kız biz sezeryan olcaz nasıl giycez onu ben daralırım vallahi hem belimde fıtıkta var dayanamam
Öylemi? Çok takan olmuş ama bende dikişler yapışırmı diye tereddütte kaldım sadece sezeryan olanalr için özel korse varmış ama nette bulamadım dikiş yeri yumuşakmış onların.. En iyisi dr. sormak lazım o zaman..
en iyisi doktora sormak sanırım :26: benimde kafam karıştı şimdi bide anneme sorim
merhaba kızlar benim ayağa kalktığımda yürüdüğümde falan sanki çatı kemiklerim acıyor genişliyor herhalde..bu arada bizim kocalara acıyorum valla adamlarla kardeş yaşantısı sürdürüyoruz bende artık hamilelikten sıkılmaya başladım ya
Eki Görüntüle 256678 Eki Görüntüle 256679
Canım güle güle kullansın kuzun çok cici olmuş.
:)))) eşim okadar unuttuki bu olayı biz evlendik 2 sene içinde 1 kere oldu oda bebek oldu biz bu gidişle 2. bebeği yapamayız diye kendi kendine söylenmeye baladı. Bizde düşük tehlikeside yoktu ama ben çok soğudum nedense inşallah doğumdan sonra düzelir bu durum. Doğumdan sonra vajinusmus olan tek dişi olmim barime.
Züleyha canım benimde bir ara deli gibi kaşıntım vardı kollarımda bacaklarımda doktor karaciğer tahlili istedi temizde çıktı çok şükür. 2,5 hafta sürdü eziyetti resmen. Ben bol bol yıkayıp peşine kolanyaladım azcık acıdı ama geçti şükür. Mümkün olduğu kadar pamuklu terletmicek geniş bol şeyler giy kaşınan yerlere sürtmesin vede terletmesin. Azcıkta kaşımaz sabredersen geçer 2 güne.
Eytcim az önceki alıntıda Fatoş diye yazmışım karıştırıp teşekkür ederim önerin için
Hanzade ben de göbek kalsın istemiyorum annemlerde olacağım için onlara çarşaf dolatıcam gerçi ben öyle sıkan şeylere de hiç gelemem ya bakalım zaten her yerim çatladı bir de sarkık göbek olmasın barii
ayy süpper çok özendimmYürrü be kim tutar seniii diyesim geldi, hatta dedim :))
Canım normalde 85 tl veriyorum.... Bu gün 100 verdim... mutfağımı kendim yaptım çünkü mutfakta oyalanınca işi bitmiyo acele ediyo bu defada benim içime sinmiyo yaptığı temizlik.. yaklaşık bir haftadır, gardrop içi, baza içi, portmanto içi, konsol içi, çamaşır çekmeceleri evde ne kadar çekmece dolap vs varsa hepsini boşaltıp yıkayıp yerleştiriyorum... Yorgan ve yastıklar, nevresimler battaniyeler herşey yıkandı... , bu günde duvarlar camlar koltuklar petek içleri dışları, silindi, toz alındı banyo wc yerler filan yıkandı ama güzel oldu.. Saat 11 de başladı, saat 22,30 da bitti, tabi banyodaki dolaplarımı ben silip düzenlemiştim daha önce.. o sadece kaba temizliği yaptı ağır işleri. İnce işleri ben yapmıştım kız kardeşiminde yardımıyla..İçime sine sinee :) Veee şu anda evde yıkanmamış sudan geçmemiş tek şey benim :)) dansöz resmi olsa koyup oynatçam berbat yorgunum ama çokta mutluyum, bide doğumdan önce Allah nasip ederse rutin bi temizlik yaptırırım :) Şimdi sıra geldi kızımın cicilerini yıkayıp düzenlemeye onlarda haftasonu artık, sonra bide kuaföre gidip kendi detay temizliğimde bitinceee değmeyin keyfimeeeee, bi an hiç bitmicek sanmıştım sanırım takıntılıyım bu konuda..
He bu arada duvarları cifin çamaşır suyu katkılı sıyla sildirdim fırçayla yıkayıp sonrada durulama kurulama yaptı :)
Neyse ben kaçtım duşa giricem yıkanayım yarında iş var, hemen yarın akşam olsun istiyorum bacaklarım çok ağrıyo...
günaydın canıımmvede koccaaman bi maşşallaahhhGünaydın hepinizee
Dün kontrolümüze gittik maşallah herşey yolunda oğlum 3570 gr olmuşveeee eğer bir sorun yaşamazsak 30 eylül için tarihimiz verildi inanılmaz heyecanlıyım sabah 7 de hastanede olun dedi dr teyzemiz ameliyathane içinde 8:30 randevu aldı inşallah o güne kadar sıkıntı yaşamayız ve zamanında gelir yavrum haftayaçarşamba tekrar kontrole gideceğiz.
kıslar geçmişi tam okumayamadım ..yorgan ve yastık hk konuşulmuş.netice nedir acaba,
pamuk mu yün mü elyaf mı..hangisi daha çoğunlukda ve sağlıklı, yazan olursa sevincem ...
Kızlar çok oluyorum ben ama affınıza sığınıyorum hastayım hem ben çorbamı yapacak biri yok bari tarifini veren biri olsun
Şehriyeli tavuk suyu çorba tarifi bilen var mı hani şu lokantalarda yapılanlardan gribim git gide çoşuyor ve ben şurada son 3 hafta kalmışken antibiyotik kullanmak istemiyorum
sağolasın canım. evet bahsettiğim un biraz zor bulunuyor ama limonlusu,kakaolusu ve fındıklısı migrosta herdaim var :) buarada kayınvalidene diyecek birşey bulamıyorum. Neyin peşinde acaba :) allahım yaaa evde doğurmak şaka gibi. benimkide özelde doğurcam diye kahrından ölücek sanki o ödüyecek parasını :) kendiside emekli bir ebe olduğundan doğum evini öv öv bitiremiyor yaa kaç kez gittim ilgi sıfır neyi övüyosun istemiyorum diyorum yine aynı kadın. geçen yine hala özeldemi doğurmayı düşünüyorsun dedi. bende hayırdır anne sorup duruyorsunuz bitürlü kabullenemediniz ama ısrarla özelde doğurucam diyorum bu son soruşunuzdur inşallah. zira cvp vermekten bunaldım dedim. ama eminim yakında yine sorarFatoş'cum çok tatlı olmuş üzerine yapıştırdığın stickerlarla falan güle güle kullansın Eylül'üm.
Kendime bir tavuksuyu çorba yapmak istiyoru, kaç gündür canım kek çekiyor Fatoş un unundan bulamadım sadesini aldım, çamaşırları sermem lazım, yatak örtülerini çıkardım yenisini sermem lazım, ütü yapmam lazım (en azından eşiminkileri) ama hiç halim yok canım çekiliyor sanki yatsam akşama kadar uyurum sanırımOffff çok ağlağım bugünlerde halime şüküürrr demem lazım biri beni bu moddan çıkarsıın
Bu arada kayınvalidemin dünkü bombasını söylüyorum: İnşallah evde doğurursun diye dua etti. Anne diyorum tövbe de dua kapısı açık olur kabul olur falan sen yine hastanede doğurmam için dua et diyorum yine aynısını söylüyor Allah ım çıldırdıııım yaaaa zaten hastayım asabiyim kadın bana evde doğur diyorrrrrr
ahh canım bende gebeliğe bağlı egzama oluştu vücudum 9 aydır eylülümü kabul edemedi bitürlüFatoş ben de bol bol bebek kolonyası döküyorum sürekli duşta soğuk su tutuyorum ama yok tık demiyor kaç gündür azalmadı hiç. Neyse ki benim de karaciğer testim temiz çıktı bilirubin düzeyim falan normal bir şeye alerji oldum ben nutella diye düşünüyorum yemicem bir müddet bakalım değişiklik olacak mı?
kızlar ben korse aldım :) ayy şu midelilerden alcaktım eşim dediki sen öle daralmaya gelemezsin ben bilirim iki saat giyer çıkarır atarsın dedi :) sonrada göbeğim kaldı diye bıdı bıdı beni bıktırırsın gel bi medikale soralım dedi. neyse gittik baktık. sonra ben yine mağazalara bakayım dedimm aaa bide ne göreyim loyada doğum sonrası korse satılıyor canlarım. hemde 18 tl ye aldım. böle mideden itibaren kilotlu altı çırtçırtlı istersen altını kapatmayabilirsin. üst kısmı sezeryan olanlar için ayrı genişletme ayarlı ve dikişi acıtmayan cinsten bide fermuarı var ufak önünde sıkarsa gevşetilebiliyor. normal doğumda bir gün sonra, sezeryanda 5 gün sonra giyilebiliyormuş birde doktorun izin verdiği korse bu tarz doğum sonrası korsesiymiş :) bide basen kısmını kapatıyor ve o kısım sıkı değil iç çamaşırı gibi mide ve göbeği sıkacak ve hava alacak bişi. yani loyaya bir bakın derin kızlarr :))aynı şeyi bende düşünüyorum nasıl korse alsak ya kesinlikle alıp kullanıcam ama nası bişi bende bilmiyorum henüz :26:
İşlerime bakim birazda çok gevezelik ettim görüşürüüzzz :)
terbiyelisi mi normali mi hangisini istersin
Kızlar çok oluyorum ben ama affınıza sığınıyorum hastayım hem ben çorbamı yapacak biri yok bari tarifini veren biri olsun
Şehriyeli tavuk suyu çorba tarifi bilen var mı hani şu lokantalarda yapılanlardan gribim git gide çoşuyor ve ben şurada son 3 hafta kalmışken antibiyotik kullanmak istemiyorum
Çok saol eyt cim.maşşallah bebişine miranda rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Yalug senin bebişinede41 kere maşşallah 1 hafta geçmek bilmez şimdi sana.
BEbişlerimiz şimdiden 4 oldu haftaya yalugla 5 olacak. İçimden bir ses haftaya neclada doğurur diyor 6.
Allah rüyanı hayıra çıkarsın canım benim.benim sezeryan mecburi olacak denizcim kafamız accık büyükmüş kilosuda çok olduğundan dr umuz riske atmak istemiyor sezeryan içinde randevulu gidiyorsun mecburen inşallah sorunsuz geçiririz bu 2 haftayı oğluma kavuşmak için çok sabırsızlanıyorum aynı zamanda yusuf yusuf olma durumuda başladı :))Günaydın Miranda
Maşallah bebeğine, sağlıkla gelsin inşallah.
Geçen gün bahsettim, rüyamda seni gördüm. Bebeğin kocaman doğmuştu, ama öyle böyle kocaman değil 2-3 yaşında vardı :) yanıma çağırıyordum gelmiyordu, konuşuyor, geziyor, oynuyordu etrafta :)
Niye randevulu gidiyosunuz doğuma? sezeryan mı olacak? normal doğuma engel bir durum var mıymış merak ettim. Çarşamba her şey yolunda gider ve sorunsuz gelirsiniz inşallah evinize :)
Valla canım ben hala kusmaktayım doğru dürüstte beslenemedim vitaminlerle serumlarla durabildim ama allah yardım etti yavruma ayrıca 37 de devam ediyoruz 36 bitti tatlım bebeğim de 2,5 hafta önden gidiyor ilk başından bu yana oyüzden iriliği
vawwww neyle besledin bu kadar bebeği 36. haftada 3,5 küsür müü maşallah maşallah
Betülcüm allah razı olsun fakat bu son günler geçmek bilmiyormaşalh canım oğluşuna ne de guzel beslemış annesısağlıkla al kucağına ınşlh sayılı gun çabuk geçerr
Maşallah bebeğine, dilerim bir avazda doğurursun. Dün arkadaşım doğum yaptı, epidurel, ada yaren 3700gr, 51 cm olarak doğdu. Dilerim biz de bir avazda doğurur ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız.
Fatoşcum dr umuzda 4 kiloda doğacağını söylüyor bakalım sağlıkla gelsinde kilosu hiç önemli değil bende eşimde iri yapılı olduğumuzdan bebişte iri oldumaşallah canım yaaa tosuncuk olmuş miniğin. 30 eylüle kadar 4 kiloyu geçer heralde :)) ayy yaa tombiş bebkler pek tatlı oluyor. gerçi küçük olanlarda ayrı bir sevimli oluyorlar. sağlıklı doğsunlarda tombişmiş minikmiş hiçç önemli değill.
Hanzadecim allah razı olsun anne ve babasının yapı durumuda bebekte etkili oluyo ayrıca erkek bebekler biraz daha iri yapılı oluyor galiba ayrıca zayıf olsun tombiş olsun ama sağlıklı olsunlar inşallahhAllah nazarlardan saklasın canım.. Maşallah barekallah kuzuna, ne kuzusu tosununafilizle benimkinin toplamı kadar olmuş hahaha:)) Ay artık gülüyorum ya napim. Sağlıklı olsunlar :)
Eda cım çok saol az kaldı geliyor oğlumm çok mutluyum herkes gelebilsin diye cuma olsun istedim hehehehözlem kız maşallah arhanıma demek 2 hafta sonra aaramızdabende heyecanlandım 30 eylül cumaya geliyo biz cumartesi geliriz aybenle bir sıkıntı olmassa
İnşallah canım çok saolmaşallah canımne kadar az kalmış bebişine kavuşmana .inşllh herşey yolunda gider.darısıda bizim başımıza:)))))
Miranda maşallah bebişine nasıl bu kadar kilo aldırmayı başarabildin?
Ben sabah yarım kase tahin-pekmez yedim şimdi içim yanıyor kilo olsa bari bebeğime
terbiyelisi mi normali mi hangisini istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?