2011 Ekim Anneleri

duyguu resimlere bayıldım.maaşallah.hele ilk resim süper.ellerini ne güzel kavuşturup yaslanmış öleee.Allah nazarlardan saklasın

Canım teşekkür ederim, evet dr. da dedi dikkat edersem haftada 400 gr bile alabilirmiş bu haftalardan sonra, tabi önce sağlık :)

günaydın kızlar akşam sinir oldum dün kaynanama gittik evide arabayla 15 dakikalık yerde yakın yani orda birsürü kişi var oturuyoruz dediki ben birara gelip 2gece sende kalıcam ya ne anlayışsız kadın ben onlara hamile halimle nasıl hizmet edicem bide kapalıyım kaynatamın yanında sürekli kapanıcam uyuz oldum valla..moralim bozuldu emri vaki yapıyor milletin içinde bende tamam dedim ne deseydim kızlar?

Edaaa dün rumuzdan haber aldım ama gelemedim sabahta unuttum yazmayı iyiymiş canım sağlığı keyfi yerinde net yokmuş, oda çook özlemiş bizi aklı bizdeymiş :) Senide çook öpüyo...

gunaydın kızlar. bugun feci bir agrı var kasıklarımda. sola yattıgımda daha cok oluyor. bıdıgım buyudukce tasımak zorlasıyor sanırım. saat 10 gibi uyandım kahvaltı yaptık esimle. simdi tekrar uzandım. yatsam uyurum ama bir akrabamıza bas saglıgına gidicez. biraz dinleneyim kalkıp hazırlanıcam.
vahide benim de seninki gibi karnım. yayvan degıl ama 2 dr kız dedi. her seyiyle hazırlandık ama Allah bilir :)

vahide benim gobuste senin gibi.son gunlerde yukari cikti.banada herkes erkek mi bu diyo.benimde icime kurt dustu.son anda supriz olmasindan korkuyorum.benim bebis kismetse persembe gunu gelecek.darisi sizlerin de basina insallah

Hatayım erken doğum riskim var de, sen git yat onda o sana hizmet etsin bi güzel, baskın basanınıdr. El insaf ya kendi kızı olsa kıyamaz.. Uyuz oluyorum böyle yapan kayınvalidelere.. Benim mesafem vardır ama kimse bana yük olmaz bu şekilde eşim zaten rahatsız der engeller gelmelerini gelecek bile olsalar.. Yada eşin müdahele etsin oturup kalkamıyor sürekli uzanıyor vs diye.. Sakın kabul etme.. Hem yakın yer yatılı misafirde ne demek oluyo??

günaydın kızlar hrkese iyi bir haftasonu geçirir umarım.

maaşaallah mina yahanzadecim sende kendine dikkat et canım çok yorma kendini.
bebişlerimiz tombiş olmasın yeterki sağlıklı olsun yeter.inş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız.

ahhh şeyma bu kaynana tarafı hep öyle canım yapacak bişey yok anlamıyorlar.bende dün akşam eşim işten geç geldi diye üst kata çıktım kaynanamda balkonda oturalım dedi tamm dedim bir saat sandalye tepesinde oturdum sonra ben aşağı iniyorum dedim otur diyor bana yaa ben hamileyim sandalye tepesinde oturarak nasıl rahat edeyim.hiç anlayışları yok.

Merhabalar arkadaşlar...
Kaç gündür topiğe giremedim, umarım herkesler iyidir. Doğuran var mı?
Biz ne alemdeyiz bilmiyorum tam 5 haftadır oğlumla görüşmüyoz. Pazartesi dr amcamıza gidicez umarım hayırlı haberlerle gelirim.

uyuz işte anlamıyor insanın halinden kendi tek gelse neyse kocasıda var bende hep onun yanında kapalıyım sürekli tülbentle dolaşıcam..eşim annesine hayatta hayır diyemeyen tiplerden ama baskı yapıcam annene söyle diye ama yinede sanmam yani..hatta bize gelince tüllerimi diken tülcü uzun dikmiş onun ölçüsünüde alıcam dedi bende acelesi yok falan dedim anlasın diye sonra siz beni istemiyormusunuz dedi belki anlamıştır ama anlasa inadına gelir yüzsüz yani..

vahide benim gobuste senin gibi.son gunlerde yukari cikti.banada herkes erkek mi bu diyo.benimde icime kurt dustu.son anda supriz olmasindan korkuyorum.benim bebis kismetse persembe gunu gelecek.darisi sizlerin de basina insallah

bizim topiğin kızları böyle galiba.demekki karın yapısından alakası yok kız erkek.sezeryanmıydı senin günü belli olduğuna göre.sağlıkla kucağına al inşallah.belki perşembeye yetişiriz size kısmet belli mi olur normal benimki

hoşgeldin rumuz nerelerdesin canım yaa.doğuran yok şuanlık bende dahil.
pazarteside iyi haberlerle gelirsin inş.

aglamak istiyommmmm ev batti ben nasil temizliycem ev sahibini yolasim geldi:95: baska zaman bulamadi pencereleri degistirmek icin.cadi kari

Son düzenleme:

maş. Duygucum çırpı bacaklı kızına. çok da fotojenik bu kız sahip çık sen buna :))

aha hanzade bizi geçtiniz demek ki yediklerin işe yaramış bu hafta ne yediydin şekerim bi daha alalım :))
maş. bu arada canım. her şey yolunda çok şükür. sen iki doktora gidiyodun bıraktın mı birini?

canım senle günlerimiz aynı benim bebeğimde 2 kilo perşembe gittim doktor zayıf dedi ama inş. bi sorun teşkil etmez

sezeryan olcak canim.en basindan beri kendimi o sekilde sartlandirmistim.simdi normal doguma donemiyorum.zaten bebisimin kafasi biraz buyukmus.zorlanirsin dedi.gozum iyice korktu.allah sizleri bi avazda kurtarir insallah.

Hoşgeldin canım
Biz iyiyiz minnoşumla. biraz nefes alamama, biraz da kasık ağrımız var ama normal bunlar, sıkıntı yapmamaya çalışıyorum. çok şükür diyeyim.
Perolidya ikizlerini dünyaya getirdi sanırım, geçtiğimiz perşembe günü olmalı ama sonrasında haber almadım.
5 hafta çokmuş ppofff. umarım her şey yolundadır ve oğluştan güzel haberler getirirsin bize. sen nasılsın?

MİRANDA sağol canım valla allahın izniyle aynı zamanda bebişlere kavuşucaz inş çok heyecanlıyım
Ayy inan çok heyecanlı sabah bi uyandım sanki çamaşırım ıslak gibi geldi nasıl kalktığımı bilemedim yataktan nişan yada su falan sandım ama tık yokmuş meğer :))
Canım teşekkür ederim, evet dr. da dedi dikkat edersem haftada 400 gr bile alabilirmiş bu haftalardan sonra, tabi önce sağlık :)
Tabiki canım benim önce sağlıklı olsunlar çıkınca zaten alacaklar kiloları ama bak demedi deme senin kız 3500 ü bulur bence daha küçük prenses benim oğlum son 1 ayda haftada 300-350 almaya başladı süt içemiyordum önceleri artık gece yatarken koca bir bardak deviriyorum sevmeme rağmen napim herşey onun için

hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah canım

Canım maşallah bıdığının sağlığı gayet iyiymiş. Hımm kilosu biras az gibi ama sağlıklı olsun doğduktan sonra senin sütünle büyüsün inşallah.
Dr unun da yurtdışına bu vakitte gitmesi isabetsiz olmuş be hanzadem ama içini ferah tut sen.

Yarama parmak bastın Seyma cım. ama senin gelenlerin kayınvalidenmiş. Bana gelecekler ise eşimin hiç görmediğim arkadaşları. min 1 gün, max 3 gün bende yatılı kalacaklar haftaya. Eşimle dünden atıştım bu yüzden. Ben bu halimle onlara yemek, kahvaltı nasıl hazırlıcam dedim. O da ramazan da annemi babamı nasıl ağırladıysam o şekilde ağırlayacağımı söyledi. En olmadı kendisi dışarda yedirirmiş. 40 yılda bi arkadaşı geliyomuş evine dediğim lafa bak mış mış mış. Demediğini koymadı. Çok moralim bozuk çooook...

masallah cok tuhaf oldum ne tatli oyle bakmaya kiyamiyor insan allah bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…