Günaydın güzellikler
İşe gelip bu kadar mutlu olcamı düşünmemiştimEvde bi oturamadım adam akıllı :)
Bir kaç işim var ama acelesi yok azıcık yaydırıverem günlerdir geçmişe bakamıyorum şimdi bi heves okuyup dönim diyorum kimsecikler gelmeden odama, dün komşunun biri dediki uyuz kadın, deterjan kokusundan kadının biri kötü olmuş bebeğini kaybetmiş son ayda allahım bu felaket habercisi gibi kadınlar yokmu sabaha kadar dört döndüm ya eşimede öldüresim geliyo böyle salak suluk konuşan insanları, sabah doktorumu aradım sadece aşırı çamaşır suyuna maruz kalırsak zararlıymış.. Gece kalkıp 5 bardak ayran içtim korkudan sabahta gaz sıkışmasından patlıyodum az kalsın.... Ama karar verdim bidaha böyle absürt bişi diyen olursa çok fena azarlıcam, yeter artık ya! Zaten bizim stresimiz bize yetiyo...
zehracım bizim burda sivrinekler olduğu için bende kaşınan yerlrime limon kolnayası sürüyorum ve bi nebze ferahlatıyor.. ama tuzlu suda iyi bi çözüm sayılır dene canım, geçmiş olsun
leyna canım, senin o ayaklar heralde ancak doğumdan sonra iner kuzum.. benim ki de artık çok yorulduğumda şişmeye başladı, seni çok iyi anlıyorum. Allahtan yanmıyor bide cayır cayır yansa benimkiler gibi... geçmiş olsun canım
denizzz bize de gönder o uykundan yaaa.. dün gece düşün düşün onu bunu stres yapıp uyuymadım zaten yatsamda uyku yokda.. kalktım bi tabak çekirdek çitledim pc başında, kızların muhabbetini okudum:82:
doktorun aleti miinş canım zaten öğleden sonraya kadar bi büyük patlama yaşamazsam eğer..... zır zır ağlak bi haldeyim bide... ya ayrıca benim dr aleti berbat, hiç göstermiyo yavrumuu..... bulanık bulanık... idare etcez artık........
sevozy konuyu açtım ama henüz bi karara varamadım, herkes mantıklı bişi söylüyorbilmiyorum bana elyaflar yakar gibi geliyor, yani burda bizi terletiyor kışın bile.. incecik pamuktan yaptırırım belki, zaten kışa var daha amannn yoruldum ben yaa.... elifin aldığı yorgan güzeldi, bambu.. bilmiyorum belki netten ondanda bakabilirim..
betül haklısın canım, oda mecbur çekiyor zaten beni. aşkım gece hiç uyutmuyosun diyo, bende benide bi uyutmayan var unutma hayatım diyorum
Günaydın güzellikler
Bir kaç işim var ama acelesi yok azıcık yaydırıverem günlerdir geçmişe bakamıyorum şimdi bi heves okuyup dönim diyorum kimsecikler gelmeden odama, dün komşunun biri dediki uyuz kadın, deterjan kokusundan kadının biri kötü olmuş bebeğini kaybetmiş son ayda allahım bu felaket habercisi gibi kadınlar yokmu sabaha kadar dört döndüm ya eşimede öldüresim geliyo böyle salak suluk konuşan insanları, sabah doktorumu aradım sadece aşırı çamaşır suyuna maruz kalırsak zararlıymış.. Gece kalkıp 5 bardak ayran içtim korkudan sabahta gaz sıkışmasından patlıyodum az kalsın.... Ama karar verdim bidaha böyle absürt bişi diyen olursa çok fena azarlıcam, yeter artık ya! Zaten bizim stresimiz bize yetiyo...
Her gece öyle uyumuyorum canım yanlış anlaşılmasın. ahhh keşşkeee :) dün çok yorulmuştum, ondan dolayı uyumak değil, bayılmaktı benim yaşadığımbir de eşimden gizli ikinci pencereyi de açmıştım, serin serin rahat uyudum, sabah hasta olmuş garibim ama ne yapayım sıcaktan uyuyamıyorum. Kararlıyım bugün de çok yorucam kendimi şaka şaka az yorucam :) uyuyamıyorum diye gece olmasın, uyku zamanı gelmesin istiyorum normalde.
doktorun aleti miay özür dilerim çok güldüm ahestem
oooo çok mutlu bir hanzade görüyorummm
maşallah aman aman tabi evi temizlettin keyifler de gıcırdadı ohhhh mis gibi
Günaydın hepinizee
Dün kontrolümüze gittik maşallah herşey yolunda oğlum 3570 gr olmuşveeee eğer bir sorun yaşamazsak 30 eylül için tarihimiz verildi inanılmaz heyecanlıyım sabah 7 de hastanede olun dedi dr teyzemiz ameliyathane içinde 8:30 randevu aldı inşallah o güne kadar sıkıntı yaşamayız ve zamanında gelir yavrum haftayaçarşamba tekrar kontrole gideceğiz.
ultrason cihazından bahsettiğimi anlamışsındır dimi kuzuuuuuuuuuuuu
iyi iyi maşallah canımcım.. ama artık burası bile sabaha karşı çok soğuk oluyor, ankarayı düşünemiyorum bile sabah ayzaında kalma emi tatlım
aşkolsun anlamazmıyım muzurluğum üstümde de bu gün
kızlar sezeryan olucaklar sezaryan sonrası için gecelikmi tercih ediyosunuz pijamamı?ben ilkinde genel anesteziyle sezeran oldum onda gecelik giydim ama ne denli rahattı hatırlmıyorum valla şimdide pijama giymek istiyorum siz neleri tercih ediyorsunuz?
canim sagol valla iyikide sormusum tek tek baya zamanimi aliyordu bazen diger arkadaslari untuyordumteşekkür ederiz teyzesi amin hepimizinki inşallah.
amin canım.alıntı yap yazan yerin yanındakini tıkladığında mesajları seçmiş oluyosun ve çoklu yazabliyorsun.
Sabahtan beri okuyorum ama o kadar keyifsizim ki yazmak hiç içimden gelmiyor;
Kaşıntım ve gribim tam gaz devam ediyor sağolsun üstüne gebelik nedeniyle çektiğim uykusuzluk, sık wc ye çıkma gibi sıkıntılarda eklenince şu 3 gün ömrümden ömür gitti. Bugün doktora gittik eşimle, eşim işten gelene kadar cildiyeci çıkmış tabi, dahiliye uzmanına göründüm ben de kaşıntıların nedeni alerjik büyük bir ihtimal dedi şu an her yerim kabarmış durumda doktor bir ilaç verdi onu da babama sordum kullanma dedi prospektüste de gebelik kategorisi c olarak geçiyor yani fayda zarardan yüksekse kullanın diyor cesaret edip kullanamadım onu da bir taraftan da boğaz ağrısı. Neyse bugünümüze şükür diyelim
canim ayni kasintiyi yasadim yirminci haftalardi doktora gittim oda doktor asistan yani yeni baslamis bana bir ilac yazdi ben cesaret edemedim tabi eczaneye almaya gittigimde hamileliligin cok ilelemis bunu icemezsin dedi ilk haftalarda olsaydi olbilir demisti,onun yerine vix gibi naneli jole kivaminda bir krem verdi onu surdukten sonra ne kasinti nede birsey hicbirsey kalmadi cok sukur,ama izlerim bol bol kaldi
Eda çok geçmiş olsun önce arpacık, sonra ayağını çarpmışsın dikkat et kendine.
Elif Sudenaz ın odası çok tatlı ve sade olmuş çok zevklisin bayıldım odanıza.
Ayten sizin de park yatağınızı çok beğendiim güle güle büyüsün Utku'muz içinde.
Sinem seni kocaman alkışlıyorum temizliğini ve titizliğini takdir ettim maşallah
Yalug doğum baya yaklaşmış Allah bir avazda kurtarsın inşallah perşembeye daha 1 hafta var günler geçmek bilmez şimdi
Kübracım Dalan Roxy yi ben de kullandım ve memnun kaldım öyle sabun artığı falan kalmadı iki kez durulattım ben belki de ondan olabilir.
maşallah canım yaaa tosuncuk olmuş miniğin. 30 eylüle kadar 4 kiloyu geçer heralde :)) ayy yaa tombiş bebkler pek tatlı oluyor. gerçi küçük olanlarda ayrı bir sevimli oluyorlar. sağlıklı doğsunlarda tombişmiş minikmiş hiçç önemli değill.Günaydın hepinizee
Dün kontrolümüze gittik maşallah herşey yolunda oğlum 3570 gr olmuşveeee eğer bir sorun yaşamazsak 30 eylül için tarihimiz verildi inanılmaz heyecanlıyım sabah 7 de hastanede olun dedi dr teyzemiz ameliyathane içinde 8:30 randevu aldı inşallah o güne kadar sıkıntı yaşamayız ve zamanında gelir yavrum haftayaçarşamba tekrar kontrole gideceğiz.
evet deniz haklısın galiba nihayet hareketlendi prensesim şöyle 30-40 kadar vuruş yapıp uykuya daldı galiba yine. zaten bu ara sürekli uyuyor hanımefendi :)) bende sırtımın arkasına yastık koyuyorum ama yok yinede dönüyorum arada birde hala sırt üstü yatmak çok rahat geliyor bana yaa. niye böle garibim ben :)Günayydın teyzoşşlar biz geldiikkDün gece saat 11'den beri nerdeyse aralıksız, sadece bir kez wc ye gittim, ona rağmen bir o kadar daha uyuyabilirim. kahvaltı yaptım, evde işlerim var onlara başlicam birazdan ama hiiiççç halim yok.
Fatoşcum ben de sırt üstü uyuduğum zamanlarda kızım çok sakin oluyor. gece beslenemediği, yeterince oksijen alamadığı için oluyor. (damarı tıkadığımız için) bir süre sonra düzeliyor merak etme. ben de ara ara öyle buluyorum kendimi, nefes nefese kalmış oluyorum, boğuluyor gibi uyanıyorum. eşim öyle gördükçe yan çeviriyor beni ama her zaman göremeyebiliyor maalesef çok kötü bir durum. endişe etme tatlım.
Son gelişmeleri takip edemedim, herkes iyidir umarım. Kendinize iyi bakın çok öptümm.
canım yün bazı bebklerde alerji olabileceği için tavsiye edilmiyor. diğer ikisinin arasında karar vermeye çalış bance ..kıslar geçmişi tam okumayamadım ..yorgan ve yastık hk konuşulmuş.netice nedir acaba,
pamuk mu yün mü elyaf mı..hangisi daha çoğunlukda ve sağlıklı, yazan olursa sevincem ...
Günaydın güzellikler
ahahahhaa bi an eşim konuştu sandımgün sayıyo o da geçen diyo ki 44 gün kaldı dedim +40 ekle lohusa dönemi adamın yüzünden kan çekildi resmen
yazık adamlarada yaa tabi bizede şahsen hasretlik canıma yetti vallahi :78:
Hanimlar cok utanarak soruyorum, herkes birakti mi bu isi? Benim okudugum kitaplarda, her hangi bir sorun ya da erken dogum tehlikesi yoksa hamilelik boyunca bir sakincasi yok diyor.
Doktoruma da sali günü tekrar sordum hatta, o da "bundan sonra prezervatif kullanin" dedi, artik durun falan demedi
tamam tamam bildim o lafı :))
ay kadın olmak zor valla. ben o kadar komplike bi insan değilim. hepsini nasıl yürütecem bilmem
Allah yardımcımız olsun
oh mis olmuş benim bile canım öyle bi temizlik istedi. güle güle kirlet canım gecinden gecinden :))
kızlar arpam ve parmağım sızlıyor ben iyisimi uyuyayım
öptük yakışıklı oğlumla iyi gecelerr
haydi rüzgar gidelim
Sabahtan beri okuyorum ama o kadar keyifsizim ki yazmak hiç içimden gelmiyor;
Kaşıntım ve gribim tam gaz devam ediyor sağolsun üstüne gebelik nedeniyle çektiğim uykusuzluk, sık wc ye çıkma gibi sıkıntılarda eklenince şu 3 gün ömrümden ömür gitti. Bugün doktora gittik eşimle, eşim işten gelene kadar cildiyeci çıkmış tabi, dahiliye uzmanına göründüm ben de kaşıntıların nedeni alerjik büyük bir ihtimal dedi şu an her yerim kabarmış durumda doktor bir ilaç verdi onu da babama sordum kullanma dedi prospektüste de gebelik kategorisi c olarak geçiyor yani fayda zarardan yüksekse kullanın diyor cesaret edip kullanamadım onu da bir taraftan da boğaz ağrısı. Neyse bugünümüze şükür diyelim
Eda çok geçmiş olsun önce arpacık, sonra ayağını çarpmışsın dikkat et kendine.
Elif Sudenaz ın odası çok tatlı ve sade olmuş çok zevklisin bayıldım odanıza.
Ayten sizin de park yatağınızı çok beğendiim güle güle büyüsün Utku'muz içinde.
Sinem seni kocaman alkışlıyorum temizliğini ve titizliğini takdir ettim maşallah
Yalug doğum baya yaklaşmış Allah bir avazda kurtarsın inşallah perşembeye daha 1 hafta var günler geçmek bilmez şimdi
Kübracım Dalan Roxy yi ben de kullandım ve memnun kaldım öyle sabun artığı falan kalmadı iki kez durulattım ben belki de ondan olabilir.
yalug maşallah canım bebğine kocaman olmuş artık :) tam bir hafta sonra bugün miniğini kucağına alıcaksın....
zeynepkaygıncanım ben plesentanın yaşlanmasını 40. haftadan sonra oluyor ve plesenta yaşlandığı için bebeğe yetemiyor, sonra su azalıyor ve doğum oluyor diye biliyorum ama seni yanıltmıyayım. inşallah birazda bekler bebeğin ama beklemezsede gelicekler artık yapıcak bişey yok :)
gülbahareski tatlım senin doğumunda yaklaşmış. maşallah topiğin çoğu eylül annesi olucak anlaşılan. bende artık kızım gelsin de onu kucaklayıp,koklayayım istiyorum :)
zehra geçmiş olsun canım. nezlen inşallah kısa zamanda geçer. kaşıntıya gelince 9 aydır kaşınan biri olarak en çok 4 hafta sonra kaşıntıdan kurtulucam diye seviniyorum :)
eda sanada geçmiş olsun sakar tavşan :)) nolcak bilmem bu senin hallerin. rüzgar bile diyodur yaaa annem paratoner gibi çekiyor diye :)) patlayan böreklerden sonra moraran parmak. bakalım sırada ne var. kesin senin doğumunda sıra dışı olur :)
ve ben saat 3:15 de uyandım rüyamda sırt üstü yatıyordum ve çooook rahattım. biraz daha yatayım sırt üstü çok rahat deyip duruyordum. uyandığımda bir baktımki rüya değilmiş sırt üstü yatıyorum. kendime çok kızdım. sabahtırda kızım pek bi hareketsizçok uykum olmasına rağmen kalktım enerji veren bir kahvaltı yaptım, süt içtim ama nafile iki kez hafif bir dürtme hissettim okadar zaten son haftalarda gündüzleri gerinip, toparlanıyor akşamları tekmeliyor yada vuruyordu bugün toparlanmada pek yok. o böyle az oynayınca çoook üüzlüyorum iyimi diye merak ediyorum...
birde durup durup eşime uff çok az kaldı yakında yanımızda olcak oleyy deyip gülüyorum sonrada uff çok az kaldı eylül ordan nasıl çıkçak deyip tırsıyorum. eşimde halime gülüyor :) ama tüm vücudum değişmiş kendimi tanıyamıyorum ayaklarım tombalak,yüzüm tombalak, göbeğim toop gibi penguen gibi görünüyorum, göğüslerim damar damar ve kocaman bide içleri sütle dolunca çeneme değer artık, vara yoğa ağlıyorum, bazen çook ağır hissediyorum yürürken kendimi itekliyorum resmen, bazen çok enerjiğim koşabilirim gibi geliyor, bazen bel ağrısından duramıyorum, mide yanmalarıma artık hiç bişeyin faydası olmuyor, hep susuyorum işte öyleyim ama çokk mutluyum yinede kızım gelicek yakında küçücük elma kurdu gibi olucak, onu alıp göğsüme yatırıcam, koklayıp öpücem, küçük parmaklarını tutucam, altını değiştirip, onun için aldığım güzel kıyafetlerini giydiricem, emziricem bunları düşününce herşeye değer diyorummm. kimbilir kime benziyor ve kimbilir nekadarda güzelllll....
Günaydın hepinizee
günaydın sevgi pıtırcıklarııı:80:
dün iş çıkışı dolap bakmaya adadım kendimi baktııım baktıım baktıım ama bulamadım hatta buldum onunda teşhirdekinin haricinde yedeği kalmamış sebzelik baktım o da teşhir de kalmış ayaklarım şişti davul oldu birde eve geldim yemek yaptım bir kat daha şişti yemekten sonra üyü yapayım dedim geceliklerimi iç çamaşırarımı ütüledim 3 kat daha şişti şimdi ise mayalı çörek gibi pufidik ayaklarımla yalpalıyorum ne yapalım buna da şükür
Kız o yaklarla nasıl dolaşıyosun benim bi gün şişti nasıl batıştı, hatta seni düşündüm bu kız napıyo diye...
günaydın kızlarr... dünden beri arada aokuyorumda hiç yazmaya halim yok.. herkes için bütün güzellşklei dilemekle başlayım bari kısa yoldan
acayip agresif, depresip, stresli ve bilimum bu tür duyguları barındıran bir ruh haline sahibim dünden beri.. herkese patlayasım varrren son dün akşam kardeşime ve abime patladım msn de, garipler ne olduğuna anlam veremediler:) koca zaten elimin altında olduğundan her daim alıştı benim inişli çıkışlı hallerime..neyse geçer inş, yani umarım geçer, geçmeli dimiiiii
bugün Yusufcuğumu görmeye gitcezbakalım ne durumdayız.. diyeti salladığım için şekerim ne durumda acep.. geçen ben sorduğumda söylemişti nts yi drmuz ama çatıdan bahsetmedi, umarım bahsetmez. hiç hazır değilim şuanda.. acayip stresim zaten iğnelerimi bile vuramadım iki gündür nasıl canım yandı gergin olduğum için
üffff ben sihirli bi değnek istiyorum yaaaaaa:84::84::84:
Keşke olsaydı herkese bi dokunduruverirdim vallasıkma canını az kaldı canım bitçek yakında bu gerginlikler, yusuf keremi görünce leylaa gibi gelirsin topike bak demedi deme :)
hanzade hanımcım hoşgeldiniz... size yazıyoz yazıyoz geçmişlerde görmüyonuzilla trip mi atak yaşilim zeytinim gibiiii:82:
ohh mis gibi olmuş evin okudum gece.. güle güle kirletsin minam, kussun tiş yapsınya bi de benim için çemkir öyle diyen densizlere boz hanımefendiliğinii canım aaa.....
Dövün beni dövün kızın bana, geçmişi saldım kıs işler bitsin diye yoksa valla özledim şöyle yayıla yayıla muhabbet etmeyi :) temizlik bitince çok rahatladım minam gelsinde istediğini yapsın teyzoşuu :) Aheste normalde kırmak istemem ama valla canıma yetti, hayır ne düşünceyle söylüyosunuz eşekmisiniz siz dimi ama?, insanı korkutmaktan başka bişi değil.. bide çok rahatlar ben söyleyemem ya hamile birine böyle şeyler..
doktorun aleti miay özür dilerim çok güldüm ahestem
oooo çok mutlu bir hanzade görüyorummm
maşallah aman aman tabi evi temizlettin keyifler de gıcırdadı ohhhh mis gibi
Teşekkür ederim leynam işler bitti yaa genişledim ne genişlemesi rahatladım dicektimbi bebeğin eşyalarını yıkıcam çanta hazırlıcam varsa eksiklerimi tamamlarım o kaaa :)
Günaydın güzellikler
Bir kaç işim var ama acelesi yok azıcık yaydırıverem günlerdir geçmişe bakamıyorum şimdi bi heves okuyup dönim diyorum kimsecikler gelmeden odama, dün komşunun biri dediki uyuz kadın, deterjan kokusundan kadının biri kötü olmuş bebeğini kaybetmiş son ayda allahım bu felaket habercisi gibi kadınlar yokmu sabaha kadar dört döndüm ya öldüresim geliyo böyle salak suluk konuşan insanları, sabah doktorumu aradım sadece aşırı çamaşır suyuna maruz kalırsak zararlıymış.. Gece kalkıp 5 bardak ayran içtim korkudan sabahta gaz sıkışmasından patlıyodum az kalsın.... Ama karar verdim bidaha böyle absürt bişi diyen olursa çok fena azarlıcam, yeter artık ya! Zaten bizim stresimiz bize yetiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?