2011 Ekim Anneleri

Allah senden de razı olsun canım
varsayımınakeşkeee diyesim geldi vallahi
bu arada eslem i gene doğurtamamışın bi sayfa öncesinde haberini yazdım okumuşsundur yarın 11 de geliyormuş kuzular

Ayy sorma eda bende hislerim kuvvetli diye geçinirim kız haftasını doldurcak neredeyse maşallah esleme, sağlıkla alır bambamla çakılı inşallah :)

Doktor sana geçen hafta doğurabilirsin demişti ama durmadın ki :)) Hiç inanmıyorum iş yapmayacağına sinem artık her sabah toz alma ve mob yapmana çok alıştım ben

canım çok sevindim iyi olmanıza Allah analı babalı büyütsün oğluşumun adaşını hayırlı evlat olsun inşallah

iyi akşamlar kızlar.size haberrrr getirdim.
bugün kafam okadar dalmışki bugünü çarşamba zannedip tlfna sarıldım ve ZEYNEPİ aradım.ne yapıyorsun nasılsın diye sordum oda bebişini kucağına aldığını söyledi.zeynep söyledi bugünün salı olduğunu.
dün gece sancılanmış ve hastaneye gitmiş kontrolü yapılmış 3 kerede açılma olup olmadığına bakmışlar canı çok yanmış ve sabahta saat 8 gibi sezeryana almışlar ve MURAT BATUMUZ DÜNYAYA GELMİŞ.sütü gelmiyormuş bizlerden bol bol dua istedi.hatta sütünün gelmesi için yöntemi olan varsa beni arasın dedi.sizlere çok selamı var.
ben saat 16:30 gibi aradım ama ancak buraya yazma fırsatı buldum.bugün oğlum biraz gaz sancısı çekiyor sanırım.şükürki şimdi rahatladı ve uyuyor.

kızlar doğum sancısı nasıl oluyo ya tam olarak karnım böyle tam ortaya toplanıyo top gibi oluyo ve çok sertleşiyo 20 30 saniye sürüp gidiyo 1 2 saatte bir yine oluyo bumuki acaba?

Nurcan, gölge, zeytin limon bebişlerinize maşallah kızlar :)

Canom valla sakin ol dicem ama çok zor heyecanını tahmin edebiliyorum inşallah hemencecik sabah olur ve sağlıkla alırsın kuzucuğunu kucağına..

Bleckpearl canım üzülme bu çok normal her bebekte olabiliyor belki dr. para koparmak için extra susuz kalmış serum filan demiştir. Kimliği olmadığı için henüz.. Rabbim şifasını versin minnak yavrunun bide okuyun bol bol nazar olmuştur yavru :)

hoşgeldin nejlamm
ne güzel haber getirmişsin bize maşallah zeynebede murat batuyada nasıl doğurcam napcam hastaneydi odaydı vs.. diye diye doğuruverdi demekki sağlıcakla
ahmet yiğidimide öpüyorum mis gıdısından

Analı babalı büyüsün inşallah
bebeği sık sık emziesin,sağma makinasıyla uyarsın ve şu süt artırıcı çaydan içsin( hümana)ve rezene çayı
katı besine geçince ve bebek doğru yöntmle meme başını kavrarsa tez zamanda gelir inşallah

Aaaaa şok şokkkk son sayfaya bakabildim bir tek araları çok okuyamadım.

Zeynep tebrik ediyorum hoşgeldi Murat Batu paşamız inşallah en kısa zamanda sütün de geliiir

Artık ben deee haber veriyiiim doğum yaptım diyee yaaaa

yşlzytn arkadaşım isim konusunda eşim beni kırdı
şimdi bir başka isim konusunda düşünüyor
gülşahbekir arkadaşımızın sağolsun sunduğu Arminayı düşünüyor
sanki aklında başka bir isim varda son dakka golü atacakmış gibi geliyor bana

Oğluşuna geçmiş olsun annesi, zeynep içn çok sevindim çok şükür sonunda kavuştu yavrusuna Allahın izniyle, yarındı bu günden oldu demek :)

Allah hayorlı evlat etsin canım, maşallah ikinizede siz böyle yazdıkça rahatlıyorum :)

kızlar doğum sancısı nasıl oluyo ya tam olarak karnım böyle tam ortaya toplanıyo top gibi oluyo ve çok sertleşiyo 20 30 saniye sürüp gidiyo 1 2 saatte bir yine oluyo bumuki acaba?

Bende bahsettiğin şey daha sık oluyor canım henüz doğurmadım :) ama yinede sen süresini takip et...

iyi akşamlar
hasta olan arkadaşlarımız iyileşmiştir inşallah

Çok şükür diyelim espresso tamamen geçmiş değil ama ben idare ediyorum. Sen nasılsın? :)

canım nasıl mutlu oldum seni görünce anlatamam, allah anneli babalı büyütsün, sağlıklı güzel bir ömür versin bebişinize 41 kere maşallah..

üzülme canım arkadaşım belkide seninde çok içine sinecek bir isim vardır aklında eniştenin

hoşbuldum edamm.aynen öyle canım murat batumuz annesini iyice strese sokmadan gelivermiş.
oda teyzesinin ellerinden arkadaşı rüzgarında yanaklarından öper.

aminn canım.bende sütün gelmesede emzir dedim sonuçta zamanla artacak süt.tabiki sen tecrübelisin bu bilgiler hepimizin işine yarar.

inş canım sende en kısa zamanda hayırlı haber verirsin.

off son haftalar noluyo bu kocişlere nazlanmaya başladılar iyice.yada evdeyiz ya artık geç kalkıyoruz geç yatmak istiyoruz,ama onlarda mesai devam,benimki bağırıyo yine uyuyamıyorum gel diye.ben kaçtım kızlar,yarın görüşürüz öptüm hepinizi ve kuzucuklarınızı...

hanzadem bende cumartesiye sezeryan olacagım inşallah
benim dilim filan artık işlevini yitirdi,ne ilaç ne bir başka birşey fayda etmiyor
valla 5 kilo ile hamileliği bitiriyorum,Allah bebeğime yardım etsin
alışık olmama ragmen sürekli bebeği düşünüyorum,valla kızım doğsun helallik isteyeceğim
ama herzaman dediğim gibi şükürler olsun bu zamana kadar geldik

senin reflünün azalmasına inan çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…