30 derecede yarım saatte yıkasam olur herhalde
canım günaydın da yaa seni hayretler içinde okuyorum ne kadar hamaratsın maşallahacaba ben de bebeğimi doğurduktan sonra zaman yönetimi sorunumu halledebilecekmiyim:26:
canım valla kadın işi çok zor yaa benim ev bizim için gereğinden fazla büyük her kadın yetiştiremiyo o yüzden bi kadınım var sürekli onu çağırmam gerekiyo o da ona mecbur olduğumu bilip bazen o kadar baştan savma yapıyo ki..bebeğimin dolaplarını sildirdim güya 3 haftaya kadar yakın süredir sürekli havalandırıyorum talaş vs. kokusu gitmiyo dün annem sildi bi daha meğerse çekmecelerin sadece içini sinmiş ne yanları ne altı ne de çekmeceyi çıkarıp dolabın içini silmemiş bende eğilip kontrol edemiyorum.. şimdi oda mis gibi kokuyo
canım ben dalinin sıvı sabununu kullandım memnun kaldım açıkçası ilk etapta giyeceklerine yumuşatıcı ilave etmedim ama 6 ay sonra falan kullanacağı uyku seti nevresim takımına dalinin yumuşatıcısını da koydum..
bu arada hiç kimse benim soruma cevap vermemiş vajinal bölgede sürekli bi yanma sızı ağrı var benden başka yaşayan oldu mu?
bi de göğsümden sıvı gelmedi henüz artık gelmesi gerekmiyo mu
canım günaydın da yaa seni hayretler içinde okuyorum ne kadar hamaratsın maşallahacaba ben de bebeğimi doğurduktan sonra zaman yönetimi sorunumu halledebilecekmiyim:26:
canım valla kadın işi çok zor yaa benim ev bizim için gereğinden fazla büyük her kadın yetiştiremiyo o yüzden bi kadınım var sürekli onu çağırmam gerekiyo o da ona mecbur olduğumu bilip bazen o kadar baştan savma yapıyo ki..bebeğimin dolaplarını sildirdim güya 3 haftaya kadar yakın süredir sürekli havalandırıyorum talaş vs. kokusu gitmiyo dün annem sildi bi daha meğerse çekmecelerin sadece içini sinmiş ne yanları ne altı ne de çekmeceyi çıkarıp dolabın içini silmemiş bende eğilip kontrol edemiyorum.. şimdi oda mis gibi kokuyo
canım ben dalinin sıvı sabununu kullandım memnun kaldım açıkçası ilk etapta giyeceklerine yumuşatıcı ilave etmedim ama 6 ay sonra falan kullanacağı uyku seti nevresim takımına dalinin yumuşatıcısını da koydum..
bu arada hiç kimse benim soruma cevap vermemiş vajinal bölgede sürekli bi yanma sızı ağrı var benden başka yaşayan oldu mu?
ama hayatım bebeğin ilk zamanki kakası cıvık oluyo ya (biraz iğrenç oldu) o bulaşabiliyomuş altını açtığında birden işeyebiliyomuş yada kusup üstünü batırabiliyomuş o yüzden bence yedeğimiz yeterli olmalı geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı mesela bol bol bebek kıyafeti koy demişti bana ordan esinlendim ben dekübracım 3 takım banada çok gibi geldi 2 tkm yeter sanki onunda belki sadece 1 tanesini giydirirsin ben hastaneye gittiğimde kat hemşiresine ne getirmem gerekli diye sordum oda sadece gecelik pijama falan yeterli diğer herşeyi biz karşılıyoruz dedi bebek için olanı öğrenemedim çünkü bebek hemşirelerini göremedim onuda bi dahaki kntrolde sorarım artık bence sende onlara sor tatlım ona göre hazırla istersen hastane çantamızda tatil valizlerimize dönmesin
emeeeelll şükür kavuşturana ne kadar uzun süredir konuşmuyoruz seninle arkadaşım özledim vallahicanım günaydın da yaa seni hayretler içinde okuyorum ne kadar hamaratsın maşallahacaba ben de bebeğimi doğurduktan sonra zaman yönetimi sorunumu halledebilecekmiyim:26:
kızlar emzirme minderi alcakmıyız ne yapalım.alan arkadaşlarım memnun ama israf olur mu acaba
ama hayatım bebeğin ilk zamanki kakası cıvık oluyo ya (biraz iğrenç oldu) o bulaşabiliyomuş altını açtığında birden işeyebiliyomuş yada kusup üstünü batırabiliyomuş o yüzden bence yedeğimiz yeterli olmalı geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı mesela bol bol bebek kıyafeti koy demişti bana ordan esinlendim ben dekübracım 3 takım banada çok gibi geldi 2 tkm yeter sanki onunda belki sadece 1 tanesini giydirirsin ben hastaneye gittiğimde kat hemşiresine ne getirmem gerekli diye sordum oda sadece gecelik pijama falan yeterli diğer herşeyi biz karşılıyoruz dedi bebek için olanı öğrenemedim çünkü bebek hemşirelerini göremedim onuda bi dahaki kntrolde sorarım artık bence sende onlara sor tatlım ona göre hazırla istersen hastane çantamızda tatil valizlerimize dönmesin
emeeeelll şükür kavuşturana ne kadar uzun süredir konuşmuyoruz seninle arkadaşım özledim vallahicanım günaydın da yaa seni hayretler içinde okuyorum ne kadar hamaratsın maşallahacaba ben de bebeğimi doğurduktan sonra zaman yönetimi sorunumu halledebilecekmiyim:26:
kızlar emzirme minderi alcakmıyız ne yapalım.alan arkadaşlarım memnun ama israf olur mu acaba
Merhaba kızlar,
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle,
iş yerindeyim ve 30 eylüle kadar çalışacağım.
Dün dişimin bir kısmı kırılmıştı ve bugün dolgum da düştü.
Meyve yedim, problem olurmu diye ancak fark etmedim.
Gerçi yemek yiyebilecek miyim göreceğim.
Olmazsa öğleden sonra dr arkadaşımı arayıp soracağım,
dolgu yaptır derse yaptıracağım, eğer idare et derse idare edeceğim.
Gerçi 24. haftada da diğer taraftaki dişim problem çıkarmıştı ve
ağrıkesici, antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.
Bu arada halen dolap konusunda kararsızım.
Bebek için 3 kapılı olandan mı alayım yoksa normal 3 kapılı olan
dolaplardan mı bilemedim. Koçtaşta genç odasında yer alan dolaplar gibi
Akıl verirseniz sevinirim.
günaydın kızlarr
nidacım nejlam makarnacım tubişim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimbu sabah daha şişmiş ve sızlıyo arpam nidacım bi kahvaltı yapim hemen kaşık basıcam daha önce duymuştum belki işe yarar saol canım olmassa eczaneye giderim
biz kahvaltı yapıp gelicezzzzzzzzzz
hayatım hamaratlık deyıl benımkı oglumdan dolayı erken kalkıyorum ıstahı olmadıgındanonce ıslerı yapıyorum gunduz erken saatler bereketlı oluyo :)canım günaydın da yaa seni hayretler içinde okuyorum ne kadar hamaratsın maşallahacaba ben de bebeğimi doğurduktan sonra zaman yönetimi sorunumu halledebilecekmiyim:26:
günaydın kızlarr
nidacım nejlam makarnacım tubişim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimbu sabah daha şişmiş ve sızlıyo arpam nidacım bi kahvaltı yapim hemen kaşık basıcam daha önce duymuştum belki işe yarar saol canım olmassa eczaneye giderim
biz kahvaltı yapıp gelicezzzzzzzzzz
ay ben ne çektim bu dişten 2 kutu antibiyotik kullandım şimdi iyiyim çok şükür
dolap olarak bence normal dolap al ben öyle yapıcam koçtaşın sitesinde bir tane beğendim
2 Kapılı 2 Çekmeceli Gardırop - Ceviz
işte bu model ama kalitesinden şüpheliyim gidip yakından görücem bu gün bebeğime oda yapana kadar bunu kullanırım sonra oda yapınca da bunu bir yerde değerlendiririm hiç olmazsa balkona koyar ıvır zıvırı doldururm diye düşünüyorum
Merhaba kızlar,
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle,
iş yerindeyim ve 30 eylüle kadar çalışacağım.
Dün dişimin bir kısmı kırılmıştı ve bugün dolgum da düştü.
Meyve yedim, problem olurmu diye ancak fark etmedim.
Gerçi yemek yiyebilecek miyim göreceğim.
Olmazsa öğleden sonra dr arkadaşımı arayıp soracağım,
dolgu yaptır derse yaptıracağım, eğer idare et derse idare edeceğim.
Gerçi 24. haftada da diğer taraftaki dişim problem çıkarmıştı ve
ağrıkesici, antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.
Bu arada halen dolap konusunda kararsızım.
Bebek için 3 kapılı olandan mı alayım yoksa normal 3 kapılı olan
dolaplardan mı bilemedim. Koçtaşta genç odasında yer alan dolaplar gibi
Akıl verirseniz sevinirim.
Ben geçen c.tesi günü ybosna koçtaş a baktım. Çok kötü değil ancak kararsız kaldım.
4 Kapılı bir dolap vardı 299 olmalı ancak çok koyu kahve olduğu için kararsız kaldım.
Genç odalarına baktım ve 3 kapılılar fena değildi.
Bu arada ablamdan beşik aldım ve kahverengi, kaplama folyo alıp
rengini değiştirmeye çalışırken şimdi beklemedeyim.
Dolabın rengine göre(ki açık renk istiyorum) beşiği kaplayacağım.
canım şimdi doktoru aradım kaşıntı yok sık ve az da idrara çıkmıyorum belki bebek dönmeye çalışıyodur onu hissediyosundur dedi (inşallaaahhbendede sıvı gelmiyo.da diğer sorun enfeksiyon artı mantar işareti onu doktoruna sor canım ilerlemesin bebeğede zararlı
sağol betülcüm içimi rahatlattın bende acaba sütüm çok olmayacak mı diye kuruntu yapıp duruyodumbendede yanma ve batmalar oluo özellıkle yataktn kalkarken çok zorlanıorm kasılıo mu desem batıuo mu desem o tarz bışe yanı . bu arada herkesın goğsunden sıvı gelcek dıe bışe yok benden 6. ayımdan berı gelıo ama gelmeyen arkadşlerında doğumdan sora geyet sütlu olduklarını bılıorum onunla alakası yok yanıı
canım benim bende çoooo..k özledim siziemeeeelll şükür kavuşturana ne kadar uzun süredir konuşmuyoruz seninle arkadaşım özledim vallahi
bir ara burada dalanı çok övdüler bende gittim ondan aldım ama daline de geçebilirim ilk denemeyi bir yapıyım beğenmezsem öyle yaparım
benim alt tarafımda sızım bir defa oldu onda da üşütmüştüm sanırım şimdi sadece bebek baskı yaptığı için arada zorlama gibi oluyor yanı dışarı çıkacakmış gibi onun haricinde bir şey yok sende üşütmüş olabilirsin ayağına çorap giy sürekli
sıvı benden de gelmedi sürekli kontrol ediyorum hatta sıkıyorum ama tık yok
bende az önce dr u aradım cumartesi gelcem ne yapcanız ,çatı muayenesi nezaman dicektim ,keza dedim dee,ama asistanına ,neysee dediki 38. haftada yapıyo dr hanım ,muayeneye geliyosun ve nts olcak bu cumartesi okadar dedii...içim ve münüşüm rahat ettiikızlar anneme sordum çatı muayenesi ne zaman yapılır diye bana dediği aynen şu
eskiden nişan gelmeden çatı muayenesi yapılmıyormuş bu kadar erken yapılması dogumu başlatabilirmiş didi
dr lar nasıl bunun riskini göze alıyorlar dogumu başlatmak içinmi acaba :26:
bu7mobset ne arkadaşım yaaa..bu tabi,ri hiç duymamıştım ,sürekli lyapıyosun sen ,yoksaa ben sadece mop diyemi biliyorum onuu??herkese gunaydın
kımse dogurmusmu dıye gırdık ama saat 8.26 ve kımsecıkler yok
bız oglumla evı topladık toz aldık mobset yaptık banyoyu temızledık sonra babamıza tost yapıp verdık sonrada oglusumun tostunu ve sutu yedırdım kendımde uzum atıstırıp geldım:) bugun ısıımız yok yemegımızde var belkı bı bahcayaparız oglumla
gununuz guzel gecsın ben gecmıse bakıyım
ayy ben hazırladım ağrım sızım gitti maşşallahhhben hala hazırlamadım yaaaa
neyse yarın kontrolüm var inş. yarın hazırlarım :))) (erteleyip duruyorum korkudan )
kolay gels,in canımcım ,sıkma caını yaaa..temizlik için bukadar stres olanlara çok kızıyorum ben ,canınızı sıkmaya değermi ,bugün olmasın yarın olsun ,ne diye canını sıkıyosun...Günaydın kızlar. Çok gergin başladım güne sabah 7 den beri kadın bekliyorum yaaa, özellikle tembihledim sabah 7 de bende ol diye 8 de aradım yarım saate geliyorum dedi, demin aradım hala geliyo, dedim gelme bu saatten sonra.. Bu saatten sonra işmi yapılır? Geri dön dedim.. Yok vs bilmem neee.. Benim sorunum değil dedim. Yetiştiririm diyo, baştyan savma yaparsan yetişir tabi dedim.. Ayy hiç bu kadar kızmamıştım 5 yıldır aynı kadını alıyorum ama patladım. Çok yüz vermemek gerekiyo demekki..
Her işim aksi gidiyo bu ara programım alt üst oluyor sinirden ağlıcam şimdi....
ben bpark yatak alcağım yerde bizim yaylı yatakların park yatağa göre olan ortapediklerinden gördümm ondan alcam ,visco çok ince geldi banaa,zaten annem ona bile razı değil ,döşeğide yğn yapcaktı ,şimdi sadece yorgan ve yastığı yünden yapcak .bizde onlarda büyüdük bi sorun olcağını sanmıyorum ,zaten bi velimde pamuk yorgan hediye etti olmadı onu kullanırım ,nevresimide english home den almıştım ama büyük gibi geldi banaa???günaydın hatunlar, bi cee deyip çıkıcam ben.. işim düştü bişi sorcam nolurrr cevap.. ya ben dün bebek uyku setlerine baktım hiç birini gözüm tutmadı.. yorganlar oyuncak gibi, mikrofiber yada silikon almaya karar verdim.. verdimde bilemedim şimdi ne alıyım, bu sabah e bebekte sevi bebenin yorganı indirime girmiş sizce nasıl acaba?... ayy bi cevap lütfenn
canım benim ...hepimiz böyle uyanıyoruz artık ,bu arada benimde sağ elimde uyuşma ve çekilmeler başladııözellikle avuç içinde orta ve yüzük parmakların gizli bi iple içe doğru çekiliyo gbi...:26:günaydın kızlar sabahları kalkmak işkence gibi artık ya göbişim çok ağırlaştı ve belime çok baskı yapıyo resmen belim yatağa yapışıyo artık eller zaten uyusuk ve ağrılı bide ilk kalkıp ayaklarımın üstüne bastığımda batan iğneler öfffff amma sorunlu başladım güne ya
canım ben göz kararı koydum vede ön yıkamalı yaptım bende artık falan kalmadı ,makineden makineye değişiyomu acabaa??dalan kullandım memnunum,hastane çantamada 10 parça hastane çıkışı almıştım onu vede bitanede eldivenli şapkalı bi hastane çıkışı koydum ,yeter bence..6 tanede bez koydum...GÜNAYDINLAARRR:79:
1. soru;
bu dalanın sabununu ne kadar koydunuz makinaya da durulanmadı 1 bardak falan mı? ben de ondan aldım bu gün yıkıycaktım kıyafetlerimizi hiç kullanmadan hacı şakire mi döncem acaba:44:
2. soru;
doğum çantasına bebek için kaç tane hastane çıkışı koydunuz ben 3 takım hastane çıkışı 2 şer tane de ayrı zıbın pantolon koysam yeter mi birde bezin paketini açıp içinden kaç tane koyacaksınız ya da paketi öylece mi götürcez?
ben becerebilirsem evde dikcem canım yaaa,çok basit bişey 25-30 tl fazla bencee...kızlar emzirme minderi alcakmıyız ne yapalım.alan arkadaşlarım memnun ama israf olur mu acaba
özelden atıyım ben sana canım ...canomun tarifiydi o.günaydın kızlar ben hacı şakirin sabun tozuyla yıkadım ama hiç deterjan kalıntısı kalmadı valla..bide bir arkadaşımız poğaça tarifi vermişti sayfa kaçta acaba hatırlayan varmı?
hemoroit canım ,kabız olmamaya dikkat et.geçmiş olsunn..incir ye bol bol...bu arada gözüm aydın bende hemoroid oldum galibagerçi denizin ve hanzadenin yaşadığı acılar ağrılar kanamalar şükür bende yok ama böyle bi et parçası çıkmış pek fazla bi rahatsızlık vermiyo bu hemoroidmi yada başka bişeymi acaba :26:
elini sürme sakın mikrop kapar iyice eczaneye git antibiyotikli krem al da ilerlemeden geçsin bari
hadi bakem güzel yap kahvaltını uykucu seniiiii
edoşum geçmiş olsun cnm umarım nazardan falan çıkmıştırda hemencecik geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?