canım ben cok bebek magazası gezdım vısco dıye soyledıler bebek park yataklarını hep ama benı dusunduren 29 lıradan baslayan fıyatları oldu..70 lıraya kadar cıkıyor fıyat..bakınca hepsı bırbırınden farksız (ama sonradan farkettım kı 29 luklar falan kesınlıkle vısco degıl taklıt gıbı bısey)..sunuda daha sonra anladım kı vısco yataklar 50 lıradan assagı degıl aklında bulunsun..ucuzsa suphe et yanı..
dur ben bı bakayım sonra soyleyım fıkrımı..
bu arada iyileştin mi sen irem, gerçi halı yıkadığına göre iyisindir en azından psikolojikmen:)
günaydın hatunlar, bi cee deyip çıkıcam ben.. işim düştü bişi sorcam nolurrr cevap.. ya ben dün bebek uyku setlerine baktım hiç birini gözüm tutmadı.. yorganlar oyuncak gibi, mikrofiber yada silikon almaya karar verdim.. verdimde bilemedim şimdi ne alıyım, bu sabah e bebekte sevi bebenin yorganı indirime girmiş sizce nasıl acaba?... ayy bi cevap lütfenn
bu arada aytencim msj kutun doluuuu, ulaşamıyorum
ahestecım yorgan guzel gozukuyo bence ıyı bıseye benzıyo. ama oglum 3 yasında ama hala yogan kullanmıyoruz :) ılk once sepete yattı battanıyeye sarıyodum ustune elyaf battanıye ortuyodum kucuk sonra besıge gectı uyku setı vardı ama yorganın ustunde yattı o yorganı hıc kullamadık yun yorganda vardı onuda kllanmadık besıkte yatarken ayaksız uyku tulumu ve kalın battanıye ortuyodum ustunu acamıyodu sonra ayaksız oldugundan rahat edemedı buyudu yorgan ortuyum dedım ama ustunu sureklı acıyordu yelekle yatırıyodum sonra baktım olmıycak uyku tulumu aldım buyuk aldım hatta 6 yas ozaman 1.5 fılandı heralde kıvırıp kullandım sımdı tam olur heralde cok rahat ettım ustune baska bırsey ortmuyorum onu gıydırıyorm daha ustu acılmısmı vs hıc bakmıyorum yanı vel hasıl yorgan kullanmadık kucuken battanıye buyuyunce uyku tulumu kullandıkgünaydın hatunlar, bi cee deyip çıkıcam ben.. işim düştü bişi sorcam nolurrr cevap.. ya ben dün bebek uyku setlerine baktım hiç birini gözüm tutmadı.. yorganlar oyuncak gibi, mikrofiber yada silikon almaya karar verdim.. verdimde bilemedim şimdi ne alıyım, bu sabah e bebekte sevi bebenin yorganı indirime girmiş sizce nasıl acaba?... ayy bi cevap lütfenn
bu arada aytencim msj kutun doluuuu, ulaşamıyorum
oyle olmuyo canım valla ben herseyı soyluyorum kı hanı bazen kucuk seyler hastalıgı bellı eder ya oda bana hep bıyerın agrıyo der hep pısıkolojık der :)ayy ne guzelmıs esının yenıdogan doktoru olması nerenın agrıdıgını soyle hemen teshısı koysun..
Haklısın canım aynen öyle, ben temizlik konusunda uyuzum yani oda bilir savamaz öyle, savarsa başka kadın alıcağımıda iyi bilir... Severde beni ama hakkını yemem bende eli kolu dolu gönderirim... Şimdi geldi kahvaltı yapıyo, bugün duvarı camları siliyim yarında geri kalan işleri yaparım abla diyo hem rahat olur dedi. Bir günde bitmez ama temiz olur en azından.. Öyle yapıcam.. Bu gün duvarları ve camları silsin, perdeleri insin kalksın geri kalanda yarın artık ay biraz sakinleştim uyuz olmuştum....
Neyse çıkıyım ben makinayı çalıştırcam... Görüşürüz :)
canımmmmhalıları ykkadım evvelkı gun..dunde koltukları sıldım sonra canım sıkdılı esıme sattım ısı salonu beraber sıldık odadakı kolatukları ona sıldırdım ..en son damla damla ter dokuyodu adam.. bende sıldım supurdum evı perdelerı camları daha onceden halletmıstık zaten ..yanı evımde yapılcak ıs mı kalmadı..sımdılık bendede sıkıntı yok,sanırım daha dogurmuyorum..kuzum kendını esırgedıkce bır tarafların agrıyor ben bunu cok ıyı bılıyorum ondan onemsemıyorum bak hışım gıbıyım..
burda temızlık falan bılmıyolar evlerını bı gorsen kusarsınoyle temızlıkcı almak gıbı sansım yok..evlenırken bıle esım arkadaslarını getırdı evedeparasıyla 2 tane adam bıde kend,ı oyle temızledıler harc pisliğini falan benım yapacagım ıs degıldı yanı..
bögrum hala sancıyor onuda dusunmemeye calısıyorum ve dıkkat edıyorum usutmemeye..
cnm ben uyku seti almadım ama evkurdan bambu yorgan yastık tkmı aldım ona göre nevresim aldım tavsiye ederim kuması bambudan yapılmış antibakteriyel alerjik nisanda 55 liraya almıştım fiyatıda uygundu şimdi ne kadardır bilmiyorum ama yakınlarında evkur varsa bi bak derim
masallah canım sana halı yıkadın demek koltuk sılıyorum ama halı yıkamak zor bu halde kendını cok yorma canım gercı ıslerı halletmıssın ama temız temız oturun ınsallah nankor ev ısı yap yıne aynıcanımmmmhalıları ykkadım evvelkı gun..dunde koltukları sıldım sonra canım sıkdılı esıme sattım ısı salonu beraber sıldık odadakı kolatukları ona sıldırdım ..en son damla damla ter dokuyodu adam.. bende sıldım supurdum evı perdelerı camları daha onceden halletmıstık zaten ..yanı evımde yapılcak ıs mı kalmadı..sımdılık bendede sıkıntı yok,sanırım daha dogurmuyorum..kuzum kendını esırgedıkce bır tarafların agrıyor ben bunu cok ıyı bılıyorum ondan onemsemıyorum bak hışım gıbıyım..
burda temızlık falan bılmıyolar evlerını bı gorsen kusarsınoyle temızlıkcı almak gıbı sansım yok..evlenırken bıle esım arkadaslarını getırdı evedeparasıyla 2 tane adam bıde kend,ı oyle temızledıler harc pisliğini falan benım yapacagım ıs degıldı yanı..
bögrum hala sancıyor onuda dusunmemeye calısıyorum ve dıkkat edıyorum usutmemeye..
cnm ben uyku seti almadım ama evkurdan bambu yorgan yastık tkmı aldım ona göre nevresim aldım tavsiye ederim kuması bambudan yapılmış antibakteriyel alerjik nisanda 55 liraya almıştım fiyatıda uygundu şimdi ne kadardır bilmiyorum ama yakınlarında evkur varsa bi bak derim
canım e bebek te sevı baby nın urunu olduguna emınmısın o marka yok..bakıyorum suan
ahestecım yorgan guzel gozukuyo bence ıyı bıseye benzıyo. ama oglum 3 yasında ama hala yogan kullanmıyoruz :) ılk once sepete yattı battanıyeye sarıyodum ustune elyaf battanıye ortuyodum kucuk sonra besıge gectı uyku setı vardı ama yorganın ustunde yattı o yorganı hıc kullamadık yun yorganda vardı onuda kllanmadık besıkte yatarken ayaksız uyku tulumu ve kalın battanıye ortuyodum ustunu acamıyodu sonra ayaksız oldugundan rahat edemedı buyudu yorgan ortuyum dedım ama ustunu sureklı acıyordu yelekle yatırıyodum sonra baktım olmıycak uyku tulumu aldım buyuk aldım hatta 6 yas ozaman 1.5 fılandı heralde kıvırıp kullandım sımdı tam olur heralde cok rahat ettım ustune baska bırsey ortmuyorum onu gıydırıyorm daha ustu acılmısmı vs hıc bakmıyorum yanı vel hasıl yorgan kullanmadık kucuken battanıye buyuyunce uyku tulumu kullandık
oyle olmuyo canım valla ben herseyı soyluyorum kı hanı bazen kucuk seyler hastalıgı bellı eder ya oda bana hep bıyerın agrıyo der hep pısıkolojık der :)
ıyı yapmıssın canım ama 2 gunlukmu paraverıceksın ?
hımm evet.. burda o fiyata görmedimde bana 50 liraya gösterdi visko diye aynı zamanda 80 ne gösterdi visko diye bişiye benzetemedim:) soleyde epey fark vardı, o da 70 liraydı. zaten kızda dedi en çok bunu satıyoruz, soley gösterdiklerimin içinde en iyisi diye.. o ucuz olanlar sünger..
sen bak bakalım, bekliyorum ben
sinemcim bu e bebekin kargo durmu nasıl?.. aynı gün içinde diyor ama, bi de fiyat bilgisi bulamadım ben:44:
pardon canım gordum ..ben o yorganlara bakmıstım daha once dokunarak..cok ıyı bısey degıl canım..ıcınde cok bısey yok ıncecık yanı.fıyatı uygun gıbı gorunuyor ama ben ıkı yastık bır yorganı 15 lıraya aldım burdan yorgancıdan yanı yaptırdım sende dusunebılırsın..
banada güzel geldi.. hımm kocayı bekleyim ben, amannn çok ayrıntıya girmeyede gerek yok yaa düşün düşün o mu bumu diye yoruldum valla... bu iyi diyorsanız alıyım geçiyim. en azından güvenilirliği var, yıka yıka kullan..
canım 6.5 lıraydı benımkı ıstanbuldan anakaraya geldı aksam 4 5 gıbı sıparıs verdım sanırım ertesı gun oyleden once geldı memnun kaldım yanı
senınle gunlerımız aynı :) esım yenı dogan doktoru ve artık rısklı gunlerı atlattıgımızı soyluyor yanı erken dogum herzaman rısklı ama 2 kılo ustunde bebklerımız ve 34 haftalık 33 + gunler 34 hafta sayılıyo bu ıyı yanı kuvezde yatmaları satr deıl problem cıkmazsa 2 kılo altı ve 34 hafta oncesı kuvezde problem olmasada yatıyolar ama benımde bebegım asada yuruken canım acıyo sık tuvaletım gelıyo gobek delıgımden asagıya ıgne batıyor sankı yurmek ıskence dısarda sankı bebek dusucek oyle hıssedıyorum bazen agrı gırıyo karnıma bebek hareketlerı bıle canımı yakıyo ama bayadır boyle bu dogurmadım hala demekkı oluyo hatta esıme ılk bebgımde olmadı bunda neden oluyo dedıgımde belkı genısletıyordur orayı dogumun bunda daha kolay olabılır dedı hayırlısı hakkımızda en ıyısı 38 den sonra dogurmak ama rıskı astık cok sukur
yok cnm ben netten almadım bizzat gittim gördüm dokundum aldımhakkaten park yataklar ıcın uyku setını cok kullanıslı degıl dedıler..ozellıkle yanlar falan kullanılmıyormus yatagı assagıya ındırdıgınde yukardayken de buyuk gelıyormus..bende yorgancıdan nevresım takımı dıktırmeye kadar verdım yastıkları ve yorganıyla beraber..benı de vazgecırten bu oldu uyku setınden ..bırde uyku setını netten almak bana pek makul gelmedı canım cunbku gezdıgım onca magazada oyle setlere bana oyle fıyatlar verdılerkı en son adama sen benle dalgamı gecıyorsun 120 lıraya gosterdıgı uyku setını yemın edıyorum yer paspası yapmazsın..ben dedım bunu alıp yer bezı yapmam kafamı buluyon dedın..mırın kırın edıyo bana ıcınde elyaf namına bısey yok..yanı adamın gozunun ıcıne baka baka bunu yapıyolarsa netten ne derece dokunmadan alacagın urunden memnun kalacaksın kı..yanı yınede sen bılırsın tabı..nacızane
elifff bize ne yakın mersinde var o da yakında açılcakmış canımzaten senin aldığını biliyordum ondan soruyum dedim sağol tatlım.. siteyi incelemedim belki netten satış vardır bakıyım yinede ama ben zaten engilish home dan yastık almıştım.. yorgan bakıyım şimdi..
ayy bu arada söyliyim söyliyim diyorum geçiyor hep.. sudenin odası çok şirin olmuş yaatam bi hanımefendi odası, eline sağlık zevkini beğendim
hadi yaa, bende tam alıyım geçiyim diyordum... hımm ne yapsak ki, burası çok soğuk değil zaten bende ondan demiştim. ayy kararsız kaldım şimdi.....
senin dediğin gibi banada gösterilenler anlattığın gibiydi, nette bişi görünce gezip bakıp buluyorum o ürünü dokununca aklım yatarsa ucuza netten alıyorum bendebakmadan almam bende:82:
şimdi bu sevi bebe ama, kaliteli değil mi irem:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?