2011 Ekim Anneleri

sense ben anlamadım cleksanmı kullanıyolarmış
canım bilmiyorum böyle ördek ağzı gibi bişey içine girdikten sonra makas gibi tutma yerleriyle açıyolar aralığı ,o dediğin ne bilmiyorum ,smear alırkende kullanıyolar sanırım o aleti ,bu arada sansee yazmak istedin dimi canım ,yoksa sensene mi yazıyodun???

canım en yakın taksi duraklarının tel .nosunu hızlı aramalara al ,çantanda hazır kapının ardında dursun ,benim kaynanam bitişikte evde arabada var ,ama ben kullanamıyorum çok hele o anda hiç kullanamam ,kaynım işten ayrıldı evde bi süredir,ona güveniyorum ama bende taksi nolarını alcam ,bide arada kontrol ediyo kaynanam ,zile basıyo nasılsın diyee,saat başı iyi olduumu söylicekmişim ....hatta az önce muhabbeti oldu ,sen burda kal sona doğru dediler ,bende doğum öyle hop diye başlamıyo dedim ,sancı gelir gelmez dışarı çıkar komşulaar diye bağırırım dedim ,tabi benim ev zemin kat ve bahçeli ,apartmanda biraz daha zor olabilir.bence eylülün son haftası git annenlere..
sen asıl örümceği bende gör tam 9 aylık
::2::2::2::2::2::2:

wuuuuuuuuuuuuuu o ne kız öyleeee...bide bebeğin tahlillerini yüklerlerse feci bi fatura olur oo...gerçi tam bilmiyorum yeni doğanların tahlilleri ücretsiz mi oluyodu nee...neyse canım sağlık olsun boşver ,git kendi hastanene ,herşey ödenir ,iş tek paraya kalsın ,sen kendini iyi hissettiğin dr a git bence..

fatoşş maşşallah meleğine kızzz..negüzel ilgilenmiş eben ,benimki gencecik bi kız,öööle rutin muayene ediyo yolluyo ,21 inde gene gitcem ..

kızlaaarr hastane çantanıza emzik koydunuzmuu..ben emziğe alıştırmayı düşünüyorum sizce çokmu acele etmiş oluruumm??bide hasta bezi alanlar ,marka model ihatta resim paylaşırmısınızz??

Son düzenleme:

ahaha süper yorum, benimkide örümcek tutmuştur kesin en az bi 3 ayı var hareket görmüyo :)

ya aynen bende geriliyorum ki ben sadece bi kez vajinal muayne oldum oda çok kötü bir histi.

ben izine çıkınca evde yanlız durucam sanırım, annemi son hafta çağırırım yanıma gibi geliyor,
ben fatihdeyim eşim ataşehirde annemlerde esenlerde oturuyor,
yad aben annemlere gider kalırım bilemiyorum.

Canım normal 400 sezeryan 750 diye hatırlıyorum P.tesi tekrar sorarım emin olmak için

Canım normal 400 sezeryan 750 diye hatırlıyorum P.tesi tekrar sorarım emin olmak için

sen orda yapıcaktın dimi canım :26: bide doğururken gidince nasıl karşılarlar acaba doktorun kim falan diye sormazlarmı :26: bide yeni doğan yoğun bakım üniteleri varmıydı acaba :26: aman yaa bu doktor boyu posu kattı araya üzdü beni o hastanede doğurursam kesinlikle sezeryan olucakmış gibi geliyo

Maşallah bebeğine canım sağlıkla gelsin inşallahh
Allah hayra çıkarsın rüyanı canım benim
maşallahh hep böyle devam etsin inşallah
sizede kocaman bir maşallah

bende 5. ayımdan bu yana mantar enfeksiyonu var travacort kullandım sorun olmaz mutlaka kullan asıl kullanmazsan ve normal doğum düşünüyorsan bebek için zararlı ağzında pamucak oluyormuş dilinde mantar türevi çıkıyormuş

Son düzenleme:

çok küçükken verilmez heralde yani geçen konusu geçti annem öyle demişti bana ilk aylar en azından emmeye alışana kadar ne biberon ne de yalancı meme verilmezmiş yoksa memeyi almaz falan diye.tabi inş. mecbur kalmayız da biberona falan direk bizi emerler

Evet başladı yeni bölüm ayy murat ağlarken aylin ölmesin diye çok kötü oldum, kanalı değiştirdim. Sonra yine açtım

ay iyiki başladılar ya.en azından akşamları vakit geçiyo.yrn da muhteşem yüzyıl var ztn 2 dizim var benim baktığım.
berrinin bebeği çok tatlıı

Fatoş kek tariflerini kopy yaptım cnm ellerine sağlık... Bende asma yaprağı ve sigara böreği sarıcam, çeşit çeşit ev kurabiyesi yapıp kavanozlara koyucam inşallah... Su böreği siparişi vericem kilimden' de hem uygun hem leziz oluyor yeter sanırım :) Sende kendini çok yorma artık dinlenmeye geç... :)

Eda, ben de kova burcuyum eşim de boğa... ))) Bu kadar benzerlik olur diyorum... ))

Eda, ben de kova burcuyum eşim de boğa... ))) Bu kadar benzerlik olur diyorum... ))

aytenim ciddimisin şaşırdım vallahi muhtemelen oğullarımızda burçtaş olucak hatta az kalsın adaşta olucaklardı utku benimde düşündüğüm isimler arasındaydı
benim 30 ocak 1985 eşimin 04 mayıs 1978 nokta vuruşu varmı merak ettim

Benim 5 şubat 1982 eşimin de 26 nisan 1973; belki oğlanlarda nokta vuruşu yaparız günümüz aynı malum... )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…