2011 Ekim Anneleri

Günaydın Miranda
Maşallah bebeğine, sağlıkla gelsin inşallah.
Geçen gün bahsettim, rüyamda seni gördüm. Bebeğin kocaman doğmuştu, ama öyle böyle kocaman değil 2-3 yaşında vardı :) yanıma çağırıyordum gelmiyordu, konuşuyor, geziyor, oynuyordu etrafta :)

Niye randevulu gidiyosunuz doğuma? sezeryan mı olacak? normal doğuma engel bir durum var mıymış merak ettim. Çarşamba her şey yolunda gider ve sorunsuz gelirsiniz inşallah evinize :)

Gunaydın tonton anneler ..ya şu haftaya cuma hayırlısı ile gelsede,işten izine ayrılsak ...ne zaman gelececği belli olmayan minik elleri evimizde beklesekk..artık çok zor gelıooo işe gelmekkk...

vawwww neyle besledin bu kadar bebeği 36. haftada 3,5 küsür müü maşallah maşallah

maşalh canım oğluşuna ne de guzel beslemış annesı sağlıkla al kucağına ınşlh sayılı gun çabuk geçerr

günaydın kızlarr... dünden beri arada aokuyorumda hiç yazmaya halim yok.. herkes için bütün güzellşklei dilemekle başlayım bari kısa yoldan

acayip agresif, depresip, stresli ve bilimum bu tür duyguları barındıran bir ruh haline sahibim dünden beri.. herkese patlayasım varrr en son dün akşam kardeşime ve abime patladım msn de, garipler ne olduğuna anlam veremediler:) koca zaten elimin altında olduğundan her daim alıştı benim inişli çıkışlı hallerime..neyse geçer inş, yani umarım geçer, geçmeli dimiiiii

bugün Yusufcuğumu görmeye gitcez bakalım ne durumdayız.. diyeti salladığım için şekerim ne durumda acep.. geçen ben sorduğumda söylemişti nts yi drmuz ama çatıdan bahsetmedi, umarım bahsetmez. hiç hazır değilim şuanda.. acayip stresim zaten iğnelerimi bile vuramadım iki gündür nasıl canım yandı gergin olduğum için

üffff ben sihirli bi değnek istiyorum yaaaaaa:84::84::84:

baba olmak kolay deıl vala şekerım azcık onlarda çeksın ler :)) bende bazen çok sıkıntlı oluorum yapck hıçbışe bulamıosm başlıorm kocacıma solenmeye ben sıkıntı çekıosm sende çekcksın dıorm o anda neyapıosa bıraktırıp benımle ılgılenmesını saglıorm napım ama az kaldı dayansın bıraz

Aaahh kıyamam ben size yaa. Ne çok rahatsızlananlar olmuş. Hepinize geçmiş olsun, kısa zamanda çabucak iyileşirsiniz inşallah. Aheste senin sinirin de Yusuf Kerem'i görene kadar bence geçecek görür görmez.

kıslar geçmişi tam okumayamadım ..yorgan ve yastık hk konuşulmuş.netice nedir acaba,
pamuk mu yün mü elyaf mı..hangisi daha çoğunlukda ve sağlıklı, yazan olursa sevincem ...

ZEHRACIM geçmiş olsun umarım en kısa zamnada atlatırsın.

Teşekkürler Nejla, ilk sen doğum yapacaksın derken sonlara mı kalcaksın Nejla acaba beyefendinin hiç acelesi yok baksana

Fatoşcum çok teşekkürler ama yoruyor beni yalnızca soğuk su iyi geliyor

Kübracım teşekkür ederim tuzlu suyu nasıl uyguluyoruz piki?

zeynep ve gülşah
maşallah bebişlerinize canlarım allah sağlıkla sıhatle kavuşmayı nasip etsin
zeynepcim plesantayla ilgili bi bilgim yok cnm geçmiş olsun umarım sorun yaratmaz

canim dun biraz okuyp yatmistim simdi gordum yazini.amin canim ins hepimizde saglikla alalim cok merak ediyorum nasil birsey kime benziyor ins abisine benzer

tuzla suyu karıştır kaşınan yerlerine sür sonra kaşımamaya çalış

Aaahh kıyamam ben size yaa. Ne çok rahatsızlananlar olmuş. Hepinize geçmiş olsun, kısa zamanda çabucak iyileşirsiniz inşallah. Aheste senin sinirin de Yusuf Kerem'i görene kadar bence geçecek görür görmez.

inş canım zaten öğleden sonraya kadar bi büyük patlama yaşamazsam eğer..... zır zır ağlak bi haldeyim bide... ya ayrıca benim dr aleti berbat, hiç göstermiyo yavrumuu..... bulanık bulanık... idare etcez artık........

sevozy konuyu açtım ama henüz bi karara varamadım, herkes mantıklı bişi söylüyor bilmiyorum bana elyaflar yakar gibi geliyor, yani burda bizi terletiyor kışın bile.. incecik pamuktan yaptırırım belki, zaten kışa var daha amannn yoruldum ben yaa.... elifin aldığı yorgan güzeldi, bambu.. bilmiyorum belki netten ondanda bakabilirim..

betül
haklısın canım, oda mecbur çekiyor zaten beni. aşkım gece hiç uyutmuyosun diyo, bende benide bi uyutmayan var unutma hayatım diyorum

Bu arada günaydın herkese;

Gecem yine kabus gibi geçti 1 saat uyku, kaşıntıyla uyanma, duşa girip soğuk su tutma, wc ye girme, krem sürme gibi bir kısır döngü ile sabahı zor ettim üstelik tüm gece de sancıyla karışık kasılmalar oldu karnımda. Son günler zor geçecek sanki off. Ben böyle kalktıkça eşim de uyuyamıyor ona da ayrı üzülüyorum zaten.

bende almayim o zaman canim guya bende guzel koksun yumusacik olsun diye sey ettiydim:26:

Günaydın güzellikler

İşe gelip bu kadar mutlu olcamı düşünmemiştim Evde bi oturamadım adam akıllı :)

Bir kaç işim var ama acelesi yok azıcık yaydırıverem günlerdir geçmişe bakamıyorum şimdi bi heves okuyup dönim diyorum kimsecikler gelmeden odama, dün komşunun biri dediki uyuz kadın, deterjan kokusundan kadının biri kötü olmuş bebeğini kaybetmiş son ayda allahım bu felaket habercisi gibi kadınlar yokmu sabaha kadar dört döndüm ya öldüresim geliyo böyle salak suluk konuşan insanları, sabah doktorumu aradım sadece aşırı çamaşır suyuna maruz kalırsak zararlıymış.. Gece kalkıp 5 bardak ayran içtim korkudan sabahta gaz sıkışmasından patlıyodum az kalsın.... Ama karar verdim bidaha böyle absürt bişi diyen olursa çok fena azarlıcam, yeter artık ya! Zaten bizim stresimiz bize yetiyo...

Son düzenleme:
kızlar sezeryan olucaklar sezaryan sonrası için gecelikmi tercih ediyosunuz pijamamı?ben ilkinde genel anesteziyle sezeran oldum onda gecelik giydim ama ne denli rahattı hatırlmıyorum valla şimdide pijama giymek istiyorum siz neleri tercih ediyorsunuz?

zehracım bizim burda sivrinekler olduğu için bende kaşınan yerlrime limon kolnayası sürüyorum ve bi nebze ferahlatıyor.. ama tuzlu suda iyi bi çözüm sayılır dene canım, geçmiş olsun

leyna canım, senin o ayaklar heralde ancak doğumdan sonra iner kuzum.. benim ki de artık çok yorulduğumda şişmeye başladı, seni çok iyi anlıyorum. Allahtan yanmıyor bide cayır cayır yansa benimkiler gibi... geçmiş olsun canım

denizzz bize de gönder o uykundan yaaa.. dün gece düşün düşün onu bunu stres yapıp uyuymadım zaten yatsamda uyku yokda.. kalktım bi tabak çekirdek çitledim pc başında, kızların muhabbetini okudum:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…