2011 Ekim Anneleri

seninle günlerimiz çok yakın bana ne diğcek acaba çok heyecan yaptım

az kaldı valla bakalım kaçıncı olcak bizim kızçe .senin nekadar var.

maşallah canım.o ne pozlar öyle allah nazarlardan korusun.

valla canım dr böyle sancıların devam ederse 2 haftaya kadarda dogabilir dimişti ama 2.haftaya gircez tık yok beyefendiden son tarih 8 ekim
arada dualarla yürüyorum oglum çıkışı bul diye

ya benim gözler sorunlu isimleri kelimeleri çok hatalı yazıyorum farkındayım.kaçan kovalanır taktiği yani
gibi gibii..
etsiz yemekten nefret eder.berbat bir hastalık ayağının üzerine basamıyor şimdi .sabah kahvaltıdada sucuk salam vs. ister
aaa aynı beeeennn...ne yapcam ben şimdiii..zaytin yaplımı yemem gerek ama ben sevmemki hiç öyle başka bi formülü varmıı???

valla canım dr böyle sancıların devam ederse 2 haftaya kadarda dogabilir dimişti ama 2.haftaya gircez tık yok beyefendiden son tarih 8 ekim

Doğum şeklinin son durumu ne oldu şimdilik canom? bi sezaryen şart dediler, bi normal olabilir dedi, başka biri daha sezaryen dedi e benim kafam karıştı.

inş kalır ya ama şu iğne işi olmasa giderim konyaya yerleşirim otele bir hafta sancı başladımı olurum sezeryan

0 10 aylık markalı cogu gıyılmemıs yıpranık dahı degıl bebek gıysılerı damatlık alt acma takımı hıc kullanılmamıs.0 13 kg amerıkadan oto koltugum war benım bebegım 10 aylık oldu artık kuculdugu ıcın satıyorum ılgılenen olursa ozelden yazabılır maılım de bu turgutesra@mynet.com markalar:sevı bebe ceylan marks& spencer yurtdısından takım vs cok ucuz bı fıyata verıcem ıster toplu ıster tek tek alabılırsnız foto yollarım dusunenlere.buarada ben aldıgımda tek bı urune en az verdıgım para 30 tl ydı kı cocuk bebek urunlerı bıde markalı olunca cok pahalı oluyor ama cok cok ucuza verıyorum sevgılerr

Doğum şeklinin son durumu ne oldu şimdilik canom? bi sezaryen şart dediler, bi normal olabilir dedi, başka biri daha sezaryen dedi e benim kafam karıştı.

canım son olarak sezeryan olucam kesinleşti ben bile drlardan süphelenmeye başlamıştım bebem içerde kalacak diye
bugun sordum kesin yaniii

canım son olarak sezeryan olucam kesinleşti ben bile drlardan süphelenmeye başlamıştım bebem içerde kalacak diye
bugun sordum kesin yaniii

:)) kalmazdı kalmazdı :)
kesinleşmesi iyi olmuş, ne olacağını bilmek ister insan yahu. hayırlısı olsun tatlım sağlıkla gelsin inşallah.

seninle günlerimiz çok yakın bana ne diğcek acaba çok heyecan yaptım
galiba arka arkaya doğumlarımız gerçekleşçek hayırlısıyla.

anam bizimki seninkinden önde hala daha çıkışı bulamadı

benimkide öyle cnm ya ne varsa o sağ kaburgada poposuyla vura vura deldi kemiğimi bi gece acillik olacaz galiba bi bakmışız bizim kaburgalar çatlamış

canım vajinada agrıyı sormuştun ya iğne batması gibi az önce mutfakta aynen anlattıgın gibi bir acı çektim offf bir an doguruyorum sandım
ayy ne kadar kötü bir acıymış o öylee şimdi bile agrıyorr derin nefes al yavaşca ver işe yarıyorr

Duygu bebeğin çok tatlı maşallah çırpıcık bacaklarını yerim ben onun Allah'ım nazarlardan saklasın

Nida ve Deniz çok teşekkürler ölüyorum kaşıntıdan ama buna da şükür bacaklarımda iz kalmaz inşallah.

Nidaaa bu da benden sana: Huysuuuuz ve tatlıııı kadınnnnnn

Duygucum maşallah güzeller güzeli yavruna Allah bağışlasın çoook tatlı

Kızlar bugün kalktım vajinama doğru baskı var normalde gecelerihep oluyordu ama kalkınca geçiodu bugün geçmedi. Şimdide hafif hafif vajinama doğru bi anda baskı oluyor ve yaklaşık 1 saattir belime de vuruyor ağrı ama öle dayanılmıcak şekilde felaket değil ama ne anlamadım. Allahtan yarın randevum var doktora 11.30 da tabi o zamana kadar doğurmazsam.... Duygu çıkmış yoksa ona sorcaktım yada doğum yapmış arkadaşlar cvplarsa sevinirim sancım var ama dayanılmıcak gibi değil öle mi oluor??? dakka tutmadım dayanılmıcak gibi olmadığı için dakka tutayımmı?

İyi geceler hatunlar...

Severim bebişinin saçlarını, çok şirin maşallah Duygu'cuğum...

sibelcim ne bileyım sanki geriden geliyo baksana 34 haftalık olduk daha 2 kg olmuş doguma kadar 1 kg almazkı çok küçük doğacak ya . benim ilk bebegım 3,450 gr doğmuştu

Alır alır daha önünde çok hafta var. Boş yere germe kendini. Ablamın kızı 2800gr. doğmuştu, şimdi o kadar tombik ki habure diyet yaptırıyor çocuğa. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.

Sorma az kaldı walla. Bir yandan olsun artık diyorum, diğer taraftan ödüm patlıyor. Nasıl yapacağız çok merak ediyorum. Şimdilik normal doğum muhabbeti dönüyor ama dr.um sezeryan yapıyormuş genellikle. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Okulun yeri Konak olacakmış, amanin çok geniş bir saha. Ama Kadifekale olursada baya hayatın renklenir, niye öyle söylüyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…