canım bilmiyorum böyle ördek ağzı gibi bişey içine girdikten sonra makas gibi tutma yerleriyle açıyolar aralığı ,o dediğin ne bilmiyorum ,smear alırkende kullanıyolar sanırım o aleti ,bu arada sansee yazmak istedin dimi canım ,yoksa sensene mi yazıyodun???sense ben anlamadım cleksanmı kullanıyolarmış
canım en yakın taksi duraklarının tel .nosunu hızlı aramalara al ,çantanda hazır kapının ardında dursun ,benim kaynanam bitişikte evde arabada var ,ama ben kullanamıyorum çok hele o anda hiç kullanamam ,kaynım işten ayrıldı evde bi süredir,ona güveniyorum ama bende taksi nolarını alcam ,bide arada kontrol ediyo kaynanam ,zile basıyo nasılsın diyee,saat başı iyi olduumu söylicekmişim ....hatta az önce muhabbeti oldu ,sen burda kal sona doğru dediler ,bende doğum öyle hop diye başlamıyo dedim ,sancı gelir gelmez dışarı çıkar komşulaar diye bağırırım dedim ,tabi benim ev zemin kat ve bahçeli ,apartmanda biraz daha zor olabilir.bence eylülün son haftası git annenlere..kızlar evde yanlız mı kalıyorsunuz gündüzleri? eşlerinizin işi yakın mı evinize? bizim ev beykent'te eşimin iş yeri acıbadem'de : ( ekimin başında annemlere geçmeyi düşünüyorum gündüz sancım falan gelir diye ama çok mu geç ekim? siz napıyorsunuz, acil durumlar için planınız ne?
::2::2::2::2::2::2:sen asıl örümceği bende gör tam 9 aylık
hanzadecim sen bizi sevmiyomusun artıkmina seni korkuttuğunda yazdığımza bile cevap vermedin onu geçtim pasta vermiyosun nida ve filizden sonra bende küser giderim o olur
hem bak ben kova burcuyum eşim boğa oğlumda belkide terazi olcak bizi sevmen için çok nedenimiz var
nidacım normal doğum 1300 sezo 2300 epiduralmi ne diyonuz ya o da ekstra 400 gibi bişidi sanırım oldukça pahalı bir hastane yani en azından benim bütçeme göre korkumu yenersem gidip zeynep kamilde doğurim diyorum ama :26:
zehracım erdem de fiyatlatlar nedir bi fikrin varmı sancılanınca orayamı gitsem
anaaa rüyaya baaakk..şeytan filmi geldi aklımaaaadünde sensendi galiba anlatmıştı yaa,ondanda etkilenmiş olabilirsin ,ben çok tırsmıyorum ondan ,bikere iltihap için gitmiştim onda bile dralttan muayene etti ,böle bişey sokup orda açıyo yaa,ha elini sokmuş ha o...gerçi benimki örümcek bağlamıştır şimdi ,mağara gibii
offf aynı korku bende de var, ben de bu cumartesi çatı kontrolüne giricem.. hamilelikten önceki jinekolojik muayenelerde hiç kasılmazdım, her 6 ayda 1 defa da mutlaka simir falan yaptırmak için kontrol olurdum ama şimdi çatı muayenesi hakkında okuduklarım korkuttu beni. sonuçta daha önce 3 parmağını sokmuyordu doktor, sadece aletle bakıyordu.. off ne biliyim ya, düşündükçe geriliyorum
kızlar evde yanlız mı kalıyorsunuz gündüzleri? eşlerinizin işi yakın mı evinize? bizim ev beykent'te eşimin iş yeri acıbadem'de : ( ekimin başında annemlere geçmeyi düşünüyorum gündüz sancım falan gelir diye ama çok mu geç ekim? siz napıyorsunuz, acil durumlar için planınız ne?
hanzadecim sen bizi sevmiyomusun artıkmina seni korkuttuğunda yazdığımza bile cevap vermedin onu geçtim pasta vermiyosun nida ve filizden sonra bende küser giderim o olur
hem bak ben kova burcuyum eşim boğa oğlumda belkide terazi olcak bizi sevmen için çok nedenimiz var
nidacım normal doğum 1300 sezo 2300 epiduralmi ne diyonuz ya o da ekstra 400 gibi bişidi sanırım oldukça pahalı bir hastane yani en azından benim bütçeme göre korkumu yenersem gidip zeynep kamilde doğurim diyorum ama :26:
Canım normal 400 sezeryan 750 diye hatırlıyorum P.tesi tekrar sorarım emin olmak için
Ahhhh canımcım benim sevmezmiyim hiiiiiiiiç görmemişimdir ben şaşkın tavuk gibiyim, aylardır iş yapmamış olmam beni öldürdü resmen... Bide iş hayatıma bi nokta koyamadım.. Hazırlıklarım bitmedi...tüm hayallerim yıkıldı Ben işten çıkıp evde yan yatıp akşama kadar nette geyik yapçaktım nerdeeeee evde kaldığımdan beri ufak ufak toparlanmaya çalışıyorum ki arada işede gidiyorum... Hepiniz gibi hemen yoruluyorum ya karnım ya sırtım mutlaka bi yerim acıyo ağrıyo sızıp kalıyorum Çok sıkıldım bu durumdan valla, sonraa bazen panik atak gibi oluyorum ya kızıma bişi olursa diyee. psk. normal dedi bu zamanlarda amann bi dokundun bintane ah işittin edaaa
İşlerim bitsinde önümüzdeki hafta sanırım daha aktif olurum kota koydum kendime en geç önümüzdeki çarşamba hazır kıta oturuyor olcam inşallah...
Ya sanki eslem doğrumuş gibi hissediyorum gören oldumu son zamanlarda ben geçmişe pek bakamıyorum bu ara bakarsamda yarım yamalak oluyo
dizi başladıı
Maşallah bebeğine canım sağlıkla gelsin inşallahhGünayydınnn annişleerr :) Hepimize çooookk güzel bir gün olsun inşallah, ağrısız, sancısız, erken doğumsuz :)
Ben çok mutluyum bugün. içim kıpır kıpır. sabah erken uyandım, kahvaltı yaptık eşimle, işe gönderdim, normalde tekrar yatıyordum ama yatmadım bugün. niyeyse uyuyamıyorum heyecandan :) Dün kızımı gördüm, onun mutluluğu sanırım etkisi devam ediyor hala :) Kızzlar öyle güzeldi ki anlatamaam, gözümün önünden gitmiyor görüntüsü. sağlığı, keyfi gayet iyi, maşallahı vardı tontişiminannesine babasına hiç benzemiyor yalnız, çok asık suratlıydı :) kaşlarını çattı, yüzünü dudaklarını buruşturdu dil çıkardı, rahatsız oldu bizden. e normal çünkü 7/24 sürekli uyuyor hanımefendi. çok uykucu çoook. doğduktan sonra da öyle olur umarım :) tombik yanakları, köfte gibi kalın kocaman dudakları vardı yaa burnu da yassı ve büyük :) kime benziyor bilmiyorum ki :) suyun içinde şişmiş dedi dr, doğduktan sonra küçülecekmiş :) küçülmese de sorun değil kiiii, çirkin ördek yavrum diye severim ben onu heeep severim :) 2400 gram olmuş minnoşluktan çıkıyor kızım koca kız olmuş artık. çatı vs kontrol yapmadı ama beni normal doğum yapacak yapıda biri olarak görmüş, gel biz normal yapalım dedi, ok dedim :) anlaştık her şey yolunda giderse normal yapıcak, gerekirse ben sabaha kadar başında beklerim, yeter ki sağlıklı olsun dedi. bi de ben ideal hamileymişim, çok da sağlıklı gelişiyormuş bebeğim, siz 3-4 çocuk yapın dedi dr ooolldu canım dedim içimden. bizden şimdilik bu kadaarr. bakalım yeni kardeşlerimiz doğmuş mu, teyzelerimiz ne durumda. öptük sizi şekerler.
Allah hayra çıkarsın rüyanı canım benimRummuuzzzz :) Rüyanı hayra yolarım canım inşallah zamanında sağlıcakla gelir yeğenlerimiz. Ben de Miranda'yı gördüm geçen hafta. Kızı olmuş, yeni doğmuş ama 2-3 yaşında vardı. yürüyor, konuşuyordu. Birbirimizden etkileniyoruz, bilinç altımız da coştukça coştu, hayırlısı :)
Odanız gelmiş, güle güle kullanın inşallah. Ne tatlı bir heyecan vardır şuan evde :) Ben de cicilerini yıkıyorum kızımın, narin ayarında, çekmesinler diye soğuk suyla yıkıyorum ama çok deterjan kokuyor yaa. bir daha durulama yapayım en iyisi.
kızlar kızlar ay ne yorucu bi gündü..sabah annemi doktora götürdüm eve geldim.öğlen bizim bebişle buluşmamız vardı.minik hatun 2650 gr civarı ve dönmüşşşş:26::26:..gelişimi iyi dedi.daha sonra nst.ye bağlandık o da normalmiş.ama can alıcı kısım şu 3 hafta sonraya gün verdi.yani o zamana kadar doğurmazsam çok geç değil mi dedim.yok dedi.anlamadım.sanırım sezeryan istemediğimi anlayarak o zaman gel normale müsait mi bakalım dedi.tabi kendi girmiyor normal doğuma.kendi hastanemde hergün bir doktor nöbetçi.onlardan hangisine denk gelirsek ...
merhaba kızlar.biz bu gün doktorumuza gittik.herşeyi çok güzel dedi.2.526 olmuş tosuncuğum.nerdeyse 2 hafta önde gelişimi maşallah.33+4 teyim nst de sancı falan çıkmadı çok şükür.ama oğlum herkesi ayağa kaldırdı,odaya birsürü ebe hemşire doluştu,dr.um ameliyatta oldduğu için gelemedi.hıçkırık tuttu benim ufaklığı ve rahatsız oluncada duramadı yerinde2,3 kere basılan düğmeye 80in üstünde bastım,çıldırmış gibiydi,kalp sesini kıstırdım coşmasın diye:)))))))))))))))
bu arada doğum ücretlerini sordum 150 normal,250 sezeryan dediler,normal doğuma dr.um saat kaç olursa olsun girecekmiş ve hastane olarak sezeryan nerdeyse hiç yapmıyolar,normal doğumu özendirip yaygınlaştırıyolarmış,çok sevindim,3 hafta sonraya gün verdi çatı muayeneside yapmadı:18:.yani çok güzeldi bugün allah hepimize hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin herzaman.sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorumm...
ben aslında kullanıcaktım ama ilacın içinde öyle yazınca kullanmak istemedim bide mantar enfeksiyonunda çocuk doğarken bişey olmuyor zaten doktorumda akıntın sarı yeşilse tehlikeli dedi..bide burda çoğu kişide mantar vardı öyle hatırlıyorum..
sanırım doğum çantamı hazırladııımmm kurbanlık koyun gibiyim...
canım bilmiyorum böyle ördek ağzı gibi bişey içine girdikten sonra makas gibi tutma yerleriyle açıyolar aralığı ,o dediğin ne bilmiyorum ,smear alırkende kullanıyolar sanırım o aleti ,bu arada sansee yazmak istedin dimi canım ,yoksa sensene mi yazıyodun???
canım en yakın taksi duraklarının tel .nosunu hızlı aramalara al ,çantanda hazır kapının ardında dursun ,benim kaynanam bitişikte evde arabada var ,ama ben kullanamıyorum çok hele o anda hiç kullanamam ,kaynım işten ayrıldı evde bi süredir,ona güveniyorum ama bende taksi nolarını alcam ,bide arada kontrol ediyo kaynanam ,zile basıyo nasılsın diyee,saat başı iyi olduumu söylicekmişim ....hatta az önce muhabbeti oldu ,sen burda kal sona doğru dediler ,bende doğum öyle hop diye başlamıyo dedim ,sancı gelir gelmez dışarı çıkar komşulaar diye bağırırım dedim ,tabi benim ev zemin kat ve bahçeli ,apartmanda biraz daha zor olabilir.bence eylülün son haftası git annenlere..
::2::2::2::2::2::2:
wuuuuuuuuuuuuuu o ne kız öyleeee...bide bebeğin tahlillerini yüklerlerse feci bi fatura olur oo...gerçi tam bilmiyorum yeni doğanların tahlilleri ücretsiz mi oluyodu nee...neyse canım sağlık olsun boşver ,git kendi hastanene ,herşey ödenir ,iş tek paraya kalsın ,sen kendini iyi hissettiğin dr a git bence..
fatoşş maşşallah meleğine kızzz..negüzel ilgilenmiş eben ,benimki gencecik bi kız,öööle rutin muayene ediyo yolluyo ,21 inde gene gitcem ..
kızlaaarr hastane çantanıza emzik koydunuzmuu..ben emziğe alıştırmayı düşünüyorum sizce çokmu acele etmiş oluruumm??bide hasta bezi alanlar ,marka model ihatta resim paylaşırmısınızz??
Ahhhh canımcım benim sevmezmiyim hiiiiiiiiç görmemişimdir ben şaşkın tavuk gibiyim, aylardır iş yapmamış olmam beni öldürdü resmen... Bide iş hayatıma bi nokta koyamadım.. Hazırlıklarım bitmedi...tüm hayallerim yıkıldı Ben işten çıkıp evde yan yatıp akşama kadar nette geyik yapçaktım nerdeeeee evde kaldığımdan beri ufak ufak toparlanmaya çalışıyorum ki arada işede gidiyorum... Hepiniz gibi hemen yoruluyorum ya karnım ya sırtım mutlaka bi yerim acıyo ağrıyo sızıp kalıyorum Çok sıkıldım bu durumdan valla, sonraa bazen panik atak gibi oluyorum ya kızıma bişi olursa diyee. psk. normal dedi bu zamanlarda amann bi dokundun bintane ah işittin edaaa
İşlerim bitsinde önümüzdeki hafta sanırım daha aktif olurum kota koydum kendime en geç önümüzdeki çarşamba hazır kıta oturuyor olcam inşallah...
Ya sanki eslem doğrumuş gibi hissediyorum gören oldumu son zamanlarda ben geçmişe pek bakamıyorum bu ara bakarsamda yarım yamalak oluyo
tahmin edebiliyorum hayatım dikkatini çekmeye çalıştım sadecebaya yoğunsun ama işlerin bittiğinde derin bir ohh çekicesinn evinde çiçek gibi olmuş olcak şu işide artık bıraksan diyorum ya haftada 1 günde olsa gitme ben geçen hafta paramı almaya gittim 1 saat takıldım afakanlar bastık bırak kafan rahat olsun eslemin yanılmıyorsam çarşamba kontrolü var tabi doğurmadıysa eğer :26:
Evet başladı yeni bölüm ayy murat ağlarken aylin ölmesin diye çok kötü oldum, kanalı değiştirdim. Sonra yine açtım
iyi akşamlar kızlar. bugün topiğe giremedim hiçdün gece belim çok ağrıdı,kızım çok kasıldı ve karnımın alt taraflarında kasılmalarım oldu. sabaha kadar devam etti sabaha karşıda mide yanması başladı ve ben oturur vaziyette uyuya kaldım yine sabah 7 gibi uyandım tüm ağrılarım geçmiş kuş gibi hafiflemiştim sonra sol tarafıma uzanıp bir-iki saat daha uyudum. sonra baktımki iyiyim ama sadece sersemim ve şişmişim şu buzluğa koyucam şeyleri yaptım ve koydum :) sonrada mide yanmam için sağlık ocağına gidip lansor yazdırayım dedim. doktor gavsicon yazdı geçmezse lansor yazalım deid ii dedim. ebem yakaladı tansiyon kilo falan baktı. toplamda 10 kilo almış görünüyordum ama bugün şişmişin 1 yada 2 kilosu ödemdir. 8 kilo falan almışın toplamda oda bebeğe zaten doğumdan sonra sende bişi kalmaz dedi. ama daha var 12-13 arası bittiririm galiba. tansiyonum iyiydi. neyse tutturdu kalbini dinlim hayır dedim ben izindeydim üzmüşler seni falan dedi ikna etti beni :) pıtır pıtırdı kuzum.. birde ebe elini nereye koysa oraya vuruyodu bıdığım. çok hareketli maşallah bayılıyorum böyle oynadıklarında dedi :)) sonra bebğin aşağı indini nasıl anlarım dedim dur bi bakalım dedi eliyle kasıklarıma hafifçe dokundu. inmeye başlamış ama daha yolu var böyle giderse 1,5-2 haftaya doğum kanalına girer bu yaramaz dedi :) ama birdende girebiliyomuş. doğumla ilgili bilgi verdi. nişan yada su sancıdan önce gelirse beklemeden doğum acile git dedi. 36. haftana girmişsin bu haftadan sonra heran olabilir ama 37. haftadan sonra bekle dedi.. kızımın ii olması beni mutlu ediyor ama dün kendimi çokk yormuşum.
filiz raporluyum ama birden rapor alınca yerime alınan kız bazı işleri tam öğrenememişti dün kalan tüm işlerimi bitirdim. bidaha bidaha git gel yapmim dedim kendimi fazla yormuşum galiba üstüne de alışveriş yaptım bişeyler taşıdım derken eve geldim yemek yaptım iyce yorulmuşum. gerçi bugünde yordum ama bitti şükür bundan sonra yorulmam :)) yarın sabah sağlık ocağına çağırdılar yine kan tahlili alcaklarmış. bide öğleden sonra muhasebeye gitcem evraklardan birini yanlış imzalatmışlar imza işi var sonra dinleicem. umarım herkezler iidir. varmı bakim doğum yapan yada yeni, bişey :)))
tahmin edebiliyorum hayatım dikkatini çekmeye çalıştım sadecebaya yoğunsun ama işlerin bittiğinde derin bir ohh çekicesinn evinde çiçek gibi olmuş olcak şu işide artık bıraksan diyorum ya haftada 1 günde olsa gitme ben geçen hafta paramı almaya gittim 1 saat takıldım afakanlar bastık bırak kafan rahat olsun eslemin yanılmıyorsam çarşamba kontrolü var tabi doğurmadıysa eğer :26:
Varya o deriiin bir oh çekiceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum, o akdar ağır çekim yaşıyoruz ki şu hamilelik döneminde, normalde bir günde sabahtan akşama kadar altını üstüne getirirdim herşeyi bitirirdim. Günlerdir cebelleşiyorum ve gına geldi... Hayırlısıyla bi doğursak bebekler kucağımıza gelsede kul gibi olsak işimizi gücümüzü rahat yapabilsek artık...
İşe gitmek evde kalmaktan daha iyiymiş yaa yevde kalınca herşeyi yapası geliyo insanın canım yaa, bi oturamıyosun... Şekil a ) işte.. Neyse dediğin gibi az kaldı oh çekicem yakında, bakalım yarın sesi çıkar o zmn kaç gündür aklımda o var :)
ay iyiki başladılar ya.en azından akşamları vakit geçiyo.yrn da muhteşem yüzyıl var ztn 2 dizim var benim baktığım.
berrinin bebeği çok tatlıı
Eda, ben de kova burcuyum eşim de boğa...))) Bu kadar benzerlik olur diyorum... ))
aytenim ciddimisin şaşırdım vallahi muhtemelen oğullarımızda burçtaş olucak hatta az kalsın adaşta olucaklardı utku benimde düşündüğüm isimler arasındaydı
benim 30 ocak 1985 eşimin 04 mayıs 1978 nokta vuruşu varmı merak ettim
Babamız geldi biz çıkıyoruuz hepinize iyi geceleer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?