2011 Ekim Anneleri

hala çalışıyorum ve berbat bir vaziyetteyim ayaklarımdan dolayı çok şiştiler ve tırnaklarım batıyor ama az kaldı önümüzdeki hafta da çalışıcam sonra bitiyor ben de hep terlikle geziyorum ama napalım cefasını çekiyoruz yakında sefasını sürücez inşallah sen de çok koşturup yorma kendini aldiye saraylarında doğurma aman :)
bebek şekerlerimi kendim yaptım canım fotoğrafını koymuştum umarım yine eklebilmişimdir bu bitmiş hali değil birazcık daha süsümüz var :)
poğaça tarifini sordum kimse duymamış beni neyse ben intrenetten bakayım bide evde yaş mayam yok almaya üşeniyorum kabartma tozuyla poğaça nasıl olur deneyeniz varmı?

canım o poğaça tarifini bilmiyorum ama ben karbonatlı poaça yapıyorum evde çok da güzel oluyor ağızda dağılıyor şu an tarifini hatırlayamıycam ama internetten bakabilirsin tariflere

Eklentiler

• $Fotoğraf0355.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 46
ben dün göğüs uçlarının acısına dayanamayıp başladım kremee,hergünmü sürülüyo buu???
advocatecimm ,ayy emel yazsam daha kolay olcakmışşcanım bendende sıvı falan gelmesi ,uğraşma bence gelir o bebiş geldiği zaman ,zaten dokunmak bile istemiyorum ,sen sıktım yazınca bi tuhaf olduumm:18:

sanse arkadaşım tarifi attı sağol..

poğaça tarifini sordum kimse duymamış beni neyse ben intrenetten bakayım bide evde yaş mayam yok almaya üşeniyorum kabartma tozuyla poğaça nasıl olur deneyeniz varmı?

ben çok sık yapıorum kabrtma tozla çokta guzel oluo hem pratık istersn tarıfnı verebılırım cnm

gıtmeden bakıyım dedım :) bı cıkamdı bugun
mobsetı sormus bı arkadas mobset bı sopa gıbı bısey ucuvar genız ve 3 ayrı bezı var ucuna takılan ne ıse yarıyo dersen 1. duvar sılınıyo 2.yer sılınıyo ıslak 3. kuru yer sılınıyo ( yanı yerde gezdırıyosun elektırıklenıyo bez ve yerdekı sac kıl toz vs topluyo) ben cogunlukla vıledayla sılerım evı cunku bunun bezını yıkayıp takmak gerekıyo malum saclar toplanmıyo sonra kuru mob yaparım eger sılmıyceksemde evı kuru mob yaparım bu senın bıldıgınmı bılmıorum mobset dıye gecıyo ısmı :) bezlerı bırı kuru kullanım ıcın dıger ıkısı ıslak kullanım ıcın ıslakların bırı oluklu duvar sılerken olukluyla sabunlayıp dıgerıyle duruluyorum gercı kadın sılıyo genelde o elıyle sılıyo ıste boyle :)
bu sefer cıdden cıkıyorum kıslar gorusuruz

bu arada ben 4 sene once 150 ye almıstım ama ozaman azdı bunlar sımdı 70 e bıle var tabı kalıtesı aynımıdır bılmıyorum ben kactım

hayatım hamaratlık deyıl benımkı oglumdan dolayı erken kalkıyorum ıstahı olmadıgındanonce ıslerı yapıyorum gunduz erken saatler bereketlı oluyo :)
canım ama olsun her gün toz alıyosun siliyosun süpürüyosun helal olsun valla ben her gün bu işleri yapmıyorum ne yalan söyliyim gerçi akşam eve gelince pestilim çıkmış oluyo ilaçlarımı sütümü bile eşimden istiyorum kaldı ki temizlik yapıcam

geçmiş olsun canım yaa ayağının altına tabure gibi bi şey koysan ben öyle yapıyorum şu an..ben en son pzts adliyedeydim bugün bürodayım artık kendimi yormayacağım zaten.. ama kübracım doktorun sözünü hiç dinlemiyosun tamam anlıyorum bebeğimle ne kadar vakit geçirsem o kadar iyi diyosun ama unutma bu herşey yolunda olduğunda geçerli olan bi husus bebeğin ne kadar karnında durursa o kadar iyi bunu da unutma..
ellerine sağlık çok güzel olmuş sıraçın şekeri ne kadara mal oldu canım sana kaç tane yaptın ve suluhandan mı aldın malzemeleri ne kadar çok soru sordum yaa

kızlar göğüslere şimdiden neden krem sürüyosunuz bir problem mi var yoksa sürülmesse ilerde problem mi oluyor:26:

ayaklarım yüksekte olsa da farketmiyor canım geceleri bile şiş vaziyette daha fazla zamanım kalmış olsa izne ayrılır giderdim ama bir hafta daha sıkıcam dişimi
malzemeleri samanpazarından aldım girişte karademirler mağazanın ismi özelcanın biraz aşağısında tanesi 1 liraya geldi oraya bakarsan çok güzel şeyler var karar vermekte bile güçlük çekiyorsun ben 50 tane yaptım

kızlar göğüslere şimdiden neden krem sürüyosunuz bir problem mi var yoksa sürülmesse ilerde problem mi oluyor:26:

canım benimki çok acıyodu ondan sürdümm..ayy zaten dokunmayı sevmiyorum bide krem sürdüm ama biraz rahatladı gibiii....

bu arad becerikli hatumlarr tuzsuz yemekk tarifi istiyoruuumm..bi fikir verin ayoolll:84::84::84::84:tuzsuz olsun ama tuz aratmasıınn

Son düzenleme:

anladım canım geçmişş olsun
kız becerikli olmaya ne gerek var yapcağın yemeklere tuz koyma al sana tuzsuz yemek

doğru diyosun canım ben de artık dokunmuyacam bi ark.ım da aralıkta doğum yapıcak ondan geliyomuş sende dene dene dedi benimkinden gelmeyibce psikolojim bozuldu bende niye herkese bakıyosam

ileride problem olmasın diye edacım.. benim doktorum 36. haftam bitince başlatıcakmış..
kızlar ben çıkıyorum yoksa hiç bi iş yetiştiremicem kocaman öpüyorum hepinizi:79:

benimde göğüs uçlarım çatlak gibi lansinohun kremini alıp başlasammmı sürmeye..tuzsuz yemek tarifi FIRINDA kaşarlı bişeyler yapıcan başka bilmiyom

ilerdeki cuk cuklamaya itafen yapıyorlar galiba tatlım emzirince yara olmasın diye ama bende daha bişey sürmedim drada hiç sormadım bizde sürsekmi acaba????

:)) cuk cuk heee bende merak ettim şimdi kullanmak gerekir mi bi doktoruma sorim 24 ünde :26: gerçi learac mıdır nedir kaç kere sürdün aldığından beri de 3 ü geçmemiştir bir sorun yokken tedbir amaçlı ilaç kullanmayı (krem) beceremiyorum ben ya illa bişi olcak öyle

anladım canım saolasın

bence z yağlı fasülye yap
şeker at 2-3 küp
lezzetli ve tuzsuz olur
yanıda da bulgur pilavı ve cacık
cacık yoğurt ve salatalıktan dolayı ödem de attırır hem

kızlar bende uzun zamandır yazamıyordum dün itibariyle doğum iznine cıkdım. kızlar doktor 5 ekime bana sezeyan tarihi verdi dol günlerim dol :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…