2011 Ekim Anneleri

Evet cnm öyleymis senden ögrendim, telefon numarami esim vermis aslinda ama görmedi sanirim, ben de makarnaa´nin nosunu ertesi gün farketmistim cünkü :102:

ne aldın bilmiyorum ama eğer giyimse bakarsın kuzuların üstlerindeki haliyle resimlerini koyar
şimdiye çoktan kucağına almıştır yavrularınıııı darısı başımızaa
bende talihlimin beyenisini burda okudum telefonumda vardı ama canı saolsun
ben talihsizim ama sanırsam hala gelen giden olmadı bana

Ay ins öyle bir sürpriz yapar, cok mutlu olurum o zaman...
Canim bi kac arkadas yeni yeni aldi ya hediyeleri muhtemelen onlardan biridir, yakinda gelir hediyeniz.
Bu arada bu karikatürün bize uyarlanmis hali "Töbe bi daha dogurmam, bak buraya yaziyorum "

Maşallah gün geçmiyor ki yeni bir doğum haberi daha almayalım hakikaten Ekim'in son haftasına kalmadan topikteki herkes doğurmuş olacak

Meryemcim çok çok tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün İpek'ini

selam kızlarrr
bu aralar çok uyumaya başladım ben, 12de uyandum çok tembel olcak benim kızım ya :)))
yeni gelen bebişler varmış, tam okuyamadım geçmişi ama zeyneple canomu gördüm

canomm ; bi an önce gelde anlat detayları, doktorumuz aynı biliyosun korkuyom senden destek alıym bari,, özgür paşamış hoşgelmiş inşallah herşey yolundadır...

iremgüzüm; ne diyeyim nasıl teselli vereyim bilemedim, nasıl ana yüreği bu hiç anlamadım, ara babanı anlat durumu gelsin alsın anneni, sende doğumdan bir iki gün sonra toparlanır kendin bakarsın bebişe allahın izniyle, çekme bu eziyeti daha fazla,,

halılarım dün akşam geldi mis gibi olmuşlar çok güzel kokuyolar,
eşimin diş ağrısıda geçti çok şükür, güzelce uyudu gece boyunca,

benim inci meleğim çok hareketli deli gibi tepişiyo içerde, yeri hala geniş sanırım bu cadının,, rüyamdada o kadar geriniyoduki , karımda el izini görüyodum parmak uçlarına kadar net görünüyodu, biraz tırstım biraz sevdim :) deişik rüyalar görmeye başladıms on dönemlerde..

inşallah canım
belkide bende oğluşumun üstünde çekip koyucam
aklıma benimde o geldi daha bi güldüm

zehramm darısı başına tez zamanda

biz oğlumla markete gidiyoruz akşam yemeği için alışverişeee, bide canım bir hamur işi istedi akşamdan beri gözümün önünde uçuşuyolar ilk defa deniycem malzemem eksik onlarıda alim de gelim

Allah yardimcin olsun isin cok zormus gercekten yazini okurken bir ara titreme geldi bana sinirden..

az kalmiss geliyo o zamann :))
inş. cnm :97:

maşallah meryeme hayırlı uğurlu olsun aramızda ya 1 gün vardı yada satımız aynıydı

amin canım allah razı olsun..sende bekliip sonunda sezeryan olanlardansın..neyse ki herşeyin yolunda..tekrardan allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

Sağol canım Allah razı olsun. Evet baya bekledik ama gelmedi tontişim. Baya yırtılırmışım zaten, herşeyde bir hayır vardır.

biz oğlumla markete gidiyoruz akşam yemeği için alışverişeee, bide canım bir hamur işi istedi akşamdan beri gözümün önünde uçuşuyolar ilk defa deniycem malzemem eksik onlarıda alim de gelim

Yaa ama siz ne söylerseniz ben o gün onu yapiyorum. Mesela bugün biri ayakkabi dolabini temizleyecegim yazmis, aklima düstü az sonra toz alip ayakkabi dolabina girisecegim. Gecenlerde de sizin yüzünüzden egile egile buzdolabi sildim zaten Bi de börek yapmayim bugün artik ama yaa :125: Hep gaza getiriyorsunuz beni :118:

ay kizlarr simdi banyodan geliyorum suratima bir baktimkii nasil sismis nefselik dusmus derler ya o olmus ama burnumm zaten buyuktu normalde simdi dahada sismiss ayyyyy cok cirkinlesmisim ben yahuuuu sok oldum gulme krizine girdim

ok canım erken deıl yanı bende baslıyayım :) esım zekaı tahırde doktor orda dogurmayı planlamıstım oraya ve uzak oldugundan yakındakı bıyere takıp oluyodum sonra bı tanıdık vardı k.dogumcu lokman hekımde oraya basladım sanırımorda dogurrcam
mavi patikler yok cnm doğurmadım gece 2 ye kadar devam etti ama sonra öyle uyumuşum şimdide çok hafif oluyo yalancı sancılar bunlar galiba..
ok canım merak etmıstım ıyı olmana sevındım

temizlik konusunda hayatta gaza gelmem hele hele teksem mavipatikleri okumak bile beni yerimden kaldıramaz eşim varsa neyse
ama mutfağa acayip merak saldım 15-16 yaşımdan beri çalışıyorum bekarken bi su içmeye girerdim mutfağa evlendim 3 senedir de eşim saolsun ya o yapar ya da beraber
2 aydır evdeyim pek hoşuma gidiyor bişiler yapmak helekii eşim beyeniyosa taklalar atasım geliyor
bu arada yapıcağım börek değilllllllll

inş. cnm :97:

maşallah meryeme hayırlı uğurlu olsun aramızda ya 1 gün vardı yada satımız aynıydı

darısı seninde başına elifim tez zamanda hemde
buluştuğumuzda yanlış hatırlamıyorsam ipek düşünüyordu bende hep öyle dedim, ama sanırım kızımızın adı busenaz olmuş facede öyle yazıyor resimlerinin altında

doğru hatırlıyosun cnm buraya girdiği zamanlarda da hep ipek kızım diyordu ama busenaz da güzel olmuş benim kızımınkiyle uyumlu olmuş teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…