Canım maşallah bıdığının sağlığı gayet iyiymiş. Hımm kilosu biras az gibi ama sağlıklı olsun doğduktan sonra senin sütünle büyüsün inşallah.
Dr unun da yurtdışına bu vakitte gitmesi isabetsiz olmuş be hanzadem ama içini ferah tut sen.
Yarama parmak bastın Seyma cım. ama senin gelenlerin kayınvalidenmiş. Bana gelecekler ise eşimin hiç görmediğim arkadaşları. min 1 gün, max 3 gün bende yatılı kalacaklar haftaya.Eşimle dünden atıştım bu yüzden. Ben bu halimle onlara yemek, kahvaltı nasıl hazırlıcam dedim. O da ramazan da annemi babamı nasıl ağırladıysam o şekilde ağırlayacağımı söyledi. En olmadı kendisi dışarda yedirirmiş. 40 yılda bi arkadaşı geliyomuş evine dediğim lafa bak mış mış mış. Demediğini koymadı. Çok moralim bozuk çooook...
hoşgeldin rumuz nerelerdesin canım yaa.doğuran yok şuanlık bende dahil.
pazarteside iyi haberlerle gelirsin inş.
Hoşgeldin canım
Biz iyiyiz minnoşumla. biraz nefes alamama, biraz da kasık ağrımız var ama normal bunlar, sıkıntı yapmamaya çalışıyorum. çok şükür diyeyim.
Perolidya ikizlerini dünyaya getirdi sanırım, geçtiğimiz perşembe günü olmalı ama sonrasında haber almadım.
5 hafta çokmuş ppofff. umarım her şey yolundadır ve oğluştan güzel haberler getirirsin bize. sen nasılsın?
mutlu hafta sonları
uyuz işte anlamıyor insanın halinden kendi tek gelse neyse kocasıda var bende hep onun yanında kapalıyım sürekli tülbentle dolaşıcam..eşim annesine hayatta hayır diyemeyen tiplerden ama baskı yapıcam annene söyle diye ama yinede sanmam yani..hatta bize gelince tüllerimi diken tülcü uzun dikmiş onun ölçüsünüde alıcam dedi bende acelesi yok falan dedim anlasın diye sonra siz beni istemiyormusunuz dedi belki anlamıştır ama anlasa inadına gelir yüzsüz yani..
Canım maşallah bıdığının sağlığı gayet iyiymiş. Hımm kilosu biras az gibi ama sağlıklı olsun doğduktan sonra senin sütünle büyüsün inşallah.
Dr unun da yurtdışına bu vakitte gitmesi isabetsiz olmuş be hanzadem ama içini ferah tut sen.
Yarama parmak bastın Seyma cım. ama senin gelenlerin kayınvalidenmiş. Bana gelecekler ise eşimin hiç görmediğim arkadaşları. min 1 gün, max 3 gün bende yatılı kalacaklar haftaya.Eşimle dünden atıştım bu yüzden. Ben bu halimle onlara yemek, kahvaltı nasıl hazırlıcam dedim. O da ramazan da annemi babamı nasıl ağırladıysam o şekilde ağırlayacağımı söyledi. En olmadı kendisi dışarda yedirirmiş. 40 yılda bi arkadaşı geliyomuş evine dediğim lafa bak mış mış mış. Demediğini koymadı. Çok moralim bozuk çooook...
günaydın kızlar hrkese iyi bir haftasonu geçirir umarım.
maaşaallah mina yahanzadecim sende kendine dikkat et canım çok yorma kendini.
bebişlerimiz tombiş olmasın yeterki sağlıklı olsun yeter.inş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız.
ahhh şeyma bu kaynana tarafı hep öyle canım yapacak bişey yok anlamıyorlar.bende dün akşam eşim işten geç geldi diye üst kata çıktım kaynanamda balkonda oturalım dedi tamm dedim bir saat sandalye tepesinde oturdum sonra ben aşağı iniyorum dedim otur diyor bana yaa ben hamileyim sandalye tepesinde oturarak nasıl rahat edeyim.hiç anlayışları yok.
Merhabalar arkadaşlar...
Kaç gündür topiğe giremedim, umarım herkesler iyidir. Doğuran var mı?
Biz ne alemdeyiz bilmiyorum tam 5 haftadır oğlumla görüşmüyoz. Pazartesi dr amcamıza gidicez umarım hayırlı haberlerle gelirim.
uyuz işte anlamıyor insanın halinden kendi tek gelse neyse kocasıda var bende hep onun yanında kapalıyım sürekli tülbentle dolaşıcam..eşim annesine hayatta hayır diyemeyen tiplerden ama baskı yapıcam annene söyle diye ama yinede sanmam yani..hatta bize gelince tüllerimi diken tülcü uzun dikmiş onun ölçüsünüde alıcam dedi bende acelesi yok falan dedim anlasın diye sonra siz beni istemiyormusunuz dedi belki anlamıştır ama anlasa inadına gelir yüzsüz yani..
maş. Duygucum çırpı bacaklı kızına. çok da fotojenik bu kız sahip çık sen buna :))
aha hanzade bizi geçtiniz demek ki yediklerin işe yaramış bu hafta ne yediydin şekerim bi daha alalım :))
maş. bu arada canım. her şey yolunda çok şükür. sen iki doktora gidiyodun bıraktın mı birini?
canım senle günlerimiz aynı benim bebeğimde 2 kilo perşembe gittim doktor zayıf dedi ama inş. bi sorun teşkil etmez
Günaydın kızlar güzel hafta sonları :)
Dün dr kontrolüm vardı öğleden sonra, 2,300 gr olmuşuz haftasına göre normal dedi. Çok tombiş bi bebek olmayacak o belli ama sağlığı iyi çok şükür. bir sonraki kontrolümüzde günümüz belli olcak 15 gün sonra gidicem yurt dışına çıkıcakmış bu arada. İlk defa 15 gün ara vericem o yokken bir şey olmaz umarım.. Sonra biraz alışveriş yaptım, eksikleirmi aldım. Eve geldim biraz uzandım belim çok ağrıdı. Sonra aklıma yemek düştü ve dün cumaydı tekrar giyindim pazara çıktım saat 7 de eve geldim ama canım çıktı ayaklarım berbattı.. Yemek yaptım ve saat 9 da uyudum az öncede kalktım...
Şimdi çıkıyorum sırtımı ortası dayak yemişim gibi ağrıyor. Kahvaltımızı yapalım yemeğimizi yapalım...
çok anlayışsız insanlar biz bu halde nasıl hizmet edicez onlara yatıp kalkamıcaz benimde moralim çok bozuk..eşlerde anlayışsız oluyor bu durumlarda ne varki deyip duruyorlar bide kaynanamlar gelmediler yazın son ayıma girdim kalmaya gelicem diyor müsaitmisin demekte yok emri vaki ben 2gece sende kalıcam lafa bakbide bebeğe zırnık bişey almadı şimdiye kadar bir tane yelek örmüş onu veriyor..
oyyyy inanmıyorummm yaa. Bende kirada otururken kendi evime taşınmama bi kaç ay kala ev sahibi pencereleri değiştirmişti. Ve evde batmadık hiç bişey kalmamıştı. Kitapları bile tek tek silmiştim. Şimdi seni düşünemiyoırum Rabbim yardımcın olsun Senin adına üzüldüm gerçekten:85:aglamak istiyommmmm ev battiben nasil temizliycem ev sahibini yolasim geldi:95: baska zaman bulamadi pencereleri degistirmek icin.cadi kari
Hayır da benim son aylarına girmiş hamile olduğumu bilerek karısını da alıp yatıya gelinir mi yaaa. Bir de işi ne zaman biterse ozaman döneceklermiş. Herşeyi geçtim, misafir der Allahım güç ver der, sevabını umarak elimden geleni yaparım. Ama eşimin olmadık laflar edip üstüne bana kötü davranması zoruma gitti.
Kaynanan yine 1 yelek örmüş canım bizde o da yok. şükret yani
Ayy inan çok heyecanlı sabah bi uyandım sanki çamaşırım ıslak gibi geldi nasıl kalktığımı bilemedim yataktan nişan yada su falan sandım ama tık yokmuş meğer :))
Tabiki canım benim önce sağlıklı olsunlar çıkınca zaten alacaklar kiloları ama bak demedi deme senin kız 3500 ü bulur bence daha küçük prenses benim oğlum son 1 ayda haftada 300-350 almaya başladı süt içemiyordum önceleri artık gece yatarken koca bir bardak deviriyorum sevmeme rağmen napim herşey onun için
3 ü geçsin azcık bakımı rahat solun istiyorum inşallah öyle olur mirandacım çok sağol canım :) Bende hiç sevmiyorum zorla içiyorum canım doğumdan sorna görmek istemiyorum süt filan resmen..
slm kızlar uykumu almış ve kendimi çok güzel dinlenmiş hissediyorum bugün yeni bi haftaya daha başladık kızımla hayırlısı olsun bakalım artık doğsada sorun olmazmış küvezde kalmazmış biz hazırız artık ne zaman isterse gelsin bal böcüğüm....
dün gecede rüya gördüm nişanım gelmişti anneme söylüyorum tek başıma hastaneye gidiyorum falan :)))
maşallah minamızacnm sen bu hafta çok yoruldun artık dinlensen iyi olacak fazla eksiğinde kalmadı dimi yorma artık kendini
Ohh maşallah ne güzle dinlenmişsiniz, bu rüya bir işaret olabilir mi kisağol canım evet dinlenicem bende artık duygu doğurunca tutuştum işler bitmez diye ama az kaldı :)
Hayır da benim son aylarına girmiş hamile olduğumu bilerek karısını da alıp yatıya gelinir mi yaaa. Bir de işi ne zaman biterse ozaman döneceklermiş. Herşeyi geçtim, misafir der Allahım güç ver der, sevabını umarak elimden geleni yaparım. Ama eşimin olmadık laflar edip üstüne bana kötü davranması zoruma gitti.
Yuh diyorum başka bir şey demiyorum, hadi adam anlamıyor karısıdamı anlamıyor halinden ayıp denen bişi var ya.. Hem yatılı. Eşine çok şaşırdım, kırılma bana sakın ama çok despotça geldi.. Hep diyorum 2,5 lt kolayı bağlayacaksın karınlarına dik şekilde baksın bakalım nasıl oluyor onunla yatmak kalkmak tuvalete gitmek... Yazık günah bu halind sana hiçmi acımıyor ya..
gelenler çok anlayışsızmış canım ya bide özellikle eşinin böyle yapması daha sinir bozucu durum..benim kaynanam şükür o zaman bir yelek ördüHayır da benim son aylarına girmiş hamile olduğumu bilerek karısını da alıp yatıya gelinir mi yaaa. Bir de işi ne zaman biterse ozaman döneceklermiş. Herşeyi geçtim, misafir der Allahım güç ver der, sevabını umarak elimden geleni yaparım. Ama eşimin olmadık laflar edip üstüne bana kötü davranması zoruma gitti.
Rahatsızım dersin diycem ama bu sefer daha erken gelip daha çok kalır belki. kendince iyilik yaptığını zannederse hastalık bahane olmayabilir yani. En iyisi apaçık söylemek, kötü olmak istemiyorum dersen eşine söylet.
günaydın kızlar.ben berbat haldeyim karnımda sanki fil var nefes aldırmıyor bide saatte kasıklarıma şiddetli sancı giriyor
ne münasebet gelenlerde yüzsüzmüş bidefasında biz ankaraya gitmiştik eşimin arkadaşı var çok samimi.eşi hamileydi 3 aylık onunlada samimiler.gittik otelde kaldık onlarlada dışarda buluştuk
sabahın nurunda başıma ne geldi.kahvaltıdaydık kaynanacığım geldi dün eltim benden izinsiz bebeğin odasına girdi ve şekerleri gördü kapısı bile kapalıydı yani.neyse gitmiş yetiştirmiş hemen.kayınpeder demişki şeker gösterişmiş sadece kendi yakınlarıma vercekmişim burda dağıtmıycakmışım .gösteriş nazar getirirmiş onlar sevmezmiş.yav ilkokul 2 ye giden çocuğun eline milyarlık tlf.gösteriş değilde bumu gösteriş.
Zeyneeep doğum sancısı mı yoksaaDk falan tutyomusun, ağrı girip çıkıyor mu? Aman dikkat et...
Yeni borca girmişler ev falan almışlar o yüzden otelde kalmasınlar kıyamam ama düşüncesizce bir hareket. Sen otele gitmeye kalk, benim halim varsa zaten bırakmam evimde yatırırım seni dimi? ama yapılan resmen emr-i vaki. Ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum.
HANZADE evet canım drumuz tatildeydi. Dönüşünde de ancak pazartesiye randevu alabildim. RANDEVUSUZ GİTTİĞMDE 2-3 SAAT bekletiyorlardı, yemedi açıkçası.
ESPRESSO canım mesajını bugün gördüm. Merak eden herkese teşekkür ederim. Hoşumuza kaçtı bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?