2011 Ekim Anneleri

kıız sen gitseydin onun yanınaa...

yorgan konusunu konuşmussunuz biz dün annemle pazara giderken bir pikocu bulduk pamuk yorgan nevresim tk işlemeli dolu yastık 85 lira dedi
kaynana alacakmış ya ordanmı aldırsam diye düşünüyorum
canom bende pamuk var ama annem beğenmiyo onu ,havada duruyomuş sarmıyomuş bebeği ,elyafı falande sevmiyorum ben zaten çok hafif oluyo ,yüm olsun yünn..ohh sıcacıııkk

yok kızzz ne telifi al senin olsun ama sonra bi yerde meshurrrr olursan bizi unutma

anam ben rüyamda kocamı göremiyorum arada bi gelsin ama yok yolu düşmüyor garibimin

kızlar biz anacıgımla sağlık ocagına bi gidek kan ilacım bitmiş onu yazdıralımda gelelim
malum dogumda kan lazımmm pc acık bu kız burda niye cvp vermiyo demeyin

slm kızlar alıntı yapmıştım giiti hepsi aklımda kalanlara cavep yazayım.
arkadaşlar ben 1,5 yıl önce yanı yenı sayılır:) doğum yapan ve yakında ıkıncıyı doğurmaya hazırlanan bırı olarak şunları sizlere hatırlatmak isterim;benım ilk doğumum normal doğum özellikle normal doğum yapacak arkadaşlar doğum çantanıza herşeyı doldurmayın tek pijama takımı yada gecelık yeterli oluyor zaten bır gun yatırıp çıkarıyorlar ıkı gün yatsanda ılk gün zaten doğum önlüğüyle geçiyor heleki birde o kadar para verip aldıgınız lohusa takımını o kan revanın içine hiç götürmeyin evde banyonuzu yapıp süslenip yatagınıza yatınca giyersiniz.yoksa yazık oluyor.
çantanıza herşeyi doldurmayın ınanın tek bir hastane çıkışıyla bebek hastaneden çıkıyor hadı olmadı her ihtimale karşı ıkı tane alın bezde çok kullanılmıyor 5-6 tane alsanız yeterlı oluyor.hasta bezi alın ılk günlerde kanamaya ped dayanmıyor.sabun şampuan biberon muhakkak alın ne olur ne olmaz emzik alın terlik üzerinize bi şal alabilirsiniz. aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım normal doğumla ilgili ama sezeryanda olsa çantanıza o kadar fazla gereksiz eşya koymayın inanın hepsi geri geliyor ben öyle yapmıştım ilk heves ne söylenirse koymuştum ama tek hastane çıkışıyla aldım geldım kızımı koca valizi taşıdıgım kaldı yanıma..

merhaba kızlarr bebişler. biz geldik kontrolden gerçi baya oldu geleli ama geçmişi okudum önce.
kızım 2900 gr. olmuş teyzeleri maşallah boyunu ilk kez söylemedi ben car car konuşurken unutturdum doktoruma ben de sormayı unuttum ama gelişmesi iyi dedi ztn. 15 gün sonra gitcem tekrar.2. kez nstye girdim.sancı falan çıkmadı o da iyiydi çok şükür.
ama ben normal doğumu çok istiyorum doktorum da normal doğum yanlısı ama böyle kilo almaya devam ederse bebek normal zorlayabilir sizi sıkıntıya sokamam dedi biraz üzüldüm sezeryan olursa diye ama doktoruma güveniyorum.hayırlısı Allahtan.15 gün sonrab çatı muayenesi de yapcak ona göre doğum şeklini söylicekmiş.
ben göğüs ucu kremi sordum o da bana yazdı ismini aldım hemen başlamalımıyım diye sormayı ununttum yaa.lansınoh adı.gerçi sürdüm bikere hemen mide yanmam için de rennie duo şurup verdi.
böyle bizden haberler kızlar şimdi de halamla kuzenim gelcek onları bekliyorum evde.öptük sizi.

Son düzenleme:
valla canım ne bilim anlamadım bitürlü zaten erken doğum riski var diye taaa bir ay önceden ciğer geliştiren şu iğnelerden bile vermişti doktoru. var bir bildiği galiba hayırlısı olsun. sağlıklı bir şekilde doğsunda miniğimiz varsın biraz küçük olsun.
canım hani ben 37. haftama 3 gün kalana kadar rapor almıştım ya onunla ilgili eksik bir evrak kalmış ona imza atıcakmışım mecbur giidcem, bir aksilik olmasın şimdi. birde muhasebecimiz kıl canım hayatta çalışanını yollamaz evrak aldırmaya falan. (

tşkr ederiz burcu teyzesi. eminim adı gibi kendide güzeldir. kuzenimde esmer güzeli bir kız annesine çekerse badem gözlü, kara bir kız olur :)) çok heyecanlanıyorum düşündükçe aramızdaçok az gün vardı şimdi o doğurmak üzere demekki bende heran doğurabilirim diyorum kendime :)))))

yorgan konusunu konuşmussunuz biz dün annemle pazara giderken bir pikocu bulduk pamuk yorgan nevresim tk işlemeli dolu yastık 85 lira dedi
kaynana alacakmış ya ordanmı aldırsam diye düşünüyorum

kız ne pahalıymısss..ben de burda yorgancıya yaptırıyorum ..1 yorgan(içi dolu dolu elyaf ve ıslemelı)+ 2 yastık =15 lıra bıde nevresım dıktırıcem olsun 15 20 de o olsun yanı..sasırdım

maşallah fıstığımıza koca kız olmus artık

maşalh kızına cnım inşlh hayırlısıyla gerçekleşir dogumun da bu arada lansınoh u bende duydum çoğu arkadş kulanıo doğumdan once başlanıomş bende şimdı almayı duşunuorm

ayten aldıklarını güle güle kullan canım. biz hala arabaya karar veremedik birara modelini yazda özelliklerine bakayım. birde kaça aldın merak ettim :)
bebeği 2900 gr olan arkadaş maşaallah size tombalak bir bebk olucak desene ama yanakları falan tombiş topmbiş pek tatlı olur o doğduğu zaman :))
elif, evet canım yaaa bırakmadılarki dinleneyim valla işe gelip giderken daha az yoruluyordum yaaaa ((
neyse ben şimdi çıkıyorum kızlar akşam 5 gibi gelirim. kzib bye byeeee...

maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyirim onu bennnnnnn
kız ne pahalıymısss..ben de burda yorgancıya yaptırıyorum ..1 yorgan(içi dolu dolu elyaf ve ıslemelı)+ 2 yastık =15 lıra bıde nevresım dıktırıcem olsun 15 20 de o olsun yanı..sasırdım
canım pamuk farklı elyaf çok farklı pamuk oldugu için pahalı elyaf sormadım ben nasıl olsa kaynana alcek

tarifini sanse verdi canım sende yine saol poğaçayı yaptım fırında pişiyor mutfaktan kokular geliyor bu arada yorganımı yastığımı benim annem yaptı yünü çok inceltmiş çok hafif olmuş yumuşacık..bende hastahane çantamı hazırladım ama ufak tefak eksikler var yinede ..kızlar bide aklıma geldi hastahanede bebeği koydukları yerde hiç bişey olmuyor ya battaniye yerine alt açmasında yatıramazmıyız hem yastığı da var altıda yumuşacık ne dersiniz nasıl fikir?

kızlar merhaba
21 aylık bir oğlum var ve şu an 33+2 haftalık hamileyim allah kısmet ederse 1 ay sonra doğumum olucak yani sizler gibi bende ekim annesi olucam inşallah 23 ekim benim doğum günüm sezeryan olucam büyük ihtimalle kendi doğum günümdede doğurabilirim bir doğum geçirmeme rağmen doğumdan çok korkuyorum ilkinde genel anestezi olmuştum ve çok güzel geçmişti ama genel beni çok ürkütüyo oğlum aklıma geliyo çok korkuyorum epiduralmi olsam diyorum ondanda korkuyorum:)neyse sizler sezeryan olucaklar karar verdinizmi?kızı olucak olanlar isme ne karar verdiniz?biz büyük ihtimalle ada koyucaz sizce nasıl?allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin allah kimseyi bu yolda bırakmasın...

amin canm saol hepımızı kavuştursun bebişlerımıze . eda ismı çok guzel cnm benım de kızım olck ısımde çok zorlanıoruz şimdılık esmanur dıe düşünuorz ama doguma kadr deişebılır

selam kızlar geçmişi okudum bitti.
deterjanı konuşmuşsunuz bende dalan kullandım hiç problem yaşamdım.makinemi fazla durulamaya ayarlayıp durulattım hiç sabun kalmadı ve gayette güzel kokuyorlar hala dolabı açınca mis gibi kokuyorlar.
birde oyunparkının içine uykuseti serdim ben kenarlıklı tam oyunparkına göre oldu.belisin uyku seti benimki.
MAKARNACIM bebişine maaşaallah.

Seninle aramızda 3 gün var bende 33+5 haftalık hamileyim ve 28 ekim doğum , bende çok korkuyorum kızım şimdilik ters olduğu için sezeryan gibi gidiyoruz ama dönerse normal olacak inşallah . Sezeryan olursam spinal istiyorum ve kızımın doğduğu anı görmek istiyorum. birde uyumak istemiyorum çünkü şimdiye kadar hiç narkoz almadım. Bayılmaktan ve ayılmaktan çok korkuyorum. Sanki bayılınca bir daha hiç uyanmıcam gibi geliyor. Çok korkuyorum çok bildiğin gibi değil:18:gerçi normal doğumdanda korkyuorum ama korkunun ecele faydası yok , bir şekilde olacak artık napalım

maşallah fıstığımıza koca kız olmus artık

maşalh kızına cnım inşlh hayırlısıyla gerçekleşir dogumun da bu arada lansınoh u bende duydum çoğu arkadş kulanıo doğumdan once başlanıomş bende şimdı almayı duşunuorm

oyyyyyy çok yoruldum. sabah 10 buçuk gibi aylardan sonra ilk kez evi süpürmeye başladım tam bir saat sürdü ya lavaboyu yıkadım evi sildim bi güzel ama belim koptu bi an bi titreme geldi bayılacam zannettim. hemen mutfağa attım kendimi bi şeyler yedim yoksa bayılırdım herhalde. Rumuzcum sendin de mi böyle olan. ay tam çürüğe çıktık bi ev sil süpür dökülüyoruz halimize bak.
eşim yokken banyoyu da yıkıyayım gelince bi ton laf edecek ama napim olmuyo işte yapmayınca ev b.k götürüyo af edersiniz elimi ayağımı çekince

Allah Allah bi ben mi memnun kaldım dalan dan :))) hiç tortu bırakmadı ki 30da yıkadım her şeyi
omonun sıvısını kullandım hiiiiiiiiç beğenmedim. kesinlikle temizlemedi beyazlarımı toza döndüm bi daha
bi de şöyle bi problemim var sıvı deterjanda. ben genelde ön yıkamalı yıkıyorum çamaşırlarımı. sıvı deterjanı hemen alıyo makina o yüzden ön yıkamanın bitmesini bekleyecen ondan sonra makinanın başında durup deterjanı koyacan bazen kaçırıyodum bakıyodum makina su almaya başlamış inan sırf bitsin diye ev temizliğinde kullandım onu duvar sildirdim onla :))) bak duvarımı iyi temizledi Allah var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…