GÜNAYDINLAARRR:79:
1. soru;
bu dalanın sabununu ne kadar koydunuz makinaya da durulanmadı 1 bardak falan mı? ben de ondan aldım bu gün yıkıycaktım kıyafetlerimizi hiç kullanmadan hacı şakire mi döncem acaba:44:
2. soru;
doğum çantasına bebek için kaç tane hastane çıkışı koydunuz ben 3 takım hastane çıkışı 2 şer tane de ayrı zıbın pantolon koysam yeter mi birde bezin paketini açıp içinden kaç tane koyacaksınız ya da paketi öylece mi götürcez?
aheste visco yataktan bahsetmişiniz ben özelcan dan aldım 70 liraya visco yatak ama babam onun üzerine birde ince yorgan gibi yün yatak dikecek ikisini kullanıcam ayrıca ben uyku setini de özelcan dan aldım funny baby di sanırım kenarlıkları yok yastığı çarşafı yorganı 75 gibi bir rakamdı bakarsanız aklınızda bulunsun kenarlıklı bir şeye gerek yok park yatak için
canımcım ben daha deterjan almadım ama hacı şakir alcam, zaten sabun alt yapılı olduğu için daha iyi geldi bana..
hımm önerin için sağol tatlım, bende üstüne bi kat daha bişi düşünüyorum ama ilerleyen zamanda..
ayy kalbimiz birmiş, bende gördümde özelcanın sitesinde hatta biraz indirim vardı funa babyde, sana bi bak yolun düşerse nasıl dicektim. burdaki mağazalarda göremedimdeayrıca pazarlık yapsak 75 alırız demi dicektim
1. soru;
bu dalanın sabununu ne kadar koydunuz makinaya da durulanmadı 1 bardak falan mı? ben de ondan aldım bu gün yıkıycaktım kıyafetlerimizi hiç kullanmadan hacı şakire mi döncem acaba:44:
2. soru;
doğum çantasına bebek için kaç tane hastane çıkışı koydunuz ben 3 takım hastane çıkışı 2 şer tane de ayrı zıbın pantolon koysam yeter mi birde bezin paketini açıp içinden kaç tane koyacaksınız ya da paketi öylece mi götürcez?
aheste visco yataktan bahsetmişiniz ben özelcan dan aldım 70 liraya visco yatak ama babam onun üzerine birde ince yorgan gibi yün yatak dikecek ikisini kullanıcam ayrıca ben uyku setini de özelcan dan aldım funny baby di sanırım kenarlıkları yok yastığı çarşafı yorganı 75 gibi bir rakamdı bakarsanız aklınızda bulunsun kenarlıklı bir şeye gerek yok park yatak için
canımcım ben daha deterjan almadım ama hacı şakir alcam, zaten sabun alt yapılı olduğu için daha iyi geldi bana..
hımm önerin için sağol tatlım, bende üstüne bi kat daha bişi düşünüyorum ama ilerleyen zamanda..
ayy kalbimiz birmiş, bende gördümde özelcanın sitesinde hatta biraz indirim vardı funa babyde, sana bi bak yolun düşerse nasıl dicektim. burdaki mağazalarda göremedimdeayrıca pazarlık yapsak 75 alırız demi dicektim
inşallah canım evet benimkide 3 hafta önce 1950 gr'dı. Kesin 2300 falan olmuştur diye düşünüyorum. 24'ünde tekrar gideceğim doktora. Birde benim kızım ters duruyormuş. Ben birde onun için sürekli tuvaletteyim. Allah yardımcımız olsun inşallah kucağımıza alacağımız günlere az kaldı hayırlısıyla.
içimi nasıl rahatlattın anlatamam birde sende vajina ağrısı oluyormu benimki bazen çıkacak gibi ağrıyor hareket edemiyorum dediğin gibi doğum kanalınımı genişletiyor acaba?
1. soru;
2. soru;
sağol canım genelde 3 takım koysan yeter diyorlar zeten uzun kalacak olursam eşim evden getirir deterjana gelince de eritip koyman en mantıklısı galibaleyna:
cok arkadas memnun kalmamıs dalandan ..dusuk sıcaklıkta yıkadıkları ıcın deterjanı erıtmemıs su..aslında uretıcı fırmanın bunu akıl etmelerı gerekıyordu..bıde cok koyanlarda olmus sanırım ..bır arkadas normal ölcunun yarısı kadar deterjan konulması gerektıgınden bahsetmıs sanırım o yasamamıs boyle bısey..ben kendı deteryanımızla yıkadım..bıde geceden yumusatıcının ıcnde beklettım mis oldularrr misssalıssın ıstemedım daha sımdıden farklı olmaya..yarın öburgun sinemın de dedıgı gıbı bızım camasırlarımızla yıkamak zorunda kalıcaz cunku onunkıler makıneyı doldurmayacak..
hastane cantasına ben 2 tane hastane cıkısı koydum ayrıyetten de 2 tane çıtçıtlı badı koydum..bence fazla bıle de nolur nolmazzz ıstee..beze gelınce paketın tamamını yuk etme kendıne..paketın ıcınde 5 6 tane koysan yeter tabı sezeryan sa 10 tane falan koy fazla olsun dert degıl..
ayçacım benim bebek kıyafetlerimin yarısını annem yıkadı o da öyle senin gibi hacı şakir i eritip makina su alırken gözüne dökmüş ben de öyle yapıcam1.ben sabun tozu ile ilgili bişey söylemek istiyorum.sabun tozu hangi marka olursa olsun 90 derecenin üstünde erimiyor buyüzden çamaşır üzerinde kalıntı olabiliyor. ben sabun tozunu suda eritip makine suyu almaya başlayınca ilave eiyorum,sorun olmuyor .
2.doğum çantasına bende 3 er takım koydum yeterli gibi geldi banada
cnım ben dalının sıvı deterjanını aldım onla yıkadım çok memnunum dogum çantasınada okadar koymaya gerek yok sanırım ben 2 takım hastne çıkışı bıde 1 takımda ayrı koydum bezde paketten 15 tane faln koydum yeterlı dedıler ama sen bılırsın
leynam canım bir kahve fincanı kadar yetiyor birde soğukta yıka nedense yıkanınca çabuk yıpranıyorlar.ben aziz bebenin hastane çıkışını koydum bir tulum bir zıbın bide 3. ayrı zıbın koydum ne olur ne olmaz
canım günaydın da yaa seni hayretler içinde okuyorum ne kadar hamaratsın maşallahherkese gunaydın
kımse dogurmusmu dıye gırdık ama saat 8.26 ve kımsecıkler yok
bız oglumla evı topladık toz aldık mobset yaptık banyoyu temızledık sonra babamıza tost yapıp verdık sonrada oglusumun tostunu ve sutu yedırdım kendımde uzum atıstırıp geldım:) bugun ısıımız yok yemegımızde var belkı bı bahcayaparız oglumla
gununuz guzel gecsın ben gecmıse bakıyım
canım valla kadın işi çok zor yaa benim ev bizim için gereğinden fazla büyük her kadın yetiştiremiyo o yüzden bi kadınım var sürekli onu çağırmam gerekiyo o da ona mecbur olduğumu bilip bazen o kadar baştan savma yapıyo ki..bebeğimin dolaplarını sildirdim güya 3 haftaya kadar yakın süredir sürekli havalandırıyorum talaş vs. kokusu gitmiyo dün annem sildi bi daha meğerse çekmecelerin sadece içini sinmiş ne yanları ne altı ne de çekmeceyi çıkarıp dolabın içini silmemiş bende eğilip kontrol edemiyorum.. şimdi oda mis gibi kokuyoGünaydın kızlar. Çok gergin başladım güne sabah 7 den beri kadın bekliyorum yaaa, özellikle tembihledim sabah 7 de bende ol diye 8 de aradım yarım saate geliyorum dedi, demin aradım hala geliyo, dedim gelme bu saatten sonra.. Bu saatten sonra işmi yapılır? Geri dön dedim.. Yok vs bilmem neee.. Benim sorunum değil dedim. Yetiştiririm diyo, baştyan savma yaparsan yetişir tabi dedim.. Ayy hiç bu kadar kızmamıştım 5 yıldır aynı kadını alıyorum ama patladım. Çok yüz vermemek gerekiyo demekki..
Her işim aksi gidiyo bu ara programım alt üst oluyor sinirden ağlıcam şimdi....
1. soru;
2. soru;
sağol canım genelde 3 takım koysan yeter diyorlar zeten uzun kalacak olursam eşim evden getirir deterjana gelince de eritip koyman en mantıklısı galiba
ayçacım benim bebek kıyafetlerimin yarısını annem yıkadı o da öyle senin gibi hacı şakir i eritip makina su alırken gözüne dökmüş ben de öyle yapıcam
ben de 3 takım koymaya karar verdim
aslında en güzeli sıvı deterjan da dalini çevremde çok kulanan olmadığından karar veremedim annem de çok kızdı dalan aldığıma hiç duyulmamış bir marka diye ama ben de almış bulundum en büyüğünden neyse br kullanayım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?