iyi akşamlar kızlar bizim bugün kontrolumüz vardı.37 +0 3000 gr olmuşuz nst ye bağlanık bugün .nst de kasılma çıkmadı buyüzden çatı muaynesi yapmadı ve son olarak doğum tarihimiz belli oldu 26 eylül pazartesi günü. hayırlısıyla kızma kavuşmama az kaldı.
az kaldı valla bakalım kaçıncı olcak bizim kızçe .senin nekadar var.
maşallah canım.o ne pozlar öyle allah nazarlardan korusun.
seninle günlerimiz çok yakın bana ne diğcek acaba çok heyecan yaptım
gibi gibii..ya benim gözler sorunlu isimleri kelimeleri çok hatalı yazıyorum farkındayım.kaçan kovalanır taktiği yani
aaa aynı beeeennn...ne yapcam ben şimdiii..zaytin yaplımı yemem gerek ama ben sevmemki hiç öyle başka bi formülü varmıı???etsiz yemekten nefret eder.berbat bir hastalık ayağının üzerine basamıyor şimdi .sabah kahvaltıdada sucuk salam vs. ister
valla canım dr böyle sancıların devam ederse 2 haftaya kadarda dogabilir dimişti ama 2.haftaya gircez tık yok beyefendidenson tarih 8 ekim
arada dualarla yürüyorum oglum çıkışı bul diye
valla canım dr böyle sancıların devam ederse 2 haftaya kadarda dogabilir dimişti ama 2.haftaya gircez tık yok beyefendidenson tarih 8 ekim
gibi gibii..
aaa aynı beeeennn...ne yapcam ben şimdiii..zaytin yaplımı yemem gerek ama ben sevmemki hiç öyle başka bi formülü varmıı???
Doğum şeklinin son durumu ne oldu şimdilik canom? bi sezaryen şart dediler, bi normal olabilir dedi, başka biri daha sezaryen dedi e benim kafam karıştı.
canım son olarak sezeryan olucam kesinleşti ben bile drlardan süphelenmeye başlamıştım bebem içerde kalacak diye
bugun sordum kesin yaniii
kızlar ben normalde 37 numara giyiyordum şimdi 39 olmuşum düzelirmi
kızlar ben normalde 37 numara giyiyordum şimdi 39 olmuşum düzelirmi
galiba arka arkaya doğumlarımız gerçekleşçek hayırlısıyla.seninle günlerimiz çok yakın bana ne diğcek acaba çok heyecan yaptım
benimkide öyle cnm ya ne varsa o sağ kaburgada poposuyla vura vura deldi kemiğimi bi gece acillik olacaz galiba bi bakmışız bizim kaburgalar çatlamış
Bende bi an heyecan yaptım üçüncü geldi diye ama kısmet değiliş ama 3ve4 gelmiş olabilir perolidyadan haber yok sabah 8de demişti ama ne günü demişti hatıırlayamadım acaba ismi doğru hatırladım mı?? bu aralar her şeyi unutuyorumda
sibelcim ne bileyım sanki geriden geliyo baksana 34 haftalık olduk daha 2 kg olmuş doguma kadar 1 kg almazkı çok küçük doğacak ya . benim ilk bebegım 3,450 gr doğmuştu
SANSEE CİM BU SLOGAN OLUR YAHU HEPİMİZ BUNUN İÇİN BURDAYIZ
SİBELLL,,, SENİN TİCKERE BAKTIMDA AZ KALMIŞ YAHU AMANİN, buarada benim okul belli olmadı henüz ama konak olacakmış onu öğrendim bakalım artık gültepe kadifekale limontepe .....
pişman olmayız inşş, senin doğmla ilgili konuşuldumu nasıl görünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?