2011 Ekim Anneleri

Alıntılareı birtirene kadar canım çıktı sayfa kayıp duruyor, böyle büyük bir forumda hala sıkıntı olmasıda ayrıca sinir ediyor insanı..

İlk msj 4 defa eklemişim eklenmiyo diye özür dilerim düzeltemiyorum şimdide.. Çıkıyorum şimdi eşim mızır mızır küsüp yatmaya gitçek şimdi az ilgileneyim onla..

Allah senden de razı olsun canım
varsayımınakeşkeee diyesim geldi vallahi
bu arada eslem i gene doğurtamamışın bi sayfa öncesinde haberini yazdım okumuşsundur yarın 11 de geliyormuş kuzular

canım rabbım hayırlı ugurlu etsın melegını masallah mınısıne dogum hkayenı sabırsızlıkla beklıyoruz
canım ya umarım kılo alır bebegın rabbım sıfa versın dıyım ne denırkı ben 2 saat sola yatıyosam 1 saat saga 10 dk sırt ustu yatıyorum yanı uyusuyo agrıyo ısın zor yanı rabbım yardımcınız olsun
cok guzel cıcılerınız pembıs pembıs guzel gunlerde gıyın ınsallah
slm kızlar rabbime şükürler olsun 01.10.11 de kızıma kavuştum bugün taburcu oldum bebeğimde yüksek sarılık geçirdi bir gecede küvezde tedavi gördü çok şükür evimizdeyiz şimdi..
canım oncelıkle hayırlı ugurlu lsun mınısın daha sonrada gecmıs olsun sarılık ıcın evınızde olamnıza ve ıyı olmanıza sevındım rabbım saglık afıyet versın
tuh ya sular gıttı demek heveslı gozukuyodun halbukı bende bugun hıc bı ıs yapmadan kendımı sokaga attım astım kendımı ıyıce yarın sabahta koca gelır ıs yapamam artık relax olmak ıstıyorum belkı yarın aksam ustu yaparım

canımhayırlı ugurlu olsun melegın rabbım nazardan saklasın sızı cok guzel cıkmıssınız

mehmet talhanız hayırlı ugulu olsun masallah melegıne canım umarım hersey yolundadır yarın doktorunuz ıyıder yollar ama unutma cogu cocuk sarılık gecırıyor sadece ısıklı bı kuvezde yatarak gecırıyolar umarım degerınız onemsıdır yatmassnız yatarsanızda uzulume canım rabbım sıfa versın
dogum gunun kutlu olsun
melegın hayırlı olsun analı babalı buyusun inş. umarım sutun en kısa surede gelır bol su ıc bebegını sev kokla canım
Hayirli aksamlar herkeseeee.
Hastaneye gittik bugün bebisim 3200 g olmus ve boyu 47 cm :)
Allaha sükür hersey yolundaymis
Allah nazarlardan saklasin bebislerimizi
masallah canım melegıne

canıms enın melegınede masallah
bızde yarın kont. gıdıcez 2.30 da umarımguzel haberler verırız sızın gıbı sabırsızlanıyorum bunun ıcın
bugun dısardaydık eve geldık ev dandını oglum dedesıyle oturuyo bende sıze bı bakıyım dedım :) aklım sızde kalıyo bı yere gıdınce

ayy deme ya biz daha doğurmayalım ya erken daha.benim sadece 1 sancı düzenli olması gerekiyo sancının.eve geldikten sonrada oldu bikaçkez:18::18:

ayy deme ya biz daha doğurmayalım ya erken daha.benim sadece 1 sancı düzenli olması gerekiyo sancının.eve geldikten sonrada oldu bikaçkez:18::18:

kız sende tırsmaya bahane arıyosun onun artık zamanı gelmişti 40 a merdiven dayamıştı
korkma

hem küçük değiliz bizzzzzzzzzzzzz 49-50 cm benim 3 te 1 im kadar :))

Son düzenleme:

güzel haberlerle gel inşallah canım.senin içinede ggolge kaçmış demekki tembellik etmişsin ya:)sefan olsun ara sıra dinlendir kendini

maşallahh canııımmmgüle güle ,güzel günlerde büyüt bebeğinii..çok hoş görünüyosunuzzz...

canım Allah sabır versin ,bende annem geldiğinde nerde uyucak diye düşünüyorumsadece oturma odam var biliyosunuz ,ee bebeğin beşiğide burda ,gece rahatsız edicez onu...benim annem öyle gezme neyi,n istemz ama ben o sıkılır diye çok korkuyorum ,evim zaten küçük bide güneş almıyoo...neyse kendi derdime daldım ,bu arada geçmiş olsun canım ,sürekli takip ediyor sağlığını ama bi türlü yazmaya fırsatım olmuyo maalesef ,Rabbim en kısa zamanda şifa versin ,sağlıkla kavuştursun yawrunla seni..

doğum günün kutlu olsun canım ..öncelikle sakin olman lazım ,benim kız doğduğunda 7. 7 idi ,3. gün tahlilde 15.7 çıktı ,7. gün tekrar tahlil istedi gidemedim ,8. gün 12.3 e düşmüştü ,Aile hekimime bilgi verirken bana dediki panik yapma ,fizyolojik sarılık ,3. ve 7. günler pik yapar ,7.günden sonra düşmezse problem olur dedii..şimdi seninki kaç günlük bakamadım ben ...??yinede emzirmeyi hiiç ihmal etme ,tabi etmiyosundurda ,yani bebeğin ağzına okadar süt gidiyomu ,benim çok sütüm yok tu ozaman ,ama hiiç yarım saat emmiyo kızım beni,hem çenesi yorulmuyomu ,yani gerçekten emdiğine yada okadar süt geldiğine eminmisin ,bebek kakasını yaptıkça atar diyolar sarılığı ...
bide dün annem dediki bebeği yıkadığınız suya altın atın ,sudaki bazı şeyleri nötürlüyomuş ve sarılığın geçmesina katkı sağlıyomuş ,tabi batıl olabilir ama denemekten zarar gelmez..geçmiş olsun tekrardan canım...

kız sende tırsmaya bahane arıyosun onun artık zamanı gelmişti 40 a merdiven dayamıştı
korkma

hem küçük değiliz bizzzzzzzzzzzzz 49-50 cm benim 3 te 1 im kadar :))

ay kocamda bahane arıyosun diyo.1 tane sancı çıktı ya doğurursun sen bu gece diyoyaa benim doktor boyunu sölemiyo hiç siz kendinizmi hesaplıyosunuz?

canim gecmis olsun allah acil sifalar versin moralini bozma bebegini dusun.buarada dogum gunun kutlu olsun bebeginle esinle sevdiklerinle uzun senelere insallah

Son düzenleme:
ay kocamda bahane arıyosun diyo.1 tane sancı çıktı ya doğurursun sen bu gece diyoyaa benim doktor boyunu sölemiyo hiç siz kendinizmi hesaplıyosunuz?

enişte haklı
canım benim doktorumda söylemiyor ben kk da öğrendim ultrason çıktısında FL diye bir değer var onu 7 ile çarpınca çıkıyor boy, bu hafta gittiğim 2.doktor en son boyuna kaç dediler diye sordu bende doktorun söylemediğini bu şekilde kendimin hesapladığımı söyledim doğrumu dedim doğru dedi

evet tembellık ettık bugun yarın bakalım doktorun soyledıklerıne baglı temızlık yapıp yapmamam eger dersekı 1 2 haftaya dogurursun temızlık yapmıycam haftaya kadın alıcam ozamankadar salıcam :) yok daha var zamanında gelır derse kendım yapıcam kocayla oglanı donuste sepetleyıp
bugun nette bulunamadım sımdı oglanı yatırıp yatıcam herkese ıyı geceler

canım allah yardımcın olsun,şimdiden hayırlı olsun,inşallah hayırlısıyla herşey çok güzel olcak.bizede dua et,habersizde bırakma...

üşenmedim gittim ultrason çıktısını buldum hesapladımaynen 49-50 arası çıktı benimkide,ama benim kafa karın çapına göre hep daha geride çıkıyo,kısa olucak galiba oğluşum

sağol Allah razı olsun tuba ..

gözüme toz kaçtı sankii :85:

arkadaşlar sabah 10 gibi spinal sez. oldum. 40+0 dı bugün ve hiç açılma yoktu. kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım en ufak bir acı çekmedim spinal ve ameliyat esnasında. şu an ayaktayken sez. dikiş yerim biraz ağrıyor ama yatarken ve otururken süper rahatım. korkarak girdim ama çok memnun çıktım. darısı hepinizin başına sakın korkmayın.

zeyneb ten haber varmı kızlar...yarın sezo olcaktı oda...heyecandan dusup bayılmasınnn bı yerlerde...
he bıde ahestede dogumdan sonra gırmedı hıc..ıns bı sorun yoktur..ıkısınden bırınden haber alan varmı..

üşenmedim gittim ultrason çıktısını buldum hesapladımaynen 49-50 arası çıktı benimkide,ama benim kafa karın çapına göre hep daha geride çıkıyo,kısa olucak galiba oğluşum

aferim sana
hiç belli olmaz canım sağlıklı besleriz kuzularımızı bide spora veririz küçük yaşta fidan gibim olurlar

gözün aydın canım hayırlı olsun,herkesten hep böle güzel haberler duyalım ve verelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…