Hanimlar cok utanarak soruyorum, herkes birakti mi bu isi? Benim okudugum kitaplarda, her hangi bir sorun ya da erken dogum tehlikesi yoksa hamilelik boyunca bir sakincasi yok diyor.
Doktoruma da sali günü tekrar sordum hatta, o da "bundan sonra prezervatif kullanin" dedi, artik durun falan demedi
maşallah canım yaaa tosuncuk olmuş miniğin. 30 eylüle kadar 4 kiloyu geçer heralde :)) ayy yaa tombiş bebkler pek tatlı oluyor. gerçi küçük olanlarda ayrı bir sevimli oluyorlar. sağlıklı doğsunlarda tombişmiş minikmiş hiçç önemli değill.
evet deniz haklısın galiba nihayet hareketlendi prensesim şöyle 30-40 kadar vuruş yapıp uykuya daldı galiba yine. zaten bu ara sürekli uyuyor hanımefendi :)) bende sırtımın arkasına yastık koyuyorum ama yok yinede dönüyorum arada birde hala sırt üstü yatmak çok rahat geliyor bana yaa. niye böle garibim ben :)
canım yün bazı bebklerde alerji olabileceği için tavsiye edilmiyor. diğer ikisinin arasında karar vermeye çalış bance ..
oooooo kimleri görüyorum hanzade sultan valla canım sanada banada izine ayrılmak yaramadı bu işler bitmek bilmiyor topiğe günlerdir bugün girebildim bende .. birde komşuna sinir oldum gereksiz kadın yaaa illa seni huzursuz etcek bir hikayeleri oluyor bu tiplarin. yalnmız gece gece okadar ayranı nasıl içtin canım yaaaa :)))
leyna kulanıcısından alıntıgünaydın sevgi pıtırcıklarııı
dün iş çıkışı dolap bakmaya adadım kendimi baktııım baktıım baktıım ama bulamadım hatta buldum onunda teşhirdekinin haricinde yedeği kalmamış sebzelik baktım o da teşhir de kalmış ayaklarım şişti davul oldu birde eve geldim yemek yaptım bir kat daha şişti yemekten sonra üyü yapayım dedim geceliklerimi iç çamaşırarımı ütüledim 3 kat daha şişti şimdi ise mayalı çörek gibi pufidik ayaklarımla yalpalıyorum ne yapalım buna da şükür
canım ben tekzenden aldım dolabı açık renk birazdan resmini yine koyarım 5 çekmeceli şifonyeri 117 ye aldım oldukça geniş epey kıyafet alıyor. gardrobunuda 240 a aldım açık renk olunca iyide duruyor .) birde tekzene baksan orda güzel şeyler oluyor uygun fiyata..
buarada dr aleti ile ilgili yazdığınada ben çok güldüm. ayy nerden aklına geliyor bunlar bilmem sabah sabah çok fena gördüm sizi valla kübra hanım :))
aheste canım yaaa sinir hepimizde var eşimde son 4 hafta allahım belkide 2 hafta diye seviniyorum bende hemen artı 40 gün deyince yüzünde acıklı bir ifade beliriyor :)) ama tombalak göbeklerimizle sinirlenince çokkk tatlı görünüyoruzdur kesin :))
gitmezmiyim oraya da gittim hatta dün gitmeden tekzenin internet sitesinden de baktım oraya gidince malzemeleri bana basit geldi tahtaları çok ince çok iyi de anlamam ama bak seninki ne kadar güzel görünüyor allahım be bir şey almak istediğimde neden böyle oluyor kararsız kalıyorum offf tamam tekrar bakıcam oraya canım sağol ayrıca sizin takımınız da çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın miniğin inşallahEki Görüntüle 256678 Eki Görüntüle 256679
leyna bahsettiğim şifonyerle dolap bu canım. açık renk olunca üzerine bir kaç tane sevimli kahraman yapıştırdım oldu bitti :)) sebzedliklerde 100 civarı sebzelik alıcana bu tarz bir şifonyer al aynı paraya geliyor birde hepsiburadada çok güzel şifonyerler var onlarda 90-120 arası bi bak işsretsen taklım :)
leyna ne mutlu etti seni banada söyle bende bende mutlu olim.bana yazıkkkk
Günaydın hepinizee
Dün kontrolümüze gittik maşallah herşey yolunda oğlum 3570 gr olmuşveeee eğer bir sorun yaşamazsak 30 eylül için tarihimiz verildi inanılmaz heyecanlıyım sabah 7 de hastanede olun dedi dr teyzemiz ameliyathane içinde 8:30 randevu aldı inşallah o güne kadar sıkıntı yaşamayız ve zamanında gelir yavrum haftayaçarşamba tekrar kontrole gideceğiz.
aslında herhangi bir risk yoksa herhangi bir yasakda yok canım ama bir çoğumuzun eşi bebğe bişey olur diye korkuyor. birde yani onun orda olduğunu bile bile insan rahat edemiyor yani öyle garip bir durum bırakmakla bırakmamak yada arada hatırlamak arası birşey diyelim :26::26: ama benim arkadaşım hamileyken hiç bir zarraının olmadığını söylemişti ve sezeryan olacağım gün bile hastaneye gitmeden önce demiştiyani galiba birazda hormonlarla alakalı. zaten ilk 6 ay biz mırın kırın yapıyorduk ayy küçük daha bişi olursa amann istemiyo gibiyimdi. sonra biz biraz rahatladık ama büyüyen göbekler buseferde eşleri korkuttu. zaten artık yatakta dönemiyoruz bile :)
Eki Görüntüle 256678 Eki Görüntüle 256679
leyna bahsettiğim şifonyerle dolap bu canım. açık renk olunca üzerine bir kaç tane sevimli kahraman yapıştırdım oldu bitti :)) sebzedliklerde 100 civarı sebzelik alıcana bu tarz bir şifonyer al aynı paraya geliyor birde hepsiburadada çok güzel şifonyerler var onlarda 90-120 arası bi bak işsretsen taklım :)
tamam tamam bildim o lafı :))
ayaa olur mu Hanzadecim, bize kötü haber pompalamak için her biri köşe başında.. herkes stres içinde zaten.. evdi işti doğumdu, görüyosun muayeneler bile artık sinir kaynağı olmaya başladı çoğumuzda, doğum şekilleri belirmeye başlayınca doktor şüphelerimiz başladı, çatı muayenelerinden hiç bahsetmiyorum, şu haline rağmen misafirliğe gelmeye çalışanlar.. walla dün bi arkadaş yazdıydı ya, ben de pek bi değişken ruhlu oldum, artık doğum psikolojisine mi girdim nedir, bi iyiyim bi kötü, bi sinirleniyom hemen bi gülüyom..
hepimiz için hayırlısı, günler hızla yaklaşıyo, önümüzdeki haftadan itibaren patır patır doğum haberleri sarsacak topiği hayırlısıyla.. hepimiz bir avazda kurtuluruz umarım..
herkesese hayırlı günler arkadaşlar
Ya ben cidden düşünemediklerini filan düşünüyorum, yani bile bilemi yapıyoalr kendileride doğum yaptılarsa bilmeleri gerekmezmi hamile psikolojisini dimi ama bu kadar patavatsızlık olmaz yok cidden kararlıyım çok kötü yapçam bidaha denk gelirse biri.. Evet ya son zamanlar yaklaştıkça zaten hepimizde bir telaş aldı gidiyo canım en iyisi içimde kalcana dışımda kalsın azıma geleni söyleyeyim eve giderken komşulardan saklanır oldum görmesinler diye artık ...
kızlar sezeryan olucaklar sezaryan sonrası için gecelikmi tercih ediyosunuz pijamamı?ben ilkinde genel anesteziyle sezeran oldum onda gecelik giydim ama ne denli rahattı hatırlmıyorum valla şimdide pijama giymek istiyorum siz neleri tercih ediyorsunuz?
Ben pijama aldım cnm bid eyedek olarak gecelik alıcam inşallah..
Her gece öyle uyumuyorum canım yanlış anlaşılmasın. ahhh keşşkeee :) dün çok yorulmuştum, ondan dolayı uyumak değil, bayılmaktı benim yaşadığımbir de eşimden gizli ikinci pencereyi de açmıştım, serin serin rahat uyudum, sabah hasta olmuş garibim ama ne yapayım sıcaktan uyuyamıyorum. Kararlıyım bugün de çok yorucam kendimi şaka şaka az yorucam :) uyuyamıyorum diye gece olmasın, uyku zamanı gelmesin istiyorum normalde.
Deniz bende yanıyorum gece ayaklarım ellerim tüm vücudum cayır cayır hava sıcak değil aslında akşamları artık ama yanıyorum bende su gibi kalkıyorum hala yaa....
maşallah canım yaaa tosuncuk olmuş miniğin. 30 eylüle kadar 4 kiloyu geçer heralde :)) ayy yaa tombiş bebkler pek tatlı oluyor. gerçi küçük olanlarda ayrı bir sevimli oluyorlar. sağlıklı doğsunlarda tombişmiş minikmiş hiçç önemli değill.
evet deniz haklısın galiba nihayet hareketlendi prensesim şöyle 30-40 kadar vuruş yapıp uykuya daldı galiba yine. zaten bu ara sürekli uyuyor hanımefendi :)) bende sırtımın arkasına yastık koyuyorum ama yok yinede dönüyorum arada birde hala sırt üstü yatmak çok rahat geliyor bana yaa. niye böle garibim ben :)
canım yün bazı bebklerde alerji olabileceği için tavsiye edilmiyor. diğer ikisinin arasında karar vermeye çalış bance ..
oooooo kimleri görüyorum hanzade sultan valla canım sanada banada izine ayrılmak yaramadı bu işler bitmek bilmiyor topiğe günlerdir bugün girebildim bende .. birde komşuna sinir oldum gereksiz kadın yaaa illa seni huzursuz etcek bir hikayeleri oluyor bu tiplarin. yalnmız gece gece okadar ayranı nasıl içtin canım yaaaa :)))
leyna kulanıcısından alıntıgünaydın sevgi pıtırcıklarııı
dün iş çıkışı dolap bakmaya adadım kendimi baktııım baktıım baktıım ama bulamadım hatta buldum onunda teşhirdekinin haricinde yedeği kalmamış sebzelik baktım o da teşhir de kalmış ayaklarım şişti davul oldu birde eve geldim yemek yaptım bir kat daha şişti yemekten sonra üyü yapayım dedim geceliklerimi iç çamaşırarımı ütüledim 3 kat daha şişti şimdi ise mayalı çörek gibi pufidik ayaklarımla yalpalıyorum ne yapalım buna da şükür
canım ben tekzenden aldım dolabı açık renk birazdan resmini yine koyarım 5 çekmeceli şifonyeri 117 ye aldım oldukça geniş epey kıyafet alıyor. gardrobunuda 240 a aldım açık renk olunca iyide duruyor .) birde tekzene baksan orda güzel şeyler oluyor uygun fiyata..
buarada dr aleti ile ilgili yazdığınada ben çok güldüm. ayy nerden aklına geliyor bunlar bilmem sabah sabah çok fena gördüm sizi valla kübra hanım :))
aheste canım yaaa sinir hepimizde var eşimde son 4 hafta allahım belkide 2 hafta diye seviniyorum bende hemen artı 40 gün deyince yüzünde acıklı bir ifade beliriyor :)) ama tombalak göbeklerimizle sinirlenince çokkk tatlı görünüyoruzdur kesin :))
Sorma canım ya ne hayallerim vardı halbukiii yalan oldu valla, bide doğum yapanlar uyu uyuyabildiğinkadar diyolar sonra uyku filan yokmuş... biz niye beceremedik bu işi ben anlamadım.. Hadi ben son abıraktım herşeyi ama sen bir hayli önce başladın :)
Hanimlar cok utanarak soruyorum, herkes birakti mi bu isi? Benim okudugum kitaplarda, her hangi bir sorun ya da erken dogum tehlikesi yoksa hamilelik boyunca bir sakincasi yok diyor.
Doktoruma da sali günü tekrar sordum hatta, o da "bundan sonra prezervatif kullanin" dedi, artik durun falan demedi
Utanmana gerek yok canım biz başından beri yasaklıyız riskli gebelik olduğu için eşimde korkuyo bende, bide bu saatten sonra zaten bebek oynuyo çok iğrenç geliyor bana umarım doğumdan sonra böyle olmam hemen toparlanırız..
Çok güzel olmuş fatoşçumgüle güle kullanın :)
bilmem anlatabiliyormuyum
Hahahahahahaha:)) Zeynep sen beni öldürcen, kız korkuyorum sen lohusa sendromuna da giriceksin, kuzum sabret bak az kaldı doğuma doğumdan en fazla 20 gün sonra bakıma girebilirsin maximum 6 ayda toparlarsın ssonra cillop gibi olur kocişi koşturursun peşinden, kızlar ilk biz doğurmuyoruz hem bir sürü anne var demi :) Herşey güzel olcak hep beraber kilolardan çatlaklardan ve sarkık göbüşlerden kurtulcazzzz :)
Fatoş'cum çok tatlı olmuş üzerine yapıştırdığın stickerlarla falan güle güle kullansın Eylül'üm.
Genetiker'in tamamen bitmedi tabi ama hareket sınırlaması olunca çok da güzel olmuyor gibi gibi
Kübraaa acayip güldürdün beniiii
Kendime bir tavuksuyu çorba yapmak istiyoru, kaç gündür canım kek çekiyor Fatoş un unundan bulamadım sadesini aldım, çamaşırları sermem lazım, yatak örtülerini çıkardım yenisini sermem lazım, ütü yapmam lazım (en azından eşiminkileri) ama hiç halim yok canım çekiliyor sanki yatsam akşama kadar uyurum sanırımOffff çok ağlağım bugünlerde halime şüküürrr demem lazım biri beni bu moddan çıkarsıın
Bu arada kayınvalidemin dünkü bombasını söylüyorum: İnşallah evde doğurursun diye dua etti. Anne diyorum tövbe de dua kapısı açık olur kabul olur falan sen yine hastanede doğurmam için dua et diyorum yine aynısını söylüyor Allah ım çıldırdıııım yaaaa zaten hastayım asabiyim kadın bana evde doğur diyorrrrrr
Canım güle güle kullansın kuzun çok cici olmuş.
Yazik kocislere bi daha bebek falan yapmayacaklar :)
:)))) eşim okadar unuttuki bu olayı biz evlendik 2 sene içinde 1 kere oldu oda bebek oldu biz bu gidişle 2. bebeği yapamayız diye kendi kendine söylenmeye baladı. Bizde düşük tehlikeside yoktu ama ben çok soğudum nedense inşallah doğumdan sonra düzelir bu durum. Doğumdan sonra vajinusmus olan tek dişi olmim barime.
Züleyha canım benimde bir ara deli gibi kaşıntım vardı kollarımda bacaklarımda doktor karaciğer tahlili istedi temizde çıktı çok şükür. 2,5 hafta sürdü eziyetti resmen. Ben bol bol yıkayıp peşine kolanyaladım azcık acıdı ama geçti şükür. Mümkün olduğu kadar pamuklu terletmicek geniş bol şeyler giy kaşınan yerlere sürtmesin vede terletmesin. Azcıkta kaşımaz sabredersen geçer 2 güne.
günaydınnnn topiğin tembel ve sakar annesi geldiii
tuğbacım canım benim akşam eşim okudu saolsunteşekkür ederim tatlım ayrıca davete ne hacet keşke bütün topik gelseniz ayy bi ev dolu hamile hemde en sevdiklerimmmmm ne kadar güzel olurdu
fatoşşşşşş sakar tavşan herüzgar konusunda haklısın çocuk dışarıda daha hasarsız büüyüycek
sana ve eylüle kuzum
leyna bilmemmi ben seni yanmış küflenmiş her türlü götürürsün maşallah iştahına
özlem kız maşallah arhanıma demek 2 hafta sonra aaramızdabende heyecanlandım 30 eylül cumaya geliyo biz cumartesi geliriz aybenle bir sıkıntı olmassa
sevozy benim oğluşun sepetindeki döşek pamuk beşiğindeki yorgan elyaf birde annemin yaptığı yün yorgan ve yastığı var
genetikerin ilk 10.hafta kanamadan ötürü yasaktı 16 ya kadar cesaret edemedik 16-33 arası bi elin 5 parmağını geçmez yine korkudan tabi
kızlar bugün çoook işim var temizlik yapmam lazım zeytin yağlı yapim diyorum bugünden yarın akşama misafirim var yatıya hemde ben daha totoşu kaldırıp kahvaltı bile yapmadım yarın itibariyle pek giremem cumartesi akşamına kadar merak etmeyin şimdiden yazim
Fatoş'cum çok tatlı olmuş üzerine yapıştırdığın stickerlarla falan güle güle kullansın Eylül'üm.
Genetiker'in tamamen bitmedi tabi ama hareket sınırlaması olunca çok da güzel olmuyor gibi gibi
Kübraaa acayip güldürdün beniiii
Kendime bir tavuksuyu çorba yapmak istiyoru, kaç gündür canım kek çekiyor Fatoş un unundan bulamadım sadesini aldım, çamaşırları sermem lazım, yatak örtülerini çıkardım yenisini sermem lazım, ütü yapmam lazım (en azından eşiminkileri) ama hiç halim yok canım çekiliyor sanki yatsam akşama kadar uyurum sanırımOffff çok ağlağım bugünlerde halime şüküürrr demem lazım biri beni bu moddan çıkarsıın
Bu arada kayınvalidemin dünkü bombasını söylüyorum: İnşallah evde doğurursun diye dua etti. Anne diyorum tövbe de dua kapısı açık olur kabul olur falan sen yine hastanede doğurmam için dua et diyorum yine aynısını söylüyor Allah ım çıldırdıııım yaaaa zaten hastayım asabiyim kadın bana evde doğur diyorrrrrr
Kızlar yani sezeryan olacak olanlar, korse kullanıcakmısınız? Naıl birşey kullanıcaksınız alan varmı?
Hanzade Leyna kendi doğurtmak istediğinden değil de güya doğumum kolay olsun diye öyle konuşuyor cahillik işte ne diyeyim ben de inşallah dua niyetine kabul olmamıştır
Fatoş ben de bol bol bebek kolonyası döküyorum sürekli duşta soğuk su tutuyorum ama yok tık demiyor kaç gündür azalmadı hiç. Neyse ki benim de karaciğer testim temiz çıktı bilirubin düzeyim falan normal bir şeye alerji oldum ben nutella diye düşünüyorum yemicem bir müddet bakalım değişiklik olacak mı?
hanzade gelen arkadaşlarım karşıda oturuyor ama bziim eve çok yakın işyerleri cuma akşamdan gelir c.tesi senden işe gideriz eğer senin içinde uygunsa dediler bişi diyemedim hem yardımcı olurlar benim arkadaşlarım
aynı şeyi bende düşünüyorum nasıl korse alsak ya kesinlikle alıp kullanıcam ama nası bişi bende bilmiyorum henüz :26:
tamam tamam bildim o lafı :))
ay
Ya ben cidden düşünemediklerini filan düşünüyorum, yani bile bilemi yapıyoalr kendileride doğum yaptılarsa bilmeleri gerekmezmi hamile psikolojisini dimi ama bu kadar patavatsızlık olmaz yok cidden kararlıyım çok kötü yapçam bidaha denk gelirse biri.. Evet ya son zamanlar yaklaştıkça zaten hepimizde bir telaş aldı gidiyo canım en iyisi içimde kalcana dışımda kalsın azıma geleni söyleyeyim eve giderken komşulardan saklanır oldum görmesinler diye artık ...
Ben pijama aldım cnm bid eyedek olarak gecelik alıcam inşallah..
Deniz bende yanıyorum gece ayaklarım ellerim tüm vücudum cayır cayır hava sıcak değil aslında akşamları artık ama yanıyorum bende su gibi kalkıyorum hala yaa....
Sorma canım ya ne hayallerim vardı halbukiii yalan oldu valla, bide doğum yapanlar uyu uyuyabildiğinkadar diyolar sonra uyku filan yokmuş... biz niye beceremedik bu işi ben anlamadım.. Hadi ben son abıraktım herşeyi ama sen bir hayli önce başladın :)
Utanmana gerek yok canım biz başından beri yasaklıyız riskli gebelik olduğu için eşimde korkuyo bende, bide bu saatten sonra zaten bebek oynuyo çok iğrenç geliyor bana umarım doğumdan sonra böyle olmam hemen toparlanırız..
Çok güzel olmuş fatoşçumgüle güle kullanın :)
Hahahahahahaha:)) Zeynep sen beni öldürcen, kız korkuyorum sen lohusa sendromuna da giriceksin, kuzum sabret bak az kaldı doğuma doğumdan en fazla 20 gün sonra bakıma girebilirsin maximum 6 ayda toparlarsın ssonra cillop gibi olur kocişi koşturursun peşinden, kızlar ilk biz doğurmuyoruz hem bir sürü anne var demi :) Herşey güzel olcak hep beraber kilolardan çatlaklardan ve sarkık göbüşlerden kurtulcazzzz :)
şekerim bana kesin intizar etmişler biyerinden bulasın diye
hanzade gelen arkadaşlarım karşıda oturuyor ama bziim eve çok yakın işyerleri cuma akşamdan gelir c.tesi senden işe gideriz eğer senin içinde uygunsa dediler bişi diyemedim hem yardımcı olurlar benim arkadaşlarım
aynı şeyi bende düşünüyorum nasıl korse alsak ya kesinlikle alıp kullanıcam ama nası bişi bende bilmiyorum henüz :26:
Kızlar normal doğum yapacaklar için söylüyorum doğum yapıp eve gelir gelmez çarşaf sardırın karnınıza. Dışarıdan korse alıp kullanmayın. Korseler karın bölgesini tembelleştiriyor. İçinde naylon olduğu için terletiyor ama çekmiyor. Ama çarşaf çok işe yarıyormuş. Tecrübesi olan kime sorduysam aynısını söyledi. Sezeryanlarda iyleşmeden birşey takılmıyor diye biliyorum.
Kimsede göbüş kalmıcak sanırım ahaha:) Yokmu krose alan alcak olan yahuu, cevap verinsenizeeeeeeeee :84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?