Allah senden de razı olsun canım
varsayımınakeşkeee diyesim geldi vallahi
bu arada eslem i gene doğurtamamışın bi sayfa öncesinde haberini yazdım okumuşsundur yarın 11 de geliyormuş kuzular
evet tembellık ettık bugun yarın bakalım doktorun soyledıklerıne baglı temızlık yapıp yapmamameger dersekı 1 2 haftaya dogurursun temızlık yapmıycam haftaya kadın alıcam ozamankadar salıcam :) yok daha var zamanında gelır derse kendım yapıcam kocayla oglanı donuste sepetleyıp
bugun nette bulunamadım sımdı oglanı yatırıp yatıcam herkese ıyı geceler
LİERAK AMPUL kullanıyorum ben henüz başladım 3 ay kullanıcam..
cnm ben o jeli kulanıyorum 4.ayımdan beri ama bir fayda etmedi ne yazık ki.
Tatlım jeli değil bu iğnesi ampul şeklinde olan, bende jelini kullandım bi halta yaramadı hemde bir sür şey kullandım. Ama ampul çatlamayı kesti ilerletmedi henüz 5 gündür kullanıyorum 3 ay kullanıcam, gelişmeleri yazarım bide tubanın dediği contraktubex jeli bende aldım doğum sonrası onuda kullanıcam hem lierak hemde o kremle devam edicem. Fayda edeceğine inanıyorum :) Sende dene bu ampulu bana dermatoloğum önerdi aslında ilk başta önermişti ama biraz pahalıydı 100 tl 20 adet ampul dr. masraflarım çok fazla tutt benim prof filan o yüzden alamadım.. Ama şimdi keşke sıkıp alsaymışım diyorum çatlamazdım belkide..
arkadaşlar sabah 10 gibi spinal sez. oldum. 40+0 dı bugün ve hiç açılma yoktu. kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım en ufak bir acı çekmedim spinal ve ameliyat esnasında. şu an ayaktayken sez. dikiş yerim biraz ağrıyor ama yatarken ve otururken süper rahatım. korkarak girdim ama çok memnun çıktım. darısı hepinizin başına sakın korkmayın.
iyi akşamlar kızlar.size haberrrr getirdim.
bugün kafam okadar dalmışki bugünü çarşamba zannedip tlfna sarıldım ve ZEYNEPİ aradım.ne yapıyorsun nasılsın diye sordum oda bebişini kucağına aldığını söyledi.zeynep söyledi bugünün salı olduğunu.
dün gece sancılanmış ve hastaneye gitmiş kontrolü yapılmış 3 kerede açılma olup olmadığına bakmışlar canı çok yanmış ve sabahta saat 8 gibi sezeryana almışlar ve MURAT BATUMUZ DÜNYAYA GELMİŞ.sütü gelmiyormuş bizlerden bol bol dua istedi.hatta sütünün gelmesi için yöntemi olan varsa beni arasın dedi.sizlere çok selamı var.
ben saat 16:30 gibi aradım ama ancak buraya yazma fırsatı buldum.bugün oğlum biraz gaz sancısı çekiyor sanırım.şükürki şimdi rahatladı ve uyuyor.
Ayy sorma eda bende hislerim kuvvetli diye geçinirimkız haftasını doldurcak neredeyse maşallah esleme, sağlıkla alır bambamla çakılı inşallah :)
Doktor sana geçen hafta doğurabilirsin demişti ama durmadın ki :)) Hiç inanmıyorum iş yapmayacağına sinem artık her sabah toz alma ve mob yapmana çok alıştım ben
Tatlım jeli değil bu iğnesi ampul şeklinde olan, bende jelini kullandım bi halta yaramadı hemde bir sür şey kullandım. Ama ampul çatlamayı kesti ilerletmedi henüz 5 gündür kullanıyorum 3 ay kullanıcam, gelişmeleri yazarım bide tubanın dediği contraktubex jeli bende aldım doğum sonrası onuda kullanıcam hem lierak hemde o kremle devam edicem. Fayda edeceğine inanıyorum :) Sende dene bu ampulu bana dermatoloğum önerdi aslında ilk başta önermişti ama biraz pahalıydı 100 tl 20 adet ampul dr. masraflarım çok fazla tutt benim prof filan o yüzden alamadım.. Ama şimdi keşke sıkıp alsaymışım diyorum çatlamazdım belkide..
hım anladım evet jeli bir işe yaramadı bendede dediğinden alayım ozaman iğneyi şimdi kullanabiliyoz dimi?
bugün kafam okadar dalmışki bugünü çarşamba zannedip tlfna sarıldım ve ZEYNEPİ aradım.ne yapıyorsun nasılsın diye sordum oda bebişini kucağına aldığını söyledi.zeynep söyledi bugünün salı olduğunu.
dün gece sancılanmış ve hastaneye gitmiş kontrolü yapılmış 3 kerede açılma olup olmadığına bakmışlar canı çok yanmış ve sabahta saat 8 gibi sezeryana almışlar ve MURAT BATUMUZ DÜNYAYA GELMİŞ.sütü gelmiyormuş bizlerden bol bol dua istedi.hatta sütünün gelmesi için yöntemi olan varsa beni arasın dedi.sizlere çok selamı var.
ben saat 16:30 gibi aradım ama ancak buraya yazma fırsatı buldum.bugün oğlum biraz gaz sancısı çekiyor sanırım.şükürki şimdi rahatladı ve uyuyor.
arkadaşlar sabah 10 gibi spinal sez. oldum. 40+0 dı bugün ve hiç açılma yoktu. kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım en ufak bir acı çekmedim spinal ve ameliyat esnasında. şu an ayaktayken sez. dikiş yerim biraz ağrıyor ama yatarken ve otururken süper rahatım. korkarak girdim ama çok memnun çıktım. darısı hepinizin başına sakın korkmayın.
kızlar doğum sancısı nasıl oluyo ya tam olarak karnım böyle tam ortaya toplanıyo top gibi oluyo ve çok sertleşiyo 20 30 saniye sürüp gidiyo 1 2 saatte bir yine oluyo bumuki acaba?
iyi akşamlar
hasta olan arkadaşlarımız iyileşmiştir inşallah
Kızlar merhaba... Dün saat 07.25te Uras'ımız dünyaya geldi. Epiderolle sezeryan oldum. Minik oğlum 3970 gr, 52 cm boyunda. Bugün evimize geldik. Allah'a şükür sağsalim hayırlısıyla kurtulduk. Düşündüğümden herşey çok kolay geçti. Sakın boşyere gözünüzü korkutmayın. Darısı size olsun bacılarım. Foto nereden ekleniyor bilmiyorum. Biriniz söylerse fotomuzu koyacağım.
yşlzytn arkadaşım isim konusunda eşim beni kırdı
şimdi bir başka isim konusunda düşünüyor
gülşahbekir arkadaşımızın sağolsun sunduğu Arminayı düşünüyor
sanki aklında başka bir isim varda son dakka golü atacakmış gibi geliyor bana
hoşbuldum edamm.aynen öyle canım murat batumuz annesini iyice strese sokmadan gelivermiş.hoşgeldin nejlamm
ne güzel haber getirmişsin bize maşallah zeynebede murat batuyada nasıl doğurcam napcam hastaneydi odaydı vs.. diye diye doğuruverdi demekki sağlıcakla
ahmet yiğidimide öpüyorum mis gıdısından
aminn canım.bende sütün gelmesede emzir dedim sonuçta zamanla artacak süt.tabiki sen tecrübelisin bu bilgiler hepimizin işine yarar.Analı babalı büyüsün inşallah
bebeği sık sık emziesin,sağma makinasıyla uyarsın ve şu süt artırıcı çaydan içsin( hümana)ve rezene çayı
katı besine geçince ve bebek doğru yöntmle meme başını kavrarsa tez zamanda gelir inşallah
inş canım sende en kısa zamanda hayırlı haber verirsin.Aaaaa şok şokkkk son sayfaya bakabildim bir tek araları çok okuyamadım.
Zeynep tebrik ediyorum hoşgeldi Murat Batu paşamız inşallah en kısa zamanda sütün de geliiir
Artık ben deee haber veriyiiim doğum yaptım diyee yaaaa
Ayy sorma eda bende hislerim kuvvetli diye geçinirimkız haftasını doldurcak neredeyse maşallah esleme, sağlıkla alır bambamla çakılı inşallah :)
Doktor sana geçen hafta doğurabilirsin demişti ama durmadın ki :)) Hiç inanmıyorum iş yapmayacağına sinem artık her sabah toz alma ve mob yapmana çok alıştım ben
hım anladım evet jeli bir işe yaramadı bendede dediğinden alayım ozaman iğneyi şimdi kullanabiliyoz dimi?
Evet canım ben kullanıyorum, kullanılabiliyor..
üzülme canım arkadaşım belkide seninde çok içine sinecek bir isim vardır aklında eniştenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?