günaydın kızlaaaarr ...sabah 6:30 da YOZSERVET arkadaşımız bana msj atmış suyu gelmiş ,ve doğuma gidiyomuş ,hepimizden dua istedi ,inşallah şimdiye kadar kurtulmuştur ...güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsun...
allah yardımcısı olsun inş sağlıkla alır bebişi...
canomla konuştum gelmiş oğluşu dünyaya..çok tatlıı diooağrısı varmış sadece burcunun onun dışında herşey yolundaymış..sütü geliomuş ama göğüs ucu sıkıntısı varmış silikon meme ucuyla biraz emzirmiş..sesi çok ii geliodu ama..ayy allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı...çok acaip mutlu oldum yaaa...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bi doğum haberide bendennn
az önce cebime dünya güzeli bir bebek resmi geldi
miryem(meryem) arkadaşımız ipek kızını kucağına almış maşallah çok güzel
çok kolay bir doğum oldu yazmış darısı başımıza inşallah kızlar
makarnacım gittin geldinmi nasılmış kızımız
slm kızlar geçmmişi okudum ancak geldim doğum haberleri paylaşılmış hepsine birer maşallahhepsini teker teker tebrikediyorum...
irem yazdıklarına hem içim burkuldu hem çok sinirlendim keşke yakında olsaydın şu halimle ben bakardım snaa vallahi annen konusunda kızlara katılıyorum keşke yapabilsen yada bişeyleri ima edebilsen...
bizierak eden herkese çok teşekkür ederiiiz
doğurmadım kızlar ama doğurmuş kadar oldum gece yaşadıklarım (hastanede)inanılmaz iğrenç ötesiydi burda yazmayayım kimsenin gözü tırsmasın... işin özeti böbrek genişlemesi 3mm daha artmış ve taş yerinden oynuyormuş onun sancısıymış doğum sancısımı böbrekmi seçemezsin dedi her aynı durumu yaşadığında gel dedi ama gidermiyim bidaha tövbeee:83: resmen münüşe kuru kuru el soktular jelsiz neysiz hala acıyoo ağlamaktan gözleirm şiş zaten böbrektekis ancıda birdne şişirdi beni
yarın dr gidiyorum artık bi sakıncası olmazsa bebeği almaları için yalvarmayı düşünüyorum çünkü dayanamıyorumm artık
neyse bana müsade şimdilik kızlar allaha emanet olun hepinizi çok öpüyorum
sanse özelden no yazıcam canım
son olarak bebeğin başı çok aşağıdaymış onun baskısıda taşın oynamasında etkiliymiş(
belki normal doğurum diye umut ediyom işte doktora tamam dedim ama
kızlar merhaba hepinize.biz geldik kontrolden.kızım başını çekmemiş kasığımdan kilosu da artmış tabi.
kısacası 11 ekimde spinal sezeryan olacağım.gerginim biraz.şaşkınım günler nasıl geçcek bakalım.Allah sağsalim doğurmamızı nasip etsin.çatı muayenesini de yaptı doktorum her ihtimale karşı.ve çok canım yandı.herşeyde bi hayır var demekki belki de yapamıcakmışım ben zaten normal doğumu hem bebek kilolu hem o acı bilmiyorum çok zor olurdu.3900 olmuş kızım da.usg ölçümleri şaşsa bile 3 buçuğun üstünde doğar mutlaka dedi doktorsağlıklı olsun da.
yani böyle 11 ekimde sabah 8 buçukta tanışşcaz inşallah kızımızla.
gelen bebeklere maşallah diyorum kocamanAllah analı babalı hayırlı sağlıklı büyütmelerini nasip etsin.
geldim canım sez olcazzzz:18:
geçmiş olsun canım.sağsalim doğururuz inş. hepimizin de.
bence suni sancıyı kabul etme canım.hakkında hayırlısı olsun inş.
kızlar merhaba hepinize.biz geldik kontrolden.kızım başını çekmemiş kasığımdan kilosu da artmış tabi.
kısacası 11 ekimde spinal sezeryan olacağım.gerginim biraz.şaşkınım günler nasıl geçcek bakalım.Allah sağsalim doğurmamızı nasip etsin.çatı muayenesini de yaptı doktorum her ihtimale karşı.ve çok canım yandı.herşeyde bi hayır var demekki belki de yapamıcakmışım ben zaten normal doğumu hem bebek kilolu hem o acı bilmiyorum çok zor olurdu.3900 olmuş kızım da.usg ölçümleri şaşsa bile 3 buçuğun üstünde doğar mutlaka dedi doktorsağlıklı olsun da.
gelen bebeklere maşallah diyorum kocamanAllah analı babalı hayırlı sağlıklı büyütmelerini nasip etsin.
şeymacım Allah yardımcın olsun canım inan hiç bir fikrim yok ben olsaydım napardım onuda bilmiyorum :26:
inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yasir erenimizi
$ayet normal dogumu cok istiyorum sezeryan istemiyorum diyorsan normal dogur ama suni sanciyi aldiktan snra doguramamakta var onca sanciyi cekiceksin sen bilirsin tabi secim senin yinede ama doktorunla ayrintili konus tekrar bakalim ne dicek o seni daha iyi aydinlatir
seymacım
epidural yaptırıcaksan suni sancıyı dene bence ama yaptırmıcaksan ben senin yerinde olsam sanırım sezeryan derdim.
Allah sağlaıkla bir an önce kavuştursun bebişine
kızlar size haberlerim var bugün kontrole gittim bebeğim 3300 gram olmuş ve suyu azalmış onun için yarın 8de yatışım yapılacak ve suni sancı vericez doğurtucaz dedi olmazsa sezaryene geçicez acaba suni sancıyı hiç kabul etmesemmi?direk sezaryenmi olsam
makarnacım gittin geldinmi nasılmış kızımız
slm kızlar geçmmişi okudum ancak geldim doğum haberleri paylaşılmış hepsine birer maşallahhepsini teker teker tebrikediyorum...
irem yazdıklarına hem içim burkuldu hem çok sinirlendim keşke yakında olsaydın şu halimle ben bakardım snaa vallahi annen konusunda kızlara katılıyorum keşke yapabilsen yada bişeyleri ima edebilsen...
hakkınızda hayırlısı buymuş demekki nevincimmaşallah prensese
demek senin şafata 6Allah sağlıcakla kavuştursun inşallah sizi
makarnaaa
hakkında hayırlısı olsun inşallah
en azından senin belirli bi günün var artık
bizim bu belirsiz bekleyişimiz çok can sıkıcı.
sağlıkla gelsin bebişin inşallah
haftaya bebegini kucagina alicaksin yani cok sevindim canim masallah bebegineins hayirlisiyla kavusursun bebegine
şeyma ve makarna sizin kızlarında günleri belli olmuş zaman sanki hiç geçmiyo gün belli olunca :)
Makarna maşallah kuzuna canım 41 kere :)
carnation benim günümde 15 ekim canım..
Filiz kız kışlıkları soktun kafama, sular akmayınca bende giriştim çamaşırlara belim koptu ama bitti sağol aradan işim çıktı :))
Eda ve sanse size kupa vercem canlı yayın gibisiniz kızlar her an her gelişmeden haberdar ediyosunuz bizi maşalah, edacım bu arada bilirim babaannenin tırnaklarının nasıl çıktığını bizim rahmetlide yapardı :)) Ama olsun eksik olmasınlar yinede..
Belim kopuyo yemek yapmam lazım acilen , canomda doğurduysa tamam artık herkes doğurur nasıl mutludur şimdi zaman nasıl geçiyo dimi daha bi kaç gün evvel günümü erken isticem diyodu doğurdu zeynepte öyle :)
Ben gidim bakim kıymam çözülmüşmü, hiç halim yok kasıklarım çok acıyo eğil doğrul kalk mahfoldum.. Ben kaçtım öptük sizi haa meryemde almış kızçesini gözü aydın :)
makarna tarihiniz belli olmuş
hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına
kızlar çok teşekkür ederim iyi dileklerinize.evet gün belli olunca bi rahatlama oluyo ama bi o kadar da nasıl geçcek bu günler demeye başlıyosunuz.ama ben o güne kadar her güne bişey koycam doldurcam bi şekilde evde olursam hem çok kurarım kafamda hem de vakit geçmek bilmez.tek dileğim sağsalim kızımıza kavuşmak.bide spiral anesteziden korkuyorum galiba biraz.:18:
canım geçmiş olsun yaa senin bu böbrek bi rahat bırakmadı seni..inş sorunsuz olur herşeyin bidaha böle bişe yaşamazsın..slm kızlar geçmmişi okudum ancak geldim doğum haberleri paylaşılmış hepsine birer maşallahhepsini teker teker tebrikediyorum...
doğurmadım kızlar ama doğurmuş kadar oldum gece yaşadıklarım (hastanede)inanılmaz iğrenç ötesiydi burda yazmayayım kimsenin gözü tırsmasın... işin özeti böbrek genişlemesi 3mm daha artmış ve taş yerinden oynuyormuş onun sancısıymış doğum sancısımı böbrekmi seçemezsin dedi her aynı durumu yaşadığında gel dedi ama gidermiyim bidaha tövbeee:83: resmen münüşe kuru kuru el soktular jelsiz neysiz hala acıyoo ağlamaktan gözleirm şiş zaten böbrektekis ancıda birdne şişirdi beni
yarın dr gidiyorum artık bi sakıncası olmazsa bebeği almaları için yalvarmayı düşünüyorum çünkü dayanamıyorumm artık
son olarak bebeğin başı çok aşağıdaymış onun baskısıda taşın oynamasında etkiliymiş(
yaa bende senle aynı konumdayım suni sancı almasam diip duruyorum ama sezeryanda istemiyorum..inş gerek kalmaz hiç bişeye canım yaa..ama epidural düşünüomuşsun sen bak bence suni sancınında olumsuz yanı var ama normal doğum oluo..dr.unla konuş iice..kızlar size haberlerim var bugün kontrole gittim bebeğim 3300 gram olmuş ve suyu azalmış onun için yarın 8de yatışım yapılacak ve suni sancı vericez doğurtucaz dedi olmazsa sezaryene geçicez acaba suni sancıyı hiç kabul etmesemmi?direk sezaryenmi olsam
Allah bağışlasın oğlunu canım.geçmiş olsun biraz sıkıntı çekmişsiniz ama bundan sonrası iyi olur inş.benim oğlumunda gaz problemi var Allah kolaylık versin hepimize.gunaydin anneler,oncelikle doguran arkadaslarimizin gozu aydin,dogurmayanlarada allah kolay dogumlar nasip etsin..benim oglusum ahmedim 17 gunluk oldu,spinal sezaryenle dogurdum,sezo olacak annelere kesinlikle spinali tavsiye ederim,cok sukur ben cok rahatim sezaryen acisindan,ama hamilikmi zor bebekmi zor karar veremedimoglum tam bir gazman,surekli gaz sancilari var,uykusuz her gece modundayiz anlicaniz..oglum once sarilik oldu,cok sukur atlattik,sonra gobisinde kanamasi vardi,iki gundur elhamdulillah oda gecti,kulaginin yaninda et beni vardi,iple bagladi doktorlar oda dustu kurudu hayirlisiyla,simdi popimiz pisik,ne yaptiysam gecmiyo,pisik kremleri zeytinyagi,pudra bepanten hepsini kullandim,pamuk ve suyla temizliyorum,altini hemen aliyorum ama gecmiyo turkiyeden hametan die bi krem siparis ettim ondan medet umuyorum sut icin annelere tavsiyem tabiki basta bol bol su,rezene cayi,still tee humananin iciyorum ben,bide maya,bildiginiz pogacalara konulan kuru maya..1 tatli kasigi mayayi 1 bardak hosaf icinde eritip iciyorum burnumu kapatip,tat koku berbattt:44:ama ise yariyo,yavrular icin katlanacaz artik,spinal hakkainda sormak istedikleriniz olursa buralardayim..allah herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin...
evet teyzesi biraz sancılı oğluşum.yazdım ama henüz denemdim bugün düne göre iyi şükür.ilacını verdim.:
canım demek melegın gaz sancısı cekıyo su esra erol tarıfnı denedınmı ? deneyen olursa bılgılendırsın bızı .benım oglumda oyleydı yuz ustuuyutuyodum faydası olmustu
ohhh şükür özgürümüzde doğdu sonunda.Allah analı babalı büyütsün.allah yardımcısı olsun inş sağlıkla alır bebişi...
canomla konuştum gelmiş oğluşu dünyaya..çok tatlıı diooağrısı varmış sadece burcunun onun dışında herşey yolundaymış..sütü geliomuş ama göğüs ucu sıkıntısı varmış silikon meme ucuyla biraz emzirmiş..sesi çok ii geliodu ama..ayy allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularımızı...çok acaip mutlu oldum yaaa...
teker teker geliyor bebişler ne güzel meryem seninde gözn aydın sağlıklı uzun ömürlü olsun yavrun.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bi doğum haberide bendennn
az önce cebime dünya güzeli bir bebek resmi geldi
miryem(meryem) arkadaşımız ipek kızını kucağına almış maşallah çok güzel
çok kolay bir doğum oldu yazmış darısı başımıza inşallah kızlar
tubiş geçmiş olsun canım hayırlısıyla prensesini kucağına alsaydın sende tüm acılarını unutucaksın inş.umarım böbrek ağrında en kısa zamnada geçer canım.slm kızlar geçmmişi okudum ancak geldim doğum haberleri paylaşılmış hepsine birer maşallahhepsini teker teker tebrikediyorum...
hakkında hayırlısını dile canım.bende normal doğurmakistiyordum ama nasipte sezo varmış.suni sancı banada verildi ama ben hiç hissetmedim.sonradaa sezo oldum.rabbim yardımcın olsun.kızlar size haberlerim var bugün kontrole gittim bebeğim 3300 gram olmuş ve suyu azalmış onun için yarın 8de yatışım yapılacak ve suni sancı vericez doğurtucaz dedi olmazsa sezaryene geçicez acaba suni sancıyı hiç kabul etmesemmi?direk sezaryenmi olsam
allah tez vakitte kurtarsın inş canım.dualrımızdasın.Hanimlar hicbir seyim yoktu, bir saat önce bebegim toparlanip toparlanip karnimin ortasinda durmaya basladi. Sirtimdan girip kaburgalarimdan asagi inen cok siddetli sancim var, altima igneler saplaniyor. Ay sancisi böyle mi oluyor? Yoksa doguruyor muyumsimdim bi dusa gireyim acil, cevaplarinizi telden okurum arada dustayken :92:
canım annenin daha önce yaptıklarıda şimdi bu halinle yaptıklarıda çok sinir bozucu ve kötü bir durum Allah yardımcın olsun.dediğin gibi sen ona annelik hakkından dolayı saygıda kusur etmiyorsun ve mükafatınıda hem bu dünyada hem öbür tarafta alacaksın inş.dinimizdede zaten bu böyle.Rabbim sana tez vakitte kolay doğum nasip etsin.inş bütün sıkıntılarından kurtulursun annende torununu görünce umarım değişir.kızlarr destek verdıgınız ıcın Allah razı olsun...oglen burdan cıktım duramadım oksuruk ates falan esım geldı acıle gıttık..acıle gıderken bıle kavga ettık..eskı defterlerı actı..neler neler soyledı bılemezsınızseytan dedı babanı ara anneme ayar ceksın..ama ben babama soylersem annem benım sıkayet ettıgımı bılır ve benı sıler..kızlar oyle demeyın(benım ınancım buna ızın vermıyo)annem ınanclı oldugunu sanıyo..zaten ellerın memleketlerınde kalıyorum bıde ıyı yada kotu bır annem oldugunu bılmek yetıyo..zaten bı beklentım yok..huzuru mahsere havale ettım ben onun analıgını..
bugun sabah bagırdım yeter dedım benle su saate kadar dogru duzgun konusmadı bıle..hastane de oturdum agladım muayene olamadan geldık gerı..bır yattım oglen 1 gıbı aksamın 5 ını gecıyordu kalktıgım esım kurstan gelmıs o uyandırıyo..kalk kac gundur agzına lokma gırmedı bıseyler ye dıye de annem nasıl oldun kızım demedı..neysee...
annem ben oraya gelmem sende gelme dedı bana ankaraya (bakmak ıstememıs bana)cok uzuldum kahroldum su dedıklerıne bana..bızde cagırmıcaktık esım ben bakarım sana dedı..sonrada gelıcem bıletımı kesın dedı..o oyle deyıncede bısey dıyemedım..ha bana bu kadarını su halımle yapabılecegını de allah sahıt bılemedım yoksa gelme bakarım ben basımın caresıne derdım..
velasılın daha fazla sısırmeyım kafanızı..annem kasım 1 de gıdecek..derdım bebege bakamamak degıldı..4 tane yegen buyuttum ben gece gunduz baslarında bekledım ..hastalandılar o kolıdorlarda bekledım gozum yaslı..oyle 3 5 gun degıl yerı geldı yıllarca yerı geldı aylarca baktım..ablalarım der bebeklerımıze bız degıl sen analık yaptın..benım bundan yana bı sıkıntım zaten yok..esımın oglene kadar okulda ogleden sonra kursta aksam gelıyo..o evde yokken cok sancı cektım..kımselere dıyemedım gelır ıyı olur basımda duru dedım..ha olmadı ne yapayım..esımde dedı askım sabret sen ona degıl bana soyle ben yaparım herseyı sen yeterkı uzulme..sabret dedı..baskada carem yok..gormeden duymadan her dedıgıne he dıyerek susup oturucam gecıcek ıllakı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?