2011 Ekim Anneleri

kızlar evde yanlız mı kalıyorsunuz gündüzleri? eşlerinizin işi yakın mı evinize? bizim ev beykent'te eşimin iş yeri acıbadem'de : ( ekimin başında annemlere geçmeyi düşünüyorum gündüz sancım falan gelir diye ama çok mu geç ekim? siz napıyorsunuz, acil durumlar için planınız ne?

:)))bende şaşırdım valla:)emekli sandığı benimki,öğretmenim,hastanede anlaşmalı olunca fark buymuş.aydın nazillideyim ben canım.zaten bitane özel hastane var,ya devlet hastanesi yada bu...
süpermiş ya bendemi aydına gelsem daha ucuza mal olur vallahi

benimde erken doğum riskim var canım hem suyum fazla hemde rahmim kalp şeklinde bunlarda erken doğumu tetiklermiş progestan fitili ilk 10 hafta kullandım kanamadan ötürü bence kafana göre azaltma ben belkide bebeğimin hala benimle olmasını o ilaca borçluyum

canım benim nazımız birbirimize geçiyor heralde nazlanıcaz ama tabiki bırakıp gitmek yokkk
az kaldı perşembeye haydi gözünaydın

iyikide almamışsınız süper olmuş keşke bebeğe hediye getirmek yerine banada böyle yapsalar keza çok ihtiyacım olucak

canım bizde yok sezeryan diye sanırım ama nasip tabi her şey

sen asıl örümceği bende gör tam 9 aylık

kıssslar bebeğimin çamaşırlarının hepsini yıkadık kocamla bittiiii.içeri serdim çoğunu(battaniye falan,suyu akanlar hariç)önce makinede dalan toz sabunla yıkadım uyku setini 3 defa durulama attım makinaya,1 defada kocam elde durulamasına rağmen sabun lekeleri geçmedi,ıslak bezle silmek zorunda kaldım.sonra çok güzel bi fikir geldi aklıma,bütün kıyafetlerini nivea beybinin saç ve vücut şampuanını almıştım,onla yıkadım elde 20 dk. bile sürmedi,mis gibi oldu.battaniyelerinide yine kısa program soğuk suda deterjan gözüne bebe şampuanı sıkarak yıkadım.sadece lausa geceliğimle pijamamı unutmuşum,oda yarın artık:))dalan toz sabun sakın kullanmayın,ben yandım siz yanmayın:)elde bile durulanmıyo,bilginizeee.... bu arada pijamalarım bunlar,spor şeyleri seviyorum,geceliği nette bulamadım ama fotosunu koyarım bi ara,sizce nasıl bunlar,pembeyi annem almış bende görmedim daha...

canımdeterjan fazla gelmiş normalin yarısını kullancaksın.bide böyle sorun yaşadığında makinanın durulama kısmına getir durular

iyi akşamlar kızlar. bugün topiğe giremedim hiç dün gece belim çok ağrıdı,kızım çok kasıldı ve karnımın alt taraflarında kasılmalarım oldu. sabaha kadar devam etti sabaha karşıda mide yanması başladı ve ben oturur vaziyette uyuya kaldım yine sabah 7 gibi uyandım tüm ağrılarım geçmiş kuş gibi hafiflemiştim sonra sol tarafıma uzanıp bir-iki saat daha uyudum. sonra baktımki iyiyim ama sadece sersemim ve şişmişim şu buzluğa koyucam şeyleri yaptım ve koydum :) sonrada mide yanmam için sağlık ocağına gidip lansor yazdırayım dedim. doktor gavsicon yazdı geçmezse lansor yazalım deid ii dedim. ebem yakaladı tansiyon kilo falan baktı. toplamda 10 kilo almış görünüyordum ama bugün şişmişin 1 yada 2 kilosu ödemdir. 8 kilo falan almışın toplamda oda bebeğe zaten doğumdan sonra sende bişi kalmaz dedi. ama daha var 12-13 arası bittiririm galiba. tansiyonum iyiydi. neyse tutturdu kalbini dinlim hayır dedim ben izindeydim üzmüşler seni falan dedi ikna etti beni :) pıtır pıtırdı kuzum.. birde ebe elini nereye koysa oraya vuruyodu bıdığım. çok hareketli maşallah bayılıyorum böyle oynadıklarında dedi :)) sonra bebğin aşağı indini nasıl anlarım dedim dur bi bakalım dedi eliyle kasıklarıma hafifçe dokundu. inmeye başlamış ama daha yolu var böyle giderse 1,5-2 haftaya doğum kanalına girer bu yaramaz dedi :) ama birdende girebiliyomuş. doğumla ilgili bilgi verdi. nişan yada su sancıdan önce gelirse beklemeden doğum acile git dedi. 36. haftana girmişsin bu haftadan sonra heran olabilir ama 37. haftadan sonra bekle dedi.. kızımın ii olması beni mutlu ediyor ama dün kendimi çokk yormuşum.
filiz raporluyum ama birden rapor alınca yerime alınan kız bazı işleri tam öğrenememişti dün kalan tüm işlerimi bitirdim. bidaha bidaha git gel yapmim dedim kendimi fazla yormuşum galiba üstüne de alışveriş yaptım bişeyler taşıdım derken eve geldim yemek yaptım iyce yorulmuşum. gerçi bugünde yordum ama bitti şükür bundan sonra yorulmam :)) yarın sabah sağlık ocağına çağırdılar yine kan tahlili alcaklarmış. bide öğleden sonra muhasebeye gitcem evraklardan birini yanlış imzalatmışlar imza işi var sonra dinleicem. umarım herkezler iidir. varmı bakim doğum yapan yada yeni, bişey :)))

hanzadecim sen bizi sevmiyomusun artık mina seni korkuttuğunda yazdığımza bile cevap vermedin onu geçtim pasta vermiyosun nida ve filizden sonra bende küser giderim o olur
hem bak ben kova burcuyum eşim boğa oğlumda belkide terazi olcak bizi sevmen için çok nedenimiz var

nidacım normal doğum 1300 sezo 2300 epiduralmi ne diyonuz ya o da ekstra 400 gibi bişidi sanırım oldukça pahalı bir hastane yani en azından benim bütçeme göre korkumu yenersem gidip zeynep kamilde doğurim diyorum ama :26:
zehracım erdem de fiyatlatlar nedir bi fikrin varmı sancılanınca orayamı gitsem

ah be canım şunu geçen hafta diyeydin ya 2 kez durulamama rağmen sabun izlerini çıkaramadım en son kendim duruladım şıp şıp suları damlarken astım hepsinin altına leğen koydum vs...
gecelikte pijamalarda çok güzelmiş ben beyendim güle güle kullan

Biz geçen yıl bir arkadaşımıza moulinex portakal sıkacağı almıştık ev hediyesi olarak, türk kahvesi makinesi dealabilirsin...

Vitapress Narenciye Sıkacakları - Moulinex Türkiye

ARZUM

kızlar merhaba...bugün 3.te kontrolüm var.3 hafta oldu görmeyeli minnoşu.bakalım kilomuz boyumuz ne alemde...ve her şeyden önemlisi minik tembelim dönmüş mü

Hadi bakalım, geçmişi parça parça okuyorum ilerledikçe güzel haberlerini de okurum umarım... ))

aman canım sezeryan kötü bir şey

en çok istediğim şey oğlumun dışarı çıkar çıkmaz atacağı ilk çığlıklarını duyup onu hemen göğsüme alabilmek ama son günlerde acaba evde yanlızken sancı gelirse diye korkuyorum. hafta sonu halılarımı yıkamaya gönderdim onlar gelsin, haftaya da doğum temizliği yaptırıcam 2 kadın alıp, sonrasında işte ekimin başı gibi annemlere gideyim diyorum, en azından gündüz acil bişey olsa babam götürür hasteneye eşim gelene kadar. akşamları zaten eşim de annemlere gelir, doğuma kadar idare ederiz, ama ekim çok mu geç diye de düşünüyorum bazen.. sanırım erken doğum hikayeleri korkuttu beni :44:

hayatım nasibimiz neyse onu görcez ben ne yapim ilçedeyim hastane 2 saat uzakta nerdeyse buradaki evimle kapı kapıya ama güvenemem belki yollarda doğurcaz nasip sen sakin ol aklımız başımızda 112 yi ararsın hemen hiç takılma boş ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…