2011 Ekim Anneleri

mrb kızlarr.. sabah erkenden kalkıp sağlık ocağına gittim kan vaerdi. sonra kahvaltı yapıp uyuyayım dedim ama yarım saatte biri aradı buyüzden uyuyamadım şimdide akşam yemeğini pişiriyorum. saat 2 gibide iş yerime gidicem. muhasebeci imzalamm için yanlış evrak göndermiş onu tekrar imzalayıp muhasebeye götürücem ve muhasebe 4. katta asansörüde yok (((((dönüşte saat 4-4:30 civarı tahlil sonucumu alıcam ve sonra nihayet eve gelicem ama bana dinlenmek oturmak yok galiba acayip yorgunum keşke yarın olsa ve ben biraz olsun dinlensem :)
buarada geçenlerde kuzenimin suyunun patladığını söylemiştim. ogün hastanede sancıyı durdurmuşlar ve suyun gelmesinide engellemişler ve 2 hafta daha bekletmeyi deneyelim deyip eve göndermişler yatak istirahati vermişlerdi. aslında kuzenim 37. haftasını doldurmak üzere ama kızımız küçük 2300 gr henüz :) neyse bu ikinci günüydü dün gece sancılar yeniden başlamış sabahta 15 dakikada bir sancı gelmeye başlamış ve yine suyu gelmeye başlamış. annemlerde hemen doktoruna götürmüşler şimdi hastaneye yatırmışlar yine ertelemeye çalışıyorlarmış. ve antibiyotiğe başlamışlar. anladığım kadarıyla kuzenimde başından buyana idrar yolları enfeksiyonu varmış galiba oyüzden antibiyotiğer başladılar ama bu su bitmiyomu yaa kaç gündür akıyor doktoru yetecek kadar var daha diyormuş. buarada kızımızın adı ceren olucak inşallah teyzeleri sizden onun için dua etmenizi istiycem birazcık daha dursun 2500 gr olunca doğsun diye :)))))

bence yerin ve paran varsa nekadar büyük okadar iyi

Evim 2+1 odanın biri boştu ve çocuk odası yapmak istiyorum, ilk çocuğum olacak ama 2-3 yıl sonra ikinciyi yapabiliriz. O yüzden en az 3 kapılı olanlara bakıyorum. Beşikte kahverengi olduğundan kaplama ile biraz süsleyip rengini açmaya çalışacağım, tabii bir de çek yat alırsam bebeği odasında yatırabilirim diye düşünüyorum.

bebek şekerlerimi kendim yaptım canım fotoğrafını koymuştum umarım yine eklebilmişimdir bu bitmiş hali değil birazcık daha süsümüz var :)

Ben geçen hafta eminönüne gittim ve havuzlu hana baktım. Annem kızıma uyku seti aldı, bebek şekerlerine de baktım ve 1 TLya hazır buldum ancak kendim yaparsam maliyetine bakmaya çalıştım aynı fiyata geliyor.
Ben de 50 tane 1 TL lık olanından yaptıracağım. Seninki de güzel olmuş.

benimde göğüs uçlarım çatlak gibi lansinohun kremini alıp başlasammmı sürmeye..tuzsuz yemek tarifi FIRINDA kaşarlı bişeyler yapıcan başka bilmiyom
sür kız tabiii...ben satın almadım görümcem eczaneden büsürü numune getirdiiikaşrlı çok yağlı olur yaa..zaten zeytin yağı sürüyorum vücuduma bide ceviz yiyorum vücudum ve yüzüm hep sivilce olduuyinede teşekkürler canımm...

bence z yağlı fasülye yap
şeker at 2-3 küp
lezzetli ve tuzsuz olur
yanıda da bulgur pilavı ve cacık
cacık yoğurt ve salatalıktan dolayı ödem de attırır hem
aaa süper bak bunu sevdim ,cacık yapıyım bol bol ,bulgur pilavıda yaparım..ohh misss

sıvı yağı görmemişim ,şimdi dikkat ettim ,ne kadar az yağ varmış diye sevinmiştimm:26:

günaydınnnnn ay ben bir rüya gördüm akıllara zarar
rüyamda düğüne gidiyoruz eşimle yolda b.king in önünden geçiyorum itfaiye falan elinde hortumla
b.kingin kapısına su sıkacaklar bi baktım minik minik onlarca faredün canım çekmişti olsada yesem dediydim
rüyama girişine bak sonra ordan geçtik annemin yanına geldik eşim beni bıraktı gitti annem bebek tutuşturdu kucagıma
oda carolinin mustafasıydı sanırsam çok tatlıydı napimmm açtım koca memişleri emzirmeye ugraşıyorum bebegi tutamadım
şekilden şeklile girdim sonunda çocuk baktı ben yapamıcam başladı emmeye ayy hiç acımadı yaaaaaaaaa çok güzeldiiiiii
o emdikçe mutlu oluyordummm çok güzeldiiiiiiiiii ama fareler beni çok korkuttu
hepsi hazır kıta durmuş itfaiye erleriyle savaşacaklardı

canom_14 sen hangi hastaneye gidiyordun , asiye hanım deyince aynı doktoramı gidiyoruz dedim de
nisa hastanesine gidiyorum canım asiye hanım
poğaça tarifini sordum kimse duymamış beni neyse ben intrenetten bakayım bide evde yaş mayam yok almaya üşeniyorum kabartma tozuyla poğaça nasıl olur deneyeniz varmı?

hemen anlatayım bacım
1 bardak yogurt
yarım çay bardagı sıvı yağ
yarım paket yumuşak margarin
2 paket kabartma tozu
tuz
1 yumurta sarısı
susam /çörek otu
yeterince un elenmiş olsun

butun malzemeyi yogur yumuşak bir hamur elde et içine istediğin malzemeyi koy üzerine yumurta sarısı sür çörek otu yada susam dök
150 derece fırında pişir süper oliiiiii

ayyyy 4 kattt çık çık bitmez kız olmadı onlar aşagı indirsinler
kuzenin inşallah sağ sağlim kucagına alır bebişiniii
ceren güzel isimm ben begendimmm bi tane nazar boncugu konduram ceren bebege
kızlar bende uzun zamandır yazamıyordum dün itibariyle doğum iznine cıkdım. kızlar doktor 5 ekime bana sezeyan tarihi verdi dol günlerim dol :) :)

hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucagına

Son düzenleme:
kızlar bende uzun zamandır yazamıyordum dün itibariyle doğum iznine cıkdım. kızlar doktor 5 ekime bana sezeyan tarihi verdi dol günlerim dol :) :)
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

yaa bana kalırsa okadar işkenceye ne gerek var ,tabiki kalsa iyi bebek ama doğmak istiyosada kyapcak bişey yok ,bi tanıdığımız 1.750 gr doğurdu gayet sağlıklı şimdi bebek ..hayırlısı olsun,geçmiş olsun canım ...ya bide çıkma sen 4. kataaaordan birini çağır alsın bi zahmet ,hem snin hatan değilkii...

leyna bende dakan roxi aldım canım ve kendi pijamalarımdan tutta kızıma aldığım herşeyi onunla yıkadım ve sonrada tek tek ütüledim ama hiç sabun tozu yada artığı kalmadı. sanırım sabun tozu kalan arkadaşlar makinaya tozu bi,raz fazla koydular :) zaten sabun tozu daha çabuk durulandığı ve kalmadığı için bebk kıyafetlerinde kullanılıyor. bende nida gibi göz kararı koydum. perwol sıvı deterjanımın kapağına döktüm ve onunll sabun kokuyor. kızımın kıyafetlerinin olduğu çekmeceyi açınca mis gibi kokuyor ve yumuşacıklar yani ben memnun kaldım. eğer için rahat etmezse 2 kez durula makinada... birde ben battaniyesini elimdede yıkadım dalan roxsiyle yine çabuk durulandı.
buarada bebk için 10 tane bez koydum canım çantaya tecrübeli olanların 10 tanenin rahat yeteceğini söylüyolar. zaten ilk giyeceği kıyafetini, zıbınını,şapkasını,eldivenini,patiğini ve bir tanede bezini bebişi sarıcakları battaniye yada kundağa koyuyormuşsun öylece hazır duruyormuş. hemşirelere ilk onu veriyomuşıun gerisi çantada oluyomuş. sonra kundağı açıp içindekileri giydirip kundağına sarıp odaya getiriyolarmış tatlım :))

39+2 günlük olacak 5 ekimde ondan öncede belki geleblir dedi ama 5 eekime randevuyu verdi oğlum cok kilolu oldugu için sezeryan diyor doktor canım

canım o kadar beletiyolarmı ya sezeryanı kilosuda iyiymiş bebeğin 38 de almazlarmı bende şuan 36 oldum bugün itibariyle 3 hafta daha ooooooooooooooooofffffffffffff çok uzun neyse sorunsuz bi şekilde olsunda bekliyicez artık nereye gidiyosun sen cnm ben şaşırdım kaldım doğumu nerde yapsam karar veremiyorum

senden normal bi rüya bekleyen kimdikii..sen efekt mefekt yapma "akla zarar" diye sen anlatmaya başlayınca biz ona hazırlanıyoz zatenn
geç kaldııın ben özelden yolladım bileee tarifinii..inş telif istemezsin:18::18::18:

canom ömrümü yedin ne rüyalar görüyosun.ben hep kocamı görüyorum rüyamda dün gece çok istedim gelsin sarılıp uyuyalım diye ondan mı bilmem sabaha kadar onu gördüm.sinir oluyorum şu kocama düşkünlüğüme

yorgan konusunu konuşmussunuz biz dün annemle pazara giderken bir pikocu bulduk pamuk yorgan nevresim tk işlemeli dolu yastık 85 lira dedi
kaynana alacakmış ya ordanmı aldırsam diye düşünüyorum

allah yardımcısı olsun küçük cerenin ve annesinin sende kendine dikkat et cnm bi rahat bırakmadılar senide
Nida & Canom cicilerimizi beğenmişsiniz, teşekkür ederiz...

Ahesteee, mesaj kutusunu hallettim canım...

cnm bende beğendim cicilerinizi ama yazmayı unutmusum güle güle kullansın utku paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…