2011 Ekim Anneleri

aslında herhangi bir risk yoksa herhangi bir yasakda yok canım ama bir çoğumuzun eşi bebğe bişey olur diye korkuyor. birde yani onun orda olduğunu bile bile insan rahat edemiyor yani öyle garip bir durum bırakmakla bırakmamak yada arada hatırlamak arası birşey diyelim :26::26: ama benim arkadaşım hamileyken hiç bir zarraının olmadığını söylemişti ve sezeryan olacağım gün bile hastaneye gitmeden önce demişti yani galiba birazda hormonlarla alakalı. zaten ilk 6 ay biz mırın kırın yapıyorduk ayy küçük daha bişi olursa amann istemiyo gibiyimdi. sonra biz biraz rahatladık ama büyüyen göbekler buseferde eşleri korkuttu. zaten artık yatakta dönemiyoruz bile :)

günaydınnnn topiğin tembel ve sakar annesi geldiii

tuğbacım canım benim akşam eşim okudu saolsun teşekkür ederim tatlım ayrıca davete ne hacet keşke bütün topik gelseniz ayy bi ev dolu hamile hemde en sevdiklerimmmmm ne kadar güzel olurdu

fatoşşşşşş sakar tavşan he rüzgar konusunda haklısın çocuk dışarıda daha hasarsız büüyüycek
sana ve eylüle kuzum

leyna bilmemmi ben seni yanmış küflenmiş her türlü götürürsün maşallah iştahına

özlem kız maşallah arhanıma demek 2 hafta sonra aaramızda bende heyecanlandım 30 eylül cumaya geliyo biz cumartesi geliriz aybenle bir sıkıntı olmassa

sevozy benim oğluşun sepetindeki döşek pamuk beşiğindeki yorgan elyaf birde annemin yaptığı yün yorgan ve yastığı var

genetikerin ilk 10.hafta kanamadan ötürü yasaktı 16 ya kadar cesaret edemedik 16-33 arası bi elin 5 parmağını geçmez yine korkudan tabi

kızlar bugün çoook işim var temizlik yapmam lazım zeytin yağlı yapim diyorum bugünden yarın akşama misafirim var yatıya hemde ben daha totoşu kaldırıp kahvaltı bile yapmadım yarın itibariyle pek giremem cumartesi akşamına kadar merak etmeyin şimdiden yazim

gitmezmiyim oraya da gittim hatta dün gitmeden tekzenin internet sitesinden de baktım oraya gidince malzemeleri bana basit geldi tahtaları çok ince çok iyi de anlamam ama bak seninki ne kadar güzel görünüyor allahım be bir şey almak istediğimde neden böyle oluyor kararsız kalıyorum offf tamam tekrar bakıcam oraya canım sağol ayrıca sizin takımınız da çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın miniğin inşallah
leyna ne mutlu etti seni banada söyle bende bende mutlu olim.bana yazıkkkk

yok bacım ne mutlusu bir sürü şikayetlendim sabah sabah ayaklarımın şişliğinden ama hep te üzgün olamam ki kendi kendimi gıdıklayarak gülüyorum işte

maşallah canımne kadar az kalmış bebişine kavuşmana .inşllh herşey yolunda gider.darısıda bizim başımıza:)))))

Yazik kocislere bi daha bebek falan yapmayacaklar :)

Fatoş'cum çok tatlı olmuş üzerine yapıştırdığın stickerlarla falan güle güle kullansın Eylül'üm.

Genetiker'in tamamen bitmedi tabi ama hareket sınırlaması olunca çok da güzel olmuyor gibi gibi

Kübraaa acayip güldürdün beniiii

Kendime bir tavuksuyu çorba yapmak istiyoru, kaç gündür canım kek çekiyor Fatoş un unundan bulamadım sadesini aldım, çamaşırları sermem lazım, yatak örtülerini çıkardım yenisini sermem lazım, ütü yapmam lazım (en azından eşiminkileri) ama hiç halim yok canım çekiliyor sanki yatsam akşama kadar uyurum sanırım Offff çok ağlağım bugünlerde halime şüküürrr demem lazım biri beni bu moddan çıkarsıın

Bu arada kayınvalidemin dünkü bombasını söylüyorum: İnşallah evde doğurursun diye dua etti. Anne diyorum tövbe de dua kapısı açık olur kabul olur falan sen yine hastanede doğurmam için dua et diyorum yine aynısını söylüyor Allah ım çıldırdıııım yaaaa zaten hastayım asabiyim kadın bana evde doğur diyorrrrrr

Miranda maşallah bebişine nasıl bu kadar kilo aldırmayı başarabildin?

Ben sabah yarım kase tahin-pekmez yedim şimdi içim yanıyor kilo olsa bari bebeğime

nasıl yani
kendi falan mı doğurtmak istiyor seni teyze?

Bu halde ne yatılı misafiri alıcaksın edaa yok anacım rahat durmuyo bu kız.. :))

O nasıl şey öyle niye evde doğurasın Allah korusun, alemmiş kayınvaliden gerçekten...

Hanzade Leyna kendi doğurtmak istediğinden değil de güya doğumum kolay olsun diye öyle konuşuyor cahillik işte ne diyeyim ben de inşallah dua niyetine kabul olmamıştır

Fatoş ben de bol bol bebek kolonyası döküyorum sürekli duşta soğuk su tutuyorum ama yok tık demiyor kaç gündür azalmadı hiç. Neyse ki benim de karaciğer testim temiz çıktı bilirubin düzeyim falan normal bir şeye alerji oldum ben nutella diye düşünüyorum yemicem bir müddet bakalım değişiklik olacak mı?

Kızlar yani sezeryan olacak olanlar, korse kullanıcakmısınız? Naıl birşey kullanıcaksınız alan varmı?

hanzade gelen arkadaşlarım karşıda oturuyor ama bziim eve çok yakın işyerleri cuma akşamdan gelir c.tesi senden işe gideriz eğer senin içinde uygunsa dediler bişi diyemedim hem yardımcı olurlar benim arkadaşlarım

aynı şeyi bende düşünüyorum nasıl korse alsak ya kesinlikle alıp kullanıcam ama nası bişi bende bilmiyorum henüz :26:

Kolaymı olur? :) Hey allahım bi yaşıma daha girdim.. Neyse takılma canım sen bunlara...

Hımm sadece senin arkadaşlarınsa iyi hizmet durumu olmasın o halde diye dedim canım :) Ya evet benimde hiç bilgim yok topiklere baktım bkimi ikinci gün takmış kimi 1 ay sonra kiminin dr. dikiş yapışır takma demiş ,kimininki hemen taktırmış alemiz vesselam.. Dr. sormak lazım ama göbek kalma olayı yüksek baksana duyguda diyodu ki duygu zayıf bi kız onda kaldıysa yandık valla bizz..

Kimsede göbüş kalmıcak sanırım ahaha:) Yokmu korse alan alcak olan yahuu, cevap verinsenizeeeeeeeee :84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

Kızlar normal doğum yapacaklar için söylüyorum doğum yapıp eve gelir gelmez çarşaf sardırın karnınıza. Dışarıdan korse alıp kullanmayın. Korseler karın bölgesini tembelleştiriyor. İçinde naylon olduğu için terletiyor ama çekmiyor. Ama çarşaf çok işe yarıyormuş. Tecrübesi olan kime sorduysam aynısını söyledi. Sezeryanlarda iyleşmeden birşey takılmıyor diye biliyorum.

Öylemi? Çok takan olmuş ama bende dikişler yapışırmı diye tereddütte kaldım sadece sezeryan olanalr için özel korse varmış ama nette bulamadım dikiş yeri yumuşakmış onların.. En iyisi dr. sormak lazım o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…