- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Nida hanım senin göbeğide gördüm hiç beğenmedim
Ben göbeğimi geri istiyorum doyamamıştım daha gere gere geziyodum
Nida bu da senin göbişe(çok güzel duruyodu göbeğin) Yaaaa ben çok kıskanıyorum sizi hele bide resim görünce çatlıyorum
Bari bende kızımın resmini ekliyim artık göbek yok
Eki Görüntüle 257595 Eki Görüntüle 257598 Eki Görüntüle 257599
Nida bu da senin göbişe(çok güzel duruyodu göbeğin) Yaaaa ben çok kıskanıyorum sizi hele bide resim görünce çatlıyorum
geçmiş olsun canım gececek inşallahh bu günlerrÜhühüh bugün itibariyle son durumum kaşınmaktan her yerim artık yara bere içinde kaldı o kadar ki iki bacağım birbirine değince yapışıyor en kötüsü de kocacım yanımda değil ama neyse ki annem babam kardeşlerim yanımda. Babamın tavsiyesiyle Avil kullanmaya başladım inşallah geçer bu kaşıntı mereti babam bile gördükçe üzülüyor bacaklarımın halini dua edin bana kızlarrrr
Artık ciddi ciddi doğsun istiyorum tuhaflaştım iyice, fil gibi oldum çok kilo aldım hantallaştım kendimi hiçbir işe yaramaz kuluçkaya yatmış bir tavuk gibi hissediyorummm
AAAAA balım dediiiinnnnbende sana kaymağım diyebilirmiyim ,dün akşam edanın dediği gibii yaniiiii rica ederim çikolatalı kaymaaakkk
Aminnnnn. kızımın çırpı bacaklarına nazar değdirmeyin sakınduyguuuuu maşallahhhh pek bi çirkin bu kız yawwwwwallah çirkin talihi versinnnnnnn
ayyy kalbim durcak yerim o bacakları kuzum tatlı tosbağğğ ,sarılmak istiyorum ,koklamak istiyorum
hayırlı cumalar herkese.
evet canım sanırım gününü dolduracak hiç acelesi yok.ama gününü geçmesin çünkü ondanda korkuyorum.sezeryan olmak istemiyorum.hakkımızda hayırlısı.
slm kızlar biz geldik kontrole gittim nst ye girdim tansiyon ve kaşıntı sorunu yaşıyorum dr 2 hafta sonra bebeği alacağını söyledi ve kızım 3260 gr olmuş
maşallah canım bebeğine artık 3 kiloyu da geçtilerbu gidişle ekime az bebek kalcak sanırım Allah hayırlı sağlıklı doğumlar versin.
hayırlı cumalar arkadşlar bugun bıraz geç gırebıldım ama dun gece çok moralım bozuldu 3 gıbı bı uyandım ellerım ve ayaklarımı tanıyamadım çok fena şişmişler ınternettn baktım daha çok korku gırdı içime gebelık zehırlenmesı dıe bışe varmış belırtılerıde ani şişmelermiş sabaha kadr uyuyamadm 24 saate geçmezse dr a gıdın dıodu çok şükr sabaha geçtı şişlik anca içim rahatladıı bı gırıp nevar neyok bakım dedım herkez iyidr inşlhh
selammmmmmmmayşş bugün içime mavipatikler kaçmış gibiyim
evimi süpürdüm sildim tozları aldım markete gittim alışveriş yaptımzetinyağlı barbunyam hazır, çorbam ocakta pişiyo misafirlerin gelmesine yakın pilavımı yapar yemeğide fırına attımmı tamamdır
wuhuuu olmuşum ben ayol
kızlaarr dün kızıma yeni bi isim daha bulduukk..Dila nasııll???bu ismin bizim için özel bi anlamıda var eşimleee...tanıştığımızda adımı dila biliyoduu
kızlar ya benim aşağıda çok baskı var kalkamıyorum neden sizce
hihihiii ayy benim karnımdada bukadar bişey var işteee...amaniiinn minikk kıızzzz maşallah sanaaa...çok tatlı yawrum beniiimmmiçim kıpır kıpır olduuuu
sense beni eğitime alsana
Geçmişe ara ara bakabiliyorum Nejla'cım. Yiğit'imiz hala gelmemiş:) Zamanını bekliyordur annesi o bilir, prensip sahibi, dakik bu çocuk
Sağlıkla gelsin bebeğin elenii.Maşallah kocaman olmuş.
En sona kalacaklardan biriyim sanırım. Her şey yolunda gider de tam haftasında doğarsa 31 Ekim bizim günümüz :) Allah bilir tabi. Hayırlı doğumlar olsun hepimize.
Karpal Tunel sendromu sanırım yaşadığın. gebelikten sonra geçecekmiş. Benim de ellerim şişti ve sabahları müthiş ağrılı uyanıyordum, doktorum anlattı uzun uzun ama gebelik zehirlenmesinden bahsetmedi nedense. birdenbire şişmediğim için olabilir. sen de netten bir bak istersen şu sendroma. geçmesini dört gözle bekliyorum, sabahları çok acıyor ellerim.
Çıkar içinden bacım çıkar hemen, şimdi sırası değil :) Bu kadar yorma kendini. Ellerine sağlık, maşallah sana da rüzgara da. Hala hamarat olabilen tüm annelere maşallah
Dila Sultan :) Güzel isim. adaş olacaktı oysa kızlarımız :) Dila güzel canım ben beğendim.
Kafaları baskı yapıyor, e bir de hızla kilo alıyorlar tatlım normaldir. bende de oluyor. çok fazla ayakta kalmamaya gayret etmelisin.her fırsatta sol yanına yatmak iyi gelir.
hımm bak önce sanse yada nida yazmakla başlayalım ..hocaya saygı şarttyok kız ne eğitimi Allahaseenn...bizim ilişkimizim mimari biricik kocamdır ,bana kalsa ohoooo...ama tabiki burda olsan bikaç formül düşünürdük..deneme yanılma yapardık ..ama söyliyim ben çok hırçınımdır ,lafımı hiiç sakınmam ...küserim ,tavır yaparım ama baya süründürürm yanii ..ailem bana kızar niye üzüyosun oğlanı diyee..ama napıyım huyum kurusun ,bazen okadar bencil oluyorumki şaşarsın yanii..ben sadece onun beni sevmesşne müsade ediyorum ,sevgimi pek göstermeyi sevmem zaten ,ama bilir kendisii
Bende bi an heyecan yaptım üçüncü geldi diye ama kısmet değiliş ama 3ve4 gelmiş olabilir perolidyadan haber yok sabah 8de demişti ama ne günü demişti hatıırlayamadım acaba ismi doğru hatırladım mı?? bu aralar her şeyi unutuyorumda
ayyy önce ben dogurayım yaaa hem artık kucaklamak istiyorum hemde şu sancılar sona ersin istiyorumcanom önce hangimiz doğurcaz sence.sen iğne falan yapmıyodun dimi
iyi akşamlar kızlar bizim bugün kontrolumüz vardı.37 +0 3000 gr olmuşuz nst ye bağlanık bugün .nst de kasılma çıkmadı buyüzden çatı muaynesi yapmadı ve son olarak doğum tarihimiz belli oldu 26 eylül pazartesi günü. hayırlısıyla kızma kavuşmama az kaldı.
hihihi sende benim balım ol bende snein kaymağın olayımmmbakk bakkk bi benle sırnaşık olmak istemiyooo kızını alırız diyemi korkuyon kızzzzzzzzzzzz
ayy abanada diyolar bukadar et yeme gut olacan diyee..nasıl oluyo o hastalııkk..çokmu et yiyo senin kocandaa??beni yemek çok zorluyor ya eşiminde gut sorunu var ayrı yapamıyorum o ne yerse onu yapıyorum et yassak bakliyat yassak çok zordayımgeçseydi şu atağı ben doğurmadan
hihihi sende benim balım ol bende snein kaymağın olayımmmama henüz ben kaymak olamadım ,olsam olsam dolma olurum sende benim yoğurdum ol allam yaa gece gece amma saçmaladım haa..dünki edeyla elif muhabbetini kıskandım ya biraz ondan şekerim ...hele doğsun bi bebişler ,tanıştırırız hayatım...buzamanda bile ne zor iyi bi oğlan bulmak..hele onların zamanında ne olur kimbilir ..biz şimdiden girişimlere başlayalım...
ayy abanada diyolar bukadar et yeme gut olacan diyee..nasıl oluyo o hastalııkk..çokmu et yiyo senin kocandaa??
az kaldı valla bakalım kaçıncı olcak bizim kızçe .senin nekadar varayyy önce ben dogurayım yaaa hem artık kucaklamak istiyorum hemde şu sancılar sona ersin istiyorumyok bacım iğne yapmıyorum benn
oyyyy maşallahhhhhhhhaz kalmışşş kızzzzzzzz
Eki Görüntüle 257595 Eki Görüntüle 257598 Eki Görüntüle 257599
Ühühüh bugün itibariyle son durumum kaşınmaktan her yerim artık yara bere içinde kaldı o kadar ki iki bacağım birbirine değince yapışıyor en kötüsü de kocacım yanımda değil ama neyse ki annem babam kardeşlerim yanımda. Babamın tavsiyesiyle Avil kullanmaya başladım inşallah geçer bu kaşıntı mereti babam bile gördükçe üzülüyor bacaklarımın halini dua edin bana kızlarrrr
Artık ciddi ciddi doğsun istiyorum tuhaflaştım iyice, fil gibi oldum çok kilo aldım hantallaştım kendimi hiçbir işe yaramaz kuluçkaya yatmış bir tavuk gibi hissediyorummm
Bende bi an heyecan yaptım üçüncü geldi diye ama kısmet değiliş ama 3ve4 gelmiş olabilir perolidyadan haber yok sabah 8de demişti ama ne günü demişti hatıırlayamadım acaba ismi doğru hatırladım mı?? bu aralar her şeyi unutuyorumda
iyi akşamlar kızlar bizim bugün kontrolumüz vardı.37 +0 3000 gr olmuşuz nst ye bağlanık bugün .nst de kasılma çıkmadı buyüzden çatı muaynesi yapmadı ve son olarak doğum tarihimiz belli oldu 26 eylül pazartesi günü. hayırlısıyla kızma kavuşmama az kaldı.
beni yemek çok zorluyor ya eşiminde gut sorunu var ayrı yapamıyorum o ne yerse onu yapıyorum et yassak bakliyat yassak çok zordayımgeçseydi şu atağı ben doğurmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?