2011 Ekim Anneleri

hımm evet.. burda o fiyata görmedimde bana 50 liraya gösterdi visko diye aynı zamanda 80 ne gösterdi visko diye bişiye benzetemedim:) soleyde epey fark vardı, o da 70 liraydı. zaten kızda dedi en çok bunu satıyoruz, soley gösterdiklerimin içinde en iyisi diye.. o ucuz olanlar sünger..

sen bak bakalım, bekliyorum ben

sinemcim bu e bebekin kargo durmu nasıl?.. aynı gün içinde diyor ama, bi de fiyat bilgisi bulamadım ben:44:

bu arada iyileştin mi sen irem, gerçi halı yıkadığına göre iyisindir en azından psikolojikmen:)

canımmmm halıları ykkadım evvelkı gun..dunde koltukları sıldım sonra canım sıkdılı esıme sattım ısı salonu beraber sıldık odadakı kolatukları ona sıldırdım ..en son damla damla ter dokuyodu adam..bende sıldım supurdum evı perdelerı camları daha onceden halletmıstık zaten ..yanı evımde yapılcak ıs mı kalmadı..sımdılık bendede sıkıntı yok,sanırım daha dogurmuyorum..kuzum kendını esırgedıkce bır tarafların agrıyor ben bunu cok ıyı bılıyorum ondan onemsemıyorum bak hışım gıbıyım..

burda temızlık falan bılmıyolar evlerını bı gorsen kusarsınoyle temızlıkcı almak gıbı sansım yok..evlenırken bıle esım arkadaslarını getırdı evedeparasıyla 2 tane adam bıde kend,ı oyle temızledıler harc pisliğini falan benım yapacagım ıs degıldı yanı..

bögrum hala sancıyor onuda dusunmemeye calısıyorum ve dıkkat edıyorum usutmemeye..

cnm ben uyku seti almadım ama evkurdan bambu yorgan yastık tkmı aldım ona göre nevresim aldım tavsiye ederim kuması bambudan yapılmış antibakteriyel alerjik nisanda 55 liraya almıştım fiyatıda uygundu şimdi ne kadardır bilmiyorum ama yakınlarında evkur varsa bi bak derim

canım e bebek te sevı baby nın urunu olduguna emınmısın o marka yok..bakıyorum suan

ahestecım yorgan guzel gozukuyo bence ıyı bıseye benzıyo. ama oglum 3 yasında ama hala yogan kullanmıyoruz :) ılk once sepete yattı battanıyeye sarıyodum ustune elyaf battanıye ortuyodum kucuk sonra besıge gectı uyku setı vardı ama yorganın ustunde yattı o yorganı hıc kullamadık yun yorganda vardı onuda kllanmadık besıkte yatarken ayaksız uyku tulumu ve kalın battanıye ortuyodum ustunu acamıyodu sonra ayaksız oldugundan rahat edemedı buyudu yorgan ortuyum dedım ama ustunu sureklı acıyordu yelekle yatırıyodum sonra baktım olmıycak uyku tulumu aldım buyuk aldım hatta 6 yas ozaman 1.5 fılandı heralde kıvırıp kullandım sımdı tam olur heralde cok rahat ettım ustune baska bırsey ortmuyorum onu gıydırıyorm daha ustu acılmısmı vs hıc bakmıyorum yanı vel hasıl yorgan kullanmadık kucuken battanıye buyuyunce uyku tulumu kullandık
ayy ne guzelmıs esının yenıdogan doktoru olması nerenın agrıdıgını soyle hemen teshısı koysun..
oyle olmuyo canım valla ben herseyı soyluyorum kı hanı bazen kucuk seyler hastalıgı bellı eder ya oda bana hep bıyerın agrıyo der hep pısıkolojık der :)

ıyı yapmıssın canım ama 2 gunlukmu paraverıceksın ?

bende aynı işlemi haftasonu için palnlıyorum kocacık silsin salonun halılarını koltuklarını.. bi de çeker süpürüp sileriz.. baktım camı temiz, bayramda sildiydim. doğru mızmızlandıkça her yerin ağrı ağrıyor

bilirim bilirim, temizi çok titizdir de genelde değin gibi:) ohh maşallh mis gibi oturun gülfem ranayı bekleyin artık
iş yaptığından ağrımıştır böğrün, dinlenirsen geçer inş geçmiş olsun canım..

hakkaten park yataklar ıcın uyku setını cok kullanıslı degıl dedıler..ozellıkle yanlar falan kullanılmıyormus yatagı assagıya ındırdıgınde yukardayken de buyuk gelıyormus..bende yorgancıdan nevresım takımı dıktırmeye kadar verdım yastıkları ve yorganıyla beraber..benı de vazgecırten bu oldu uyku setınden ..bırde uyku setını netten almak bana pek makul gelmedı canım cunbku gezdıgım onca magazada oyle setlere bana oyle fıyatlar verdılerkı en son adama sen benle dalgamı gecıyorsun 120 lıraya gosterdıgı uyku setını yemın edıyorum yer paspası yapmazsın..ben dedım bunu alıp yer bezı yapmam kafamı buluyon dedın..mırın kırın edıyo bana ıcınde elyaf namına bısey yok..yanı adamın gozunun ıcıne baka baka bunu yapıyolarsa netten ne derece dokunmadan alacagın urunden memnun kalacaksın kı..yanı yınede sen bılırsın tabı..nacızane

günaydın kızlar sabahları kalkmak işkence gibi artık ya göbişim çok ağırlaştı ve belime çok baskı yapıyo resmen belim yatağa yapışıyo artık eller zaten uyusuk ve ağrılı bide ilk kalkıp ayaklarımın üstüne bastığımda batan iğneler öfffff amma sorunlu başladım güne ya

masallah canım sana halı yıkadın demek koltuk sılıyorum ama halı yıkamak zor bu halde kendını cok yorma canım gercı ıslerı halletmıssın ama temız temız oturun ınsallah nankor ev ısı yap yıne aynı bende halıları yıkamaya yollıycam haftaya sonra pek ısım kalmıyo

bu arada oglum aglıyo suan onunla ılgılenıcem

elifff bize ne yakın mersinde var o da yakında açılcakmış canım zaten senin aldığını biliyordum ondan soruyum dedim sağol tatlım.. siteyi incelemedim belki netten satış vardır bakıyım yinede ama ben zaten engilish home dan yastık almıştım.. yorgan bakıyım şimdi..

ayy bu arada söyliyim söyliyim diyorum geçiyor hep.. sudenin odası çok şirin olmuş yaa tam bi hanımefendi odası, eline sağlık zevkini beğendim

canım e bebek te sevı baby nın urunu olduguna emınmısın o marka yok..bakıyorum suan

pardon canım gordum ..ben o yorganlara bakmıstım daha once dokunarak..cok ıyı bısey degıl canım..ıcınde cok bısey yok ıncecık yanı.fıyatı uygun gıbı gorunuyor ama ben ıkı yastık bır yorganı 15 lıraya aldım burdan yorgancıdan yanı yaptırdım sende dusunebılırsın..

banada güzel geldi.. hımm kocayı bekleyim ben, amannn çok ayrıntıya girmeyede gerek yok yaa düşün düşün o mu bumu diye yoruldum valla... bu iyi diyorsanız alıyım geçiyim. en azından güvenilirliği var, yıka yıka kullan..

canım 6.5 lıraydı benımkı ıstanbuldan anakaraya geldı aksam 4 5 gıbı sıparıs verdım sanırım ertesı gun oyleden once geldı memnun kaldım yanı

hadi yaa, bende tam alıyım geçiyim diyordum... hımm ne yapsak ki, burası çok soğuk değil zaten bende ondan demiştim. ayy kararsız kaldım şimdi.....

senin dediğin gibi banada gösterilenler anlattığın gibiydi, nette bişi görünce gezip bakıp buluyorum o ürünü dokununca aklım yatarsa ucuza netten alıyorum bende bakmadan almam bende:82:

şimdi bu sevi bebe ama, kaliteli değil mi irem:44:

GÜNAYDINLAARRR:79:
1. soru;
bu dalanın sabununu ne kadar koydunuz makinaya da durulanmadı 1 bardak falan mı? ben de ondan aldım bu gün yıkıycaktım kıyafetlerimizi hiç kullanmadan hacı şakire mi döncem acaba:44:
2. soru;
doğum çantasına bebek için kaç tane hastane çıkışı koydunuz ben 3 takım hastane çıkışı 2 şer tane de ayrı zıbın pantolon koysam yeter mi birde bezin paketini açıp içinden kaç tane koyacaksınız ya da paketi öylece mi götürcez?

aheste visco yataktan bahsetmişiniz ben özelcan dan aldım 70 liraya visco yatak ama babam onun üzerine birde ince yorgan gibi yün yatak dikecek ikisini kullanıcam ayrıca ben uyku setini de özelcan dan aldım funny baby di sanırım kenarlıkları yok yastığı çarşafı yorganı 75 gibi bir rakamdı bakarsanız aklınızda bulunsun kenarlıklı bir şeye gerek yok park yatak için

canım dedıgım gıbı ben yorgan kullanmadım hıc bana kalırsa gerek bıle yok ama sevı bebe ıyı almayı dusunuyosan

canım 6.5 lıraydı benımkı ıstanbuldan anakaraya geldı aksam 4 5 gıbı sıparıs verdım sanırım ertesı gun oyleden once geldı memnun kaldım yanı

hımm teşekkür ederim canımcım.. çabuk gelir herlade alsak.. ben bu sevinin ürünlerini iyi biliyorum ama.. sende tecrübelisin.. ayy neyse bi koçiş gelsinde bakalım.. bu hangisi iyidir, güvnlidir vs konularından daral geliyor.. biz yün yorganda büyüdük gayet sağlıklıydık elh.... anneme inceden bi yün yorgan mı yaptırsam

inşallah canım evet benimkide 3 hafta önce 1950 gr'dı. Kesin 2300 falan olmuştur diye düşünüyorum. 24'ünde tekrar gideceğim doktora. Birde benim kızım ters duruyormuş. Ben birde onun için sürekli tuvaletteyim. Allah yardımcımız olsun inşallah kucağımıza alacağımız günlere az kaldı hayırlısıyla.

içimi nasıl rahatlattın anlatamam birde sende vajina ağrısı oluyormu benimki bazen çıkacak gibi ağrıyor hareket edemiyorum dediğin gibi doğum kanalınımı genişletiyor acaba?

yok cnm ben netten almadım bizzat gittim gördüm dokundum aldım kuması falan çok kaliteli geldi bana fiyatıda uygundu dediğin gibi uyku setleri hem daha pahalı 100 küsür falan hemde kumaşı falan bi acayipti ama bilmiyorum belki orda ellerinde o vardı belki daha kalitelileride vardır ama bana denk gelmedi

sağol cnm küçük şirin bi odası oldu hanımefendinin ben kendimizede sevmiyorum uyku setini bana deği.şik değişik nevresimler olacak pikeler olacak kızımada öyle yapıcam herhalde gerçi onun bi tane nevresimi var şimdilik bi tane daha alsam iyi olacak

valla canım en ıyı markaların bıle yan urunlerı ..stok falası vardır bılıyosun..bız kendımızı uyanık sanıyoz ucuza alarak ama kullanınca anlıyoır ınsaan..

sen bılırsın burda belkı o markanın yorganını falan kullananlar fardır ben yatak ıcın alezını aldım vallahı carsaf gıbı alez mı alez ıste..ucuz dıyede sevınmıstımeger cok soguk olmuyo battanıye falan da takvıye yaparım dıyosan al bebeklere yun yorgan olmuyor bende sılıkondan yaptırdım cokda ıyı oldu mardınde bıle yazın 45 dereceyı bulurken kısın ben bıle usudum yun yorganla bebek nasıl usumıcek oda var..dedım ya benım ıcıme sınmedı fazla ınce ..yazın zaten yorgan ortmıceksın kısın lazım o sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…