hala çalışıyorum ve berbat bir vaziyetteyim ayaklarımdan dolayı çok şiştiler ve tırnaklarım batıyor ama az kaldı önümüzdeki hafta da çalışıcam sonra bitiyor ben de hep terlikle geziyorum ama napalım cefasını çekiyoruz yakında sefasını sürücez inşallah sen de çok koşturup yorma kendini aldiye saraylarında doğurma aman :)canım şimdi doktoru aradım kaşıntı yok sık ve az da idrara çıkmıyorum belki bebek dönmeye çalışıyodur onu hissediyosundur dedi (inşallaaahh)eğer geçmezse kültür yaptıralım krem verebilirim ama biz bu haftadan sonra olan enfeksiyonlara ilk zamanlardaki kadar itibar etmiyoruz dedi sağol canım tekrar..
sağol betülcüm içimi rahatlattın bende acaba sütüm çok olmayacak mı diye kuruntu yapıp duruyodum
canım benim bende çoooo..k özledim sizikuzucum büroda işler çok yoğun kocişe yardım edeyim derken doğru düzgün giremiyodum kk'ya girdiğimde de sadece bi son 2 sayfaya bakıp herkes iyi mi diye kontrol ediyodum o kadar..ama senin istirahat etmen gerektiğini okudum hatta yorumda yazdım ama görmedin sanırım.. son ana kadar çalışıcam doğum sonrası iznim daha fazla olsun diye diyodun ilk başlarda, kübracım umarım hala işe gitmiyosundur
doğru diyosun canım üşütmüş olabilirim ama babetler falan ayağımı sıkıyo işe de spor ayakkabı giyemiyorum o yüzden hala parmak arası ayakkabilarla geziyorum:26: ben bi kaç forum sitesinde toz sabun kalıntısı kalıyo diye okuduğum için dalin aldım canım sen de bi dene dalanı memnun kalmazsan dalinle devam edersin..bende sıkıyorum ama sıvı gelmedi bazılarında son haftada geliyomuş belki bizimki de öyle olur canım..bu arada bebek şekeri baktınmı kübracım?
poğaça tarifini sordum kimse duymamış beni neyse ben intrenetten bakayım bide evde yaş mayam yok almaya üşeniyorum kabartma tozuyla poğaça nasıl olur deneyeniz varmı?
hala çalışıyorum ve berbat bir vaziyetteyim ayaklarımdan dolayı çok şiştiler ve tırnaklarım batıyor ama az kaldı önümüzdeki hafta da çalışıcam sonra bitiyor ben de hep terlikle geziyorum ama napalım cefasını çekiyoruz yakında sefasını sürücez inşallah sen de çok koşturup yorma kendini aldiye saraylarında doğurma aman :)
bebek şekerlerimi kendim yaptım canım fotoğrafını koymuştum umarım yine eklebilmişimdir bu bitmiş hali değil birazcık daha süsümüz var :)
canım o poğaça tarifini bilmiyorum ama ben karbonatlı poaça yapıyorum evde çok da güzel oluyor ağızda dağılıyor şu an tarifini hatırlayamıycam ama internetten bakabilirsin tariflere
poğaça tarifini sordum kimse duymamış beni neyse ben intrenetten bakayım bide evde yaş mayam yok almaya üşeniyorum kabartma tozuyla poğaça nasıl olur deneyeniz varmı?
ben çok sık yapıorum kabrtma tozla çokta guzel oluo hem pratık istersn tarıfnı verebılırım cnm
canım ama olsun her gün toz alıyosun siliyosun süpürüyosun helal olsun valla ben her gün bu işleri yapmıyorum ne yalan söyliyim gerçi akşam eve gelince pestilim çıkmış oluyo ilaçlarımı sütümü bile eşimden istiyorum kaldı ki temizlik yapıcamhayatım hamaratlık deyıl benımkı oglumdan dolayı erken kalkıyorum ıstahı olmadıgındanonce ıslerı yapıyorum gunduz erken saatler bereketlı oluyo :)
geçmiş olsun canım yaa ayağının altına tabure gibi bi şey koysan ben öyle yapıyorum şu an..ben en son pzts adliyedeydim bugün bürodayım artık kendimi yormayacağım zaten.. ama kübracım doktorun sözünü hiç dinlemiyosun tamam anlıyorum bebeğimle ne kadar vakit geçirsem o kadar iyi diyosun ama unutma bu herşey yolunda olduğunda geçerli olan bi husus bebeğin ne kadar karnında durursa o kadar iyi bunu da unutma..hala çalışıyorum ve berbat bir vaziyetteyim ayaklarımdan dolayı çok şiştiler ve tırnaklarım batıyor ama az kaldı önümüzdeki hafta da çalışıcam sonra bitiyor ben de hep terlikle geziyorum ama napalım cefasını çekiyoruz yakında sefasını sürücez inşallah sen de çok koşturup yorma kendini aldiye saraylarında doğurma aman :)
bebek şekerlerimi kendim yaptım canım fotoğrafını koymuştum umarım yine eklebilmişimdir bu bitmiş hali değil birazcık daha süsümüz var :)
ayaklarım yüksekte olsa da farketmiyor canım geceleri bile şiş vaziyette daha fazla zamanım kalmış olsa izne ayrılır giderdim ama bir hafta daha sıkıcam dişimicanım ama olsun her gün toz alıyosun siliyosun süpürüyosun helal olsun valla ben her gün bu işleri yapmıyorum ne yalan söyliyim gerçi akşam eve gelince pestilim çıkmış oluyo ilaçlarımı sütümü bile eşimden istiyorum kaldı ki temizlik yapıcam
geçmiş olsun canım yaa ayağının altına tabure gibi bi şey koysan ben öyle yapıyorum şu an..ben en son pzts adliyedeydim bugün bürodayım artık kendimi yormayacağım zaten.. ama kübracım doktorun sözünü hiç dinlemiyosun tamam anlıyorum bebeğimle ne kadar vakit geçirsem o kadar iyi diyosun ama unutma bu herşey yolunda olduğunda geçerli olan bi husus bebeğin ne kadar karnında durursa o kadar iyi bunu da unutma..
ellerine sağlık çok güzel olmuş sıraçın şekerine kadara mal oldu canım sana kaç tane yaptın ve suluhandan mı aldın malzemeleri ne kadar çok soru sordum yaa
kızlar göğüslere şimdiden neden krem sürüyosunuz bir problem mi var yoksa sürülmesse ilerde problem mi oluyor:26:
canım benimki çok acıyodu ondan sürdümm..ayy zaten dokunmayı sevmiyorum bide krem sürdümama biraz rahatladı gibiii....
bu arad becerikli hatumlarr tuzsuz yemekk tarifi istiyoruuumm..bi fikir verin ayoolll:84::84::84::84:
doğru diyosun canım ben de artık dokunmuyacam bi ark.ım da aralıkta doğum yapıcak ondan geliyomuş sende dene dene dedi benimkinden gelmeyibce psikolojim bozuldu bende niye herkese bakıyosamben dün göğüs uçlarının acısına dayanamayıp başladım kremee,hergünmü sürülüyo buu???
advocatecimm ,ayy emel yazsam daha kolay olcakmışşcanım bendende sıvı falan gelmesi ,uğraşma bence gelir o bebiş geldiği zaman ,zaten dokunmak bile istemiyorum ,sen sıktım yazınca bi tuhaf olduumm:18:
kızlar göğüslere şimdiden neden krem sürüyosunuz bir problem mi var yoksa sürülmesse ilerde problem mi oluyor:26:
canım benimki çok acıyodu ondan sürdümm..ayy zaten dokunmayı sevmiyorum bide krem sürdümama biraz rahatladı gibiii....
bu arad becerikli hatumlarr tuzsuz yemekk tarifi istiyoruuumm..bi fikir verin ayoolll:84::84::84::84:tuzsuz olsun ama tuz aratmasıınn
ilerdeki cuk cuklamaya itafen yapıyorlar galiba tatlım emzirince yara olmasın diye ama bende daha bişey sürmedim drada hiç sormadım bizde sürsekmi acaba????
doğru diyosun canım ben de artık dokunmuyacam bi ark.ım da aralıkta doğum yapıcak ondan geliyomuş sende dene dene dedi benimkinden gelmeyibce psikolojim bozuldu bende niye herkese bakıyosam
ileride problem olmasın diye edacım.. benim doktorum 36. haftam bitince başlatıcakmış..
kızlar ben çıkıyorum yoksa hiç bi iş yetiştiremicem kocaman öpüyorum hepinizi:79:
bu arad becerikli hatumlarr tuzsuz yemekk tarifi istiyoruuumm..bi fikir verin ayoolll:84::84::84::84:tuzsuz olsun ama tuz aratmasıınn
sende verebilirmisin tarifi seninkinede bakayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?