Günaydın hepinizee
Dün kontrolümüze gittik maşallah herşey yolunda oğlum 3570 gr olmuşveeee eğer bir sorun yaşamazsak 30 eylül için tarihimiz verildi inanılmaz heyecanlıyım sabah 7 de hastanede olun dedi dr teyzemiz ameliyathane içinde 8:30 randevu aldı inşallah o güne kadar sıkıntı yaşamayız ve zamanında gelir yavrum haftayaçarşamba tekrar kontrole gideceğiz.
Günaydın hepinizee
Dün kontrolümüze gittik maşallah herşey yolunda oğlum 3570 gr olmuşveeee eğer bir sorun yaşamazsak 30 eylül için tarihimiz verildi inanılmaz heyecanlıyım sabah 7 de hastanede olun dedi dr teyzemiz ameliyathane içinde 8:30 randevu aldı inşallah o güne kadar sıkıntı yaşamayız ve zamanında gelir yavrum haftayaçarşamba tekrar kontrole gideceğiz.
Günaydın hepinizee
bugün manyak bir bulantım var.hamilemiyim acep
günaydın kızlarr... dünden beri arada aokuyorumda hiç yazmaya halim yok.. herkes için bütün güzellşklei dilemekle başlayım bari kısa yoldan
acayip agresif, depresip, stresli ve bilimum bu tür duyguları barındıran bir ruh haline sahibim dünden beri.. herkese patlayasım varrren son dün akşam kardeşime ve abime patladım msn de, garipler ne olduğuna anlam veremediler:) koca zaten elimin altında olduğundan her daim alıştı benim inişli çıkışlı hallerime..neyse geçer inş, yani umarım geçer, geçmeli dimiiiii
bugün Yusufcuğumu görmeye gitcezbakalım ne durumdayız.. diyeti salladığım için şekerim ne durumda acep.. geçen ben sorduğumda söylemişti nts yi drmuz ama çatıdan bahsetmedi, umarım bahsetmez. hiç hazır değilim şuanda.. acayip stresim zaten iğnelerimi bile vuramadım iki gündür nasıl canım yandı gergin olduğum için
üffff ben sihirli bi değnek istiyorum yaaaaaa:84::84::84:
ZEHRACIM geçmiş olsun umarım en kısa zamnada atlatırsın.
yalug maşallah canım bebğine kocaman olmuş artık :) tam bir hafta sonra bugün miniğini kucağına alıcaksın....
zeynepkaygıncanım ben plesentanın yaşlanmasını 40. haftadan sonra oluyor ve plesenta yaşlandığı için bebeğe yetemiyor, sonra su azalıyor ve doğum oluyor diye biliyorum ama seni yanıltmıyayım. inşallah birazda bekler bebeğin ama beklemezsede gelicekler artık yapıcak bişey yok :)
gülbahareski tatlım senin doğumunda yaklaşmış. maşallah topiğin çoğu eylül annesi olucak anlaşılan. bende artık kızım gelsin de onu kucaklayıp,koklayayım istiyorum :)
zehra geçmiş olsun canım. nezlen inşallah kısa zamanda geçer. kaşıntıya gelince 9 aydır kaşınan biri olarak en çok 4 hafta sonra kaşıntıdan kurtulucam diye seviniyorum :)
eda sanada geçmiş olsun sakar tavşan :)) nolcak bilmem bu senin hallerin. rüzgar bile diyodur yaaa annem paratoner gibi çekiyor diye :)) patlayan böreklerden sonra moraran parmak. bakalım sırada ne var. kesin senin doğumunda sıra dışı olur :)
ve ben saat 3:15 de uyandım rüyamda sırt üstü yatıyordum ve çooook rahattım. biraz daha yatayım sırt üstü çok rahat deyip duruyordum. uyandığımda bir baktımki rüya değilmiş sırt üstü yatıyorum. kendime çok kızdım. sabahtırda kızım pek bi hareketsizçok uykum olmasına rağmen kalktım enerji veren bir kahvaltı yaptım, süt içtim ama nafile iki kez hafif bir dürtme hissettim okadar zaten son haftalarda gündüzleri gerinip, toparlanıyor akşamları tekmeliyor yada vuruyordu bugün toparlanmada pek yok. o böyle az oynayınca çoook üüzlüyorum iyimi diye merak ediyorum...
birde durup durup eşime uff çok az kaldı yakında yanımızda olcak oleyy deyip gülüyorum sonrada uff çok az kaldı eylül ordan nasıl çıkçak deyip tırsıyorum. eşimde halime gülüyor :) ama tüm vücudum değişmiş kendimi tanıyamıyorum ayaklarım tombalak,yüzüm tombalak, göbeğim toop gibi penguen gibi görünüyorum, göğüslerim damar damar ve kocaman bide içleri sütle dolunca çeneme değer artık, vara yoğa ağlıyorum, bazen çook ağır hissediyorum yürürken kendimi itekliyorum resmen, bazen çok enerjiğim koşabilirim gibi geliyor, bazen bel ağrısından duramıyorum, mide yanmalarıma artık hiç bişeyin faydası olmuyor, hep susuyorum işte öyleyim ama çokk mutluyum yinede kızım gelicek yakında küçücük elma kurdu gibi olucak, onu alıp göğsüme yatırıcam, koklayıp öpücem, küçük parmaklarını tutucam, altını değiştirip, onun için aldığım güzel kıyafetlerini giydiricem, emziricem bunları düşününce herşeye değer diyorummm. kimbilir kime benziyor ve kimbilir nekadarda güzelllll....
günaydın sevgi pıtırcıklarııı:80:
dün iş çıkışı dolap bakmaya adadım kendimi baktııım baktıım baktıım ama bulamadım hatta buldum onunda teşhirdekinin haricinde yedeği kalmamış sebzelik baktım o da teşhir de kalmış ayaklarım şişti davul oldu birde eve geldim yemek yaptım bir kat daha şişti yemekten sonra üyü yapayım dedim geceliklerimi iç çamaşırarımı ütüledim 3 kat daha şişti şimdi ise mayalı çörek gibi pufidik ayaklarımla yalpalıyorum ne yapalım buna da şükür
maşallah kzına hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz...
meğer kot nasıl da güzel bir şeymiş ben de hamileliğimin bitmesine 1,5 ay kala aldım bir hamile kotu üniformam oldu resmen üzerimden çıkarasım gelmiyor hatta itiraf edeyim kirli sepetine atıp geri çıkarıyorum acil bir yere gitmek gerektiğinde bu ama bu gün yıkıycam kesin inşallah
seni hep korkutuyor bu doktorlar ama inşallah bebeğin sağlıklı sapasağlam doğacak dua edelim deerken doğum olmasın ne senin ne bizim için inşallah zamanında gelir kuzularımız çok kafana takma
bak bakk nasıl tanımış beni yerim vallahi yanık da yerim seni de yerim
canım geçmiş olsun bilirim o kaşıntıyı benimde eskiden ota b.k a alerjim vardı geceleri acillik olurdum şişerdim kaşınmaktan en güzel yöntem tuzlu su gribin için de bol bol vitamin al allah iyilik versin
bence 2500 olmuştur senin minik hadi bakalım hangimizin tahmini doğru olcak sabırsızlıkla bekliyoruz seni
zeynep ve gülşah
maşallah bebişlerinize canlarım allah sağlıkla sıhatle kavuşmayı nasip etsin
zeynepcim plesantayla ilgili bi bilgim yok cnm geçmiş olsun umarım sorun yaratmaz
Teşekkürler Nejla, ilk sen doğum yapacaksın derken sonlara mı kalcaksın Nejla acaba beyefendinin hiç acelesi yok baksana
Fatoşcum çok teşekkürler ama yoruyor beni yalnızca soğuk su iyi geliyor
Kübracım teşekkür ederim tuzlu suyu nasıl uyguluyoruz piki?
Aaahh kıyamam ben size yaa. Ne çok rahatsızlananlar olmuş. Hepinize geçmiş olsun, kısa zamanda çabucak iyileşirsiniz inşallah. Aheste senin sinirin de Yusuf Kerem'i görene kadar bence geçecek görür görmez.
bende almayim o zaman canim guya bende guzel koksun yumusacik olsun diye sey ettiydim:26:saçmalık ,bebeği sadece kilosuna göre değerlendiernlere gıcık oluyorum benz zaten ,Allah kalıcı kusur vermesin hem gelişimde bireysel farklılıklar vardır ,yoksa bütün insanların aynı kiloda ve zekada falan olması gerekirdi ,zayıflar ve normalin altında olanların tecrit edilmesi gerekirdi..yani ne gereği var konuşup hamile kadının sinirini bozuyosunn
ayy yaa sorma az önce eşime şakşuka sordum biliyomu diye ,en son üniv. de yemiştim ,evde yapamıyorum benyaa..lezzetli gelmyoo,ama karar verdim yarından tezi yok ,kipa yada migros yada tansaşa gidip canımın istediği bütün mezelerden alcamm
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım ,ben krem ve bebe yağı almadım ,onun yerine saf zeytin yağı aldım ,geçende duyguyla konuştuğumuzda oda öyle yaptığını söyledi ve bi çok tanıdığım daha var öyle yapan ...kimyasal alma derim ben canım...
bu arada ben bu aralar kaynanam ve görümceme sinir oluyorum ,geçende yüksek belli bi eşofman ve hamile t shirti giymem rağmen pant. beli düşmüş göbeğimin alt tarafı azcık gözüküyoru ,bana demezmi bi elbise giy diyee..1-2 kez daha etmişti böylee..hemen dedimki yeter artık ,napıyım kocaman göbeği ,azcık açılsın ,çok rahatsız olduysan bakma dedim!!!bu sanahta güzelcene kalktım giiyindim okula gidiyorum ,baya bol bi tshirt ve karnımın altından lastikli ,pant. da oxxodan aldığım yüksek lastikli belli ,kaynanam demezmi ,karnın gözüküyo azcık bol giy ..dedimki bidaha giydiğime laf edersen basmıycam evine yeter artık ,açık biyerim falan yok dedim ,ama sabah sabah hiç yoktan sinir etti benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?