2011 Ekim Anneleri

en iyisi doktora sormak sanırım :26: benimde kafam karıştı şimdi bide anneme sorim

merhaba kızlar benim ayağa kalktığımda yürüdüğümde falan sanki çatı kemiklerim acıyor genişliyor herhalde..bu arada bizim kocalara acıyorum valla adamlarla kardeş yaşantısı sürdürüyoruz bende artık hamilelikten sıkılmaya başladım ya

[
en iyisi doktora sormak sanırım :26: benimde kafam karıştı şimdi bide anneme sorim

Evet bencede canım...

Az kaldıı sıkın dşinizi :)

selam kızlar,
umarım hepiniz olabildiğince iyisinizdir:)
benim iki gündür gidip gelen bir bel ağrım var, ki bunun bir emare olduğuna inanmaya başladım...
sizlerde de var mı? ayrıca da kasık ve oralarda ayağa kalktığımda bir sancı veya ağrı gibi bir şey oluyor, ama biraz yürüdükten sonra geçiyor...sizler nasılsınız?
şimdi bir geçmişe yolculuk yapayım, sonra yine dönerim...öptüm sizi, sanal sanal:)

slm kızlarrr ay geçmişe hiççç bakamıcam vurmayın banaaaaaaa doguran varmı perolidyadan haber varmı?
eda kızz ben ayagımı saga sola vura vura tırnagımın şeklini bozdum artık küçük tırnaklarımı tanıyamıyorum
dün akşam ilk kez oturarak uyudum oglum çok hareketli yaaa gece oldumu kuduruyor içerde canımı acıtıyor
tamam memnunum ben tepiklenmekten ama artık canım yanmaya başladı uyusun diye allaha yalvarıyorum
sabah akşam çok hareketli ne ara uyuyor ki acaba merak ediyorum artık bugun hatta 15-20 dk ya kadar kaynana
geliyor beni merak etmiş benim için özel geliyomuş karnımı merak etmiş birde yorgan tk alcak ya onun için geliyormuş
bugun pek gelemeyebilirim

oturarak uyudugum için antin kuntin bir ruya gördüm kocam olacak davaro rüyamda işyerinden
bir kızı eve getirmiş sohbet ediyolar bende sancı çekiyorum ahlaya uhlaya tabi takan yok beniiiii
sonra ne oluyorsa eşim yanıma gelip hayatım tanıştırayım diyor ama kız bana küçümser bir bakış atıyor sinir olup
çamaşır asmaya gittim arkaya aaa ne göreyim makinamın su borusu delinmiş ordan su çıkıyor sonra camdan aşagı baktım
3-4 kedi gözleri fosforlu gibi diktiler gözlerini bana bakıyolarsonrası yok sancılarla ve tekmelerle uyandım
dün kedi bugun fare yarın köpek görürüm ben

selaaammm bende 5000 e yazıyım dediim.
ayy süpper çok özendimm
günaydın canıımmvede koccaaman bi maşşallaahhh

kıslar geçmişi tam okumayamadım ..yorgan ve yastık hk konuşulmuş.netice nedir acaba,
pamuk mu yün mü elyaf mı..hangisi daha çoğunlukda ve sağlıklı, yazan olursa sevincem ...

canım benim annem yün yapcak<.

Kızlar çok oluyorum ben ama affınıza sığınıyorum hastayım hem ben çorbamı yapacak biri yok bari tarifini veren biri olsun

Şehriyeli tavuk suyu çorba tarifi bilen var mı hani şu lokantalarda yapılanlardan gribim git gide çoşuyor ve ben şurada son 3 hafta kalmışken antibiyotik kullanmak istemiyorum

terbiyelisi mi normali mi hangisini istersin

sağolasın canım. evet bahsettiğim un biraz zor bulunuyor ama limonlusu,kakaolusu ve fındıklısı migrosta herdaim var :) buarada kayınvalidene diyecek birşey bulamıyorum. Neyin peşinde acaba :) allahım yaaa evde doğurmak şaka gibi. benimkide özelde doğurcam diye kahrından ölücek sanki o ödüyecek parasını :) kendiside emekli bir ebe olduğundan doğum evini öv öv bitiremiyor yaa kaç kez gittim ilgi sıfır neyi övüyosun istemiyorum diyorum yine aynı kadın. geçen yine hala özeldemi doğurmayı düşünüyorsun dedi. bende hayırdır anne sorup duruyorsunuz bitürlü kabullenemediniz ama ısrarla özelde doğurucam diyorum bu son soruşunuzdur inşallah. zira cvp vermekten bunaldım dedim. ama eminim yakında yine sorar
ahh canım bende gebeliğe bağlı egzama oluştu vücudum 9 aydır eylülümü kabul edemedi bitürlü doktor bazen olabiliyor bebk doğana kadar devam edicek yapıcak bişek yok dedi. bikaç kez kaşımaktan yara olunca krem verdiler ama c sınıfıydı yararı zararı derken süremedim hiç. ben aylardır vazalin süüryorum. tuzlu su kolonyada süremiyorum çünkü kuru olduğu için kaşınıyor benim sürekli nemli tutmam lazımki az kaşınsın aslında 6. aydan sonra birara hafiflemişti ama bir aydır azdı avcumun içi ayakalrım yara bere dolu doktorum göbeğindede çıkabilir bu haftalarda iyce artıcak diyor. benim tek çarem doğurmak anlıycannnn :))

aynı şeyi bende düşünüyorum nasıl korse alsak ya kesinlikle alıp kullanıcam ama nası bişi bende bilmiyorum henüz :26:
kızlar ben korse aldım :) ayy şu midelilerden alcaktım eşim dediki sen öle daralmaya gelemezsin ben bilirim iki saat giyer çıkarır atarsın dedi :) sonrada göbeğim kaldı diye bıdı bıdı beni bıktırırsın gel bi medikale soralım dedi. neyse gittik baktık. sonra ben yine mağazalara bakayım dedimm aaa bide ne göreyim loyada doğum sonrası korse satılıyor canlarım. hemde 18 tl ye aldım. böle mideden itibaren kilotlu altı çırtçırtlı istersen altını kapatmayabilirsin. üst kısmı sezeryan olanlar için ayrı genişletme ayarlı ve dikişi acıtmayan cinsten bide fermuarı var ufak önünde sıkarsa gevşetilebiliyor. normal doğumda bir gün sonra, sezeryanda 5 gün sonra giyilebiliyormuş birde doktorun izin verdiği korse bu tarz doğum sonrası korsesiymiş :) bide basen kısmını kapatıyor ve o kısım sıkı değil iç çamaşırı gibi mide ve göbeği sıkacak ve hava alacak bişi. yani loyaya bir bakın derin kızlarr :))

leynacanım ben de öyle suntalemi yada mdf si kötü bir kaç tane gördüm ama bunu buldum sonunda. tamamen şans aslında almaya kalkınca bulamazsın. ama almayacak olsan her yer dolar taşar :)

ayy mirandaaa canım kocaman olmuş meleginnn

kontrole giden falan varsa geçmişi okumadım maşallahh hepinizin bebişlere

canım tavuk parçalarını haşla,sonra tavukları çıkar ,suyuna şehriyeleri koy ,bi güzel haşlansınlar ,bi kenarda yoğurt ve unu çırp ,karıştırarak kaynayan tavuksuyuna ekle,kaynayana kadar sürekli karıştır ,kesilmesin ,1 dk kaynadıktan sonra bırak o devam etsin pişmeye ,tavuğu minik minik didikle içine at ,sonra 1-2 diş sarmısak ve birazda limon ekle ...mmmm süpper oluyo ,azcık işkembeyiş endırıyo ,üzerine nane veye kırmızı biberde yakıp gezdirebilirsin ...yoğurtlu yapmak istemezsen ,unu yağda kavur onu hafif cene tavuk suyundan ekleyerek yumuşat ,sonra ekle çorbana...ama çok tavk kokmaması için birazda su ekle,umarım beğenirsin canım ..afiyet olsun..

Çok saol eyt cim.
Allah rüyanı hayıra çıkarsın canım benim.benim sezeryan mecburi olacak denizcim kafamız accık büyükmüş kilosuda çok olduğundan dr umuz riske atmak istemiyor sezeryan içinde randevulu gidiyorsun mecburen inşallah sorunsuz geçiririz bu 2 haftayı oğluma kavuşmak için çok sabırsızlanıyorum aynı zamanda yusuf yusuf olma durumuda başladı :))

vawwww neyle besledin bu kadar bebeği 36. haftada 3,5 küsür müü maşallah maşallah
Valla canım ben hala kusmaktayım doğru dürüstte beslenemedim vitaminlerle serumlarla durabildim ama allah yardım etti yavruma ayrıca 37 de devam ediyoruz 36 bitti tatlım bebeğim de 2,5 hafta önden gidiyor ilk başından bu yana oyüzden iriliği
maşalh canım oğluşuna ne de guzel beslemış annesı sağlıkla al kucağına ınşlh sayılı gun çabuk geçerr
Betülcüm allah razı olsun fakat bu son günler geçmek bilmiyor

Fatoşcum dr umuzda 4 kiloda doğacağını söylüyor bakalım sağlıkla gelsinde kilosu hiç önemli değil bende eşimde iri yapılı olduğumuzdan bebişte iri oldu
Allah nazarlardan saklasın canım.. Maşallah barekallah kuzuna, ne kuzusu tosununa filizle benimkinin toplamı kadar olmuş hahaha:)) Ay artık gülüyorum ya napim. Sağlıklı olsunlar :)
Hanzadecim allah razı olsun anne ve babasının yapı durumuda bebekte etkili oluyo ayrıca erkek bebekler biraz daha iri yapılı oluyor galiba ayrıca zayıf olsun tombiş olsun ama sağlıklı olsunlar inşallahh
özlem kız maşallah arhanıma demek 2 hafta sonra aaramızda bende heyecanlandım 30 eylül cumaya geliyo biz cumartesi geliriz aybenle bir sıkıntı olmassa
Eda cım çok saol az kaldı geliyor oğlumm çok mutluyum herkes gelebilsin diye cuma olsun istedim heheheh
maşallah canımne kadar az kalmış bebişine kavuşmana .inşllh herşey yolunda gider.darısıda bizim başımıza:)))))
İnşallah canım çok saol
Miranda maşallah bebişine nasıl bu kadar kilo aldırmayı başarabildin?

Ben sabah yarım kase tahin-pekmez yedim şimdi içim yanıyor kilo olsa bari bebeğime

valla canım özel hiçbişey yemedim yiyemedim de zaten Allah vergisi :)))

Bu arada geçmiş çok uzundu pek okuyamadım ama okuyacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…