Evet cnm öyleymis senden ögrendim, telefon numarami esim vermis aslinda ama görmedi sanirim, ben de makarnaa´nin nosunu ertesi gün farketmistim cünkü :102:
ne aldın bilmiyorum ama eğer giyimse bakarsın kuzuların üstlerindeki haliyle resimlerini koyar
şimdiye çoktan kucağına almıştır yavrularınııııdarısı başımızaa
bende talihlimin beyenisini burda okudum telefonumda vardı ama canı saolsun
ben talihsizim ama sanırsam hala gelen giden olmadı bana
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bi doğum haberide bendennn
az önce cebime dünya güzeli bir bebek resmi geldi
miryem(meryem) arkadaşımız ipek kızını kucağına almış maşallah çok güzel
çok kolay bir doğum oldu yazmış darısı başımıza inşallah kızlar
Ay ins öyle bir sürpriz yapar, cok mutlu olurum o zaman...
Canim bi kac arkadas yeni yeni aldi ya hediyeleri muhtemelen onlardan biridir, yakinda gelir hediyeniz.
Bu arada bu karikatürün bize uyarlanmis hali "Töbe bi daha dogurmam, bak buraya yaziyorum"
Maşallah gün geçmiyor ki yeni bir doğum haberi daha almayalım hakikaten Ekim'in son haftasına kalmadan topikteki herkes doğurmuş olacak
Meryemcim çok çok tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün İpek'ini
zehrammdarısı başına tez zamanda
inş. cnm :97:Allah yardimcin olsun isin cok zormus gercekten yazini okurken bir ara titreme geldi bana sinirden..
az kalmiss geliyo o zamann :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bi doğum haberide bendennn
az önce cebime dünya güzeli bir bebek resmi geldi
miryem(meryem) arkadaşımız ipek kızını kucağına almış maşallah çok güzel
çok kolay bir doğum oldu yazmış darısı başımıza inşallah kızlar
amin canım allah razı olsun..sende bekliip sonunda sezeryan olanlardansın..neyse ki herşeyin yolunda..tekrardan allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
biz oğlumla markete gidiyoruzakşam yemeği için alışverişeee, bide canım bir hamur işi istedi akşamdan beri gözümün önünde uçuşuyolar ilk defa deniycem malzemem eksik onlarıda alim de gelim
ok canım erken deıl yanı bende baslıyayım :) esım zekaı tahırde doktor orda dogurmayı planlamıstım oraya ve uzak oldugundan yakındakı bıyere takıp oluyodum sonra bı tanıdık vardı k.dogumcu lokman hekımde oraya basladım sanırımorda dogurrcamvalla gündüz pek diilde akşamları baya soğuk hissettiriodu kendini dün itibariyle yanmaya başladı kaloriferler..rahat ol..ya bu arada sen nereye gidiodun dr.a sinem?:44:
yok yokkk ben artık sıramı savdım..topiğin en küçüğü doğar benim oğlan doğmaz..karar verdim askere karnımda göndercem...
offf allahım yaa...hayırlısıyla sağlıkla gelsinler...
ok canım merak etmıstım ıyı olmana sevındımmavi patikler yok cnm doğurmadım gece 2 ye kadar devam etti ama sonra öyle uyumuşum şimdide çok hafif oluyo yalancı sancılar bunlar galiba..
akıllı bıdık teyzoşunu bekliyo demek :))
İyi olmuş azcık dinlen işte hem evet erkekler evdeyken iş olmuyo, bende iş yapıcaktım bu gün yapıcam güya hala ama sular kesilmiş ya çok sinir oldum... Sende kontrolden gelince yaparsın geri kalan herşeyini.ç Ben herşeyi serip günlük yaparım artık doğuma kadar...
Filiz bende börek atçaktım ama eşim yapma deid sadece sarma yapıcam dilim börekten sipariş vercez bide kuru pasta alıcaz tamam işte dedi. Bende rahatladım valla..
Ya ne kadar iyi demek böyel bir şey var dr. sorum hemen alıcam canım çok sağol :)
Hadi rabbim kurtarsın ama almıştır yavrusunu kollarına sanırım :)
Canım çok geçmiş olsun ben aylardır çekiyorum şimdi sezeryan günüm belli oldu diye yine fitil verdi dr. ameliyat sonrası rahat çıkabileyim diye.. Proktolok fitil içinde 10 adet var her gece yatarken koy bitane inanılmaz rahatlatıcak seni hiç tereddüt etme aralıklarla bi kaç kutu bitirdim :) Bide zeytinyağını ısıt pamuğu hafif batır oraya koy canım ama dikkat et yakma ben bi defa çok fena yaktım totoşu, yakar yakmaz koycaksın çok sıcak olmasın.. Bide wv den çıkınca eğer canın yanıyosa hala hemen belden aşağı duşa gir, sıcak su tut çok rahatlatıyor böyle idare ettim aylardır az kaldı şükür inşallah doğumdan sonra geçer tatlım seninde benimde...
İrem bencede sen bebeğine tek başına bakardın yazdıklarına inanılmaz üzüldüm gerçekten çok üzüldüm zor bir imtihan geçirmissin. Ama be güzelim sen anneni ilk defa tanımıyorsun madem bu kadar bed bi kadın ne diye çağırdın oturup kendi başının çaresine baksaydın daha iyi değilmiydi kuzum bunca sinir stres gerginlik yaşayacağına, içine attıkça bebeğin mahfoluyor irem annene gerekeni söyle bence, kırmadan söyle sana çıkışırsa sen bilirsin de.. Bırak birazda o üzülsün, senin vicdan azabı çekmeni gerektiricek bir durumun yok ki? Sonra niye üzülesin anlamadım. Annenin azap çekmesi lazım şu şartlarda... Bana psikoloğum demişti ki, hayatında en önemli insan sensin sen varsan var herkes, annen baban kocan akraban arkadaşın eğer sen yoksan kimse olmaz o yüzden önce kendi canının kıymetini biliceksin, öncelik sende demişti. Öylede yaptım eşim dahil çevremdeki herkesiin benden önemsiz olduğunu ben olmassam hiç birisininb hayatımda bi anlamı olmayacağını anladım. İşe yaradı :) Allahım yar ve yardımcın olsun, bak bu stresten bebeğin çok kötü etkileniyor, yaşadığın buhran yazılarından çok net belli oluyor, yapma yazık yavruna annen sana acımıyorsa sen evladına acı irem.. Gerekirse gönder anneni gitsin, senin tek kalmandan daha kötü şu an halin..
Ben tek kalmıcam Allah izin verirse ama komşularımdan çok tek başına kalan oldu, bebeğine kendi kendilerine baktılar... Yani şu şartlarda ölmek isticek kadar kötüyüm diyosan, daha kötü olmazdın doğumda tek kalsan eşin sana pamuk gibi bakardı bi iki günede kalkardın.. Allahım yar ve yardımcın olsun...
canomdan haber yok mu ? almıstır kucagına melegını heralde
off sıkıldım evde cok soguk ıs yapmalıyım yapamıyorum delı olucammmmm[/QUOTE
FUL OTOMATİK SİNEM BACI DİYESİM GELDİ HAHA:))
ful otomatık sınem ıs basında alıntıları yaptıgımda oglum evdeydı geldı dedısı aldı bende gırıstım ıse mutfak temızlıgı banyo vc temızlıgı evı sıl supur toz al dolap dıslarıyla bırlıkte koltuktakı lekelrı sıl derken bıttım dus alıp 4 de cıkmıs olamma lazım evden bıdaha bırakmıycam ısın ucunu zor oldu
Yaa ama siz ne söylerseniz ben o gün onu yapiyorum. Mesela bugün biri ayakkabi dolabini temizleyecegim yazmis, aklima düstü az sonra toz alip ayakkabi dolabina girisecegim. Gecenlerde de sizin yüzünüzden egile egile buzdolabi sildim zatenBi de börek yapmayim bugün artik ama yaa :125: Hep gaza getiriyorsunuz beni :118:
inş. cnm :97:
maşallah meryeme hayırlı uğurlu olsun aramızda ya 1 gün vardı yada satımız aynıydı
darısı seninde başına elifim tez zamanda hemde
buluştuğumuzda yanlış hatırlamıyorsam ipek düşünüyordu bende hep öyle dedim, ama sanırım kızımızın adı busenaz olmuş facede öyle yazıyor resimlerinin altında
doğru hatırlıyosun cnm buraya girdiği zamanlarda da hep ipek kızım diyordu ama busenaz da güzel olmuş benim kızımınkiyle uyumlu olmuş teyzesi
nazlı kızlarım benimmm teyzesi yiiiir hepsini bi lokmada yiir yirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?