2011 Ekim Anneleri

hanzade hanımcım hoşgeldiniz... size yazıyoz yazıyoz geçmişlerde görmüyonuz illa trip mi atak yaşilim zeytinim gibiiii:82:

ohh mis gibi olmuş evin okudum gece.. güle güle kirletsin minam, kussun tiş yapsın ya bi de benim için çemkir öyle diyen densizlere boz hanımefendiliğinii canım aaa.....

Her gece öyle uyumuyorum canım yanlış anlaşılmasın. ahhh keşşkeee :) dün çok yorulmuştum, ondan dolayı uyumak değil, bayılmaktı benim yaşadığım bir de eşimden gizli ikinci pencereyi de açmıştım, serin serin rahat uyudum, sabah hasta olmuş garibim ama ne yapayım sıcaktan uyuyamıyorum. Kararlıyım bugün de çok yorucam kendimi şaka şaka az yorucam :) uyuyamıyorum diye gece olmasın, uyku zamanı gelmesin istiyorum normalde.

doktorun aleti mi ay özür dilerim çok güldüm ahestem

oooo çok mutlu bir hanzade görüyorummm
maşallah aman aman tabi evi temizlettin keyifler de gıcırdadı ohhhh mis gibi

iyi iyi maşallah canımcım.. ama artık burası bile sabaha karşı çok soğuk oluyor, ankarayı düşünemiyorum bile sabah ayzaında kalma emi tatlım

Maşallah bebeğine, dilerim bir avazda doğurursun. Dün arkadaşım doğum yaptı, epidurel, ada yaren 3700gr, 51 cm olarak doğdu. Dilerim biz de bir avazda doğurur ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız.

hatunlar ben kaçar... kocacım gelemden bi duşa giriyim gerginliğin geçsin sonrada kahvaltımızı hazırlayım, dünden beri geçiştiriyorum zaten.. girememe heralde kontrole gitcez zaten.
öpüyorum hepinizi, kuzulara iyi bakın

iyi iyi maşallah canımcım.. ama artık burası bile sabaha karşı çok soğuk oluyor, ankarayı düşünemiyorum bile sabah ayzaında kalma emi tatlım

burası da soğuk-muş. yazık eşim donuyor ama ben kapı pencere açmadan yatamıyorum. bundan sonra daha çok dikkat ediiim ben. sistit neyim olmamak lazım.
doğum zamanını kısmet olursa ekime denk getirelim dedik ama hormonları hesaba katmamışız diyoruz şimdi

canım ilk dogumdan sonra gecelik iioluyor hastanede 2 gün pijama giymiştim ben ilk gün çünkü kanaman falan cok oluyor ilk ayaga kaldırdırıp tuvalate falan gittigin zaman için gecelik kolaylık ama daha sonra pijama rahat oluyor ben çantamöa hem gecelik hem pijama takımı koydum

teşekkür ederiz teyzesi amin hepimizinki inşallah.

amin canım.alıntı yap yazan yerin yanındakini tıkladığında mesajları seçmiş oluyosun ve çoklu yazabliyorsun.
canim sagol valla iyikide sormusum tek tek baya zamanimi aliyordu bazen diger arkadaslari untuyordum

maşallah canım yaaa tosuncuk olmuş miniğin. 30 eylüle kadar 4 kiloyu geçer heralde :)) ayy yaa tombiş bebkler pek tatlı oluyor. gerçi küçük olanlarda ayrı bir sevimli oluyorlar. sağlıklı doğsunlarda tombişmiş minikmiş hiçç önemli değill.
evet deniz haklısın galiba nihayet hareketlendi prensesim şöyle 30-40 kadar vuruş yapıp uykuya daldı galiba yine. zaten bu ara sürekli uyuyor hanımefendi :)) bende sırtımın arkasına yastık koyuyorum ama yok yinede dönüyorum arada birde hala sırt üstü yatmak çok rahat geliyor bana yaa. niye böle garibim ben :)
kıslar geçmişi tam okumayamadım ..yorgan ve yastık hk konuşulmuş.netice nedir acaba,
pamuk mu yün mü elyaf mı..hangisi daha çoğunlukda ve sağlıklı, yazan olursa sevincem ...
canım yün bazı bebklerde alerji olabileceği için tavsiye edilmiyor. diğer ikisinin arasında karar vermeye çalış bance ..

oooooo kimleri görüyorum hanzade sultan valla canım sanada banada izine ayrılmak yaramadı bu işler bitmek bilmiyor topiğe günlerdir bugün girebildim bende .. birde komşuna sinir oldum gereksiz kadın yaaa illa seni huzursuz etcek bir hikayeleri oluyor bu tiplarin. yalnmız gece gece okadar ayranı nasıl içtin canım yaaaa :)))
leyna kulanıcısından alıntıgünaydın sevgi pıtırcıklarııı
dün iş çıkışı dolap bakmaya adadım kendimi baktııım baktıım baktıım ama bulamadım hatta buldum onunda teşhirdekinin haricinde yedeği kalmamış sebzelik baktım o da teşhir de kalmış ayaklarım şişti davul oldu birde eve geldim yemek yaptım bir kat daha şişti yemekten sonra üyü yapayım dedim geceliklerimi iç çamaşırarımı ütüledim 3 kat daha şişti şimdi ise mayalı çörek gibi pufidik ayaklarımla yalpalıyorum ne yapalım buna da şükür

canım ben tekzenden aldım dolabı açık renk birazdan resmini yine koyarım 5 çekmeceli şifonyeri 117 ye aldım oldukça geniş epey kıyafet alıyor. gardrobunuda 240 a aldım açık renk olunca iyide duruyor .) birde tekzene baksan orda güzel şeyler oluyor uygun fiyata..
buarada dr aleti ile ilgili yazdığınada ben çok güldüm. ayy nerden aklına geliyor bunlar bilmem sabah sabah çok fena gördüm sizi valla kübra hanım :))
aheste canım yaaa sinir hepimizde var eşimde son 4 hafta allahım belkide 2 hafta diye seviniyorum bende hemen artı 40 gün deyince yüzünde acıklı bir ifade beliriyor :)) ama tombalak göbeklerimizle sinirlenince çokkk tatlı görünüyoruzdur kesin :))

ahahahhaa bi an eşim konuştu sandım gün sayıyo o da geçen diyo ki 44 gün kaldı dedim +40 ekle lohusa dönemi adamın yüzünden kan çekildi resmen

yazık adamlarada yaa tabi bizede şahsen hasretlik canıma yetti vallahi :78:

Hanimlar cok utanarak soruyorum, herkes birakti mi bu isi? Benim okudugum kitaplarda, her hangi bir sorun ya da erken dogum tehlikesi yoksa hamilelik boyunca bir sakincasi yok diyor.

Doktoruma da sali günü tekrar sordum hatta, o da "bundan sonra prezervatif kullanin" dedi, artik durun falan demedi

leyna bahsettiğim şifonyerle dolap bu canım. açık renk olunca üzerine bir kaç tane sevimli kahraman yapıştırdım oldu bitti :)) sebzedliklerde 100 civarı sebzelik alıcana bu tarz bir şifonyer al aynı paraya geliyor birde hepsiburadada çok güzel şifonyerler var onlarda 90-120 arası bi bak işsretsen taklım :)

bilmem anlatabiliyormuyum

Çok şükür çooo şüküürr stres yapa yapa hepinizin başını şişire şişire bitirdik temizliği, ama keyfimde yerine geldi, ne ka büyütmüşüm gözümde, ama ayağım ağır ya ondan hani kıpraşamıyorum ço fazla diye. Hadi git bakalım hasan safamız kaç kg olmuş bekliyoruz merakla bizde yarın gidicez inşallah :)

kızlar arpam ve parmağım sızlıyor ben iyisimi uyuyayım
öptük yakışıklı oğlumla iyi gecelerr
haydi rüzgar gidelim

Arpanmııı? Arpandamı çıktı kız eda hani bi komşun vardı sana ne çok geziyosun filan diyodu bu halinle onun nazarımı değdi nee bi okuttur kuzum kendine...

Ya beni bi defa sinek ısırdı ki normale bana gelmez sivri filan kaşımaktan morarttım etimi züleyha, çok zor sürekli kaşınmak.. Allah yardımcın olsun başka bir ilaç filan yokmuymuş kaşıntı için, sanki topikte başk akaşıntısı olanalrda olanlar vardı bi soruştursaydın çok zor yaa...

Fatoşum fatoşum üzülme canımcım iyidir emin ol, benimkide yapıyo sürekli ama artık denizin dediği gibi uyuyo diye düşünüyorum ve bide doğuunca çok uslu olcak diye düşünüyorum sonraki gün oynuyo. Bazen bende sırt üstü yakalıyorum kendimi napalım ister istemez vücut şekil alıyo demek rahatına göre yatakta...

Allah nazarlardan saklasın canım.. Maşallah barekallah kuzuna, ne kuzusu tosununa filizle benimkinin toplamı kadar olmuş hahaha:)) Ay artık gülüyorum ya napim. Sağlıklı olsunlar :)

aa olur mu Hanzadecim, bize kötü haber pompalamak için her biri köşe başında.. herkes stres içinde zaten.. evdi işti doğumdu, görüyosun muayeneler bile artık sinir kaynağı olmaya başladı çoğumuzda, doğum şekilleri belirmeye başlayınca doktor şüphelerimiz başladı, çatı muayenelerinden hiç bahsetmiyorum, şu haline rağmen misafirliğe gelmeye çalışanlar.. walla dün bi arkadaş yazdıydı ya, ben de pek bi değişken ruhlu oldum, artık doğum psikolojisine mi girdim nedir, bi iyiyim bi kötü, bi sinirleniyom hemen bi gülüyom..
hepimiz için hayırlısı, günler hızla yaklaşıyo, önümüzdeki haftadan itibaren patır patır doğum haberleri sarsacak topiği hayırlısıyla.. hepimiz bir avazda kurtuluruz umarım..

herkesese hayırlı günler arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…