bence yerin ve paran varsa nekadar büyük okadar iyi
ooo senin işin uzun muş sen beşikle dolap uyum sağlasın istiyosun ben beşiği yatak odamda kullanıcam dolabı çocuk odasına koyucam çünkü yatak odamda takımımı bozacak bir dolap istemiyorum o yüzden rengi çok da önemli değil ama dediğin gibi açık renklileri tercih ederim bebek için 4 kapılı dolap fazla gibi eğer geçici istiyorsan ama bu şekilde takım yapıcaksan en güzelini al tabi
kızlar bende uzun zamandır yazamıyordum dün itibariyle doğum iznine cıkdım. kızlar doktor 5 ekime bana sezeyan tarihi verdi dol günlerim dol :) :)
sür kız tabiii...ben satın almadım görümcem eczaneden büsürü numune getirdiiibenimde göğüs uçlarım çatlak gibi lansinohun kremini alıp başlasammmı sürmeye..tuzsuz yemek tarifi FIRINDA kaşarlı bişeyler yapıcan başka bilmiyom
aaa süper bak bunu sevdim ,cacık yapıyım bol bol ,bulgur pilavıda yaparım..ohh misssbence z yağlı fasülye yap
şeker at 2-3 küp
lezzetli ve tuzsuz olur
yanıda da bulgur pilavı ve cacık
cacık yoğurt ve salatalıktan dolayı ödem de attırır hem
1 su brdgı sıvı yağ .1 su brdgı yoğrt . 1 kaşık margarin . 1 yumrta . 1yumurtanın akı (sarısı uzerı için ) 1 pakt kabrtm tozu 2 tatlı kaşgı tuz . bu kadr canm içinede istedıgını koyabılırsınn
nisa hastanesine gidiyorum canım asiye hanımcanom_14 sen hangi hastaneye gidiyordun , asiye hanım deyince aynı doktoramı gidiyoruz dedim de
poğaça tarifini sordum kimse duymamış beni neyse ben intrenetten bakayım bide evde yaş mayam yok almaya üşeniyorum kabartma tozuyla poğaça nasıl olur deneyeniz varmı?
kaç haftalık alcak o zaman
ayyyy 4 katttmrb kızlarr.. sabah erkenden kalkıp sağlık ocağına gittim kan vaerdi. sonra kahvaltı yapıp uyuyayım dedim ama yarım saatte biri aradı buyüzden uyuyamadımşimdide akşam yemeğini pişiriyorum. saat 2 gibide iş yerime gidicem. muhasebeci imzalamm için yanlış evrak göndermiş onu tekrar imzalayıp muhasebeye götürücem ve muhasebe 4. katta asansörüde yok (((((dönüşte saat 4-4:30 civarı tahlil sonucumu alıcam ve sonra nihayet eve gelicem ama bana dinlenmek oturmak yok galiba acayip yorgunum keşke yarın olsa ve ben biraz olsun dinlensem :)
buarada geçenlerde kuzenimin suyunun patladığını söylemiştim. ogün hastanede sancıyı durdurmuşlar ve suyun gelmesinide engellemişler ve 2 hafta daha bekletmeyi deneyelim deyip eve göndermişler yatak istirahati vermişlerdi. aslında kuzenim 37. haftasını doldurmak üzere ama kızımız küçük 2300 gr henüz :) neyse bu ikinci günüydü dün gece sancılar yeniden başlamış sabahta 15 dakikada bir sancı gelmeye başlamış ve yine suyu gelmeye başlamış. annemlerde hemen doktoruna götürmüşler şimdi hastaneye yatırmışlar yine ertelemeye çalışıyorlarmış. ve antibiyotiğe başlamışlar. anladığım kadarıyla kuzenimde başından buyana idrar yolları enfeksiyonu varmış galiba oyüzden antibiyotiğer başladılar ama bu su bitmiyomu yaa kaç gündür akıyor doktoru yetecek kadar var daha diyormuş. buarada kızımızın adı ceren olucak inşallah teyzeleri sizden onun için dua etmenizi istiycem birazcık daha dursun 2500 gr olunca doğsun diye :)))))
kızlar bende uzun zamandır yazamıyordum dün itibariyle doğum iznine cıkdım. kızlar doktor 5 ekime bana sezeyan tarihi verdi dol günlerim dol :) :)
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...kızlar bende uzun zamandır yazamıyordum dün itibariyle doğum iznine cıkdım. kızlar doktor 5 ekime bana sezeyan tarihi verdi dol günlerim dol :) :)
yaa bana kalırsa okadar işkenceye ne gerek var ,tabiki kalsa iyi bebek ama doğmak istiyosada kyapcak bişey yok ,bi tanıdığımız 1.750 gr doğurdu gayet sağlıklı şimdi bebek ..hayırlısı olsun,geçmiş olsun canım ...ya bide çıkma sen 4. kataaamrb kızlarr.. sabah erkenden kalkıp sağlık ocağına gittim kan vaerdi. sonra kahvaltı yapıp uyuyayım dedim ama yarım saatte biri aradı buyüzden uyuyamadımşimdide akşam yemeğini pişiriyorum. saat 2 gibide iş yerime gidicem. muhasebeci imzalamm için yanlış evrak göndermiş onu tekrar imzalayıp muhasebeye götürücem ve muhasebe 4. katta asansörüde yok (((((dönüşte saat 4-4:30 civarı tahlil sonucumu alıcam ve sonra nihayet eve gelicem ama bana dinlenmek oturmak yok galiba acayip yorgunum keşke yarın olsa ve ben biraz olsun dinlensem :)
buarada geçenlerde kuzenimin suyunun patladığını söylemiştim. ogün hastanede sancıyı durdurmuşlar ve suyun gelmesinide engellemişler ve 2 hafta daha bekletmeyi deneyelim deyip eve göndermişler yatak istirahati vermişlerdi. aslında kuzenim 37. haftasını doldurmak üzere ama kızımız küçük 2300 gr henüz :) neyse bu ikinci günüydü dün gece sancılar yeniden başlamış sabahta 15 dakikada bir sancı gelmeye başlamış ve yine suyu gelmeye başlamış. annemlerde hemen doktoruna götürmüşler şimdi hastaneye yatırmışlar yine ertelemeye çalışıyorlarmış. ve antibiyotiğe başlamışlar. anladığım kadarıyla kuzenimde başından buyana idrar yolları enfeksiyonu varmış galiba oyüzden antibiyotiğer başladılar ama bu su bitmiyomu yaa kaç gündür akıyor doktoru yetecek kadar var daha diyormuş. buarada kızımızın adı ceren olucak inşallah teyzeleri sizden onun için dua etmenizi istiycem birazcık daha dursun 2500 gr olunca doğsun diye :)))))
39+2 günlük olacak 5 ekimde ondan öncede belki geleblir dedi ama 5 eekime randevuyu verdi oğlum cok kilolu oldugu için sezeryan diyor doktor canım
Nida & Canom cicilerimizi beğenmişsiniz, teşekkür ederiz...
Ahesteee, mesaj kutusunu hallettim canım...
39+2 günlük olacak 5 ekimde ondan öncede belki geleblir dedi ama 5 eekime randevuyu verdi oğlum cok kilolu oldugu için sezeryan diyor doktor canım
senden normal bi rüya bekleyen kimdikiigünaydınnnnn ay ben bir rüya gördüm akıllara zarar
rüyamda düğüne gidiyoruz eşimle yolda b.king in önünden geçiyorum itfaiye falan elinde hortumla
b.kingin kapısına su sıkacaklar bi baktım minik minik onlarca faredün canım çekmişti olsada yesem dediydim
rüyama girişine baksonra ordan geçtik annemin yanına geldik eşim beni bıraktı gitti annem bebek tutuşturdu kucagıma
oda carolinin mustafasıydı sanırsamçok tatlıydı napimmm açtım koca memişleri emzirmeye ugraşıyorum bebegi tutamadım
şekilden şeklile girdim sonunda çocuk baktı ben yapamıcam başladı emmeye ayy hiç acımadı yaaaaaaaaa çok güzeldiiiiii
o emdikçe mutlu oluyordummm çok güzeldiiiiiiiiii ama fareler beni çok korkuttu
hepsi hazır kıta durmuş itfaiye erleriyle savaşacaklardı
hemen anlatayım bacım
1 bardak yogurt
yarım çay bardagı sıvı yağ
yarım paket yumuşak margarin
2 paket kabartma tozu
tuz
1 yumurta sarısı
susam /çörek otu
yeterince un elenmiş olsun
butun malzemeyi yogur yumuşak bir hamur elde et içine istediğin malzemeyi koy üzerine yumurta sarısı sür çörek otu yada susam dök
150 derece fırında pişir süper oliiiiii
kuzum benim sağlıkla doğsun tombiş gıdısını doğunca yerime kokla
allah yardımcısı olsun küçük cerenin ve annesinin sende kendine dikkat et cnm bi rahat bırakmadılar senidemrb kızlarr.. sabah erkenden kalkıp sağlık ocağına gittim kan vaerdi. sonra kahvaltı yapıp uyuyayım dedim ama yarım saatte biri aradı buyüzden uyuyamadımşimdide akşam yemeğini pişiriyorum. saat 2 gibide iş yerime gidicem. muhasebeci imzalamm için yanlış evrak göndermiş onu tekrar imzalayıp muhasebeye götürücem ve muhasebe 4. katta asansörüde yok (((((dönüşte saat 4-4:30 civarı tahlil sonucumu alıcam ve sonra nihayet eve gelicem ama bana dinlenmek oturmak yok galiba acayip yorgunum keşke yarın olsa ve ben biraz olsun dinlensem :)
Nida & Canom cicilerimizi beğenmişsiniz, teşekkür ederiz...
Ahesteee, mesaj kutusunu hallettim canım...
ben görmedim kaçıncı sayfada:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?