- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Pööff bir sürü alıntı yapmıştım bir tek hanzadenin mesajı kalmış
Duygucum maşallah sübhanallah prensese
Doğumuna 2 hafta olan arkadaş inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın yavrunu sanırım aynı gün doğuracağız hehehe benimde 30 eylül kısmetse dahada aklıma gelmiyor(
Hanzade kontrolün iyi geçmesine çok sevindim kilosuda çok iyi son haftalarda alacağı kilo daha hızlı oluyor çünkü
iyi haftasonlarıı.biz bugün itibariyle 38+0 ız.39 a başlıyoz.kritik haftamız.güya erkenden karnım aşağı inmişti.erken doğurma ihtimalim vardı.şimdi de kısçe yukarı geri çıktı sanki.gelmeye niyeti yok.rüyamda nişanım gelmişti.anca rüyamda görüyom o da uyuyabilirsem.aslında bi kaç gün daha beklesin terazi burcu olsun istiyorum.pek anlamam ama daha uyumlu oluyolar diye duymuştum.ay bide her gören erkek karnı gibi diyo istisnasız.basket topu gibi önde duruyo.kız yaygın olurmuş.hakkatten kıza hamilelerde var gördüğüm yaygın karnı.süpriz olcak diye korku düştü içime.gerçi iki ayrı doktor teyit etti ama insan çok kişiden duyunca bi şüphe duyyo.sağlıklı olsunda.ama yinede insan öyle hazırlanınca bi tuhaf olur
günaydın kızlar akşam sinir oldum dün kaynanama gittik evide arabayla 15 dakikalık yerde yakın yani orda birsürü kişi var oturuyoruz dediki ben birara gelip 2gece sende kalıcam ya ne anlayışsız kadın ben onlara hamile halimle nasıl hizmet edicem bide kapalıyım kaynatamın yanında sürekli kapanıcam uyuz oldum valla..moralim bozuldu emri vaki yapıyor milletin içinde bende tamam dedim ne deseydim kızlar?
Günaydın kızlar güzel hafta sonları :)
Dün dr kontrolüm vardı öğleden sonra, 2,300 gr olmuşuz haftasına göre normal dedi. Çok tombiş bi bebek olmayacak o belli ama sağlığı iyi çok şükür. bir sonraki kontrolümüzde günümüz belli olcak 15 gün sonra gidicem yurt dışına çıkıcakmış bu arada. İlk defa 15 gün ara vericem o yokken bir şey olmaz umarım.. Sonra biraz alışveriş yaptım, eksikleirmi aldım. Eve geldim biraz uzandım belim çok ağrıdı. Sonra aklıma yemek düştü ve dün cumaydı tekrar giyindim pazara çıktım saat 7 de eve geldim ama canım çıktı ayaklarım berbattı.. Yemek yaptım ve saat 9 da uyudum az öncede kalktım...
Şimdi çıkıyorum sırtımı ortası dayak yemişim gibi ağrıyor. Kahvaltımızı yapalım yemeğimizi yapalım...
günaydın kızlar akşam sinir oldum dün kaynanama gittik evide arabayla 15 dakikalık yerde yakın yani orda birsürü kişi var oturuyoruz dediki ben birara gelip 2gece sende kalıcam ya ne anlayışsız kadın ben onlara hamile halimle nasıl hizmet edicem bide kapalıyım kaynatamın yanında sürekli kapanıcam uyuz oldum valla..moralim bozuldu emri vaki yapıyor milletin içinde bende tamam dedim ne deseydim kızlar?
Hatayım erken doğum riskim var de, sen git yat onda o sana hizmet etsin bi güzel, baskın basanınıdr. El insaf ya kendi kızı olsa kıyamaz.. Uyuz oluyorum böyle yapan kayınvalidelere.. Benim mesafem vardır ama kimse bana yük olmaz bu şekilde eşim zaten rahatsız der engeller gelmelerini gelecek bile olsalar.. Yada eşin müdahele etsin oturup kalkamıyor sürekli uzanıyor vs diye.. Sakın kabul etme.. Hem yakın yer yatılı misafirde ne demek oluyo??
gunaydın kızlar. bugun feci bir agrı var kasıklarımda. sola yattıgımda daha cok oluyor. bıdıgım buyudukce tasımak zorlasıyor sanırım. saat 10 gibi uyandım kahvaltı yaptık esimle. simdi tekrar uzandım. yatsam uyurum ama bir akrabamıza bas saglıgına gidicez. biraz dinleneyim kalkıp hazırlanıcam.
vahide benim de seninki gibi karnım. yayvan degıl ama 2 dr kız dedi. her seyiyle hazırlandık ama Allah bilir :)
vahide benim gobuste senin gibi.son gunlerde yukari cikti.banada herkes erkek mi bu diyo.benimde icime kurt dustu.son anda supriz olmasindan korkuyorum.benim bebis kismetse persembe gunu gelecek.darisi sizlerin de basina insallah
hoşgeldin rumuz nerelerdesin canım yaa.doğuran yok şuanlık bende dahil.Merhabalar arkadaşlar...
Kaç gündür topiğe giremedim, umarım herkesler iyidir. Doğuran var mı?
Biz ne alemdeyiz bilmiyorum tam 5 haftadır oğlumla görüşmüyoz. Pazartesi dr amcamıza gidicez umarım hayırlı haberlerle gelirim.
Nida hanım senin göbeğide gördüm hiç beğenmedim
Ben göbeğimi geri istiyorum doyamamıştım daha gere gere geziyodum
Nida bu da senin göbişe(çok güzel duruyodu göbeğin) Yaaaa ben çok kıskanıyorum sizi hele bide resim görünce çatlıyorum
Bari bende kızımın resmini ekliyim artık göbek yok
Eki Görüntüle 257595 Eki Görüntüle 257598 Eki Görüntüle 257599
Dün dr kontrolüm vardı öğleden sonra, 2,300 gr olmuşuz haftasına göre normal dedi. Çok tombiş bi bebek olmayacak o belli ama sağlığı iyi çok şükür. bir sonraki kontrolümüzde günümüz belli olcak 15 gün sonra gidicem yurt dışına çıkıcakmış bu arada. İlk defa 15 gün ara vericem o yokken bir şey olmaz umarım.. Sonra biraz alışveriş yaptım, eksikleirmi aldım. Eve geldim biraz uzandım belim çok ağrıdı. Sonra aklıma yemek düştü ve dün cumaydı tekrar giyindim pazara çıktım saat 7 de eve geldim ama canım çıktı ayaklarım berbattı.. Yemek yaptım ve saat 9 da uyudum az öncede kalktım...
Şimdi çıkıyorum sırtımı ortası dayak yemişim gibi ağrıyor. Kahvaltımızı yapalım yemeğimizi yapalım...
vahide az kalmış39 u doldur gelır senın kız merak etme .banada her gören erkekmı dıyor kız dıyorum ee karnın top gıbı bu nasıl kız dıyorlar ama benım 4 ayrı doktordan teyıt ım var:)) ama allah bılır tabı.
bizim topiğin kızları böyle galiba.demekki karın yapısından alakası yok kız erkek.sezeryanmıydı senin günü belli olduğuna göre.sağlıkla kucağına al inşallah.belki perşembeye yetişiriz size kısmet belli mi olur normal benimki
Merhabalar arkadaşlar...
Biz ne alemdeyiz bilmiyorum tam 5 haftadır oğlumla görüşmüyoz. Pazartesi dr amcamıza gidicez umarım hayırlı haberlerle gelirim.
Ayy inan çok heyecanlı sabah bi uyandım sanki çamaşırım ıslak gibi geldi nasıl kalktığımı bilemedim yataktan nişan yada su falan sandım ama tık yokmuş meğer :))MİRANDA sağol canım valla allahın izniyle aynı zamanda bebişlere kavuşucaz inş çok heyecanlıyım
Tabiki canım benim önce sağlıklı olsunlar çıkınca zaten alacaklar kiloları ama bak demedi deme senin kız 3500 ü bulur bence daha küçük prenses benim oğlum son 1 ayda haftada 300-350 almaya başladı süt içemiyordum önceleri artık gece yatarken koca bir bardak deviriyorum sevmeme rağmen napim herşey onun içinCanım teşekkür ederim, evet dr. da dedi dikkat edersem haftada 400 gr bile alabilirmiş bu haftalardan sonra, tabi önce sağlık :)
Merhabalar arkadaşlar...
Nida hanım senin göbeğide gördüm hiç beğenmedim
Ben göbeğimi geri istiyorum doyamamıştım daha gere gere geziyodum
Nida bu da senin göbişe(çok güzel duruyodu göbeğin) Yaaaa ben çok kıskanıyorum sizi hele bide resim görünce çatlıyorum
Bari bende kızımın resmini ekliyim artık göbek yok
Eki Görüntüle 257595 Eki Görüntüle 257598 Eki Görüntüle 257599
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?