2011 Ekim Anneleri

bendede sıvı gelmiyo.da diğer sorun enfeksiyon artı mantar işareti onu doktoruna sor canım ilerlemesin bebeğede zararlı

bendede yanma ve batmalar oluo özellıkle yataktn kalkarken çok zorlanıorm kasılıo mu desem batıuo mu desem o tarz bışe yanı . bu arada herkesın goğsunden sıvı gelcek dıe bışe yok benden 6. ayımdan berı gelıo ama gelmeyen arkadşlerında doğumdan sora geyet sütlu olduklarını bılıorum onunla alakası yok yanıı

ama hayatım bebeğin ilk zamanki kakası cıvık oluyo ya (biraz iğrenç oldu) o bulaşabiliyomuş altını açtığında birden işeyebiliyomuş yada kusup üstünü batırabiliyomuş o yüzden bence yedeğimiz yeterli olmalı geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı mesela bol bol bebek kıyafeti koy demişti bana ordan esinlendim ben de
kendime de 3 pijama takımı 1 gecelik 1 sabahlık koyucam çünkü onlar da batabilir
emeeeelll şükür kavuşturana ne kadar uzun süredir konuşmuyoruz seninle arkadaşım özledim vallahi
bir ara burada dalanı çok övdüler bende gittim ondan aldım ama daline de geçebilirim ilk denemeyi bir yapıyım beğenmezsem öyle yaparım
benim alt tarafımda sızım bir defa oldu onda da üşütmüştüm sanırım şimdi sadece bebek baskı yaptığı için arada zorlama gibi oluyor yanı dışarı çıkacakmış gibi onun haricinde bir şey yok sende üşütmüş olabilirsin ayağına çorap giy sürekli
sıvı benden de gelmedi sürekli kontrol ediyorum hatta sıkıyorum ama tık yok
kızlar emzirme minderi alcakmıyız ne yapalım.alan arkadaşlarım memnun ama israf olur mu acaba

ama hayatım bebeğin ilk zamanki kakası cıvık oluyo ya (biraz iğrenç oldu) o bulaşabiliyomuş altını açtığında birden işeyebiliyomuş yada kusup üstünü batırabiliyomuş o yüzden bence yedeğimiz yeterli olmalı geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı mesela bol bol bebek kıyafeti koy demişti bana ordan esinlendim ben de
kendime de 3 pijama takımı 1 gecelik 1 sabahlık koyucam çünkü onlar da batabilir
emeeeelll şükür kavuşturana ne kadar uzun süredir konuşmuyoruz seninle arkadaşım özledim vallahi
bir ara burada dalanı çok övdüler bende gittim ondan aldım ama daline de geçebilirim ilk denemeyi bir yapıyım beğenmezsem öyle yaparım
benim alt tarafımda sızım bir defa oldu onda da üşütmüştüm sanırım şimdi sadece bebek baskı yaptığı için arada zorlama gibi oluyor yanı dışarı çıkacakmış gibi onun haricinde bir şey yok sende üşütmüş olabilirsin ayağına çorap giy sürekli
sıvı benden de gelmedi sürekli kontrol ediyorum hatta sıkıyorum ama tık yok
kızlar emzirme minderi alcakmıyız ne yapalım.alan arkadaşlarım memnun ama israf olur mu acaba

aman zeynep eskiden emzirme minderi mi varmış fıstık gibi kolumuz var yatırır emziririm

Merhaba kızlar,
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle,
iş yerindeyim ve 30 eylüle kadar çalışacağım.
Dün dişimin bir kısmı kırılmıştı ve bugün dolgum da düştü.
Meyve yedim, problem olurmu diye ancak fark etmedim.
Gerçi yemek yiyebilecek miyim göreceğim.
Olmazsa öğleden sonra dr arkadaşımı arayıp soracağım,
dolgu yaptır derse yaptıracağım, eğer idare et derse idare edeceğim.
Gerçi 24. haftada da diğer taraftaki dişim problem çıkarmıştı ve
ağrıkesici, antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.
Bu arada halen dolap konusunda kararsızım.
Bebek için 3 kapılı olandan mı alayım yoksa normal 3 kapılı olan
dolaplardan mı bilemedim. Koçtaşta genç odasında yer alan dolaplar gibi
Akıl verirseniz sevinirim.

günaydın kızlarr
nidacım nejlam makarnacım tubişim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim bu sabah daha şişmiş ve sızlıyo arpam nidacım bi kahvaltı yapim hemen kaşık basıcam daha önce duymuştum belki işe yarar saol canım olmassa eczaneye giderim
biz kahvaltı yapıp gelicezzzzzzzzzz

günaydın kızlar ben hacı şakirin sabun tozuyla yıkadım ama hiç deterjan kalıntısı kalmadı valla..bide bir arkadaşımız poğaça tarifi vermişti sayfa kaçta acaba hatırlayan varmı?

ay ben ne çektim bu dişten 2 kutu antibiyotik kullandım şimdi iyiyim çok şükür
dolap olarak bence normal dolap al ben öyle yapıcam koçtaşın sitesinde bir tane beğendim
2 Kapılı 2 Çekmeceli Gardırop - Ceviz
işte bu model ama kalitesinden şüpheliyim gidip yakından görücem bu gün bebeğime oda yapana kadar bunu kullanırım sonra oda yapınca da bunu bir yerde değerlendiririm hiç olmazsa balkona koyar ıvır zıvırı doldururm diye düşünüyorum

elini sürme sakın mikrop kapar iyice eczaneye git antibiyotikli krem al da ilerlemeden geçsin bari
hadi bakem güzel yap kahvaltını uykucu seniiiii

hayatım hamaratlık deyıl benımkı oglumdan dolayı erken kalkıyorum ıstahı olmadıgındanonce ıslerı yapıyorum gunduz erken saatler bereketlı oluyo :)

canım gecmıs olsun bencede bı eczaneye gıtmende fayda var

yenı gelen herkese tekrar gunaydın
maral sanada gecmıs olsun canım dıs agrısı zor olur canım bence gıdıp yaptırmalısın dısınden olursun sonra hem acır hem curur dolgu yaptırmayım derken allah korusun kanal tedavısı vs ugrasmak zorunda kalırsın
ben kacar kıslar gorusmek uzere

bu arada gözüm aydın bende hemoroid oldum galiba gerçi denizin ve hanzadenin yaşadığı acılar ağrılar kanamalar şükür bende yok ama böyle bi et parçası çıkmış pek fazla bi rahatsızlık vermiyo bu hemoroidmi yada başka bişeymi acaba :26:

Ben geçen c.tesi günü ybosna koçtaş a baktım. Çok kötü değil ancak kararsız kaldım.
4 Kapılı bir dolap vardı 299 olmalı ancak çok koyu kahve olduğu için kararsız kaldım.
Genç odalarına baktım ve 3 kapılılar fena değildi.
Bu arada ablamdan beşik aldım ve kahverengi, kaplama folyo alıp
rengini değiştirmeye çalışırken şimdi beklemedeyim.
Dolabın rengine göre(ki açık renk istiyorum) beşiği kaplayacağım.

bence yerin ve paran varsa nekadar büyük okadar iyi

ooo senin işin uzun muş sen beşikle dolap uyum sağlasın istiyosun ben beşiği yatak odamda kullanıcam dolabı çocuk odasına koyucam çünkü yatak odamda takımımı bozacak bir dolap istemiyorum o yüzden rengi çok da önemli değil ama dediğin gibi açık renklileri tercih ederim bebek için 4 kapılı dolap fazla gibi eğer geçici istiyorsan ama bu şekilde takım yapıcaksan en güzelini al tabi

bendede sıvı gelmiyo.da diğer sorun enfeksiyon artı mantar işareti onu doktoruna sor canım ilerlemesin bebeğede zararlı
canım şimdi doktoru aradım kaşıntı yok sık ve az da idrara çıkmıyorum belki bebek dönmeye çalışıyodur onu hissediyosundur dedi (inşallaaahh)eğer geçmezse kültür yaptıralım krem verebilirim ama biz bu haftadan sonra olan enfeksiyonlara ilk zamanlardaki kadar itibar etmiyoruz dedi sağol canım tekrar..
sağol betülcüm içimi rahatlattın bende acaba sütüm çok olmayacak mı diye kuruntu yapıp duruyodum

canım benim bende çoooo..k özledim sizi kuzucum büroda işler çok yoğun kocişe yardım edeyim derken doğru düzgün giremiyodum kk'ya girdiğimde de sadece bi son 2 sayfaya bakıp herkes iyi mi diye kontrol ediyodum o kadar..ama senin istirahat etmen gerektiğini okudum hatta yorumda yazdım ama görmedin sanırım.. son ana kadar çalışıcam doğum sonrası iznim daha fazla olsun diye diyodun ilk başlarda, kübracım umarım hala işe gitmiyosundur
doğru diyosun canım üşütmüş olabilirim ama babetler falan ayağımı sıkıyo işe de spor ayakkabı giyemiyorum o yüzden hala parmak arası ayakkabilarla geziyorum:26: ben bi kaç forum sitesinde toz sabun kalıntısı kalıyo diye okuduğum için dalin aldım canım sen de bi dene dalanı memnun kalmazsan dalinle devam edersin..bende sıkıyorum ama sıvı gelmedi bazılarında son haftada geliyomuş belki bizimki de öyle olur canım..bu arada bebek şekeri baktınmı kübracım?

poğaça tarifini sordum kimse duymamış beni neyse ben intrenetten bakayım bide evde yaş mayam yok almaya üşeniyorum kabartma tozuyla poğaça nasıl olur deneyeniz varmı?

günaydın kızlaarr..okuldan geldim ,ayaklarıım bi şişmişkii sormayın yaaaa..bana akşam için en tuzsuzundan ve şişmeye sebep olmayacak bi, yemek tarifi verin nooooluuurr?? limon tuz isteğini azaltıyomuş ama salata olmaz bana yemek lazıımm..açım beennnnayaklarımı yükselttim yatıyorum ..bu araa dün gece uykunun anasını ağlarrııımmm2 kez falan uyandım süperdii .. bende az önce dr u aradım cumartesi gelcem ne yapcanız ,çatı muayenesi nezaman dicektim ,keza dedim dee,ama asistanına ,neysee dediki 38. haftada yapıyo dr hanım ,muayeneye geliyosun ve nts olcak bu cumartesi okadar dedii...içim ve münüşüm rahat ettii

bu7mobset ne arkadaşım yaaa..bu tabi,ri hiç duymamıştım ,sürekli lyapıyosun sen ,yoksaa ben sadece mop diyemi biliyorum onuu??

ben hala hazırlamadım yaaaa
neyse yarın kontrolüm var inş. yarın hazırlarım :))) (erteleyip duruyorum korkudan )
ayy ben hazırladım ağrım sızım gitti maşşallahhhamam rahat ettim kafama takılıp duruyodu...

kolay gels,in canımcım ,sıkma caını yaaa..temizlik için bukadar stres olanlara çok kızıyorum ben ,canınızı sıkmaya değermi ,bugün olmasın yarın olsun ,ne diye canını sıkıyosun...

ben bpark yatak alcağım yerde bizim yaylı yatakların park yatağa göre olan ortapediklerinden gördümm ondan alcam ,visco çok ince geldi banaa,zaten annem ona bile razı değil ,döşeğide yğn yapcaktı ,şimdi sadece yorgan ve yastığı yünden yapcak .bizde onlarda büyüdük bi sorun olcağını sanmıyorum ,zaten bi velimde pamuk yorgan hediye etti olmadı onu kullanırım ,nevresimide english home den almıştım ama büyük gibi geldi banaa???
canım benim ...hepimiz böyle uyanıyoruz artık ,bu arada benimde sağ elimde uyuşma ve çekilmeler başladııözellikle avuç içinde orta ve yüzük parmakların gizli bi iple içe doğru çekiliyo gbi...:26:

canım ben göz kararı koydum vede ön yıkamalı yaptım bende artık falan kalmadı ,makineden makineye değişiyomu acabaa??dalan kullandım memnunum,hastane çantamada 10 parça hastane çıkışı almıştım onu vede bitanede eldivenli şapkalı bi hastane çıkışı koydum ,yeter bence..6 tanede bez koydum...

ben becerebilirsem evde dikcem canım yaaa,çok basit bişey 25-30 tl fazla bencee...
günaydın kızlar ben hacı şakirin sabun tozuyla yıkadım ama hiç deterjan kalıntısı kalmadı valla..bide bir arkadaşımız poğaça tarifi vermişti sayfa kaçta acaba hatırlayan varmı?
özelden atıyım ben sana canım ...canomun tarifiydi o.

hemoroit canım ,kabız olmamaya dikkat et.geçmiş olsunn..incir ye bol bol...

elini sürme sakın mikrop kapar iyice eczaneye git antibiyotikli krem al da ilerlemeden geçsin bari
hadi bakem güzel yap kahvaltını uykucu seniiiii

off hemde ne kahvaltı yaptım 3 günlük ölüyorum şimdi karnıma ağrılar girdi
gözümde cıvık bi sıvı toplanıyo devamlı bulanık görüyorum onun için bi parmağımı daldırıyorum en iyisi eczaneye gitmek sinemcim teşekkür ederim sanada

edoşum geçmiş olsun cnm umarım nazardan falan çıkmıştırda hemencecik geçer

elifim teşekkür ederim kuzuuuuuuuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…