kıız sen gitseydin onun yanınaa...canom ömrümü yedin ne rüyalar görüyosun.ben hep kocamı görüyorum rüyamda dün gece çok istedim gelsin sarılıp uyuyalım diye ondan mı bilmem sabaha kadar onu gördüm.sinir oluyorum şu kocama düşkünlüğüme
canom bende pamuk var ama annem beğenmiyo onu ,havada duruyomuş sarmıyomuş bebeği ,elyafı falande sevmiyorum ben zaten çok hafif oluyo ,yüm olsun yünn..ohh sıcacıııkkyorgan konusunu konuşmussunuz biz dün annemle pazara giderken bir pikocu bulduk pamuk yorgan nevresim tk işlemeli dolu yastık 85 lira dedi
kaynana alacakmış yaordanmı aldırsam diye düşünüyorum
senden normal bi rüya bekleyen kimdikii..sen efekt mefekt yapma "akla zarar" diye sen anlatmaya başlayınca biz ona hazırlanıyoz zatenn
geç kaldııın ben özelden yolladım bileee tarifinii..inş telif istemezsin:18::18::18:
canom ömrümü yedin ne rüyalar görüyosun.ben hep kocamı görüyorum rüyamda dün gece çok istedim gelsin sarılıp uyuyalım diye ondan mı bilmem sabaha kadar onu gördüm.sinir oluyorum şu kocama düşkünlüğüme
valla canım ne bilim anlamadım bitürlü zaten erken doğum riski var diye taaa bir ay önceden ciğer geliştiren şu iğnelerden bile vermişti doktoru. var bir bildiği galiba hayırlısı olsun. sağlıklı bir şekilde doğsunda miniğimiz varsın biraz küçük olsun.yaa bana kalırsa okadar işkenceye ne gerek var ,tabiki kalsa iyi bebek ama doğmak istiyosada kyapcak bişey yok ,bi tanıdığımız 1.750 gr doğurdu gayet sağlıklı şimdi bebek ..hayırlısı olsun,geçmiş olsun canım ...ya bide çıkma sen 4. kataaaordan birini çağır alsın bi zahmet ,hem snin hatan değilkii...
ayyyy 4 katttçık çık bitmez kız olmadı onlar aşagı indirsinler
kuzenin inşallah sağ sağlim kucagına alır bebişiniii
ceren güzel isimm ben begendimmm bi tane nazar boncugu konduram ceren bebege
hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucagına
yorgan konusunu konuşmussunuz biz dün annemle pazara giderken bir pikocu bulduk pamuk yorgan nevresim tk işlemeli dolu yastık 85 lira dedi
kaynana alacakmış yaordanmı aldırsam diye düşünüyorum
nisa hastanesine gidiyorum canım asiye hanım
aaaaaaaaaaaaa aynı doktora gidiyoruz seninle. Ben çalıştığım için c.tesi günleri gidiyorum. 24'ünde kontrolüm var. Belki aynı güne denk gelirse karşılaşırız seninle birgün ne güzel olur:)
bu arada doğum tarihin nedir? sen benden öncesin galiba , benim 28 ekim diyor asiye hanım ama hayırlsıı bakalım. ay sonu izne ayrılacağım bende.
merhaba kızlarr bebişler.biz geldik kontrolden gerçi baya oldu geleli ama geçmişi okudum önce.
kızım 2900 gr. olmuş teyzeleri maşallahboyunu ilk kez söylemedi ben car car konuşurken unutturdum doktoruma ben de sormayı unuttum ama gelişmesi iyi dedi ztn. 15 gün sonra gitcem tekrar.2. kez nstye girdim.sancı falan çıkmadı o da iyiydi çok şükür.
ama ben normal doğumu çok istiyorum doktorum da normal doğum yanlısı ama böyle kilo almaya devam ederse bebek normal zorlayabilir sizi sıkıntıya sokamam dedi biraz üzüldüm sezeryan olursa diye ama doktoruma güveniyorum.hayırlısı Allahtan.15 gün sonrab çatı muayenesi de yapcak ona göre doğum şeklini söylicekmiş.
ben göğüs ucu kremi sordum o da bana yazdı ismini aldım hemen başlamalımıyım diye sormayı ununttum yaa.lansınoh adı.gerçi sürdüm bikere hemen mide yanmam için de rennie duo şurup verdi.
böyle bizden haberler kızlar şimdi de halamla kuzenim gelcek onları bekliyorum evde.öptük sizi.
merhaba kızlarr bebişler.biz geldik kontrolden gerçi baya oldu geleli ama geçmişi okudum önce.
kızım 2900 gr. olmuş teyzeleri maşallahboyunu ilk kez söylemedi ben car car konuşurken unutturdum doktoruma ben de sormayı unuttum ama gelişmesi iyi dedi ztn. 15 gün sonra gitcem tekrar.2. kez nstye girdim.sancı falan çıkmadı o da iyiydi çok şükür.
ama ben normal doğumu çok istiyorum doktorum da normal doğum yanlısı ama böyle kilo almaya devam ederse bebek normal zorlayabilir sizi sıkıntıya sokamam dedi biraz üzüldüm sezeryan olursa diye ama doktoruma güveniyorum.hayırlısı Allahtan.15 gün sonrab çatı muayenesi de yapcak ona göre doğum şeklini söylicekmiş.
ben göğüs ucu kremi sordum o da bana yazdı ismini aldım hemen başlamalımıyım diye sormayı ununttum yaa.lansınoh adı.gerçi sürdüm bikere hemen mide yanmam için de rennie duo şurup verdi.
böyle bizden haberler kızlar şimdi de halamla kuzenim gelcek onları bekliyorum evde.öptük sizi.
maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmerhaba kızlarr bebişler.biz geldik kontrolden gerçi baya oldu geleli ama geçmişi okudum önce.
canım pamuk farklı elyaf çok farklı pamuk oldugu için pahalıkız ne pahalıymısss..ben de burda yorgancıya yaptırıyorum ..1 yorgan(içi dolu dolu elyaf ve ıslemelı)+ 2 yastık =15 lıra bıde nevresım dıktırıcem olsun 15 20 de o olsun yanı..sasırdım
aaaaaaaaaaaaa aynı doktora gidiyoruz seninle. Ben çalıştığım için c.tesi günleri gidiyorum. 24'ünde kontrolüm var. Belki aynı güne denk gelirse karşılaşırız seninle birgün ne güzel olur:)
bu arada doğum tarihin nedir? sen benden öncesin galiba , benim 28 ekim diyor asiye hanım ama hayırlsıı bakalım. ay sonu izne ayrılacağım bende.
eneeeee ben bu cuma günü gidicem sadece nts ye baglanıcam bize 8 ekim dedi asiye hanım ama erkende gelebilirmiş COTURNIX isimli arkadşımızda asiye hanıma gidiyorrdogurmadan denk mi getirsek netsek
ay neyse annem kapıda hazır bekliyo ben hala yazıyorum hadi gittim bennnnn
günaydınnnnn ay ben bir rüya gördüm akıllara zarar
rüyamda düğüne gidiyoruz eşimle yolda b.king in önünden geçiyorum itfaiye falan elinde hortumla
b.kingin kapısına su sıkacaklar bi baktım minik minik onlarca faredün canım çekmişti olsada yesem dediydim
rüyama girişine baksonra ordan geçtik annemin yanına geldik eşim beni bıraktı gitti annem bebek tutuşturdu kucagıma
oda carolinin mustafasıydı sanırsamçok tatlıydı napimmm açtım koca memişleri emzirmeye ugraşıyorum bebegi tutamadım
şekilden şeklile girdim sonunda çocuk baktı ben yapamıcam başladı emmeye ayy hiç acımadı yaaaaaaaaa çok güzeldiiiiii
o emdikçe mutlu oluyordummm çok güzeldiiiiiiiiii ama fareler beni çok korkuttu
hepsi hazır kıta durmuş itfaiye erleriyle savaşacaklardı
hemen anlatayım bacım
1 bardak yogurt
yarım çay bardagı sıvı yağ
yarım paket yumuşak margarin
2 paket kabartma tozu
tuz
1 yumurta sarısı
susam /çörek otu
yeterince un elenmiş olsun
butun malzemeyi yogur yumuşak bir hamur elde et içine istediğin malzemeyi koy üzerine yumurta sarısı sür çörek otu yada susam dök
150 derece fırında pişir süper oliiiiii
kızlar merhaba
21 aylık bir oğlum var ve şu an 33+2 haftalık hamileyim allah kısmet ederse 1 ay sonra doğumum olucak yani sizler gibi bende ekim annesi olucam inşallah 23 ekim benim doğum günüm sezeryan olucam büyük ihtimalle kendi doğum günümdede doğurabilirim bir doğum geçirmeme rağmen doğumdan çok korkuyorum ilkinde genel anestezi olmuştum ve çok güzel geçmişti ama genel beni çok ürkütüyo oğlum aklıma geliyo çok korkuyorum epiduralmi olsam diyorum ondanda korkuyorum:)neyse sizler sezeryan olucaklar karar verdinizmi?kızı olucak olanlar isme ne karar verdiniz?biz büyük ihtimalle ada koyucaz sizce nasıl?allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin allah kimseyi bu yolda bırakmasın...
maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyirim onu bennnnnnn
canım pamuk farklı elyaf çok farklı pamuk oldugu için pahalıelyaf sormadım ben nasıl olsa kaynana alcek
eneeeee ben bu cuma günü gidicem sadece nts ye baglanıcam bize 8 ekim dedi asiye hanım ama erkende gelebilirmiş COTURNIX isimli arkadşımızda asiye hanıma gidiyorrdogurmadan denk mi getirsek netsek
ay neyse annem kapıda hazır bekliyo ben hala yazıyorum hadi gittim bennnnn
canım olabilir denk getirelim inşallah bir gün. Bende 24'ünde gireceğim NST'ye sen girdikten sonra tecrübelerin yazarsın bana. birde sen önce doğurursan bilgi verirsin bana da Asiye hanım hakkınd
kızlar merhaba
21 aylık bir oğlum var ve şu an 33+2 haftalık hamileyim allah kısmet ederse 1 ay sonra doğumum olucak yani sizler gibi bende ekim annesi olucam inşallah 23 ekim benim doğum günüm sezeryan olucam büyük ihtimalle kendi doğum günümdede doğurabilirim bir doğum geçirmeme rağmen doğumdan çok korkuyorum ilkinde genel anestezi olmuştum ve çok güzel geçmişti ama genel beni çok ürkütüyo oğlum aklıma geliyo çok korkuyorum epiduralmi olsam diyorum ondanda korkuyorum:)neyse sizler sezeryan olucaklar karar verdinizmi?kızı olucak olanlar isme ne karar verdiniz?biz büyük ihtimalle ada koyucaz sizce nasıl?allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin allah kimseyi bu yolda bırakmasın...
maşallah fıstığımızakoca kız olmus artık
maşalh kızına cnım inşlh hayırlısıyla gerçekleşir dogumun da bu arada lansınoh u bende duydum çoğu arkadş kulanıo doğumdan once başlanıomş bende şimdı almayı duşunuorm
ayten aldıklarını güle güle kullan canım. biz hala arabaya karar veremedik birara modelini yazda özelliklerine bakayım. birde kaça aldın merak ettim :)
bebeği 2900 gr olan arkadaş maşaallah sizetombalak bir bebk olucak desene ama yanakları falan tombiş topmbiş pek tatlı olur o doğduğu zaman :))
elif, evet canım yaaa bırakmadılarki dinleneyim valla işe gelip giderken daha az yoruluyordum yaaaa((
neyse ben şimdi çıkıyorum kızlar akşam 5 gibi gelirim. kzib bye byeeee...
maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyirim onu bennnnnnn
selam kızlar geçmişi okudum bitti.
deterjanı konuşmuşsunuz bende dalan kullandım hiç problem yaşamdım.makinemi fazla durulamaya ayarlayıp durulattım hiç sabun kalmadı ve gayette güzel kokuyorlar hala dolabı açınca mis gibi kokuyorlar.
birde oyunparkının içine uykuseti serdim ben kenarlıklı tam oyunparkına göre oldu.belisin uyku seti benimki.
MAKARNACIM bebişinemaaşaallah.
çok teşekkür ederiz teyzelerii.
bende dalanla yıkadım yuksek ısıda yıkadıklarımda sorun olmadı dıgerlerınde kaldı ıkı sefer duruladım ama aldıgıma pısman oldum dalanı alanlar kullanmasın sabun tozu dıye ıcınde kımyasal var dun hacı sakırınkını aldım sadece sabun ve % 30 parfum yazıyo ustunde aslında ben oglumda yumusatıcıyı dalın deterjanı normal kullandım hep bundada oyle olucak bızımkılerlede yıkancak sonucta bırıktırıyım desek kıyafet kalmaz mınık seyler cunku sıze tavsıyem hem kendı saglıgınız hem bebegınızız saglıgı ıcın sıvı deterjan kullanmanız ben pervolle basladım sıvı deterjan kullanmaya sonra persıl omo rınsoda cıkardı rınsoyu denemedım ama omo super hem lekeler ıcın hem kokusu guzel yumusatıcı kullanmıyorum pek hanı ıılla yumusasın ıstersem koyuyorum oncede koku ıcın koyuyodum ama gerek kalmadı toz deterjanlardan vazgecme nedenım ıse yer kaplaması dokulmesı durulanmaması 30 derecede yıkadıgım seylerde ustundekı renklı kapsullerın lekesı kalıyodu sıvı daha az kullanılıyo bu arada omo pahalı gelmesın alırken kapaklarına bakın pervol ve persılınkı daha buyuk olcu kapak malum omonunkı daha kucuk uzattım sanırım :) ben toz sabunu mıkrofıber bezlerım ıcın kullanıyorum her toz bezı cam bezı mob bezı vs elde tam temızlenmıyo arada onları toz sabunla makıneye atıyorum
uzattım hadeterjan dıyınce konuscak cok sey oluyo bende
catı muaynesınden soz edılmıs bu olması gereken bırsey kızlar catısı dar kavıslı vs olan oluyo normal doguma engel durumlar oluyo yapılması gerekıyo bırısı nısandan sonra yapılıyor demıstı sanırım nısan herkeste gelmıyo keske gelsede doguma hazırlıklı olsak sancılardan once gelıyo :) ama herkeste nısan su hatta sancı gelmıyor bende hıc bırı gelmedı artık esı yaslanıyo dıye sunı sancıyla dogurdum yanı hıc bı doktor nısan beklemez once kısıyız bakın 5 kısıden anca gelıcektır benım ılkı normal oldugundan bunda caı muaynesı yapılmadı yapılırken korkmamıstım bıraz acımıstı ama normal dogurcaksak catı muaynesını hıc bısey bebıs cıkıcak ordan korkmayın yanı
bu arada bılgı olsun dıye soylıyım spıral taktırmayı dusunun varsa aklında olsun spıral adetlıyken takılıyo malum cogu kısı 1 sene bıle dogumdan sonra adet olmuyo hatta sut koruyo dıye hamıle kalanlar oluyo spıral taktırmayı kesınn dusunenler dogumdan 42 gun sonra yanı 40 ı cıktıktan 2 gun sonra ılıskıye gırmeden spıral takdırabılırler benımle aynı hafta evlenen arkadasım yanı 4 senelık evlı sut koruyo dıye 3. hamıle aman o laflara aldanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?