yok bu olayı artık seyrine bırakmaya karar verdim..Doğurmak için napsak acaba Kübracım
Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Gözden kaçırdığım varsa kusura bakmayın ne olur. Allah'ım vakti zamanında hepinize hayırlı kolay doğumlar versin. Ameliyathanede bile aklıma geldiniz, size dua ettim. Tir tir titrerken
Çok saol canım senin belli oldu mü?Cornation ne güzel sneinde günün belli olmuş hayırlısıyla kavuşursun inşallah canım..
Eda resmini yeni gördüm ninen çok şeker düşündümde oda bi bebekti ayy bi garip oluyo insan büyüyoz yaşlanıyoz vs.
Doğum yapıp tebrik etmediğim atladığım varsa hayırlı olsun çok geçmişler olsun cici anneler :)
Canom naaptı acaba akşam çok güldüm münüşü sahne ışıklarına çıkıcaktı :))) deli kız yaa..
Ve gerçekten ekim sonuna bebek kalmıcak galiba diye düşünüyorum tek tek hatt açifter çifter doğuruyo herkes maşallah suphanallah Allah hepimizi nazarlardan korusun :) Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah...
kızlar...bu benım ıkıncı evlılıgım bılenınız bılır..ılkı 2.5 ay surdu..ne yemedıgım dayak kaldı ne agzımın yuzumun patlamadıgı ne sabah 5 lerde kapı onune konmadıgım..nelerr nelerr...bosanmak ıcın bı basıma 3 yıl ugrastım kımsesız kaldım sahıp cıkmadılar..adlıye kolıdorlarında onun ellerı benım yakamda benden bosanmıcaksın dıye darp ederken benı ellerın adamları geldıde aldı elındenn..cunku yoklardı..ustune babam bırde senın gecen haftalarda mahkemen vardı n oldu dıyo sordu o kadar ılgılı..n olcak ölsem haberınmı olur...babama takılmıyorum bıle..annemın ben 2. evlılıgımı yapana kadar yaptıkları herseyı solda sıfır bıraktı..
evde yedıgım zeytıne kadar saydı yeme dedı..cok yıyosun dedı(48 kılolara dusmustum sureklı hastaydım aylarcaaa gecmedı..doktorlara yalvardım nıye ıyılesemıyorum ben ne var bende dedım..sinir sıstemın cokmus en agır ılaclara bıle vucudun tepkı vermıyor dedılerr)defalarca kere sana tahammul edemıyorum deyıp evden kovdu..nıye bılıyomusun (her ay aldıgım 150 lıra nafakayı vermeyıp harc paramı yatırıyorum dıye)ona bıle goz dıktı..bılezıklerımı benden habersız bozdurdular..sırtıma bı kaban alabılmek ıcın bılezık bozdurdu annem neymıs 100 200 lırası yokmus bana harcayacak..yok cok uyuyosun,yok nıye sabaha kadar ısık acık,yok bu peynır nıye bu kadar cabuk bıtıyo,yok nıye bu kadar cok camasır cıkarıyosun bıktım senın camasırını yıkamaktan ,defol gıt..ustume kuma mı geldın..kocam sana mı yedırecek banamı?camın onune oturma bana laf mı getırceksın..sen artık dulsun kendıne sahıp cık..ben basım onumde adlıyeye gıderken komsular anneme demıs..meltem sut kadar temızdır ona soyle basını onuınden kaldırsın ..eller bunu derken annem bana kan kusturdu..yemın edıyorum gecelerı kan kusardım acımdan ..
aklınıza hayalınıze gelmeyecek oyle seylerkı dahada anlatsam ınanmazsınız onun benım annem olduguna..ablalrımda kaldım aylarca,ılahıyatta okuyodum derslere verdım kendımı,,sohbetlere ..mıllet parmakla gosterırken boyle evladın var dıye annem benı kotuluyodu orda burda..
ve bunları nıye yapmıs bılıyomusunuz..duyun da ınanmayın..ben ona bosanarak acı cektırmısımonun bu cıleyı cekmesıne ben sebep olmusum..sorumlu benmısım...o yuzden bana dusman oldu..nafakayı verırsem guler yuzlu melek ama harc parası ıcın 3 ay kadar bırıktırmem gerekıyor donem donem ..vayy o zaman benım halımeee..dunyalar zından bana..
sımdı dıyosunuzkı onu gonder..ne deyım kızlar nasıl gonderıyım..ben agzımı actıgım anda evlatlıktan reddeder benı..oyledır kendılerı..herkese agzına gelenı der ama lafın zerresını kaldıramaz..bende vıcdan azabından cok gecmeden ölür gıderım heraldeee..
erken gelmedı aslında dr dedıgıne gore dogum yakın bıletını aylar once kestı esım o gun bugunu bılemıyorkı ınsan..kızların cogu erken dogum yaptı,benım olmayacagım bellı degıldı..bılmıyorum ozur dılerımmm..sabah sabah basınızı agrıttım..kımsem yok esımden baska..rabbım onu cektıgım ımtıhanların keffaretı olarak vermıs bana..dun sarıldım ne yaptım allahım dedım ben bu adamı hak etmek ıcın ne yaptım..aglıcak yazık..ben atesten yanıyorum annem yatıyor kalkıp bakmıyor bana..tv ızlıyor falan gecenın o saatı..esım elınde sırke ılac bıtkı cayı basımda beklıyor...
esım dıyor dun gece askım keske annem gelebılseydı o sana zevkle bakardı..senın ısıne baktıkcada mutlu olurdu ben gelınıme yardım edıyorum dıye dedı..gercekten oyledır kaynanam allah razı olsun ama yok ıste yokk..
cok ozur dılerım dayanamadım..ınsaallah gecer hıc ummasamdaaa..
slm kızlar nasılsınız pazar gününden beri annem bende onun için bu doğru düzgün gelememelerim gelipte laf yetiştirememelerimartık evde yalnız kalmamam gerektiğini düşünüyorlar bel ağrım ve sanki adet olacakmısım hissi devam ediyo bu aralar karnımın kasılmalarıda arttı az önce wc ye gittim tişimi yaptım çıkıcam ayağa kalkıp çamaşırımı çekmemle bişeyin löööp diye çıktığını hissettim geçen gün anlattığım yumurta akından daha kıvamlı şeffaf akıntıdan gelmiş gene....
kendimide iyi ve enerjik hissediyorum dün akşam bomba gibiydim yerimde duramadım resmen dün sağlık ocağına gittim ordaki ebede söyledi doğum yakın olunca vücut adrenalin salgılıyo kendini iyi ve enerjik hissedersin karnında inmeye başlamış dedi ama doğuramayacağım diye kendini kasıp sıkıntı yapma dedi bizden havadisler şimdilik bu kadar hepinizi kocaman öpüyorum
zehracım rüyanda hayırlara çıksın inş.
kızlar geçmişe bakamıyorum burcu için geldim.çok iş var evde.bilgisayarın başına geçemiyorum.canom ne yapmış.haberiniz var mı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bi doğum haberide bendennn
az önce cebime dünya güzeli bir bebek resmi geldi
miryem(meryem) arkadaşımız ipek kızını kucağına almış maşallah çok güzel
çok kolay bir doğum oldu yazmış darısı başımıza inşallah kızlar
herkese iyi akşamlar kızlar...
bugün benim doğum günüm ama çok kötüyüm.
slm arkadaşlar 1 ekimde ogluşum dünyaya geldi çok şükür dün evimize geldik henüz sütüm gelmedi ogluşumu doyuramıyorum mama vermek zorunda kalıyorum inş sütüm gelirde bende bu vicdan azabından kurtulurum
Allah senden de razı olsun canım
varsayımınakeşkeee diyesim geldi vallahi
bu arada eslem i gene doğurtamamışın bi sayfa öncesinde haberini yazdım okumuşsundur yarın 11 de geliyormuş kuzular
arkadaşlar sabah 10 gibi spinal sez. oldum. 40+0 dı bugün ve hiç açılma yoktu. kesinlikle tavsiye ederim çok memnun kaldım en ufak bir acı çekmedim spinal ve ameliyat esnasında. şu an ayaktayken sez. dikiş yerim biraz ağrıyor ama yatarken ve otururken süper rahatım. korkarak girdim ama çok memnun çıktım. darısı hepinizin başına sakın korkmayın.
kizlar aksam sekiz bucuktan beri sancim var ve biraz once tuvalete gittigimde kanamam baslamis galiba bende dogurucam dua edin bana nolur bende size edicem kizlar cok heyecanliyim:26:hayirlisiyla kucagima alsaydim birsey istemiyorum allah hepimizin yardimcisi olsun.
hakkınızı helal edin korkularım ve ağrılarımla gidiyorum ben hastaneye allahım yardımcım ol korkularımdan emin kıl aminnnnnnnnn
günaydın kızlaaaarr ...sabah 6:30 da YOZSERVET arkadaşımız bana msj atmış suyu gelmiş ,ve doğuma gidiyomuş ,hepimizden dua istedi ,inşallah şimdiye kadar kurtulmuştur ...güzel haberlerini bekliyoruz canım Allah yardımcın olsun...
erken gelmedı aslında dr dedıgıne gore dogum yakın bıletını aylar once kestı esım o gun bugunu bılemıyorkı ınsan..kızların cogu erken dogum yaptı,benım olmayacagım bellı degıldı..bılmıyorum ozur dılerımmm..sabah sabah basınızı agrıttım..kımsem yok esımden baska..rabbım onu cektıgım ımtıhanların keffaretı olarak vermıs bana..dun sarıldım ne yaptım allahım dedım ben bu adamı hak etmek ıcın ne yaptım..aglıcak yazık..ben atesten yanıyorum annem yatıyor kalkıp bakmıyor bana..tv ızlıyor falan gecenın o saatı..esım elınde sırke ılac bıtkı cayı basımda beklıyor...
esım dıyor dun gece askım keske annem gelebılseydı o sana zevkle bakardı..senın ısıne baktıkcada mutlu olurdu ben gelınıme yardım edıyorum dıye dedı..gercekten oyledır kaynanam allah razı olsun ama yok ıste yokk..
cok ozur dılerım dayanamadım..ınsaallah gecer hıc ummasamdaaa..
maşallahhhh ...kız sana nisbet yapıyo gibi herkes sankiiidün sesini duyurduk ,bugün resmi geldi ..hadi bi gaz doğuruver:)) istersen gel bide alt temizletiyim sanaa
Canim dogumgünün kutlu olsun, yeni ya$in oglusuna saglik sihhat getirsin ins
Allah anali babali büyütsün, darisi basimiza, ilk hafta zaten 12 saatte bir 15-20 cc süt üretiyormus vücut, sen emzirmeye devam et.
Canim eslemle bir daha görüsürsen senden rica etsem, hediyelerini begenmis mi sorabilir misin?
Allah anali babali büyütsün, darisi basimiza...
Allah yardimcin olsun, tez vakitte kolayca kurtulursun ins...
Canim Allah yardimcin olsun, kolaylikla dogurasin ins...
Allah yardimcisi olsun, kolayca kurtulmasini nasip etsin ins...
Irem canim, herkesin imtihani farkli, bak senin o zor günlerinin mükafati olarak Rabbim sana iyi bir e$ nasip etmis, simdi de bir bebek dünyaya getiriyorsun, artik senin kendi ailen var cok sükür. Annene takilma, duyma görme yaptiklarini, relax ol mümkün oldugunca. Esinle bebeginle gecirecegin mutlu günleri düsün, sonucta annen gidecek. Annenle cok iyi olsaydin da esinle huzursuz olsaydin daha kötü. Senden bir sey istediginde, gücüm yok de yapma. Allah yardimcin olsun cnm cok üzüldüm yazdiklarina ama iyi bir esin var o yüzden sevindim de senin adina...
tabiki sorarım tatlım ama eminim çok beyenmiştirinternet bağlantım yok yazmıştı bayadır yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?