cnm geçmiş olsun kaşıntı gerçekten çok zor dün gecede benim ayaklarım çok kaşındı ama yok böyle bi kaşıntı seninki gibi devamlı olsa nasıl dayanırım bilmiyorum allah yardımcın olsun cnm inş. ilaç etki ederde fayda görürsünÜhühüh bugün itibariyle son durumum kaşınmaktan her yerim artık yara bere içinde kaldı o kadar ki iki bacağım birbirine değince yapışıyor en kötüsü de kocacım yanımda değil ama neyse ki annem babam kardeşlerim yanımda. Babamın tavsiyesiyle Avil kullanmaya başladım inşallah geçer bu kaşıntı mereti babam bile gördükçe üzülüyor bacaklarımın halini dua edin bana kızlarrrr
Artık ciddi ciddi doğsun istiyorum tuhaflaştım iyice, fil gibi oldum çok kilo aldım hantallaştım kendimi hiçbir işe yaramaz kuluçkaya yatmış bir tavuk gibi hissediyorummm
de tatlım de ne istersen canın ne çekerse bana onu deAAAAA balım dediiiinnnnbende sana kaymağım diyebilirmiyim ,dün akşam edanın dediği gibii yaniiiii rica ederim çikolatalı kaymaaakkk
maşallah tatlım kuzuyaiyi akşamlar kızlar bizim bugün kontrolumüz vardı.37 +0 3000 gr olmuşuz nst ye bağlanık bugün .nst de kasılma çıkmadı buyüzden çatı muaynesi yapmadı ve son olarak doğum tarihimiz belli oldu 26 eylül pazartesi günü. hayırlısıyla kızma kavuşmama az kaldı.
canım vajinada agrıyı sormuştun ya iğne batması gibi az önce mutfakta aynen anlattıgın gibi bir acı çektim offf bir an doguruyorum sandım
ayy ne kadar kötü bir acıymış o öylee şimdi bile agrıyorr derin nefes al yavaşca ver işe yarıyorr
maaşaallah duygucum kızına.çırpı bacaklı güzel kızımız o bizim.Nida hanım senin göbeğide gördüm hiç beğenmedim
Ben göbeğimi geri istiyorum doyamamıştım daha gere gere geziyodum
Nida bu da senin göbişe(çok güzel duruyodu göbeğin) Yaaaa ben çok kıskanıyorum sizi hele bide resim görünce çatlıyorum
Bari bende kızımın resmini ekliyim artık göbek yok
Eki Görüntüle 257595 Eki Görüntüle 257598 Eki Görüntüle 257599
maaşaallah canım bebişine hadi bakalım az kaldı seninde Allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin inş.iyi akşamlar kızlar bizim bugün kontrolumüz vardı.37 +0 3000 gr olmuşuz nst ye bağlanık bugün .nst de kasılma çıkmadı buyüzden çatı muaynesi yapmadı ve son olarak doğum tarihimiz belli oldu 26 eylül pazartesi günü. hayırlısıyla kızma kavuşmama az kaldı.
a ne beeeeeedüzelir canım valla bence haline şükret ben normalde 41 numara giyiniyorum ayaklarım şişse 43 numara giyerdimmsen gene 39 olmuşun
dogurunca inecek şişlerr
Duygu bebeğin çok tatlı maşallah çırpıcık bacaklarını yerim ben onun Allah'ım nazarlardan saklasın
Nida ve Deniz çok teşekkürler ölüyorum kaşıntıdan ama buna da şükür bacaklarımda iz kalmaz inşallah.
Nidaaa bu da benden sana: Huysuuuuz ve tatlıııı kadınnnnnn
canım bahsettiğin acı bendedevar benim böbrek taşımkanala düştüğü için ona yoruyodum taşı hissediyorum batuyo acıtıyo diyodum abartmışımonu anladım şimdiya ben bişy sorcam kızlar 3 gündür vajina içimde şöyle biraz yukarı doğru (umarım anlatabilmişimdir yerini) keskin keskin acılar hissediyorum bişey batarmıs gibi 3 4 sn sürüp gidiyo ama 3 gündür sıkça olmaya başladı ne olabilir acaba????
Ühühüh bugün itibariyle son durumum kaşınmaktan her yerim artık yara bere içinde kaldı o kadar ki iki bacağım birbirine değince yapışıyor en kötüsü de kocacım yanımda değil ama neyse ki annem babam kardeşlerim yanımda. Babamın tavsiyesiyle Avil kullanmaya başladım inşallah geçer bu kaşıntı mereti babam bile gördükçe üzülüyor bacaklarımın halini dua edin bana kızlarrrr
Artık ciddi ciddi doğsun istiyorum tuhaflaştım iyice, fil gibi oldum çok kilo aldım hantallaştım kendimi hiçbir işe yaramaz kuluçkaya yatmış bir tavuk gibi hissediyorummm
gunaydin
Calisiyormuyum diye soruyorsun.
TABIKI CALISIYORUM!!!
Ben aile yoneticisiyim, calar saatim, asciyim, ogretmenim, dadiyim, hemsireyim, utucuyum, antrenorum, kuaforüm, psikologum, bodygaurdim, sekreterim, gelecegi tahmin ederim, omzumda aglanabilinir, navigasyonum (herseyi bulurum) şoförüm bankamatikim 24/7 365 gun hazirim.
bunu okurken kocalar ne olur diye aklima takildi ilk aklima gelen laf ta odun oldubi ise gidiyorlar carcar beynimizin etini yiyorlar
Hanzade kontrolün iyi geçmesine çok sevindim kilosuda çok iyi son haftalarda alacağı kilo daha hızlı oluyor çünküGünaydın kızlar güzel hafta sonları :)
Dün dr kontrolüm vardı öğleden sonra, 2,300 gr olmuşuz haftasına göre normal dedi. Çok tombiş bi bebek olmayacak o belli ama sağlığı iyi çok şükür. bir sonraki kontrolümüzde günümüz belli olcak 15 gün sonra gidicem yurt dışına çıkıcakmış bu arada. İlk defa 15 gün ara vericem o yokken bir şey olmaz umarım.. Sonra biraz alışveriş yaptım, eksikleirmi aldım. Eve geldim biraz uzandım belim çok ağrıdı. Sonra aklıma yemek düştü ve dün cumaydı tekrar giyindim pazara çıktım saat 7 de eve geldim ama canım çıktı ayaklarım berbattı.. Yemek yaptım ve saat 9 da uyudum az öncede kalktım...
Şimdi çıkıyorum sırtımı ortası dayak yemişim gibi ağrıyor. Kahvaltımızı yapalım yemeğimizi yapalım...
elenii sezeryanmı olcaksınnnnnnnnnn
Nida hanım senin göbeğide gördüm hiç beğenmedim
Ben göbeğimi geri istiyorum doyamamıştım daha gere gere geziyodum
Nida bu da senin göbişe(çok güzel duruyodu göbeğin) Yaaaa ben çok kıskanıyorum sizi hele bide resim görünce çatlıyorum
Bari bende kızımın resmini ekliyim artık göbek yok
Eki Görüntüle 257595 Eki Görüntüle 257598 Eki Görüntüle 257599
Pööff bir sürü alıntı yapmıştım bir tek hanzadenin mesajı kalmış
Duygucum maşallah sübhanallah prensese
Doğumuna 2 hafta olan arkadaş inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu sanırım aynı gün doğuracağız hehehe benimde 30 eylül kısmetse dahada aklıma gelmiyor(
Hanzade kontrolün iyi geçmesine çok sevindim kilosuda çok iyi son haftalarda alacağı kilo daha hızlı oluyor çünkü
vahide az kalmış39 u doldur gelır senın kız merak etme .banada her gören erkekmı dıyor kız dıyorum ee karnın top gıbı bu nasıl kız dıyorlar ama benım 4 ayrı doktordan teyıt ım var:)) ama allah bılır tabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?