Ohh maşallah ne güzle dinlenmişsiniz, bu rüya bir işaret olabilir mi kisağol canım evet dinlenicem bende artık duygu doğurunca tutuştum işler bitmez diye ama az kaldı :)
annemin günü varmış bugün.gidelim diyo.yaa yine arkadaşın bana turşu desin di mi dedim.ilkine hamileyken gene böyle günü vardı annemin son ayımda.gittik.kadın beni görünce 'ayyy turşu gibi olmuşsun' demişti.ben aynen böyleneye binaen söyledi bilmiyom.çok şişmişsin demek istedi heralde.ama fena bozulmuştum
annemin günü varmış bugün.gidelim diyo.yaa yine arkadaşın bana turşu desin di mi dedim.ilkine hamileyken gene böyle günü vardı annemin son ayımda.gittik.kadın beni görünce 'ayyy turşu gibi olmuşsun' demişti.ben aynen böyleneye binaen söyledi bilmiyom.çok şişmişsin demek istedi heralde.ama fena bozulmuştum
Sana kim dedi bunları? Eltinmi? Belki öyle dememiştir kız, yani bi kayınpeder ne karışır ki kadın işlerine, seni üzemk için öyle dedi diyor olabilirlermi acaba?
anladım canım.sen iyisin yaa gerisi önemli değil ama kocanda ve karşı tarafta çok anlayışsız.yani sadece oturmaya gelseler hadi neyse yatılı gelmekte ne oluyomuş nekadar düşüncesizce.Canım modemde problem oldu. Kocişle küs olduğum için ona bak diyemedim. Şimdi ancak ayarlarını yapabildim. Sen en sona kalacaksın bu gidişle nejlacım yaaa. Aman sağlıkla gelsinde geç gelsin dimi :))
?
hiçte kaba olmaz canım anlayışsız insanlara diyebilirsin.ben kendim dedim en sonunda yoruldum gidip uzanıcam diye ne yapayım anlamıyorlar.kendi hamileliklerini unutmuşlar herhalde.Sağol canım bu ara yordum biraz evet yan gelip yatamadık minayla, bundan sonra dinlenicem artık. Şu kıyafetleride yıkasaydım iyi olcaktı Salı günü artık. Evet nejla çok bekledim ben bu kızı, 2,5 ta doğsa sağlıklı olsun yeter diyorum doğduktan sonra bakarız :)
Ya kaba olcak ama oha diyesim geliyo kayınvalidelere ne anlayışsızlık bu yaa... Doğurucaksın neredeyse onun demesi lazım kızım git uzan kemikleri batar çocuğun rahat edemessin diye..
canım senin her yaptığın onların gözüne batıyor nedense ondan öyle demişlerdir.sabahın nurunda başıma ne geldi.kahvaltıdaydık kaynanacığım geldi dün eltim benden izinsiz bebeğin odasına girdi ve şekerleri gördü kapısı bile kapalıydı yani.neyse gitmiş yetiştirmiş hemen.kayınpeder demişki şeker gösterişmiş sadece kendi yakınlarıma vercekmişim burda dağıtmıycakmışım .gösteriş nazar getirirmiş onlar sevmezmiş.yav ilkokul 2 ye giden çocuğun eline milyarlık tlf.gösteriş değilde bumu gösteriş.
karışır canım benim kayınpederim çok karışır vardır böyle numunelik insanlar.ben inanırım yani.Sana kim dedi bunları? Eltinmi? Belki öyle dememiştir kız, yani bi kayınpeder ne karışır ki kadın işlerine, seni üzemk için öyle dedi diyor olabilirlermi acaba?
Bu iyi yine yaa. görümcemin kayınvalidesi hem bizi ramazanda iftara çağardı hemde bana öyle bişy dediki. Arabada eve gelene kadar ağladım. Bir hafta üzerimden atamadım. Bayramdada götürmedi eşim, gitmedik ziyerete
İnsanlar fesatlığından ne yapacağını şaşırıyor. Ama en çokda çenelerini tutmamaları sinirime dokunuyor :97:
selam kızlarr
biz geldik inci meleğimle beraber
sabah kalktık kahvaltımızı yaptık, incimin son kalan ütülerini yaptım,, sonra biberon emzik süt sağmaca zımbırtılarını kaynattım kurumaya ve soğumaya bıraktım
bu hafta artık tamamlansın çantamız istiyorum.
bu son hafta hep kasıklarımda ağrı ve basınç hissiyle geçti, hele dün bi ara bir akıntım oldu nişan gelmesi zannettim ama değilmiş sonra araştırınca anladım.
korkuyorum artık
babamız işten çıktı, 14.30da doktor teyzemizde randevumuz var, hazırlanmaya başlayalım biz.
öptük herkeslerii..
aman cnm boşverin kim ne derse desin dediğin gibi fesatlıklarından ne yapacaklarını şaşırıyo millet bende bayramda bi arkadaşımı aramıştım facede resimlerimi görmüş bana ya karnın ne kadar büyümüş dedi allaha şükür ki karnımdan başka büyüyen çok bi yerim yok bende lafı yapıstırdım ama müsadenle bırakta büyüsün o kadar 8 aylık hamileyim 1 ay sonra doğuruyorum dedim kilomu sordu aklınca ordan vuracaktı galiba hamile halimle ondan zayıf çıktım diyecek laf bırakmadım yani iyide oldu
Ayy inan çok heyecanlı sabah bi uyandım sanki çamaşırım ıslak gibi geldi nasıl kalktığımı bilemedim yataktan nişan yada su falan sandım ama tık yokmuş meğer :))
Tabiki canım benim önce sağlıklı olsunlar çıkınca zaten alacaklar kiloları ama bak demedi deme senin kız 3500 ü bulur bence daha küçük prenses benim oğlum son 1 ayda haftada 300-350 almaya başladı süt içemiyordum önceleri artık gece yatarken koca bir bardak deviriyorum sevmeme rağmen napim herşey onun için
3 ü geçsin azcık bakımı rahat solun istiyorum inşallah öyle olur mirandacım çok sağol canım :) Bende hiç sevmiyorum zorla içiyorum canım doğumdan sorna görmek istemiyorum süt filan resmen..
Ohh maşallah ne güzle dinlenmişsiniz, bu rüya bir işaret olabilir mi kisağol canım evet dinlenicem bende artık duygu doğurunca tutuştum işler bitmez diye ama az kaldı :)
Yuh diyorum başka bir şey demiyorum, hadi adam anlamıyor karısıdamı anlamıyor halinden ayıp denen bişi var ya.. Hem yatılı. Eşine çok şaşırdım, kırılma bana sakın ama çok despotça geldi.. Hep diyorum 2,5 lt kolayı bağlayacaksın karınlarına dik şekilde baksın bakalım nasıl oluyor onunla yatmak kalkmak tuvalete gitmek... Yazık günah bu halind sana hiçmi acımıyor ya..
Canım bende artık yumurta ve sütten tiksindim.
Yok ne kırılıcam sana canım haklısın. Daha fazlasını hakediyor. Bizi görsen normalde elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyor görünümündeyiz. Babam bile kızın gözünün içine bakıyor bu damat, ne çok değer veriyor demiş anneme geçenlerde. Ama bilmiyor ki işin içine annesi babası ve arkadaşları girerse ben hep 2. plana atılırım.
sabahın nurunda başıma ne geldi.kahvaltıdaydık kaynanacığım geldi dün eltim benden izinsiz bebeğin odasına girdi ve şekerleri gördü kapısı bile kapalıydı yani.neyse gitmiş yetiştirmiş hemen.kayınpeder demişki şeker gösterişmiş sadece kendi yakınlarıma vercekmişim burda dağıtmıycakmışım .gösteriş nazar getirirmiş onlar sevmezmiş.yav ilkokul 2 ye giden çocuğun eline milyarlık tlf.gösteriş değilde bumu gösteriş.
Ay ne rahat insanlar yaaa. Hem izinsiz gir hemde git kayınbabaya gördüğünü söyle.Rahat insan mı görme yüzünü be.
Kayınbabana da deseydin, şekeri herkes dağıtıyor artık gösterişi kalmadı. Hiç mi doğduya gitmemişler bunlar
sabahın nurunda başıma ne geldi.kahvaltıdaydık kaynanacığım geldi dün eltim benden izinsiz bebeğin odasına girdi ve şekerleri gördü kapısı bile kapalıydı yani.neyse gitmiş yetiştirmiş hemen.kayınpeder demişki şeker gösterişmiş sadece kendi yakınlarıma vercekmişim burda dağıtmıycakmışım .gösteriş nazar getirirmiş onlar sevmezmiş.yav ilkokul 2 ye giden çocuğun eline milyarlık tlf.gösteriş değilde bumu gösteriş.
Woooww süper olmuşşş, iyi bozmuşsun. Ben esas kendime kızıyorum millete laf söyleyemiyorum. Söylüyceklerim sonradan aklıma geliyorro anda donup kalıyorum ve ağzımdan bişey çıkmıyor. Belkide beklemediğim için o an öyle bişeyi. Harbiden safım heraldee:78:
hayır zaten alınganız bizde biliyoruz eski kıyafetlerimize sığmadığımızı çoğu zaman kendimizi çirkin ve bakımsız hissediyoruz ama milletin buna tuz biber olması sinir bozucu bi kerede halamı bozdum böyle karnım büyümeye başladı işte 5. ay falan beni her gördüğünde kız annesini çirkinleştirir yüzünde lekeler çıkacak popon büyüyecek karnın çatlayacak şişeceksin bilmem ne dedim yeter ya bi günde ağzından hayırlı bişey çıksın her görmende laf sokuyosun noluyoruz dedim cvp vermedi sustu sonradan anneme şikayet etmiş kızın köpek gibi bana çemkirdi demiş oh iyi yaptım içimde kalmadı rahatladım ya
yok canım sabah kayınvalidem geldi babanız böyle böyle diyor dedi.benim sinir kocamda olur dağıtmayız dedi.ya hanzade yaşadıklarımı bir görseniz kimse kaldıramaz.ben sabır küpüyüm[/Q
Benim hevesim var dağıtıcam kimse karışamaz deseydin dicemde bu olay büyürdü, bence şimdi sus, vakti gelincede çatır çatır dağıt canım sefan olsun onlarda bakıp sinir olsunlar, eltinde kına yaksın şimdi terbiyesiz... Sen bunlarla ancak politik davranarak baş edersin zeynepçim hele bi doğurda :)
anladım canım.sen iyisin yaa gerisi önemli değil ama kocanda ve karşı tarafta çok anlayışsız.yani sadece oturmaya gelseler hadi neyse yatılı gelmekte ne oluyomuş nekadar düşüncesizce.
en sona mı kalırız yoksa atağımı geçecez bilemiyorum canım.pazartesi benimde kontrolüm var bakalım ne olcak.
hiçte kaba olmaz canım anlayışsız insanlara diyebilirsin.ben kendim dedim en sonunda yoruldum gidip uzanıcam diye ne yapayım anlamıyorlar.kendi hamileliklerini unutmuşlar herhalde.
canım senin her yaptığın onların gözüne batıyor nedense ondan öyle demişlerdir.
karışır canım benim kayınpederim çok karışır vardır böyle numunelik insanlar.ben inanırım yani.[/QUO
Benim kayınpederimin hiç iş olmaz böyle şeylerle, sotrumsuzdur ama karışmaz böyle işlere.. Allah yardım etsin size, hayır kaynana yapsa tamamda kayınpeder olunca daha bir uyuz olur insan ya...
ne bileyim cnm ya akşam yazdım ya vajina içimde biraz yukarı doğru bi yerde acı oluyo bişey batıyormuş gibi falan diye ona takıldım galiba etkisinde kaldım
Geçmişi okumadım canım evet etkisinde kalmışsındır, bendede oluyor doğuma hazırlanıyormuşuz normalmiş bir süre önce bende sormuştum bunu :)
Hanzade kızına maşallah canım
Teşekkürler teyzesi :)
bu arada bebeğin kilosunu öyle takmışımki kafama
gece rüyamda bugünkü kontrolümüzü gördüm, doktor 1500gr diyo
nnasıl olur diyorum 3 hafta önce 1700 dü, buna küçük demiştik şimdi 1500 diyosunuz diyorum, ayyy korkuyla uyandım yaa
bakalım kaç gr olmuş bizim minnoş, bana gene pek büyümedi gibi geliyor, geçen kontrolden bu yana karnım öyle çok büyümedi gibi
Karnının büyümesiyel ilgisi yok canım bunun iç karnın geniş olabilir, iyi haberlerle gelin inşallah :)
hayır zaten alınganız bizde biliyoruz eski kıyafetlerimize sığmadığımızı çoğu zaman kendimizi çirkin ve bakımsız hissediyoruz ama milletin buna tuz biber olması sinir bozucu bi kerede halamı bozdum böyle karnım büyümeye başladı işte 5. ay falan beni her gördüğünde kız annesini çirkinleştirir yüzünde lekeler çıkacak popon büyüyecek karnın çatlayacak şişeceksin bilmem ne dedim yeter ya bi günde ağzından hayırlı bişey çıksın her görmende laf sokuyosun noluyoruz dedim cvp vermedi sustu sonradan anneme şikayet etmiş kızın köpek gibi bana çemkirdi demiş oh iyi yaptım içimde kalmadı rahatladım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?