Sağol makarnacım, senin günün benden önce, daha erken olur sanırım güzel haberlerle gel inşallah :)
Evet canım 11 gün kalmış :) bana hala 1 ay gibi geliyor ya bi sağlıkla alsaydım kollarıma çok rahatlıyacam yaa... Kilosunu söylemedi artık son kont diye yanılmada olabiliyor filan dedi ama en az 2800 olur dedi bende sormadım zaten hiç keyfim yoktu niye bilmiyorum. Bende telefonun var canım ben seni mutlaka haberdar ederim. Çok ağrım sancım var bebek aşağı inmiş, dr öle dedi.. olası bi duruma karşı geçicem anneme.. Doğumdan sonra kendi evime gelicem canım annemde net yok haftasonu gidicem ama daha bi kaç gün buralardayım evimi tamamen düzene sokup herşeyi yerleştirip gitçem..
Kilosunu takmıyorum artık kipracım 10 günde ne alcak zaten ama sağlıkla bi alsaydım kucağıma stres oldum ya
LİERAK AMPUL kullanıyorum ben henüz başladım 3 ay kullanıcam..
Maşallah sibelcim harika görünüyosunuz maşalah :)
Sağol elif teyzesi inşallah hayırlısıyla doğum yaparız hepimiz :)
Tubiş bilmiyorum canım içim darlandı buğun bi sıkıntı geldi evhamlandım işte iyi olcak inşallah herşey, iğne kullandığım için zorunlu sezeryan tatlım.. Doğunca sütümüz bol gelir inşallah..
Allah razı olsun canım belli oldu ama bu bebişlerin işi belli olmuyo bakmışsın siz benden önce doğurmuşsunzu :)
canım rabbım hayırlı ugurlu etsın melegını masallah mınısıneGünaydın kızlar hepiciğinizeee geçmişe bakamadık malesef çok fazla birikmiş umarım oğlum için affedersiniz beni :) bizim haberlerimizi size ileten teyzoşlardan , tebrik eden teyzoşlarımızla hastanede bizi arayarak desteklerini esirgemeyen vee bizi çookk mutlu eden teyzoşlarına da çok çok çok teşekkür ederiz
Ben gayet iyiyim doğum çok başarılı ve ağrısız geçti maşallah oğlum biraz sarılık oldu dualarınızı bekliyoruz zaman bulunca doğum hikayemizi yazacağız inşallahh
Bu arada dün EDUT arkadaşımız doğum yaptı
canım ya umarım kılo alır bebegın rabbım sıfa versın dıyım ne denırkı ben 2 saat sola yatıyosam 1 saat saga 10 dk sırt ustu yatıyorum yanı uyusuyo agrıyo ısın zor yanı rabbım yardımcınız olsunmerhaba kızlar
Şuan yemek yiyorum bilgisayarım masa üztü olduğu için en azından yemek yerken gelip size bir bakayım dedim. Dün farklı bir hastaneye gittik ve ordada kızımın kilosu 2 hafta geriden geliyor çıktı bunun üzerine doktor bizden kordondaki kan akışı, bebk ve benimle alakalı bir sorun olup olmadığını görmek için radyologdan detaylı renkli doopler istedi. Aynı gün içerisindede bu doopleri alabilmemiz için acill diye yazdı elimize verdiği kağıtta. Sağolsunlar araya sıkıştırdılar bizi. Tam bir buçuk saat sürdü ve belim çok ağrıdı ama o an kızımın ii olmasından başka bişi düşünmüyordum bile. doktor ayrıca ayaklarımdaki şişlik yüzünden idarda albümin ve protein aranmasını istedi. Ultrasonda kızımın boyu 39. haftasında, başının çapı 38. haftasında, uyluk kemiğide 38. haftasında görünüyor ancak kilo alımı 36 hafta 2 günlükken durmuş malesef. Radyoloğun ölçümünde 2845 kilo çıktı kızım ancak bu değer 425 gram aşağı yada yukarı olabilirmiş. Radyolog en kötü ihtimalle kızımın 2400 gram doğacağını söyledi. İncelemelerde kızımın sağlığı ile ilgili bir problem çıkmadı ancak benden bebeğime giden damarlardan biri olan sağ tarafımdaki damarda diastol çentik varmış( sağ ve sol tarafta bebeğe kan ve oksijen taşıyan iki adet damar varmış) aslında kordondaki kan akışıda normalmiş ama bu damarlardan biri tıkalı olduğu için bebğim kilo alamaış malesef ayrıca sağ taraftaki damarda yüksek kan akımıda saptandı. İdar tahlili sonuçlarımda ise bi,r sorun çıkmadı sadece biraz bakteri varmış. Sonuçları doktora gösterdik oda hamur işi, tuzlu, tatlı,ekmek ve süt ve süt ürünleri ve protein içerikli gıdalar hariç herşeyi yasakladı ve bundan sonra sürekli sol tarafıma yatarak istirahat etmem gerektiğini söyledi. yani topiğe bu hafta pek giremiycem sadece öğle yemeklerim sırasında girebilicem sol tarafımdaki kan akımı düzgün olduğu için bu şekilde bir ihtimal bebğimin kilo alabi,liceğini söyledi tabi bolca süt ve süt ürünleri tüketmeliymişim ama ben kilo almamlıymışım. günde iki kez yarım saatlik yürüyüşe çıkmak, tuvalet ve yemek harici sürekli olarak sol tarafıma yatmalıymışım. dünden beri, yatıyorum ve sol omzum çürümüş gibi ağrıyor gerçi eylül iyi olsunda başka birşey önemli değil..
bunun haricinde hareketlerini saymamın benim için daha önemli olduğunu söyledi en ufak bir azalmada tereddüt etmeden hastaneye gidicekmişiz birde normal doğum sırasında doğum kasılmaları yzüünden bebğin kalp atışı düzensizleşir senin damarlarından biri tıkalı olduğu için doğum sırasında bebğin sıkıntıya girebilir yani normal doğum senin için biraz riskli olabilir ama bunu daha sonnra konuşucaz eğer doğum başlarsa bebğin kalp atışlarını takip ederiz bir sorun farkettiğimiz zaman hemen acil sezeryana alınman gerekebilir dedibu cumartesi tekrar gidicez eğer kızım yine kilo alamamış olursa içimde durduğu her dakika onun için zararlı olurmuş buyüzden hafta sonu sezeryanla bebğimi alabilirler. Çünkü bebk kilo alamayınca bir süre sonra zayıflamaya kilo vermeye bile başlıyabiliyormuş. Umarım bu hafta kızım biraz olsun kilo alabilir kızlar ve herşey yolunda gider. Dün çokk üzgündüm ve çokk ağladım ama bugün daha iyiyim ben iyi olursam kızımda iyi olucaktır. Bu sorunu 7. ayından itibaren yaşayan hamilelr varmış allahtan benim son haftalarımda oldu. Üstelik şuan için kilomuzda çok düşük değil. Tek istediğim küveze gerek duymuycak kadar büyümesi. Umarım herşey yolunda gider sizden istediğim kıızm içinde dualarınızı eksik etmeyin dün yüzünü gördük küçücük olmasına rağmen yanakları tombişti. Bundan sonra buraya daha az yazabilicem geçmişe bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Allaha emanet olun kızlar yemeğim bittikten sonra gidip tekrar yatıcam....
cok guzel cıcılerınız pembıs pembıs guzel gunlerde gıyın ınsallahEki Görüntüle 267818
kızlar hediyemiz geldiiiiiiiiiiiiii.doğumunun arasında bizi düşünüp hediye yolladığı için blackpearl77 teyzemize çooook teşekkürlerr.çok beğendik
ayrıca konuşmak ta çok güzeldi esmacım senle.öpüyorum takrar canım seni ve bebeğini.
canım oncelıkle hayırlı ugurlu lsun mınısınslm kızlar rabbime şükürler olsun 01.10.11 de kızıma kavuştum bugün taburcu oldum bebeğimde yüksek sarılık geçirdi bir gecede küvezde tedavi gördü çok şükür evimizdeyiz şimdi..
tuh ya sular gıttı demek heveslı gozukuyodun halbukı bende bugun hıc bı ıs yapmadan kendımı sokaga attım astım kendımı ıyıce yarın sabahta koca gelır ıs yapamam artık relax olmak ıstıyorum belkı yarın aksam ustu yaparımohhh maş. o dediklerini yapsam yeter de artar bana. ama aksilikler üst üste gelecek ya bugün de suyum akmıyo(( yerleri sildim bi sular kesilmeden. mutfak dolabımı temizledim gitti sular. şimdi yemeğim de yok kös kös oturuyorum öyle :/
canım benim senin doktorun neden gerek duymadı ki ayrıntılı ya. o kadar iyi doktor dedik nazar mı değdi ne :)) neyse ki bu doktor fark etmiş damarın tıkalı olduğunu. biraz zorlanacaksın hep sola yat cidden insanın sol tarafı çürüyo ama inş. eylülümüze yarar. hiç değilse belirsizlikten kurtuldun. arar ara gel yine özletme kendini bi de merak ederiz arada son durumu yaz bize olur mu.
öpüyorum sizi
çok güzel. güle güle kullanın canım
gözün aydın canım darısı başımıza
Kızlar merhaba... Dün saat 07.25te Uras'ımız dünyaya geldi. Epiderolle sezeryan oldum. Minik oğlum 3970 gr, 52 cm boyunda. Bugün evimize geldik. Allah'a şükür sağsalim hayırlısıyla kurtulduk. Düşündüğümden herşey çok kolay geçti. Sakın boşyere gözünüzü korkutmayın. Darısı size olsun bacılarım. Foto nereden ekleniyor bilmiyorum. Biriniz söylerse fotomuzu koyacağım.
canımhayırlı ugurlu olsun melegın rabbım nazardan saklasın sızıÇok sağolun kızlar. Bebişimin kilosu hakkında dr. net birşey söylemiyordu son haftalarda. 3,5un üstünde diyordu. İnanın ki boşyere dert etmişim kendime. Ameliyathanede tir tir titriyordum. Hatta epidural olurken titrememin dinmesini bekledik. İğneden deli gibi korkan ben boşyere korkmuşum onu anladım. Bildiğiniz kalça iğnesinden daha az acıyor kızlar. Ameliyat acısıda öyle dayanılmaz bir ağrı değilmiş. Baya nazlı bir kızımdır aslında ama, çok şükür 41 kere maşallah sezeryan olmaktan hiç pişman değilim. Boşuna beklemişim haftalarca...
Eki Görüntüle 267885
mehmet talhanız hayırlı ugulu olsun masallah melegıne canımherkese iyi akşamlar kızlar...
bugün benim doğum günüm ama çok kötüyüm.
eve geldiğimizden beri bebeğimin gözlerinin beyazı sarı gibi geliyodu. söyledim eşime sonra dedik nasıl olsa perşembe günü kontrole gidicez bekleyelim.sonra bu sabah tekrar söyledim babam diyoki çok evham yapmayın.(kayınbabam ; kaynanamda kalıyorumda .....) neyse hastaneye gittik bi sürü sorun çıktı nüfus cüzdanı yok ssk dan yararlanamıyo die 240 tl istediler tahlil için sinirden ağlamaya başladım o arada başhekim geldi yanımıza,tanıdıktı sordu nasıl bebek die ağlayarak anlattım böyle böyle die... sorunu çözdü. tahlilleri verdik sonuçlar 4-30 da çıkacak dediler. bakleyemedik. eve geldik 4-30 da aradım doktoru 16.3 çıkmış sarılık bilmemne değeri... yüksek dedi.15 den yüksek olursa ışığa alırız düşük olursa gözlemliycez demişti.
bugün geç oldu yarın sabah gelin dedi. hastanede kalıcak dedi 1 gece kesin((( artı karaciğerde bilmemne görünüyo dedi ama anlamadım ne dedi sonra hemoglobin yüksek dedi susuz kalmış bebek dedi. emmesi nasıl dedi. dedim emiyooooo.. allah allah dedi.... (((((( serum takılcak falan dedi... serum takılınca emzirmeye izin vermeyecekler mi acaba yaaa.
offfffff allahım sen büyüksün ya rabbim yardım ett.......
bu arada oğlumuzun adını koyduk. mehmet talha oldu.
biraz önce zil çaldı ben lavabodaydım çıktım kaynanam elinde çiçek oğlundan gelmiş dedi.üzerinde not var altındada oğluşumun adısı yazıyodu çok mutlu oldum. tabikiii kocacığımın marifeti.. sonra salonda pasta falan da gördüm iyi saklayamamış kaynanam ... canımcımım güzel bi akşam düşünmüş. ama benim moralim çok bozuk. ağlamak istiyorum.
melegın hayırlı olsun analı babalı buyusunslm arkadaşlar 1 ekimde ogluşum dünyaya geldi çok şükür dün evimize geldik henüz sütüm gelmedi ogluşumu doyuramıyorum mama vermek zorunda kalıyorum inş sütüm gelirde bende bu vicdan azabından kurtulurum
masallah canım melegıneHayirli aksamlar herkeseeee.
Hastaneye gittik bugün bebisim 3200 g olmus ve boyu 47 cm :)
Allaha sükür hersey yolundaymis
Allah nazarlardan saklasin bebislerimizi
merhaba kızlar biz geldik.doktordan baya geç çıktık yemek hazırladık yedik ancak geçebildim bilg.başına.beşimin ultrasonda herşeyi çok normal 36+4 üz bu gün kilomuz 3100çatı muayenesinden bahsetmedi bile doktorum,yaşasın bu defada yırttım dedim.açtım tabi şom ağzımı nst de 1 adet sancım çıkınca muayeneye aldılar beni,benim ellerim ayaklarım titredi,habire hemşirelere benim ilk diyorum.çatala çıktım lap diye geçiriverdi 2 parmağını ve çıkarana kadar bağırdım.neyse geçti gitti.açılma yok silinme yok alıştırma sancısıdır dedi doktorum.yalnız sancı çıktığı an hissetmiyoruz ya sancıyı.ben sonra farkettim o anda bi heyecan bi yüreğim ağzıma gelir gibi oldu.kalp çarpıntısı gibi.demekki evdede böle hissettiğim zamanlarda sancı giriyomuş,ne bilim ben sancı deyince acı hissedicem sanıyo insan.
maşallah canım kızçeneinşallah zamanında bir nefeste doğurur sağlıkla alırsın kucağına
haydi hayırlı olsun açılışın
bebişinede maşallah
ben bu sancı olayını dayımın kıızında öğrendim kızın zerre kadar ağrı sızısı yoktu nst de çıkan sancılardan doğumunun başladığını anlamışlar o günün gecesinde de doğurdu
ayy deme ya biz daha doğurmayalım ya erken daha.benim sadece 1 sancı düzenli olması gerekiyo sancının.eve geldikten sonrada oldu bikaçkez:18::18:
canım rabbım hayırlı ugurlu etsın melegını masallah mınısınedogum hkayenı sabırsızlıkla beklıyoruz
canım ya umarım kılo alır bebegın rabbım sıfa versın dıyım ne denırkı ben 2 saat sola yatıyosam 1 saat saga 10 dk sırt ustu yatıyorum yanı uyusuyo agrıyo ısın zor yanı rabbım yardımcınız olsun
cok guzel cıcılerınız pembıs pembıs guzel gunlerde gıyın ınsallah
canım oncelıkle hayırlı ugurlu lsun mınısındaha sonrada gecmıs olsun sarılık ıcın evınızde olamnıza ve ıyı olmanıza sevındım rabbım saglık afıyet versın
tuh ya sular gıttı demek heveslı gozukuyodun halbukı bende bugun hıc bı ıs yapmadan kendımı sokaga attım astım kendımı ıyıce yarın sabahta koca gelır ıs yapamam artık relax olmak ıstıyorum belkı yarın aksam ustu yaparım
canımhayırlı ugurlu olsun melegın rabbım nazardan saklasın sızıcok guzel cıkmıssınız
mehmet talhanız hayırlı ugulu olsun masallah melegıne canımumarım hersey yolundadır yarın doktorunuz ıyıder yollar ama unutma cogu cocuk sarılık gecırıyor sadece ısıklı bı kuvezde yatarak gecırıyolar umarım degerınız onemsıdır yatmassnız yatarsanızda uzulume canım rabbım sıfa versın
dogum gunun kutlu olsun
melegın hayırlı olsun analı babalı buyusuninş. umarım sutun en kısa surede gelır bol su ıc bebegını sev kokla canım
masallah canım melegıne
canıms enın melegınede masallah
bızde yarın kont. gıdıcez 2.30 da umarımguzel haberler verırız sızın gıbı sabırsızlanıyorum bunun ıcın
bugun dısardaydık eve geldık ev dandını oglum dedesıyle oturuyo bende sıze bı bakıyım dedım :) aklım sızde kalıyo bı yere gıdınce
maşallahh canııımmmÇok sağolun kızlar. Bebişimin kilosu hakkında dr. net birşey söylemiyordu son haftalarda. 3,5un üstünde diyordu. İnanın ki boşyere dert etmişim kendime. Ameliyathanede tir tir titriyordum. Hatta epidural olurken titrememin dinmesini bekledik. İğneden deli gibi korkan ben boşyere korkmuşum onu anladım. Bildiğiniz kalça iğnesinden daha az acıyor kızlar. Ameliyat acısıda öyle dayanılmaz bir ağrı değilmiş. Baya nazlı bir kızımdır aslında ama, çok şükür 41 kere maşallah sezeryan olmaktan hiç pişman değilim. Boşuna beklemişim haftalarca...Eki Görüntüle 267885
canım Allah sabır versin ,bende annem geldiğinde nerde uyucak diye düşünüyorumsakin olmaya calısıyorum,susmaya calısıyorum,delırmemek ıcın ya sabır cekıyorum...
annemın sokak gezmesı bıtmıyor..sofradakı esıme kalk gezdır benı dıyo,anne daha sımdı tv de ızledın terorıstler mardınde ogretmenlerı kacırmıs mılletı daga kaldırıyolar..gece gece ne ısınınz var dıyorum..umursamıyor bıle..
ve atesım 38,6 delırıcem galıba...bıraz oncede bız sımdı mardıne de cıkamayız dıyo..esımm nıye dedı..ee dıyo meltem hasta yuruyemıyor,bununla gezılmezzz..evde de bırakıp gıdılmezzz..dedım gıtmeyıver sabun alcam dıyo cok lazım gıbı..mardın kızıltepe arası daglık patıka yol..yaa ben anlamıyorum anlayamıyorum...nesı var buranın gezılecek...alnımdan vucudumdan sıpır sıpır ter akıyor aklı sokakta...
esımde ev kızı oldu sayesınde...ben yapamayınca ona dıyo cay getır ..yemek lerı ısıt ..makıneyı calıstır...cok zor annemle yasamak cokkk
herkese iyi akşamlar kızlar...
eve geldiğimizden beri bebeğimin gözlerinin beyazı sarı gibi geliyodu. söyledim eşime sonra dedik nasıl olsa perşembe günü kontrole gidicez bekleyelim.sonra bu sabah tekrar söyledim babam diyoki çok evham yapmayın.(kayınbabam ; kaynanamda kalıyorumda .....) neyse hastaneye gittik bi sürü sorun çıktı nüfus cüzdanı yok ssk dan yararlanamıyo die 240 tl istediler tahlil için sinirden ağlamaya başladım o arada başhekim geldi yanımıza,tanıdıktı sordu nasıl bebek die ağlayarak anlattım böyle böyle die... sorunu çözdü. tahlilleri verdik sonuçlar 4-30 da çıkacak dediler. bakleyemedik. eve geldik 4-30 da aradım doktoru 16.3 çıkmış sarılık bilmemne değeri... yüksek dedi.15 den yüksek olursa ışığa alırız düşük olursa gözlemliycez demişti.
bugün geç oldu yarın sabah gelin dedi. hastanede kalıcak dedi 1 gece kesin((( artı karaciğerde bilmemne görünüyo dedi ama anlamadım ne dedi sonra hemoglobin yüksek dedi susuz kalmış bebek dedi. emmesi nasıl dedi. dedim emiyooooo.. allah allah dedi.... (((((( serum takılcak falan dedi... serum takılınca emzirmeye izin vermeyecekler mi acaba yaaa.
biraz önce zil çaldı ben lavabodaydım çıktım kaynanam elinde çiçek oğlundan gelmiş dedi.üzerinde not var altındada oğluşumun adısı yazıyodu çok mutlu oldum. tabikiii kocacığımın marifeti.. sonra salonda pasta falan da gördüm iyi saklayamamış kaynanam ... canımcımım güzel bi akşam düşünmüş. ama benim moralim çok bozuk. ağlamak istiyorum.
kız sende tırsmaya bahane arıyosunonun artık zamanı gelmişti 40 a merdiven dayamıştı
korkma
hem küçük değiliz bizzzzzzzzzzzzz 49-50 cm benim 3 te 1 im kadar :))
herkese iyi akşamlar kızlar...
ay kocamda bahane arıyosun diyo.1 tane sancı çıktı ya doğurursun sen bu gece diyo yaa benim doktor boyunu sölemiyo hiç siz kendinizmi hesaplıyosunuz?
neyse canlar münüş parladı ama bacaklar hayla beni beklerhaydin biz kaçtık uyku tutmazsa zati burada olurum söyleee rahat rahat cemilemi osmanımıda izlim ohhhhhh son rahat izleyişim olcek yarından sonra oglumun aglamaları reklam aralarından daha sık olacak haydi hoşçakalınnnnnnn
enişte haklı
canım benim doktorumda söylemiyor ben kk da öğrendim ultrason çıktısında FL diye bir değer var onu 7 ile çarpınca çıkıyor boy, bu hafta gittiğim 2.doktor en son boyuna kaç dediler diye sordu bende doktorun söylemediğini bu şekilde kendimin hesapladığımı söyledim doğrumu dedim doğru dedi
LİERAK AMPUL kullanıyorum ben henüz başladım 3 ay kullanıcam..
cnm ben o jeli kulanıyorum 4.ayımdan beri ama bir fayda etmedi ne yazık ki.
ben bunu not almadım o durumu yaşarsam bizzat arayp tariflerindne faydalanıcam inşallah ayrıca çoook teşekkürler allah sanadahayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bunu yürekten istiyor,ve diliyorum nurcan...
üşenmedim gittim ultrason çıktısını buldum hesapladımaynen 49-50 arası çıktı benimkide,ama benim kafa karın çapına göre hep daha geride çıkıyo,kısa olucak galiba oğluşum
arkadaşlar sabah 10 gibi spinal sez. oldum. 40+0 dı bugün ve hiç açılma yoktu. kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım en ufak bir acı çekmedim spinal ve ameliyat esnasında. şu an ayaktayken sez. dikiş yerim biraz ağrıyor ama yatarken ve otururken süper rahatım. korkarak girdim ama çok memnun çıktım. darısı hepinizin başına sakın korkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?