güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz, yine duygulandımne ağlak bi kadın oldum ya ben, kendimden sıkıldım valla
süpermiş ya bendemi aydına gelsem daha ucuza mal olur vallahi:)))bende şaşırdım valla:)emekli sandığı benimki,öğretmenim,hastanede anlaşmalı olunca fark buymuş.aydın nazillideyim ben canım.zaten bitane özel hastane var,ya devlet hastanesi yada bu...
benimde erken doğum riskim var canım hem suyum fazla hemde rahmim kalp şeklinde bunlarda erken doğumu tetiklermişYslzytn aynı sey bende de 2-3 gune bir nerdeyse oluyor erken dogum tehdidd de gecirdigim icin her seferinde cok korkutuyor beni. progestan ilacımı kendi kendime azalttım bir de. sabah aksamdı ben sadece sabahları icmeye basladım ne bileyim dısarıdna alınan bisey sonucta Yahyama zararı dokunur gibi geliyor. kıyamıyorum.
bebisimin terazi burcu olmasını cok istiyorum basak burcu olucak diye cok korkmustum hadi gayret bi 10 gunun kaldı diyorum :)))
sizin burclar konusunda düşünceniz nedir kızlar?
canım benim nazımız birbirimize geçiyor heralde nazlanıcaz ama tabiki bırakıp gitmek yokkkZehra. Eda ve Zeamet teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için bi an yazdıklarım gitmiyo mu dedim ben alınganım bu aralar ama sizi bırakmaya hiiiiç niyetim yok :===)))
,
doğum günün kutlu olsun canım Ege bebekle nice senelere. sürpriz de çok güzelmiş
gölge, zeytinlimon zehra ve genetikerin maş. canım bebeklerinize biz de perşembe gidecez doktorumuza
arkadaşa gittim bugün hediye alamadım yetişmedi bi de ne ihtiyacı var bilemedim açıkçası diğer kızlarla birleşip para verdik en azından ihtiyacı olan bi şey alsın diye. düdüklüye ihtiyacı varmış iyiki de hediye almamışız ihtiyacı olan bi şey alacak
kızlar evde yanlız mı kalıyorsunuz gündüzleri? eşlerinizin işi yakın mı evinize? bizim ev beykent'te eşimin iş yeri acıbadem'de : ( ekimin başında annemlere geçmeyi düşünüyorum gündüz sancım falan gelir diye ama çok mu geç ekim? siz napıyorsunuz, acil durumlar için planınız ne?
canım arkadaşım şu diş ağrısından başım ayıkmadı nice yıllara bitanem
anaaa rüyaya baaakk..şeytan filmi geldi aklımaaaadünde sensendi galiba anlatmıştı yaa,ondanda etkilenmiş olabilirsin ,ben çok tırsmıyorum ondan ,bikere iltihap için gitmiştim onda bile dralttan muayene etti ,böle bişey sokup orda açıyo yaa,ha elini sokmuş ha o...gerçi benimki örümcek bağlamıştır şimdi ,mağara gibii
canım bizde yok sezeryan diye sanırım ama nasip tabi her şey
kıssslar bebeğimin çamaşırlarının hepsini yıkadık kocamla bittiiii.içeri serdim çoğunu(battaniye falan,suyu akanlar hariç)önce makinede dalan toz sabunla yıkadım uyku setini 3 defa durulama attım makinaya,1 defada kocam elde durulamasına rağmen sabun lekeleri geçmedi,ıslak bezle silmek zorunda kaldım.sonra çok güzel bi fikir geldi aklıma,bütün kıyafetlerini nivea beybinin saç ve vücut şampuanını almıştım,onla yıkadım elde 20 dk. bile sürmedi,mis gibi oldu.battaniyelerinide yine kısa program soğuk suda deterjan gözüne bebe şampuanı sıkarak yıkadım.sadece lausa geceliğimle pijamamı unutmuşum,oda yarın artık:))dalan toz sabun sakın kullanmayın,ben yandım siz yanmayın:)elde bile durulanmıyo,bilginizeee....Eki Görüntüle 255887 Eki Görüntüle 255888 bu arada pijamalarım bunlar,spor şeyleri seviyorum,geceliği nette bulamadım ama fotosunu koyarım bi ara,sizce nasıl bunlar,pembeyi annem almış bende görmedim daha...
Çok fena uykum geldi akşam ezan vakti olmasa gömülcem yatağa ama bu saatlerde uyumak iyi değil nerdeyse mandal takacam gözüme kapanmasın diye.. Yemekte yiyince ağırlaştım iyicene demek,
filiiiiiz şu altlıklı beyaz porselenler varya cam kapaklı çok şık oluyorlar, şahsen ben hediye olarak mutfak eşyalarıı beğeniyorum tabi güzel ve kaliteli olcak.......
Sanse o ağrılardan bendede var canım adet ağrısı gibi...
Domatesli pilav doğum günün kutlu olsun canım, eşinin jesti çok güzelmiş :)
Yozservet ben boğa, kova, terazi burçlarını beğeniyorum.. Kendim akrepimçok zor bi burç, terazi sosyal bi burç konuşması düzgün insan ilişkileri kuvvetli ne bilim iyi bi burç başakta fena değiş çok çalışkan titiz filan.. Ama terazi terciğim akrep olmasın diyorum ben akrepim baş edemem sora kızla burnunun dikine gider
Bende haberler bitsin diye bekliyorum öyle bir geçer zamanki başlıcak onu izlicem bende, afiyet olsun yarasın hasan sefamıza bizde hasan sefamızı öpüyoruz minayla :))
son 1-2 haftadır o kadar çok kafama takmaya başladım ki bunu sezeryan mı yapsam diye aklımdan geçirmeye başlarken buldum kendimi
kıssslar bebeğimin çamaşırlarının hepsini yıkadık kocamla bittiiii.içeri serdim çoğunu(battaniye falan,suyu akanlar hariç)önce makinede dalan toz sabunla yıkadım uyku setini 3 defa durulama attım makinaya,1 defada kocam elde durulamasına rağmen sabun lekeleri geçmedi,ıslak bezle silmek zorunda kaldım.sonra çok güzel bi fikir geldi aklıma,bütün kıyafetlerini nivea beybinin saç ve vücut şampuanını almıştım,onla yıkadım elde 20 dk. bile sürmedi,mis gibi oldu.battaniyelerinide yine kısa program soğuk suda deterjan gözüne bebe şampuanı sıkarak yıkadım.sadece lausa geceliğimle pijamamı unutmuşum,oda yarın artık:))dalan toz sabun sakın kullanmayın,ben yandım siz yanmayın:)elde bile durulanmıyo,bilginizeee....Eki Görüntüle 255887 Eki Görüntüle 255888 bu arada pijamalarım bunlar,spor şeyleri seviyorum,geceliği nette bulamadım ama fotosunu koyarım bi ara,sizce nasıl bunlar,pembeyi annem almış bende görmedim daha...
Bu arada tünaydın diyeyim arkadaşlar...
sabah 8 gibi uyandım eşimi okula yolladım kahvaltı yapıp. makinamı çalıştırdım uyuyayım dedim uyuyamadım en fazla 15 dl şekerleme faslım oldu
bi arkadaşa gidecez bugün ev almıştı geçen dönemin sonunda gidememiştik. ev hediyesi ne alsam kızlar yaaa
bana bir akıl verin
kızlar merhaba...bugün 3.te kontrolüm var.3 hafta oldu görmeyeli minnoşu.bakalım kilomuz boyumuz ne alemde...ve her şeyden önemlisi minik tembelim dönmüş mü
aman canım sezeryan kötü bir şey
en çok istediğim şey oğlumun dışarı çıkar çıkmaz atacağı ilk çığlıklarını duyup onu hemen göğsüme alabilmek ama son günlerde acaba evde yanlızken sancı gelirse diye korkuyorum. hafta sonu halılarımı yıkamaya gönderdim onlar gelsin, haftaya da doğum temizliği yaptırıcam 2 kadın alıp, sonrasında işte ekimin başı gibi annemlere gideyim diyorum, en azından gündüz acil bişey olsa babam götürür hasteneye eşim gelene kadar. akşamları zaten eşim de annemlere gelir, doğuma kadar idare ederiz, ama ekim çok mu geç diye de düşünüyorum bazen.. sanırım erken doğum hikayeleri korkuttu beni :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?