2011 Ekim Anneleri

Doğurmak için napsak acaba Kübracım
yok bu olayı artık seyrine bırakmaya karar verdim..
kuşburnu içiyorum..
bol yürüyüş yapıyorum sabah akşam 1 er saat
sıcak suda aklana paklana bi hal oldum..
dün nar suyunuada başladım..
karnımda zaten artık bi hurma ağacı vardır diorum..
bağdaş kurarak oturuyorum heryerde..
ama banamısın demio..oluruna bıraktım artık valla zehracım artık bu işi..fenalık bastı..eşim artık hergün gözünü açar açmaz hacııı gel gidelim seni kestirelim dio sinir edio..

amin canım allah razı olsun..sende bekliip sonunda sezeryan olanlardansın..neyse ki herşeyin yolunda..tekrardan allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

Çok saol canım senin belli oldu mü?

slm kızlar nasılsınız pazar gününden beri annem bende onun için bu doğru düzgün gelememelerim gelipte laf yetiştirememelerim artık evde yalnız kalmamam gerektiğini düşünüyorlar bel ağrım ve sanki adet olacakmısım hissi devam ediyo bu aralar karnımın kasılmalarıda arttı az önce wc ye gittim tişimi yaptım çıkıcam ayağa kalkıp çamaşırımı çekmemle bişeyin löööp diye çıktığını hissettim geçen gün anlattığım yumurta akından daha kıvamlı şeffaf akıntıdan gelmiş gene....
kendimide iyi ve enerjik hissediyorum dün akşam bomba gibiydim yerimde duramadım resmen dün sağlık ocağına gittim ordaki ebede söyledi doğum yakın olunca vücut adrenalin salgılıyo kendini iyi ve enerjik hissedersin karnında inmeye başlamış dedi ama doğuramayacağım diye kendini kasıp sıkıntı yapma dedi bizden havadisler şimdilik bu kadar hepinizi kocaman öpüyorum

zehracım rüyanda hayırlara çıksın inş.

canomla bende konştum kızlarrr...iyimiş şu an ama açmışşş... bi süre yiyip içemycekmiş,banada öyle demişlerdi ama hüpllettiğim içli köfteler saolsun ..Allah biliyo tabi dayanamıycağımıı bide 3400 pırtlatmış hatun maşallahhh...doğrulamadığı için minik olan göğüs uçları içeriye kaçmış,ama azcık emmiş özgür..herşey yolundaymış çok şükür...
tuğba ne yaptı acabaaa..çok merak ediyorum ,yokmu numarası kimsedee???:18::18::18:

Allah yardimcin olsun isin cok zormus gercekten yazini okurken bir ara titreme geldi bana sinirden..

az kalmiss geliyo o zamann :))

Herkese merhaba... en son yazdığımda 2. bebişimiz doğmuştu şimdi sayısını bile takip edemiyorum maşallah

Rabbim doğum yapan tüm annelerimize ve bebişlerine sağlık versin, benim gibi beklemede olanlara da kolay sağlıklı bir doğum diliyorum inşallah...

Ben her hafta kontrole gidiyorum malum suyumuz az,

dr. her an her şey olabilir, bebek hareketlerine çok dikkat et diyor ama şuan için bi sıkıntımız yok çok şükür...

Yarın çatı muayenemiz var ve korkuyorum :18::18::18: her şey normal doğum için çok uygun, ama tabi yarın çatımız karar verecek doğum şeklini...

hayırlısını diliyorum bende... bu arada 40. haftam 19 unda doluyo ama dr.um 14 ünde amerikaya gitcekmiş dönüşte 23 ünde..

şimdi ne yapalım diye soruyor sezeryan da normalde olsa haftamımı bekleyim yoksa 14 üne kadar bi tarih ayarlayalım mı:26:

eşim ve ben bebeğimiz ne zaman isterse o zaman gelsin, gerekmedikçe müdahale etmeyelim dedik...

sonuçta dr.um olmazsa bile güvendiği bi arkadaşına emanet etcek beni kararsızım yine de...

neyse başınızı ağrıttım Allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah...

kızlar geçmişe bakamıyorum burcu için geldim.çok iş var evde.bilgisayarın başına geçemiyorum.canom ne yapmış.haberiniz var mı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bi doğum haberide bendennn
az önce cebime dünya güzeli bir bebek resmi geldi
miryem(meryem) arkadaşımız ipek kızını kucağına almış maşallah çok güzel
çok kolay bir doğum oldu yazmış darısı başımıza inşallah kızlar

tum ekim bebislerini Allah anali babali buyutsun :)

dokorum bana 5 ekimde dogurursun demisti ama bende tik yok

maşallahhhh ...kız sana nisbet yapıyo gibi herkes sankiiidün sesini duyurduk ,bugün resmi geldi ..hadi bi gaz doğuruver:)) istersen gel bide alt temizletiyim sanaa

herkese iyi akşamlar kızlar...

bugün benim doğum günüm ama çok kötüyüm.

Canim dogumgünün kutlu olsun, yeni ya$in oglusuna saglik sihhat getirsin ins

Allah anali babali büyütsün, darisi basimiza, ilk hafta zaten 12 saatte bir 15-20 cc süt üretiyormus vücut, sen emzirmeye devam et.

Allah senden de razı olsun canım
varsayımınakeşkeee diyesim geldi vallahi
bu arada eslem i gene doğurtamamışın bi sayfa öncesinde haberini yazdım okumuşsundur yarın 11 de geliyormuş kuzular

Canim eslemle bir daha görüsürsen senden rica etsem, hediyelerini begenmis mi sorabilir misin?

Allah anali babali büyütsün, darisi basimiza...

Allah yardimcin olsun, tez vakitte kolayca kurtulursun ins...

hakkınızı helal edin korkularım ve ağrılarımla gidiyorum ben hastaneye allahım yardımcım ol korkularımdan emin kıl aminnnnnnnnn

Canim Allah yardimcin olsun, kolaylikla dogurasin ins...

Allah yardimcisi olsun, kolayca kurtulmasini nasip etsin ins...

Irem canim, herkesin imtihani farkli, bak senin o zor günlerinin mükafati olarak Rabbim sana iyi bir e$ nasip etmis, simdi de bir bebek dünyaya getiriyorsun, artik senin kendi ailen var cok sükür. Annene takilma, duyma görme yaptiklarini, relax ol mümkün oldugunca. Esinle bebeginle gecirecegin mutlu günleri düsün, sonucta annen gidecek. Annenle cok iyi olsaydin da esinle huzursuz olsaydin daha kötü. Senden bir sey istediginde, gücüm yok de yapma. Allah yardimcin olsun cnm cok üzüldüm yazdiklarina ama iyi bir esin var o yüzden sevindim de senin adina...

maşallahhhh ...kız sana nisbet yapıyo gibi herkes sankiiidün sesini duyurduk ,bugün resmi geldi ..hadi bi gaz doğuruver:)) istersen gel bide alt temizletiyim sanaa

sorma nidam ya el birliğiyle doğurtcaksınız beni
oyyy vallahi burnumda bebek kokusu oğlumun odasına gidip gidip yıkananları kokluyorum hastane çantasını bi o tarafa koyuyorum bi bu tarafa gelir ve seve seve temizlerdim kuzumun altını emme yazık yavruma, mikrop yuvasıyım ben şuan :2: öksürmekten rüzgarı iyice aşşaya ittirdim galiba bugün her hareketinde elimi uzatsam tutcak kadar yakın hissediyorum

tabiki sorarım tatlım ama eminim çok beyenmiştir internet bağlantım yok yazmıştı bayadır yok sanırım

tabiki sorarım tatlım ama eminim çok beyenmiştir internet bağlantım yok yazmıştı bayadır yok sanırım

Evet cnm öyleymis senden ögrendim, telefon numarami esim vermis aslinda ama görmedi sanirim, ben de makarnaa´nin nosunu ertesi gün farketmistim cünkü :102:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…