de soleyin visko yatağını düşünüyorum ben, başkada bulamadım burda doğru düzgün, bakmadan da alamıyorum malum. sence?... çok ince değildi, zaten soleyin ürünleri iyi genelde ama bi fikrini alıyım canımcım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?