2011 Ekim Anneleri

Ohh maşallah ne güzle dinlenmişsiniz, bu rüya bir işaret olabilir mi ki sağol canım evet dinlenicem bende artık duygu doğurunca tutuştum işler bitmez diye ama az kaldı :)

ne bileyim cnm ya akşam yazdım ya vajina içimde biraz yukarı doğru bi yerde acı oluyo bişey batıyormuş gibi falan diye ona takıldım galiba etkisinde kaldım

Vahide ben olsam giderdim, eğer aynı şekilde yada benzeri şekilde bir ifade kullanırsa, "ne demek istediniz!? diye soğuk bir suratla sorar kadıncağızı dediğine diyeceğine pişman ederdim... Sonrada eğlenceme bakardım diğer teyzelerle :)) Bundan sonra içimize atmak yok kim ne derse cevabını verceez. :)

Bu iyi yine yaa. görümcemin kayınvalidesi hem bizi ramazanda iftara çağardı hemde bana öyle bişy dediki. Arabada eve gelene kadar ağladım. Bir hafta üzerimden atamadım. Bayramdada götürmedi eşim, gitmedik ziyerete

İnsanlar fesatlığından ne yapacağını şaşırıyor. Ama en çokda çenelerini tutmamaları sinirime dokunuyor :97:

Duygu'cuğumm kızına kocaman bi maşAllah

Hala inanmıyorum bizimde içimizde bu meleklerden olduğuna. İlk resmine bayıldım el el üstüne nede tatlı koymuşşşşşş

Alıntı yapmadım belki sonra silersin resimlerini diyee. Rabim bizleride meleklerimize sağ salim kavuştursun inş.

Sana özel msj atıp beta hcg sonucunu sormam dün gibi, zaman nede hızlı geçiyorr

Sana kim dedi bunları? Eltinmi? Belki öyle dememiştir kız, yani bi kayınpeder ne karışır ki kadın işlerine, seni üzemk için öyle dedi diyor olabilirlermi acaba?

yok canım sabah kayınvalidem geldi babanız böyle böyle diyor dedi.benim sinir kocamda olur dağıtmayız dedi.ya hanzade yaşadıklarımı bir görseniz kimse kaldıramaz.ben sabır küpüyüm

Canım modemde problem oldu. Kocişle küs olduğum için ona bak diyemedim. Şimdi ancak ayarlarını yapabildim. Sen en sona kalacaksın bu gidişle nejlacım yaaa. Aman sağlıkla gelsinde geç gelsin dimi :))

?
anladım canım.sen iyisin yaa gerisi önemli değil ama kocanda ve karşı tarafta çok anlayışsız.yani sadece oturmaya gelseler hadi neyse yatılı gelmekte ne oluyomuş nekadar düşüncesizce.
en sona mı kalırız yoksa atağımı geçecez bilemiyorum canım.pazartesi benimde kontrolüm var bakalım ne olcak.

hiçte kaba olmaz canım anlayışsız insanlara diyebilirsin.ben kendim dedim en sonunda yoruldum gidip uzanıcam diye ne yapayım anlamıyorlar.kendi hamileliklerini unutmuşlar herhalde.

canım senin her yaptığın onların gözüne batıyor nedense ondan öyle demişlerdir.

Sana kim dedi bunları? Eltinmi? Belki öyle dememiştir kız, yani bi kayınpeder ne karışır ki kadın işlerine, seni üzemk için öyle dedi diyor olabilirlermi acaba?
karışır canım benim kayınpederim çok karışır vardır böyle numunelik insanlar.ben inanırım yani.

selam kızlarr
biz geldik inci meleğimle beraber

sabah kalktık kahvaltımızı yaptık, incimin son kalan ütülerini yaptım,, sonra biberon emzik süt sağmaca zımbırtılarını kaynattım kurumaya ve soğumaya bıraktım
bu hafta artık tamamlansın çantamız istiyorum.

bu son hafta hep kasıklarımda ağrı ve basınç hissiyle geçti, hele dün bi ara bir akıntım oldu nişan gelmesi zannettim ama değilmiş sonra araştırınca anladım.

korkuyorum artık

babamız işten çıktı, 14.30da doktor teyzemizde randevumuz var, hazırlanmaya başlayalım biz.
öptük herkeslerii..

aman cnm boşverin kim ne derse desin dediğin gibi fesatlıklarından ne yapacaklarını şaşırıyo millet bende bayramda bi arkadaşımı aramıştım facede resimlerimi görmüş bana ya karnın ne kadar büyümüş dedi allaha şükür ki karnımdan başka büyüyen çok bi yerim yok bende lafı yapıstırdım ama müsadenle bırakta büyüsün o kadar 8 aylık hamileyim 1 ay sonra doğuruyorum dedim kilomu sordu aklınca ordan vuracaktı galiba hamile halimle ondan zayıf çıktım diyecek laf bırakmadım yani iyide oldu

bu arada bebeğin kilosunu öyle takmışımki kafama
gece rüyamda bugünkü kontrolümüzü gördüm, doktor 1500gr diyo
nnasıl olur diyorum 3 hafta önce 1700 dü, buna küçük demiştik şimdi 1500 diyosunuz diyorum, ayyy korkuyla uyandım yaa
bakalım kaç gr olmuş bizim minnoş, bana gene pek büyümedi gibi geliyor, geçen kontrolden bu yana karnım öyle çok büyümedi gibi

güzel haberlerle gel canım

Woooww süper olmuşşş, iyi bozmuşsun. Ben esas kendime kızıyorum millete laf söyleyemiyorum. Söylüyceklerim sonradan aklıma geliyorr o anda donup kalıyorum ve ağzımdan bişey çıkmıyor. Belkide beklemediğim için o an öyle bişeyi. Harbiden safım heraldee:78:

2. posta çamaşırlarımı astım geldim.

QUOTE=esmerseker85;20937628]cnm hoş geldin özledik biz seni
senin misafirde pek densizmiş ama madem geliyorlar karısını sen misafirsin falan diye oturtma kalksın yardım etsin sana kocanın sana yaptığınıda anlıyorum sen haklısın ya üste çıkıp kendi haksızlığını kapatmaya çalışıyo takma lütfen oda biliyo sen haklısın ama geri dönemiyo lafından [/QUOTE]

sağol Elifim bende sizleri özledim.
misafiri boşver asıl densiz kocam

Senin yaşadıklarını hep takip ediyorum. Allah yardımcın olsun. Sizin ev ahalisi pek bi boş kalmış anlaşılan. İşleri güçleri fesatlık heralde. Altı üstü bi bebek şekeri yauu bu kadar laf edecek ne var. Boş işlik adama her şeyi yaptırıyor. Sende bunları kafaya ister istemez takıyorsun anlıyorum. ama hep kendine ve beeğine zarar veriyorsun. Onlara karşı vereceğin en güzel cvp onları umursamadığını göstermek ve taiki umursamamak. Rabbim yardımcın olsun inş.

Kıskançlık her yerde var ama bizimkiler asla kıskandığını göstermez. alttan alttan kıskanırlar. çokda tınn onlar beni kıskandıkça ben onları tınlamadıkça, Rabbim bana kat ve kat veriyor

hayır zaten alınganız bizde biliyoruz eski kıyafetlerimize sığmadığımızı çoğu zaman kendimizi çirkin ve bakımsız hissediyoruz ama milletin buna tuz biber olması sinir bozucu bi kerede halamı bozdum böyle karnım büyümeye başladı işte 5. ay falan beni her gördüğünde kız annesini çirkinleştirir yüzünde lekeler çıkacak popon büyüyecek karnın çatlayacak şişeceksin bilmem ne dedim yeter ya bi günde ağzından hayırlı bişey çıksın her görmende laf sokuyosun noluyoruz dedim cvp vermedi sustu sonradan anneme şikayet etmiş kızın köpek gibi bana çemkirdi demiş oh iyi yaptım içimde kalmadı rahatladım ya

ohhh diline salık benim sesim çımkmadıkça tepeme biniyolar

Çoook iyi olmuş. Oh.. Biraz da sen narin bi bayansın ya canım, ondan çekemiyorlar.
Beni görenlere ben onlardan önce diyorum ay çok kilo aldım, of nasıl vericem falan. Onlar beni teselli etmeye başlıyor.:89: Bilerek yapmıyorum aslında ama işte insan böyle bişey.
Bu arada ben çok kötü kilo aldım, eve oturmak bana yaramadı. Kaç kilo aldığımı sormayın gitsin:78:

mrb kızlarrrrrrr
malum kuzenim suyu patlamıştı geçen hafta :) nihayet cerenimiz dün akşam saat 18:30 da doğdu :)) 2 gündür sancı çekiyor ama nst de birşey çıkmıyordu meğer kuzenimiz iç rahmi darmış doğum başlamış 7 cm açıklık olmuş ama iç rahim dar olduğu için bitürlü çıkamamış bebek sonunda sezeryanla aldılar. 44 cm boyu 2440 gr da kilosu var miniğimizin. doğum yaptığı hastane resimlerini koymuş sitesine Allahım minicik bide siyah saçları var nasıl güzel anlatamam. minyon bir bıcırık anlıycanız. dün gece küçük olduğu için üşümesin diye küveze koymuşlar bu sabah çocuk doktoıru gelip muayene etmiş sağlıklıymış kızımız küveze gerek yok deyip çıkarmış. küçücük ama emmeye çalışıyor diyorlar. kuzenimle aramızda tam 13 gün varmıştı :)) kimbilir belkide 2 hafta sonra eylülümde gelir :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…